עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. לפי מה שהבנתי הראשון גם מכונה PENTIUM E והשני PENTIUM D משהו יכול להסביר קצת עליהם ומה ההבדל בינהם כי חוץ מזה ששניהם כפולי ליבה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by bugosdckh,

שלום רציתי לשאול 2 שאלות 1. מה ההבדל בין לוח האם של abit ni8sli ל abit il8 chipset945p 2. כמה חיבורים של sata יש בלוח אם abit ni8sli ושאלה כללית למה צריך יותר מסלוט אחד של pci expres על הלוח? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ido,

לשרת שירוץ על לינוקס, איזה שילוב עדיף משהו ברמת ה_דואל- סלרון טואלטין 1 גיגה או מעבד פנטיום 4 1.8 גיגההרץ ?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by SharonSx,

היי אממ יש לי כרגע 512 ג'נרי ואני רוצה לעבור ל 1024 ואני רוצה שיהיה משהו טוב ושיעבוד עם המפרט הזה: מעבד- AMD Sampron 2800 1600 Mhz @ 2000 Mhz. לוח אם- ASRock AM2NF6G-VSTA עם ציפ'סט של nVidia NF6100-405 רצוי שיעבדו במהירות גבוהה, DDR2 כמובן ושיהיה 2 סטיקים של 512 שיעבדו ב Dual Cannel... ועוד שאלה, בעתיד אני מתכוון לקנות גם מעבד כפול ליבה של AMD אז אני אצטרך לקנות גם זכרונות חדשים?? תודה מראש...

• 10 תגובות
    • 623 צפיות
  5. חשבתי על זה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820227210#DetailSpecs את המערכת שלי אתם רואים בצד השאלה שלי האם אני מגזים מבהירות של הזכרונות כאילו האם המחשב שלי בכלל יכול להסתדר עם המהירות של הזכרונות *אני מתכנן OC עתידי*

• 10 תגובות
    • 641 צפיות
  6. Started by Dr. David,

1. מה ההבדל בין DDR 2 533mgh ובין DDR 2 667 ? 2. במפרטי המחשבים המומלצים - כשמדובר על מעבד Intel Pentium D 805 Dual Core ולוח אם Gigabyte 945 .... מומלצים שני זכרונות DDR2 533 ולא 667 .......... מה הסיבה?

• 10 תגובות
    • 653 צפיות
  7. Started by אלון_סיאני,

הסתכלתי באוורסט וכתוב שם שהמעבד שלי תומך 64BIT וזה לא נשמע הגיוני אז אתם בבקשה יכולים להסביר לי? ודרך אגב, בלוח אם כתוב לי שהמעבד הוא בסוקט 478 ובמעבד כתוב שזה סוקט 775 אז מזה?

• 10 תגובות
    • 718 צפיות
  8. אהלן, אני קונה מערכת חדשה בקרוב, ורציתי לדעת מה עדיף - Athlon 4000 x2 שעולה בסביבות ה400-450 ש"ח, או להשקיע עוד 200 ש"ח ולקחת E4400 ? אני רוצה מחשב שיחזיק את Vista כמו שצריך (לא יקרטע) ובכלליות - יהיה מחשב ביתי לעניין, ולמשחקים מדי פעם (כמובן עם כרטיס מסך מתאים). כמו כן, מה הרמה של E2160 לעומת ה-4000 x2 ? האם יש טעם לקחת 4200 או 4400 ? שאלה נוספת לגבי לוחות אם, אם אנחנו כבר בשוונג : ה-Gigabyte GA-M55S-S3 - למה ממליצים עליו? Nforce 550 זה צ'יפסט טוב? האם ה-M56S שמבוסס על Nforce 560 ועולה כמה גרושים יותר - עדיף עליו באיזשהי בחינה ? מה ההבדל בין ה560 ל550 ? בהנחה שאני רוצה לחסוך קצת כסף, יהיה הבדל בביצועים או במשהו אחר בין לוח אם מבוסס Nforce 430 ללוח אם מבוסס Nforce 5…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Spyro,

שלום, שמעתי לאחרונה שמעבדי אינטל חזקים הרבה יותר ממעבדי AMD בכל מה שקשור למולטימדיה כמו עריכה של גרפיקה וסרטים. רציתי לדעת אם זה נכון, והאם טכנולוגית ההיפר ת'רדינג של אינטל היא גורם מכריע בבחירת סוג מעבד למחשב שמיועד לעבודה משרדית ומדי פעם על להעלאת סרטים ממצלמה דיגיטלית ואולי גם לערוך אותם מדי פעם?

• 10 תגובות
    • 671 צפיות
  10. Started by אוריאל 248,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות לוח אם חדש חשבתי על ASROCK Z97 EXTREME9 אולי אתם יודעים מאיפה אפשר לקנות אותו בארץ באזור הדרום כי בדקתי באייבורי וKSP ואין ואולי יש לכם לוח אחר להציע תודה

11. Started by Cilay,

אני רואה רק לוחות שתומכים ב SLI , ובCF אני לא רואה .. למה ? ראיתי לוח של DFI , החברה הזאת טובה ? והבנתי ש CF פועל על כל לוח שיש לו 2 יציאות PCI-E .. אבל הכרטיס השני יפעל על X4 , מישהו מוכן להסביר לי מה הולך פה ? תודה ....

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  12. Started by stropic,

כותרת והאם כדאי לעשות אוברקלוק מ2.33GHZ ל2.8GHZ על קירור סטוק(Q8200)

• 10 תגובות
    • 786 צפיות
  13. אהלן, במהלך שידרוג מחשב איטי. הגעתי בשעה טובה לסוף, מעבד ולוח אם. מעבד אני כנראה ילך על ה-E8400. (או שיש למישהו המלצה גם לזה?) בלוח נתקעתי. אני צריך שהלוח יתמוך ב-E6300 הזקן שלי. (1.86ghz@2.4ghz@345x7) כמובן חייבת להיות תמיכה ב-DDR2 1066mhz. חייבת להיות בתמיכה מלאה (PCI-E 2.0) ב-HD4850 שלי. הלוח חייב לעמוד בבאס יציב של 400. הלוח חייב להיכנס לתוך ה-CM 690. ועוד שאלה שלא בדיוק קשורה כי אני מתעצל לפתוח אשכול, האם ל-Corsair 450VX שלי, תיהיה בטוח להחזיק את כל הסיפור הזה? (בהנחה שאני מוסיף E8400, ונותן לו בראש) אז מי המועמד הראוי? מי שמצביע משפיע.

• 10 תגובות
    • 922 צפיות
  14. Started by Tomersoni,

כפי שכבר הזכרתי הe4400 כנראה הולך להיות המעבד שאקנה בעוד כ3 שבועות.. הוא מצויין בכל התחומים אך יש לו חולשה קטנה דווקא במשחקים (לעומת הe6320 שבשאר הדברים כמעט משתווה לו). (החולשה נעוצה כנראה בכך שחסרים לו 2mb cache) השאלה שלי היא האם בעזרת oc קליל עם קירור הסטוק אפשר לתקן את הבעיה ולהשוות את ביצועיו אל הe6320? (לוח האם יהיה כנראה ABIT IB9)

• 10 תגובות
    • 656 צפיות
  15. זה בעיקרון מה שחשוב לי שיהיה. לגבי הבנייה שלו והביוס הבנתי שהוא צריך שידרוג. האם הביוס שודרג כבר? או שעדיין לא? יש המלצות ללוחות אם אחרים בטווח המחירים שלו?

• 10 תגובות
    • 532 צפיות
  16. Started by sgsg,

עכשיו, כשגם AMD עברה ל DDR II וזמנם של זכרונות DDR I במחירים נורמלים הולך ואוזל החלטתי לשדרג ולהוסיף עוד ג'יגה. השאלה, אילו זכרונות אני צריך לקנות (של איזו חברה+דגם?) כדי שלא יהיו לי בעיות עם הזכרונות הקיימים. כרגע יש לי WINBOND 2X256MB PC2700. אוורסט מציגה את הדגם הזה: 32MX64U-33B. בגוגל אמנם אין אזכור כמעט לזכרונות האלה, אבל אני זוכר שבדקתי באתר של ווינבונד אחרי שקניתי את המחשב והדגם התאים. התיזמונים לא כל כך משנים וגם לא DUAL CHANNEL, העיקר שתהיה תאימות בין הישן לחדש. יש לי מקום רק לעוד סטיק אחד. תודה

• 10 תגובות
    • 698 צפיות
  17. לא ממש מצאתי

• 10 תגובות
    • 764 צפיות
  18. Started by EyalOnn,

עדיף לי ללכת על GA-965-S3 ו-E6300 או 945 של GB ו-E6400 ? כי זה יוצא +- אותו מחיר

• 10 תגובות
    • 655 צפיות
  19. Started by slider,

בבקשה תסבירו לי מה זה CTL, DTL, ומה ההבדל ביניהם... נ.ב. מה זה EDO ?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Jenia24,

שלום, אני מחפש לוח אם לתושבת AM2 במחיר של עד 350 ש''ח, אפשר לראות את המיפרט שלי בצד, המטרות העיקריות הם OC עד כמה שניתן בתקציב, יצא לי לראות את הלוח הזה: ASUS M4N68T-M שנראה נחמד, האם יש אלטרנטיבה טובה יותר בתקציב תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

באתר של KSP יש לוחות אם משומשים שחזרו מתיקון אחרי שנמצאו בהם פגמים הם תוקנו לדבריהם ע"י היצרן בחו"ל וחזרו לארץ שהם תקינים אבל האחריות היא רק חודש. (אני דיי בספק אם הלוחות האלה הגיעו לתיקון בחו"ל והכי חשוד זה שהם מביאים את הלוחות עם אבק ובשקית בלי קופסא) מחבר הבנתי שהלוח נראה כאילו כל HWZONE עשו עליו OC ונתנו לו קורת גג באיזה רפת שכונתית חיצונית לא נראה "מחודש" או לוח שעבר מעבדה נורמלית. ?EPoX 8RGMI+GF 4 מחיר : 150 ש"ח . שווה לקנות ? עדיין המחיר קורץ . יש גם את הלוח הזה ב 150 ש"ח + GF4 ===> ?CHAINTECH 7NIF2 - זה לוח ל OC ? http://www.overclockercafe.com/Reviews/mobos/Chaintech%20NIF72/ 9600 PRO 128 MB? ====> מחיר : 390.00 ש"ח ?ABIT X600-XT 128 MB PCI-E? ==…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. AMD Opteron 146 1GHz HT Socket 939 Processor - Retail AMD Athlon 64 3700+ San Diego 1GHz HT Socket 939 Processor - Retail שניהם באיזורה 210$ ונראים סבבה אבל מה מהם באמת נותן את התמורה האמיתית ? או שאני בכלל מפספס ויש משהו יותר טוב באיזור מחיר הזה ? תודה לעוזרים...

• 10 תגובות
    • 696 צפיות
  23. Started by mzini,

האם אני יכול להתקין DDRAM או SDRAM במחשב שיש בו כבר 128 RDRAM ? השאלה שלי היא האם הם יכולים לעבוד ביחד או שאני חייב להתקין אותו סוג של זיכרון על מנת לקבל תוצאה טובה במחיר סביר ....? ???

• 10 תגובות
    • 801 צפיות
  24. לאחרונה ספגה אינטל כמה מכות קשות מאוד http://www.pcarena.org/index.php?subject=main&sg=main#1159 http://www.pcarena.org/index.php?subject=main&sg=main#1158 וגם העובדה הקטנה (והמצחיקה דרך הגב) שהסוקט T החדש שלה יוכל לעבוד רק 20 פעם (להכניס מחדש את המעבד) וגם הסיכוי הגבוהה להתכה של המערכת חיבור החדשה שלה (סוקט T לא משתמש בפינים) וגם השמועות על כך שהFSB של המעבדים החדשים שלה יהיה נעול. גורם לי להגיע למסקנה אחת בלבד, אינטל החלה לפשל, מה שיגרום לקהל די גדול של משתמשים (בעיקר OCים) לעבוד לAMD. וכך אנו מגיעים למסקנה הסופית שלי , העליונות של AMD. AMD עדיין משתמשת בפינים AMD לא זונחת את הסוקט A שלה AMD לא נעלה בנתיים את הFSB AMD זולה AMD היא זו שהחלה את דרכה של טכנולוגיית …

• 10 תגובות
    • 804 צפיות
  25. הסתכלתי ב CPU-Z מה צריך לשנות כדי שיזהה לי 800. בדקתי וזה אכן זיכרון שכן אמור לתמוך במהירת הנ"ל.

• 10 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.