עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. צהריים טובים לכולם. בזמן האחרון התחלתי לחשוב על שדרוג כרטיס המסך , אבל ככל שנכנסתי לעומק העניין התגלו המון בעיות שנובעות מכך שכאשר קניתי את המחשב הייתי די טיפש.השקעתי הרבה כסף במעבד ובדברים החשובים באמת (שאז לא ידעתי שהם החשובים באמת) לא השקעתי כלום , ועכשיו אני מוצא את עצמי צריך להחליף גם ספק וכנראה מארז ע"מ לקנות כרטיס מסך . בכל מקרה , אתמול המצב החמיר , סתם מהתעניינות בדקתי קצת את לוח האם והצ'יפסט שלו וגיליתי שהמצב יותר קשה ממה שחשבתי.יש לי לוח אם גרוע מאוד של MSI עם צ'יפסט G31 (לא זכרתי בכלל שיש צ'יפסט כזה) והבעיה הכי חמורה שלו (אוברקלוק לא מעניין אותי אז זו לא בעיה מבחינתי) היא שחריצי ההרחבה לכרטיס מסך הם PCI 1 עם רוחב פס של 8GB/s . . . בכל מקרה , מה שאני מבין מזה …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אוקיי בן דוד שלי טס ליפן(או סין, אני שכחתי...) ואני חושב לשדרג ת'מחשב לפנטיום 4 אז חשבתי אולי זה זול שם? מישהו יודע? אני חושב על פנטיום 4 2.0 או 2.4 ביחד עם לוח של אסוס p4t533 ? או אולי אחר שמתאים? כי בלוחות לפנטיום 4 אני ממש לא מבין.... ודבר אחרון, אם יהיה קילקול או משהו, באחריות למי אני פונה? ליפן? או ליצרן עצמו? תודה מראש!!!!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היי, אני עומד לקנות מחשב בקרוב... השלב הראשון שלי הוא להחליט האם המחשב יהיה מבוסס AMD או INTEL אני לא כ"כ מעודכן בחומרה הנוכחית בשוק, ראיתי שיש הרבה רעש סביב ה Q6600 אבל.... השאלה שלי היא מהו המעבד בעל היחס הטוב ביותר של ביצועים\מחיר כיום? האם זה אכן ה Q6600 ? המחשב יהיה למטרת משחקים בעיקר. תודה ולילה טוב!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. החברה הציגה היום את החזון שלה לשנים הבאות בה תקן אחד מאחד ניטור תוכנתי בעזרת שבבים מובנים בכל רכיב חומרה אשר מספק למערכת ההפעלה ניטור אחיד של כל רכיבי המחשב ברמת טמפרטורה ,מהירות סיבוב מאוררים, מצב כולל ועוד הרבה דברים נוספים: ESA: Enthusiast System Architecture התקן כבר נתמך ע"י החברות הגדולות ביותר בתעשיית המחשבים. חובה לראות ! *מנהלים, אפשר לשים על זה חדשה ב HOMEPAGE ? תראו בעצמכם: http://www.hothardware.com/articleimages/Item1051/ESA_flash_FINAL.swf

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. השאלה בכותרת. דוגמה לצורך הדיון: G.Skill DDR2 667MHZ 1024MB CL5 SODIMM - עולה 220 ש"ח לסטיק בודד G.Skill 2048MB DDR2 667MHZ Dual Channel SODIMM CL5 - זה ה"DUAL CHANNEL" שעולה 565 ש"ח. למה בעצם לא לקנות שני סטיקים של 1GB - הרי ניצול ה DUAL CHANNEL תלוי במחשב ולא בסטיק עצמו, נכון :s05: שימו לב שבדוגמה הזיכרונות הם של מחשב נייד

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני עובד על פרוייקט בשביל חבר טוב, והוא התקנת מחשב ברכב. ולכן - דרישות החומרה יהיו קצת "מוזרות" אך הגיוניות. ראיתי את הלוחות הבסיסיים של אינטל מבוססי האטום, ויש לי אחד, סה"כ - אין תלונות. אני צריך לוח נוסף, אך אני מוכן להשקיע בלוח עם רכיבים איכותיים יותר (ולא כמו הסלילים הפרימיטיביים שיש על האינטל בכדי לסנן את המתח למעבד לדוג') כיוון שהוא יעמוד בתנאים קיצוניים של חום וזעזועים, ולכן, יחד איתו ירכש גם SSD 40 GB של אינטל. קריטריונים: 1. לוח ללא מאוורר - קירור פאסיבי 2.יכולת לפעול מספק של 20 פין ולא 24 (כולם עושים את זה היום נדמה לי), אך חיבור ה4 פין קיים. (זה הספק שיש לי) כמו כן, יש לי דרישות נוספות: אני מעוניין בכרטיס קול איכותי, וראיתי את זה של קריאייטיב : X-Fi Surround 5.…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. איך אני יכול לדעת איזה זיכרון יש לי?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by rtr,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=106639&page=3 ד"א בהתחלה כשהוא רק הופיעה בחנויות הוא עלה 1170$ עכשיו רק 1070$ אז.... רוצו ליקנות !!!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by frodo,

אני הולך לקנות מחשב עם מעבד AMD2000,איך הזיכרון הזה?,ואיזה עוד מומלצים,האמת היא ששמעתי שהוא טוב,זה נכון?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by sapartil,

מה יותר טוב (ביצועים,מהירות...) I3 או CORE 2 DUO ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני מוענין לדעת איזה מעבד עדיף p-4 2.8 800 mhz ht או amd 3.0 ועל איזה לוח את ממליצים בשביל משחקים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. חברי הפורום שלום כפי שאתם בוודאי יודעים, ההבדלים בין לוחות האם המודרניים לא ממש משפיעים על הביצועים של המחשב , מכיוון שהבקרים החשובים נמצאים במעבד (בקר הזיכרון והליבה הגרפית), כמו גם הקישור לחריץ ה PCI-E X16. לכן כאשר בוחרים לוח אם יש צורך לבחון את התכונות (הפיצ'רים) שהוא מציע. מכיוון שיש היום הרבה לוחות בשוק אני מעוניין למצוא נוסחה כלשהי שתיתן ציון ללוח ומשם כבר יהיה קל לחשב עד כמה הלוח משתלם. חשבתי לעשות זאת באופן הבא: א. קביעת התכונות החשובות של הלוח. לדוגמא - מספר חריצי ההרחבה לזיכרון, מספר חיבורי ה SATA 6Gb/s, מספר חיבורי ה USB 3.0 וכד'. ב. מתן חשיבות (משקל) לכל אחת מהתכונות שבא' (כאן חשבתי פשוט לתת ערך בין 1 ל-10). לדוגמא - מספר חריצי ההרחבה לזיכרון יקבל חשיבות 7, מ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by udi,

יש זכרון של 256 MB יש לי בעיה קטנה אני רוצה להרחיב את הזכרון אבל אני לא יודע איזה סוג הוא DDR ,SDRAM ..... איך מזהים ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. קניתי מעבד i5 4460, מתוך תכנון להשתמש בלוחם אם B85 כלשהו. אבל לצערי בדיעבד קראתי וגיליתי שפרט ל-H97 ו-Z97, לוחום האם לא תומכים במעבדים שהם haswell refresh כמו ה-i5 4460. אבל מסתבר שאפשר לעשות עדכון BIOS ללוחות האם הישנים כך שכן יתמכו. אז יש לי שתי שאלות: 1. האם יש סיכוי שמוכרים לוחות אם ישנים כמו B85 כך שהמפעל כבר עדכן את ה-BIOS שלהם? בכל זאת עברה כמעט שנה, ואם כן, האם יש לי דרך לדעת את זה לפני שאני קונה מחנות כלשהי? 2. כמה מסובך/מסוכן זה לעדכן BIOS ללוח אם בלי שהתקנתי עליו את המעבד/מערכת הפעלה וכו'? אם אף אחת מהאופציות האלה לא ראלית אני מניח שהאופציה הכי זולה שלי היא לוח אם H97 כלשהו.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by noobster,

האם יש תוכנה קלה לשימוש שיכולה להוריד לי את מהירות השעון ולחזיר בלי צורך התעסקות בביוס וריסט? אני מנסה להריץ משחקים ישנים ומצב "תאימות לאחור" לא עוזר... האם יש מצב להאט את כול המחשב לפרק זמן (שעה-שעתיים) בלי צורך לגשת לביוס?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by k-o-b-y,

א נירוצה לקנות 256mb ddr ואני מתלבט איזה לקנות. אני חושב שאני אקנה pc2700, של איזה חברה כדאי לי? אני רוצה זיכרון טוב, מהיר, עם קירור. שמעתי ש-GeIL טובים, ואיך OCZ? לא נראה לי שכדי לי להשקיע בcrosair. ובקשר לאוברקלוקינג: אני לא חושב שאני אוברקלוקינג, וגם אם כן אז קטן.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by mazoneli,

Voltage Values CPU Core 1.65 V +2.5 V 2.48 V +3.3 V 1.49 V +5 V 5.00 V +12 V 13.82 V ממה ההפרש הזה של פי 2 יכול לנבוע ? המתח לא עולה גם שאני מאמץ את המעבד.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם יש לי מחשב ישן יחסית של מעבד אינטל E4500 וזכרון DDR2 6400 יש ברשותי 4סטיקים של 1 גיגב כאשר זוג ראשון ומקורי שהיו במחשב : ocz platinum xtc ddr2 pc6400 וזוג " חדש " מסוג : geil ocz platinum xtc ddr2 pc6400 כאשר ניסתי לחבר אותם במקביל המחשב לא עולה, האם יש דרך לפתור את הבעיה ??

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. האם יכול להיות שזיכרונות מסוג OCZ 667MHZ DDR2 2*1GB לא יעבדו בלוח חדש של אינטל? אמרו לי באייבורי כי הלוח של אינטל 965WH או כל 965 שלהם לא יעבוד עם הזכרונות של OCZ 667MHZ DDR2 2*1GB. יכול להיות? בדקתי והלוח תומך עד 8 GB או 4GB במקרה ואני שם שם 800MHZ. האם יש קטע של תזמונים? הלוח תומך בתזמונים 5-5-5 או 6-6-6 הזכרון מסוג GOLD של OCZ תומך ב 3-3-3 או 4-4-4. האם בגלל זה הבעיה? האם תזמונים אלו של הלוח (5-5-5) טובים? למה הם אמרו לי שזכרונות של KINGSTON כן יעבדו? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. האם ההבדלים מהותיים? המחשב מיועד למשחקים ואוברקלוק. והאם יש הבדל אמיתי בין CL4 ל-CL5?

• 28 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על מעבד 4GHZ ומעל., כרטיס זיכרון 4GB ומעל.. ולוח אם שיתאים למעבד וכרטיס זיכרון? תקציב של 1500-2000 ש"ח.. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי D:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי ברשותי לו של ג'יגהבייט מדגם GA-P67X-UD3-B3. באתר של ג'יגהבייט ראיתי שיש עדכון לביוס חדש מסוג UEFI. עידכנתי את הביוס שלי מגירסה F9 ל U1a ומאז 2 היציאות USB3 שלי מאחורי הלוח אינן עובדות. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של ה USB3 לגרסה הכי עדכנית מהאתר ולא עזר. במנהל ההתקנים הכל תקין ואין שום סימני שאלה צהובים שמעידים על בעיה כלשהי. ניסיתי לשחק בביוס עם כל ההגדרות שנראות לי רלוונטיות ועשיתי ENABLE על USB3 וגם על XHCI אך עדיין לא עזר. אודה לעזרתכם עריכה - בטעות פרסמתי בפואום לא נכון, נא להעביר לפורום לוחות אם. תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. למי שיש תלוח 945P S-3 איך אני עושה disable לכרטיס קול. דחוף!! איפה שיש את כל ההתקנים של USB וכרטיס רשת מובנה אני לא רואה שם audio

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. קודם כל מדובר בשילוב של CI7 יחד עם WIN ויסטה 64/32 ביט. אם לאחרונה קורה לכם שהמערכת מתפקדת באופן מחשיד שיש וירוס, הכוונה לאיטיות ולאגים בצורה רנדומלית. תנסו את הפיתרון הזה לפני שאתם נכנסים לסרט של וירוסים, שיחזור מערכת, התקנה ופירמוט... לאחר שחוויתי על בשרי את כל הנ"ל, גיליתי בעזרת כמה חברה מעבר לים שהמעבד I7 לא מתפקד טוב כאשר מופעלת האופציה HT (הייפר-תרד) בביוס, יחד עם השרות (super fetch), במערכת ויסטה בלבד! השרות הזה לא קיים ב-XP. מה שצריך לעשות זה להחליט מה יעיל לכם יותר, או HT מופעל ללא super-fetch, ואם כן רצוי אז לכבות את HT בביוס! יחד זה מתכון למריבות. מקוה מאוד שבעזרת המידע הזה תמנעו מלפרמט סתם את המחשב. run>msconfig ולבטל את ה-super fetch. [attachment deleted b…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by zgd,

שלום. אני מעוניין בלהדליק מחשב עם הלוח אם הספציפי הזה מרחוק דרך ה-LAN. לגרסת ביוס קוראים: IG31C-M7S. עכשיו, בהגדרות בביוס אני נכנס ל-Advanced -> Power config ואז מופיע לי מסך עם הכותרת ACPI (לא power config). שמה יש תת תפריט שנקרא: Advanced Resume Event controls. ושם אפשר לאפשר את האפשרות: Resume on PME#. (עם הסולמית) עכשיו בדקתי בהוראות של הביוס וכתוב: When you select Enabled, a PME signal from PCI card returns the system to Full ON state. ואז כתוב שאני צריך כרטיס רשת שיתמוך בWOL....... עכשיו השאלה שלי היא כזו: זה נראה כאילו אפשר לעשות WOL ללוח M. אבל השאלה שלי אם WOL יעבוד גם במצב שהמחשב כבוי לגמרי, ולא רק במצב המתנה. (שאני מבין שמצב המתנה זה ACPI) ,תודה מראש לעוזרים…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים