מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,807 דיונים בפורום זה
-
לאחר ההשקה הטרייה של דור מעבדי 14 ננומטר חדש עם תושבת מעודכנת ואותן ליבות עיבוד שמלוות אותנו משנת 2015 - נראה כי אינטל פונה להתמקד במעבר אל טכנולוגיות חדשות ומעניינות יותר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
KSP עושים לי בעיות... נגמר להם ה8KDA3J ויש שמועות שהם לא יחדשו את המלאי אז יש לי שתי אפשרויות 1. לקנות את ה8HDA5J ב560 מKSP 2. 8KDA3J ב660 מזיגזג מה אתם אומרים? ומה ההבדל בין הלוחות? חוץ מזה שה8KDA3J עדיף
-
- 7 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי שאלה.... אני על סף קניית מחשב, ואני רוצה לדעת על המעבדים של intel אני חושב שבשבילי עדיף 32 ביט מעבד, בגלל שעדיין 64 ביט זו חומרה חדשה, ויש תוכנות שלא רצות עליו, אולי אפילו DOS ועוד כמה.. אני חושב שאפילו אם אני מריץ Windows 98 ב64 ביט, המעבד מתפוצץ אז אני רוצה לדעת, אם הכי טוב לקנות כיום 64 ביט או 32 ביט?.. תודה אופסססססססססססססססססססססססס סליחה, נראה לי הטרד הזה יעבור, שכחתי שיש את הפורום של לוחות אם, מעבדים וזכרונות אני מוכן להעברה
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי עכשיו 2 סטיקים של זיכרון וכל אחד מהם הוא 2 ג'יגה. בתדר של 1333MHZ. עכשיו אני רוצה לקנות שניים אחרים (שיחליפו את הקיימים) שכל אחד מהם הוא 4 ג'יגה ובסך הכל 8 ג'יגה ביחד. ואני רוצה שיהיו בתדר 1600MHZ. (זה יותר טוב לאובר קלוק נכון??) תקציב מהו תקציב לשדרוג המחשב? 450 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? 50 מטרות השדרוג מהי מטרת השדרוג? (גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC וכו') במידה ובחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק. GTA IV L.A NOIRE באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? 64BIT מפרט נוכחי i5 760 gigabyte p55a ud4p וכל השאר לא משנה בגלל שאני משדרג זיכרון אז זה רק מה שמעניין... שימושים מיוחדים האם תבצע…
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
-
-
779 שקל CORSAIR 256MB DDR333 CMX256A-3000CS2 700 שקל Kingstone 256MB DDR333 מה יותר כדאי?...ואיזה לוח אם טוב תומך בהם? והאם כדאי להוסיף 200 שקל ולקנות (לא שאני קונה) TRANSCEND 512MB PC333 DDR 2.5v CL2.5 ?
