עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by אבירם אוחנה,

היי , יש לי לוח P43T ES3G עם מעבד Q6600 לאחרונה קניתי מעבד W5430 שהוא 771 ניסיתי לחבר את המעבד ללוח , והמחשב עולה , אך מגיע לוינדוס - וקורס מה עליי לעשות ? יש לי ביוס F7 , יש מדבקה על המעבד מסתירה שני פינים כמו שאמור להיות והמוכר הסיני גם כנראה עשה לו '' מגרעות'' כדי שאוכל לחבר אותו ללוח שלי כי הבנתי שהוא יושב קצת אחרת אך עדיין ללא הועיל - הוינדוס קורס שאני מחזיר את המעבד הישן הוינדוס עולה מישהו התנסה בMOD מ771 ל775 ?? ראיתי בנוסף סרטון , יש לוח כמו שלי ואת אותו דגם של מעבד (כמעט E5450 ) וזה פועל וגם הבחור עשה אוברקלוק אז מה עליי לעשות ? מישהו יודע ? מצורף הסרטון

2. ותגידו מה הכי טוב לדעתכם.....

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by omerz90,

שלום, איזה לוח אם יותר טוב מהבחינה של אוברקלוק ושל כל מיני דברים מסביב BIOSTAR TP45 HP או GIGABYTE GA-EP45-DS3L, שאתם עונים לי אז אשמח מאוד שתגידו לי מאיזה בחינה עדיף לוח X על לוח Y. ואני מדבר על המעבד Intel Core 2 Quad Q9550, ואם אתם רוצים להמליץ על משהו אחר אז משהו עד 575 ש"ח.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. גם בוט מהיר יותר וגם תיקוני באגים למיניהם http://forum.gigabyte.de/forumdownload/betabios/betabios2.htm

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. בהשוואה למעבדי דור 8 של אינטל ולמעבדי ריזן של AMD

6. Started by oneq,

שלום. אני רואה בזמן האחרון שבפורומים בחו"ל יש שנאה החברה של MSI בתחום לוחות האם. רציתי לדעת ממה זה נובע והאם יש לזה בסיס מוצדק? הם גם טוענים שיש להם חרא של QC (בקרת איכות) בזמן האחרון, זאת אומרת שאין הבטחה לכך שהמוצר יגיע מוגמר עם איכות טובה והוא עלול להיות לא נקי מתקלות. לכן הם מציעים להתרחק מהם בכל תוקף. אני רוצה לקנות לוח אם של MSI, במקרה אני קונה לוח HIGH-END (בסביבות האלף שקל). לדעתכם לא צריך לקחת סיכון וללכת על לוח של ASUS או GIGABYTE? דרך אגב אני גולש דיי בקביעות ב tomshardware אז תציצו שם ותסתכלו מה אומרים. פה בארץ אני רואה אנשים קונים לוחות כאלה בלי בעיה. אולי זה משהו שלא קורה בארץ, אבל אני לא מאמין ויש לי עוד שאלה לא בנושא הזה. מייצבי מתח הם פאזות (phase) בל…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. החלטנו לבדוק האם לוח האם הזול ביותר עד כה לתושבת ה-LGA1700 עושה את העבודה. התוצאות מחכות לכם בפניםלכתבה

8. אני מתכנן לקנות מחשב לעריכת וידאו שישמש לעבודה בתוכנות premiere ו- after effects. 1. את המחשב אני אקנה ב- ksp (אלא אם כן למישהו יש המלצה לחנות אחרת באיזור תל אביב) 2. אני מאוד אשמח אם את המחירים ואת החלקים עליהם אתם ממליצים תוציאו מהאתר של ksp (זה לא ממש נוח אם אתם ממליצים על חלק ממש טוב, אבל אין אותו ב- ksp, כי אז זאת המלצה שלא תעזור לי בכלום...) 3. התקציב שלי לכל המפרט הוא 3500 ש"ח 4. לא מעוניין ב- OC 5. רמת השקט חשובה לי, אך לא על חשבון ביצועים. 6. השימושים יהיו עריכה, וקצת אופיס ואינטרנט ברמה בסיסית. אז- נתחיל בחלקים שאני סגור עליהם- כונן קשיח- WD 2x500GB 7200RPM, 16MB, SATA II (שניים- אחד למערכת הפעלה והשני לעריכה) צורב- LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA זכרונות- 2x2G…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש את ה4200+ במחיר של3800+ באתר IQPC או שכדאי לקנות את הפנטיום. ההבדל שלAMD יש אחריות רק לשלוש שנים בעוד שלאינטל יש אחריות לכל החיים? מה החשבון מבחינת ביצועים אמינות וכו'?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. האם זה מספיק בישביל OC עצבני Zalman CNPS7000A-Cu Cooler for PIV/AMD AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray, Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Asus KV8 Delux VIA K8T800 Motherboard (AMD 64,DDR400,Dual SATA RAID,1394, 3ComGLAN,5.1 Sound,USB 2

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by anri,

צריך המלצה לזיכרון הכי טוב שאני יכול לקנות היום , שתי סטיקים של 512MB PC4000 . לפי מה שאני יודע זה ה - Corsair TwinX PC4000 PRO אבל אם לא ,אז אני צריך ביצועים הכי טובים שאפשר מבחינת הכול , OC , תיזמונים וכו' ... המחיר לא חשוב בכלל . (אם אפשר גם קישור לזיכרון)

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מישהו יודע האם התושבת לגוף הקירור של מעבדי AMD בסוקט 939 זהה לתושבת של מעבדי AMD בסוקט AM2?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by raz2058,

יש לי כרגע קירור מוג'ן2, החלפתי לוח במחשב של סוקט 775 והמוגן לא מתאים וראיתי שצריך להיות מין 2 ברזלים כאלו שמתאמים את הקירור ללוח, עכשיו המתאמים האלו הלכו לאיבוד ובכל חנות מחשבים אומרים שמאוד קשה להשיג דבר כזה ורק אחת אמרה שיש ערכה של מתאמים לכל הלוחות אבל ספק מאוד אם זה יתאים למוגן. מאיפה אני יכל לרכוש את המתאמים האלו? ואם לא אשיג לא אוכל להרכיב את הקירור ? אני מדבר על זה http://www.scythe-eu.com/uploads/tx_cfamooflow/Mugen-2-LGA-1156-CPU-Cooler-Conversion-Kit-Accessory_01.jpg ה2 ברזלים למעלה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני משדרג את הלוח שלי: ASUS A7A266 ואת המעבד שלי: AMD Athlon 1.33 ללוח ומעבד יותר חדשים. קיבלתי הצעה מהחנות של המחשב, בגלל שהוא דיי "חייב לי" על טירטורים בעבר וכאלה... כזו: לוח gigabyte 7vt600-L שהוא מוכר בד"כ ב-468 ש"ח (ראיתי כזה ב-377 ש"ח ב-zap...) ומעבד amd xp2000 שהוא מוכר בד"כ ב-520 ש"ח (ראיתי כזה ב-365 ש"ח ב-zap...) במחיר של 650 שקלים. עכשיו, אני לא יודע איך הלוח מבחינת ביצועים, מה שכן הוא מר לי, שבעוד 140 שקלים הוא יתן לי מעבד amd xp2500 על המעבד אני דיי סגור, אני חושב שאני אקח כמובן 2500, כי אם כבר אני משדרג אז שיהיה שידרוג... אבל בקשר ללוח אני בדילמה, לכן רציתי לשמוע דעותיכם בנוגע ללוח ולשאול שאלה כזו: יש לי מספר התקני IDE (צורב, DVD, ו-5 הארדיסקים) , המחוברים אל…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by sambusak,

יש לי P4 1.7 סוקט 723 עם זכרונות RDRAM לוח אם: אינטל GB850 שלא ניתן לבצע עליו OC האם יש לוח מומלץ ל OC למעבד מהסוג הזה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Denlagutin,

שלום לכולם, אני צריך להזמין מחשב בשבוע שבועיים הקרובים. ויש לי שאלה לגבי שתי סוגים של זיכרונות. הראשון זה של A-DATA 2×8 cl16 2400 ב670 שקלים. והשני זה של G.Skill Ripjaws 2×8 cl15 3000 במחיר של 790 שקלים. השאלה היא, האם שווה לי לשלם את הפרש של ה120 שקל. בשביל הזיכרונות היותר יקרים ואם יהיה ביכלל הבדל בביצועים וכו' ? אשמח לתשובה עם הסבר למה כן או למה לא . תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מה אתם יכולים להמליץ כתחליף? כדי לקצר את הסיפור, רכשתי רכיבים שונים ושידרגתי את המחשב שלי לחדש כמעט בכל מובן, אבל לוח האם עשה לי בעיות כבר כחודש חודשיים מתחילת פעולתו. הייתי בקשר עם אסוס והם אפילו החליפו לי אותו בחדש מדגם זהה. (בדרך כלל הם מטרטרים אותך עם משלוח הלוח לתיקון מה שנמרח שבועות) עכשיו התחילו לי בעיות עם הלוח החדש שפתאום לא מתקשר עם זכרון שמותקן בשניים מהחריצים. הזזתי אותם לחריצים אחרים, ועכשיו המחשב עובד אבל רק ב- triple channel במקום quad. יצרתי שוב קשר עם אסוס, ואני מנסה לראות אם יוכלו להחליף לי עם דגם מבוסס x99 אחר שלהם. השאלה שלי היא: איזה כדאי לבקש? עם דגש על יציבות ואמינות הפעם. אני גם רוצה תמיכה ב-usb 3.1 אחרת אצטרך לחפש פתרונות …

18. אני מתלבט בין הדגמים: Corsair 6GB 3x2GB 1600MHZ CL8 - Kingston DDR3 2x2GB 4GB HyperX 2000MHZ CL8 אני מבין שיש כאן את עניין ה TRIPPLE CHANNEL... מכאן ההתלבטות... וגם מבחינת תאימות לא ממש מצאתי התאמה 100%: Gigabyte GA-X58A-UD7. תודה לכל העוזרים...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by simonldj,

שלום, יש לי 2 זכרונות (2 סלוטים) במחשב ישן (3 שנים+) יום אחד המחשב קיבל פריז, ואחרי זה לא עלה (אין צפצוף, רק מעבד וזכרון מחוברים) אחרי שהחלפתי את הזכרונות באחרים המחשב עובד. הבעיות עם הזכרונות לא חדש, יש עם המחשב הרבה בעיות אבל בדרך כלל הם עברו אחרי התעסקות של חיבור וניתוק רכיבים. עד עכשיו חשבתי שיש בעיות ללוח אם בכללי, כי גם הכ.מסך לפעמיים לא עובד, ועוד.. מה שמפתיע אותי פה שזה נראה ששני הזכונות הפסיקו לעבוד בו זמנית, מוזר לא? יש למישהו הסבר? והאם יש דרך אולי להחיות אותם? או לוודא שהבעיה באמת בהם.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by tal_levi1000,

איזה מהזכרונות יותר טובים? OCZ PLATINUM REVISION 2 OCZ PLATINUM VERSION 3 G.SKILL Extreme Series F1-3200DSU2-1GBFX איזה מהשבבים שלהם יותר טובים? אני חושב ש REV2 בא עם TCCD וה VER3 בא עם HYNIX TC-5 משהו כזה לא? ה GSKILL בא עם סמסונג TCCD 2.0 לא?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by roma4k,

שלום וערב טוב לכולם! אני רוצה לקנות מחשב בזמן הקרוב, אבל מרוב המעבדים אני כבר מבולבל מה לקחת. ראשית, בהתחלה חשבתי שאני אקח מעבד 3 ג'יגה של אינטל, אחרי זה ראיתי שיצא הסוקט החדש של אינטל וחשבתי ללכת בכיוון הזה. מאוחר יותר התברר שהלוחות לסוקט הזה עדיין בחיתוליהם, ועל כן השגיאות והתקלות בהן ירבו, עזבתי את הרעיון. אחרי זה, אני שם לב שרבים ממליצים על AMD 64, וחשבתי אולי באמת לקחת אותו. אבל מה, גם פה יש מבוי סתום. סוקט 754 הוא סוקט מת יחסית, שכן בעוד זמן מסויים יצורו יפסק, אז האם שווה לקנות מעבד שבעצם מראש ידוע שלא תהיה יכולת שדרוג? יש גם את סוקט 939, שאני לא יודע ממש מה אומרים לגביו, האם הוא טוב? האם הוא הדבר הבא ? עם זאת הוא גם יקר משמעותית מהסוקט הראשון. אני חושב שהבנתם אות…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by lharpaz,

כמה שאלות: קראתי פה בחדשות הפורום שאינטל מתכוונת להשיק ניידים כפולי ליבות. מישהו יודע האם זה כבר קרה? אם כן, אשמח ללינק למחשב כזה. האם יש ניידים עם מעבד 64bit ? הבנתי שבקטע של ניידים אינטל אוכלת את AMD בלי מלח, אז אשמח לשמוע איפה אינטל עומדת בקשר לזה (אני מניח של-AMD כבר יש כאלו). והשאלה המתבקשת - האם יש / מתוכננים ניידים עם מעבד כפול ליבה שהוא גם 64bit ? (קישורים רלוונטים יתקבלו בברכה). הסיבה לכל השאלות - אני שוקל לקנות מחשב נייד ורציתי לדעת האם יש משהו חזק ורציני עם ראייה לעתיד (בהנחה שכשתצא Vista כבר יהיה טעם לעבוד עם גרסת ה-64bit), במיוחד כי נייד כזה יהווה תחליף למחשב שולחני סביר ביותר (A64 3200), ואני לא רוצה שיהיה מצב שאני קונה נייד יקר פחות טוב ממה שכבר יש לי כרגע.…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by lior_boss,

הלוח אם שלי הוא ‏ DG965SS השאלה שלי : אני רוצה לקנות כרטיס מסך עכשו אם אני קונה משהו שהוא express 2.0 או 2.1 זה יעבוד?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by mrmoti,

שלום לכולם! יש לי לוח אם חדש מבית gigabyte, דגם GA-8SG667 (מבוסס על 648 SIS), וב- BIOS אין נתונים על טמפרטורה המעבד, ניסיתי אם כל מיני תוכנות, אם תוצאות שונות ומשונות. כאשר אני מפעיל תוכנה (לדוגמה MBM5), הטמפרטורה קופצת מ-22 ל-48 ל-33 ל-87 ל-120- (כן, 120- מעלות) אני רוצה לדעת מטמפרטורה המעבד לפני שמתחיל לעשות OC רציני, אחרת יכול לשרוף הכל. תודה על עזרה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים