עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. 805 הזה הוא דו ליבה? אם כן מדוע הוא עולה קצת יחסית לשאר הדו ליבתתים של אינטל ? ולמה הוא מתשוותה ב athlon ??? ??? ???

• 38 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by udi,

שלום אני רוצה לשדרג את המחשב המעבד הוא AMD 64 3500+ 939 בלוח אני מתלבט בין שניים ואני צריך את העזרה שלכם GIGABYTE GA-K8NSNXP-939 (nForce3 Ultra Chipset או MSI "K8N Neo2 Platinum" NVIDIA nForce3 ULTRA Chipset וגם אני צריך עזרה בבחירת זכרון אני חושב ש 512 בכולל יספיק { אלא עם כן מישהוא חושב אחרת } כרגע התקציב לשינהם הוא 3000 שח והוא יקנה בחו"ל לא בארץ אז זה יותר זול

• 8 תגובות
    • 499 צפיות
  3. Started by galCool,

שלום רציתי לדעת האם כדאי לי לקנות את הלוח אם: GIGABYTE GA-8I945GMF (945G) - DDR2 - mATX או הלוח אם: GIGABYTE GA-8I945PG (945P) - DDR2 - ATX האם יש הבדל גדול ביניהם? תודה!!!

• 1 תגובה
    • 438 צפיות
  4. Started by iii2,

שלום, אני מתכנן לקנות מעבד מארצות הברית ולהזמין למשפחה שיש לי שם, בעקרון אני קצר בתקציב אז ראיתי את הi5 4460 ב189.99 מאמזון. בעקבות המלצה שקראתי פה הסתכלתי באתר FRYS.COM ובעמוד הראשי הופיע לי המעבד הזה http://www.frys.com/product/8044264 האם זה באמת נכון? המחיר מאוד מאוד נמוך, באמזון למשל הוא עולה 224, 36 דולר יותר! ממילא לא תכננתי לרכוש מעבד כזה מהיר אבל אם זה יוצא לי באותו המחיר וחזק יותר, למה לא? השאלה היא האם האתר הזה אמין והמוצר באמת חדש באריזה המקורית? אני לא מעוניין לקנות מעבד לא חדש. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Terminal Frost,

האם מישהו יודע איזה סוג זכרונות יתאימו לIBM THINKPAD T-20 עם מעבד P3-700, והBUS הוא 100? יש משמעות למספר הצ'יפים שעל הזיכרון? (יש 4, 8 ו16) מה ההבדלים? האם יש סיכוי שמערכת תתמוך ב8 צ'יפים אך לא ב4 צ'יפים? כמה פינים צריכים להיות? (אני חושב ש144) האם יש משמעות לחברה שמייצרת את הצ'יפים? (נאמר לי שרק קינגסטון יהיו טובים. אני לא קונה את זה)

• 5 תגובות
    • 483 צפיות
  6. Started by aviadzi,

איזה לוח מבין הלוחות הבאים עדיף? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2946 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2348 (4 סלוטים לזכרון, אין יציאת VGA) http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2349 (כנ"ל, רק Full ATX) http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2823 (טעות באתר, המחיר הוא 505 ₪) http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2947 תודב לעונים!

7. אינטל טוענת כי פתרה סופית את בעיית חוסר היציבות בשבבי הדור ה-13 וה-14, ומספקת הסברים מפורטים על הסיבות והפתרונותלכתבה

8. אני צריך לקנות 2GB של זיכרון DDR2 800MHZ. האם כדאי לקחת זכרונות של חברת GEIL? או שעדיף לא להתקרב אליהם? תודה.

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  9. Started by ISmile4U,

שלום אני קניתי את הלוח 8PE667U2 של ג'יגהבייט יחד עם מעבד פנטיום 4 2.4 ג'יגה וזיכרון 512 מגה ddr333 העיניין הוא שאני עדיין לא רואה ממש הבדלים בן המחשב עכשיו למחשב בקודם שלי שהיה פנטיום 3 800 עם זיכרון 512 sdram ועם לוח אם של אינטל וזה מעניין אותי לדעת במה אני אמור לראות את ההבדלים? עם בכלל? הרי המעבד החדש שלי הוא מהיר בכל המובנים פי 3 מהמעבד הקודם שלי (פנטיום 3 800) וגם הזיכרון מהיר יותר ולוח מהיר יותר ומתקדם יותר ? כמו כןמח לשמוע דעות על הלוח ועם יש למשיהו כזה מה דעתו על הלוח? האם הוא מרוצה ממנו?

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  10. Started by tripstrike,

אנשים טובים אני רוצה להחליף את הזיכרונות שיש לי למשהוא יותר רציני וגדול מיועד למישחקים כבדים אין לי הגבלה של מזומנים אבל גם לא להגזים מיפרט מחשב AMD 3200 לוח אם - ASUS A8N-SLI DELUXE כרטיס מסך- ASUS 6600 GT זיכרונות- System Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM) KINGSTON תודה מראש לעוזרים

• 14 תגובות
    • 689 צפיות
  11. Started by Krazy-Hawk,

שלום, יש הבדל של ביצועים במשחקים, בן NFORCE3 ל-NFORCE4 או שההבדל היחידי הוא הפיצ'רים... ? ועוד שאלה, יש 1. nforce 4-X 2. nforce 4 Ultra 3. nforce 4 שלושתם צ'יפסטים שונים ?

• 14 תגובות
    • 880 צפיות
  12. עבדתי על המחשב הזה... Intel Pentium IV 3.0E GHz Prescott HT 1024K 800MHz BOX CPU Asus P4P800-E Deluxe 865PE Motherboard =512 X2 DDR-RAM 256MB 3200 Hynix Original Memory קידדתי סרטים עם המערכת הזאת... לקח לי בערך קידוד של סרט ממוצע של שעה וחצי > כ 40 דקות אני רוצה להזמין מחשב ורציתי לדעת אם אני יקנה 1G DDR=512X2 זה ישנה תזמן של הקידוד ...בהרבה..?.. ואם אני יקח מעבד AMD.. שבערך תואם במחיר ובמהירות עבודה.. עם 512 ..זה יתן אותם ביצועים.. כי 40 דקות לסרט זה מספיק טוב בשבילי (עם המחשב שבחתימה שלי לוקח לי 10 שעות שזה הבדל ענק חח ..)

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  13. כאשר מציעים לי כמה אופציות של מעבדים, איך לקבוע מי מהיר ממי. כלומר: השם מורכב מכינוי, למשל Core i3, i5, i7 וכן מיפרט גיגההרץ, למשל 2.9, 3.3, 3.4 האם הגיגההרץ מראה מי מהיר יותר, או החלק הראשון של השם? במלים אחרות: מי מהיר יותר? האם Core i3 3.3GHz או Core i5 2.9GHz ??

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by yotamoo,

לא - הכוונה לא לסוגים שונים לגמרי של זיכרון פשוט יש לי כרגע 256MB במהירות 333MHz, ורציתי לקנות עוד 512 במהירות 400MHz (סתם כי זה מה שיש כרגע בחנויות, לא משהו מיוחד)... האם הם יעבדו טוב ביחד? עוד דבר - הזכרון הנוכחי שלי הוא של קורסאיר, האם כדאי שגם החדש יהיה מאותה חברה או שלעניין אין משמעות? זהו אין עוד שאלות מקווה שתעזרו כי אני רוצה לקנות היום

• 2 תגובות
    • 440 צפיות
  15. היי ראיתי שברגע שחיברתי את הקירור עם הלחצנים , לוח האם קיבל קצת כיפוף כמו בטן באיזור של המעבד , האם זה לא מסוכן ללוח? לאחר זאת חיברתי הכל והמחשב עובד תקין , אבל הכיפוף הזה מפריע ליץ רוני

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  16. Started by Blah,

ראיתי ב PCH שמוסיפים את זה למעבד, מה זה ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Delux,

היי, ראיתי פה באתר את הפרסום ללוחות אם של Biostar. פעם ראשונה שאני רואה את החברה הזו - מישהו מכיר אותה? איזה לוחות יש להם מומלצים ל-Core i7? אני מחפש לוח למחשב חדש באזור ה-800-1000 שקל, והשאלה אם אתם מכירים את הלוחות האלו. איפה אפשר לקנות אותם בישראל?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  18. איזה לוח ברמה גבוהה ניתן לקנות במקום ה MSI NEO4 שתכננתי לקנות ? האם כדאי לחכות עוד קצת ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי לכולם, יש לי לוח אם - ASUS A7N8X DELUXE והזכרונות שקניתי אליו הם 3200LL של CORSAIR. הלוח לא קורא טוב את הזכרונות וחושב שיש להם רק 200 MHZ ובגלל זה אני לא יכול לעבור ל 166 FSB. אני נואש יש למישהו פתרון ??? :-[ תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  20. Started by Nihility,

מעבד חדש של אינטל, מבוסס alendale - core 2 duo כפול ליבה, 1.6 Ghz עם 512 קילובייט זכרון מטמון. כרגע אפשר להשיג אותו ב260 ש"ח. ביקןרת של xbit http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/celeron-e1200.html הם עשו לו אוברקלוק ובדקו את הביצועים שלו. אז האם זה מלך ה low end החדש? הקטע הוא שבמהירות סטוק הוא טיפה יותר איטי מ althalon x2 4000+ אבל אפשר לעשות לו אוברקלוק ל 3200 שזה 100% יותר והוא גם זול יותר (מישהו יודע איפה יש 4000 זול יותר?).

• 9 תגובות
    • 925 צפיות
  21. Started by sshrs1,

שלום לכולם אני קונה מחשב פנטיום 4 2.4 שישמש בעיקר לאופיס אינטרנט ומשחקים קלים כמו simcity ואני מתלבט בין שתי דגמים ASUS P4S533-VML לבין gigabyte GA-8SIML-H מה ההמלצה ? איזה לוח אם יותר יציב ? וחשוב יותר מי אמין יותר ? בתודה מראש על כל תשובה טל

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  22. UPPPP אז מה יותר טוב?...במה זה יבוא לידי ביטוי?...קידוד מהיר?..משחקים יותר מהר?...משהו יותר לאט??

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  23. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב שקיבלתי מבן דודי, יש לו כרטיס מסך און בורד, ובמחשב השני שלי יש כרטיס מסך יחסית סבבה... רציתי לדעת האם אפשר לחבר ביניהם. לוח האם: intel G31 ICH7 כרטיס מסך: geforce 6600GT תודה רבה (:

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  24. Started by moris,

היי! איך הלוח אם : אינטל 850? כמה הוא עולה? הוא חזק? תודה!

• 11 תגובות
    • 906 צפיות
  25. Started by jambo7,

מה זה clock ratio switsh או ck_ratio מדובר בלוח g7vaxp כרגע הוא במצב auto תודה

• 5 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.