מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
לפני קצת זמן היה הפסקת חשמל אצלנו בבינין .ובאותו זמן ההיתי במחשב.אחרי שהחשמל חזר אני מדליק את המחשב והוא לא עובד טוב. אני פותח את המחשב ומוציא את המעבד כדי לנות אותו.אני מנקה אבל בטעות שברתי פין.החזרתי הכל והמחשב עובד.אחרי ככה יומים(ביומים האלו לא הפעלתי משחקים)אני משחק במשחקים והביצועים ממש ירדו.COD4 לא עובד לי טוב.GUITAR HERO ועוד מלא משחקים.ואם כרטיס כמו שיש לי 4850 אני אמור להפעיל את המשחקים האלו בלי בעיה.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה XP עם כרטיס זיכרון של 512 מגה. האם הוספה של כרטיס זיכרון נוסף בעל אותו נפח זיכרון תשפר לי את ביצועי המחשב? כרטיס הזיכרון שלי הוא DDR RAM 512 400 MHHZ במידה ואני אקנה כרטיס נוסף האם הוא חייב להיות בעל מהירות של 400 MHHZ או שאני יכול לשים כרטיס עם מהירות יותר גבוהה?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סליחה על השאלה הבסיסית משהו .שמתי לב שאותו מעבד בא ב 2 גירסאות אריזה .זה משנה? יש הבדל בין המעבדים?במקרה הזה אני מדבר על E7300
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלומות, אני מתכוון לקנות החודש מחשב חדש ורציתי לדעת איזה לוח יותר טוב: Gigabyte GA-K8N Ultra-9 או MSI K8N Neo4-F רציתי גם להוסיף את ה-K8nf-9 אבל שמעתי שיש בו הרבה באגים והוא מתחממם יותר מדי, אז ויתרתי עליו.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי לוח אם חדש מבית gigabyte, דגם GA-8SG667 (מבוסס על 648 SIS), וב- BIOS אין נתונים על טמפרטורה המעבד, ניסיתי אם כל מיני תוכנות, אם תוצאות שונות ומשונות. כאשר אני מפעיל תוכנה (לדוגמה MBM5), הטמפרטורה קופצת מ-22 ל-48 ל-33 ל-87 ל-120- (כן, 120- מעלות) אני רוצה לדעת מטמפרטורה המעבד לפני שמתחיל לעשות OC רציני, אחרת יכול לשרוף הכל. תודה על עזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
א נירוצה לקנות 256mb ddr ואני מתלבט איזה לקנות. אני חושב שאני אקנה pc2700, של איזה חברה כדאי לי? אני רוצה זיכרון טוב, מהיר, עם קירור. שמעתי ש-GeIL טובים, ואיך OCZ? לא נראה לי שכדי לי להשקיע בcrosair. ובקשר לאוברקלוקינג: אני לא חושב שאני אוברקלוקינג, וגם אם כן אז קטן.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי כרגע 2 סטיקים של 256 כ"א כמפורט בחתימה. אני חושב לשדרג לסה"כ גיגה או שתיים הבעיה שקשה מאד להשיג שני סטיקים זהים לקינגסטון היפרX שיש לי כרגע, כי הם שינו את סוג הזכרונת בדגם הזה באיזשהו שלב. בנוסף אני לא יודע אם כדאי לי לוותר על Doal Chanel ולהשאר עם אותם זכרונות + תוספת או למכור את הקיים ולקנות שניים חדשים - במקרה זה מה אתם אומרים יהיה מחיר הוגן למכירה? המרטש
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.... מהו מעבד PRESCOT ? יש לי מעבד 2.6 HT של NORTHWOOD... האם PRESCOTT 2.6 יותר טוב משלי ? :s07:
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אפשר לאמר שאני גיימר די כבד ואוברקלוקינג הוא גם מנת חלקי..והסוגיה היא כדלקמן, המפרט שלי בפרופיל בצד..אני מוכן ורוצה להשקיע משהו כמו 2000-3000 ש"ח בשדרוגו חלקית או החלפתו המלאה(לוח אם,מעבד,זכרונות,כרטיס מסך) על מנת לקבל תוספת של משהו כמו 40% בביצועים(אוברקלוקינג ומשחקים)...כל קומבינציה והמלצה תתקבל בברכה,לדוגמא,אני יכול למכור את החלקים שלי במחיר מסוים ואז להשתמש בכסף לשדרוג קצת יותר יקר,או,להחליף רק כרטיס מסך ולהוסיף 2G זכרון ועוד דוגמאות כאלה ואחרות... כרגע הלוח שלי מגיע לבאס 425 וזה המקסימום שלו...לכן אם אשדרג ולא אקח לוח שמגיע לבאס 500 בלי מאמץ מיוחד אז כנראה שההשקעה לא משתלמת,המפרט שלי כרגע על קצה גבול היכולת שלו והוא מוציא משהו כמו 12,000 נקודות ב3Dmark0…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי נכון לעכשיו 2 סתיקים של 256MB Hyundai HYMD232 646B8R-D43. אני משתמש בעיקר באינטרנט,תכנות בסיסי( C,PASCAL,C++),סרטים וחמור. מערכת הפעלה WIN XP סרויס פאק 2. השאלה היא אם אני מוסיף עוד 512 האם זה יגרום לפחות תקיעות/פעולה איטית של מחשב כאשר החמור פעול ביחד אם אינטרנט או שלא?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי.. אז קניתי מחשב חדש עם זיכרון 8GB DDR3 וזה סבבה אבל יש לי מהמחשב הקודם זיכרון ישן של ADATA 1GB DDR2 השאלה אם אני אחבר את זה למחשב החדש זה יעבוד? חבל על הזיכרון הישן.. למרות שזה קצת מוזר אף פעם לא שמעתי על מחשב עם 9GB של ראם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני על ווינדויס 10 , רציתי לדעת האם זה תקין. כמו שאתם רואים רשום שיש לי 6 GB זכרון, מתחת רשום בAVAILABLE 3 GB למה זה ככה? האם הוא יכול לנצל רק 3 GB מתוך ה-6? [ATTACH=CONFIG]9436[/ATTACH]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב את אחד מהמוצרים המעניינים ביותר של ענקית השבבים, אשר נוצר מהצורך להמשיך ולטפס בכח עיבוד עבור כלל פלחי השוק. כמה חזק דגם ארכיטקטורת ה-Core שיהיה שלכם בפחות מ-100 דולר? התשובות בפנים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע האם התושבת לגוף הקירור של מעבדי AMD בסוקט 939 זהה לתושבת של מעבדי AMD בסוקט AM2?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה משתי הלוחות אם של דגם H61 - BIOSTAR H61MH או INTEL DH61WW יחזיק לי 2 סטיקים של זיכרון 4GB 1333 MHZ HD4850 CORE I5 2400 תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי מרכיב מחשב , על לוח X570 AORUS XTREME על הלוח יש שלוש SLOT PCIE 16 - PCIE8- PCIE4 למעשה הרכבתי אותו בSLOT האמצעי ז"א PCIE8 האם יש מניעה שלא להרכיב אותם באחד הSLOT האחרים , או בכלל טעיתי והייתי אמור להרכיב ב SLOT PCIE4 שאלה נוספת אם מורידים עדכונים של דריבר ובמדיה שישנם גרסה קודמת לחדשה לדוגמא בלוח האם עדכון לשמע או ביוס וכו צריך להוריד גם אותה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בלוח של GIGABYTE 7VRXP מה זה WOL ואיך אני מפעיל את זה אני יודע שזה שייך לרשת אבל מה זה עושה זה אמור להדליק את המחשב או משהוא כזה אם כן אז איך עושים את זה
-
שלום לכולם, רציתי לוודא שלפני שאני רוכש את הזיכרון הנוסף אני יודע בוודאות שהוא יוכל לעבוד עם הזכרון הנוכחי שלי. הנוכחי: Crucial DDR2 2GB PC2-6400(400MHz) החדש: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820211447 תודה מראש. נ.ב. - השתמשתי בCPU-Z כדי למצוא את פרטי הזכרון הנוכחי. וזה נראה קצת מוזר שהוא PC2-6400 וגם 400MHz. הPC2-6400 לא אומר שהוא צריך להיות 800MHz?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחיר הוא לא בעיה כרגע, שניהם עולים כמעט אותו דבר איזה מעבד עדיף מבחינת ביצועים בשביל מחשב למשחקים: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4Ghz 8Mb AM3 BOX Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb Quad Core LGA 1156 Box
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
צריך ביוס מעודכן ללוח הבא: supermicro p6sba הביוס שיש לו עכשיו הוא מ:15-1-99..
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סליחה על הבורות... איך נכנסים לביוס של לוח אם עם ביוס של FONIX?...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה! לפני מספר ימים נשרף לי לוח אם של אינטל שהחזיק כשנה. זאת לא פעם ראשונה שלוח אם נשרף לי ורציתי לדעת מאילו סיבות זה קורה... אני לא עושה שום שינויים במחשב או מתעסק בצורה כלשהי עם הלוח אם... תודה לכל העוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
להלן קישור המאשר זאת.............. http://www.mwave.com/mwave/viewspec.hmx?scriteria=BA24053 ועכשיו נחכה וניראה מתי המחיר ירד אצלנו ????
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם! בסופו של דבר אחרי שרציתי לרכוש E8400 הוא עדיין לא היה במלאי בחנות שממנה אני קונה. אני יודע שהמעבד זמין בחנויות מסויימות באינטרנט אך מטעמי נוחות אישיים בחרתי בחנות הקרובה לביתי במרחק הליכה כך שגם אוכל לממש אחריות בלב שקט ולא אצטרך לשלוח את המוצר בדואר.. כמו כן הוא "זיכה" אותי בסכום נחמד על הציוד מהמערכת הישנה שלי. לאחר שקראתי פוסטים נרחבים באינטרנט בנושא (בגוגל - Xeon E3100 vs. E8400) נוכחתי לדעת שהוא אותו מעבד, אחד לאחד, בעל אותה ליבת Wolfdale עם ייצור של 45nm אותה מהירות ואותן תכונות בדיוק. לכן, אני יכול להציע לאלה שרוצים E8400 ולא יכולים להשיגו ללכת על המעבד. ההבדל היחידי ביניהם הוא מה שרשום על המעבד עצמו ועל הקופסא.. סיבות נוספת ומעניינות שנתקלתי בהן …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-