עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם, אני מחפש לוח אם שתומך ב CrossFire עבור i5-3570, OC קליל יעשה במידה והדבר יתאפשר (יותר חשוב לחסוך כסף כרגע) חשוב שיהיה מקום לכרטיס PCI-E רגיל (כרטיס קול) ושלא יחסם על ידי הכרטיסי מסך (כל כרטיס שני סלוטים) חשבתי על MSI Z77A-G41 אבל אני כבר לא בקיא בפרטים כל כך, אז אשמח לשמוע את דעתכם בעניין. רצוי מ TMS

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  2. דגם ה-VivoBook החדש של החברה הטאיוואנית יוכל להפוך את מעבדי ה-Kaby Lake-R לעממיים אפילו יותר לכתבה

3. המעבד שאני קונה 2500(333MHZ) איזה זיכרון הכי טוב עם תזמונים טובים זיכרון 400/333MHZ 512MB 900שקל

• 6 תגובות
    • 521 צפיות
  4. Started by Shoshan,

האם הE6300 הוא 64 BIT ???

5. Started by haimiko84,

שלום, ראיתי בזאפ שיש מעבדים שתומכים גם בחיבור 939 וגם AM2. זה נכון? ואם כן, איך זה שמעבד של AMD שהוא כפול ליבה 3800+ובעל חיבור של 939 עולה 1000 ומעלה, בעוד שמעבדים שיש להם את התמיכה בשני החיבורים זולים יותר והדגמים יותר טובים כמו 4200+ ו-4800+? תודה רבה, חיים.

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  6. דגמי ה-APU הראשונים בעידן ה-Ryzen למחשבים ביתיים כבר נמצאים בחנויות, הביצועים שלהם נחשפו - ויש גם דגמים חסכוניים שנמצאים בהיכון לכתבה

7. Started by Yellow,

שלום לכולם (כבוד ). אני רוצה לקנות את המעבד AMD Athlon 64 3200+venice ושמעתי שהוא חיה רעה. המעבד שיש לי עכשיו הוא 3.0GHZ והמעבד הזה רק 2.2GHZ,האם המעבד הזה יהיה יותר איטי?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by roma4k,

שלום לכולם, ברשותי המפרט שבצד ולפני כמה ימים התחלתי לחוש בעבודה מוזרה של המחשב. הוינדוס התחיל להאט את קצבו בהרבה מקרים, תוכנות החלו להתקע ולבסוף המחשב כולו החל לקרוס מספר פעמים. (הופיע מסך כחול עם מלא מספרים וסימני XX..) היום ניזכרתי שיש לי דיסק של HIREN ועליו MEMTEST V2.1. הפעלתי את התוכנה ובמהלך כ 25 דקות עבודה מופיעים 4000 שגיאות לערך.. אני לא עשיתי OC ולא שיניתי שום דבר מהגדרות היצרן של המחשב ועד לפני כמה ימים הוא עבד פרפקט. יש עוד משהו שאפשר לשנות/לבדוק או שפשוט לגשת לחנות להחלפת זכרונות? (יש לי תחושה שמשהו קרה גם ללוח אם..) http://img166.imageshack.us/my.php?image=dsc00546yb2.jpg תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. קודם כל זה הלוח: http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8S648FX-L.htm# האם אני יכול לשים בו 3 סטיקים של זכרונות? יש עכשיו 256MB של סמסונג במהירות 400Mhz ויש לי חבר שרוצה להוסיף עוד 2 של 256MB של A-DATA אני טוען שאפשר אבל מישהו טוען שזה לא טוב (בתנאי שאין בעיות תאימות בין החברות) ואל תגידו לי לקנות 1 של 512MB או משהו, תענו בבקשה על השאלה. תודה

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  10. Started by rotman,

מה אתם אומרים על לוח האם הזה? האם יש משהו מקביל שעדיף? בהנחה שבכל מקרה , אני הולך להוסיף עוד 60 ש"ח בשביל בקר IEEE 1394 כי אני חייב FW עריכה : אני לא עושה OC , שכחתי לציין את זה

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  11. מערכת הפעלה WIN 7 64BIT השימוש העיקרי (כמעט יחיד) במחשב הוא למשחקים. האם כדאי להוסיף זיכרון ואם כן לאיזה? תודה.

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  12. Started by jackhammer,

שלום לכולם. אני לא בטוח אם פה זה המקום או בציוד הקפי אבל בגלל שהשאלה שלי היא על החיבור עצמו (שהוא חלק מלוח האם) בחרתי לשים פה. יש לי לפטופ dell xps 15 9560 בנוסף יש לי גם עכבר אלחוטי (עם דונגל משלו) ואוזניות אלחוטיות (עם דונגל משלהם) בגלל שיש ללפטופ רק 2 חיבורי USB מלאים אני נאלץ לחבר סוג של USB האב כזה שמתחבר לחיבור הטאנדרבולט 3 ומוסיף עוד 4 חיבור USB 3. השאלה שלי היא אם אני מחבר דרך ההאב הזה גם את העכבר וגם את האוזניות, האם רוחב הפס של החיבור הזה יכול להוות צוואר בקבוק לעכבר+אוזניות? האם אני אחווה לאגים בעכבר או "תקיעות" בסאונד? תודה מראש לעוזרים.

13. מישהו יכול לתת לי דעה על הזיכון הבא ? : G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL שמחירו הוא: 730 ש"ח תגידו לי איך הוא אני צריך לדדעת..... ודבר נוסף: אני רוצה לדעת אם הלוח הבא תומך ב- SATA2 ואם כדאי לי לקחת SATA2 או SATA? דגם הלוח: DFI NF4 ULTRA INFINITY

• 15 תגובות
    • 941 צפיות
  14. Started by Gigiben,

שלום. אני בעוד שבועיים קונה מחשב חדש ואיתו אני קונה ווינדוס חדש שיתאים לביצועים שלו השאלה היא איזו מערכת ווינדוס כדאי לקנות? מצד אחד ווינדוס 7 נחשב כווינדוס הכי טוב ונוח שיש כרגע, אבל הרבה אנשים (ללא ביסוס עובדתי) טוענים שבעתיד הכל יתבסס על ווינדוס 8 ושווינדוס 7 כבר שייך להסטוריה. גם ראיתי שהdirectx החדש הוא רק לווינדוס 8.1 שרק היום ידעתי שיש כזה דבר.. (8.1) אין לי מושג איך זה משפיע (אשמח גם לדעת לגבי זה) בכל מקרה... מה כדאי ולמה? נ.ב אין לי מושג איפה לשים את הפוסט הזה, אבל לדעתי לוח אם מעבד וזכרון זה הכי כללי וקשור (כנראה) לתוכנה שאפשר, אז יכול להיות שזה מתקשר.. (מצטער אם שמתי את זה במקום הלא נכון) תודה לעונים

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Burning Ice,

היי. אני מתלבט בין הזיכרונות של samsung לבין הPQI. ההבדל במחיר הוא לטובת הPQI ואפילו ראיתי כמה ביקורות לא רעות על הזיכרונות האלו . הבעיה היא שאני שומע עליהם בפעם הראשונה .... לעומת זאת על הזכרונות של samsung לא ראיתי אפילו ביקורת אחת (בכלל ...) מישהו התנסה עם המוצרים של שני החברות ? תגובות יתקבלו בברכה .

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  16. Started by Lanzar,

שלום אני לפני קניית מחשב ביקשתי המלצה בתרד הבא, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=359754.msg3107456#msg3107456 כמו שרשמתי שם אני לא סגור על המעבד, אבל חושב לכיוון מרובע ליבה מהסיבה הבאה, מה המגביל אותנו ברזולוציות גבוהות ( כמו שכולנו יודעים ) הוא הכרטיס מסך, ולא המעבד... ככה שאין סיבה להשקיע באיזה מעבד דו ליבתי יקר ( לדעתי ) וברגע שיצאו משחקים שתומכים ב 4ליבות הקפיצה בביצועים אמורה להיות מאוד גדולה והרבה יותר משמעותית מעוד 500MHZ ( בממוצע ) ממעבד מרובע ליבה... אני צודק ? תעירו את עיניי, אין לי חשק לטעות... בקניה הזאת...

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  17. עוד כמה זמן אני אמור לרכוש מערכת חדשה (בינתיים אוסף פרטים אבל עדיין מעכב בשביל לחכות ל Radeon HD 5800 Series וכאלו, אבל זה לא הנקודה), ואני מתלבט בין 2 לוחות אם במחירים שונים לגמרי. האמנם המחיר לא משנה- אני יכול לעבוד ולחסוך את המאיות הנוספות אם זה שווה את זה, העניין הוא מה יתן ביצועים הרבה יותר טובים בהשוואה למטרות. אז ככה, ההתלבטות היא בין הלוחות- GIGABYTE GA-MA790X-UD4P בסביבות 650 ש"ח ולא אחר מה- ASUS Chrossair Formula III, שאמנם החנות היחידה בארץ שמייבאת אותו היא KSP, אבל יש לי קרובים בחו"ל כך שאין לי בעיה להזמין משם. והוא עולה בסביבות ה-1K. יעבדו עם המעבד AMD Phenom 2 X4 965. אז ככה, המטרות שלי הם בכללי עבודה ותנועה מהירה מאוד במערכת. השימושים הם משחקים, מוסיקה גליש…

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  18. האם בלוחות Z68 עם 4 חריצים לזיכרון אפשר להשתמש בסים אחד בלבד ?

