עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by bad-sector,

טוב, מדובר בבן דוד שלי - הבחור גיימר צולע - משחק ברזולוציות הכי נמוכות יש לו 7600GT והוא מבסוט עד הגג - מבחינתו משחק שעולה זה משחק טוב לא מעניין אותו באיזה רזולוציה... עכשיו יש לו עודף של איזה 600-800 ש"ח. מדובר במחשב AMD3800+ עם לוח של ABIT K9 משהו... 2.5 גיגה זיכרון שהורחב כבר.. הוא מסתדר עם מה שיש אבל אני רוצה לשפר לו קצת את המחשב - איזה מעבד מומלץ לקנות לו כדי שיסחוב עוד איזה שנה עם המחשב הנוכחי?

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  2. Started by a1a1a1a,

אני רוצה לקנות לHTPC שלי מעבד, לוח אם וזכרונות חדשים. הוא צריך להריץ HD מלא ואולי משחק פה ושם (PES 2010) על LCD 42 חשבתי על AMD Athlon II x2 240 או ה - 250 ההתלבטות שלי היא אם לקחת Gigabyte GA-MA785GM-US2H שהוא סוקט AM2+ עם זכרונות DDR2 או כבר ללכת על GA-MA785GMT-UD2H שהוא AM3 ועל זכרונות DDR3 או בכלל ללכת על מעבד אחר?

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  3. Started by shemiraz,

אז בשעה טובה שידרגתי את המעבד הישן שלי e6600 למעבד חדש q9550 ושאלה קטנה על טמפרטורות במנוחה כרגע על 35 ככה כי קצת חם פה היום ברגיל היה איזה 3-4 מעלות פחות,לפי הטמפרטורות של כל ליבה בנפרד אז יש לי 2 ליבות שהטמפרטורה שלהם תמיד גבוה יותר ב 2-3 מעלות מה2 האחרות האם זה תקין? במאמץ הוא על 47 מעלות... מבחינת הטמפרטורות מנוחה ומאמץ אני יודע שהוא ממש בסדר(המארז והאוורור אצלי מסודרים יופי)

4. Started by DjMorpheu5,

אני אקנה מעבד אינטל, ורציתי לדעת האם שווה תכסף בשביל נגיד- Q9550 או שאפשר להסתפק ב- Q9300 ? המעבד יהיה לגיימינג, ואחבר עליו Termalright 120 extreme ויעשה OC די רציני בשביל רק משחקים. אם נגיד Q9300 + OC גדול, זה מספיק בשביל כל המשחקים ?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  5. שלום, 1. אני מתכוונן לקנות מחשב עוד פחות מחצי שנה ומעניין אותי לדעת אם המעבדים האלו (לדוגמא ci5 640) יגיעו כבר... 2. חשבתי אלוי לקנות מחשב מבוסס amd, אבל אני לא ממש מבין מה הולך שם, אז אני מאוד ישמח אם מישהו יוכל להראות לי השוואה בין core i5 לבין המעבדים המקבילית מבית AMD...

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  6. Started by OfirCC,

איזה סוגי מעבדים הלוח אם יכול להתאים? אני רוצה לשדרג מעבד וכרגע יש לי dual core d930 השאלה אם הוא יכול לתמוך במעבדים שלא dual core בצורה טובה? SOCKET ניראה לי 775

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  7. Started by -Tal-,

איך הזכרונות האלה? G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 BLACK EDITION מומלץ? יש משהו יותר מומלץ? תודה

8. לא מזמן התחדשתי במעבד הנ"ל 720BE . הצלחתי לפתוח את הליבה הרביעית של המעבד,ע"י הפעלת אופציית הACC על AUTO בלוח האם שלי(המפרט המלא בחתימה) העניין הוא שלאחר פתיחת הליבה ,נוצרה בעיית יציבות של המערכת כאשר אני מפעיל משחקים ,כל מיני תופעות ותקיעות למינהן. ברגע שאני מאפס ביוס אני יכול לחזור ל3 ליבות כרגיל והכל תקין ורגוע. ללוח אם שלי יש כל מיני אופציות בACC של אחוזים והגדרות,האם זה יכול לעזור ביציבות המערכת או שפשוט הליבה פגומה ואין מה לעשות בנידון?

