עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by zoloboy,

איזה תוכנה טובה נותנת לי אינפורמציה על הזכרונות והמעבד?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  2. מי יודע איך אני יכול לדעת מה המהירות של ה- rdram שקניתי (800mhz או 400mhz). קניתי rdram 800 אבל כשאני מפעיל את המחשב (לפני שמתחיל ה- windows XP) כתוב rdram 400. האם זה בסדר או האם עבדו אלי.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכם, הטכנאי התקשר אליי ואמר לי,שיצא חוזר )נדמה לי מAMD או מהיבואן(,שאומר שאסור למרוח משחה טרמית במעבדים,2500 ומעלה המבוססים על ליבת ה Braton. זה מאוד לא נראה לא היגיוני,הוא אמר שבמקרה שהמעבד מתקלקל ושולחים אותו לקבלת אחריות,והם יראו סימנים של משחה טאמית,הם יפסיקו את האחריות. זה ממש לא נראה לי הגיוני,מישהו יודע פרטים נוספים?

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  4. הכוונה לטבלה שמשווה מהרות של שני מעבדים סתם לדוגמא נגיד אטלון 3000 מגה הרץ שווה ל3 מגה הרץ של אינטל. בתודה מראש פרש

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  5. יש לי את sisoft sandra, האם זה ה-stepping mask? תודה.

• 13 תגובות
    • 948 צפיות
  6. איפה אני יכול לבדוק עם המעבד XP1800 שלי זה 0.13 או 0.18 והאם יש בינהם הבדל ?

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  7. אני מתכוון למאמר מקצועי-מדעי , לא מאמר שיסביר לי מינוחים כלליים כמו מה זה sdram או ddr אלא משהו יותר מקיף , ברמת האלקטרוניקה והפיסיקה של העניין.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  8. איפה אני יכול ליקנות זכרונות לניידים?? ויש איזה בעיה מיוחדת בהתקנה??

• 5 תגובות
    • 535 צפיות
  9. לפי סקר חביב של הדוד טום: http://www.tomshardware.com/2006/11/13/shootout_at_the_core_2_corral/ מתאים לי מאוד ה"מומלץ קנייה" שלהם... אממה אין בZAP. וגם המקום השני נעדר מZAP יש למישהו מושג על חנות-על שניתן להשיג שם את הלוחות האלו? Biostar TForce P965 Deluxe - 1 MSI P965 Platinum - 2

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  10. אשמח מאוד עם תוכלו לעזור לי זה מאוד חשוב ודחוף ...

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום אני מחפש מחשב לצורכי רנדר בתוכנת תלת מימד. איפה אוכל למצוא לוח כזה לשני מעבדים ? תודה רבה

12. Started by broshg,

חבר'ה אני רוצה לקנות AMD Athlon XP 3200 Socket A/462 - Barton המקום היחיד אותו מצאתי זה EBAY. אבל הכרטיס אשראי שלי לא עובד שם כי זה נחשב חו"ל. איפה אני יכול למצוא אותו מישהו מכיר אדם / חנות / אתר שמוכר דבר מעבד כזה?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  13. בארץ וכמה זה בערך עולה - תודה

14. Started by alex02,

acer aspire x1700 mcp73t-ad motherboard

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  15. והאם אני יכול לשנות אותה כדי לקבל ביצועים יותר טובים?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  16. מישהו יכול לכוון אותי בבקשה היכן אני יכולה למצוא לוח אם לפנטיום 3 שמתאים למעבד SLOT. אני די חדשה בעניין ולא ממש יודעת גם מה עליי לעשות אם זה אחר כך, אז אשמח אם אחרי שתפנו אותי . תסבירו לי מה צריך לעשות מכאן. :) תודה :-\ : ;D

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  17. איפה אני יכל למצא השוואה או סקירה על ה-צ'יפסט השונים רצוי בעברית אני רוצא לקנות לוח ולא יודע איזה צ'יפסט לבחור אין בעיית תקציב

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  18. Started by alex125,

איפה אני מוצא את driver של לוח האם mpga-478 intel pentium4

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  19. Started by Tim_N,

שלום יש ברשותי מחשב Dell OptiPlex GX260 ואני מעוניין לשדרג את זכרונו (256 מ"ב אינם מספיקים לי) ברצוני לדעת האם באפשרותי לקנות במקום כלשהוא זיכרונות PC2100 DDR SDRAM? אני בספק שכן זכרונות אלה ישנים כבר.. *בכל מקרה, מחשב זה ישמש כמחשב משני לאחר שאקנה מחשב חדש ועדכני, אז אנא אל תציעו לי לקנות מחשב חדש במקום. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  20. חוץ מהתוכנות cpu-z ואוורסט שלא מראות לי תזמונים מסויימים, איזה עוד תוכנות מראות את התזמונים המלאים של הזכרונות?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  21. Started by a-v-i,

ערב טוב רציתי לדעת אם מישהו יודע באיזה חנויות אפשר עדיין להשיג מעבדי Athlon XP . . . ואיזה לוח הכי מומלץ איתם תודה

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  22. Started by bora8,

שלום האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הזיכרון הזה? G.Skill Ripjaws F3-12800CL7D-4GBRH או G.Skill Ripjaws F3-12800CL7D-8GBRH

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  23. שלום ! אולי מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את הלוח GigaByte DQ6 REV 1.X כפי שהבנתי יש שני גרסאות ללוח הזה דגם החדש : http://www.giga-byte.co.uk/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2532 הדגם הישן: אני רוצה את הדגם הראשון איפה אפשר להשיג אותו בארץ ? תודה יניב.

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  24. היי חברים אני מחפש את הלוח ASRock X79 Extreme9 ובארץ אף אחד לא מוכר אותו יש לכם מושג איפה אני יכול להשיג אחד כזה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים