מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
-
הוא במחצית הראשונה של 2005- כדאי לקנות היום את הA64, מן הסתם רב התוכנות שאמורות להשתפר בעקבות ההרחבה ל64 כבר עובדות על הגירסאות של 64 ביט. (פוטושופ, פרמייר, יוליד, מאיה וכו...) מה שאומר שבעוד חצי שנה מחשב עם A64 יוכל להיות חזק יותר ממה שהוא היום.... ההנחה שלי נראת לכם נכונה?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
באתר של Voodo Extreme ייש ידיעה בה שואלים את המפתח הראשי של Epic Games (מיוצרי המנוע החדש של Unreal) איזה מעבד עדיף למשחקים של היום והתקופה הקרובה? להלן התשובה: VE - Assuming you were making a new rig to run today and tomorrow's games, which CPU would you recommend at the $266 price point? A Quad-core Q6000 2.4GHz or Dual-Core E6850 3.0GHz? Tim - If you're buying a CPU primarily for gaming, the sweet spot of the market seems to be dual-core. There, you can get a higher clock rate than is available (at least economically) in quad-core. All UE3 games, for example, scale really well to two cores, and you get significantly more performance than single-core much of the time…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום! עלה לי ולחבר רעיון ליקנות מעבד בחו"ל כיוון שזה הפרשים מאוד גדולים בכסף. עכשיו החבר שלי אמר שאין אחריות ויכול להיותש יהרס ואני אמרתי לו שמעבדים זה חלק נדיר שיתקלקל במחשב !!! רציתי לדעת אם זה נכון ואם יש הרבה מיקרים של תקלות עם מעבדים וכנראה מדובר על מעבד ATHLON X2 או OPTERON X2 תודה רבה... אגב יש מצב שיעשו לי בעיה כשאני יבוא איתו לארץ ?
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
טוב יש לי סלרון 1000(טואלטין) המהרתי אותו ל1100 והפעלתי את סנדרה לפי סנדרה המעבד שלי עוקף את הפנטיום 3 1000 ואת האטלון 1000 האם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
1)האם יצרני הלוחות הכי אמינים (לשימוש רגיל, לא OC כבד) הם אינטל, אסוס וג'יגהבייט? האם יש דירוג של האמינות שלהם, או שהיא נחשבת דומה? 2)האם יש משמעות מיוחד לתוספות כמו ה solid capacitors או ultra durable של ג'יגהבייט? 3)כמה שנים לוח תקין אמור לעבוד בלי בעיות ותקלות?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
הלוח אם שאני קונה: http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=1323&osCsid=4dfabff624216ef9d93752d4ec397435 המעבדעם האופציה לקירור) http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=1405{11}42&osCsid=4dfabff624216ef9d93752d4ec397435 יש בלוח אם כרטיס רשת בכלל? אם לא שווה לי להוסיף או לקנות אחר?
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אני יודע שיש איזה שמוע שאינטל עומדת להפסיק את היצור של הזכירון RDRAM משהו בבקשה יכול להגיד לי למה? ד"א: אני יודע שזה גם מאיזה ציפ' חדש שהחברה הוציאה.... וש-איזה חברה אחרת הולכת להוציא RDRAM חדש זה נכון? תודה אחים
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי במחשב 256 ראם ואני רוצה להרחיב אותו ל500 ומשהו, בקצור לקנות עוד 256 זכרון עכשיו אני מעוניין לדעת אם יש כל מיני סוגים של זכרונות ואם יש אחד שאולי יהיה עדיף מאחרים ומה המחיר שלו כמובן התקציב שלי הוא עד 1000...אז אני לא חושב שתיהיה בעיית כסף לזכרון של 256 ראם מקווה שזה הפורום הנכון תודה מראש למי שמוכן לעזור לי
-
- 9 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מה עדיף ? TWINMOS 1GB DDR PC3200 CL2.5 x2 TWINMOS 512MB DDR PC3200 CL2.5 x4 מישהו פעם אמר לי משהו על T2 או משהו כזה ורציתי לדעת מה ההבדלים בביצועים , ועד כמה הם גדולים תודה
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
איזה הכי עדיף לקנות (שלא יקר בצורה מחרידה, כמובן). בתודה, גבריאל.
-
- 3 תגובות
- 457 צפיות
-
-
כי יש איזו שהיא בעיה עם זה? האם זה אמיתי
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רק תגידו כן או לא בבקשה !
