מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת מהו הלוח עם ציפסט NFORCE4U הכי זול שאפשר למצוא? ללא כרטיס מסך מובנה? הכוונה לוח עם תמיכה בSATA2 ובשאר התכונות של הצ'יפסט במחיר הכי נמוך?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע אם ומתי צפויים להגיע מעבדים חדשים i7 ? ידוע לי על הזולים יותר שאמורים להגיע ואני שואל בקשר ל i7 בסדרת coffe lake, האם יהיו מעבדים חדשים יותר של i7 פרט ל i7 8700k ? יש ידיעות פה ושם על i7 8670 שהוא כמעט ולא שונה מ 8700 ואפילו קצת פחות טוב ממנו. חוץ ממנו אמורים לצאת עוד מעבדים בזמן הקרוב ? הסדרה הבאה החדשה עם יותר מ 6 ליבות , ice lake גם אמורה לצאת אוטוטו ? או שיקח עוד מספר חודשים כי אמרו שזה יהיה בתחילת 2018 או אמצע ידוע מתי תאריך ההגעה שלהם ? למי שרוצה לשדרג בשילוש את המחשב אז כדאי לחכות ? כנל בנוגע לשבבים 390 ובייחוד z390 , ידוע מתי?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
בהמשך לדיון הזה: https://hwzone.co.il/community/topic/592433-הוספת-זכרון-למחשב-ישן/ בסוף מצאתי שני סטיקים בדיוק כמו שלי אותו דגם והוספתי אותם, ככה שיש לי 4 סטיקים. בביוס מוזהה רק 4GB, ב-MEMTEST86+ מזהה רק 4GB אבל כן מזהה 4 סטיקים של 2GB. ב-Windows 64bit כתוב 8GB אבל 4GB Usable. Speccy וCPUID מזהות 8GB. הלוח והמעבד תומכים עד 16GB וארבעה סטיקים של 4GB.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.lamir.co.il/product.asp?product=7054 האם שווה את המחיר? והאם הביצועים טובים? מדובר על 2*512 400Mhz וזה יהיה חלק ממחשב AMD שאני הולך לקנות עם לוח msi neo4 ultra k8n תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני רוצה לדעת האם הטמפרטורות שלי עוברות את המינימום אני רוצה לבדוק כדי שלא יהיה התחממות בשום רכיב יש לוח אסוס p5k p35 מעבד e6750 שני ליבות כרטיס מסך 9800 gtx512 שני דיסקים קשיחים 250 ide 160sata 2 16 mb 7200 rpm אני רוצה לדעת את הטמפרטורות הסבירות של החלקים שציינתיוגם את הטמפרטורות שלהם במאמץ תודה לכל מי שעוזר
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב לשדרג לוח אם, מעבד ואולי גם להוסיף זכרון. מעוניין להרכיב בעצמי ומקווה שזה לא מסובך מדי. כמו כן, אני לא יודע אם צריך מאווררים או לא אבל אם כן אשמח אם תוסיפו איזה. תודה. המחשב מיועד לכל מיני מטרות, משחקים,לימודים,פוטושופ, וצפייה בסרטים באיכות HD בטלוויזיה. זה המפרט שיש לי כעת: מעבד: AMD Athlon[tm] 64X2 Dual Core Processor 5200+ לוח אם: MSI K9N6PGM-F/FI / K9N6SGM-V / K9N6VGM-V (MS-7309) (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) כרטיס מסך: GAINWARD GTS450 1GB GDDR5 ספק כוח: SaeSonic S12II 520W BRONZE מסך: Samsung SyncMaster 2253BW/2253LW/MagicSyncMaster CX2253BW/CX2253LW (Analog) [22" LCD] (HVBQA01031)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
P8Z68-V s1155 VS P8P67-M האם יש בינהם הבדל משמעותי שמצדיק את הפרש המחיר ( מלבד השימוש בליבה הגרפית). מערכת: i5 2500K GTX560 TI 2x4G G.skill 1600MHZ (מתוכנן SSD עתידי)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באיזה חנות יש את המחיר הנמוך ביותר למעבד Athlon XP 2500+ Barton ? ב KSP זה עולה 990ש"ח האם יש זול יותר ? - אני מעדיף את הסתיפינג AQUCA !
