מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
רק לוח, מעבד, זכרון. נא לא להתייחס לנושא המחיר/כדאיות אבל גם לא להציע 4GB זכרון או משהו כזה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה זה??? הבנתי שזה קשור למעבדים אבל לא הבנתי מה זה גשר צפוני ... גשר דרומי... על מה הם מדברים? עריכה של ath£on|no£hta: כיוון שאתה לדעתי לא מספיק ותיק בפורומים רק ערכתי את הכותרת של הנושא. בפעמים הבאות תשתדל לבחור כותרת קצת יותר ברורה לנושאים שאתה פותח.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח של ג'יגהבייט VAX ומעבד +2600 - כשבביוס אני בוחר TOP PERFORMENCE המעבד רץ ב-2.13 GHZ וכשאני לא בוחר באופציה הזאת הוא רץ ב-2.09 GHZ . המעבד הוא עם באס 333 החדש יחסית אבל עם הפונקציה עובדת הוא עושה לי ריסטים לעיתים קרובות - שאלתי היא באיזה מהירות הוא אמור לעבוד כרגיל ? ולה ה-TOP PERFORMENCE משפיע על המהירות שלו? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש מחשב intel pentium 3 665mhz עם לוח אם של ASUS מדגם P3V133 (ברגע שאני נותן לכם את הדגם את יודעים אילו פונקציות יש לו..אני מקווה ,אם לא אני אצלם את הלוח וישלח לכם ,רק תבקשו..) יש לי שני כרטיסי זיכרון האחד 256 sdram pc133 והשני sdram pc133 64 יש ליכרטיס מסך דו מימדי גרוע ביותר לפני הלוח אם האם אני יכול לשים בו את הכרטיס ? ddr 512MB 400MHz ?? וכמובן לזרוק לפח אני שני הכרטיסים הקודמים?? אחרי שתענו לי על השאלה הזאת אני אשאל עוד כמה שאלות בנתיים תודה
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין בלהדליק מחשב עם הלוח אם הספציפי הזה מרחוק דרך ה-LAN. לגרסת ביוס קוראים: IG31C-M7S. עכשיו, בהגדרות בביוס אני נכנס ל-Advanced -> Power config ואז מופיע לי מסך עם הכותרת ACPI (לא power config). שמה יש תת תפריט שנקרא: Advanced Resume Event controls. ושם אפשר לאפשר את האפשרות: Resume on PME#. (עם הסולמית) עכשיו בדקתי בהוראות של הביוס וכתוב: When you select Enabled, a PME signal from PCI card returns the system to Full ON state. ואז כתוב שאני צריך כרטיס רשת שיתמוך בWOL....... עכשיו השאלה שלי היא כזו: זה נראה כאילו אפשר לעשות WOL ללוח M. אבל השאלה שלי אם WOL יעבוד גם במצב שהמחשב כבוי לגמרי, ולא רק במצב המתנה. (שאני מבין שמצב המתנה זה ACPI) ,תודה מראש לעוזרים…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, האם עדיף לקחת כרטיס אחד של G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5 מאשר 2 כרטיסים של G.skill DDR2 2048MB 800MHZ NT CL5-5-5-15 בעיקרון המחיר של כרטיס אחד של 4 ג'יגה עולה 275 ש"ח ו 2 של 2 ג'יגה עולה 280 ש"ח... אז ההבדל הוא 5 ש"ח בלבד. יש עדיפות מסויימת? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו לעזור לי, לגבי מעבד I5-520M כתוב שהמהירות יכולה להגיע ל2.93 בטורבו, רציתי לדעת האם זה כששני המעבדים פועלים או רק אחד. וכן אותה שאלה לגבי מעבד מרובע i7 720QM כתוב שיכול להגיע ל2.8 האם זה רק כשמעבד אחד פועל או כל הארבעה מגיעים למהירות זה, אשמח אם תוכלו להפנות אותי לאיזה מקור שדן בזה בצורה רצינית
