עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by bobster,

שלום, היום קיבלתי את ה P4 3.20 PRESCOTT, והבן זונה עושה רעש של אוטובוס של דן, מה אפשר לעשות בנדון!?!? אני ממש לא יכול לעבוד עם המחשב, זה לא מצחיק.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Dano,

1. האם אני יכול להחליף את המעבד שלי? יש לי אינטל פנטיום 4 אבל רק 1.5 ג'יגה הרץ ואני רוצה להחליף לפנטיום 4 לפחות 2.8 ג'יגה הרץ אז האם אני יכול? או שאני צריך בשביל זה לקנות מחשב חדש? והאם כל מה שיש לי עכשיו יענו כל החומרה תתאים למעבד החדש?

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by club_501,

ברשותי לוח אם GA-880GM-UD2H. שמתי לב לאחר קניה שיש חיבור 8-pin ATX 12V power connector. לא קניתי ספק חדש, ובספק הנוכחי שיש לי המחבר הוא עם 6 פינים, בנוסף יש לי מחבר עם 4 פינים. אבל אין חיבור עם 6 פינים יש אפשרות לחבר את זה את כל ה 8 פיניםעם מתאם שניתן לקנות? הספק הוא hec-500td-tf תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by mastermomo,

רק רציתי לדעת יש באפשרותי אופציה להחליף את המעבד הנוכחי שלי והיתי מעונין לדעת האם יש הבדל משמעותי בין ה AMD 3200 ל AMD 3500 שניהם בעלי ליבת ויניס בסוקט 939 64ביט תודה ויום טוב

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by NuXeR,

אז ככה , יש לי חבר מהמושב שקנה 2 סטיקים של 256MB של מיקרון , כתוב על זה SPECTEC או משהו כזה ואמרו לו שזה מיקרון , זה באמת מיקרון ? עכשיו לאותו בן אדם היה סטיק של 128 ועשיתי לו איזה עבודה על המחשב...הוא הציע לי לקחת את ה-128 שלו זה SDRAM ולי יש גם 128. עכשיו הלוח שלו עושה המון בעיות ולא מזהה 256 : 2 * 256 = 260 1*256 = 128 128 + 256 = 134 128 = 128 בעיה לא...?! מה עושים יש עצות ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Omer DA,

על הלוח יותקנו 6 גיגה ראם(4 סטיקים) E7200 OC 3.6 יש צורך בלפחות 6 חיבורי SATA,יהיה נחמד אם יהיה בקר RAID ואם החיבורים יהיו מופנים הצידה למרות שזה ממש ממש לא הכרחי,כמו כן מספר גדול של USB יהיה טוב,חשוב כמובן שהלוח יהיה טוב לOC,אין עדיפות לחברה מסוימת התקציב שלי הוא כ700 שקלים...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by a1x,

שלום המחשב של ההורים שלי עובד די לאט. חשבתי להוסיף לו קצת זיכרון כרגע יש להם DDR3 1333Mhz 2GB Kingston לוח אם GIGABYTE MA78LMT-S2 AM2+ מעבד ‏AMD: Athlon II x2 Dual Core 250 3.0Ghz Socket AM3 Box השאלות שלי: האם כל זיכרון DDR3 1333Mhz יתאים? או צריך רק של אותה חברה? מה מומלץ לקחת? 4GB? 8GB? עדיף להוציא את הישן? תוכלו בבקשה להמליץ לי זיכרון מKSP? תודה מראש!!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני מתלבט בין הדגמים: Corsair 6GB 3x2GB 1600MHZ CL8 - Kingston DDR3 2x2GB 4GB HyperX 2000MHZ CL8 אני מבין שיש כאן את עניין ה TRIPPLE CHANNEL... מכאן ההתלבטות... וגם מבחינת תאימות לא ממש מצאתי התאמה 100%: Gigabyte GA-X58A-UD7. תודה לכל העוזרים...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by sapartil,

