עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Pure-Gold,

שלום האם הלוח: DFI LanParty NF4 SLI-DR (Nforce 4 ultra) - 939 תומך במעבד Opteron 165 בתושבת 939 למרות שלא מצויין שם ? יש פה בעלי ניסיון ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. יש לי צ'יפסט של SIS וכרטיס GF6600 ואני רוצה לדעת מה התוצאות שלכם מהשילוב הזה. לי זה עושה בעיות ואני רוצה לשמוע מה זה עושה אצלכם. (לא צ'יפסט חדש מדי של SIS )

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by valleyzz,

מה ההבדל בין לוח אם H87-D3H ו H87-HD3 ומה עדיף ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by אבירם אוחנה,

היי , יש לי לוח P43T ES3G עם מעבד Q6600 לאחרונה קניתי מעבד W5430 שהוא 771 ניסיתי לחבר את המעבד ללוח , והמחשב עולה , אך מגיע לוינדוס - וקורס מה עליי לעשות ? יש לי ביוס F7 , יש מדבקה על המעבד מסתירה שני פינים כמו שאמור להיות והמוכר הסיני גם כנראה עשה לו '' מגרעות'' כדי שאוכל לחבר אותו ללוח שלי כי הבנתי שהוא יושב קצת אחרת אך עדיין ללא הועיל - הוינדוס קורס שאני מחזיר את המעבד הישן הוינדוס עולה מישהו התנסה בMOD מ771 ל775 ?? ראיתי בנוסף סרטון , יש לוח כמו שלי ואת אותו דגם של מעבד (כמעט E5450 ) וזה פועל וגם הבחור עשה אוברקלוק אז מה עליי לעשות ? מישהו יודע ? מצורף הסרטון

5. Started by Component,

שלום קיבלתי ממישהו מחשב לתיקון (פירמוט והתקנה מחדש של windows ו office), אבל אני לא מצליח לזהות את דגם הלוח, ולכן אין לי דרייברים. אני יודע שהלוח משתמש בכרטיס מסך sis 620 (מצאתי את זה באיזה קובץ .ini שהיה על ההארד דיסק שלו.), ובצ'יפסט של סיס. צילמתי כמה תמונות: כפי שאתם יכולים לראות, ללוח יש גם slot 1 וגם socket 370 PCI אחד, ו ISA אחד, אין AGP שלושה חריצי זיכרון. ועוד משהו, כמה לדעתכם טכנאי היה לוקח על עבודה כזו (כל הסיפור לקח לי שעתיים [אופיס, ווינדוס, ודרייברים לכרטיס מסך, ויקח לי עוד איזה שעה למצוא דרייברים לכ. קול ולמודם o/b], וגם חיזקתי את החיבור של הכרטיס מסך..)? עריכה: הלוח קטן - 22*21 ס"מ (בערך).

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש לי מחשב 4 ליבות עם 2 זיכרון ראם כדיי להרחיב לעוד 2 (4) הביצויים אישתנו משמעותית ?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by HitmanW,

לפני חודש בחנויות עלה זכרון 512mb 2.5CL איזה 300 שקל... והשבוע בדקתי שוב ועולה 380.. וככה זה בכל החנויות שבדקתי.. יש סיבה שהמחיר עלה פתאום?

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by EAD,

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9214&Itemid=1 לפי זה (וגם בעבר שמעתי), לא תהיה תמיכה בDDR3 מעל 1066. שזה גורם למספר דברים 1) OC יהיה לא משהו בכלל 2) מהירויות זכרון לא משהו 3) חוסר ניצול של DDR3 שעובד ב1600 ו1800 ו2000 (ויש כבר יותר) 4)בגלל שאי אפשר לעלות מתחים כמו שצריך (1.65 כבר ישרוף המעבד לחלוטין והוא לא נועד לעבוד בכזה), גם תהיה בעיה עם OC וגם עם FSB גבוהה וכו'. בקיצור כפי שתמיד אמרתי, נהלם יהיה אחלה לאנשים שהולכים להחליף מחשב ישן, אבל מי שיכול, עדיף לו או לקנות עכשו בזול יחסית, או לחכות לדור שיצא אחרי הנהלם (שיהיה 32 נאנו, 16 ליבות וכו'). נהלם מהווה תפיסת חדשה לגבי ניהול הזכרון, בקר וכו'. אך מבחינת ביצועים וכו', לדעתי הוא…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. האם זה מספיק בישביל OC עצבני Zalman CNPS7000A-Cu Cooler for PIV/AMD AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray, Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Asus KV8 Delux VIA K8T800 Motherboard (AMD 64,DDR400,Dual SATA RAID,1394, 3ComGLAN,5.1 Sound,USB 2

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Gigiben,

אני מתכנן לקנות מחשב ובהתחלה תכננתי לקנות את הלוח אם של ג'יגה בייט עם הצ'יפסט h87 אבל אז אמרו לי שאין הבדל בינו לבין b85 בביצועים, עכשיו השאלה היא האם יש הבדלים בביצועים בין b85 ולh81 למשל, אני רק יודע שבz87 יש יכולת יותר טובה לoc ועוד כמה פונקציות נוספות שבתכלס לא צריך למשחקים.. השאלה היא האם אני יכול לקנות מחשב גיימינג כבד בעלות של 4000-4500 שקל עם לוח אם עם צ'יפסט יותר זול, בעצם מה כדאי לי בשביל לשמור על הביצועים? אני מתכנן לקנות את המעבד 4670 עם 8 ג'יגה ראם וכרטיס מסך עדיין לא הוחלט אבל או gtx760 או 7950 או הכרטיס הבא שיהיה במחיר בסדרה החדשה של amd (ואולי עם יתמזל מזלי הרע וקניית המחשב תתעכב אף יותר אז אולי אספיק אפילו לסדרה החדשה של nvidia...) בכל מקרה... מה עדיף מה …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by amilo,

עד כמה ההבדל בביצועים מורגש, והאם זה שווה את הפרש המחירים?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם. יש לי לוח של ג'יגהבייט VAX ומעבד +2600 - כשבביוס אני בוחר TOP PERFORMENCE המעבד רץ ב-2.13 GHZ וכשאני לא בוחר באופציה הזאת הוא רץ ב-2.09 GHZ . המעבד הוא עם באס 333 החדש יחסית אבל עם הפונקציה עובדת הוא עושה לי ריסטים לעיתים קרובות - שאלתי היא באיזה מהירות הוא אמור לעבוד כרגיל ? ולה ה-TOP PERFORMENCE משפיע על המהירות שלו? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by pringles,

יש לי amd athlon64 +3000 gigabyte ga-k8nf-9 gigabyte ati radeon x700 השאלה שלי איזה זכרונות אני צריך להוסיף בשביל לקבל ביצועים טובים וניצול מהמע' שיש ברשותי אני משתמש במחשב למישחקים אינטרנט סרטים ועבודה שוטפת בוינדוס

• 27 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by d1a1n0,

מה ההבדל ביניהם? ב-64Bit אני יקבל ביצועים יותר טובים? כיום המשחקים והתוכנות תומכות ב-64Bit?למה אני לא רוצה להיתקע. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by GQ4U,

יש לי אפשרות להשיג זכרונות קינגסטון 512 DD1 3200ב- -372.3 שח איך הזכרונות של קינגסטון?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. ככה קיבלתי את המחשב לא נגעתי בשום דבר. זה אמור להיות ככה או מי שהרכיב את המחשב הפעיל משהו ? המעבד הוא לא K והלוח H97 לא אמור לתמוך באוברקלוקינג

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by dorish,

מהי ערכת שבבים? במיוחד מזה nFORS אני רוצה לקנות לוח לAMD ואני רוצה לדעת איזה ערכת שבבים לקנות וגם איזה תמיכה בזכרון DDR האם יש בכלל הבדל בביצואים בין 333 ל 400 וכו ומה הכי עדיף תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שתי חברות הענק הכריזו על טכנולוגיה חדשנית לאחסון מידע ללא צורך בטרנזיסטורים, שמאיימת להפוך הן את שבבי ההבזק והן את זכרונות ה-DRAM למיושנים, כבר בתוך כשנה מהיום לכתבה: http://hwzone.co.il/טכנולוגיית-ה-3d-xpoint-של-אינטל-ומיקרון-היא-מה/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם, רציתי לוודא שלפני שאני רוכש את הזיכרון הנוסף אני יודע בוודאות שהוא יוכל לעבוד עם הזכרון הנוכחי שלי. הנוכחי: Crucial DDR2 2GB PC2-6400(400MHz) החדש: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820211447 תודה מראש. נ.ב. - השתמשתי בCPU-Z כדי למצוא את פרטי הזכרון הנוכחי. וזה נראה קצת מוזר שהוא PC2-6400 וגם 400MHz. הPC2-6400 לא אומר שהוא צריך להיות 800MHz?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by udi,

יש זכרון של 256 MB יש לי בעיה קטנה אני רוצה להרחיב את הזכרון אבל אני לא יודע איזה סוג הוא DDR ,SDRAM ..... איך מזהים ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by liorperets82,

מה זה ביוס ואיך אני מעדכן אותו???

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. קודם כל אני ממש מבולבלת. כשדברנו על TICK-TOCK אמרנו לנו ארכיט' ממוזערת שמלווה בצריכת חשמל נמוכה ופליטת חום נמוכה. עם ה4790K אני רואה שזה לא כך. סתם ממגע ראשוני נראה לי שהמעבד הזה הוא חיה רעה והוא פולט חום. ניסיתי לקודד פרק של STARTTREK מMAK לקובץ MP4 כהמאורר של אינטל (BOX) היה מותקן, והטמפ' בזמן הקידוד הגיו ל 107C תוך שניות. לעומת זאת עם NOCTUA NH-C12P SE14 הוא עמד על 70C. (ניסיתי גם ללא HT אבל אי שינוי משמעותי בתוצאות) 2500K נתן לי לפחות 10C פחות. ממש מעצבן, גם בכרטיסי המסך ה780TI מייצר חום נוראי. נראה שבימינו שהחומרה של הפלח הנושק לעליון צריכה לעבוד בשילוב עם קירורי מיים. ועכשיו לשאלה שאני לא מוצאת לה תשובה ברשת. לוח של ASUS Z97-A, יש את מנורות ה Q-LED שמציינות על בעיות…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני צריך מעבד ולוח טובים בעיקר למשחקים אני משחק מלא ותוכנות לא ממש כבדות אני לא משתמש בעריכה וכו' צריך משהו זמני תקציב 1000 תודה אלי . נ.ב בלוח חייב להיות אפיק pci-e .

• 29 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by PayneBack3251,

שלום. יש לי מחשב INTEL P3 600mhz רציתי לדעת מה המעבד הכי מהיר שאני יכול למצוא ל P3 ? ואם אפשר קישור למקום שאפשר לקנות אותו בהכיל זול. תודה מראש לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. עם כל הירידות מחירים לאחרונה וכל הבלאגנים עם ה-4 וה-6 ליבות... החלטתי שאולי(כנראה שכן) הגיע הזמן להחליף את ה-5400 המזדקן שלי במשהוא יותר "אלגנטי". עכשיו כן, אני מבין שזה בא עם החלפה כבר של הלוח אם ואם כן, אז כבר DDR3 אז זכרונות. אז אני צריך משהוא שיתאים לשאר המפרט שלי: Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X Seagate 500GB SATAII 32MB Cache SAMSUNG 1TB SATAII 32MB Cache Corsair VX550W PSU השימושים, כמובן - משחקים. תקציב? ובכן, כעיקרון 1000-1500 שקל. (העדיפות היא ל-4GB זיכרון ומעבד 4 ליבות)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים