עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1214 http://www.iqpc.co.il/Home/Index.asp?productCat=553 אנא לנקקו סקירות וחוות דעת.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by ronoz,

להלן לינק למוצר: http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=80098&Cat2Cat1ID=28&Cat2ID=70&aff=Zap〈=HE אני בוחן את ה-ION הנ"ל למדיה סנטר. לא ברור לי כמה הוא חזק. מה המפרט המקביל במעבדי אינטל ולוחות רגילים? תודה.

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  3. שלום!! אני מחפשת לשדרג את המחשב שלי וסוף סוף יש קצת כסף לבזבז אני רוצה להחליף את הזכרונות שיש לי. אני מחפשת 4 ג'יגה ב-2 סטיקים כעיקרון לא משנה לי החברה, רק שתהיה אמינה עם אחריות טובה. ראיתי את אלה: האם הם מתאימים למערכת הנוכחית שלי? (המפרט בצד ימין) (אני יודעת שXP לא מנצל את כל ה-4 ג'יגה אבל בקרוב אני עוברת לווינדוס 7) 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel - מKSP, הם עולים 380 שקל, והם של 1066Mhz http://gskill.com/products.php?index=170 לפי מה שרשום באתר הזה הם מתאימים ללוח אם שלי) אני אקנה כנראה או מ-KSP או מ-FOXPC (מערב ראשון) שיש לי ליד הבית אז אודה לכם אם תמליצו על זכרונות מהחנויות האלה תודה!!!! מורן

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום! הזמני לעצמי מעבד כזה מ-ebay, הנזק הוא 112$ כולל משלוח - אבל במעטפה (זה מעבד OEM). עכשיו אני מתלבט לגבי לוח ולכן גם זכרונות: יש לי כרטיס מסך geforce 9600GSO ואני לא מתכנן לשדרג ועד כמה שאני מבין הוא יותר טוב מה-OB שבא על על ה-780G או 785G. אני יודע שהמחירים של לוחות AM3 בארץ הם מאוד גבוההים, אבל יש פה benchmarks של 2 מעבדי phenom II שניהם הורצו ב- 2.6MHZ אבל לאחד יש 6 מגה cache והוא רץ על לוח AM2+ והשני שיש לו רק 4 מגה cache אבל רץ על לוח AM3 כלומר זכרונות DDR3 והוא לוקח את המעבד "היותר חזק". למעבד שלי לא יהיה בכלל L3 cache אז עד כמה שאני מבין זכרונות DDR3 מהירים יתנו הבדל יותר משמעותי. מה אתם חושבים, האם כדאי להשקיע בלוח עם סוקט AM3 וזכרונות רק כדי לנסות לכסות על המ…

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  5. Started by Ev,

שלום, יש לי ויסטה, 32 ביט. אני מעוניין לקנות זכרון DDR2 4 ג'יגה, 1066 MHZ המחשב משמש גם למשחקים אך לא בקנה מידה רחב. 1. האם זאת הבחירה האופטימאלית או שיש פרמטר כלשהו שכדאי לשקול מחדש ? 2. אני אשמח מאוד לקבל המלצה לדגם מסויים. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by avivgenius,

היי בתקציב גבוה ( עד 1700שקל מעבד) איזה מעבד עדיף? C2Q או i5 או i7 ???? (לצורך משחקים עם כרטיס מסך חזק, ספק כוח חזק 750W) תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  7. קודם כל, מצטער שזה הת'רד השני שלי פה בזמן כל כך קצר- צצה התלבטות חדשה ובאמת שאחרי הרבה הסתכלות במבחני ביצועים, מחירים והתלבטויות אישיות אני צריך יעוץ מקצועי טיפה יותר. אני מתלבט על איזה מעבד ללכת. בעיקרון בהתחלה התכוונתי ללכת על AMD Phenom 2 X4 965 אבל אז הבנתי ש-core i5 750 עולה פחות, נותן ביצועים אמנם רק טיפה יותר גבוהים במשחקים, אבל בפוטושופ ושאר השימושים נותן הרבה יותר- ובצריכת ספק נמוכה יותר. אבל אז ראיתי במבחני ביצועים אחרים ש core i7 860 נותן ביצועים הרבה יותר טובים ועולה קצת יותר מה-AMD Phenom 2 שהתכוונתי ללכת עליו. לעומת זאת מבחנים מראים שלפעמים ה core i7 920 שבמחיר טיפה יותר נמוך ממנו נותן הרבה הרבה יותר ביצועים, וש core i5 משתווה אליו. זה נורא מבלבל, אני לא יו…

• 42 תגובות
    • 5k צפיות
  8. Started by Iv0ry,

לצערי כבר Skypc לא מוכרים זכרונות של מושקין אז אני צריך המלצה לחנות שמוכרת את הכרטיס הזה: DIMM1: Muskin 991529 (996529) 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) או חנות שבה ניתן לקנות Mushkins