-
שלום אני מרכיב מערכת חדשה למשחקים ואוברקלוקינג ורציתי את דעתכם בתיאום הרכיבים הבחירה ההתחלתית היא מעבד Q9550 לוח אם ASUS P5Q DELUXE זיכרונות A-DATA DDR2 4GB kit (2 x 2048) 800MHz latency 4-4-4-12 תודה
-
- 9 תגובות
- 759 צפיות
-
-
בקשת עזרה נואשת: יש לי פנטיום 4 עם 2.0 ג'יגה-הרץ ולוח אם של אינטל D845HV (אם זה אומר משהו למישהו ממכם - הוא לא מהחדשים זה בטוח), ובנוסף זיכרון 256 RAM. הבעיה שלי היא שאני מעוניין לשדרג ל512 ומצאתי כל מיני חנויות שמוכרות, אבל בכל חנות מצויין משהו אחר. בחנות אחד מצויין שהשבב הוא עם 16 פינים (כתוב 16 CHIP), בחנות אחרת 8 ובעוד חנות 4 פינים - איזה מהם אני צריך ויוכל לעבוד על המחשב שלי? הייתי כבר באתר תמיכה של אינטל והרבה מידע לא מצאתי שם חוץ מזה שהזכרונות צריכים להיות PC133 (אשמח אם תסבירו לי מה זה אומר) ותו לא. אני ממש זועק לעזרתכם כי אין לי מושג מה ואיפה לקנות - אם תוכלו להאיר את עיניי ואולי גם להפנות אותי לחנות רלוונטית אודה לכם מקרב לב. תודה רבה רבה וצר לי אם נרדמתם תוך כד…
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
קמתי בבוקר. היה ריח של שרוף. המחשב היה דלוק (כרגיל) ושהזזתי את העכבר וכלום לא הגיב. כיביתי בלחיצה ארוכה ואז הדלקתי ואין כלום. המנורה של הסידירום ושל הרד דיסק דולקת כל הזמן. איך אני יודע מה שרוף? AMD 1800+ 13 מיקרון
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי 512 mb rdram וכשאני מבטל את הזכרון הוירטואלי יש משחק שלא מצליח לעלות לי... למה? 512 לא מספיק????
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4326 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4325 האם שווה להשקיע את ה 100 ש"ח? מה עוד ההבדל בין הלוחות פרט לכרטיס הגרפי? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
GIGABYTE GA-P35-DS3L VS Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 אני מתלבט בין 2 סוגי הלוחות אם האלה, האביט יותר זול בכ-50 ש"ח אבל הכסף כמעט ולא משחק פה תפקיד.. אני חייב לדעת איזה מהם עדיף לי לקחת בשביל המעבד מרובע ליבות של אינטל ה-Q6600 כרטיס מסך 8800GT ו-2 ג'יגה זיכרון בתדר 800. מה אתם אומרים?, חשוב לי גם מאוד הכרטיס קול שיש על הלוחות אם האלה.. אם החלטתם לבחור בלוח אם כזה או אחר, תפרטו לי גם למה.. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אם אינני מתכוון לעבוד עם שני כרטיסי זכרון האם עדין יש יתרון ללוח תומך SLI ? ומה נותן לי הציפ של NFORCE 4 אני מעוניין להרכיב מחשב עם amd 939 ועם כרטיס מסך PCIE וכמובן dual chanel ddr האם אני צריך את ה nforce 4 +sli בשביל זה???!! והאם יש לכם מה להציע? השימוש הוא למשחקים {לא פריק} אינטרנט ומעט תוכנות בעיקרון אני מוכן להשקיע עד 4000 ללא מסך
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
יש לי את הלוח GIGABYTE ga-7n400s-l זה הדגם שלו הנה תמונה שלו : עכשיו הלוח הזה חדש .. קניתי מחשב מפרט טוב מעבד: 1800+ ATHLON זיכרון : 512DDR 400MHZ דיסק קשיח : 60GB כרטיס מסך : Geforce 5200 128 DDR המחשב ממש מהיר אבל מה אני חייב לדעת אם בעתיד אני יוכל לשדרג את המעבד שישב על הלוח הזה .. אני רוצה לדעת בבקשה אם כל לוח של AMD יוכל לשבת עליו , אם לא אז עד איזה מעבד הכי מתקדם יכול לשבת על הלוח הזה .. ואם אפשר גם לקבל דעות על הלוח ועל המחשב .. אני יודע שאני חייב מעבד בגלל זה אני שואל .. אני חייב לדעת .. תודה!
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
התקנתי את זה כהתקנה נפרדת מהאתר של ג'יגה בייט, זה היה תחת SATA RAID זה מריץ איזה תוכנה שלוקחת כמות נכבדת של זכרון ומתקין משהו שקוראים לו Gigabyte Raid Configurer אני לא ממש יודע מה זה RAID אבל הבנתי שזה קשור לכמה דיסקים קשיחים בו-זמנית, עכשיו, אם אני משתמש רק באחד, האם אני צריך את הדרייבר של זה ואת התוכנה הזאת? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע במחשבי הקט ישנו סלוט נחמד שלך 256 זיכרון DDR 2700 והמשחקים פועלים טוב אך אני רוצה יותר ;D ;D ;D ;D רציתי לדעת האם הוספת 256 זיכרון תשפר בהרבה את ביצועי המשחקים ואם כן בכמה אחוז בערך.. תודה!
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3364224,00.html עכשיו אפשר להחליף את ה 939 האיטי לX2 מהיר
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני קצת נדלקתי על הפנום אבל כמו שאני רואה במפרטי מחשב המעבד היחיד ששים במפרטים הוא 8400, גם אם זה מפרט של 3000 או 16000..... לא הבנתי למה מה כל כך מדהים בו חוץ מעלות-תועלת..... אם אפשר להשקיע ביותר, הפנום שאני מדבר עליו הוא שלוש ליבות... נגיד ה8750 הוא 2400 מגה הרץ לליבה שבתכלס זה יוצא יותר מה8400... אם אפשר תשובות נורמאליות ולא להגיד סתם האינטל יותר טוב כי זה כבר חפור... בקיצור איזה מעבד עדיף? Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz http://skypc.co.il/pl_product~IE8400~3~0.htm AMD Phenom X3 8650 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1237 AMD Phenom X3 8750 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1236
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
איזה קטע..... הכתבה לקוחה מהאתר המכובד tomshardware לפי מה שאני רואה שם, לא ברור לי למה אנחנו מחכים לכניסה והשתלבות בשוק של הזכרונות האלה תציצו ותראו שחוץ בתוכנת ה winrar אף תוכנה לא זוכה ליתרון ביצועים ששווה להצביע עליו, אם יש לה ddr2 533 או ddr 1066 איזה קטע http://www.tomshardware.com/2005/07/18/pushing_your_ddr2_ram_to_the_max/page8.html
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי היום את המחשב הזה : Intel P3 1000 VIA Apollo Pro Plus - On a Lucky Star mobo 256MB SDRAM 133 mhz G-force 2 mx 200 חשבתי על שדרוג, אני חושב לקנות ASUS TUSL2-C - 815EP LeadTek WinFast A250LE TD MyVIVO Geforce 4 Ti 4200 128MB זה אמור לעלות בערך 1600-1700 ש"ח. מה אתם אומרים ? שווה ? כמה זמן המחשב יוכל להחזיק ? האם הוא יוכל לנצל את כל הכוח של ה GF4 ? תודה. P.S לא ידעתי איפה להדביק את הת'רד הזה, אבל מכיוון שאני גם חושב לשדרג את הלוח אם, החלטתי לשים אותו פה. אם זה לא מתאים, אז בבקשה, תעבירו אותו.
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
כמו בכותרת הם לא מיועדים ל OC אך רצוי שהם יהיו איכותיים למחשב S754 תודה
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
תסתקלו לי במפרט רשום שם הכל אין לי OC הזיכרון על 166 וראיתי באתר של CORSAIR שיש לי תזמונים של 2-2-2 1T איך אני קובע את זה? כי הלכתי לאיבוד בBOIS בגלל יותר מדי אפשרויות אז מה לשנות שם? תודה לכל העונים!!!!!!!!!!!!!!! ;D
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי 2.8 נוורטווד כמה זמן הוא יהיה מספיק טוב למשחקים אני מתכנן לקנות עוד חצי שנה בערך כרטיס מסך יש לי כרטיס מצויין אבל אני כנראה גיימר ואני חייב להפעיל פילטרים וגרפיקה גבוה ואת זה אני לא יכול ב 9600XT אז רציתי לדעת עד כמה מעבד חשוב למשחקים ואם המעבד שלי מספיק וגם עד כמה זיכרון חשוב למשחקים וכרטיס מסך כמובן הכי חשוב את זה אני יודע ;D
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-