מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... יש לי כמה שאלות בקשר לזכרונות הDDR2. אני עומד להרכיב מערכת די איכותית שתכלול בין היתר 2GB של זיכרון, השאלה שלי היא האם ברכישת שני סלוטים של זיכרון איכותי מחברה טובה שווה להשקיע ולרכוש את ה800HZ או שה 667HZ מספיק וההבדל לא משמעותי? בנוסף מה מציינים המספרים 4-4-4-15?... בנוסף, מתי יגיעו זכרונות הDDR3, האם הם יתמכו ע"י הלוחות של היום (לא נראה לי...) והאם שווה לחכות? תודה מראש...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2958 נאמר לי ע"י המוכר שבלוח הזה ניתן לחבר 3 זכרונות 1 GB או 3 זכרונות 2 GB או 6 זכרונות של 2 GB לא מובן למה לא ניתן לחבר 6 זכרונות של 1 GB ? האם משהו חושב ש- 3 זכרונות של 2GB טובים מאשר 6 זכרונות של 1 GB ? ובאם כן למה ?
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעו, גוגל עשה לי כאב ראש ואני מוצא רק אתרים ברוסית לא ידוע למה! הכל ברוסית! אשמח אם תתנו לי מספר ביקורות באנגלית עליו, השוואות גם טוב Thanks ד"א Stick to the question
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי מעבד AMD 3200 VENICE אני רוצה להחליף ל3800X2,יש צורך בעדכון ביוס? הלוח שלי ABIT KN8U תודה
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי זיכרון 800MHZ ואת הDFI, והזכרונות עובדים על 667 יש אפשרות שאני יכול לגרום לזכרונות לעבוד ב800 בלי לעשות OC?
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין AMD ל-INTEL יש לי תקציב באזור 1500 ש"ח לקנייה של מעבד+פאן, לוח וזכרון. המחשב אמנם לא אמור לשמש כמעט בכלל למשחקים, אלא בעיקר לאפליקציות כבדות של בורסה. על כל מקרה על המחשב להיות חזק. מחכה להצעות והערות תודה ויום טוב
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- המפרט שקיים היום משמש בתור HTPC שכולל גיימינג על מסך 42 FHD אני מוכר את השילוש הנ"ל E8400 ARTIC COOLING FREEZER 7 LP P5QL-E OCZ REAPER 1066 כל השאר נשאר Sapphire ATI VAPOR-X 5770 ENERMAX MODU 525W 2XFAN Twister Cluster 80mm LG BLACK X22 SATA WD 1 T 32MB השילוש שאמור להכנס במקום הוא i5 750 Gigabyte P55 UD2 לגבי קירור עדין לא החלטתי כיוון שהמארז הוא מארז שכיבה ואני צריך קירור Low Profile ואם יש קירור LP שיחזיק OC סביר אני מעוניין לשמוע חשבתי על Sychty big shirukin לגבי המפרט אם יש לוח אם מיני ATX מומלץ אחר אני ישמח לשמוע כרגע הדילמה שלי נמצאת בזכרונות בין 1600 ל1333 כיון שההפרש מחיר הוא סטי…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לדעת סתם מתוך סקרנות, לפי התמונה המצורפת שלקחתי מכתבה כאן באתר אני רואה שה Socket של המעבדים הינו 1155 כמו של מעבדי ה- Sandy Bridge, האם זה אומר שגם הלוחות של Sandy Bridge כגון p67 יתמכו בסדרת המעבדים הזאת? תודה לעונים... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי באחד המחשבים לוח ישן יחסית של ASROCK מבוסס צ'יפסט 945G. הלוח תומך במעבדי פנטיום 4, פנטיום D וכפולי ליבה מבוססי 65 נ"מ בעלי באס של עד 1066 מה"ז כולל. היה לי במחשב מעבד פנטיום E6300 במהירות 2.8 גה"ז 45 נ"מ ובאס 1066. התקנתי אותו על הלוח הנ"ל שכביכול לא תומך והמחשב עלה בלי בעיה והמעבד זוהה ועובד במהירות מלאה ללא בעיות. קצת מוזר לא? הלוח לא עבר כל שינויים למעט עדכון ביוס לגרסא האחרונה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו חזק ככול שיותר, AGP + PCI כי הכרטיס מסך שלי AGP... ואני לא מתכוון להחליף אותו, לפחות לא בשנה וחצי - שנתיים הקרובות.. אני צריך שיהיה בו לפחות 4 יציאות PCI כי יש לי כרטיס FIREWAIRE, כרטיס קול, בקרוב כרטיס TV, ועוד אחת לכרטיס מסך שיבוא בעתיד.. אין העדפה מיוחדת מפני שלא בדקתי עדיין את השוק, כי אין לי על מה להתבסס.. אז תודה וחשוב שיהיה חזק למשחקים כבדים..שוב תודה *** שחכתי: יש לי כרגע 2 כרטיסים מסוג DDR (לא DDR2!) ולכן אצטרך שיהיו לפחות 2 יציאות DDR ועוד 2 יציאות DDR2 שאולי יבואו בעתיד.. בקיצור אני משתדרג ולא קונה מחשב חדש, לכן אצטרך לוח אם שהוא גם חזק, וגם יכיל שילוב של מעבר מהדור הישן לחדש! תודה + מעבד - גם כתבתי בכותרת!!!!
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה על מעבד טוב ולוח אם שיתאים לו (אבל שיהיה בלוח SATA,PCI-E)
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב זה מחשב לאחיות שלי וגם קצת לי עד שיהיה לי מספיק כסף לקנות מחשב בשבילי... וזה מחשב ל3-4 שנים בערך... ומה היתרונות של 775 לעומת ה-478??? ואיזה מהם יותר מהיר???
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://img479.imageshack.us/my.php?image=mem2wr.jpg ואם אפשר לדעת כמה הם שווים?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה בסדר? עכשיו בדקתי. אם זה משנה אז לא הייתי בשום משחק ולא הורדתי כלום, בדקתי דרך HWMONITOR. נראה לי קצת מוזר כי הכרטיס מסך הוא 37-39. ואני יש לי שאלה קטנה: יש לי I 5 2320ו-P67X UD3 B3, אני רוצה לקנות SLI 760 ואולי לעשות להם OC, כדאי לי להחליף משהו? לא יהיה צוואר בקבוק עם המעבד? אם כדאי לי לשדרג אשמח אם תרשמו לי כאן מעבד ולוח שיוציאו את ההכי טוב מהמערך (רוב הסיכויים שאני קונה אחרי ההשקה של AMD ירדו מחירים) תודה רבה מראש ואשמח למענה מהיר!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים. לאחרונה רכשתי לוח Asus striker extreme בידיעה שניתן להתקין עליו מעבדי QUAD 45nm מהמחשב היישן לקחתי את הכרטיסי מסך 2*XFX Nvidia 7950GX2 את הזכרונות OCZ REAPAR 2G 800 ספק CORSAIR 650 TX קירור למעבד tr u120e + sflex 120 . אני מעוניין לקנות מעבד חדש וחשבתי על מעבדי core 2quad Q9450/9550 לאחר בירור מקיף באתר אסוס בתמיכת הלוח במעבדים מעבדי ה-QUAD 45nm אינם מופים ברשימה חשבתי אולי לא הספיקו לעדכן את האתר או משהו כזה, וניגשתי לפורום של הלוח באתר אסוס, וגם שם אני רואה שישנם דיונים על כך שהלוח אינו תומך במעבדים אלו http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20080824001915437&board_id=1&model=Striker+Extreme&page=1&SLanguage=en-us חשבתי לעצמי אולי כמה מק…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש חיה כזאת במקום כלשהו או שזה כבר "כל כך ישן" שלא מוכרים? (איזה מעצבנים האינטל האלו @%^!@%!%)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הי, במסגרת הנסיון להאריך את החיים למחשב אני מתכנן להוסיף כונן SSD וזיכרון. לוח אם: Gigabyte GA-H77-DS3H מעבד: Intel Pentium G2020 2.9GHz 3MB L3 Cach s1155 זיכרון: G. Skill 4GB DDR3 1333Mhz PC3-10666 F3-10600CL9S-4GBNT מערכת הפעלה: כרגע ווינדוס 10 32 ביט. מתכוון לעבור ל 64 ביט לוח האם תומך עד 32GB. יש 4 סלוטים (כרגע רק אחד בשימוש). צירפתי את המידע מהחוברת כצילום. איזה זיכרון מתאים? כמה זיכרון כדאי להוסיף? האם אפשר להוסיף על הקיים או שצריך להחליף את הזיכרון הנוכחי? האם אפשר להוסיף זיכרון במהירות 1600Mhz במקביל ל 1333Mhz שיש היום? כתוב בחוברת של הלוח אם שאם משתמשים ב 1600 אז צריך "Intel 22nm (Ivy Bridge) CP…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני בחרתי בינתיים את לוח האם Gigabyte GA-P35-DS3L למפרט מחשב שאני מרכיב שיהיה בו את המעבד Q9450. איך הלוח אם הזה בכלליות?