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  9. יש בTRADE ZONE כאלו למכירה, האם מישהו שמע על החברה? מדובר בDIMMים של 2GB האם יש סיבה שהם לא יתאימו ללוח שלי? 965P-S3 של GIGABYTE?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  10. Started by deanski,

הזיכרון הבא של קורסייר : http://www.corsair.com/_datasheets/TW3X4G1333C9DHX.pdf האם הוא מתאים לקור i5 ? כולם אומרים שצריך 1.65 וולט ומטה אבל באתר אינטל רשום בפירוש שמומלץ 1.5 וולט + - 5 אחוז כלומר שזה לא מתאים. באתר קורסייר הזיכרון הזה לא נכלל בקטגוריה ל-i5 גם כן. אני פשוט חושש ממצב שבו המעבד ידפק כי בכל זה מדובר במשהו עדין מאוד ועליית מתח כזאת או אחרת נשמעת לי מסוכנת. מישהו יכול לתת לי מידע מוצק (רצוי רשמי) שזיכרון שכזה למרות שהוא 1.60 וולט - מתאים למעבד i5 ? תודה דין

• 13 תגובות
    • 962 צפיות
  11. אפשרויות זיכרון: 1. 4 גיגה קינגסטון DDR2 800 או GEIL KIT 2*1024MB ?2GB? DDR2 800 MHZ דיסק קשיח: 500 WD - כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Blue 500GB WD5000AAKS או SEAGATE 500 GB SATA2 7200 RPM 16 MB תודה, יורם

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  12. Started by th£»Light,

זה המפרט שלו: תמיכה במעבדי CPU Intel Socket 775 Core 2 Extreme processor Intel Socket 775 Core 2 Quad processor Intel Socket 775 Core 2 Duo processor Intel Socket 775 Pentium Dual-Core processor Intel Socket 775 Celeron processor ערכת שבבים Chipset North Bridge: Intel P45 Express Chipset South Bridge: Intel ICH10 Front Side Bus 1600/1333/1066/800MHz FSB זכרון Memory 4ix 1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 16GB of system memory 4ix 1.8V DDR3 DIMM sockets supporting up to 8GB of system memory Support for DDR2 1066/800MHz memory modules Support for DDR3 1600/1333/1066MHz memory modules חריצי הרחבה Expansion Slots 1ix PCI Express x16 slot, running at x16…

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  13. Started by לילך,

אחרי 10 שנים של עבודה למופת, הלוח אם שלי שם קץ לחייו היה לי לוח p4vma-m סוקט 478 אם אומר למישהו משו... לפי מה שבדקתי נראה לי שאני אלך על הלוח ASR-P4I65G http://www.omc.co.il/Products.php?id=ASR-P4I65G&category=ASR-P4I65G&path=/prdTreeCode_ROOT/prdTreeCode_0/prdTreeCode_03/prdTreeCode_032/ יש לי זיכרון DDR ומעבד intel p4 1.5 GH רק להיות בטוחה לפני שקונים, הלוח הזה יתאים לו?

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  14. Started by parAzoid,

שלום לכולם. בזמן האחרון התחילו לי ארטיפקים בכ.מ, וגם קרוב משפחה בארה"ב אז החלטתי שזה הזמן לשדרוג. כרגע המעבד שלי הוא C2D E6300, ואני מתכוון לקנות HD 4850 -> אני מניח שיהיה צוואר בקבוק. הלוח אם שלי הוא 965P-DS3, איזה מעבד במינימום כסף לא יעשה צוואר בקבוק לכ.מ ויתאים ללוח אם שלי? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  15. Started by YoTaMi,

יש לי לוח אם intel 865PE/848p chipset איזה מעבד הכי חזק אני יכול לשים עליו ? תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  16. Started by mazinya,

אני מתכנן לקנות מעבד 720BE ולוח אם MA-770-UD3. אני לא מעוניין להתעסק עם OC, אך האם כדי לפתוח את הליבה הרביעית, אני אמור להתעסק עם OC? או שיש דרך אוטומטית ופשוטה רק לפתוח את הליבה הרביעית ללא העלאת מהירות התדרים?

