עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מדבר על לוחות חוץ משל אסרוק המעפנים ושיהיו טובים בOC כי אני מת כבר לביא למעבד שלי בראש

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  2. Started by yarin.levy2,

אהלן, יש לי מחשב עם המפרט הבא: intel i5 2400 3.3GHz Win10 64bit Nvidia gtx 560 Ti Ram : 4Gb אני רוצה להתחיל לשפר אותו ואתחיל בזכרונות RAM. המחשב לגיימינג והשימוש העיקרי הוא ל CRYENGINE 3 שהוא מנוע גרפי לפיתוח משחקים של CRYTEK ולכן רוצה לשים הרבה זיכרון RAM. כמה אתם חושבים שכדאי לי לשים?(אני חושב 16GB) במחשב יש 4 סלוטים(כניסות) של RAM שניים בצבע לבן ו - 2 בצבע כחול. כרגע יש עליו 2 סטיקים על 2 סלוטים לבנים כל אחד 2GB של KINGSTONE, ו - DDR3 1333. האם ניתן להשאיר אותם ולהוסיף או פשוט כדאי להוציא ולקנות חדש? קונה מ - KSP או אייבורי.(עדיפות ל - KSP) תודה !

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. Started by amitaihasnes7,

שלום. השאלה שלי היא אילו הבדלים יש בין תושבת ה-AM2 לבין תושבת ה-939, חוץ מהעובדה שה-AM2 תומך ב-DDR2 ושהיא בעלת 940 פינים בניגוד ל-939 פינים בתושבת הפחות חדשה. דבר נוסף שאני רוצה לדבר עליו הוא תפקידם של הפינים בתושבת המעבד. אני כבר שאלתי את השאלה הזאת בעבר פה, אבל לא ענו לי. לכן אם מישהוא יכול לישלוח לי לינק עם אתר שמסביר על תפקידם של הפינים במעבד אני אשמח מאד. . תודה מראש לעונים.

• 15 תגובות
    • 977 צפיות
  4. Started by assafmag,

האם כשאני קונה זכרון אני צריך לקחת בחשבון את המתח שהוא דורש ביחס למתח שמאפשר הלוח אם? מביאים לי מחו"ל את הזכרון הבא: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820141210 איך הוא? כתוב שם שהוא דורש 2.0V. אני מתכנן לקנות בארץ את הלוח DS3 או את S3 של GIGABYTE. הזכרון הזה יעבוד עם הלוחות האלה?

• 5 תגובות
    • 520 צפיות
  5. Started by yossi_s1,

אני מחפש משהו כמה שיותר זול כדי לשדרג את המחשב שלי, המפרט בצד מצאתי את שני אלו באותו מחיר: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=6689 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2207 צריך עזרה לבחור בין אלו אני נוטה אל הג׳יסקייל הבעייה היחידה שנועה רחוקים ממני.. מאוד.. אראסאמ יש לי קרוב יחסית לבית אבל אפשר להסתדר גם עם רחוק מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  6. ? ההבדל במחירים בין נניח DS3 לDQ6 הוא גדול מה בעצם ההבדלים בין כול הלוחות האלו? אני מדבר על סדרות ה X48 ועל P45

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  7. שלום לכולם אני כבר זמן רב משוטט כאן בפורום ובאינטרנט בכלל ומנסה להבין מה ההבדלים בין המעבדים השונים, אך ללא הצלחה מרובה, קראתי את כל ה FAQ שכאן בפורום ועדין יש לי כמה שאלות שלא הבנתי, אם מישהו יוכל להסביר לי בבקשה: איך אני בוחר את המעבד שיתאים לי הכי טוב ויהיה הכי זול? על איזה קריטריונים אני צריל להסתכל? למשל עכשיו אני רוצה לקנות מחשב חדש (ספציפית אני רוצה נייד אבל השאלה עדין כללית), ואני יודע מה אני רוצה להריץ עליו :אינטרנט, מוזיקה, אופיס, תוכנות עריכה (וידאו ותמונות) ,סרטים בHD (וגם משחקים אבל זה לא באמת חשוב מספיק לי שרק ירוצו). איך אני מבדיל בין המעבדים שונים? ראיתי כל מיני טבלאות באתרים שנים שמדרגים מחשבים שנים (לדוגמא אני פשוט לא מצליח להבין מה עושה את מעבד X יותר …