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
תגיבו בבקשה תודה מראש יניב
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם זה נכון? למה? איפה זה רשום? תביאו הוכחה
-
- 14 תגובות
- 679 צפיות
-
-
משנה משהו בוינדוס, ז"א וינדוס יזהה עכשיו מעבד אחד יתחיל להתקין כל מני דברים.... אחרי זה שאני אחזיר למצב כפול הוא יצתרך לעשות עוד כל מניי הגדרות ושינויים? כי יש כמה משחקים שלא מתפקדים טוב א) COD2 <- יצא patch ב) Peter Jackson King Kong - המהירות עולה וירודת במחזריות בלי הפסקה ג) POP T2T - אחרי התקנת דרייברים חדשים מנווידיה שפותרים כמה בעיות יש בעיה שהמצלמה קופצנית במשחק כל אלו בעיות ידועות של כפולי ליבה, כנראה שיש עוד
-
- 4 תגובות
- 469 צפיות
-
-
או לפחות להגיד לי מה הערך באינטל של המעבדים הבאים: athlon xp 2500 athlon xp 3200 וכל מה שביניהם. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אנא דרגו את 4 או 5 לוחות האם הטובים ביותר, לדעתכם, הקיימים היום בשוק לאותו מעבד (INTEL / AMD), מהטוב ביותר לפחות טוב. אנא ציינו שם מותג, דגם וצ'יפסט (סדר גודל של מחיר אם ידוע לכם), בנוסף ציינו האם מתאים ל OC. תודה.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום לכם, אנא המליצו לי על לוח אם זול ופשוט לפרויקט HTPC. לדעבוני, אין לי יותר מידי כסף, אז הלוח צריך להיות עם הכל עליו. אפשר גם יד שניה אם למישהוא יש. תודה...
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מחשב בן 3 ומשהו שנים (ככה שאין אחריות) .. הלוח אם שלי כנראה נדפק . אני מדליק את המחשב . יש מתח חשמל אך אין תגובה של צפצוף מהלוח והמסך לא נדלק וכונני ה-CD לא נפתחים . רק כשאני מנתק כבל IDE אז הם נפתחים אך המסך עדיין לא נדלק. ניסיתי גם לאפס ביוס ולא הועיל . טוב , המפרט שלי הוא פנטיום 4 עם כרטיס מסך ATI 9550 AGP עם 2 סטיקים של 256מגה כל אחד. 400 מגה הרץ . הלוח שלי הוא: ASUS P4U800 עם 3 סלוטים לזיכרון ...כלומר אופציה להוסיף עוד 256 בעתיד (אפילו שלא בדואל צ'אנל) . אני מחפש לוח להחליף ..האם מישהו מכיר לוח טוב בטווח מחיר שבכותרת ? שיתמוך בכרטיס מסך ובזיכרון .. ראיתי משהו בקיי.אס.פי : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3405 . האם הוא בסדר ? יש לו רק 2 סלוטי…
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
מה המעבד הכי טוב לOC עד 900 ש"ח? תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, הבעיה שלי דחופה כי פשוט אין לי מחשב.. ניסיתי לעשות אובר קלוקינג אך העלתי את התדר גבוהה מדי ביחס למתח, לכן המעבד פשוט לא נדלק וכשאני מדליק את המחשב הוא לא נדלק (מסך שחור) לפחות אני יודע שלא שרפתי את המעבד מכייון שלא העלתי את המתח בצורה קיצונית, איך לעזאזל אני מאפס את הגדרות הביוס? ניסיתי להוציא ולהכניס את הבטריה אך זה לא עזר (אני מקווה שלא הזיק). מה עליי לעשות, תודה מראש לעונים אני מעריך זאת מאד
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
בקצרה: הייתי רוצה לשדרג מחשב קיים (p4, 1.8ghz) מ- 256MB ליותר. הרבה יותר. מיותר לציין שהמחסור בזיכרון משמש כצוואר בקבוק רציני. מאחר שלא התעסקתי עם חומרה מזה זמן רב, שהרי אני עדיין משתמש ב 733MHZ שלי עם ה- SDRAM האהוב(?) והמוכר, הייתי מבקש לדעת: כיצד ניתן לזהות האם מדובר ב DDR, DDR2 או אולי בכלל SDRAM? האם הדרך היחידה היא לחפש את דגם הלוח ולהמשיך משם, או שיש איזו תוכנה שתוכל לעזור לי לאתר את מבוקשי? כמו גם, אני זוכר שבזמנו היו כל מני מגבלות על נפח זיכרון אפשרי שהלוח מסוגל לספוג. אני מניח שהמצב עדיין קיים? וגם, אם אני זוכר נכון, היה עניין שמאפשר מקלות זיכורון בכפולות של 2, או משהו כזה.. כאילו, מקל אחד לא עובד אבל שניים או ארבעה עובדים. הזיכרון שלי ממש מעומעם. אז, מה אתם אומ…
-
- 13 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מתלבט בין: זיכרון: (א) OCZ DDR2 2048MB 800MHz 3-4-4-15 (ב) G.Skill DDR2 2048MB 800MHz 4-4-3-5 לוח אם: (א) Asus P5N-E SLI (ב) Asus P5N-D המחשב מיועד למשחקים, עם CPU של Intel Core 2 Duo E8500 ו-SLI של שני Palit nVIDIA GeForce 8800GT Sonic 512MB PCIe
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-