הוא תואם את הדרישות שלי(DDR2 800MHZ Dual Channel,PCI-E x16,Q9450 FSB 1333Mhz והשאר.....) הלוח אם הזה הוא איכותי וכדאי?או שהוא סתם ועדיף לי לבחור לוח אם מתחרה כמו Asus P5K?(שיקר ממנו ב100 ש"ח,ואני לא רואה הבדל מהותי ביניהם,הוא עולה 455 ש"ח והP5K עולה 565 ש"ח) ולגבי הזכרונות,באתר של ג'יגהבייט יש את הרשימה הזאתי שמראה איזה זכרונות תואמים ללוח אם: http://www.gigabyte.com.tw/FileList/MemorySupport/motherboard_memory_ga-p35-ds3l_2.0.pdf אני מעוניין בDDR2,800Mhz,2x2GB שיעבדו בDUAL CHANNEL וככה אני אקבל ביצועים טובים יותר, ואני לא רואה שום זכרון שמופיע שם…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1.האם ECC זה זיכרון שרתים? 2.במה הוא יותר טוב מזיכרונות רגילים?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל המערכת שלי - מופיעה מימין. זה הזכרון שיש לי עכשיו : Mushkin Redline XP4000 2x512 אבל הוא לא מתאים לי בגלל המתח שהוא דורש..עכשיו,יש לי קונה עליו ב 700 שקל. והבנתי שבכסף הזה אני יוכל להביא UCCC או TCCC נכון? אז השאלות שלי הם כאלו : 1.האם כדאי להחליף את המושקין בכלל ב TCCC/UCCC? 2.אני מתכנן שדרוג המערכת לסוקט 939 בחצי שנה הקרובה,סוג הזכרונות TCCC/UCCC יהיו טובים גם לסוקט הזה? 3.מהם המספרים שאני יגיע אליהם בוודאות עם ה TCCC/UCCC? והבנתי שהם יחזיקו מקס' בתזמונים משוחררים רק נכון? ואם הגענו למסקנות שאכן כדאי להחליף את המושקין..אז אפשר לינקים לחנויות שמוכרות את הזכרונות TCCC/UCCC במחיר של עד 750 ש"ח כולל משלוח זה יהיה מצויין. בינתיים מרפרוף קל מצאתי את שני הלינקים האלו :…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P3V133 ( ומעבד intel pentium 733 Mhz כרגע ) עכשיו עלה לי לראש שאולי אני ירצה להחליף מעבד ל AMD Athlon XP 1600 + או יותר מהיר ! העם ההתאמה הזאת אפשרית עם הלוח אם שלי וה AMD אפשרית ? ? ? לי אישית לא נראה ( אבל אני לא בטוח ! ) תודה בכל אופן ! :-\
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה: יש לי לוח אמ אסוס P4S533-MX אני רוצה לעשות שדרוג לזכרון עכשיו יש לי 256SDRAM133 אני מתלבט אם להוסיף: עוד 512 SDRAM133 ככה שיהיה 768 או לשים פשוט 512 DDR 333MHz ולהעיף את ה SDRAM מה אתם מציעים? :s05:
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש, והזיכרון שקניתי, קניתי מנעה מחשבים, את הדגם הבא : PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3271 ובדקתי עם התוכנה PC Wizard 2006 קצת מידע על המחשב, ושמתי לב שבקטגוריה של הזיכרון, מופיע הטקסט הבא : General Information : DIMM0 (RAS 9, RAS 11) : 1024 (Double Bank) DIMM1 : Empty DIMM2 (RAS 9, RAS 11) : 1024 (Double Bank) DIMM3 : Empty Information SPD EEPROM (DIMM0) : Manufacturer : Unspecified Part Number : Unspecified Serial Number : Unspecified Type : DDR2-SDRAM PC2-5300 (333 MHz) Format : Regular UDIMM (133.35 x 3) Size : 1024 MB (0 rows, 2 banks) Module Buffered : No Module Registered : No…
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-