עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני צריך מעבד ולוח טובים בעיקר למשחקים אני משחק מלא ותוכנות לא ממש כבדות אני לא משתמש בעריכה וכו' צריך משהו זמני תקציב 1000 תודה אלי . נ.ב בלוח חייב להיות אפיק pci-e .

• 29 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by kobt,

אני רוצה לקנות 512 DDR אבל גיליתי שהלוח אם שלי תומך רק ב333 ורציתי 400 אז כולי התבאסתי ויש לי שאלה יש הבדל גדול בין 333 ל400???כי אני יודע שבמחירים אין ראיתי אותו דגם רק 333 לעומת 400 והיה הבדל של 10 שקל בינהם.. אז זה עידד אותי ;D אז רציתי לדעת אם זה ממש משפיעה אם אני יקנה 512 של 333 ??? או שאני יקנה 400 וזה יעבוד כ333...

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by avner22,

קראתי עליהם הרבה וגם פה באתר ועדיין אל הצלחתי להבין את ההבדל בין שני המעבדים ולמה C2d הרבה יותר טוב ? תקנו אותי אם אני טועה.. dual core זה לא מעבד כפול ליבה ? כלומר 2 מעבדים ביחד.. וגם c2d אמור להיות כפול ליבה 2 מעבדים ביחד ? אם אני לא טועה אז מה עושה אותו יותר טוב ?? תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by TsahiBY,

הרכבתי מפרט בפלונטר וראיתי שם את הזיכרון הבא: 512MB DDR2 667MHZ CL5 המחיר שלו הוא 223 שקלים בלבד, והוא זול משמעותית ממקביליו... האם זו מציאה גדולה או שמא מדובר בחברת קש ואני צפוי ליפול עם הזכרון הנ"ל?? אודה לכם מאוד אם תשיבו. חג שמח!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם. יש לי לוח של ג'יגהבייט VAX ומעבד +2600 - כשבביוס אני בוחר TOP PERFORMENCE המעבד רץ ב-2.13 GHZ וכשאני לא בוחר באופציה הזאת הוא רץ ב-2.09 GHZ . המעבד הוא עם באס 333 החדש יחסית אבל עם הפונקציה עובדת הוא עושה לי ריסטים לעיתים קרובות - שאלתי היא באיזה מהירות הוא אמור לעבוד כרגיל ? ולה ה-TOP PERFORMENCE משפיע על המהירות שלו? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Supra Man,

שאלה לי אליכם בחיפוש אחר לאפטופ. יש אפשרות לפנטיום 1.8 או לסלרון 2.2 מה עדיף במחינת ביצועים?? תודה מראש לעונים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. השאלה בכותרת. דוגמה לצורך הדיון: G.Skill DDR2 667MHZ 1024MB CL5 SODIMM - עולה 220 ש"ח לסטיק בודד G.Skill 2048MB DDR2 667MHZ Dual Channel SODIMM CL5 - זה ה"DUAL CHANNEL" שעולה 565 ש"ח. למה בעצם לא לקנות שני סטיקים של 1GB - הרי ניצול ה DUAL CHANNEL תלוי במחשב ולא בסטיק עצמו, נכון :s05: שימו לב שבדוגמה הזיכרונות הם של מחשב נייד

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. פשוט רציתילהתקין את ה WINDOWS החדש ורציתי לדעת אם המעבד שלי תומך....