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  9. האים המתח שמקבל המעבד AMD ATHLON II X2 250 תקין [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  10. Started by x-filer,

מחפש מעבד טוב ולא יקר לשימושים של משחקים כבדים ותוכנות קלילות ללא שימושי oc .מה דעתכם עליו? ההתלבטות שלי גם כן לגבי q8400/9400 או מעבדים יותר מתקדמים יותר של amd .. עלות המעבד היא באזור ה600 ש"ח אך קראתי שלא תומך cache וגם מהדור הקודם שלהם..יש טעם? ועוד דבר הוא אמור לרוץ טוב עם win 7

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  11. שלום, יש לי מחשב P4, עם זיכרון DDR2 של 512MB. אני רוצה להוסיף למחשב עוד 512MB. איך אני יכול לדעת איזה זיכרון יתאים למחשב? יש זיכרון DDR 2 800MHZ, יש 1066MHZ...

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  12. Started by com,

אהלן. במקרה נפל לידי מחשב ישן שאני רוצה להשמיש וכנראה לתרום לאנשהוא. העברתי את כל המחשב למארז אחר. עכשיו אני לא זוכר\יודע איפה מתחברים החיבורים לכפתורים במארז (כפתור הפעלה, כפתור לריסטרט, והלדים) ניסתי לבדוק במנואל של הלוח אבל ניסיתי לעבור על כולו ולא ראיתי שום תרשים של איפה על הלוח נמצאים כל החיבורים האלו. משהו יכול לעזור?

13. Started by Eyal-Style,

למה אין אף לד חיווי על הלוח ? אני מתכוון ללד שדולק כשיש מתח\כשהמחשב פועל. ב - איך מאפסים את הביוס,דרך אחרת חוץ מלהוציא את הבטריה ? למה אין JUMPER ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Vidati,

יש לי את הלוח הנ''ל, בגרסאת ביוס שבאה מה ASUS, האם עידכון ביוס ישפר אפילו בקצת את מהירות המחשב? לא שיש לי בעיה אם המחשב רק שאלה תיאורתית, אני רוצה לדעת אם שווה לעשות עידכוני ביוס.

15. Started by eranir,

אני לפני רכיש של מחשב חדש, בו המעבד יהיה i5 750. אני מתלבט איזה לוח אם לשדך לו, ובחינה של החיבורים שיש בכל אחד מהלוחות לא לגמרי נתנו לי תשובה. מבחינת מחיר, ה-DP55WB של אינטל מאוד קורץ, אבל אני טיפה מסוייג בגלל הגודל - עד היום לקחתי רק לוחות ATX, ואני לא יודע עד כמה לוח מיקרו יהיה לי נוח. יש לי סיבה לחשוש? מול הלוח הזה מתמודדים לבחירה הלוחות של ג'יגהבייט אליהם אני נאמן כבר הרבה זמן. הבעיה שגם ביניהם אני לא בטוח מה עדיף. ההבדלים העיקריים הם במספר חיבורי ה-PCI השונים, ואני לא בטוח מה בדיוק אני צריך. UD2? US3L? UD3? מבחינת שימושים, לא מתוכנן כרגע OC, אולי עוד שנתיים אם יהיה צורך. RAID לא נראה לי נחוץ (בשביל RAID צריך לטפס כבר ל-UD3R, לא?). מבחינת כרטיסים כרגע יחוברו כרטיס מ…

16. Started by extra-g,

את המחשב שלי קניתי מזמן ככה שאני לא זוכר בדיוק איזה לוח אם זה (חוץ מזה שהוא של אסוס) אני רוצה להוסיף עוד כרטיס זיכרון השאלה שלי היא - איך אני בודק: 1. איזה לוח אם יש לי 2. עד כמה זכרון הוא תומך 3. כמה זיכרון יש לי ושל איזה חברה עדיף להביא עוד ממורי סטיק של אותה חברה נכון? תודה!

17. איזה מעבד יותר חזק E8500 מול AMD Athlon 2 X4 620 לשימוש משרדי

18. יש לי מחשב שהלוח אם הלך והוא סוקט 939..לא הולך לקנות אחד כזה.. עכשיו אני מחפש מעבד לוח אם וזכרונות עד 1500 שקל.. יש לי כרטיס מסך PCI-E אז ככה שלא צריך כרטיס מסך מובנה ! תודה !

19. Started by E_XeQuit,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם זה אפשרי לפתוח ליבות בלוח Gigabyte GA-MA770-UD3 עם מעבד AMD X3 720 ? תודה לעוזרים

20. Started by BaconMan,

המפרט שלי: מארז: NZXT APOLLO BLACK NO PSU ספק: SeaSonic M12-500 PSU מאוור: NZXT Fan 120 Led לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L מעבד: Intel Core 2 Duo Processor E8400 3.0GHz 1333MHz 6MB LGA775 BOX איוורור למעבד: OCZ Vendetta CPU Cooler זיכרון: G.SKILL DDR2 4096MB 800MHZ PI CL4-4-4-12 כרטיס מסך: CONNECT3D Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe הארד דיסק: Wester Digital 640GB SATAII 7200RPM 16MB השאלה שלי היא כזאת, יש איזה חומרה שכדי לי להחליף/לשדרג. האם כדי להוסיף משהו? אודה לכם על עזרכתם.

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  21. Started by blitsi,

ברצוני לקנות את השילוש הנ"ל מKSP סניף אשדוד. חשבתי על ‏Phenom II x3 Tripple-Core 720 Socket AM3 2.8Ghz 45nm Tray לוח אם: ‏MA790X-UD4P AM2+, AM3, 790X, DDR2 1066, 2xPCI-E‎ או זה:‏M4A78-HTPC/RC AM2+, AM3, 780G, DDR2 1066, VGA ATI HD3200, HDMI‎ או כל לוח אם אחר שתמליצו בתקציב. וזכרונות: ‏2x2GB Patriot Signature Dual Channel. וקירור למעבד או של AC או SCYTHE 150-200 שקלים. המחשב מיועד למשחקים, ברשותי HD4870 של סאפיר, ספק CORSAIR HX520 שיחזיק הכל בלי בעיה, מארז ANTEC 900 2. אם יש לכם רעיונות לשינוי הכל מתקבל בברכה.

22. Started by מאיה גרינברג,

יש לי מעבד ישן E4600 ולוח של אינטל 945GC הבעיה שהמעבד משחק 1GHZ במנוחה ו 2.4 בעבודה . אני לא רוצה את המשחק הזה ובביוס ביטלתי EIST על דיסאבל ועדיין זה משחק למה ? אני משתגעת! יש בעיה במעבד אולי ? הבטריה של הביוס תקינה הוא שינה את ההגדרה ורשום " NO " אבל זה עדיין מופיע המשחק של התדר . מה עושים ?

23. רוב לוחות LGA-1156 בעלי תושבת מעבד פגומה, הדבר מיתגלה באופן מיידי לאחר המהרה או לאחר שימוש לאורך זמן תחת עומס: http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=3661 LGA 1336 לא מכיל את הבעיה הזו ולכן כמובן עדיף.

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. שבת שלום רכשתי לפני מס' שנים מחשב עם הלוח שבכותרת . המחשב עם 1 גיגה זיכרון (2 סלוטים של 512 מגה כל אחד). קיימים עוד 2 סלוטים פנויים בלוח לזיכרון ואני מעוניין להוסיף (להשלים ל-2 גיגה זיכרון) השאלה האם אפשרי להשיג היום זיכרונות מסוג DDR2 667 . ככה ע"פ מה שמופיע באתר היצרן http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=193 ואם כן , האם חייב שיהיה במהירות 677 או שאפשר לשים גם 533 \400 (כלומר שהזוג הנוסף יהיה במהירות נמוכה יותר מהזוג הקיים) ? או שבכלל עדיף לי לקחת סטיק זיכרון אחד של 2 גיגה וזהו (אם זה אפשרי לבצע כך בלוח הנ"ל.סטיק אחד ב-4 סלוטים) ..ולהוציא את 2 הסטיקים הקיימים. תודה למ שעוזר ואם יש איזה קישור לחנות שאפשר להשיג אצלם זיכרון שיתאים לי .

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  25. ani zarih luh am le meabed amd phenom 2 x4 945 kedey she uhal laasot oc takziv ad 400 bevakasha tivheru at ha luah am mi atar skypc.co.il

דיונים חדשים בפורומים