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  17. התקציב מדבר על הלוח וזכרונות בלבד, כמובן שהמלצות זולות יותר מבורכות.. מתוכנן OC בינוני לאיזור ה3.5 אם יתאפשר יותר אז מה טוב, אבל אין צורך ביותר מזה כל עוד המחיר כבר נכנס למשוואה.. ניתקלתי בבעיה שחיפשתי לוח שיתמוך בצורה נורמלית בריבוי כרטיסים, ז"א הלוחות הזולים יחסית תומכים ב x16 וx4 מה שבטוח יגביל, ושאפילו x8\x8 יגביל את הכרטיסים החדשים בגלל עוצמתם, אבל זה משהו שקראתי איפה שהוא אני לא בטוח לגבי זה... והשאלה הנוספת היא אם כדי לחכות ללוחות של חברות נוספות?, או לדגמים נוספים שצריכים לצאת בקרוב ולירידת מחירים מהחברות הקיימות בגלל שזו פלטפורמה מאוד חדשה?, או שאין למה לחכות והמחירים כבר יציבים.. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  18. יש לי את המעבד E6750. אם אני ארצה לשדרג יהיה לי צוואר בקבוק עם הכרטיסי מסך החדשים של ATI סדרת ה5000 או עם הכרטיסים החדשים של נוידיה? אם כן כדאי לי לעשות OC למעבד?

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  19. עוד כמה זמן אני אמור לרכוש מערכת חדשה (בינתיים אוסף פרטים אבל עדיין מעכב בשביל לחכות ל Radeon HD 5800 Series וכאלו, אבל זה לא הנקודה), ואני מתלבט בין 2 לוחות אם במחירים שונים לגמרי. האמנם המחיר לא משנה- אני יכול לעבוד ולחסוך את המאיות הנוספות אם זה שווה את זה, העניין הוא מה יתן ביצועים הרבה יותר טובים בהשוואה למטרות. אז ככה, ההתלבטות היא בין הלוחות- GIGABYTE GA-MA790X-UD4P בסביבות 650 ש"ח ולא אחר מה- ASUS Chrossair Formula III, שאמנם החנות היחידה בארץ שמייבאת אותו היא KSP, אבל יש לי קרובים בחו"ל כך שאין לי בעיה להזמין משם. והוא עולה בסביבות ה-1K. יעבדו עם המעבד AMD Phenom 2 X4 965. אז ככה, המטרות שלי הם בכללי עבודה ותנועה מהירה מאוד במערכת. השימושים הם משחקים, מוסיקה גליש…

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  20. Started by asaf556,

שלום. אני מתלבט כבר זמן רב מה לקנות מערכת אינטל או מערכת AMD וההיתלבטות היא בין המעבדים האלה מה עדיף?

• 32 תגובות
    • 4.5k צפיות
  21. Started by YoTaMi,

מעבד-Intel® Core2 E7500/2.93GHZ/3MB/1066FSB או מעבד-Intel® Core2 QUAD Q8200/2.33Ghz/1333Mhz איזה מעבד לקחת?

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  22. שלום לכולם, אני בקרוב קונה מחשב חדש, ואני לא יודע איזה מעבד לקחת. התקציב המקסימלי שלי למחשב כולו הוא 3800-4000 ש"ח, ויש לי מסך 19 רחב משמע רזולוציה 1440X900. אני לא איזה גיימר כבד, אבל אני אוהב לשחק, במיוחד משחקים כמו COD4 או NFS.. ההתלבטות שלי היא אם להשקיע הרבה במעבד וללכת על Core I5 750/Q9550 או ללכת על משהו צנוע יותר כמו 720BE.. אם להגדיר שימושים אז זה משחקים בינוניים-כבדים, פעולה של כמה תוכנות במקביל שיעבוד וחלק ולא יעשה בעיות אם אני למשל יפעיל מסן, אייסי, כמה לשוניות בדפדפן, איזה פוטושופ, ונטרילו ועוד איזה תוכנה קלה או משהו.. מה אתם אומרים?ה720BE יתן ביצועים לי לשחק בהגדרות HIGH על הרזולוציה שלי עם כרטיס מתאים במשחקים כמו COD4,5 או אפילו GTA IV? אני מאמין שבכרטיס מס…

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  23. Started by Pavlik,

בהנחה ששניהם עולים לי אותו דבר, מה הייתם בוחרים? לוח של ג'גבייט: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3082 או לוח של אינטל: http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/D945GCLF2_atom_330/ הבנתי ששניהם בעלי אותו מעבד מובנה, Atom 330. מי מהם עדיף? המטרה היא לבנות מחשב קטן..

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by gilka,

שנה טובה. בקיצור מה ההבדל בינהם?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by omerz90,

שלום, בקרוב אני הולך לקנות מחשב עם מעבד Core I5 750 ולוח אם P55-UD3 ואני לא יודע איזה זיכרון בעל 4 ג'יגה ועם DDR 3 יתאים לי, אני הולך לקנות את המחשב בP-SEE ואני חושב שמצאתי זיכרונות של A-DATA שיתאימו לי, עכשיו אני מעוניין שתגידו לי איך הזיכרון שבחרתי ואיך החברה A-DATA?, עכשיו במחשב יש לי זיכרון שלהם של 1 ג'יגה DDR 2 ואני מאוד מרוצה, טוב הנה הזיכרון:http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1828

• 9 תגובות
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.