מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
תראו את המחשב הזה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ramathasharon&comp=34 זה מKSP הרבה אמרו לי שהוא מאוד משתלם בגלל המעבד שלו I3 2120 זה מעבד חזק רציתי גם לדעת קצת על הלוח אם עם הוא טוב.. ביחד אם הכרטיס GTS 450 1GB זה יריץ באטלפילד 3 על HIGH ברזולוציה טובה חלק ככה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד היום לא היה ניתן לעשות השוואה ישירה בסגמנט העליון, מכיוון שניידים שהגיעו עם Ryzen 4000 לא הגיעו עם מאיצים גרפיים פרימיום כגון ה RTX 2070/2080. בדור החדש של הניידים שמגיעים עם מעבדי Ryzen 5000 ניותל למצוא שילובים עם מאיצים גרפיים כגון ה RTX3070/3080 ולכן ניתן לבצע השוואה ישירה. אז מי יותר טוב לגיימינג בלפטופ (מי שעוקב אחרי התחום בנייחים לא יופתע מהתוצאה)?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
למעבד i7 920 עם אוברקלוק נמוך-בינוני בעתיד. טריפל צאנל כמובן. CL6-7. יש לכם חברה מומלצת? יש יותר מדי שמות ואני לא יודע מי עדיף... אשמח לעזרה תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש טעם בלקנות את השנים? כי המעבד לא תומך בהם רשמית
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להשיג זכרונות קינגסטון 512 DD1 3200ב- -372.3 שח איך הזכרונות של קינגסטון?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיון עם מהנדס המערכת של קונסולת הדור הבא היפנית מספק לנו אישור רשמי לשימוש בשבבי עיבוד מתקדמים מעידן ה-Zen 2 וה-Navi לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני קונה עכשיו כנראה אופטרון או דואל קור או רגיל (2GH) תביאו לי בבקשה קישורים לאופטרון 939 TRAY בזול אם משלוח בארהב..(משלוח לארהב)\\\\\\ תודה יונתן
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/news_story/intel_haswell_refresh_codenamed_devil%E2%80%99s_canyon_have_improved_tim.html
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה מיוחד ב-nForce2 והופך אותו לשבב מאוד מומלץ ואת לוחות האם שבאים איתו? ואיזה לוח אם ל-AMD הכי כדאי לי, מבוסס nForce2 או משהו אחר?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי במחשב 2 ג'יגה זכרון RAM שמחולק לשתי זכרונות של ג'יגה כ"א של חברת קינגסטון. אני מעוניין להוסיף עוד שתי ג'יגה זכרון למחשב, האם אני יכול להוסיף זכרון אחד של שתי ג'יגה או שעדיף שתי זכרונות של 1 ג'יגה כ"א? לוח אם: Gigabyte GA-P31-ES3G (775 C2Q 1333Mhz, Intel P31, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio,GBL תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16813157081 זה הפתרון שלי לשיפור הביצועים במחשב , מבחינה תקציבית... קיבלתי המלצות על הלוח אם מבחינת ביצועים אבל אולי יש פה חברה שיודעים אם ללוח הזה יש בעיות או שהם מרוצים ממנו וכו'... עריכה: בפירוט של הלוח לא רשום שהוא תומך ב IDE להארד דיסק..רק SATA..זה אומר שאין לו?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש משהו שאני לא מבין: צוואר הבקבוק העיקרי במחשב נובע בעיקר מזיכרון וירטואלי שיושב על הדיסק ולא על ה-RAM. מעבד 64 ביט מאפשר לשים מעל 4GB RAM, אז למה מעבדי 64 סיביות עוד לא השתלטו על השוק? בכלל, מבחינה פרקטית, מה הכי הרבה RAM שניתן לשים היום על מעבד 64 ביט?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני יכול להשיג הנחה משמעותית למוצרי אינטל ולכן אני רוצה לקנות לוח-אם שלהם, השאלה האם הם שווים משהו? אני מתכנן לקנות מחשב חדש (עם מעבד אינטל כמובן) E6600, זיכרון של 1 או 2 GB וכרטיס מסך 1950Pro, המחשב מיועד בעיקר למשחקים. אני מתכנן לעשות OC (ברמת הסביר) ראיתי באתר של KSP שיש לוח-אם: ?DG965RYCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E? 660 ?D975XBX (Bad Axe) s775 DDRII 667, 2xPCI-E? 1090 ?D975XBX (Bad Axe) s775 Conroe, DDRII 667, 2xPCI-E 1230? אני לא קונה את הלוח מהחנות אם כי מספק פרטי, אבל אני מחפש דגם בחניות שונות. האם משהו שווה? האם יש לוחות אחרים באתרים אחרים? אני משיג 50% הנחה...
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שרת עם WIN 2003 32BIT התקנתי עליו עכשיו 8GB זכרון והוא זיהה לי את הכל חיפוש קצר בגוגל העלה ש WIN 2003 תומך במעל 4GB אפילו בגירסת ה32BIT שתי שאלות: 1. איך זה עובד? 2. למה אי אפשר לעשות את זה ב WIN XP? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוכש מחשב חדש למשחקים עם מעבד מרובע ליבה Q6600 כרטיס 8800GT לגבי הלוח הוא של MSI מדגם P35 Neo Combo הנה הקישור: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1216&maincat_no=1&cat2_no=170&cat3_no= עכשיו השאלה שלי היא לגבי הזיכרונות מה עדיף לי לקנות 2GB בסלוט יחיד או לפצל לשניים של 1GB שאמור לשפר את המהירות הבנתי... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם AMD יספקו מעבדים עם SSE5 בדור 45NM לסוקט AM3 ? ובאם כן היכן רואים זאת ? והאם INTEL עובדת על דבר דומה ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך CRT (אשדרג בעתיד...) הוצע לי במסגרת רכישת מחשב חדש לוח דגם GIGABYTE GA-73PVM-S2H. לפי המפרט לא ראיתי שיש לו יציאת VGA לחיבור למסך CRT האם ייתכן או שאני טועה ולא הבנתי משהו? http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39360
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד 6300 עובד טוב מהיר למה יש לו GHZ נמוך כל כך אם ה GHZ לא משפיע מה משפיע במהירות שלו?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 4 מסדרה 520 שיש לו את האפשרות להייפר טרדינג, נכון לעכשיו ובזמן שקניתי את המחשב ב-2004 ה-HT היה מכובה והמחשב זיהה רק מעבד אחד. שמעתי שאפשר להפעיל את האפשרות של הייפר טרדינג דרך הביוס אז יש לי כמה שאלות קודם: 1) איך אני עושה את זה? (השאלה הברורה) 2) האם צריך שלוח האם שלי יתמוך ב-HT או משהו דומה? 3) האם זה יחמם יותר את המעבד ובכמה? 4) האם זה יצרוך יותר חשמל? (יש לי ספק של 300 וואט) 5) מהם הסיכונים? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי על זה, יצרו מאיץ גרפי כדי להוריד מהעומס של המעבד את רוב הקטע של העיבוד הגרפי ואחת הסיבות של הכרטיס קול הוא כדי שהוא יעבד את הקול, כנ"ל לגבי כרטיס רשת... (בקשר לאחרון אני לא בטוח) עכשיו מה שאני שואל זה למה לא ליצור כרטיסי פי סי אי שמורידים מכוח העיבוד של המחשב, יקחו מהמעבד את הצורך לעבד a.i או גאומטריה של שלבים הוא מיליון ואת דברים, או בכלל ליצור כרטיס פי סי אי שהוא עוד מעבד נגיד של עוד 300 מגה הרץ... תחשבו, עולה 200 שקל ובמקום up-grade של כל המעבד פשוט קונים אחד כזה, יש בעיה עם דבר כזה? נ.ב. ברמה עקרונית גם הראם הוא חלק מהעניין. וחוץ מזה, מעבד כזה (300 מגה הרץ) לא צריך להתחמם יותר מדי, ככה שheatsink קטן ופשוט יספיק.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיקרון השאלה שלי מאוד פשוטה,אני קראתי את השאלות הנפוצות אבל לא הבנתי בדיוק יש לי 3 סטיקים של זכרונות 2 של גיגה 1 1 של 2 גיגה או בשפה פשוטה 2x1giga and 1x2giga עכשיו אם אני שם את 2 הסטיקים של הגיגה אחד באותו צבע להפעלת הDC ואז אני שם את הסטיק זיכרון השלישי בצבע השני ,האם הDC נשאר והמערכת שלי תעבוד על 4GB?האם זה כדאי?האם זה טוב? ושאלה נוספת למקרה שזה לא יעבוד,אם אני ילך ויקנה עוד סטיק של 2גיגה אותו סוג של מה שיש לי עכשיו ,יש אפשרות לעשות DOUBLE DUAL CHANNEL?כלומר 2 סוגים של זכרונות שונים באותו מיקום צבע לדוגמא יש לי 4 זכרונות 2 של 2גיגה 2 של גיגה אחד אז את ה2 של הגיגה אחד אני ישים בסטוק הכחול ואת ה2 של ה2 גיגה אני ישים בסטוק האדום אז המחשב יזהה את זה כDUAL CHANNEL ויעבוד כ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברוך השם אני קונה השבוע סוף סוף מחשב ואני מתלבט בין שני המפלצות החדשות בסדרת הZ77 - מה יותר איכותי , חזק ומנצח ? Gigabyte GA-Z77X-UD5H או ASUS P8Z77-V DELUXE המוכרים בחנות ממליצים בכל פה על ASUS מלכתחילה , השאלה באמת זה יותר טוב ? כסף לא בעייה והייעד הוא גיימינג . תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בדקתי את הזכרונות האלו [h=1]Corsair Vengeance 2x8GB DDR3 2133MHz CL10[/h]וראיתי שרשום מהירות 2133 וSPD SPEED 1333 ושורה למטה TESTED SPEED 2400 מישהו יכול להסביר לי מה הכוונה ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
GEIL 400MHz 2*512MB GOLDEN DRAGON תזמונים 2-3-3-6 CROASIAR TWINX 1024-3200LL 2*512 MHz עובד ב2-2-2-6 GEIL נחשבת חברה פחות טובה במשהו, שההבדל הוא כזה אסטרונומי?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הTWINMOS מגיע עם CAS2.5 אבל יכול להגיע ל 2 בקלות הCORSAIR מגיע עם CAS2 - האם הנתונים הנ"ל אומרים משהו לגבי באיכות של הזיכרונות אם זה נכון זה מוצא ביטוי במחיר. בקיצור האם כדאי לקנות CORSAIR יקר או TWINMOS זול ולקבל אותה תוצאה ???
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-