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://theinquirer.net/default.aspx?article=37211
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מצטער אם הכותרת לא בסדר לא היה לי משהו יותר מתאים לשים. בכל מקרה השאלה שלי אם יש לי לוח סוקט 478 של אינטל ומותקן עליו מעבד 2.4 עכשיו יש בידי מעבד 3GHZ גם סוקט 478 כמובן אחרי עדכון ביוס ללוח שיש לי asus p4s8x (כן כן אני יודע חרא של לוח...חחח) הוא תומך עד מעבד 2.8. אם אני ינסה להכניס את המעבד 3GHZ בעל אותו סוקט אני יודע שפיזית זה יכנס השאלה מה ייצא לי מזה?מה המחשב ירשום? מה הוא יזהה ואם בכלל? תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע אני הבעלים "הגאה" של 256 DDR 333mhz ואמרו לי פה בפורום שאם יש לך במשחקים מן תקיעות מעצבנות כאלה,אז כדאי להוסיף 256 זיכרון וזה יפתור את הבעיה! אבל אני :-X :-X עדיין מתלבט ורוצה לדעת האם לאחר ההוספה של הזיכרון אבחין מיד בשיפור כמו שאמרו לי,או שעדיף לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש ואז רק אראה שיפור וכו'.. אז האם אני אראה ישר שיפור או שצריך לעשות כל מיני דברים קודם???
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי כבר עושה לי בעיות תקופה ארוכה, החל מזה שהוא נכבה בערך כל שבוע ומפעיל את עצמו מחדש, ואז אני צריך לפתוח אותו ולעשות לו פן כדי לנקות את האבק. דבר שני, אני הייתי בטוח שהרעש הוא מהספק כח, אבל גיליתי שלא, השארתי את המחשב פתוח וחיברתי אותו, ואז ניסיתי להקשיב מאיפה בא הרעש, ואז עצרתי את המאוורר שרשום לי עליו INTEL והוא כזה מחובר ללוח אם... עצרתי אותו ואז הרעש הפסיק, זה עושה ממש רעש חזק, ויש לי בעיה כי אני אמור להקליט בחדר שלי כשאני שר, אבל שומעים את הרעש בהקלטה, וגם בלי קשר זה מפריע אי אפשר לשמוע שירים בצורה נורמאלית וסרטים בלתי אפשרי לראות כשהווליום שלהם מוגדר נמוך. בבקשה תעזרו לי, תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתלבט בין שלושת הלוחות: abit IP35 Pro Gigabyte GA-x38-DS4 לא מתלהב במיוחד מהצ'יפסט. מה מיקר אותו כל כך. ASUS P5KR מחפש לוח שיחזיק באס יציב של 400,נאמר לי שהיבואן של abit נותן שירות לא משהו-צריך להתחשב בזה. מה אתם חושבים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני עומד להזמין מחנות ברשת את הרכיבים הבאים: ATHLON XP 2400 with some appropriate cooler ABIT NF7 motherboard Geil DDR-RAM 512MB 3200 Ultra (1 chip) אין לי נסיון בהתקנות שכאלה (אבל אני מבין אנגלית :-) ) אני לא מתכנן OC אבל רוצה להפיק את המקסימום בלי OC. כמה קשה לדעתכם המשימה? יש סיכויים לעשות טעויות פטאליות? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. אני קונה עכשיו מחשב עם מעבד E6300 ויש לי דילמה.. אני לא יודע איזה לוח אם לקנות אני מתלבט בין: GIGABYTE 945G S3 לבין: GIGABYTE GA-965P-S3 האם יש הצדקה לקנות את ה965? נ.ב: אני לא קונה כרטיס מסך עכשיו.. אז אני אצטרך להשתמש בכרטיס המובנה על הלוח אם. זכרונות: אני רוצה לקנות: 1G KINGSTON 667MHZ X2 ובחנות המליצו לי לקנות תלוח אם השני(965) ולקנות זכרונות כאלה: 1G CROSAIR 800MHZ X2 עכשיו השאלה שלי היא אם צריך את זה? כי חבר שלי אמר לי שבגלל שאני קונה E6300 אז זה יהיה כפול 2 ולכן המהירות בכל מקרה תהיה 533MHZ וזה לא משנה.. אז איזה זכרונות לקנות?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל העוצמה והשקט של האתלון 64 מקופלים לתוך לוח קטן. בדרך כלל לוחות כאלה גם זולים יותר מלוחות ATX רגילים ב 100 שקל בערך. קשור לאתר היצרן: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=622 מארז מיוחד ללוחות mATX, האנטק אריה: http://www.antec-inc.com/us/productDetails.php?ProdID=15130 אבל כמובן שגם כל מארז ATX רגיל יתאים.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הדור החדש והמבטיח של AMD עתיד לקבל את הבמה בתערוכת CES 2017 בינואר לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. קראתי באתר של Gigabyte לגבי הלוח - GA-P55A-UD3 שאם אני משתמש ב SATA3/USB3 - אז הסלוט PCIE מוריד מהירות והופך ל X8 במקום X16. האם הבנתי נכון? (אני משתמש בכרטיס מסך אחד). * When SATA3 / USB 3.0 (Marvell 9128 /NEC USB 3.0 Controllers) work at turbo mode, 1st PCIE x16 will work at x8 speed.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש חיה כזאת במקום כלשהו או שזה כבר "כל כך ישן" שלא מוכרים? (איזה מעצבנים האינטל האלו @%^!@%!%)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, תהיתי לעצמי איך גורמים למחשב לבצע boot מDisk On Key או כל אמצעי אחסון USB אחר. ניסיתי להעתיק את memtest86 (לדוגמה) לmp3 ישן והוא סירב לעשות boot דרכו, ניסתי את גירסת הfloppy וגרסת הCD. בנוסף, מהם כל שיטות הboot מUSB ? ראיתי בbios כמה סוגים (FDD,CD,Floppy...), האם זאת שיטת הboot ? ז"א שאם אני לוקח את גירסת הfloppy של memtest ומעתיק אותה על הmp3 אני צריך לבחור בשיטת הboot from USB -Floppy ? מהם שאר השיטות ? תודה מראש, מייק. *מצטער אם זה לא הפורום המתאים* [br]פורסם בתאריך: 16.09.2008 בשעה 21:29:14 *Bump*
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לוח אם שלH55M ASrock מישהוא יודע האם הוא אמין וטוב עבור מעבד intel i5 760 וכמו כן ספק כח של zoomax500.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.nvidia.com/page/nforce5_specs_intel.html
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למנהלים - אם הכותרת לא תקינה אני מצטער! אני רציתי אנשים יראו את זה מפני שלדעתי זה חשוב ושוב סליחה אם היא לא תקינה. אז, חשבתי עכשיו... אני מתכנן לקנות X48 ולקנות 4870 ואולי עוד שנה ככה אם הוא לא יתספק אותי, אני יוסיף עוד אחד או אחד יותר חדש ב-CF. עכשיו, חשבתי שאם יצאו המעבדים החדשים, הלוח היקר שאני אקנה יהיה מוכרך להיות מוחלף (במידה ואתם רוצים לקנות את מעבדי נהלם..) ואז אין טעם שקניתי לוח יקר לעתיד... בקיצור לא כדאי לקנות היום לוח עם CF אם אתם לא מתכונים לעשות בו שימוש ב-CF באותו הרגע! אם אחרים חולקים על דעתי, אני אשמח לדעת את עמדתם ואולי תשנו את דעתי. תודה רבה למגיבים!
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לחבר שלי הלך הלוח MSI K8N NEO2 PLATINUM והוא נשאר עם המעבד הנ''ל + 2GB DDR1 מכיוון שכבר אי אפשר למצוא לוחות 939 אפילו ביד שניה חשבנו למכור אותו. כמה לדעתכם הוא שווה (ביחד עם הסינק המקורי) ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-