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  8. חברת Gigabyte הצליחה לדחוף כמה מרכיבי העיבוד המתקדמים ביותר בשוק אל תוך מארז שולחני קומפקטי במיוחד לכתבה

9. Started by fatalica,

שלום לכולם יש לי לוח אם p4mam2-v של msi והוא נשרף. המעבד הוא p4 והייתי רוצה לדעת איך אני יודע לאיזה לוח להחליף ואיך אני מברר סוג מעבד (775 וכו) אני אשמח למידע והמלצות

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  10. Started by ran-erez,

המחשב שלי כיום: לוח ASUS‎ P8P67 REV3.1 מעבד i5-2500K זיכרון 32GB - 4*8GB כרטיס מסך ATI HD5870 vipor ספק Corsair TX 750W נראה לי שהשאלה הראשונה היא אם בכלל יש טעם לשדרג כיום ואם השדרוג יתן תוצאות שמצדיקות את המחיר... כיוון כללי, לוח עם צ'יפ 270, מעבד I5 סדרה 7 זכרונות DDR4 16GB תקציב 3K+- תודה מראש לכל העוזרים

11. Started by yotam.m,

יש לי לוח של pc partner אני לא כל כך יודע את הסוג ולא רשום על הצ'יפ אבל אם זה יהיה חשוב אני ירשום אותו. בכל מקרה יש לי שתי שאלות בקשר אליו... 1) רציתי לשאול האם הגיוני שבעזרת ג'מפרים שעל הלוח אפשרי לקבוע את המכפלה של המעבד כי שי מן טבל על הלוח שמראה את המצבים של הג'מפרים וליד זה כתוב המכפלות. 2)על הלוח יש עוד טבלה שכתוב בה מהירויות 133 ו 100 MGHZ הלוח עובד ב100MGHZ אם אני לא טועה ורציתי לשאול אם אני ישנה את הג'מפרים ככה שהלוח יעבוד ב133 האם יכול לקרות משהו? להישרף?לא לעבוד?להתחמם? או כל דבר דומה והאם בכלל המחשב יעבוד על 133 MGHZ?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by SSLSNOB,

הפעלתי את הסרט מהכונן קשיח התמונה זחלה והפס קול רץ קצת הופתעתי שאני גם על OC ל 2.4GHZ עם 1GRAM כרטיס מסך RADEON9250 הפעלתי תוכנת FRAPS לבחינה והופתעתי שהתוצאה חמורה יותר 15 FPS בממוצע לדקה לעומת הסרט שדורש 26FPS על 720P אשמח לשמוע הצעות יעול כי ראיתי תוצאות של 25FPS על AMD BARTON 2500 תודה

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  13. אהלן חברה נתקלתי בבעיה קטנה ואני צריך עזרה בבקשה ברשותי לוח (דיי ישן) Abit nf8 עד לא מזמן השתמשתי בשני זכרונות של crossair ddr400 256mb שעבדו במקביל (dual channel) לאחרונה המחשב התחיל לקרטע ובשביל למשוך איתו עוד קצת עד שישבוק חיים ונחליף אותו רכשתי עוד סטיק של TwinMos 512MB עכשיו הבעיה הקטנה היא שבלוח יש רק שני סלוטים לזכרונות מה שאומר שעם מה שיש לי כרגע אני יכול להגיע מקסימום ל-768 אבל פה הבעיה כשאני שם במקביל שני סטיקים אחד של 512 ואחד של 256 הוא קולט רק את ה-512 ניסיתי להפוך את המיקום שלהם(יש רק 2 אופציות) וזה עדין ככה ניסיתי גם לאפס את ה-CMOS.. לא עזר עכשיו כל אחד מהם בנפרד עובר רגיל.. מישהו יודע איך לפתור את זה ? תודה !

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  14. Started by Amir_ca,

אני לפני קניית מחשב ואני מתלבט בין הלוחות אם הנ"ל המחיר לא משנה רק מבחינת ביצועים אוברקלוק וקירור ! זה די דחוף כי אני ממש לפני הזמנה =) תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  15. קניתי את הלוח של אביט ai7 התקנתי דרייברים מעודכנים מן האתר ורציתי לדעת האם אני צריך להתקין ערכת סבבים מסוימת (856) לשיפור ביצועים?

