עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ben672,

שלום! יש לי שאלה מענינת האם ניתן לפתוח למעבד שלי-amd phenom x3 8450 את הליבה המיותרת וא"כ כיצד ניתן לעשות זאת? תודה ושבוע טוב!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by TC2B,

כל העוצמה והשקט של האתלון 64 מקופלים לתוך לוח קטן. בדרך כלל לוחות כאלה גם זולים יותר מלוחות ATX רגילים ב 100 שקל בערך. קשור לאתר היצרן: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=622 מארז מיוחד ללוחות mATX, האנטק אריה: http://www.antec-inc.com/us/productDetails.php?ProdID=15130 אבל כמובן שגם כל מארז ATX רגיל יתאים.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ZaKeN17,

אני רוצה לקנות מחשב שכולו יהיה אינטל כולל הלוח אם. ורציתי לדעת אם הלוח הזה טוב, אם הוא תומח בSATA2, וכל הדברים החשובים והאם יהיה ניתן לעשות אוברקלוק טוב עם הלוח...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שבוע טוב לכולם, אני מאוד מתלבט בין שני מעבדים שאני ארכוש בזמן הקרוב *core I5 650 *core I5 750 -לוח אם יהיה GB P55A-UD3 -זיכרונות יהיו ddr3 Adata 2000mhz אלא אם תמליצו זיכרונות אחרים השימושים הם: *אוברקלוק מקסימלי אפשרי. *משחקים *התעסקות בגרפיקה ממחושבת ועיבוד תמונה. בגדול רציתי לדעת איזה מעבד יותר טוב לשימושים הנ"ל והאם יהיה הבדל מוחדשי לאחר OC בינוני שיבוצע,בין היתר ארצה למכור את המאוורר הנוכחי (TR ULTRA 120) ולרכוש מאוורר מתאים לתושבת I5. תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מה ההבדל?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by agent__smith,

http://www.shopblt.com/item/intel-core-i7-4930k-lga-2011/intel_bx80633i74930k.html עכשיו אני באמת מבולבל.... זה IVY BRIDGE-E ? LGA2011 ? איך המעבד הזה מול ההסוול ? מה פתאום הם מוציאים אותו ?

7. שהוא יגיע לארץ כי זה גם תלוי כמה הוא עולה או לקנות את המעבדים הרגילים?? וכמה יעלה ה3000 AMD אם ליבת הבארטון בערך יותר מ 1500??

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני רוצה לקנות מחשב נייד (ואני לא מציין את זה כדי שתעזרו לי לבחור מחשב, רק כדי שתבינו טוב יותר את השאלות שלי). אני לא מתכנן להסתובב איתו הרבה (יש לי טאבלט. מספיק לי). יש לי קצת ידע במחשבים, ועכשיו, כשאני מחפש מחשב, נזכרתי ששמעתי פעם שזיכרון הוא צוואר בקבוק (ספציפית שאחת הבעיות היא שלא ניתן, במחיר סביר, לספק למעבד זיכרון בנפח גדול שהוא יכול לגשת אליו מהר במיוחד - ולכן יש את רמות ה- Cache) אז התחלתי לתהות עד כמה משפיעה כמות ה- Cache על מהירות הפעולה של המחשב, ועד כמה מעבד 64 ביט שמריץ מערכת הפעלה מתאימה שונה בביצועים ממעבד דומה שתומך רק ב-32 ביט (אני מודע לתמיכה ביותר זיכרון, אבל מה שמעניין אותי זה יותר ביצועים בעיבוד מאשר יכולת גישה לזיכרון). לא ממש מעניין אותי לגבי ייתר…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by DarkAnus,

שידרגתי את המחשב לפני כחצי שנה בערך ל: i5 3570K, GA-Z77-D3H DDR1600 וזוג סטיקים של 2GB של G.Skill מסדרת Ripjaws DDR3 1333Mhz dual channel. נראה לי שהגיע הזמן להוסיף קצת מעבר ל4GB זכרון. קורה שאני גולש עם עשרות טאבים ורואה שהזכרון מנוצל לגמרי, כשגם הבנתי שלמשחקים מסויימים [bF3] רצוי יותר מ4GB. לשימושי אינטרנט רגילים, גיימינג וOC מתון לאזור ה4.2GHZ, איזה זכרונות אני צריך? עוד זוג זהה של 2 סטיקים של 2GB, או עוד סטיק בודד של 4GB? האם יש טעם למכור את הזכרון הנוכחי ולקנות בכלל סט חדש של זכרונות מהירים יותר? הבנתי שמהירות של זכרונות וdual channel אלה דברים זניחים למדי. אני צודק? כמו כן, יש צורך להתאים תיזמונים בין סטים של זכרונות? אשמח למעט ייעוץ. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני מחליף ספק כח במחשב desktop של lenovo, דגם thinkcentre m93p כשבאתי להרכיב את הספק כח שמתי לב למשהו לא שגרתי lenovo בלוח אם ובספק כח שהם כוללים לא משתמשים בחיבור הסטנדרטי ATX אלא בחיבור של 14pin הנה תמונות של החיבור ללוח אם מספק הכח שאני מתכוון להחליף: מישהו נתקל בזה? אני יכול לייצר מתאם לחיבור הזה מהספק החדש (ATX ל 14pin), יש למישהו רעיון אחר?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, בשעה טובה קניתי מחשב חדש, i7 930 D0 - BATCH 3001A481 GA-EX58A-UD3R NOCTUA NH-U12P SE2 G.SKILL 6GB 1600MHZ CL8 SAPPHIRE 5850 INTEL X25-M 80GB SEASONIC SS-600HT LANCOOL K62 לאחר מספר ימי עבודה נוכחתי לגלות רעש מציק מהמחשב (מן צפצוף חלש אך משגע) בהתחלה חשבתי שזה מהכרטיס מסך, שכן זה נפסק כשאני נכנס למשחקים, אך לאחר פתיחת המחשב מסתבר שהרעש מגיע מהספק כוח. לאחר חיפוש בגוגל, מסתבר שהרעש נקרא high pitch noise וזה דבר נפוץ מאוד, אבל אם מעוניינים להעלים את הרעש לחלוטין יש לבטל את הפונקציות C5\6\7 ו-C1E בביוס. C5\6\7 היו כבר מבוטלים, אבל C1E היה פעיל. אכן, אחרי שביטלתי גם את הC1E הרעש נפסק, שאלתי היא: מה זה בעצם הC1E ועד כמה זה גרוע לבטל אותו ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by roeesnir,

איזה עדיף? לWin7 וישומים משרדיים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Rong,

יש לי כזה מחשב לוח אם P4p800 deluxe מעבד p4 עכשיו לא ליצחוק עלי זיכרונות 384 DDRAM לא בדואיל וכרטיס מסך G FORCE 2 MX אני צריך ממכן שתציעו לי כרטיס מסך טוב וזיכרונות טובים בתקציב שלא ניגיד 1500-1000 משהו כזה לשניהם ביחד זיכרונות http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1103_1105&products_id=6126 שתיים כאלה כדי שיעבוד בדיואל וכרטיס מסך תציעו לי רון ...

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. כבר כמה שנים לא החלפתי לוח ומעבד, אז כבר לא הכי מעודכן בסדרות החדשות. ראיתי שאינטל בדור 10 ו 11 כבר, מה נחשבים אצלם המעבדים התקציביים והמשתלמים? מה נחשב המשתלם והאיכותי ב AMD? איזה ערכות שבבים. מתאימות למעבדים מבחינת לוח אם, שיהיו את הפיצרים החשובים, לא בסיסי מידי אבל גם לא high end?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, אני מעוניין להוסיף זכרון למחשב שלי ואני לא בטוח איזה זכרונות לקחת. אני גם תוהה האם כדאי לי לבצע OC. זה המפרט שלי: Q6600 +Freezer 7 PRO 8800GT GeIL DDR2 800 MHz CL4) 2GB) abit IP35-E Corsair VX450W השימושים שלי במחשב הם בעיקר אינטרנט (FF עם לא מעט תוספות ומשהו כמו 10 טאבים פתוחים), ויזואל סטודיו, קצת משחקים (GTA4 וכאלה, לא משהו ממש ממש כבד) וקידודים קלים של קבצי אודיו ווידאו. כרגע אני מרגיש שהמחשב יחסית איטי ומגיב לפעולות שונות לאט. קראתי את הדיונים האחרונים בנוגע לכמות הזכרון אותה אתם ממליצים להוסיף ודיי התבלבלתי. האם הוספת זיכרון תעזור לי? ואם כן, כמה כדאי להוסיף ואיזה סוג של זכרון להוסיף? התקציב הוא בין 300-400 ש"ח. האם כדאי לי גם לעשות OC למעבד? (לא…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by asaf999,

שלום לכולם. אני מתכוון לקנות מחשב חדש ויש לי התלבטות רצינית בין שני המעבדים האלה (וגם E6600). רציתי לדעת מה ההבדל בין E6700 ו X6800...!! האם ההבדל היחדי הוא ש-X6800 בא עם 2.93GHz וה-E6700 בא עם 2.67GHz זה הכל?? בשביל זה ההפרש במחיר הוא 3K....??? לא ניראה לי.. בכל מקרה אם מישהו יודע ומוכן לעזור אני אשמח!!

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. השחקנית הסינית עומדת להשיק את המכשיר החכם המודרני הראשון עם מסך 6.9 אינץ׳ לכתבה

18. Started by aviv1290,

E2140 או 4400X2? מי יותר טוב לOC? מי יתן יותר ביצועים עם יעשו על שניהם את אותו OC? תוכיחו לי אבל, אל תזרקו באויר!. תודה רבה.

• 28 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום יש לי התלבטות בקניית שני לוחות אם שניהם מתוצרת asus הראשון הוא p4pe/l והשני p-4s8x איזה מהם ישרת אותי טוב יותר? המחשב מיועד למשחקים ואינו מתוכנן oc בכלל!(אולי בעתיד הרחוק).

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by shay360,

בפעם האחרונה שהייתי בחנות מחשבים אז המוכר אמר לי שהוא החליף לי את הזיכרון מ SDRAM ל DDRAM ללא תשלום זה היה נראה לי מוזר אבל לא התייחסתי כי הוא איכשהו קרוב משפחה שלי... לפני כמה זמן התקנתי את התוכנה אוורסט וסתם הסתכלתי שם על כל מיני דברים ופתאום אני רואה שיש לי זיכרון SDRAM שאלתי חבר שלי והוא אמר שיכול להיות שהוא פשוט שינה את השם בביוס כדי שזה יראה כאילו יש לי זיכרון DDRAM אז אני רוצה לדעת אם זה נכון או שפשוט התוכנה הזאת לא ממש מדייקת? או שאולי יש אפשרות לבדוק את זה על ידי הסתכלות על הכרטיס עצמו? יש הבדל במראה שלהם? תודה מראש!

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Ori ZEE7,

קניתי את הלוח הבא gigabyte h87 d3h יחד עם הsniper של g.skill ולאחר הקניה אני רואה שהזכרונות 1.25V. העניין עלול להוות בעיה או שהזכרונות לא חייבים להיות 1.5V? ושאלה נוספת, הקירור של אניטל לא מגיע עם משחה?? על המאוורר היו שלושה פסים שנראו כמו סוג של משחה...אך לא בשפורפרת

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by יקירn95,

לא מבין מה ההבדל בין שני המעבדים האלו (g640 vsg840( שניהם בעלי 2 ליבות שרצות באותו תדר 2.8Ghz עם 3M CACHE חיפשתי באינטרנט הסבר כלשהו ולא מצאתי יש הבדל כלשהו במשחקים כבדים או בביצועי מעבד ? ואם כן למה אם המפרטים שלהם זהים? תודה רבה לעוזרים כמובן!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היי , בסך הכל אני דיי יודע על המעבדים , אבל אני חושב שיש עוד המון שאלות שאנשים כאן לא ממש יודעים את התשובות דברים דיי מבלבלים , חשבתי אם נוכל לרכז כאן את כל השאלות במקום לחפש אותם בכל רחבי הפורום.. אני יפתח בכמה שאלות , שדיי הציקו לי לפחות , אם תוכלו להרחיב זה יהיה מצויין , וכל מי שירצה להוסיף שאלות שפשוט יכניס אותם לכאן . 1) מה בדיוק ההבדל במגה הרצים בין אי אמ די , לבין מעבדים של אינטל , שמעתי דיי מזמן משהו שכל מגה הרץ של אי אמ די מבצע יותר פעולות לעומת מגה הרץ של אינטל , או משהו כזה , אם מישהו יוכל להרחיב זה יעזור נורא 2) מה זה אומר הקאש במעבדים... 256 \ 512 \ 1024 , איפה זה משפיע , מה התפקיד של הזכרון הזה ואיך זה מתבטא בפועל. 3) מה זה בדיוק ה L1 \ L2 וכו' 4) זכרון מטמו…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by יוסי כהן,

msi v2 945gm5-f 1333 האם בלוח אם הזה נכנס ddr2 800mhz

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. מי שזוכר אני רציתי את ה- OCZ DDR2 Reaper 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 בסוף הלכתי צעד אחד קדימה וקניתי את ה- OCZ DDR2 FlexXLC 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL3 שתי קיטים כאלה סה"כ 4 גיגה... כרגע לקחתי רק 2 גיגה + הזמנה לעוד 2 גיגה כי לא היה במלאי סה"כ 4 גיגה מהזיכרון המפלצתי הזה!! חברה CL3!!!! יאללה עוד 14 יום נקבל את הקיט השני ואז יהיה פיצוץ !!!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים