מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
תשובה מחשבון טוויטר רשמי של חברת ASRock מצית גל של שמועות ואכזבות בקרב חובבי החומרה לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אני כבר משתגע. מה יותר טוב ? לABIT יש SoundStorm, שמעבר לכך שהוא כרטיס קול יותר טוב (שזה בכלל לא משמעותי לי כי אין לי רמקולים טובים), הוא משתמש במעט משאבי מעבד שזה חשוב. לאיפוקס אין סאונד סטורם, אבל הוא בא עם היטסינקים למופסטים וכבלי IDE מעוגלים ! מה לגבי האוברקלוקינג ? הם זהים ? ולגבי הביצועים עצמם ? תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! אני תריך תשובה עד הערב: האם כדאי להשקיע עוד מאה דולר (מה שאני ממש לא רוצה) ולקחת 4400 במקום 4200? איך פוטנציאל הOC שלהם? תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי אנשים.. התקציב ללוח הוא עד איזור ה-1000 ש"ח. למרות שאני מעדיף לחסוך כאן אם ניתן גם לאיזור ה-800, ופחות אם ניתן. צריך שיתמוך במתח 2.1V ויותר לזיכרון, ויהיה סביר לאוברקלוק. המעבדים אני יודע אינם אוברקלוקרים מדהימים בכל מקרה (ולא, אין אופציה לקחת D920 במקום עכשיו, אולי בעתיד), השאלה אם יש לוח עם מחלקים טובים שמאפשר להריץ את הזיכרון במהירות גבוהה במיוחד בלי להמהיר את המעבד מעבר לגבולות שלו (עם מכפלה 14, וגבול של בערך 3.2 ג"ה, המעבד בטח לא יכול לסבול מעל באס של 230-240 מ"ה). כמו שאני רואה את זה יש מספר לוחות פונטציאלים, אבל אני לא מעודכן במיוחד: Abit AW8 (955X) + HEATPIPE? באיזור ה-950 ש"ח ב-KSP. Asus P5LD2 945P - באיזור ה-780 ש"ח ב-KSP (או גירסת הדלוקס באיזור ה-1000…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחליף ספק כח במחשב desktop של lenovo, דגם thinkcentre m93p כשבאתי להרכיב את הספק כח שמתי לב למשהו לא שגרתי lenovo בלוח אם ובספק כח שהם כוללים לא משתמשים בחיבור הסטנדרטי ATX אלא בחיבור של 14pin הנה תמונות של החיבור ללוח אם מספק הכח שאני מתכוון להחליף: מישהו נתקל בזה? אני יכול לייצר מתאם לחיבור הזה מהספק החדש (ATX ל 14pin), יש למישהו רעיון אחר?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, למחשב שמיועד בעיקר לגיימינג עם לוח אם GigaByte GA-P55A-UD5 ומעבד INTEL CORE I7 2.8Ghz 860 אני מחפש זכרונות DDR3, של 8 ג'יגה. חשבתי על 4 סטיקים כ"א 2GB. יש המלצות לחברות? או לכרטיסים ספציפים? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני קונה שדרוג מערכת ובהתחשב בכך שאני אוברקלוקר חובב אני בחרתי ב-i5 2500K. התקציב, כאמור הוא עד 1200 עם חריגה של אולי 100 ש"ח. ראיתי כמה לוחות מעניינים: 1) Gigabyte Z68XP-UD3P 2) Gigabyte Z68XP-UD4 3) Asus Maximus IV Extreme (מאוד מגרה..) 4) Asus P8Z68 Deluxe (עולה כמו המקסימוס) 5) Asrock Fatal1ty P67 Extreme (המבצע ב-IQPC נראה מפתה) כמו שניתן לראות הלוחות האקסטרימיים הם בצ'יפסט P67 ולא Z68. אני לא יודע האם זה חיסרון לשימושי ולכן נעזר בכם. אני אשתמש בכרטיס אחד (560 TI) ככה שהמקסימוס נראה קצת "אוברקיל" (16X 8X 16X ותמיכה במערך משולש :jump1: ) אשמח גם להמלצה במסגרת התקציב שלא נכלל ברשימה. יום טוב ותודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי שאלה מענינת האם ניתן לפתוח למעבד שלי-amd phenom x3 8450 את הליבה המיותרת וא"כ כיצד ניתן לעשות זאת? תודה ושבוע טוב!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות לוח אם ואחרי שחיפשתי מצאתי שניים שרציתי לדעת מה ההבדלים בניהם בגלל ההפרש במחיר נראה לי קצת מוזר... Asus Sabertooth X58 או Asus Maximus IV Extreme-Z B3 תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה מעבדים כמו ה 133 וה166 אבל אני לא יודע איזה הוא כי כאשר אני משחק עם המכפלות וה FSB של הלוח אני יכול להגיע מ 60 MHZ עד ל250 MHZ אז איזה דרך יש בכדי לדעת איזה מעבד זה? תודה רבה IDD
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
2x1024MB של הזיכרון הזה http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_el_ddr_pc_3200_dual_channel_platinum בכמה אפשר למכור את הזיכרון הזה אם הוא קצת משומש (כמה חודשים)? והאם יש אנשים שיקנו את זה בכלל?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מבין מה ההבדל בין שני המעבדים האלו (g640 vsg840( שניהם בעלי 2 ליבות שרצות באותו תדר 2.8Ghz עם 3M CACHE חיפשתי באינטרנט הסבר כלשהו ולא מצאתי יש הבדל כלשהו במשחקים כבדים או בביצועי מעבד ? ואם כן למה אם המפרטים שלהם זהים? תודה רבה לעוזרים כמובן!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כן כן שאלתי אתכם כבר את השאלות האלה .... לוח אם כניראה : GA-8INXP ציפסט(E7205) P4 2.4 אילו זכרונות לקנות? מבדיקה שלי יש הפרשי מחיר של עד 100% ! ! (400-3200) Corasir 512MB DDR CMX512 2700LLPT מחיר 1,033 ש"ח Corsair CMX512-2700C2PT מחיר 773 ש"ח Winbond Winbond DDR 512MB 3200/400Mhz מחיר : 629 ש"ח GeiL GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel מחיר 952 (2 יחידות 256) GeIL 512MB PC2700 333MHZ DDR מחיר 462 GeiL 512MB PC3700 DDR 466MHZ מחיר 1320 איזה סוג ינצל טוב ביותר את הלוח שלי. ולמה יש כאלה הפרשי מחירים?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מאוורר+גוף קירור חדש ואני צריך לדעת איזה סוקט יש לי כדי לקנות את הדגם המתאים. איך אני מברר איזה סוקט יש לי במחשב? זה מחשב Intel P4 3Ghz Prescott. תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני הולך לקנות את הלוח הזה http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=p4c800e הוא הכי טוב וזה מה שאני מחפש יש למישהו ביקורות על הלוח יודע איפה אפשר להשיג אולי ביותר זול?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה הנשאלת...מבחינת ביצועים ולא מבחינת מחיר....מה עדיף הI7 930 שבאמת כבר זקן לעומת החדש I7-2600 שבאמת חדש. מצד אחד נדמה לי שה2600 לא תומך TRI-CHAN - אבל בכלל רואים בזה את ההשפעה ? מה יותר חזק ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזהירו אותי ולא שמעתי.. הלוח הזה של אסוס P5B800 עם הצ'יפסט של VIA.. בקושי שרד לי שנה וקצת ותמיד אין אחריות כשצריך.. בקיצור, חייב לקנות לוח אחר אבל בלי להחליף זכרונות (DDR 2G), כרטיס מסך AGP ומעבד פנטיום D820 סוקט 775. התוכלו בבקשה להציע לי משהו איכותי שלא יקרע לי את הכיס?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, פתחתי גם נושא חדש בפורום מארזים, אני משתחרר מהצבא בחודש הקרוב ומתחיל לעבוד באינטנסיביות, אני חייב מחשב חדש (כיוון: הארדקור גיימינג) ומתכוון מהחודש הקרוב להתחיל לקנות אחד בחלקים, עכשיו יש לי מחשב ישן מאוד יחסית, דואל קור, מארז מיושן, 8800GT OC שמתחמם הרבה יותר מידי ואין מספיק קירור, ועכשיו סלוט הPCI-X שלי נשרף אז אני על הכרטיס מסך של הלוח אם שלא מריץ טטריס... אני צריך לקנות לוח אם שאני אוכל לחבר כבר עכשיו למחשב המעפן שיש לי ולהפעיל את ה8800GT שלי עליו בינתיים, עד שאני אקנה מארז חדש ואז מעבד חדש, ספק, זכרון וכ"מ וכל העסק... אני לא מודע ממש למחירים של לוחות אם איכותיים מול פחות איכותיים אבל ראיתי בZAP לוחות אם פופולריים ב800 שקל!! זה לא יקר בטירוף? בכל מקרה אשמ…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את הלוח הבא gigabyte h87 d3h יחד עם הsniper של g.skill ולאחר הקניה אני רואה שהזכרונות 1.25V. העניין עלול להוות בעיה או שהזכרונות לא חייבים להיות 1.5V? ושאלה נוספת, הקירור של אניטל לא מגיע עם משחה?? על המאוורר היו שלושה פסים שנראו כמו סוג של משחה...אך לא בשפורפרת
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. לפני מספר שנים קניתי לפי המלצה שקבלתי בפורום מפרטים כאן מחשב. הטרד של המחשב שקניתי כאן. ברצוני לקנות עוד זכרון RAM. תקציב - 300 ש"ח מקסימום ועדיף פחות. לוח האם הקיים: Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset הזכרון הקיים: Corsair DDR2 4096MB 800MHZ XMS Dual Channel CL5 המפרט המלא של המחשב שלי, אותו הציע YairZ מופיע בקישור לפרטים נוספים. בזמנו, הזכרונות האלה עלו לי 289 שקלים, וכיום אני לא מוצא את הרכיב הזה לקניה. ברצוני לשדרג את הזכרונות לפחות ל-8 גיגה, אם אפשר יותר אז יותר, בתקציב של עד 300 שקלים. אם ניתן להשיג עוד זכרון כמו שיש לי במחיר נמוך ממה שהוצאתי כשקניתי את כל הרכיבים - מה טוב. אשמח להצעות נוספות בתקציב זה. לא מתוכנן OC או משהו כזה, ברצוני לשפר את תגובת…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם שבוע שעבר קניתי מחשב עם לוח אם 915P של msi ורציתי להגיד לכם כמה דברים עליו. קודם כל הלוח אם תמאים סוף הדרך לאוברקלוקינג ;D ,יש לו הרבה אפשרויות של אוברקלוק ידני ואפשרויות אוטומטיות שהמערכת נותנת. דבר שני לא לקנות זכרותות DDR2 של סמסונג כי הלוח אם לא תומך אני עשיתי טעות וקניתי אותם ועד עכשב אני מחכה לזכרונות אחרים שהחנות צריכה לספק :-\ . כמובן שהזכרונות האחרים יהיו תוצרת kingston :ylsuper: אז זהו זה מה שאני יודע בינתיים עד שאצליח להפעיל את המחשב. קישור לאתר של הלוח: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=603
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי, המחשב הישן הלך לעולמו סוף סוף [אחרי שמונה שנים... אין כמו פנטיום 150!] ואני קונה מערכת חדשה שתחליף אותו כמחשב משני... אני רוצה ללכת על מעבד סלרון אבל אין לי מושג איזה לוח אם לקנות. אני מחפש לוח זול אבל לא זבל... לא עקבתי הרבה זמן אחרי צ'יפסטים למעבדי אינטל אז אני קצת לא בענינים. יש למישהו המלצה? אגב, רכיבים מובנים יתקבלו בברכה - אני מנסה להקטין את העלות. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים הביאו בנצ'ים של מרובעי הליבה של אינטל וגם של קונרו כפולי ליבה והיתה מגמה חדה וברורה שכאשר התכנית מנצלת ריבוי ליבות , המרובע ,היה לו כפול ביצועים מהכפול ליבה ולעומת זאת בתכנית שלא מנצלת ריבוי ליבות , המרובע , והכפולי ליבה כמעט השתוו בביצועים . אז השאלה שלי כזאת האם מרובע אמיתי (כמו ש urib/amd אוהבים להגיד ;D ) בתוכנה שלא מנצלת רבוי ליבות , האם יהיה לה ביצועים כפולים מכפולי הליבה ?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש הבדלים בין המעבדים האלה?? AMD Athlon 64 (3200+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL - ש"ח 1274 - בלוג'יק PC AMD Athlon 64 3200+, Socket 939, 1600fsb, Tray - ש"ח 1124 - בגלובנט AMD Athlon 64 3200, Socket 939, FSB1600, TRAY WINCHESTER - ש"ח 1092 - בגלובנט (מה ההבדל ביניהם? מה זה TRAY? ולמה אין כאן "+" ב 3200? זה טעות או דגם אחר?? AMD Athlon 64 3200 Socket 939 BOX - ש"ח 1249 - בלוג'יק PC AMD Athlon 64 3200 Winchester Socket 939 Tray - ש"ח 1179 - בלוג'יק PC AMD Athlon 64 3200+ Tray CPU - ש"ח 1159 - בלוג'יק PC מה ההבדלים?? איזה לקחת?? תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-