עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כלומר מה הכרטיס החיצוני שלא יתן שום שיפור בביצועים ויהיה כמו התצורה למעלה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכם אני בונה מחשב ישן יחסית (לצורך מחשב DVR / לאינטרנט זה מספיק). ברשותי 2 סוגי מעבדים ומתלבט מה יותר טוב מבין השניים מעבד אינטל E6420 Core Duo 2 2.13Mhz/4M/1066Mhz מעבד אינטל דואל קור Intel D 3.4Mhz/4M/800Mhz מה דעתכם? תודה אמיר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by asnast,

שלום לכם אני הייתי רוצה לדעת במה זכרונות DDR2 שונים מזכרונות DDR רגיל. האם זו רק המהירות או שגם בשיפורים טכנולוגים נוספים. בבקשה תשאירו תגובות מי שמבין

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by rosesr,

חשבתי על: MSI KT3 ULTRA2 AMD XP 1800+ MUSHKIN 256 PC2100 זה טוב הדגש הוא על המחיר והאיכות תודה לכל מי שעונה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by FatherBoard,

תוכנת Sandra מדווחת לי שיש לי זכרון RAM מסוג DDR-SDRAM. מה הכוונה? אמור להיות לי רק DDR. מה ה-SDRAM הזה נדחף?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני חושב לקנות כרטיס מסך חדש או 9800 או5900XT (הXT יותר הגיוני)בעוד כמה חודשים, ואני חושב לשדרג גם את הלוח אם שלי D850MV ויש לי כמה שאלות, אתם לא חיבים לענות על כולם: קדם כל התקציב שלי הוא 450+- שקל. 1- מה אתם חושבים על הלוח אם שיש לי עכשיו? (אני ממש לא מבין בזה). 2- האם לוח אם בתקציב שלי יכלול כרטיס קול באיכות טובה יותר מהONBORD שלי? 3-מה הלוח הכי טוב שאת ממליצים לי עליו? 4- האם הזכרונות RDRAM שלי יתאימו גם ללוח הזה, או שאני חייב להחליף? 5-האם כדאי לקנות לוח אם במחיר הזה או לחכות עוד ולהשקיע יותר? שוב אני לא יודע מה לוח ב450 שקל יתן לי, אולי צריך להשקיע יותר בדברים האלה? 6- האם ההבדל בביצועים יהיה גדול? תודה מראש 8)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. האם הלוח שלי תומך במעבד AXP או Duron morgun ? בקשר לבאס אני מעלה אותו בקלות ל 133

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי כרטיס מסך ATI RAEDON 9700 PRO של GIGABYTE זה אומר שהוא לא מתאים ללוח אם הזה ? הדגם של הלוח אם הוא Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Killer Storm,

עם אני משדרג למעבד AXP עם באס של 166 הוא יעבוד טוב עם ה512DDR PC2100 266Mhz שלי או שאני צריך גם לשדרג זיכרון לזיכרון שעובד ב333Mhz כדי שהוא יעבוד? :

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by SpiritKnight,

אילו לוחות יש עם זה(האם קיימים?), האם יש בארץ וכמה הם עולים. DANKE.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. האם זה מספיק בישביל OC עצבני Zalman CNPS7000A-Cu Cooler for PIV/AMD AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray, Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Asus KV8 Delux VIA K8T800 Motherboard (AMD 64,DDR400,Dual SATA RAID,1394, 3ComGLAN,5.1 Sound,USB 2

