מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
אני פשוט מחפש לוח שתומך בQUAD CORE, אינטל כמובן, זכרון DDR2 וכמה שיותר זול. אוןפציית הSLI כרגע לא חיונית כי אני לא מתכנן לקנות עוד כרטיס מסך אבל שתהיה את האופציה. ראיתי את הלוח הזה בזאפ בחנות אחת ורציתי לדעת מה אתם אומרים.... תודה לעזורים
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם! המחשב טיפה נדפק, ככל הנראה לוח אם תקול. הרקע הוא שהכרטיס מסך לא עבד, החלפתי אותו עם כרטיס מסך אחר של אח שלי וראיתי שהכרטיס של אחי כן עובד, לכן הנחתי שהכרטיס שלי הוא הבעיה. כנראה לאחר נסיונות להוציא מכרטיס המסך התקול תמונה, נדפק עוד משהו כי קניתי כרטיס מסך אחר (9800GT) חדש מהקופסא, והוא לא פועל אצלי (אצל אחי כן). ההנחה שלי היא הלוח אם, כל שאר הרכיבים פועלים מהבדיקות שביצעתי. כרגע הוא Gigabyte GA-P35-DS3, לא דגם זול (נקנה לפני מעל שנתיים), הוא היה לוח אם איכותי מאוד אז. (ניתן לראות מפרט מחשב בפרופיל) עקב התקלה, אני אאלץ כנראה להחליף אותו (הכנסתי את המחשב למעבדה לבדיקה), והייתי מעוניין לשמוע דעות לגבי לוחות אם אחרים בעלי צ'יפסט G41 זול. האם תהה ירידה בביצועי ל…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם asrock crossxfire מהראישונם של פעם שהקונור דואל קור רק יצא ועלו יש לי ת e6300 1.8 ורציתי לשדרג כי נראלי זה צוור בקבוק ל4776 radeon החדש שרכשתי לא מזמן מה המעבד שאני יכול לקנות ללוח אם אזה ?אם בכלל,עד 500 שח
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מה ההבדל בין 2 לוחות האם האלו ? Asus P6T Deluxe V2 ל- Asus P6TD Deluxe תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 1333MHZ לבין 1600MHZ ההבדל ביינהם הוא 23 ש"ח לפי משהבנתי אין הבדל כי המעבד תומך ב1333MHZ או שאני טועה וזה שווה את הכסף..?
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שורת הגדרה בביוס קיים בחלק מלוחות אסוס VID CMOS צרפתי תמונה מה משנה המספר אם משנים אותו לנתון אחר במקרה כאן הוא 45 דבר נוסף לא קשור לנושא הזה ,,,, זה פנייה לצוות הניהול באתר ,נסיתי ליצור קשר לניהול האתר או אחראי אבל אין אפשרות זה מקפיץ כל הזמן לדף ראשי,,,,,,,,בעניין הגלישה באתר זה מאוד איטי ועד שניפתח כל דבר לוקח זמן רב ....מה שלא היה לפני שינוי האתר לא מזמן ,אנה שפרו או בידקו זאת בדקתי זאת ממספר מקומות במחשבים שונים וזה מאוד איטי [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת בעיקרון המתרות קלות מאוד יחסית להיום והדבר הכי כבד זה הרצה של סירטי HD (לא משחקים רק סרטים) עכשיו אני לא רוצה מעבדים כמו אטום אלה מעבד סטנדרטי רק מהדגמים הזולים כפול ליבה סטנדרטי הכי זול שאפשר יספיק בהחלט כמו כן צריך 2 גיגה זיכרון לא יותר ולא פחות גם פה דגם הכי זול יספיק כרטיס מסך OB שיתמוך בDX10 והרצת סירטי HD לא חשוב לי כל כך אם זה אינטל \AMD או הנווידה -אבל בכללי דגש על זול
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
איזה זכרונות עדיפים למעבד I5 שיבצע OC בסיסי: כרגע לוח האם הוא GA-p55-UD3L 1333MHZ http://www.skypc.co.il/pl_product~F3-10666CL9D-4GBRL~15~0.htm או http://www.skypc.co.il/pl_product~F3-10666CL7D-4GBRH~15~0.htm או 1600MHZ http://www.skypc.co.il/pl_product~F3-12800CL7D-4GBRH~15~0.htm או http://www.skypc.co.il/pl_product~F3-12800CL7D-4GBRM~15~0.htm או http://www.skypc.co.il/pl_product~F3-12800CL9D-4GBRL~15~0.htm או אולי בכלל 2000MHZ CL9 באותו מחיר בפורום מפרטי מחשב קיבלתי ביקורות קשות על זה שכל זיכרון מעל 1333M הוא מעל 1.5V וזה עלול לפגוע במעבד אבל בפורום *צונזר*.net הם ממליצים בעיקר על 1600MHZ 1.5V למעבדים I5 ו I7 מה כדאי לקנות? - כולם מבחינתי די אותו מחיר(100 ש"ח מהנמוך לג…
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
קניתי לפני חודשיים שלשה G.SKILL DDR2 1066MHZ 2*2048 במחיר של פחות מ 300 שקל היום רוצים על זה באותה חנות SKYPC יותר מכפול איך זה יכול להיות ?
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה למכירה ואני רוצה למכור אותו ביד2 חיפשתי בזאפ לבדוק מחיר "מחירון" ולא מצאתי כלום.... מה לדעתם מחיר הגיוני לבקש עליו? חשבתי 500-400 שקל עלה לי בזמנו 1200 :-\ אפשרות נוספת זה להישאר עם הלוח ...וללכת על מעבד יותר חזק... כרגע אני תקוע עם E2140 1.6ghz כי דיי מיותר לי לוח כזה מטורף למעבד מעפן שכזה.
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע במחשב שלי יש מודול בודד של זיכרון DDR2 במהירות 800, זיכרון סטנדרטי לחלוטין, אם אני אשלב איתו על הלוח זיכרון גם בעל מהירות 800 אך של חברה אחרת עם תזמונים שונים (אני עדיין לא יודע את הערכים) האם עלולה להיווצר בעיה? כגון המהירות תרד ל 667 או כל תופעה אחרת? אני זוכר שבתקופת ה פנטיום 4 שילוב של זיכרונות DDR 400 בעלי תזמונים שונים הוריד את המהירות. האם גם כאן המקרה יהיה דומה?
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אחרי 3 שנים שיש לי את ה-p5ld2 והפנטיום D חשבתי לשדרג אותם אבל אין לי יותר מידי כסף לבזבז כרגע - מקסימום באיזור ה-1000 שקל. אבל בנוסף הייתי רוצה לקנות לוח שיחזיק לפחות שנתיים עם אפשרות לשדרוג המעבד בעתיד. הלוחות החדשים תומכים ב-DDR3 אבל לוח, מעבד וזיכרונות כבר בטוח יעברו את התקציב. חשבתי לקנות את ה-E6300 עם הלוח: GA-EP45-UD3L ככה שזה גם לא יעלה יקר מידי וגם בעתיד אני יוכל לשדרג את המעבד. השאלה היא האם בשנתיים הקרובות ה-DDR3 ייתפוס בצורה כזאת שאני שוב יצטרך להחליף לוח אז איך הלוח? ייתפוס לשנתיים הקרובות? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב, התחדשתי היום בנייד רק שאני לא בטוח כמה הרצים הזכרונות. הדגם הוא 2GB 2RX8 PC2-6400-666-12-E3 והקוד דגם הוא M470T5663EH3-CF7 תודה רבה על העזרה!! נ.ב אם הנושא שייך לפורום מחשבים ניידים, אשמח אם המנהל יעביר את הדיון.
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
-
שלום... עם המחירים הנוסקים של הזיכרונות רציתי להוסיף זיכרון למערכת שלי.... מפרט- e8400 GIGAByte P35-DS3L GEIL 2*1GB DDR2 800MHZ (ולא זוכר את התזמונים ) אני בעיקרון רוצה לקנות עוד 2 GB (ניראה לי גם שני סטיקים של ג'יגה) 1. השאלה האם אני יאבד את הDUAL? (במצב שיש לי 4 סטיקים של ג'יגה) 2. הזיכרונות שאני רוצה הם OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL3 (הם הכי זולים בIQPC) השאלה האם תהיה בעיית תאימות בינם לבין הזיכרונות הנוכחיים שלי? (הCL בחדשים הוא 3 לעומת שלי בישנים 4 או 5 (שוב אני לא זוכר))
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מהו הלוח עם כרטיס קול מובנה הכי טוב שקיים ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי האם למעבד הזה יש פיזית 2 מעבדים שעובדים במקביל , או שיש לו 2 מעבדים ורטואלים שברגע שאחד מתעיף השני עובד? רוני
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים, כנראה שנדפק לי הלוח אם מסוג abit nf-m2sv, ואני מחפש לקנות אחד זהה כדי להימנע מהתקנה חדשה. חיפשתי בZAP ואנ'לא מוצא. מישהו יודע/מכיר על מקום שכדאי לחפש בו? או כל פיתרון אחר שיכול לעזור. תודה, אייל
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום חברים, איך בדיוק ניתן לדעת האם המעבד הוא 32 או64 BIT ? אני מעוניין להתקין את WIN7 והבנתי שעם המעבד שלי הוא 64BIT אז התוצאה מרשימה ביותר. הבנתי ש-CPUZ יכול להגיד לך, איפה בדיוק? תודה.
-
- 4 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עם מעבד של 32BIT יכול לנצל את כל ה 4GB זכרון או שבגלל שרק מערכת הפעלה 64BIT יכולה לנצל את הזיכרון אז אני צריך גם מעבד כזה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורג אותי למה אני צריך לשלם לא פחות מ - 1750 שקל על 4GB על זיכרון של HP בשביל השרת שלי ש-ל-מחשב רגיל אני קונה את זה מקסימום 400 שקל למה זה כל כך יקר? מה ההבדלים בניהם בכלל?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש זכרונות חדשים למחשב קיט של 4 ג'יגה המפרט שלי מופיע בצד. תקציב עד 500 שקל .. כרגע לא מתוכנן OC, אולי בעתיד תודה.
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני בונה HTPC לסלון ורוצה להשתמש במעבד שצורך בפחות אנרגיה (כדי שיהיה יותר שקט לקרר אותו). ל-AMD מעבדים שמתאימים לי - Athlon II X2 235e Athlon II X2 240e כפי שפורסם בכתבה זו: http://hwzone.co.il/news/132437 הבעיה היא שנראה שאי אפשר להשיג אותם בארץ. ב-zap.co.il אני אין שום דגם בסגנון. מישהו מכיר איפה אפשר להשיג? תודה, דוד
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
אז ככה, לחבר שלי יש לוח אם ישן, זה הדגם: 775i945GZ והוא רוצה להוסיף עוד 1GB, אני צריך לדעת כמה זה יעלה (כי אני לא סגור על המהירות של הזיכרון) ולחבר כרטיס 9600GT, ואני שמתי לב שהPCI-E שם פועל על X4, איך הכרטיס ינוצל? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-