מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין שני לוחות אם בשביל מעבד AMD Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400 Asus A7N8X Deluxe NVIDIA nForce 2 ראיתי שיש הבדל די גדול במספר הפריימים בלוח של אסוס אבל שמעתי ממישהו שאמר שלוחות של אסוס לא טובים לAMD זה נכון ? והאם הלוח של אסוס תומך בכל מה שג'יגה בייט תומך ? והאם זה באמת שווה את המחיר ? תודה רבה לכם
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי נמצא פה הוא רק היום פה לזמן מוגבל ??? לא הצלחתי להרשים אותו פה הוא רוצה לשאול אם הלוח אם הזה מתאים לI3 Gigabyte GA-H55M-S2 H55 CHIPSET http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2076 המלצתי לו על הפורום[br]פורסם בתאריך: 3.10.2010 בשעה 21:29:05 אפשר מענה מהר הוא נמצא אצלי לזמן מוגבל
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם זול כמה שיותר ל775 לשימוש לאנטרנט וWord ושיהיה חזק ב USB כלומר יהיה יציב ואיכותי לא כמו VIA בתודה מראש לעוזרים עריכה: אני חשבתי על זה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=451443
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אשמח לחוות דעת על לוח אם Intel DX79TO לוח האם הנל אמור להיות חלק ממערכת חזקה לעריכות גרפיות ותוכנות 3D שתקציבה 7200 שח מהמפרט הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=543280.0 אשמח לקבל חוות דעת על הצ'יפסט X79 והסוקט 2011 וחשיבותם, האם ניתן להתפשר עליהם כדי לחסוך במחיר? באופן כללי אשמח לחוות עת על הלוח הזה או לחילופין המלצה על אחר במחיר דומה תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם הודעתי השניה בפורום בהודעה זו ביקשתי (התחננתי ) לייעוץ לפני רכישת מחשב נייד : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=66589 (צירפתי את הלינק ע"מ שתוכלו להתרשם משאלת המעבד, אל מול שאר המפרט הנדרש, מקווה שזה בסדר) הבעיה היא שאינני סגור בנושא המעבד. הבנתי שלמעבד AMD Athlon XP-M 2500 יש זכרון מטמון של 512K לעומת זכרון מטמון של 256K למעבד AMD Athlon XP-M 2400. השאלה היא עד כמה ההבדל הזה חשוב, והאם כדאי להתעקש עליו, והאם ההבדל גול זכרון המטמון הוא ההבדל היחידי בין המעבדים ? תודה רבה וחג שמח !
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! אני משדרג את המחשב שלי - עד כה קניתי: - מעבד Intel Xeon E5450 (3.0GHz/12M/1333) עם תושבת 775 (במקור הוא 771). - כונן SSD (קניתי של סמסונג). נכון להיום לוח האם שיש לי: Gigabyte GA g41m Es2l שתומך ב-DDR 2 800MHZ ואני רוצה לשאול אם לדעתכם כדאי על הדרך לשדרג ללוח אם בסיסי התומך ב-DDR 3 עם מהירות גבוהה יותר. תקציב: עד 350. המארז שיש לי כיום Midi Tower) Antec NSK 4480) והלוח שבתוכו הוא Micro ATX. מה אתם אומרים? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להחליף את ה DS4 שהזמנתי בלו של 680I של NVIDIA החדשים , מישהו בעד החלטה זו , הלוח ישמש למשחקים|מולטימדיה ו OC על אוויר ... חשבתי על הלוח של EVGA ...?תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש אפשרות כזאת ? להפעיל את המחשב על ידי מקש מקלדת ? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגיע החופש, איתו הגיעה העבודה ואיתה הגיע גם הכסף ;D אני משדרג לאחי את המחשב הישן אז אני צריך חוות דעת לגבי לוח אם, מעבד, וזכרונות, לגבי תאימות החלקים אל תדאגו. 1. אני צריך לוח אם חדש, מעדיף את הצ'יפסט החדש של אינטל למען שידרוג עתידי [ P35 נכון? ], ואחד תותח בOC, אני לא רוצה ליפול בקטע הזה כי יש לי ניסיון עם האינפיניטי 975 , אני צריך אחד שעבר מבחנים ועבר אצל דיי הרבה אנשים שכולם אישרו שהם הצליחו איתו OC פשוט בלי יותר מדי שטויות ובעיות בדרך [ העדפה לאסוס, הגיגהבייט נותן תחושה של זולות, לא יודע למה ], לא יותר מ-900 שקל. 2. מעבד, אני מתלבט בין E4500 לבין E4400, הבעיה זה שעם המעבדים האלה לא צריך לוח מפלצתי כדי להביא אותה בOC, אז מה עושים? אני ולוחות זולים ופשוטים לא הולכים ביח…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיף למשחקי מחשב משני מעבדים אלו? AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, קנינו מחשב עם מעבד sempron 2800 וביקשנו שהוא יהיה תומך ב-64 ביט (הבנתי שיש דגמים שכן ודגמים שלא). עכשיו אני רוצה לבדוק שהוא אכן תומך (אמנם המחשב נקנה כבר לפני 4 חודשים, אבל עדיף מאוחר מאף פעם לא...). איך בודקים דבר כזה? ועל הדרך - עוד שאלה - במה המעבד הזה פחות טוב נגיד מ-A64 3000? מהירות השעון טיפה יותר איטית (?), אבל מה יהיה ההבדל נגיד בין סמפרון 3000 ל-את'לון 3000? פשוט ראיתי שממליצים על הסמפרון כמעבד למחשבים גם עבור משחקים וגם עבור עבודה חישובית כבדה (matlab וכאלה) אז אני לא מבין למה בעצם לקנות A64...