מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני רוצה לשדרג מחשב כשאני לא יודע איזה רכיבים מותקנים בו. יש איזה תוכנה שמדווחת על זה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם המתאם שבנושא עובד ? הא למשהוא יש ניסיון עים זה ויכול לתאר את חווית השימוש וההתקנה ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה קיבלתי את המחשב לא נגעתי בשום דבר. זה אמור להיות ככה או מי שהרכיב את המחשב הפעיל משהו ? המעבד הוא לא K והלוח H97 לא אמור לתמוך באוברקלוקינג
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע ברשותי מעבד i5 3550 לוח אם גיגה בייט h77-ds3h זכרונות 2×4 גיגה (סהכ 8 גיגה) קינגסטון גנסיס 1600 mhz בתקציב של 2000 ש"ח האם אפשר להחליף את השילוש למשהו יותר חזק? או שעדיף להשאיר את מה שיש?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים..איזה חלקים אני צריך לשדרג במחשב כדי שהוא יריץ משחקים כבדים ובכללי שהוא לא יהיה תקוע כמו עכשיו..בכללי עכשיו לוקח לו כמעט 40 דקות לעלות כמו שצריך..המפרט שלי הוא כזה:לוח אם: ASUS H81M-A מעבד: Intel(R) Core(TM) i5-4430 CPU @ 3.00GHz (4 CPUs), ~3.0GHzספק: 550Wזכרון: 8GBכרטיס מסך:NVIDIA GeForce GTX 660 אם צריך עוד פרטים אני ירשום לכם רק תגידו... תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, במסגרת הנסיון להאריך את החיים למחשב אני מתכנן להוסיף כונן SSD וזיכרון. לוח אם: Gigabyte GA-H77-DS3H מעבד: Intel Pentium G2020 2.9GHz 3MB L3 Cach s1155 זיכרון: G. Skill 4GB DDR3 1333Mhz PC3-10666 F3-10600CL9S-4GBNT מערכת הפעלה: כרגע ווינדוס 10 32 ביט. מתכוון לעבור ל 64 ביט לוח האם תומך עד 32GB. יש 4 סלוטים (כרגע רק אחד בשימוש). צירפתי את המידע מהחוברת כצילום. איזה זיכרון מתאים? כמה זיכרון כדאי להוסיף? האם אפשר להוסיף על הקיים או שצריך להחליף את הזיכרון הנוכחי? האם אפשר להוסיף זיכרון במהירות 1600Mhz במקביל ל 1333Mhz שיש היום? כתוב בחוברת של הלוח אם שאם משתמשים ב 1600 אז צריך "Intel 22nm (Ivy Bridge) CP…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אפשרות להשיג i7 4930k, ורציתי לדעת מאיפה אפשר לארגן לוח X79 כלשהו במחיר שפוי. לא אכפת לי מיד שנייה, אבל לא נתקלתי בזמן האחרון בלוח כזה. לוח במחיר יקר הופך את כל העסקה ללא כדאית ולא יהיה כל שימוש למעבד הנ"ל. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי לפטופ msi gs63vr 7fr המחשב קורס לפעמים, התקנות גדולות של משחקים נכשלים בגלל זכרון ומבדיקה יש לי כמה סקטורים דפוקים באחד מהם. אני חושב להחליף אותם או לשניים של 8G כמו עכשיו או שניים של 16G ממה שראיתי יש לי DDR4 2400 האם יש הבדל בין DIMM ל-SODIMM? איזה מהם מתאים למחשב שלי? האם אני יכול זכרונות מהירים יותר מ2400?
-
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
איזה לוח ברמה גבוהה ניתן לקנות במקום ה MSI NEO4 שתכננתי לקנות ? האם כדאי לחכות עוד קצת ?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי אתמול כרטיס זיכרון שהזמנתי, אך גיליתי שהוא לא מתאים ללוח אם שלי (חכם שכמוני לא חשב לבדוק לפני שהזמין...) והחלטתי להחליף למשהו שיתאים. השאלה היא אם כדאי לי להחליף או לקנות לוח אם חדש שיתאים לזיכרון (וגם לוח אם יותר טוב ממה שיש לי עכשיו)? הזיכרון שקניתי הוא 512MB Samsung DDR PC3200/400 ואני רוצה להחליף ל512MB SDRAM PC133 - Samsung original. בשביל להחליף אני צריך להוסיף עוד 150 שקלים, השאלה היא אם זה שווה את הכסף ואם יש הבדל בינהם? לפי מה שאני מבין הDDR יותר טוב מהSDRAM וזה שהוא יותר זול זה גם עדיף. עוד התלבטות שקשורה לזה היא שיש לי כבר כרטיס זיכרון 256MB SDRAM PC133 ולפי מה שאני יודע זה שאני אוכל לשלב בינהם ואז יהיה לי יותר זיכרון. אז על מה אתם ממליצים?