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שתי חברות הענק הכריזו על טכנולוגיה חדשנית לאחסון מידע ללא צורך בטרנזיסטורים, שמאיימת להפוך הן את שבבי ההבזק והן את זכרונות ה-DRAM למיושנים, כבר בתוך כשנה מהיום לכתבה: http://hwzone.co.il/טכנולוגיית-ה-3d-xpoint-של-אינטל-ומיקרון-היא-מה/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by SpiritKnight,

ראיתי את זה בפנדה, וכמובן אין פירוט על המוצר, מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Fudzilla מדווח שאינטל יש לה דגימות של נהלם עובדים/פועלים והם יוצגו ב IDF בסאן פרנסיסקו באוקטובר. עוד נחשף שלנהלם יש כ 731 מליון טרנזיסטורים ! דגימות ראשונות יש, אבל המוצר האמיתי יגיע רק אחריי החציון השני של 2008. מקור: Fudzilla - Intel to show Nehalem Fudzilla - Nehalem has 4 to 8 cores

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. קודם כל אני ממש מבולבלת. כשדברנו על TICK-TOCK אמרנו לנו ארכיט' ממוזערת שמלווה בצריכת חשמל נמוכה ופליטת חום נמוכה. עם ה4790K אני רואה שזה לא כך. סתם ממגע ראשוני נראה לי שהמעבד הזה הוא חיה רעה והוא פולט חום. ניסיתי לקודד פרק של STARTTREK מMAK לקובץ MP4 כהמאורר של אינטל (BOX) היה מותקן, והטמפ' בזמן הקידוד הגיו ל 107C תוך שניות. לעומת זאת עם NOCTUA NH-C12P SE14 הוא עמד על 70C. (ניסיתי גם ללא HT אבל אי שינוי משמעותי בתוצאות) 2500K נתן לי לפחות 10C פחות. ממש מעצבן, גם בכרטיסי המסך ה780TI מייצר חום נוראי. נראה שבימינו שהחומרה של הפלח הנושק לעליון צריכה לעבוד בשילוב עם קירורי מיים. ועכשיו לשאלה שאני לא מוצאת לה תשובה ברשת. לוח של ASUS Z97-A, יש את מנורות ה Q-LED שמציינות על בעיות…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. כרטיס מסך - ?N6600GT 256MB, DVI, PCI-E מעבד - Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box לוח אם - ?P5LD2 Deluxe, Dual Core, 945P, SATA2? זיכרון - ?2GB Kingston? מה אתם אומרים ? הייתם משנים משהו ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by djelectric,

אני רוצה להבהיר לעצמי משהו... האם ההבדל היחיד בין המעבדים הנ''ל הוא כמות ה CACHE ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by sroolik,

לחבר שלי יש לוח גריבלדי של אינטל עם זכרונות RDRAM הוא רוצה להחליף את המעבד, בשביל זה הוא צריך להחליף לוח, אבל הוא רוצה להישאר עם הזכרונות שלו. יש מצב להשיג לוח תומך RDRAM חדש יחסית ? תודה !

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by BoJlk,

שלום, אני רוצה לעשות DOWNCLOCKING ל P4 שיש לי בשביל להוריד טמפ' עכשיו, הBIOS נעל את השינוי של MILTUPLIER אז זה כל הזמן על 18. מהשנשאר הוא שינו ידני של FSB שהמינימום הוא 133/34 המהירות של המעבד היא 2.4 על 533 עם זכרונות של SDRAM PC133 אני מתנצל על התיאור המעפן.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני בחרתי את הבחירה שלי ואני אומד מאחוריה אבל אני רואה אנשים משקיים הרבע מאוד כסף בINTEL אז אני רוצה לדעת למה? אולי פיספסתי משהוא.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. האם אי פעם חלמתם ליצור מערכת עם יותר מעשר ליבות עיבוד בתצורת Mini-ATX קומפקטית? מהיום תוכלו לעשות זאת, תודות ל-X299M Gaming Pro Carbon לכתבה

19. Started by יוסי הראל,

שלום ! יש לי 2 שאלות ואשמח אם תוכלו לענות עליהם ! 1-האם 2 מעבדים בלוח אם DUAL PROCESSOR ,צריכים להיות זהים, או שניתן להתקין 2 מעבדים ששונים ב SPEC שלהם ? 2-מה ההבדל בין מאוורר עם 2 חוטים לבין מאוורר עם 3 חוטים ? תודה מראש לעונים יוסי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by djee140,

הכרבתי מחשב ריזן חדש עם 1800X ו X370-F של אסוס קניתי זכרון 8X2 של G.SKILL FLARE X F4-3200C14D-16GFX ומשום מה הזכרון מזוהה כ2400MHZ ידעתי עוד לפני שקיימת בעיה של מהירות בריזנים אבל הייתי בטוח שבדגם הזה לא יהיה כי הוא מתואם לAMD מישהו יכול לעזור לי באיך אני מעלה להם את התדר? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. זה צעד נחמד.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by The Shark,

שלום, יש לי בעיה שכבר נמשכת חודשים... המחשב שלי, בשעות עומס (משחקים בדר"כ), נכבה ומשמיע ציפצופים. לי היה ברור מלכתחילה שהבעיה היא בעיה של חום, אבל החבר'ה מהחנות השכונתית (מרדנית) התעקשו שזה וירוסים וכו'...... עד שישבתי איתם בחנות והוכחתי להם שזאת בעיה של חום. בכל מקרה, הם שמו לי משחה טרמית, הבעיה הסתדרה לתקופה של חודש וחצי בערך. אבל בימים האחרונים הבעיה חזרה..... מה עליי לעשות? כל חודש ללכת אליהם שישימו לי משחה טרמית?! לא נראה לי שזה אמור להיות ככה. אני לא שם בעצמי כי אני די מפחד שבטעות אני אשרוף את המעבד או משהו... מה הפיתרון? יש סוג של משחה טרמית שלא מתאדה? תודה מראש לעוזרים.

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by oleg,

שלום אני הולך לקנות: AMD 2600+ MSI K7N2 Delta-L Nforce 2 Maxtor 40GB 7200rpm KingMax SuperRam 256MB DDR 400 PC3200 וכרטיס מסך משומש ב100 שקל. חשוב לציין שאני לא צריך את זה למשחקים אלא רק לאינטרנט ואופיס. שאלות: 1. שמעתי פה שאתם אומרים שמעבד 2500 טוב יותר מ2600? באמת? איך זה ייתכן? 2. מה דעתכם על הלוח זה רק 500 שקל ונראה לי פצצה אבל אולי אתם מכירים את החברה או יודעים עליו משהו? 3. מה עם הזיכרונות של KingMax? הם ממש זולים ונראית חברה טובה (גם MSI ממליצים עליה). 4.שמעתי שMaxtor יותר אמין מ WD זה נכון? וגם שעדיף בלי הזיכרון ram בהרדיסק כדי שלא לאבד נתונים בהפסקת חשמל? טוב, אודה לכם מאוד על תשובות כי אני ממש הולך לקנות בקרוב, (כבר הזמנתי אני רק צריך לאשר ולתת כרטיס אשראי). תוד…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by roma4k,

שלום וערב טוב לכולם! אני רוצה לקנות מחשב בזמן הקרוב, אבל מרוב המעבדים אני כבר מבולבל מה לקחת. ראשית, בהתחלה חשבתי שאני אקח מעבד 3 ג'יגה של אינטל, אחרי זה ראיתי שיצא הסוקט החדש של אינטל וחשבתי ללכת בכיוון הזה. מאוחר יותר התברר שהלוחות לסוקט הזה עדיין בחיתוליהם, ועל כן השגיאות והתקלות בהן ירבו, עזבתי את הרעיון. אחרי זה, אני שם לב שרבים ממליצים על AMD 64, וחשבתי אולי באמת לקחת אותו. אבל מה, גם פה יש מבוי סתום. סוקט 754 הוא סוקט מת יחסית, שכן בעוד זמן מסויים יצורו יפסק, אז האם שווה לקנות מעבד שבעצם מראש ידוע שלא תהיה יכולת שדרוג? יש גם את סוקט 939, שאני לא יודע ממש מה אומרים לגביו, האם הוא טוב? האם הוא הדבר הבא ? עם זאת הוא גם יקר משמעותית מהסוקט הראשון. אני חושב שהבנתם אות…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים