מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
יש זכרון של 256 MB יש לי בעיה קטנה אני רוצה להרחיב את הזכרון אבל אני לא יודע איזה סוג הוא DDR ,SDRAM ..... איך מזהים ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל מדובר בשילוב של CI7 יחד עם WIN ויסטה 64/32 ביט. אם לאחרונה קורה לכם שהמערכת מתפקדת באופן מחשיד שיש וירוס, הכוונה לאיטיות ולאגים בצורה רנדומלית. תנסו את הפיתרון הזה לפני שאתם נכנסים לסרט של וירוסים, שיחזור מערכת, התקנה ופירמוט... לאחר שחוויתי על בשרי את כל הנ"ל, גיליתי בעזרת כמה חברה מעבר לים שהמעבד I7 לא מתפקד טוב כאשר מופעלת האופציה HT (הייפר-תרד) בביוס, יחד עם השרות (super fetch), במערכת ויסטה בלבד! השרות הזה לא קיים ב-XP. מה שצריך לעשות זה להחליט מה יעיל לכם יותר, או HT מופעל ללא super-fetch, ואם כן רצוי אז לכבות את HT בביוס! יחד זה מתכון למריבות. מקוה מאוד שבעזרת המידע הזה תמנעו מלפרמט סתם את המחשב. run>msconfig ולבטל את ה-super fetch. [attachment deleted b…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה לוח טוב ל O\C ל AMD אני לא צריך משהו מיוחד אני רוצה לפחות שיגיע מ1400 מגה הרץ ל1600 נ.ב יש לי רק 600 שח ללוח
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב P3 533 היה עליו כרטיס זכרון 64M לגבי זהות זכרון זה אני לא סגור לחלוטין כנראה SDRAM במהירות של 100Mhz. (בקובץ ה-1) השגתי זכרון נוסף למחשב כי הוא גם ככה לא זז בנפח של כנראה 128MB (מתנה מחבר) אבל אני לא יודע את זהות שלו (חפשתי לפי הציפים וקודים השונים עליו אך ללא הצלחה) אך אני מזהה אותו ואחר כך האם הוא מתאים לשימוש בנוסף לזכרון הקיים (תמונות מצורפות בקבצים 2-5) אגב בעבר נסיתי לשים אותו לבד או בנפרד לזכרון הקיים אבל המחשב נתן צפצופים על התחלת ה- boot, כבר התייאשתי לאחרי חודשים (שלשום) נסיתי שוב והוא עבר boot כבר הזכרון הישן 64MB בסוקט 1 , ו 128MB החדש בסוקט 2. בטח אתם שואלים על זיהות הלוח האם , לצערי נדמה לי שזה משהו של pcpartner אבל זיהוי מדוייק אני ידע רק בע…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה שאלות: קראתי פה בחדשות הפורום שאינטל מתכוונת להשיק ניידים כפולי ליבות. מישהו יודע האם זה כבר קרה? אם כן, אשמח ללינק למחשב כזה. האם יש ניידים עם מעבד 64bit ? הבנתי שבקטע של ניידים אינטל אוכלת את AMD בלי מלח, אז אשמח לשמוע איפה אינטל עומדת בקשר לזה (אני מניח של-AMD כבר יש כאלו). והשאלה המתבקשת - האם יש / מתוכננים ניידים עם מעבד כפול ליבה שהוא גם 64bit ? (קישורים רלוונטים יתקבלו בברכה). הסיבה לכל השאלות - אני שוקל לקנות מחשב נייד ורציתי לדעת האם יש משהו חזק ורציני עם ראייה לעתיד (בהנחה שכשתצא Vista כבר יהיה טעם לעבוד עם גרסת ה-64bit), במיוחד כי נייד כזה יהווה תחליף למחשב שולחני סביר ביותר (A64 3200), ואני לא רוצה שיהיה מצב שאני קונה נייד יקר פחות טוב ממה שכבר יש לי כרגע.…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השימושים שלי הם אינטרנט מוזיקה משחקים ואני משתמש בתוכנות מוזיקה - פרוטילופס וקיובייס.. אני משתמש גם בשביל לראות טלויזיה בכרטיס TV ... אשמח עם תעזרו לי לבחור דגם
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע קירור מוג'ן2, החלפתי לוח במחשב של סוקט 775 והמוגן לא מתאים וראיתי שצריך להיות מין 2 ברזלים כאלו שמתאמים את הקירור ללוח, עכשיו המתאמים האלו הלכו לאיבוד ובכל חנות מחשבים אומרים שמאוד קשה להשיג דבר כזה ורק אחת אמרה שיש ערכה של מתאמים לכל הלוחות אבל ספק מאוד אם זה יתאים למוגן. מאיפה אני יכל לרכוש את המתאמים האלו? ואם לא אשיג לא אוכל להרכיב את הקירור ? אני מדבר על זה http://www.scythe-eu.com/uploads/tx_cfamooflow/Mugen-2-LGA-1156-CPU-Cooler-Conversion-Kit-Accessory_01.jpg ה2 ברזלים למעלה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
א נירוצה לקנות 256mb ddr ואני מתלבט איזה לקנות. אני חושב שאני אקנה pc2700, של איזה חברה כדאי לי? אני רוצה זיכרון טוב, מהיר, עם קירור. שמעתי ש-GeIL טובים, ואיך OCZ? לא נראה לי שכדי לי להשקיע בcrosair. ובקשר לאוברקלוקינג: אני לא חושב שאני אוברקלוקינג, וגם אם כן אז קטן.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אפשר לאמר שאני גיימר די כבד ואוברקלוקינג הוא גם מנת חלקי..והסוגיה היא כדלקמן, המפרט שלי בפרופיל בצד..אני מוכן ורוצה להשקיע משהו כמו 2000-3000 ש"ח בשדרוגו חלקית או החלפתו המלאה(לוח אם,מעבד,זכרונות,כרטיס מסך) על מנת לקבל תוספת של משהו כמו 40% בביצועים(אוברקלוקינג ומשחקים)...כל קומבינציה והמלצה תתקבל בברכה,לדוגמא,אני יכול למכור את החלקים שלי במחיר מסוים ואז להשתמש בכסף לשדרוג קצת יותר יקר,או,להחליף רק כרטיס מסך ולהוסיף 2G זכרון ועוד דוגמאות כאלה ואחרות... כרגע הלוח שלי מגיע לבאס 425 וזה המקסימום שלו...לכן אם אשדרג ולא אקח לוח שמגיע לבאס 500 בלי מאמץ מיוחד אז כנראה שההשקעה לא משתלמת,המפרט שלי כרגע על קצה גבול היכולת שלו והוא מוציא משהו כמו 12,000 נקודות ב3Dmark0…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. רציתי לשתף אתכם במשהו שקרה לי וניצלתי כנראה בנס ממנו. היום פתחתי את החלק האחורי של המחשב לבדוק על אילו מאווררים אני יכול לשלוט לפני קניית בקר, וחשכו עיניי. לפני כמה חודשים הזמנתי מאיבי כבל מאריך לכבל של הספק של ה4 פין שהולך ללוח האם בכדי להעביר את הכבל מאחורי הלוח. רציתי להעביר את הכבל מאחורי הלוח מטעמי אסתטיקה, אז הזמנתי חיבור מאריך מאיבי(סיני). כנראה שכשחיברתי את זה ושיפצרתי את כל החוטים, מתחתי את הכבל וזה התכופף על זווית של המארז ונמס במשך הזמן. יצאתי בשן ובעין :
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. דוגמה לצורך הדיון: G.Skill DDR2 667MHZ 1024MB CL5 SODIMM - עולה 220 ש"ח לסטיק בודד G.Skill 2048MB DDR2 667MHZ Dual Channel SODIMM CL5 - זה ה"DUAL CHANNEL" שעולה 565 ש"ח. למה בעצם לא לקנות שני סטיקים של 1GB - הרי ניצול ה DUAL CHANNEL תלוי במחשב ולא בסטיק עצמו, נכון :s05: שימו לב שבדוגמה הזיכרונות הם של מחשב נייד
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי P4 1.7 סוקט 723 עם זכרונות RDRAM לוח אם: אינטל GB850 שלא ניתן לבצע עליו OC האם יש לוח מומלץ ל OC למעבד מהסוג הזה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך להזמין מחשב בשבוע שבועיים הקרובים. ויש לי שאלה לגבי שתי סוגים של זיכרונות. הראשון זה של A-DATA 2×8 cl16 2400 ב670 שקלים. והשני זה של G.Skill Ripjaws 2×8 cl15 3000 במחיר של 790 שקלים. השאלה היא, האם שווה לי לשלם את הפרש של ה120 שקל. בשביל הזיכרונות היותר יקרים ואם יהיה ביכלל הבדל בביצועים וכו' ? אשמח לתשובה עם הסבר למה כן או למה לא . תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בין לוח אם של asus n3n78em לבין לוח של gigabyte gama78gmus2h מדובר בmedia center כאשר המעבד הוא AMD Phenom Triple Core 8650 2.3GHz תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם אי פעם חלמתם ליצור מערכת עם יותר מעשר ליבות עיבוד בתצורת Mini-ATX קומפקטית? מהיום תוכלו לעשות זאת, תודות ל-X299M Gaming Pro Carbon לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
חשוב שאוכל להגיע לOC גבוה ...