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחליף ספק כח במחשב desktop של lenovo, דגם thinkcentre m93p כשבאתי להרכיב את הספק כח שמתי לב למשהו לא שגרתי lenovo בלוח אם ובספק כח שהם כוללים לא משתמשים בחיבור הסטנדרטי ATX אלא בחיבור של 14pin הנה תמונות של החיבור ללוח אם מספק הכח שאני מתכוון להחליף: מישהו נתקל בזה? אני יכול לייצר מתאם לחיבור הזה מהספק החדש (ATX ל 14pin), יש למישהו רעיון אחר?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מוכר לוח אם: GIGABYTE GA-6VTXE VIA 694T AGPset socket-370 מעבד: Celeron 900MHZ זכרונות פנימיים: שני 64 SDRAM ?????? בכמה אני יכול למכור את זה ... ובדוגרי! בלי צחוקים בבקשה ... איזה אחד רוצה לקנות ממני כי יש לו מחשב גרוע אז הוא רוצה את שלי ... תודה...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שלושה חלקים: מעבד AMD XP 2000MHZ זיכרון 333MHZ 256MB DDR לוח אם(תמליצו על משהו טוב) אני מקווה שהמערכת לא תעלה יותר מ1500ש"ח. עריכה ע"י biodome: יש לדאוג לכותרת עניינית, ופירסום הודעה בפורום המתאים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שיש תלוח 945P S-3 איך אני עושה disable לכרטיס קול. דחוף!! איפה שיש את כל ההתקנים של USB וכרטיס רשת מובנה אני לא רואה שם audio
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי שאלה מענינת האם ניתן לפתוח למעבד שלי-amd phenom x3 8450 את הליבה המיותרת וא"כ כיצד ניתן לעשות זאת? תודה ושבוע טוב!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייי המחשב לא מזהה את סטיק זכרון הראם החדש שהוספתי לו. זה מחשב עם מעבד i7-920, כרטיס מסך 4850 ושישה חריצי זיכרון בלוח האם. היה לו 4 ג'יגה זכרון והוספתי סטיק של 2 ג'יגה והוא לא מזהה את הסטיק החדש, CPU-Z מזהה שיש 6 ג'יגה במחשב, אך windows והBIOS מזהים רק 4 ג'יגה. ניסיתי לשים את הסטיק של ה2 ג'יגה בכל הסטיקים אך שוב, רק cpu-z מזהה אותו. כל הסלוטים עובדים (בדקתי עם הסטיקים הרגילים (1*4 ג'יגה)). עוד משהו, הזכרון נקנה מדל ארה"ב (אני יודע שזה לא קשור), וזה אותם תזמונים מתח וכו'. מתנצל על חוסר הפרטים (שם לוח האם) והניסוח המבולגן של ההודעה. תודה לעוזרים ושבוע טוב, דובי. עריכה: מערכת הפעלה ויסטה SP2 64BIT
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם יש לי לוח אם Abit AL8-V שמחובר בחיבור 20 Pin וקיימת אופציה לחבר עוד 4 Pin נוספים! השאלה שלי היא, מתי אני מחבר את הארבה פינים הנוספים? או שלא מחברים אותם כלל?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשים במחשב זכרון 4GB DDR2... מה עדיף 2X2GB DDR2... או 1X4 GB DDR2???? אין לי מושג איזו מהירות לקחת, כמה חשיבות יש לחברה שמייצרת ומה זה ה-CL הזה ??? ? אשמח אם מישהו יעזור.... תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השימושים שלי הם אינטרנט מוזיקה משחקים ואני משתמש בתוכנות מוזיקה - פרוטילופס וקיובייס.. אני משתמש גם בשביל לראות טלויזיה בכרטיס TV ... אשמח עם תעזרו לי לבחור דגם
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וחג שמח, רציתי לשאול,מה מיוחד בלוח הזה? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4594#ov למה החיבורים של האודיו (כרטיס קול) בצבע זהב?, מה זה נותן? ואיך אני אמור לדעת מה הצבע הירוק שם? מישהו פה באמת יכול להמליץ עליו, על פני זה? http://www.tms.co.il/product/12628 אולי עם קצת פירוט זה יעזור,תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Voltage Values CPU Core 1.65 V +2.5 V 2.48 V +3.3 V 1.49 V +5 V 5.00 V +12 V 13.82 V ממה ההפרש הזה של פי 2 יכול לנבוע ? המתח לא עולה גם שאני מאמץ את המעבד.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לוח אם - MSI K9N SLI Platinum Socket AM2 NVIDIA nForce 570 SLI MCP ATX AMD Motherboard - Retail, קישור - http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16813130048 מעבד - AMD Athlon 64 X2 4000+ Windsor 2000MHz HT 2 x 1MB L2 Cache Socket AM2 Dual Core Processor - Retail, קישור- AMD Athlon 64 X2 4000+ Windsor 2000MHz HT 2 x 1MB L2 Cache Socket AM2 Dual Core Processor - Retail מה דעתכם ?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מאוורר+גוף קירור חדש ואני צריך לדעת איזה סוקט יש לי כדי לקנות את הדגם המתאים. איך אני מברר איזה סוקט יש לי במחשב? זה מחשב Intel P4 3Ghz Prescott. תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-