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, חברים. אני קונה athlon64 3400, ובגלל שזה סוקט754 אין לו dual. חשבתי לקנות 1GB בכרטיס אחד, אבל בכל מקום שחיפשתי גיליתי שהכרטיסים של ה 512 עולים על ה 1GB בהרבה מבחינת התזמונים. לדוגמה- Kingston hyperx יש את ה KHX3200UL/512 שהוא 512 עם CL-2, ונהדר בכל שאר התזמונים גם כן: 2-2-2-5-1 (ראו למטה קישור ל datasheet שלו) לעומתו, יש את ה KHX3200/1G שהא 1Gb עם CL-2.5 ושאר התזמונים: 2.5-3-3-7-1 (ראו למטה קישור לdatsheet שלו). ועכשיו לשאלות: 1) בהתחשב בזה שאני קונה מערכת שהיא single channel DDR, מה כדאי לי, שני כרטיסים של ה 512 שצוין למעלה, או ה 1gb שצוין למעלה? 2) האם יש 1gb עם תזמונים כמו של ה 512 שציינתי למעלה? אם אין, מדוע? 3) מה אומרים שאר המספרים בנתונים של התזמונים, לגבי הר…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by CreativeX,

אני מתלבט בין לקנות שני סטיקים של זכרונות DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory, שעולים 577 ש"ח, לבין לקנות זכרונות GeiL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit, שעולים 692 ש"ח. הזכרונות של GeiL יקרים ביותר ממאה שקל, והשאלה שלי היא במידה ואני יקנה את הזכרונות של WinBond, האם אני באמת יראה ביצועים פחות טובים לעומת GeiL? אני לא מתכוון לעשות OC לזכרונות בזמת הקרוב, לכן זה לא ממש גורם מבחינתי. תודה מראש לעונים.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. סתם עניין אותי לדעת איזה רכיב או רכיבים משפיעים על מהירות הטעינה של משחק, חלונות או כל דבר דומה אחר...?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום רב, ברצוני לשפר את מערך הזכרונות שיש לי כיום. כיום יש לי זוג של CROASIR C4 PRO 800MHZ 2 GB ואני רוצה להוסיף עוד 2 gb של 4-4-4-12... ראיתי את הזכרון הזה במחיר לא רע.. השאלה אם הזכרונות הללו טובים ?? אם לאו - אנא המליצו לי על 2GB בתזמונים של 4-4-4-12 בבקשה תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by hj4ever,

שלום לכם. שמעתי על ירידת המחירים הצפויה ב22 ביולי, ורציתי לדעת אם היא תכלול רק את אותם מעבדים שרשומים ב"תמונה" ההיא שמודבקת פה בפורום, או שהיא אמורה להכיל גם את המעבדים הקיימים, כמו למשל E6420? ועוד שאלה, מחירים הזכרונות נחשבים כעת בתחתית, או שיש סכוי שיירדו עוד? תתודה מראש על העזרה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. השאלה בכותרת. דוגמה לצורך הדיון: G.Skill DDR2 667MHZ 1024MB CL5 SODIMM - עולה 220 ש"ח לסטיק בודד G.Skill 2048MB DDR2 667MHZ Dual Channel SODIMM CL5 - זה ה"DUAL CHANNEL" שעולה 565 ש"ח. למה בעצם לא לקנות שני סטיקים של 1GB - הרי ניצול ה DUAL CHANNEL תלוי במחשב ולא בסטיק עצמו, נכון :s05: שימו לב שבדוגמה הזיכרונות הם של מחשב נייד

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. נתוני המחשב שלי: מעבד אינטל 1.7 כרטיס מסך: ג'פורס 2 HD: 40 ג'גה... לוח אם: ישן אבל תומך בDDR וSDRAM עד 1G אך עד מהירות של 266/333 זיכרון: 2 סטיקים של SDRAM 128 במהירות 100MHZ החלטתי שאני חייב לשפר את מהירות המחשב שלי! אני לא מריץ בו שום משחק או תוכנה כבדה (הכל במחשב השני בבית) אבל עדיין הכל זזה בו לאט... אני מוכר את 2 הסטיקים שיש לי + עוד 1 מאותו סוג ואז מוסיף עוד כסף כדי לקנות אחד משני אלה: 512 DDR 400 MHZ CAS 2.5 או 1024 DDR 400 MHZ CAS 2.5/3 ממה שאני קראתי ויודע זה לא משנה עם התדר יהיה גבוהה יותר כי הוא יעבוד במהירות הנמוכה ביותר - לוח אם או זיכרון ובמקרה הזה זה לוח אם... כל המטרה של ה"מיני שדרוג" הזה הוא שהמחשב יזוז - יפעל קצת יותר מהר... רציתי להתייעץ איתכם מה יותר כ…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. לפני כחצי שנה בערך היה לי מסך כחול שאחריו ניסיתי להפעיל את המחשב והוא לא טען את מערכת ההפעלה או נתן לי להתקין מערכת אחרת. גיליתי שהבעיה הייתה בסלוט זיכרון שנדפק וכרטיס קול שהלך לעולמו בעקבות המקרה. כך נשארתי עם 384 מגה זיכרון לאחר שנאלצתי להוציא סטיק אחד של 128 מגה. לפני שבוע שוב אותו מקרה, עוד סלוט בלום אם הלך ונאלצתי להוריד עוד סטיק של 128 מגה ולהשאר עם 256 מגה צנועים. עכשיו, ממה כל זה יכול לנבוע? יש לציין שהמחשב שלי הוא פנטיום 3 1GHZ עם זכרון SDRAM... הפחד שלי הוא שגם הסלוט האחרון ילך קיבינימט ואז כבר לא יהיה מנוס ולהשליך את המחשב למדורה בל"ג בעומר הקרוב. האם יש עדיין בשוק לוחי אם מבוססי פנטיום 3 שיתאימו למחשב שלי? או שאוכל למצוא כאלה רק ביד שניה?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by roiZZ,

מהי החברה הכי טובה ללוחות אם? D:

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by TsahiBY,

הרכבתי מפרט בפלונטר וראיתי שם את הזיכרון הבא: 512MB DDR2 667MHZ CL5 המחיר שלו הוא 223 שקלים בלבד, והוא זול משמעותית ממקביליו... האם זו מציאה גדולה או שמא מדובר בחברת קש ואני צפוי ליפול עם הזכרון הנ"ל?? אודה לכם מאוד אם תשיבו. חג שמח!

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. ניסיתי היום להוציא את הגוף קרור מהתושבת הלוח אם שלי הוא k8ns ultra והמעבד הוא amd 3000. הקרור הוא הקרור סטוק של המעבד שלי. הקיצר הוצאתי את המאורר הרמתי את הידית השחורה הזו-פס הברזל שמצמיד את הגוף קרור לתושבת השתחרר אבל עדין לא הצלחתי להוציא את הגוף קרור, ניסיתי למשוך אותו ללמעלה (לא יותר מדי) אבל זה לא עזר. אני חושב שהוא דבוק למעבד עם המשחה\מדבקה טרמית (אין לי מושג מה יש שם משחה או מדבקה) מה דעתכם?יש רעיון? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by shanir,

יש לי התלבטות בין ¤ 399 DDR2 VALUE SELECT 512MB 533Mhz CL4 CORSAIR VS512MB533D2 ¤ 330 KINGSTON DDR II 512MB 533MHZ אני יודע שרכיבי Corsair הם מותג חזק, האם למחשב חדש אולם ללא כוונות OC יש באמת הבדל שמצדיק 140 ש"ח (אני צריך 2 יחידות ל-1G). ? תודה,

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by sroolik,

לחבר שלי יש לוח גריבלדי של אינטל עם זכרונות RDRAM הוא רוצה להחליף את המעבד, בשביל זה הוא צריך להחליף לוח, אבל הוא רוצה להישאר עם הזכרונות שלו. יש מצב להשיג לוח תומך RDRAM חדש יחסית ? תודה !

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש לי זכרונות ocz חדשים עם צלעות קירור כתוב עליהם pc3200 el platinum 2-3-2-5 ויש עליהם צלעות קירור שלא ניתנים להסרה (כנראה מודבקים) איך אני יכול לדעת איזה צ'יפ יש עליהם כי אני רוצה לעשות oc בקרוב תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.