מה יותר טוב (ביצועים,מהירות...) I3 או CORE 2 DUO ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. כותרת. וישלח לארץ(אם זה לא מובן מאליו)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by lharpaz,

כמה שאלות: קראתי פה בחדשות הפורום שאינטל מתכוונת להשיק ניידים כפולי ליבות. מישהו יודע האם זה כבר קרה? אם כן, אשמח ללינק למחשב כזה. האם יש ניידים עם מעבד 64bit ? הבנתי שבקטע של ניידים אינטל אוכלת את AMD בלי מלח, אז אשמח לשמוע איפה אינטל עומדת בקשר לזה (אני מניח של-AMD כבר יש כאלו). והשאלה המתבקשת - האם יש / מתוכננים ניידים עם מעבד כפול ליבה שהוא גם 64bit ? (קישורים רלוונטים יתקבלו בברכה). הסיבה לכל השאלות - אני שוקל לקנות מחשב נייד ורציתי לדעת האם יש משהו חזק ורציני עם ראייה לעתיד (בהנחה שכשתצא Vista כבר יהיה טעם לעבוד עם גרסת ה-64bit), במיוחד כי נייד כזה יהווה תחליף למחשב שולחני סביר ביותר (A64 3200), ואני לא רוצה שיהיה מצב שאני קונה נייד יקר פחות טוב ממה שכבר יש לי כרגע.…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אם אני מבטל את שניהם בביוס זה יפגע בביצועים ? אני רואה שהתדר יעבוד כמו במקור 2.4 לא רוצה שהוא ישחק 1.2 - 2.4 השאלה אם זה יכול לעשות בעיות ? יש לי בביוס גם C1E וגם EIST אצלכם זה גם פעיל ? מה אתם עושים עם זה ? , EIST אמור להיות כמו C1E ? שאני מבטל את ה C1E בביוס ה EIST לבד לא מוריד לי את התדר שעון של המעבד.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by bogdant,

:s05: :s05: :s05:תגידו למישהו יש מוסג מתי מגיעה מעבד קונור לארץ ביררתי קצת בחנות (KSP) אמרו לי עוד חודש וחצי ... כי ישראל מדינה מפגרת בכול ... אבל יש בארץ מיפעליים של אינטל אז היצור צריך להתחיל מיד לא .... כי יש לי מספיק כסף לקנות אחד. אני רוצה להספיק להנות עד סוף החופש(אני יודעה שרובכם אנשים מבוגרים ולא מבינים את משמעות שחופש ) אז יש סיכוי שהוא מגיעה לארץ כבר בסוף החודש או שבחנות צודקים??? ??? לכול אלה שאומרים מוות לאינטל - צדקו בעבר אבל החשב AMD הולכים לאכול אותה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by portance,

יש לי לוח אם MSI 945gzm3 שיש לו 2 חריצי זכרונות, כרגע יש סטיק 1 של 1 ג'יגה של CEON 533MHZ CL4. אני רוצה להוסיף עוד סטיק 1 של ג'יגה בשביל שיהיה לי סך הכול 2 ג'יגה של RAM. השאלה שלי היא אם אני חייב לקנות את אותו דגם של זכרון שכרגע יש לי או שכל זיכרון אחר יעבוד ובכלל מה אתם ממליצים לי לקנות? הלוח אם תומך עד 2 ג'יגה זיכרון ועד מהירות של 533MHZ והוא גם תומך בדיול צ'אנל.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. האם ענקית השבבים מתכננת להעניק למפעל שלה בקרית-גת יכולות ייצור עתידיות בליטוגרפיה של 7 ננומטר? לכתבה

16. לפי מה שהבנתי הI5 הוא מצויין לגיימינג אבל אין לי מושג לגבי זיכרונות ולוח אם. התקציב שלי לשלושת הדברים הללו הוא 2000 שקלים פלוס מינוס. הרבה תודות