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  19. בהתחלה רציתי את האסרוק.. בחנות אמרו לי אבל.. אתה מבין והכל אבל לגבי הלוח אם אתה טועה זה כמו לשים מנוע של מרצדס בתוך סוסיטה.. ואני לא מתכנן OC.. והאסרוק הזה התאים לכל המחשב אבל הם אמרו זה יתאים אבל זה ממש טיפשות לעשות כזה דבר.. ושזה יוריד לי גם בביצועים שזה הרי מה שמקשר בין כל החלקים בקיצור אמרו לא לקחת את זה האם הם צודקים במה שהם אמרו וזה באמת יוריד לי בביצועים או במשהו? ואז אני לאידוע איזה לוח אם לקחת.. 945G של גיגהבייט או אפילו 965G או P5B-VM.. אני פשוט לא רוצה שזה יוריד בביצועים.. ממה שהבנתי עד היום מהפורום אם לא עושים OC כל עוד הלוח מתאים לכל החלקים הוא יהיה סבבה וגם אנשים אומרים דברים טובים על אסרוק.. אז מה אתם אומרים לעשות?

• 14 תגובות
    • 790 צפיות
  20. Started by noambaum,

בקיצור יש לוח אם עם תושבת 754 ויש לו PCI-E? מה שקורה הוא שיש לי לוח אם ומעבד חדשים אבל כרטיס ישן (ראו מפרט) ואני רוצה להחליף כרטיס מסך ל: 1.X800GTO או 2.X1600XT....אם יהיה ל-AGP אז יש כזה לוח אם?,אני אשמח ללינקים

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  21. Started by imsnoop,

שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש בימים הקרובים מחשב נייח חדש לאחר שהישן עשה כבר את שלו והגיע הזמן להשתדרג. ובכן העניין הוא כזה, ב10 שנים האחרונות המחשבים שקניתי הכילו מעבדי INTEL בלבד ולמען האמת לא יצא לי פעם אחת להתאכזב, כמו כן תמיד עברה ליד אוזניי המונח AMD ולא ייחסתי לו חשיבות אפילו פעם אחת, לאחרונה כמו שהבנתם אני מחפש מחשב חדש לאחי הקטן (יש לציין כאן את השימושים והתקציב: 3200 ש"ח אחרי חריגה ושימוש מאסיבי במשחקים ושפות תיכנות שאני מכריח את אחי ללמוד), לכן פירסמתי לא פעם בקשות למפרטים בפורום כאן תחת שם אחר(של אחי) וללא יוצא מן הכלל המליצו לי AMD ולא INTEL. השאלה שלי היא מדוע???? מה הסיבה ש90% מהתגובות היו AMD ולא INTEL, האם INTEL זה כבר לא ה-מעבד לשימושים ותקציבים כמו שלי?…

22. Started by DXT,

האם KT333 באמת שווה את זה על KT266A? אני פשוט רוצה לחסוך כמה שאפשר אבל לא אם זה הבדל מורגש. והלוחות אם זה אלה: 7VRX - KT333, 7VTXE+ - KT266A של GIGABYTE. ואני לא מתכננן לעשות אוברקלוקינג או מודינג או משהו כזה, אני פשוט רוצה לדעת האם כדאי לקנות KT333 ואז זכרון במהירות 333 או KT266A וזכרון במהירות 266.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by TNAfan,

והאם כדאי להחליף את ה- E6600 שברשותי ל-E6850 ??

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by MiniMizer,

עם צאתו של המעבד החדש מבית AMD והופעת הביקורות והסקירות הרבות, רציתי לשמוע מה דעתכם עליו. ממה שאני התרשמתי, המעבד הזה בכלל לא משהו, וחוץ מירידה של 2 מעלות בטמפרטורה (כתוצאה ממעבר לתהליך ייצור בליטוגרפיה של 0.13 מיקרון) הוא לא מציג שום יתרונות על פני האת'לון XP ובטח שלא על פני הנורת'ווד המעולה של Intel. מה גם, שיכולות ההמהרה שלו די עלובות (22.5MHz תוספת זה המקסימום שהצליחו להגיע עם הXP2200+). אפשר היה לצפות למשהו יותר טוב... מה דעתכם?

• 47 תגובות
    • 5.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.