מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב שלי, יש לי לוח אם של ASUS Strix Z370-G ונכון לעכשיו יש לי רק כרטיס זיכרון אחד של 16GB של סמסונג שהוא במהירות של 2400MHZ DDR4 מבחינת אפשרות להוסיף אין בעיה הוא עובד עם dual channel וכבר בדקתי איזה סלוטים אמורים לעבוד עם מי השאלה שלי היא כזאת במידה ואני רוצה להוסיף עוד כרטיס של 16GB האם המהירות אמורה להיות זהה? או שזה לא משנה והמחשב יזהה את זה וישתמש בזה ככה או ככה תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דיברתי היום עם איזה מתכנת (כנראה בעל "קשרים"), הוא אמר לי שיש איזה מעגל במעבדים של אינטל, שהפונקציה שלהם היא להוריד את המהירות של המעבד בטמפ' גבוהות, ולכן, הם לא מתחממים... נראה לי הדבר תמוהה, לכן אני שואל אתכם בתקווה למידע..
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מדליקה את המחשב אין תצוגה אך מערכת ההפעלה כן עולה הכרטיס מסך טוב, הוא חובר למחשב אחר ועבד התקלה קרתה לאחר ניתוק המחשב מהחשמל וחיבור מחדש הוספתי תמונה של הלוח אם http://img715.imageshack.us/img715/4092/img0270tq.jpg
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי הזיכרון: G.SKILL DDR3 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1333MHZ CL8 F3-10600CL8D-4GBHK (לוח אם Asrock p45r2000 ומעבד Q6700) כדי שאוכל להפעיל את הזיכרון בתדר 1333MHZ, עשיתי OC למעבד (אני מעוניין ב- OC) והעלתי את תדר ה BUS ל 333MHz. בשלב הראשון נתתי ללוח האם לבחור את תדר הזיכרון, ונבחר תדר זיכרון של 533 (יחס של 5:8 - 1066 אפקטיבי). במצב הזה לאחר מספר בדיקות עם OCCT והעלאת מתחים למעבד הגעתי למערכת יציבה. בשלב הבא בחרתי בביוס תדר זיכרון 666 (יחס של 1:2 - 1333 אפקטיבי), שזהו התדר שבו מוגדר הזיכרון לעבוד - אין OC לזיכרון. אבל אני לא מצליח להגיע ליציבות המערכת. הזיכרון מוגדר לעבוד עם תזמונים של 8-8-8-21 ועם מתח של 1.5-1.6V - ניסיתי לבחור את הפרמטרים ידנית בביוס, ניסיתי עם…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יכול לקחת את ה 6300 ב1000 או את ה 915 ב700 ואז להשקיע עוד בכ.מסך\לוח אם מה לדעתכם יותר טוב המחשב הוא לגרפיקה / בניית אתרים הוא צריך לפעול עם dreamweaver , photoshop and ie באותו זמן הנה המפרט עכשיו עם ה6300 והתקציב שלי הוא 3000 Gigabyte GA-945GM-S2 Intel 945G LGA 775 540 ש"ח Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb BOX 1,050 ש"ח PALIT GeForce 7600GS Sonic 256Mb 620 ש"ח PQI 512Mb*2 DDRII PC5400 667MHz 630 ש"ח HEC 400TRT 20/24PIN 255 ש"ח סה"כ 3,095 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי עוד מחשב בבית עם ביוס של AMI שמעתי שאפשר לשדרג ל AWARD הפרטים של הלוח לפי תוכנה : (אין ללוח הזה דגם !) Program: Unicore BIOS Wizard Version 1.5 Program: Unicore Chip Detect v0.72 2000.03.10 BIOS Date: 07/23/97 BIOS Type: American Megatrends licensed to Intel BIOS ID: BIOS Version 1.00.03.DN0E Flash: Intel DN0E motherboard Chipset: Intel Triton 430VX rev 2 Superio: NSC 306 rev 11 found at port 2Eh אשמח אם תתנו לי לינק שממנו אפשר לשדרג את הביוס
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש אפשרות כזאת ? להפעיל את המחשב על ידי מקש מקלדת ? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה המחשב השני שלי נהרס, הלכנו ל* (טעות חיי) ואמרנו להם שיגידו לנו מה הבעיה, הם אמרו שגם הלוח אם נהרס וגם הספק. אז החלפנו דרכם ספק ולוח בתשלום והכל היה בסדר. אחרי שחיברנו את המחשב, לא עברו כמה שעות ושוב היו בעיות והמחשב שוב נהרס. שוב הלכנו ל*. עכשיו * אומרים ש* בסניף שממנו קנינו את המחשב (לא זה שהלכנו אליו) סיפקו לנו מעבד ללא מדבקה שמעידה על האחריות, והדבר היחיד שם יכולים לעשות בשיבילנו זה לקנות מעבד חדש דרכם. האם יכול להיות מעבד חוקי ולא מזויף ללא מדבקה? האם זאת תקלה, או שמדובר בסימן ברור לזיוף ולרמאות? האם יש עילה להאשים את *? האם זה חוקי? * שם החנות נמחק עקב הפרה של חוקי הפורום
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הלוח של חברת DFI דגם CA64-TC בפועל הוא כן תומך {אני משתמש במעבד הזה עכשיו} אבל לפי הנתונים שלו הוא לא תומך? איך זה יכול להיות? נ.ב איך אני מפעיל את הSMART {של HD} בביוס? {כאלו איפה?} בתודה מראש, יאיר
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את F6.מה הביוס האחרון(לא BETA) שמומלץ להתקין. אני יודע שאם עובד לא לעדכן,פשוט אני מרגיש שהמחשב לא עובד כמו שצריך,ויש כמה תוכנות שתוקעות את המחשב.אני חושד בזיכרונות,אבל אני רוצה קצת לחקור את הביוס. מה כדאי/לא כדאי.והאם יש למישהו לוח של GB עם ביוס חדש יותר.
-
- 28 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים תמיד נשאלת השאלה איזה לוח אם עדיף ורצוי לקנות אני מתלבט בכל פעם מחדש בשתי החברות הנ"ל ישנה בעיה עילאית אצלי בחדר הביטחון של חום החדר בקיץ חם מאוד ואני צריך להוסיף המון מאוורירים מסיבים על המעבד ובכלל במחשב במארז לעומת זאת בגלל החום אני בוחר לוח אם שהוא לוח אם מסיבי מבחינת עמידה בחום מסיבי מבחינת הטכנולוגיה לעומסים ומסיבי מבחינת הקבלים שלו - כדי להבטיח שלא יפגעו בעת חום אני ישמח לקבל שני דגמים מכל יצרן שנחשבים למסיבים אשמח לשמוע ולדעת מה יותר טוב מה כדאי איזה דגם נחשב עמיד מבחינת עומסים וחום רואי לציין שכל המחשבים שלי סבלו מחום יתר היות ומזג האוויר השורר אצלי בחדר מכה במחשב עד כדי התכה של המעבד כמו כן הקיץ שעבר התקנתי מזגן שעזר לי המון בהורדת הטמפ' בחדר
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://http://www.tomshardware.com/cpu/20051007/index.html http://www.tomshardware.com/cpu/20051010/index.html
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב 4 ליבות עם 2 זיכרון ראם כדיי להרחיב לעוד 2 (4) הביצויים אישתנו משמעותית ?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אמורים לצאת החודש לא? http://www.tomshardware.com/news/ivy-bridge-processor-release-22nm-3d-transistor,13753.html http://www.globes.co.il/serveen/globes/docview.asp?did=1000643499&fid=1725 וטוב לדעת שהם מיוצרים בישראל
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא שאני רוצה להשתחצן אבל זה עוד לא קרה לי שמחשב לא מאט שמריצים עליו כמה דברים במקביל(ועכשיו לא בגלל הכפול ליבה), רציתי לדעת אם גם לדבר המטורף הזה גם יש גבול?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
OCZ נגמר לפנדה.. בינתיים.. כדאי לקנות את XTREME DDR CL2?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח של ג'יגהבייט VAX ומעבד +2600 - כשבביוס אני בוחר TOP PERFORMENCE המעבד רץ ב-2.13 GHZ וכשאני לא בוחר באופציה הזאת הוא רץ ב-2.09 GHZ . המעבד הוא עם באס 333 החדש יחסית אבל עם הפונקציה עובדת הוא עושה לי ריסטים לעיתים קרובות - שאלתי היא באיזה מהירות הוא אמור לעבוד כרגיל ? ולה ה-TOP PERFORMENCE משפיע על המהירות שלו? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם זה נכון שהשירות והאמינות של AMD ירודים מזו של אינטל מה עם כל השמועות שהמעבד מתחמם כל כך(AMD) ונשרף כל כך מהר. רציתי לשאול הרי מבחינת מהירות ידוע לכולנו שמעבדי AMD מהירים יותר ממתחריהם INTEL אך מה לגבי איכות המעבד והשירות שניתן עליו אם זה נשרף. האם שתי החברות מספקות 3 שנים אחריות? כי אני שמעתי שאינטל נותת אחריות לכל החיים על המעבדים שלה? אולי שאולי מישהו יוציא אותי מהבועה שבא אני נמצא או שיכול להיות שזה נכון? תודה רבה למגיבים!!!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה לי אליכם בחיפוש אחר לאפטופ. יש אפשרות לפנטיום 1.8 או לסלרון 2.2 מה עדיף במחינת ביצועים?? תודה מראש לעונים
-
אתמול קניתי מחשב חדש שנמצא כרגע בהרכבה. מדובר על מחשב AMD 965 עם לוח gigabyte 880GM-UD2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3475#ov שמתי ערכה של 4 גיגה של GSKILL F3-10666CL7D-4GBXH http://www.gskill.com/products.php?index=342 מה שמפחיד אותי הוא שכתוב על הערכה הזו (באתר החברה ובכל מקום) שהיא מותאמת למעבדי אינטל החדשים סנדי בריג'!! האם כדאי להחליפה? האם יכולות להיות בעיות תאימות מעבד פנום 2 965 של AMD?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה יותר כדאי מבין שני הלוחות האלה: GIGABYTE Z68MA-D2H-B3 ASUS P8P67-M Pro מה יותר כדאי מבחינת מערך מרובה כרטיסים(בעתיד), מהירות זיכרונות, כניסות וכד' למערכת הזו: i5 2500K G.Skill 1600MHz 2x2GB Ripjaws X Edition Asus HD6950 2GB (שיעבור המרה ל-6970).
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיף למשחקי מחשב משני מעבדים אלו? AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום עדכנתי את הביוס ללוח אם ועכשיו המחשב לא נדלק לי, לא עושה אפילו את הצפצוף של ההדלקה. האם זה אומר שצריך לזרוק את הלוח או שאפשר להציל את המצב ואיך? לא אמור להיות ללוח הזה ביוס חירום או משהו דומה? ניסיתי לאפס את הביוס ע"י הוצאת הבטריה ו/או ע"י CMOS ולא עזר אשמח לכל עזרה תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין מעבדי Xeon הבאים: Xeon MP - שקיים עד מעבד 2Ghz למעבד... Xeon DP - שקיים עד מעבד 2.8Ghz
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם.. יש לי במחשב כרטיס זיכרון של ג'יגה ואני מעוניין להרחיב... אני לא ממש מבין בחברות אבל יש ברשותי 150 שקל ואני רוצה עוד ג'יגה אחד כמובן של 667 mh... איזה חברה אתם ממליצים לי במחיר הזה? האם כדי קינגסטון ? או האם עדיף חברה אחרת טובה יותר..? בבקשה צרפו לי קישור מאתר skypc.co.il משם אני מזמין מחכה לתשובה.. מקווה שתעזרו לי, ותודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-