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by marulia,

שלום לכולם הבנתי שיש מעבדים שלא תומכים ב virtual machine האם זה נכון ? האם המעבדים החדשים כן תומכים ב virtual machine ? מתכנן לקנות משב נייד בשביל זה תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. איזה מעבד עדיף למשחקים ביוחד, ניוקסל או קלוהאמר 3000+.?!?!? לניוקסל הרי יש 2.0 ג'יגה הרץ אבל חצי מגה קאש, בעוד לקלוהאמר 1.8 ג'יגה הרץ ומגה קאש. אז מה עדיך מבחינת משחקים וההאם בעתיד העוד חצי מגה שיש לקלוהאמר ישפיע יותר !??! תודה לעזורים ואם אפשר גם לינקים לבאנצ'ים אם יש לכם!

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אורח
    Started by אורח,

יש לי לוח של GIGABYTE DS3L. ולפני שעולה הוינדוס יש לי את המסך של verifying pool data. עכשיו למי מה שהבנתי אפשר להעלים אותו ולדלג עליו. איך עושים את זה? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. בואו להכיר לעומק את אחד הדגמים בעלי הגישה והמראה הרציניים ביותר לתושבת LGA1200 הטריה של אינטל לכתבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. האם AMD יספקו מעבדים עם SSE5 בדור 45NM לסוקט AM3 ? ובאם כן היכן רואים זאת ? והאם INTEL עובדת על דבר דומה ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אחרי שהבנתי של אין לי ממש הצדקה להשקיע בסדרה Z (תודות לחברי הפורום 8) ) עברתי לבדוק את הקיצוניות השנייה - הלוח הכי זול שיאפשר לי לשים את הציוד הנ"ל בתוספת כרטיס קול PCI שיש לי כבר ולכן חייבים סלוט אחד פנוי אחרי כ. מסך שתופס 2 סלוטים. ממה שהסתכלתי אפשר להשיג אותו ב 250-280 ש"ח (במקום כ 600-550 של סדרה Z), וזה מאשר לי לעלות רמה בכרטיס המסך. האם למישהו יש נסיון עם הלוח הנ"ל או הצעות חלופיות ברמת מחיר זו? סיבה אחרת למה לא מומלץ כזה לוח? לא מצאתי עליו ביקורות וגם החברה-ביוסטאר- לא מפורסמת (לפחות בארץ) למרות שנדמה לי שהיא קיימת כבר שנים רבות בתחום. אין לי עניין ב OC, גם לא של כ. המסך או הזכרונות. כרגע אין לי צורך ב SATA3 או USB 3, יש שם סלוט PCI-X X1 שיאפשר הרחבה אם וכאשר אני א…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. האלה שפורסמו באת עם ה 256KB ברמה L2

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by djdodo,

שלום לכולם אני בזמן האחרון חושב לקנות מחשב חדש ובגלל התקציב המוגבל אני חשבתי ללכת לכיוון לוח אם עם כרטיס מסך מובנה הבעיה שאני לא מבין כלום בנושא הזה ורציתי לדעת איך הביצועים של כרטיסי המסך האלו לעומת הכרטיסים הרגילים? איזה לוחות אם יש עם כרטיסים טובים? (אני לא כל כך משחק במשחקים אבל אם מדי פעם אני ארצה לשחק במשחק האם זה יהיה סביר מבחינת ביצועים?) כמו כן קראתי שבקרוב אמור לצאת ל INTEL שבבי G35 עם כרטיס מסך מובנה של GMA X3500 האם היציאה של השבב קרובה? והאם הביצועים של הכרטיס מסך יהיו טובים יותרמאלו שקיימים היום? תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. זוכרים את משפחת ה-Gram המרשימה של היצרנית הקוריאנית? כעת תוכלו להשיג אותה גם עם דגמי ה-Kaby Lake-R לכתבה

דיונים חדשים בפורומים