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  16. Started by Guarding angel,

היי לכול תותחי הC@ יש לי את הלוח הבא Gigabyte ga-ma69g-s3h http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2554&ModelName=GA-MA69G-S3H ביקורת http://my.ocworkbench.com/2007/gigabyte/GA-MA69G-S3/g1.htm האם לדעתכם ניתן יהיה להגיע רחוק עם AMD 4400X2 AM2 BRISBNE 65NM\65W EE 2.3GHZ ?? למישו יש ניסיון איתו?

17. Started by 243 56,

האם זה אומר משהו על דילים משותפים בין החברות?

18. אהלן, המחשב מספק מתח לUSB תמידת וזה משגע אותי (קורא הכרטיסים דולק, העכבר, הלד על מצלמת הרשת וכו') איך קוראים להגדרה בביוס שמנטרלת את זה? אני לא מצליח למצוא... הלוח הוא ep43-ds3l של ג'יגהבייט... ת'נקס

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  19. Started by plucki,

ברשותי מחשב מותג HP Compaq Elite 8300 Microtower. אלו הנתונים של המחשב: http://speccy.piriform.com/results/qBwiSGMPMfGyuZD45NRdvqf המחשב הגיע עם זיכרון 1 של 4 GB (תמונה מצורפת). לאחרונה המחשב איטי במעט (התחלתי לעבוד עם תוכנות כבדות יותר כמו אוטוקד וכו') והייתי מעוניין לשדרג את הזיכרון. השאלות שלי הן: 1. איזה זיכרון אני צריך לקנות מבחינת הנתונים הכלליים? 2. האם יספיק לי 4 GB תוספת? 3. האם תהיה אפשרות שיעבוד בדואל והאם זה באמת אפקטיבי ומזרז את פעולת המחשב? אם יש אפשרות להמליץ על משהו ספציפי, אשמח מאוד.

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. היי, חשבתי לשדרג את המערכת שלי אבל אשמח לשמע האם אתם חושבים ששדרוג בסכום 3,000 שח (התקציב, בערך) ייתן תמורה למחיר - הכיוון הוא Asus P8P67 DELUXE ומעבד Intel Core i7-2600K לעומת המפרט הנוכחי שלי: Intel Quad 9300 Asus P5P43TD Pro MB Intel SSD X-25V 40gb 350GBx2 Raid0 WD Raid edition 7200 64gb SataIII 1TB Black 64mb SATA3 WD HDD X 2 4GB Corsair DDR3 1366 Mem Inno3d GTX 470 Corsair HX 750w power supply Asus Xonar Essence ST

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Aviv C,

אני מחפש זיכרון DDR 1024MB 400MHz CL3 במחיר של לא יותר מ- 1,000 ש"ח. חיפשתי קצת בזאפ ומצאתי את הזיכרון הבא של Corsair: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=313556 מה אתם אומרים עליו? איזו חברה אחרת מומלצת? (במחיר שציינתי למעלה)

22. היי שאלת זכרונות: לפני כמעט שנה קניתי בחו"ל את הזכרון של המחשב שלי (corsair xms 512mb pc3200 pt אם אני זוכר נכון). עכשיו קצת מדגדג לי להשלים ל 1GB. הבעיה שאין לי כבר אפשרות לקנות בחו"ל ובארץ הזכרון הזה יקר. האם יש בעיה לצרף לסטיק שכבר יש לי עוד אחד אבל של חברה אחרת (כמובן שמבחינת המהירות ושאר המאפיינים אני אשתדל שהוא יהיה הכי דומה לזכרון שכבר יש לי. וגם אני מדבר על חברה נורמאלית כמו OCZ או GEIL) ? טכנית אני מניח שזה יעבוד, אבל האם יש סיכונים ? תודה

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  23. סטיב כהרגלו בעבודה מצוינת ואיכותית:

24. Started by Mr.Pepo,

אני מתכוון למצוא עבודה לחופש ולהרוויח קצת כסף שאיתו אני אשדרג את המחשב המזדקן שלי. רציתי לדעת אם ההפרש בין ה-Athlon 64 3000 וה-Athlon 64 3200 שווה את המחיר, אני יודע של-3200 יש יותר זיכרון Cache או משהו דומה, אך כיצד זה בא לידי ביטוי בביצועים? אם אפשר באנצ'מארק לא יזיק. תודה :-*

• 11 תגובות
    • 982 צפיות
  25. כרטיס טלוויזיה מתחבר ל-PCI רגיל או ל-PCI Express (PCIe) x16 כמו כרטיס מסך??

• 9 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.