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, את המחשב הנייד הנוכחי שלי (שממנו אני כותב) רכשתי ביוני 2013 (לאחר ההודעה שלי בפורום הייעוץ) והוא כבר לא כ"כ סוחב. רציתי לקנות מחשב חדש והפעם בשונה מכל חיי, רציתי להשקיע סכום גדול יותר במחשב טוב ולא לחפש את הזול ביותר. אבל כשנכנסתי לפורום הייעוץ לפני קניית מחשב ראיתי נושא דביק שהזהיר שחומרה חדשה בדרך. אני יכול לחכות עוד כמה חודשים אבל חשבתי לקנות במקביל SSD מחו"ל כי הבנתי שהמחירים שלהם בחגי הקניות של נובמבר ירדו לשפל רציני. בקצרה, השאלות שלי הן: 1. עוד כמה זמן, להערכתכם, תהיה ירידת מחיר מורגשת בדגמים הישנים של המחשבים הניידים כתוצאה מכניסת המעבדים החדשים? 2. האם הירידה הנ"ל תהיה משמעותית? 10%? 20%? יותר? אם זה משנה, חשבתי בכיוון של מחשב…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב לעריכת וידאו שישמש לעבודה בתוכנות premiere ו- after effects. 1. את המחשב אני אקנה ב- ksp (אלא אם כן למישהו יש המלצה לחנות אחרת באיזור תל אביב) 2. אני מאוד אשמח אם את המחירים ואת החלקים עליהם אתם ממליצים תוציאו מהאתר של ksp (זה לא ממש נוח אם אתם ממליצים על חלק ממש טוב, אבל אין אותו ב- ksp, כי אז זאת המלצה שלא תעזור לי בכלום...) 3. התקציב שלי לכל המפרט הוא 3500 ש"ח 4. לא מעוניין ב- OC 5. רמת השקט חשובה לי, אך לא על חשבון ביצועים. 6. השימושים יהיו עריכה, וקצת אופיס ואינטרנט ברמה בסיסית. אז- נתחיל בחלקים שאני סגור עליהם- כונן קשיח- WD 2x500GB 7200RPM, 16MB, SATA II (שניים- אחד למערכת הפעלה והשני לעריכה) צורב- LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA זכרונות- 2x2G…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה מספיק בישביל OC עצבני Zalman CNPS7000A-Cu Cooler for PIV/AMD AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray, Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Asus KV8 Delux VIA K8T800 Motherboard (AMD 64,DDR400,Dual SATA RAID,1394, 3ComGLAN,5.1 Sound,USB 2
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא DG965SS השאלה שלי : אני רוצה לקנות כרטיס מסך עכשו אם אני קונה משהו שהוא express 2.0 או 2.1 זה יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=K7Q5iYHvgwo לידיעתכם !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
המחיר הוא לא בעיה כרגע, שניהם עולים כמעט אותו דבר איזה מעבד עדיף מבחינת ביצועים בשביל מחשב למשחקים: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4Ghz 8Mb AM3 BOX Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb Quad Core LGA 1156 Box
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם! קניתי את הפנטיום D 2.8 mhz dualcore. וכשהסתכלתי בCPUZ ראיתי P4 HT. האם פנטיום 4 הוא לא באמת dualcore אלא HT?! תודה, רן.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם הלוח אם הנל GIGABYTE GA-73PVM-S2H אפשר לבצע OC??אני צריך תשובה מדוייקת..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם המעבד שהרוב ממליצים עליו Intel Dual Core E6300 יצליח להריץ משחקים כבדים (Crysis, RainBow Six Vegas וכד'), כי יש לו בסה"כ 1.8Ghz בכל ליבה... וכמו שידוע לי משחקים משתמשים בליבה אחת.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-