-
- 28 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערכתי את ההודעה במקום לפתוח תרד חדש..... החלטתי לקנות :intel 2600c 800 bus איזה לוח טוב בשבילו? אני לא צאיך SATA או RAID או כל מיני שטויות רק שיהייה לפחות 4 USB ושהוא יתן לי להוציא את כל מה שאפשר מהמעבד והכרטיס מסך (לא OC!) אני לא הולך לעשות OC! תודה רבה! חשבתי על הלוח הבא: ABIT IC7, Intel 875P chipset for Socket 478 P4 Canterwood ATX motherboard RETAIL ישלי הצעה עליו ב124$ זה שווה?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין ASUS P5W DH Deluxe ל ASUS P5B Deluxe מה אתם אומרים ?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מחשב חדש, כנראה עם מעבד I5 760 שווה לחכות לSandy Bridge? האם המחירים שלהם יהיו בסדר הגודל של המעבדים כיום? והאם הם יובילו להורדת המחירים של המעבדים הנוכחיים? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקשיבו, דיברתי עם SKYPC והם אמרו לי שכדאי לי לקחת KINGSTON ואז ראיתי שהם העלו את המחירים של ה-RAM של KINGSTON בידיוק כמעט כמו ה-RAM של CORSAIR אז עכשיו אני בבלבלות!! מה יותר כדאי לי CORSAIR או KINGSTON ??? CORSAIR : CL 5 KINGSTON: CL 6 SKYPC ממליצים KINGSTON וכל החברים ממליצים CORSAIR =/ מה אתם מחליטים? נ.ב יש ביניהם הפרש של 6 ש"ח...! תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה שמסקרנת אותי מה ההבדל בין המעבדים הבאים בביצועים ובכלל ? Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Tray Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz BOX כי המחיר של ה BOX יקר יותר הכ- 170 ש"ח + - תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ככה ,קיבלתי מחשב די ישן מהעבודה של אבא שלי. על המחשב מותקן P4. הלוח הוא IBM 842374G. רציתי לדעת אם אפשר להתקין עליו E5500 כמו זה: http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=727482 הדף של הלוח אם(היחיד שמצאתי) זה זה(בהונגרית נראה לי): http://www.hardwarebolt.hu/termekek/komplett-szamitogep/ibm-thinkcentre-a51p---842374g.html והאם העובדה שהסוקט של הלוח אם ושל המעבד תואמים יכולה בעצם להתאים בין שניהם ולגרום למעבד לעבוד? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם. בזמן האחרון התחלתי לחשוב על שדרוג כרטיס המסך , אבל ככל שנכנסתי לעומק העניין התגלו המון בעיות שנובעות מכך שכאשר קניתי את המחשב הייתי די טיפש.השקעתי הרבה כסף במעבד ובדברים החשובים באמת (שאז לא ידעתי שהם החשובים באמת) לא השקעתי כלום , ועכשיו אני מוצא את עצמי צריך להחליף גם ספק וכנראה מארז ע"מ לקנות כרטיס מסך . בכל מקרה , אתמול המצב החמיר , סתם מהתעניינות בדקתי קצת את לוח האם והצ'יפסט שלו וגיליתי שהמצב יותר קשה ממה שחשבתי.יש לי לוח אם גרוע מאוד של MSI עם צ'יפסט G31 (לא זכרתי בכלל שיש צ'יפסט כזה) והבעיה הכי חמורה שלו (אוברקלוק לא מעניין אותי אז זו לא בעיה מבחינתי) היא שחריצי ההרחבה לכרטיס מסך הם PCI 1 עם רוחב פס של 8GB/s . . . בכל מקרה , מה שאני מבין מזה …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו לעזור לי, לגבי מעבד I5-520M כתוב שהמהירות יכולה להגיע ל2.93 בטורבו, רציתי לדעת האם זה כששני המעבדים פועלים או רק אחד. וכן אותה שאלה לגבי מעבד מרובע i7 720QM כתוב שיכול להגיע ל2.8 האם זה רק כשמעבד אחד פועל או כל הארבעה מגיעים למהירות זה, אשמח אם תוכלו להפנות אותי לאיזה מקור שדן בזה בצורה רצינית
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, האם עדיף לקחת כרטיס אחד של G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5 מאשר 2 כרטיסים של G.skill DDR2 2048MB 800MHZ NT CL5-5-5-15 בעיקרון המחיר של כרטיס אחד של 4 ג'יגה עולה 275 ש"ח ו 2 של 2 ג'יגה עולה 280 ש"ח... אז ההבדל הוא 5 ש"ח בלבד. יש עדיפות מסויימת? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין בלהדליק מחשב עם הלוח אם הספציפי הזה מרחוק דרך ה-LAN. לגרסת ביוס קוראים: IG31C-M7S. עכשיו, בהגדרות בביוס אני נכנס ל-Advanced -> Power config ואז מופיע לי מסך עם הכותרת ACPI (לא power config). שמה יש תת תפריט שנקרא: Advanced Resume Event controls. ושם אפשר לאפשר את האפשרות: Resume on PME#. (עם הסולמית) עכשיו בדקתי בהוראות של הביוס וכתוב: When you select Enabled, a PME signal from PCI card returns the system to Full ON state. ואז כתוב שאני צריך כרטיס רשת שיתמוך בWOL....... עכשיו השאלה שלי היא כזו: זה נראה כאילו אפשר לעשות WOL ללוח M. אבל השאלה שלי אם WOL יעבוד גם במצב שהמחשב כבוי לגמרי, ולא רק במצב המתנה. (שאני מבין שמצב המתנה זה ACPI) ,תודה מראש לעוזרים…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, אז קיבלתי את הDFI SLI-DR שלי ..לוח מדהים מכל הבחינות. השאלה שלי היא כזאת..הזכרון שברשותי הוא 2x512 MUSHKIN black lvl2 3500, שהוא זכרון BH5 כמובן. הוא צורך ממני כ3.3V או 3.4V מתח (עדיין לא סגור כמה בדיוק) בשביל 260FSB. הלוח נותן לי כמובן עד 4V ככה שאין בעיה. השאלה היא האם כדאי להעביר את הג'מפר ל4V כי ככה הלוח מתחמם בטירוף (למרות ששמתי מאוורר 90 על החלק העליון של הלוח (נושף על הזכרונות גם). או שיש לי אפשרות איכשהו לתת לו 3.3V במצב של הג'מפר הרגיל.. (3.2V בביאוס). השאלה מיועדת בעיקר לקופרה שאני יודע שיש לו את הלוח הזה כמו כן, אשמח לטיפים לגבי הלוח המפלצתי הזה..עדכנתי ביאוס והכל סבבה. אגב הספק שלי הוא ANTEC 430 20 פינים..האם זה יפגע באיכות? תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני בחרתי בינתיים את לוח האם Gigabyte GA-P35-DS3L למפרט מחשב שאני מרכיב שיהיה בו את המעבד Q9450. איך הלוח אם הזה בכלליות?הוא תואם את הדרישות שלי(DDR2 800MHZ Dual Channel,PCI-E x16,Q9450 FSB 1333Mhz והשאר.....) הלוח אם הזה הוא איכותי וכדאי?או שהוא סתם ועדיף לי לבחור לוח אם מתחרה כמו Asus P5K?(שיקר ממנו ב100 ש"ח,ואני לא רואה הבדל מהותי ביניהם,הוא עולה 455 ש"ח והP5K עולה 565 ש"ח) ולגבי הזכרונות,באתר של ג'יגהבייט יש את הרשימה הזאתי שמראה איזה זכרונות תואמים ללוח אם: http://www.gigabyte.com.tw/FileList/MemorySupport/motherboard_memory_ga-p35-ds3l_2.0.pdf אני מעוניין בDDR2,800Mhz,2x2GB שיעבדו בDUAL CHANNEL וככה אני אקבל ביצועים טובים יותר, ואני לא רואה שום זכרון שמופיע שם…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאד מעניין, אל תפספסו:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה את הכרטיס מסך GTX 970 התקציב הכולל שלי הוא 3000 אני חושב שהמעבד שלי ישן ויש צורך להחליפו אם אין צורך והוא בסדר תגידו לי! ש לי היום Intel Quad Core I5 2500 מעבד Gigabyte GA-PA65 לוח אם Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 דיסק קשיח Gigabyte Aurora 570 TowerCase מארז Seasonic PSU 620W Active ספק Corsair 4GB כפול 2! ראם GTX 660TI כרטיס מסך
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה יותר כדאי מבין שני הלוחות האלה: GIGABYTE Z68MA-D2H-B3 ASUS P8P67-M Pro מה יותר כדאי מבחינת מערך מרובה כרטיסים(בעתיד), מהירות זיכרונות, כניסות וכד' למערכת הזו: i5 2500K G.Skill 1600MHz 2x2GB Ripjaws X Edition Asus HD6950 2GB (שיעבור המרה ל-6970).
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-