עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yaniv1306,

מכול ההמלצות יצאתי מבולבל אני מתכנן לקנות מחשב כאשר מטרתו העיקרית היא למשחקים וקצת לתוכנות ואינטרנט השאלה היא האם עדיף לקנות כפול ליבה 920 D 2.6 או מעבד עם ליבה אחת שהוא לדוגמא 3.2 (שזה נישמע די מעודכן) הפחד כמובן נובע מהעובדה שאני רוצה לקנות מחשב שישמש אותי כמה שנים טובות האם בבדיקה השוואתית 2.6 כפול ליבה הוא יותר מהיר מ 3.2 חד ליבתי ולמה

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, הלכתי אתמול לאיזה חנות מחשבים כדי לקבל הצעת מחיר בשביל מחשב חדש, דיברנו ודיברנו על המחשב והגענו לנושא של המעבדים החדשים של אינטל שיצאו בחודש יולי, מוכר המחשבים לא היה מודע למעבדי "מרום" עם 4 ליבות אז הוא התקשר ליבואן שלו ושאל אותו כמה יעלה מעבד כזה והוא אמר לו 7000 ש"ח בערך. שאלה: האם הייתם משקיעים במעבד הזה, אפילו גם בעתיד?

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ccc,

שווה לי להחליף את הגייל DUAL DDR KIT 3500 GOLDEN DRAGON ב Mushkin Black PC3500 הרגיל בלי ה LEVEL CAS 2.5 . למערכת AMD !

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by balagan777,

שלום לכם, אני יודע שזה קצת הזוי, קיבלתי מעבד Q9450 ואני מעוניין בינתיים לחכות עם קנייה של לוח אם בשבילו עד שתהיה ירידת מחירים ואני יוכל לקנות לוח עם תמיכה בזיכרון DDR3 ובאופן כללי, לוח טוב יותר במחיר זול יותר :-) מה הסבירות שניתן למקם את המעבד על הלוח של אינטל D945GNT שהוא תומך ב Pentium D ? ואם כן, מה תהיה "העלות" של המצב הזה מבחינת יעילות העבודה, טמפ', זיהוי של 4 הליבות וכו'. תודה :-)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אם כן איזה לוח הוא ומה מחירו? 1. תומך קונרו לצורך רכישת מעבד E6300 2. תומך DDR הרגיל ולא DDR2 3. תומך PCIE 4. תומך IDE הסיבות: אני בקרוב מעוניין לשדרג את המחשב אך מכיוון שיש לי תקציב מאוד נמוך חשבתי לשדרג את המעבד וכרטיס המסך לשמור את הזכרונות וההארדיסקים שיש לי ובינתיים להביא לוח שיאפשר לי זאת אח"כ בעתיד אני כבר אשדרג לוח וזכרונות והארדיסקים

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by matan007,

אתמול קניתי מחשב חדש שנמצא כרגע בהרכבה. מדובר על מחשב AMD 965 עם לוח gigabyte 880GM-UD2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3475#ov שמתי ערכה של 4 גיגה של GSKILL F3-10666CL7D-4GBXH http://www.gskill.com/products.php?index=342 מה שמפחיד אותי הוא שכתוב על הערכה הזו (באתר החברה ובכל מקום) שהיא מותאמת למעבדי אינטל החדשים סנדי בריג'!! האם כדאי להחליפה? האם יכולות להיות בעיות תאימות מעבד פנום 2 965 של AMD?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by cznmuh,

היי שלום לכולם ..אז ככה שאלה.......מי מביין השניים יותר חזק למשחקים !! מעבד AMD Phenom II x4 965 Box הוא AMD Phenom II X6 1055T Socket AM3 Box בעיקרון יש לי כרטיס מסך Radeon HD 5850 asus1G DDR5 4G RAM :s05:

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום. לבסוף אחרי הרבה התלבטויות הזמנתי את השילוש הנ"ל: מעבד E6300 לוח DFI 975X זכרון 2גיגה של מושקין במהירות 800 מה"צ חוץ מזה יש ספק 400W ליברטי. האם החלקים הנ"ל יאפשרו לי לעשות OC (בינוני ומטה) למעבד? כך שיגיע לפחות לרמה של E6400? והאם כדאי לקנות קירור אחר מהמקורי? אם כן אשמח לקבל המלצה ל קירור ב 150 - 160 ש"ח... יום טוב.

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Urix,

ברשותי מחשב עם לוח אם Asrock G31 M -VS2. הלוח עדיין באחריות. לאחרונה גיליתי שיש לו קבל קצת מנופח באיזור הכרטיס מסך PCI EXPRESS. יש לציין שהכרטיס מסך שהיה לי התחיל לעשות בעיות, וברגע ששמתי כרטיס מסך אחר, הבעיות נעלמו. השאלה היא האם צריך וכדאי להחליף את הלוח בגלל הקבל הזה? יש אחריות בכזה מצב? תמונה מצורפת. (סימנתי את הקבל עם חץ)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by kalda01,

חשבתי לשדרג למעבד ATHLON II X3 425 ולוח GA-MA785GMT-UD2H ולא ברור לי האם הזכרונות שיתאימו הם DDR2 או DDR3 ובאיזה מהירות? תודה למייעצים

11. Started by captaincaveman,

רק לוח, מעבד, זכרון. נא לא להתייחס לנושא המחיר/כדאיות אבל גם לא להציע 4GB זכרון או משהו כזה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אחד מספקי החומרה המוכרים באירופה (גרמניה ליתר דיוק) הידוע בשמו Mindfactory מתעד את סטטיסטיקת המכירות שלו ומשתף את קהל הגולשים בממצאים. מטה נראה תמונת מצב עדכנית מיום 7.2.2018 המספרת את כל הספור בגזרת המעבדים: ניתן לראות איך טרום השקת ryzen של AMD ,המשווק המדובר כלל אינו מוכר מעבדי AMD, וברגע ש- ryzen נכנס לתמונה במרץ 2017 נתח השוק של AMD בגזרת המעבדים הולך וצובר תאוצה, עד כדי לקיחת הובלה בחודש אוגוסט 2017. הדבר הזה הוא כלל לא צחוק ואין ספק שאינטל חשה אותו היטב מהשטח, לא בכדי אצה רצה וזירזה את השקת דור 8 של מעבדיה, במטרה להשיב אש ולהחזיר את הנתח שוק שאבד לה בחזרה. בכל אופן המצב המשיך לצבור תאוצה עד שיאו בחודש נוב…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, אני מחפש לקנות לוח אם ואחרי שחיפשתי מצאתי שניים שרציתי לדעת מה ההבדלים בניהם בגלל ההפרש במחיר נראה לי קצת מוזר... Asus Sabertooth X58 או Asus Maximus IV Extreme-Z B3 תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. עד היום לא היה ניתן לעשות השוואה ישירה בסגמנט העליון, מכיוון שניידים שהגיעו עם Ryzen 4000 לא הגיעו עם מאיצים גרפיים פרימיום כגון ה RTX 2070/2080. בדור החדש של הניידים שמגיעים עם מעבדי Ryzen 5000 ניותל למצוא שילובים עם מאיצים גרפיים כגון ה RTX3070/3080 ולכן ניתן לבצע השוואה ישירה. אז מי יותר טוב לגיימינג בלפטופ (מי שעוקב אחרי התחום בנייחים לא יופתע מהתוצאה)?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. השאלה הנשאלת...מבחינת ביצועים ולא מבחינת מחיר....מה עדיף הI7 930 שבאמת כבר זקן לעומת החדש I7-2600 שבאמת חדש. מצד אחד נדמה לי שה2600 לא תומך TRI-CHAN - אבל בכלל רואים בזה את ההשפעה ? מה יותר חזק ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Supra Man,

שאלה לי אליכם בחיפוש אחר לאפטופ. יש אפשרות לפנטיום 1.8 או לסלרון 2.2 מה עדיף במחינת ביצועים?? תודה מראש לעונים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by asaf1234,

יש לי לוח מ P7H55M Intel® Socket 1156 אני צריך אחד חדש אבל אני לא מוצא אותו באף חנות ברשת (בארץ ) ו גם אני לא מוצא את התושבת 1156 השאלה שלי היא האם מעבד של תושבת 1156 יכל לעבוד על תושבת אחרת ? (די בטוח שהתשובה היא לא אבל אני רוצה להיות 100% בטוח )

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם יש לי מחשב ישן יחסית של מעבד אינטל E4500 וזכרון DDR2 6400 יש ברשותי 4סטיקים של 1 גיגב כאשר זוג ראשון ומקורי שהיו במחשב : ocz platinum xtc ddr2 pc6400 וזוג " חדש " מסוג : geil ocz platinum xtc ddr2 pc6400 כאשר ניסתי לחבר אותם במקביל המחשב לא עולה, האם יש דרך לפתור את הבעיה ??

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ונראה לי שאני אקח מעבדAMD ATHLON 64 4600+ (socket am2) x2 dualcore וכרטיס מסך GF 8800GTS 320MB EXTREME OVERCLOCKED HDTV 2xDVI לא יהיה צוואר בקבוק נכון? ואם כן איזה מעבד כדאי לקחת בלי להוסיף הרבה כסף

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by lmlm,

האתר INQ מדווח שAMD הולכת להשיק את AM2 שלה בשבועיים מ 23 למאי עד ל6 ביוני,כנראה בגלל שהם חושבים שהקונרו יושק בזמן הזה וגם כנראה לנסות את אינטל . התוכנית שלה היא כזאת: מקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=1854 מקור: http://www.theinquirer.net/?article=31096

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. האם ההבדלים מהותיים? המחשב מיועד למשחקים ואוברקלוק. והאם יש הבדל אמיתי בין CL4 ל-CL5?

• 28 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש מבוסס AMD בתקציב של 5000 שקל כולל מסך תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by laflafix,

ברשותי מחשב נייח עם מעבד -I7 3770K וזכרון מותקן של 8GB - זוג סטיקים G SKILL f3-12800cl9-4gbsr2. ברצוני להוסיף עוד 8GB לקיים בצורת זוג סטיקים נוסף. אינני מאתר את הדגם הזה בדיוק, אך ב- NEWEGG איתרתי את הדגם: G.SKILL Sniper Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3L 1600 (PC3L 12800) Low Voltage Desktop Memory Model F3-12800CL9D-8GBSR1 האם אוכל להוסיף את הזוג הזה (251 ש"ח מחירו) לקיים ללא בעיות תאימות? תודה מראש לעונים.

24. שלום אני רוצה לקנות מעבד ולוח אם חדשים לשדרוג מחשב שמבוסס כרגע על AMD מה שישאר מהמחשב הזה זה ספק כוח ציפטאק 500 וואט 8 גיגה זכרון DDR 3 1333 מארז קולר מאסטר 310 כרטיס מסך 460 GTX ודיסק קשיח 500 של ווסטר דיגיטל זה מה שאני רוצה לקנות [table][tr][td]מק"ט[/r][/t]מוצריםכמותמחיר[table][tr][td]GB75MD3H[/t]Gigabyte GA-B75M-D3H1₪392[table][tr][td]C3470T[/t]Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray1₪928[table][tr][td]סה"כ:[/t]2₪1320[table][tr][td][/t]השימושים הם לגיימינג בעיקר אולי קצת עבודות עריכה קלות לפעמים בשביל הכיף איך השילוב? תודה מראש על העזרה [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים