מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי מחשב נייח עם מעבד i5 - 2500, ומחשב נייד עם מעבד i7 - 4800MQ אני שוקל לשדרג את הלוח אם ומעבד של הנייח ל-i7, אבל האם אני יכול לצפות לביצועים יותר טובים מהמחשב הנייד? פשוט הנחתי שלנייד יהיו ביצועים יותר טובים מהנייח אבל בפועל הביצועים די דומים לו, יותר טובים מהנייח אבל ההבדל יחסית זניח. ואני מדבר כמובן על ביצועים של מעבד נטו בלי קשר לזכרון. נכנסתי לקרוא עליהם קצת וראיתי של-2500 כתוב ככה [TABLE=class: specs infoTable, width: 531] [TR=class: tech] [TD=class: lc]Processor Base Frequency[/TD] [TD=class: rc]3.3 GHz[/TD] [/TR] [TR=class: tech odd] [TD=class: lc]Max Turbo Frequency[/TD] [TD=class: rc]3.7 GHz[/TD] [/TR] [TR=class: tech] [TD=class: lc][/TD] [TD=class: rc]…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש בעיקר במחשב שלי להורדה ועם הקירור הרעשני שלי אני חושב על להפעיל את האופציה הזו על מנת שאוכל להחליש את כל המאווררים בלי שהחום יתחזק האם כדאי?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2911 או http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=263
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השחקנית הסינית עומדת להשיק את המכשיר החכם המודרני הראשון עם מסך 6.9 אינץ׳ לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרגע מחשב עם RDRAM 800 אני רוצה לשדרג וחשבתי אולי לקנות P 4 2 GHZ עם הלוח GIGABYTE GA-8IHXP 1066 RDRAM להעלות את הבאס ל133 והרטיו של הזכרונות 3 ככה שלזכרונות לא יהיה O/C כי הם ג'נריק ואני לא רוצה שיפגע, יש לי כמה שאלות: 1. האם הלוח הנ"ל טוב לO/C ? 2. לכמה (הערכה אישית שלכם) אצטרך להעלות את הVOLTAGES ? תודה לכל העונים!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב בקרוב עוד כמה ימים....יש לי פה מפרט של AMD תגידו לי בבקשה עם הלוח טוב או להחליף אותו בדגם אחר או בלוח ביצרן אחר בכלל נגיד כמו asus AMD Athlon 64 3200+939 BOX VENICE Gigabyte K8N51GMF-9 pci express,dual ddr 1024 kingston dual gigabyte 6660GT 128 MB DDR ATX 400W Silver USb Front המחשב בעיקר למשחקים לתוכנות מוסיקה ועוד כמה דברים...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, במסגרת הנסיון להאריך את החיים למחשב אני מתכנן להוסיף כונן SSD וזיכרון. לוח אם: Gigabyte GA-H77-DS3H מעבד: Intel Pentium G2020 2.9GHz 3MB L3 Cach s1155 זיכרון: G. Skill 4GB DDR3 1333Mhz PC3-10666 F3-10600CL9S-4GBNT מערכת הפעלה: כרגע ווינדוס 10 32 ביט. מתכוון לעבור ל 64 ביט לוח האם תומך עד 32GB. יש 4 סלוטים (כרגע רק אחד בשימוש). צירפתי את המידע מהחוברת כצילום. איזה זיכרון מתאים? כמה זיכרון כדאי להוסיף? האם אפשר להוסיף על הקיים או שצריך להחליף את הזיכרון הנוכחי? האם אפשר להוסיף זיכרון במהירות 1600Mhz במקביל ל 1333Mhz שיש היום? כתוב בחוברת של הלוח אם שאם משתמשים ב 1600 אז צריך "Intel 22nm (Ivy Bridge) CP…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מעבד למטרות גיימינג בלבד בתקציב של עד 700 ש"ח. איזה מעבד יהיה הכי משתלם(לא משנה לי אם זה אינטל או amd)??
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! אני תריך תשובה עד הערב: האם כדאי להשקיע עוד מאה דולר (מה שאני ממש לא רוצה) ולקחת 4400 במקום 4200? איך פוטנציאל הOC שלהם? תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבחן ביצועים בלתי תלוי ראשון עבור דגם ה-XPS 15 החדש והמסקרן מסייע לתחום את הציפיות שלנו, וגם מעניק תקווה להמשך לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כותרת.... לא חובה INTEL..
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רצ"ב ידיעה לגבי בעיות של nForce 4 בגרסה הראשונה עם hypertransport http://www.theinquirer.net/?article=19313 אני חשבתי לחכות ללוחות עם NF4 אבל, מאחר ו- PCI EXPRESS לא ממש נותן יתרון ממשי היום, אולי עדיף ללכת על בטוח ולקחת פשוט NF3? האם מניסיונכם לוחות עם chip set חדש חשופים לבעיות? אני עומד להזמין כרטיס מסך השבוע וצריך להחליט אם זה יהיה AGP או PCI EXPRESS כך שעבורי זו החלטה חשובה מאד דרך אגב, חזרתי מחו"ל השבוע והבאתי שני חלקים למחשב החדש WD RAPTOR 74G 1GB OCZ Platinum series PC3200 מאחר ומדובר בגרסה ישנה יותר, ולא גרסת Revision 2 - מישהו אמר לי שיתכן וזה עם ה - winbound chips - מישהו יכול לאשר? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מעבד חזק יותר נורפווד 2.8/800/512KB 478 או Athlon 64 / 754 / 2800+ AMD ? הלוח אם שלי 478 מת וקניתי מחשב מלא ב 120 שקל . Athlon64 754 2800+ AMD GIGABYTE NVIDIA CHIPSET 1GB DDR1 400MHZ HITACHI 80GB IDE R9550
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
GIGABYTE GA-7VRXP + RAID איזה זכרון מתאים ללוח אם הזה אני מדבר על זכרון מתאים גם ל AMD XP 1600 ושיהיה איכותי דחוף דחוף!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו חזק ככול שיותר, AGP + PCI כי הכרטיס מסך שלי AGP... ואני לא מתכוון להחליף אותו, לפחות לא בשנה וחצי - שנתיים הקרובות.. אני צריך שיהיה בו לפחות 4 יציאות PCI כי יש לי כרטיס FIREWAIRE, כרטיס קול, בקרוב כרטיס TV, ועוד אחת לכרטיס מסך שיבוא בעתיד.. אין העדפה מיוחדת מפני שלא בדקתי עדיין את השוק, כי אין לי על מה להתבסס.. אז תודה וחשוב שיהיה חזק למשחקים כבדים..שוב תודה *** שחכתי: יש לי כרגע 2 כרטיסים מסוג DDR (לא DDR2!) ולכן אצטרך שיהיו לפחות 2 יציאות DDR ועוד 2 יציאות DDR2 שאולי יבואו בעתיד.. בקיצור אני משתדרג ולא קונה מחשב חדש, לכן אצטרך לוח אם שהוא גם חזק, וגם יכיל שילוב של מעבר מהדור הישן לחדש! תודה + מעבד - גם כתבתי בכותרת!!!!
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך להוציא את כבל הATX מהלוח אם ואני לא מצליח! מישהו יכול להגיד לי איך לעזזאל מוציאים את הכבל הזה? אני מתכוון לכבל השחור המלבני והגדול הזה שמתחבר ללוח אם מהספק כוח
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי קצת לשפר את המחשב מבחינת ביצועים חשבתי להגדיל זכרון מ2GB ל 6GB (לקנות עוד 4) רציתי לדעת אם זה יתן לי משהו או שהשיפור יהיה זניח? (אם יהיה לי 6GB אני כמובן אעבור ל64) המפרט שלי כרגע: CPU: Core2duo 6550 2333MHZ 1333FSB OC 3500MHZ 2000FSB קירור TT Big typhoon 120 VX Mbord: GA-P35-DS3 Memory: 2GB DDR2 800MHZ OC1000MHZ Gcard: GForce 9600GT 512MB TWINMOS XTOC Hard Drive: 160GBX2 RAID0 + 500GB +250GBUSB + 80GB backup windows מה הייתם ממליצים לי לשפר או להוסיף שיהיה יותר מהיר? תקציב בערך 600-800 שקל
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זמן לא רב אחרי שהגחיכה את הטכנולוגיה של AMD, אינטל מכריזה על מעבד 48 ליבות אימתני חדש - שיהיה מורכב למעשה משני שבבים נפרדים שחוברו להם יחדיו לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, יש לי לוח-אם של חברת MSI ואני שוקל לקנות 8800GT. קראתי review על לוח האם וראיתי שם כמה תמונות מטרידות - http://www.reghardware.co.uk/2006/09/20/review_msi_p965_neo-f/page3.html לפי מה שכתוב שם ATI 1900XTX נכנס בקושי בגלל מחבר ה-IDE. אני יודע שה-8800GT יותר גדול (באורך ובקירור), אבל אני לא בטוח ב-100% האם הוא נכנס או לא. השאלה היא האם הכרטיס יכול להיכנס ללא בעיות? האם למישהו יש ניסיון עם כרטיס גדול אחר (8800GTS למשל) והלוח הזה? כיום יש לי צורב DVD שמתחבר ב-IDE, האם אני אוכל לחבר גם אותו וגם את הכרטיס בו-זמנית? למה, למה MSI תקעו שם את ה-IDE
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, התחלתי לבנות לעצמי מערכת High End מצאתי את עצמי כרגע רק עם כרטיס מסך. (X800XT PE) לא ברור לי אם יגיע לי FX-53 כרגע הביתה אני אדע על זה רק בימים הקרובים, אם אין למה לחכות אז אני אקח אותו השאלה שלי היא מתי יוצא המעבד FX-57, וכמה הוא יעלה בערך? שנית, הצ'יפסט שייצא בקרוב, nForce 4 - עד כמה הביצועים ישתפרו בו מnForce 3 ומה יהיו הFeatures שיתווספו ללוחות? ומתי הוא יצא? בקיצור - לקנות עכשיו FX-53 \ nForce 3 Ultra או לחכות ל-FX-55\FX-57 \ nForce 4 ??? חשבתי על הלוח של MSI הK8N NEO2 PLATINUM. אני מקווה שלא יקח הרבה זמן כי כרגע אני על מחשב שאני לא יכול כבר לסבול ניסיתי לחפש בפורום אבל לא מצאתי תאריכים. מישהו פה יודע בערך מתי כל זה יוצא וכמה יעלה כל העסק?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כחצי שנה בערך היה לי מסך כחול שאחריו ניסיתי להפעיל את המחשב והוא לא טען את מערכת ההפעלה או נתן לי להתקין מערכת אחרת. גיליתי שהבעיה הייתה בסלוט זיכרון שנדפק וכרטיס קול שהלך לעולמו בעקבות המקרה. כך נשארתי עם 384 מגה זיכרון לאחר שנאלצתי להוציא סטיק אחד של 128 מגה. לפני שבוע שוב אותו מקרה, עוד סלוט בלום אם הלך ונאלצתי להוריד עוד סטיק של 128 מגה ולהשאר עם 256 מגה צנועים. עכשיו, ממה כל זה יכול לנבוע? יש לציין שהמחשב שלי הוא פנטיום 3 1GHZ עם זכרון SDRAM... הפחד שלי הוא שגם הסלוט האחרון ילך קיבינימט ואז כבר לא יהיה מנוס ולהשליך את המחשב למדורה בל"ג בעומר הקרוב. האם יש עדיין בשוק לוחי אם מבוססי פנטיום 3 שיתאימו למחשב שלי? או שאוכל למצוא כאלה רק ביד שניה?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה: יש לי לוח אמ אסוס P4S533-MX אני רוצה לעשות שדרוג לזכרון עכשיו יש לי 256SDRAM133 אני מתלבט אם להוסיף: עוד 512 SDRAM133 ככה שיהיה 768 או לשים פשוט 512 DDR 333MHz ולהעיף את ה SDRAM מה אתם מציעים? :s05:
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי נכון לעכשיו 2 סתיקים של 256MB Hyundai HYMD232 646B8R-D43. אני משתמש בעיקר באינטרנט,תכנות בסיסי( C,PASCAL,C++),סרטים וחמור. מערכת הפעלה WIN XP סרויס פאק 2. השאלה היא אם אני מוסיף עוד 512 האם זה יגרום לפחות תקיעות/פעולה איטית של מחשב כאשר החמור פעול ביחד אם אינטרנט או שלא?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי עכשיו מעבד INTEL PENTIUM 4 2.5 ועדיין לא מצאתי לוח שיתאים לו איזה לוח יהיה הכי הכי טוב איתו לא משנה לי המחיר נ.ב יש לי זכרונות RDRAM 1066 אז צריך שהם יתאימו ללוח
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מעבד כזה ובחנות הבטיחו סטפינג E6 אבל אחרי שהרכבתי ראיתי שזה רק E4 איזה עדיף ? כדאי לחזור לחנות ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-