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע את הלוח הזה : asus m2n-e עם מעבד amd 64 x2 4600 אני רוצה לשדרג את המעבד אבל הייתי בטוח שבשביל לשדרג את המעבד אני יצתרך גם לשדרג לוח אם +זכרונות כי הלוח אם שלי לא תותך ב- am3 ראיתי באחד הפורמים את התרד הבא : http://www.tomshardware.com/forum/257267-28-phenom האם זה אומר שאני יכול לקנות מעבד AM3 וזה יעבוד על הלוח אם שלי ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. על לוח אם X58, תושבת 1366, קיימים 3 ערוצי זכרון. ברגע זה, מותקנים אצלי רק 2 סטיקים, של 2 גיגה כל אחד = סך הכל 4 גיגה ראם. האם יש שיפור בביצועים (אני מבין שזה מונח מאוד יחסי) כאשר משתמשים בכל ערוצי הזכרון? ז"א - האם כדי, עבור סכום די נמוך של 12 דולר, להוסיף סטיק של זכרון (וזאת לא להוסיף זכרון למערכת, אלא להנות מהיתרונות של 3 ערוצים)? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה יותר טוב (ביצועים,מהירות...) I3 או CORE 2 DUO ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי להתקין windows xp sp2 ולא הצלחתי. משיטוט קצר באינטרנט, ראיתי שיש לבצע צריבת ביוס. שאלתי היא: מה הדרך הכי בטוחה לעשות את זה? קראתי קצת באינטרנט וראיתי שזה מסוכן אבל גם ראיתי שללוח שיש במחשב, ישנה אפשרות לשחזר את עצמו. מישהו שמע על כך? בתודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, איזה לוח אם יותר טוב מהבחינה של אוברקלוק ושל כל מיני דברים מסביב BIOSTAR TP45 HP או GIGABYTE GA-EP45-DS3L, שאתם עונים לי אז אשמח מאוד שתגידו לי מאיזה בחינה עדיף לוח X על לוח Y. ואני מדבר על המעבד Intel Core 2 Quad Q9550, ואם אתם רוצים להמליץ על משהו אחר אז משהו עד 575 ש"ח.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש שני לוחות לI5 ואני לא יודע מה עדיף GIGABYTE GA-P55-US3L GIGABYTE GA-P55M-UD2 מה עושה את השני פחות טוב? כי לשני יש תמיכה ברמקולים 5.1 ולראשון אין יש משהו שלראשון יש שלשני אין? , ראיתי בתמונה של החיבורים באתר של גיגבייט איזה חיבור וורוד ארוך כזה , מה זה? למה זה משמש? פשוט אם המחירים ירדו מספיק בחודשיים הקרובים יהיה לי מספיק בתקציב כדי להכניס לי לוח אם נורמלי ולא Whitesburge אבל אני חושב שללוח ב 650 שקל צריך שיהיה מינימום חיבור לרמקולים 5.1 ועוד משהו .. מה ההבדלים בין הלוחות האלה לבין הלוח הפשוט של אינטל?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מצטער שאני משגע אתכם :-\ פשוט עכשיו אני די סגור על מה שאני הולך, נשאר לי משהו כמו 400 שקלים עודף ורציתי לדעת במה כדאי יותר להשקיע, מעבד או לוח אם. כרגע המפרע הוא כזה amd 3200 939 gigabyte k8nf-9 x800xl 1gb ram ב-400 שקלים שנשארו במה כדאי להשקיע? האם כדי לשפר תלוח אם ל=msi k8n new 4 platinum או שכדאי יותר להשקיע במעבד ולקחת- amd 3500 venice מה אתם אומרים?(לא מתכנן אוברקלוקים והמחשב למשחקים כבדים מאוד)
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שפירמטתי את המחשב, רציתי לקבוע את הפירסט בוט כדיסקט. יצאתי מהדוס, וכשהדלקתי תמחשב שוב (או כמה שעות אחרי או יום אחרי - לא זוכר בדיוק), כלום לא עלה, לא ראיתי בהתחלה תסטרטאפ של הלוח אם (או משזה לא יהיה), וכשלחצתי DEL כלום לא קרה... אז איך אני יכול להתקין על המחשב הזה ווינדוס? חשבתי אולי לקחת תהרד דיסק אלי, ולהתקין דרך המחשב שלי, אבל זה מסובך ואין לי כוח לזה... אז מה אני צריך לעשות?...
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! אני תריך תשובה עד הערב: האם כדאי להשקיע עוד מאה דולר (מה שאני ממש לא רוצה) ולקחת 4400 במקום 4200? איך פוטנציאל הOC שלהם? תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רצ"ב ידיעה לגבי בעיות של nForce 4 בגרסה הראשונה עם hypertransport http://www.theinquirer.net/?article=19313 אני חשבתי לחכות ללוחות עם NF4 אבל, מאחר ו- PCI EXPRESS לא ממש נותן יתרון ממשי היום, אולי עדיף ללכת על בטוח ולקחת פשוט NF3? האם מניסיונכם לוחות עם chip set חדש חשופים לבעיות? אני עומד להזמין כרטיס מסך השבוע וצריך להחליט אם זה יהיה AGP או PCI EXPRESS כך שעבורי זו החלטה חשובה מאד דרך אגב, חזרתי מחו"ל השבוע והבאתי שני חלקים למחשב החדש WD RAPTOR 74G 1GB OCZ Platinum series PC3200 מאחר ומדובר בגרסה ישנה יותר, ולא גרסת Revision 2 - מישהו אמר לי שיתכן וזה עם ה - winbound chips - מישהו יכול לאשר? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המתח ( V ) של הזיכרונות המומלץ / נדרש ללוחות החדשים פלטפורמה Z
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח שתענו! איזה כונן קשיח יותר טוב למחשב, Segate או Western digital blue? יותר חשוב לי הביצועים אך גם צריך שהוא לא יהיה רועש מדיי!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים , הזמנתי: SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz x 2 2GB אבל מאחר שיש בעיות במלאי (כמעט בכל מקום אין תזיכרונות האלה) החלטתי לא לחכות כי זה עלול לקחת הרבה זמן , החלטתי להחליף... אז אני רוצה משהו שיהיה מספיק טוב וגם נחמד לאוברקלוק אולי... המליצו על: GSKILL DDR 500mhz 2048MB DUAL CHANNEL 3-4-4-8 שהם קצת יקרים , אבל... לא יודע... החברה שקניתי ממנה כבר ניסתה מלא מקומות ופשוט אין סאמסונג בשום מקום... מה אתם אומרים? מה לקחת? תמליצו לי על משהו בבקשה... עריכה: לא להפריז במחיר כן? שיהיה בערך 600 עד מקסימום מקסימום 800 לסטיק...
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זכרון לקונרו (e6300) את הזכרון אני אקנה בחו"ל כמו שאמרתי זכרון 2*1GB על איזה חברה אתם ממליצים (kingston,pqi,gskill,...) יש את העניין של התזמונים של הזכרונות(לא רוצה לעשות overclocking) ויש גם את העניין של Cas Latency שאין לי מושג מה זה אומר וכמובן המהירות 667 או שאולי 800mhz וגם מה זה pc2 5300 או pc2 4200 וכ"ו התקציב שלי גג 200$ רק לזכרון לא יותר אפשר לראות פרטים באתר http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820146093
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה: יש לי לוח אמ אסוס P4S533-MX אני רוצה לעשות שדרוג לזכרון עכשיו יש לי 256SDRAM133 אני מתלבט אם להוסיף: עוד 512 SDRAM133 ככה שיהיה 768 או לשים פשוט 512 DDR 333MHz ולהעיף את ה SDRAM מה אתם מציעים? :s05:
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות זכרון חדש למחשב שלי. כרגע יש לי 256MB DDR (ישן, אני יודע...) לפי CPU-Z , התדירות שלו היא 166MHZ (אמרו לי שזה בעצם פי שניים או משהו כזה - אני אשמח להסבר ...) אני זקוק לזכרון של 1GB וכנראה אני אקנה את זה: 400MHZ ?1GB Corsair (Value) CL3? (בהמלצת חבר) יש לי מעבד של AMD ולוח אם של Gigabyte ורציתי לדעת איך אני יכול להיות בטוח שהזיכרון "ירוץ" על המעבד. כלומר, האם CPU יכולה "להגיד" לי שהזיכרון מתאים, ואם כן - איפה אני יכול לראות את זה? אני כמובן מתכוון להוציא את הזיכרון הקיים... תודה מראש על העזרה, RedFox.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בחרתי את הבחירה שלי ואני אומד מאחוריה אבל אני רואה אנשים משקיים הרבע מאוד כסף בINTEL אז אני רוצה לדעת למה? אולי פיספסתי משהוא.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באיזה טמפרטורה הוא יכול להשרף ואם אני צריך לקנות עוד מאוררים נ.ב : הייתי בממדיון היום והמחשב כל הזמן היה פתוח עם הורדה ומירק...
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-