עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אסוס נותנת הצגה ויזואלית בתערוכת האלקטרוניקה הגדולה בעולם עם נורות צבעוניות בלוחות האם שלה, וכמה מסכים שולחניים מעניינים השנה בתערוכת CES החליטה ענקית החומרה לעשות מיצג צבעוני במיוחד, בשל טרנד ה-RGB ששוטף את עולם החומרה עם מקלדות ומארזים שנראים כמו מועדוני לילה. בין מוצרי הגיימינג היחודיים שלה, היא הציגה כמה לוחות אם חדשים בעלי נורות צבעוניות הניתנות לשליטה מלאה תוכנתית. Maximus VIII Formula האח הקטן של ספינת הדגל הוצג. ה-Maximus VIII Formula של אסוס מכניס קצת צבע לשוק הגבוה של לוחות האם. מלבד הרכיבים המתקדמים כמו גופי הקירור, מערכות החשמל ויציאות האחסון, נמצא פה גם מערכת נורות LED נחמדה שתתן קצת צבע למחשב בשימוש תוכנה יעודית. B150I Pro Gaming/Wi…

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  2. דגם ה-ZenBook Pro החדש של היצרנית הטאיוואנית עומד להיות מסקרן במיוחד לכתבה

3. לאחר הכרזה של אינטל על כך שתפסיק בפיתוח קו מוצרי ה-NUC הוותיק שלה - מגיעה הצלה בדמות הסכם אשר יעביר את ההובלה לחברת המחשבים והחומרה הבולטת מטאיוואןלכתבה

4. Started by roma4k,

שלום לכולם! יש לי שאלה לגבי שדרוג המחשב. אני עומד לשדרג את המחשב עוד מעט, אך אני לא יודע במה לבחור, אינטל או AMD וזאת מפני הסיבה הבאה: אני לומד בביה"ס בכיתה י"א מגמת אלקטרוניקה. במסגרת השיעורים במגמה אני לומד על מבנה המעבד של אינטל (8086) וכמו כן את שפת התכנות ASSEMBLER ( או ASSEMBLY), אנו לומדים פקודות שונות של השפה, שמפעילות בין השאר את הזיכרונות במחשב, אוגרים במעבד וכו, . השאלה שלי היא האם את כל אותם הפקודות ניתן לעשות גם על מחשב AMD, האם זה זהה לחלוטין לאינטל? תודה מראש. ----------------------------------------------------------------------- לאחר שהבנתי מכם שאני בנקודת מוצא שווה לשני המעבדים, נישאר לי רק להחליט איזה לקחת. אני יודע שבטח עניתם מיליון פעמים על שאלות מהס…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by משה פייגלין,

מישהו שמע על היצרן הזה וחוות דעת עליו .. הבנתי שהציפסט הכי מתקדם ללוח של אסרוק הוא של אינטל 915. וזה חברת בת של ASUS .. זה מהטיפה שידוע לי עליו ...

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכולם!! מצורפת תמונה של הלוח M שרכשתי ורציתי שמישהו יסביר לי איך מתבצעים כל החיבורים בלוח M. כולל כל היציאות ממנו לרכיבים וכל הכניסות אליו תודה....... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  7. ספיד פאן לא מזהה לי את המחשב מה אני יכול לעשות

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  8. Started by xyo,

http://www.bit-tech.net/hardware/2007/04/18/idf_spring_2007_benchmarking_penryn/1.html http://66.249.91.104/translate_c?hl=en&langpair=de%7Cen&u=http://www.pcgameshardware.de/%3Fmenu%3Dbrowser%26article_id%3D575981%26image_id%3D601566

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  9. היצרנית האמריקאית מתחילה לייצר באזז תקשורתי סביב הגירסה החדשה של נייד ה-XPS 13 המפורסם שלה כבר עכשיו לכתבה

10. Started by The Ball,

אמממ אני רציתי לעשות אפדייט לדרייבר של הלוח אם כי אף פעם לא עשיתי מאז שקניתי אני מצאתי דרייבר באתר של NVIDIA http://www.nvidia.com/object/nforce_udp_winxp_3.13 אבל אני לא יודע אם להוריד אותו ובאתר של ASUS לא מצאתי כלום אז מה לעשות? להמשיך לחפש באתר של ASUS כי עדיף דרייבר שלהם או שהדרייבר של NVIDIA יותר טוב? ד"א הלוח אם שלי זה rev 2.0

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  11. היי לעיונכם -

12. ואם יש לי 2 זכרונות של 512 שהCL שלהם הוא 2 ואני רוצה להשים עוד 2 של 512 אבל נCL שלהם הוא 2.5 על מה המחשב שלי יעבוד על איזה תיזמון

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  13. Started by zag_zag,

בעקבות ההצהרה של אינטל, asus ביטלו את האפשרות להפעיל את ה-PAT technology? ואם לא, באיזה עדכון ביוס אני יכול למצוא את זה (יש לי גרסת ביוס 1005) ? תודה

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  14. אפשר לינק על באנצ' של מעבדי 64BIT של AMD תודה מראש /הכותרת נערכה, אתה לא כל כך חדש פה ואני מניח שאתה כבר יודע את החוקים/

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  15. Started by X-It,

אני רוצה לקנות או E6420 או E6520 או E6620 או E6720 או E6820 מחנות בארץ... אתם יכולים להביא לי חנויוות באינטרנט שמוכרות את המוצרים הללו...(ישראליות) ואם יש לכם למשל שני חנויות אם אותו מעבד אז את הזול מביניהם(מבין החנויות) תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  16. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  17. לא כ"כ הבנתי את הקטע של דואל ביוס וצריבת ביוס. אודה מאוד למי שיסביר לי בקצרה על האופציות הללו. תודה מראש...

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. sis 645DX Chipset Based 645E Max Series MSI Mainboard

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  19. אם יש מספר סוגים אני מעדיף לקבל תמונה שלהם תודה מראש

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  20. נראה לי שנורא קשה עד בלתי אפשר להשיג לוחות עם צ'יפסט CF Xpress 3200 + SB600 כגון INFINITY CFX3200-M2/G של DFI M2R32-MVP של ASUS K9A Platinum של MSI

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  21. אני צריך לוח אם טוב תומך AMD 64 שקורא DUAL ומותאם ל 6600GT (PCIE במחיר סביר לא יותר מ900 שקל..! תודהה!

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by ras81,

שלום אני מתכוון לקנות E6300 אבל בניגוד לארץ יש באתר הזה המון לוחות אם. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על לוח שיאפשר בעתיד שדרוג קל ואולי OC קל (לא משהו כבד) ובמחיר סביר (אני לא צריך משהו ב1000 שח) מה ההשקעה הכי טובה שיש שם? ראיתי כל מיני לוחות של MSI שעשו רושם נחמד. הנה קישור לחלק של לוחות האם: http://www.newegg.com/ProductSort/SubCategory.asp?SubCategory=280

• 16 תגובות
    • 984 צפיות
  23. Started by rosesr,

עם DDR333 עד 980ש"ח לא לOC תודה מראש!!

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  24. Started by !_Evil_!,

תודה

• 5 תגובות
    • 514 צפיות

דיונים חדשים בפורומים