מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שימושים: 1) אינטרנט. 2) אופיס (לא קבצים כבדים). 3) ניגון מדיה 4) משחקים (מזמן לא שחקתי כי המחשב שלי כבר עגלה, אולי אני אחזור לשחק קצת) תודה
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי מעבד P4 3.20GHZ/1M/800/04A סדרה sl7pw, איך אני יכול לדעת אם הוא 32 או 64 BIT ? אני יודע שהשם שלו הוא J540 http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL7PW או שהוא ה 32 וה- 541 הוא ה 64 .... תודה מראש ליודעים והעוזרים, דעתכם חשובה לי.
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
רוב לוחות LGA-1156 בעלי תושבת מעבד פגומה, הדבר מיתגלה באופן מיידי לאחר המהרה או לאחר שימוש לאורך זמן תחת עומס: http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=3661 LGA 1336 לא מכיל את הבעיה הזו ולכן כמובן עדיף.
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לקבל המלצה ללוח-אם ל-AMD . אז ככה , כרגע יש לי מעבד אטלון X2 +3800 שבלוח הקודם ב-OC הגעתי איתו לרמה של +5400 ( אפשר לראות בפרטי המחשב) . מה שאני רוצה זה לוח טוב ב-OC להוציא את המיץ של המעבד הנ"ל עד הקניה הבאה בקרוב אני ישדרג את המעבד גם כן ( כנראה 550 או 720 או אפילו חדיש יותר מה שיצא שם ( וככל הנראה גם .. אנסה לפתוח ליבה נוספת אם יתאפשר ) . כרגע אני צריך מחשב טוב יותר מהמחשב שיש לי כרגע פנטיום 4... : *צריך לוח-אם עם כ.מ מובנה שמוציא HD . זכרונות הם 2 ג'יגה 667MHZ וספק הכוח הוא ליברטי 400W . חשבתי על הלוח הנ"ל : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5297 מה אתם אומרים ? אם יש דעות נוספות אשמח לשמוע תודה רבה ויומטוב !
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב שהלוח אם הלך והוא סוקט 939..לא הולך לקנות אחד כזה.. עכשיו אני מחפש מעבד לוח אם וזכרונות עד 1500 שקל.. יש לי כרטיס מסך PCI-E אז ככה שלא צריך כרטיס מסך מובנה ! תודה !
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי להזמין מחשב עם זיכרון 4 ג'יגה (2X2GB) של KINGSTON. תדר 800 MHZ. אין כרגע את הזיכרון הזה במלאי שלהם והציעו לי זיכרון של G.SKILL במקום. האם כדאי? האם יש הבדל? האם יש חברה מומלצת? תודה!
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
אהלן כנראה הלוח אם שלי מת (בפעם השניה) ואני מחפש להחליף אותו הלוח שיש לי כרגע הוא gigabyte ga-945p-s3 שאר המפרט הוא e6300 2X1gb twinmos DDR2 Radeon 1950pro אני חייב שיהיה בלוח אם IDE כי יש לי כונן קשיח וסידירום שמתחברים בחיבור זה חייב כרטיס רשת מובנה כרטיס קול - לא רלוונטי יש לי חיצוני יש לי קירור למעבד פריזר7פרו, אז שלא יהיו איתו בעיות תאימות לפחות 4 USB מאחורה כמו שכתוב בכותרת, התקציב הוא 600 וזה מיועד לרכישה מיידית היום, מחנות בסביבת רחובות, כדוגמת KSP בראשון וכו' תודה רבה, סטס.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
כרגע יש לי במחשב 2 ג'יגה זכרון Corsair PC2-6400 DDR2 400mhz (לפי CPU-Z) אני מעוניין להוסיף עוד 2 ג'יגה זכרון ניסיתי לחפש בזאפ את הדגם המדויק שיש לי אבל ללא הצלחה, על כן אני מחפש ייעוץ לגבי איזה סוג זכרון כדאי לי לקנות שיתאים לי עם מה שיש לי עכשיו.. תקציב לא כל כך משנה, הבנתי שזה במילא לא יחרוג מה 200-300 שקל ככה שלא אכפת לי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
לפי החדשה אינטל עתידה להוציא ב-7 לינואר מעבדים כפולי ליבה מארכיקטורה חדשה, אמנם מעבדים תקציביים- אבל דורשים ערכת שבבים אחרת וחדשה בשל המעבד הגראפי. השאלה היא אם זה אומר שאחר כך נראה מהר מאוד גם טכנולוגיה כזו בשוק מעבדי ההיי-הנד שידרשו ערכת שבבים תומכת? כלומר, ברור שנראה מתישהו בקרוב טכנולוגיה חדשה לשוק ההיי-הנד, אבל אינטל הבטיחו שהם יאפשרו שדרוג פשוט שלא ידרוש מהמשדרג לשדרג גם את הלוח. האם זה אומר שההבטחה מבוטלת ובכדי לשדרג מחשב קיים לטכנולוגיה הבאה בהכרח נצטרך לשדרג גם את הלוח? (אגב, בשביל מה נחוץ כל העניין של המעבד הגראפי?)
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון אני מתחיל להרגיש שהמחשב שלי קצת מקרטע, במיוחד כשאני מבצע מספר משימות במקביל, ובמשחקים. השאלה שלי היא כך: יש לי מספר אפיקים שאני יכול להשקיע על מנת לשפר את המחשב אבל כפי שראיתם בכותרת, יש לי תקציב כנראה רק לאחד מהם. 1. שיפור הקירור - כרגע יש לי את הFreezer 64Pro ללא OC. הסיבה שעדיין לא עשיתי OC היא משום שאני לא כל כך מבין בזה ולא היה לי כוח להתעסק עם זה. אם אני יעשה זאת, זה יהיה רק עם AMD OverDrive שמבצע זאת אוטומטית. 2. החלפת מעבד - אם תסתכלו במפרט שלי תראו שיש לי AMD 5000 ולוח אם שתומך בAM2+, אולי שווה לי להשקיע במעבד חדש? רק צריך לקחת בחשבון שאני צריך גם משחה טרמית בשביל הקירור. 3. הוספת זיכרון - יש לי 2GB עם מערכת הפעלה WIN7 32bit 4. שדרוג כרטיס מסך -…
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי 2 של 667 ואני רוצה להוסיף עוד 1 גיג'ה, השאלה האם כדאי כלכלית להחליף, לסט 3 גיג'ה 800 . ועוד ה800 מהיר יותר . אנא תשובתכם!
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ככה בשקט פתאום יוצאים הלוחות האלה בלי שבאמת יש בלאגן סביב זה... אז קודם כל כמה זה יותר משופר ומהיר? והאם צריך חומרה חדשה שתומכת בכל הסיפור הזה? קיצר סתם קשקוש או מהפכה בפתח?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
P5P43TD Pro s775 1333Mhz, Intel P43, DDR3 1333, ??? דחוף ועם אפשר לפרט ... תודה מראש משה
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין אולי לשדרג את המחשב שלי, יש לי כמה שאלות 1 - איזה מעבד שהלוח שלי יתמוך בו יהיה הכי משתלם לקנות? 2 - האם כדאי להוסיף זיכרון? 3 - האם כדאי ביכלל לשדרג את המעבד או שעדיף כבר לקנות לוח+זכרון+ מעבד חדשים? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום חברים ושבוע טוב. לאחרונה התקנתי את WIN7 המהולל (יש לציין כי יש שיפור ממשי מWIN XP ) הותקנה גירסאת הULTIMATE 64BIT, רציתי המלצה ל4GB נוספים של זיכרונות DDR2 1000. כרגע יש לי 4GB של זיכרונות מסוג GSKILL PAI DDR2 1000 CL5,רציתי לדעת איזה סוג הכי מומלץ לרכישה (כי יש מחירים מעולים כרגע) ואשמח ללינקים/חברות מומלצות או פשוט לקנות את אותו הסוג של הזיכרון?? אשמח לתשובה מהירה
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
.1מה ההבדל ביניהם בביצועים ? 2.והאים חלונות 7 תומך ב4 ליבות או עדיף להישאר עם 2 ליבות?
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
להל"ן מספר לוחות שאהבתי מה הכי טוב ואם יש מקום לשיפור... P5Q-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 P5Q PRO Turbo s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1300, 2xPCI-E 2.0, HDAudio, 1394a
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני יכול לבצע OC למעבד כאשר יש לי את הלוח אם הנ"ל.. הספק מאפשר OC טוב ויש קירור למעבד..
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם יש כדאיות הוספת זיכרון מעל ל 3 GB היו על כך הרבה דיונים השאלה אם המערכת תישתמש בשאר הזיכרון שלא מוצג בקיים לדוגמא אם יש 4 GB והמערכת מציגה את ה 3 אז בעת הצורך היא תשתמש גם ב1 GB שנותר למרות שהוא לא מוצג ?
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
בביוס מראה את כל כמות הזכרון,הוינ7 אומר שרק 3.25 ניתנים לשימוש איפה הבעיה? לוח אםGigabyte GA-G31M-ES2L תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב Intel Pentium Dual Core - E6300- 2.8GHz או Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3M תודה
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני רוצה לאחסן שרת של משחק כמו BF2 ל20 שחקנים על המחשב: Q6600 4GB RAM 800MHZ KINGSTON GA-P35-DS3L 8600GT 1GB 160GB SATA2 אינטרנט אולי 10MB בקרוב. יספיק או שצריך עוד RAM? אולי עוד איזה 4GB או 2GB? מה צריך לשדרג?
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן כמה שנים, וכרגע יש בו 768MB של זכרון (256+512). אני מצרף צילומי מסך מתוך CPU-Z, עם כל הפרטים הרלוונטים על המעבד, לוח האם והזכרונות הנוכחיים שמותקנים בו. הייתי רוצה לדעת מה האפשרויות העומדות בפני בשביל לשדרג את כמות הזכרון. (איזה סוגים ומהירויות אני יכול לקנות? מה המגבלות שלי? האם להחליף את הזכרונות הקיימים או להוסיף להם?) תודה, נמרוד [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-