עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי בתקציב של 800 שקלים, במחיר הזה אני אמור לכלול כרטיס גרפי, לוח אם ומעבד. חשוב לציין שאני משחק במשחקים שיחסית לא דורשים הרבה. * התקציב הוא למעבד+לוחאם+כרטיס גרפי. אם אתם צריכים מידע כלשהו, כדי לדעת התאמה של רכיבים בבקשה תגידו פה, תודה לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by הגיימר,

יש לי בKSP שני דגמים של 4 GB RAM של שני חברות אם משהו יש הערה מה עדיף אשמח אם תענו או זכרון של Corsair http://ksp.co.il/?uin=15467 או של G.Skill Aegis http://ksp.co.il/?uin=21132 תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. שבוע טוב, ברצוני לבצע שדרוג לכמות הזיכרון במחשב הנייח שלי, כרגע למרות שזה מצחיק יש לי רק 2GB זיכרון אשר תופסים 2 סלוטים (1X1GB). אני מצרף למחשב כונן SSD שישמש למערכת ההפעלה (ווינדוס 7 64BIT) ולעוד דברים, ועל הדרך אני רוצה גם לשפר את הזיכרון של המחשב. לוח האם שברשותי הוא GA-P35-DS3L וכאמור תומך ב DDR2. בסה"כ אני מעוניין ב8GB. ואני לא מתכוון להשאיר את הזיכרון הקיים מכיוון שהוא רק 400MHz ויאלץ את שאר הזכרונות לעבוד באותה מהירות. והשאלה שלי היא מה הכי עדיף: 2x 4Gb (2x2Gb) -1 1x 8Gb (2x4Gb) -2 4x 2Gb (1x2Gb) -3 אני חושד שאתם תענו לי שזה ממש לא חשוב ועקרוני ושהשילוב הכי זול צריך להיות הבחירה שלי אבל בכדי לוודא אני שואל אותכם מה עדיף תודה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by GOVNER_T.S.Y,

מישהו מכיר חנות שמייבאת את המעבד הנ"ל ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום אני צריך לבחור בין שני המעבדים הבאים עבור מחשב המיועד לעריכת אודיו ויצירת מוזיקה: E8400 QX9650 האם היתרון בביצועי ה Quad משמעותיים לישומי אודיו, ומצדיקים את העלות? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by yotam.m,

שלום לכולם מצטער אם הכותרת לא בסדר לא היה לי משהו יותר מתאים לשים. בכל מקרה השאלה שלי אם יש לי לוח סוקט 478 של אינטל ומותקן עליו מעבד 2.4 עכשיו יש בידי מעבד 3GHZ גם סוקט 478 כמובן אחרי עדכון ביוס ללוח שיש לי asus p4s8x (כן כן אני יודע חרא של לוח...חחח) הוא תומך עד מעבד 2.8. אם אני ינסה להכניס את המעבד 3GHZ בעל אותו סוקט אני יודע שפיזית זה יכנס השאלה מה ייצא לי מזה?מה המחשב ירשום? מה הוא יזהה ואם בכלל? תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אורח
    Started by אורח,

יש לי לוח של GIGABYTE DS3L. ולפני שעולה הוינדוס יש לי את המסך של verifying pool data. עכשיו למי מה שהבנתי אפשר להעלים אותו ולדלג עליו. איך עושים את זה? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם, רציתי לוודא שלפני שאני רוכש את הזיכרון הנוסף אני יודע בוודאות שהוא יוכל לעבוד עם הזכרון הנוכחי שלי. הנוכחי: Crucial DDR2 2GB PC2-6400(400MHz) החדש: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820211447 תודה מראש. נ.ב. - השתמשתי בCPU-Z כדי למצוא את פרטי הזכרון הנוכחי. וזה נראה קצת מוזר שהוא PC2-6400 וגם 400MHz. הPC2-6400 לא אומר שהוא צריך להיות 800MHz?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yotam.m,

יש לי 2 שאלות בקשר לזכרונות של מיקרון. רציתי לשאול האם יש שתי סוגים של זכרונות מיקרון אולי המקוריים או איזה חברת בת כי שמעתי שיש שתי סוגים של זכרונות מיקרון. אולי משהו שונה בצי'פים? ועוד שאלה קטנה איך הזכרונות של מיקרון בכלליות? לא רק לאוברקלוק אלא לעבודה שוטפת. תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Static,

לא ברור לי למה.. הלוח אם זה MSI k8n neo4 platinium nf4 ולא משנה איזה זיכרון אני שם במחשב זה תמיד מופיע כ T2 בביוס אני כרגע עם 2*512 של PQI 3200 פשוטים ועדיין זה T2 DUAL CHANEL ניסיתי להוציא סטיק אחד שישאר רק 1 של 512 וזה גם T2 לקחתי זכרונות של Tech Data , Princeton, TakeMS, ועוד כל מיני חברות ובכולם זה נותן דיפולט של T2. כמובן שאם אני משנה את הביוס ידנית אז זה עובד על T1 אבל למה בדיפולט זה תמיד T2. נ.ב. חשבתי בהתחלה שאולי צריך עדכון ביוס אז עדכנתי כבר כמה גירסאות ועדיין זה לא עוזר...

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by MoRtZkInG,

בזכרונות DDR, מה מסמל CL2?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. כרטיס מסך - ?N6600GT 256MB, DVI, PCI-E מעבד - Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box לוח אם - ?P5LD2 Deluxe, Dual Core, 945P, SATA2? זיכרון - ?2GB Kingston? מה אתם אומרים ? הייתם משנים משהו ?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by TZuKi,

אני לא מכיר את הזכרון,ואין גם סיבה שאני אכיר. אבל רציתי לדעת איך הוא בביצועים. קחו בחשבון שאני עושה OC. והאם עדיף את זה, או 2X256 של CORSAIR?? ובלי קשר - יש למישהו תמונה של חלון מובנה, תמונת תקריב להראות לי ללמה זה מכוער לפי דברי אנשים בפורום כאן?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני רוצה לדעת אם זה אכן אפשרי ואם כן האם זה כרוך בסיכון מסויים?? אם משהו מוכן יהיה להביא לי מדריך זה יהיה מצויין והאם השיפור במשחקים ובכלל ביישומים ובהעמסת משימות עליו יהיה שיפור משמעותי ? תודה!!

15. Started by DXT,

- אני לא עושה OC. - כרטיס מסך: GeForce2 Pro 64MB DDR - זכרון שיהיה עם הלוח: Samsung 512MB PC2700 - מעבד שיהיה: AMD Athlon XP 1800+ בבקשה תצביעו ותסבירו את בחירתכם. בבקשה הסברים רלוונטיים ועובדתיים, תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. כלומר מה הכרטיס החיצוני שלא יתן שום שיפור בביצועים ויהיה כמו התצורה למעלה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by UHU,

שלום. עזרו לי למצוא לוח אם למפרט הבאלמשחקים כבדים) חשוב לציין שצריך להיות לו 4 סלוטים של ram ושיהיה יותר טוב מep43 ds3l של Gigabyte. חוץ מזה יש לי עדיפות לGigabyte תקציב:עד ככה 800 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box כונן קשיח Seagate ST3500410AS 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PI כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce 9800GTX+ 1024MB DDR3 PCle צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD מארז ללא ספק COOLER MASTER Centurion 590 ספק כח Enermax Modu82+ 525W מאורר למארז Arctic Cooling AF12025L 120mm קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro מסך Samsung 22" T220 2ms LCD מקלדת Logitech G15 Gaming Keyboard עכבר לייזר Logitech G5 Laser…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by m_g,

יש לי לוח אם של asus והביוס עומד כרגע על גרסא 104 ויצאו כבר 13 עדכונים מאז שהעדכנית ביותר היא גרסא 125 השאלה אם אני צריך לעדכן אחד אחד מכל ה13 עדכונים או שמספיק שאני אעדכן את הגרסא האחרונה שיצאה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by predator_008,

לAMD יש את סדרת האופטרון ואתלון, מלבד זאת שהאופטרון מיועדים בעיקר לשרתים/תחנות עבודה ושיש להם L2 גדול יותר. והאתלונים מיועדים לPC ועם L2 נמוך יותר. רציתי לדעת מה הם ההבדלים בינהם למעט אלה שרשמתי פה ואיזה מעבד יהיה טוב יותר בביצועים, ללא OC ועם OC, על סוקט 939 ובאותו תדר ובנוסף אשאל נושא הL2 כמהא משפיע והאם ההבדלהזה הוא כ"כ משמעותי או שהוא זניח?, בכלל מה זה נותן למשתמש הממוצע? כמובן שלא פתחתי את הדיון סתם, אני מתכוון לשדרג מעבד ולכן אני רוצה לדעת את ההבדלים במפורט כי אני נמצא כרגע בדילמה בין הסדרות הנ"ל. מפרט מערכת מופיע בצד. בנוסף אשאל על איזה מעבד יותר חזק (לא משתלם יותר אלא חזק יותר) Athlon X2 4200 s939 או הOpteron 170 dual core? וכמובן אשמח להצעות שלכם למעבד ממולץ לשדר…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הפעם הכותר TombRaider תחת עדשת המבחנה - שיפור של כ- 25-30% ב- FPS כאשר הכותר עבר קידוד מחודש, קידוד אשר מנצל את ryzen נכונה. הביצועים כרגע זהים לחלוטין לאלו של מעבד סקיילק 6700 , שהוא כידוע החזק כיום בשוק מבחינת IPC במחנה של אינטל (יותר מאשר 7700). ההשוואה במבחן שהם ערכו בוצעה באמצעות מעבד ryzen 1600 שרץ בתדר ברירת מחדל שלו - קרי 3.6Ghz ואינו מומהר. הם רצו לראות מה ההשפעה של האופטימיזציה מבלי שבוצעה המהרה נוספת למעבד, אשר יכולה לתת לו עוד 12% תוספת כח (אם הוא מומהר ל- 4.0ghz) https://www.youtube.com/watch?v=7ebtf66fL4A

21. Started by XGamerX,

שלום, יש לי מחשב עם מעבד AMD 3000, וגוף קירור שקיבלתי איתו, התושבת היא socket 754 המחשב נתקע כל הזמן מרוב חום, ולכן החלטתי לפרק את המאוורר מהמעבד, הוצאתי את המאורר החוצה ולהפתעתי הוא יצא ביחד עם המעבד! המעבד דבוק ממש חזק לגוף, ולא הצלחתי להפריד בינהם עם סכין יפנית ואלכוהול. יש עוד רעיונות? יש פתרון לזה? אני לא יכול להחזיר את המעבד למחשב, כי אי אפשר לסגור את "בית המעבד" (הקלפיס האפור שנועל את המעבד במקומו), כי המעבד צמוד לגוף קירור הענקי, מה שלא נותן לי גישה לידית שלו... צריך עזרה כמה שיותר מהר, תודה!

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Omer DA,

על הלוח יותקנו 6 גיגה ראם(4 סטיקים) E7200 OC 3.6 יש צורך בלפחות 6 חיבורי SATA,יהיה נחמד אם יהיה בקר RAID ואם החיבורים יהיו מופנים הצידה למרות שזה ממש ממש לא הכרחי,כמו כן מספר גדול של USB יהיה טוב,חשוב כמובן שהלוח יהיה טוב לOC,אין עדיפות לחברה מסוימת התקציב שלי הוא כ700 שקלים...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by the yak,

היי, אני רואה שכולכם מדברים כל הזמן על amd 1600-2000 אבל מה עם ה2200? הוא טוב? שווה את המחיר? האם השיפור בייצור שלו (0.13 מיקרון)? כי אני חושב לקנות את זה אז בבקשה תנו לי פרטים........ תודה מראש, יובל

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ori-silver,

א.אני מחכה ל-22 ביולי לירידת המחירים,המעבד השני יעלה 530 דולר והשני 270,האם ההבדלים האדירים ביניהם שווים את התמורה? יש איזה טבלה של השוואות ביניהם? ב.האם כדאי לקנות את המעבדים האלו בכלל?הרי בדרך כלל תמיד שבונים משהו חדש אז הגרסאות הראשונות הם פחות טובות והם כמו אבי טיפוס שאחריהם מוציאים את הדברים האמיתיים,האם במבחני ביצועים המעבדים האלו מראים תוצאות טובות?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. צמד הדגמים הנותרים במשפחת ה-HEDT המרשימה של המפתחת יהיו זמינים לרכישה בסוף החודש הנוכחי, בדיוק בזמן לקראת הגעת הדור המעודכן המקביל מבית אינטל לכתבה

דיונים חדשים בפורומים