מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
בזמנו שהתקנתי את מערכת הקירור מים הייתי צריך לנתק מהלוח שבחתימה שלי את התושבת פלסטיק שהייתה אז לקירור סטוק... היום אני כבר רוצה לעשות מהמחשב מדיה סנטר והקטע של המים קצת מגביל אותי, אני רוצה לחזור לקירור אוויר אבל אין לי מושג איפה התושבת הזו... ניתן לרכוש אותה איפשהו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב של אמא של אשתי נבנה לפני 3 שנים והותקנו בו רק 2GB זיכרון. מערכת הפעלה WIN7 64 BIT. הלוח: Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET בלוח יש 4 חריצי זכרון ורק אחד היה בשימוש עם סטיק דגם KVR1333D3N9/2G של קינגסטון. קניתי עוד 2 סטיקים של 2GB כל אחד תוצרת TRANSCEND, והכנסתי במקום האחד שהיה שם. אם הבנתי נכון עדיף שזכרונות יותקנו בזוגות, לכן השאלה אם אני חייב לקנות סטיק זהה לאחד שהוצאתי או שכל זיכרון עם מהירות 1333 יעשה את העבודה ? המטרה להגדיל את הזכרון ל8GB.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
להלן קישור המאשר זאת.............. http://www.mwave.com/mwave/viewspec.hmx?scriteria=BA24053 ועכשיו נחכה וניראה מתי המחיר ירד אצלנו ????
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם הבנתי שיש מעבדים שלא תומכים ב virtual machine האם זה נכון ? האם המעבדים החדשים כן תומכים ב virtual machine ? מתכנן לקנות משב נייד בשביל זה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כך יימכרו דגמי ה-Ryzen 9 האימתניים מהדור החדש של AMD ללקוחות הביתיים לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם. שמעתי על ירידת המחירים הצפויה ב22 ביולי, ורציתי לדעת אם היא תכלול רק את אותם מעבדים שרשומים ב"תמונה" ההיא שמודבקת פה בפורום, או שהיא אמורה להכיל גם את המעבדים הקיימים, כמו למשל E6420? ועוד שאלה, מחירים הזכרונות נחשבים כעת בתחתית, או שיש סכוי שיירדו עוד? תתודה מראש על העזרה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין המעבד AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition TRAY Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray כל אחד טוען משהו אחר ואני כבר מבולבל לגמרי.... זה המפרט http://www.tms.co.il/preview/spec/3ks62mrp/1 המחשב בעיקר למשחקים.. אך כמובן גם גלישה ומחשב ביתי רגיל.. עוד שאלה האם זה נחוץ לשים 8gb ראם או שאפשר להשאיר כמות על אחד כיאלו רק זיכרון אחד של 4.. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מביהם יותר טוב? (בעיקר למשחקים) איזה עדיף לקנות (את שניהם אני יכול להשיג באותו מחיר) מדובר על מעבד 3000/3200
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבדי אינטל החדשים ממשפחת Rocket Lake יגיעו בהמשך הרבעון ובינתיים יגיעו אל החנויות לוחות האם החדשים שנוצרו במיוחד עבורם - בואו להתרשם מריכוז אלו של יצרנית החומרה הפופולרית מטאיוואןלכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני רוצה טיפה לשפר ביצועי מחשב שלי וחשבתי להוסיף זכרון כרגע יש לי 8 GB עם שתי זכרונות של 4GB של חברת CRUCIAL (זה מה שכתוב על האריזה 4GB DDR3 - 1333 PC31060 UDIMM 240 PIN) השאלה ראשונה האם בכלל זה ישפר לי ביצועים? ואם אני יצטרך לשנות משהו בהגדרות בשביל זה? ומחר אני בדיוק יהיה בKSP, אז איזה זכרון טוב ומשתלם אתם ממליצים לי לקנות. שתיים של 4GB או אחד של 8GB? לינק לזכרונות http://ksp.co.il/?select=.1038..392..99..103..785..347.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 תמליצו לי בבקשה מה כדאי לי לעשות ולקנות תודה מראש! פרטים של מחשב שלי חלונות 7 64 ביט לוח ASROCK H67M-GE מעבד I5-2500 CPU 3.30GHZ
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם i5 דור 11 עם 8 ליבות חזק יותר מ i7 דור 7 ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה צריך עזרה קלה בבחירת לוח לp4 2g עם זכרונות ddr266 .. והלוח שיהיה עם lan onboard קשה ההחלטה בין intel ל asus ואם asus אז איזה asus ? אני מוקצב למחירים של עד 150$ גג לאינטל חשבתי על ה billings2 + snd + lan שאני משיג ב110$ מבחינת הasus יש לי את כל המבחר אצל הספק ... העניין זה המחיר... ראיתי שהוצע פה ברוב ההצעות p4b533-e אבל המחיר הוא פשוט רצח ... 196$ אפשרות שניה שחשבתי היא הasus p4s333 שבא עם snd and with land במחיר של 80$ שזה זול עד כדי חשד מה אתם אומרים? דרך אגב גם msi וgigabyte באים בחשבון תודה מראש P.S המחשב יגיע עם gf2mx למשחקים בסיסיים בלבד .. החשיבות שלי היא מהירות לתוכנות ** עריכה ** בדקתי השוואות ל845 .. ירדתי מהbg2 של intel עכשיו על הקו p4b26…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי אסוס אולטראבוק עם מעבד i5-3317U כאשר אני מחובר לחשמל, יצרתי תכנית כח שבה שמתי את המעבד על מינימום 100 אחוז. זה בניגוד לתכנית של ווינדוס של High Performance ששמה את המעבד על מינימום 5 אחוז (אם אני לא טועה). האם יש בעיה עם התכנית שיצרתי? מומלץ להימנע? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם בכל הקשור לעיבוד גרפי (ללא קשר למשחקים, OC, סרטים) יש יתרון מובהק כלשהו למעבדי AMD או INTEL? תודה רבה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מספר חודשים אחרי שכמה יצרניות סיניות חרוצות כבר החלו למכור אותם הלכה למעשה, מציגה אינטל שימוש מדליק נוסף עבור שבבי האטום שלה - בדמות מחשב PC שלם שנדחס לגודל כונן USB לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%96%d7%94-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%9f-usb-%d7%a9%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a9%d7%9c%d7%9d-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%90/
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אילו לוחות יש עם זה(האם קיימים?), האם יש בארץ וכמה הם עולים. DANKE.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. לבסוף אחרי הרבה התלבטויות הזמנתי את השילוש הנ"ל: מעבד E6300 לוח DFI 975X זכרון 2גיגה של מושקין במהירות 800 מה"צ חוץ מזה יש ספק 400W ליברטי. האם החלקים הנ"ל יאפשרו לי לעשות OC (בינוני ומטה) למעבד? כך שיגיע לפחות לרמה של E6400? והאם כדאי לקנות קירור אחר מהמקורי? אם כן אשמח לקבל המלצה ל קירור ב 150 - 160 ש"ח... יום טוב.
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מרכיב קונפיגורציה של מחשב שתפקידו המרכזי להיות ליבת פריפריה - העתקת חומר מתוך מספר רב של התקני פלש USB 3.0 לדיסק קשיח פנימי, והעברת החומר באינטרנט. נדרשת אופטימיזציה של התהליכים האלה בלבד. ברור לי שיש חשיבות עליונה בקישוריות USB 3.0 וכן בחיבור מהיר של הדיסקים הקשיחים. (אני מתכנן RAID-0) למיטב הבנתי כל העברת הנתונים מתוך התקני הפלש אמורה להתבצע ב-DMA. מה תפקיד המעבד בכל התהליך הזה? האם יש איזושהי משמעות למספר ליבות? האם המעבד הבסיסי ביותר (נניח פנטיום G4400) יכול לעשות את המלאכה (לטובת התפקידים שרשמתי) באותה מידת הצלחה כמו מעבדים מתקדמים יותר? בתודה, איליה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וכולם.... אני מעוניין להרכיב מחשב חדש וברצוני לשאול באופן כללי מה עדיף? 512 מגה זיכרון מהיר -למשל 533 מגהרץ מסוג ddr2 או 1024 מגה זיכרון בתדר 400 מגהרץ מסוג ddr כמובן שאני מתכוון לפירמות ידועות ואיכותיות....
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סליחה על השאלה הבסיסית משהו .שמתי לב שאותו מעבד בא ב 2 גירסאות אריזה .זה משנה? יש הבדל בין המעבדים?במקרה הזה אני מדבר על E7300
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרכבנו מחשב מתקדם במיוחד על בסיס לוח אם בעל מחברים בצידו האחורי - הנה אלבום התמונות של מחשב בעל כמות קטנה במיוחד של כבלים שאפשר לראות על בסיס מעבד מטורף וערכת צבעים אחידהלכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מעבד AMD3200 939 .. עכשיו שאלה שלי אם כדי לשדרג לאיזה 4200 דואל 939 או משהו דומה? בכל מקרה לא הייתי רוצה להחליף גם לוח אם וגם זכרונות ככה שמה שלא יהיה אני ישאר עם 939..
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלטתי ללכת על i7 4790K איזה זיכרון להתאים לו? רוב הזיכרונות של DDR3 הם 1600MHZ, השאלה אם יש טעם להשקיע ב 2400 למשל..? (הלוח שאני רוצה תומך) חושב ללכת כרגע על 8GB ובעתיד אם אצטרך אז להוסיף.. השאלה אם ללכת על סטיק אחד או 2 של 4 בשביל ביצועים..? בכל מקרה חשבתי על Corsair, אבל פתוח להצעות המון תודה אה, עוד שאלה יש לי Win8 על SSD, לדעתכם אצטרך להתקין מחדש או שיכול לתפוס?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין לקנות שני סטיקים של זכרונות DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory, שעולים 577 ש"ח, לבין לקנות זכרונות GeiL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit, שעולים 692 ש"ח. הזכרונות של GeiL יקרים ביותר ממאה שקל, והשאלה שלי היא במידה ואני יקנה את הזכרונות של WinBond, האם אני באמת יראה ביצועים פחות טובים לעומת GeiL? אני לא מתכוון לעשות OC לזכרונות בזמת הקרוב, לכן זה לא ממש גורם מבחינתי. תודה מראש לעונים.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם אני הייתי רוצה לדעת במה זכרונות DDR2 שונים מזכרונות DDR רגיל. האם זו רק המהירות או שגם בשיפורים טכנולוגים נוספים. בבקשה תשאירו תגובות מי שמבין
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-