מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
AMD הוציאה היום 12 ליבות ו-16 ליבות חדשים $377 ו- 537$ http://www.guru3d.com/news_story/amd_releases_new_12_and_16_core_opteron_6300_series_processors.html http://www.amd.com/US/PRODUCTS/SERVER/PROCESSORS/6000-SERIES-PLATFORM/6300/Pages/6300-series-processors.aspx למרות שהמעבדים לשרתים , כל אדם יוכל להתקין ולהשתמ בכיף למחשב ביתי
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי זיכרון 800MHZ ואת הDFI, והזכרונות עובדים על 667 יש אפשרות שאני יכול לגרום לזכרונות לעבוד ב800 בלי לעשות OC?
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הגיע זמן להחליף את הגרוטה שיש לי, נמאס לי מהמגע הרופף של הזכרונות והלוח. מחשב לשימוש רב תכליתי גם משחקים וגם עריכת סאונד וכולה. יש לי כרטיס מסך HD4850 ואני נשאר איתו כי הוא מספק אותי. חשבתי על החלקים הבאים: מעבד: Intel Core i5 2500 לוח:Asus P8Z68-V LE זיכרון:2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel 1600MHz CL9-9-9-24 סה"כ 1975 1. התלבטות בין לוח האסוס ל:GigaByte Z68X-UD3H-B3 די דומים, איזה נראה לכם עדיף? 2. המלצות אחרות? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע אם קיים לוח אם בעל תושבת כפולה למעבדי i5? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין AMD ל-INTEL יש לי תקציב באזור 1500 ש"ח לקנייה של מעבד+פאן, לוח וזכרון. המחשב אמנם לא אמור לשמש כמעט בכלל למשחקים, אלא בעיקר לאפליקציות כבדות של בורסה. על כל מקרה על המחשב להיות חזק. מחכה להצעות והערות תודה ויום טוב
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש, והזיכרון שקניתי, קניתי מנעה מחשבים, את הדגם הבא : PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3271 ובדקתי עם התוכנה PC Wizard 2006 קצת מידע על המחשב, ושמתי לב שבקטגוריה של הזיכרון, מופיע הטקסט הבא : General Information : DIMM0 (RAS 9, RAS 11) : 1024 (Double Bank) DIMM1 : Empty DIMM2 (RAS 9, RAS 11) : 1024 (Double Bank) DIMM3 : Empty Information SPD EEPROM (DIMM0) : Manufacturer : Unspecified Part Number : Unspecified Serial Number : Unspecified Type : DDR2-SDRAM PC2-5300 (333 MHz) Format : Regular UDIMM (133.35 x 3) Size : 1024 MB (0 rows, 2 banks) Module Buffered : No Module Registered : No…
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שעות של חיפושים מה הגורם לחסימת החיבורים המפרגת במחשב שלי,ודיונים בפורום רשתות. הגעתי למסקנה בעזרת חברי הפורום שזה הACTIVEARMOR או בקיצור הפיירוול החומרתי בלוחות NF4U. איך מנטרלים אותו,או פוטחים בו פורטים,ובכלל איפה יש מרכז גישה עליו??
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://theinquirer.net/default.aspx?article=37211
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי את ה 8RDA+... מה זה אומר בביוס ה AGP aperture size . על כמה הוא צריך להיות (128, 256...) והאם בכלל יש שיפור בביצועים ? (יש לי R9700PRO של SPPHIRE ).
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. קראתי באתר של Gigabyte לגבי הלוח - GA-P55A-UD3 שאם אני משתמש ב SATA3/USB3 - אז הסלוט PCIE מוריד מהירות והופך ל X8 במקום X16. האם הבנתי נכון? (אני משתמש בכרטיס מסך אחד). * When SATA3 / USB 3.0 (Marvell 9128 /NEC USB 3.0 Controllers) work at turbo mode, 1st PCIE x16 will work at x8 speed.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, התחלתי לבנות לעצמי מערכת High End מצאתי את עצמי כרגע רק עם כרטיס מסך. (X800XT PE) לא ברור לי אם יגיע לי FX-53 כרגע הביתה אני אדע על זה רק בימים הקרובים, אם אין למה לחכות אז אני אקח אותו השאלה שלי היא מתי יוצא המעבד FX-57, וכמה הוא יעלה בערך? שנית, הצ'יפסט שייצא בקרוב, nForce 4 - עד כמה הביצועים ישתפרו בו מnForce 3 ומה יהיו הFeatures שיתווספו ללוחות? ומתי הוא יצא? בקיצור - לקנות עכשיו FX-53 \ nForce 3 Ultra או לחכות ל-FX-55\FX-57 \ nForce 4 ??? חשבתי על הלוח של MSI הK8N NEO2 PLATINUM. אני מקווה שלא יקח הרבה זמן כי כרגע אני על מחשב שאני לא יכול כבר לסבול ניסיתי לחפש בפורום אבל לא מצאתי תאריכים. מישהו פה יודע בערך מתי כל זה יוצא וכמה יעלה כל העסק?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם יש לי מחשב עם הלוח הנ''ל H77-D3H ויש בו בתוכו שני סטיקים של 4GB בסה''כ הכל 8GB השאלה שלי אם אני יכול להוסיף עוד שתיים של 4GB ואז יהיה לי בסה''כ 16GB והכל יעבוד תקין? המעבד הוא I5 3470 והראם זה הדגם שיש לי ומה שרוצה להוסיף לו:KVR16N11/4
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי את הלוח ASUS A7V133 . המאוורר על ה- chipset עושה רעשים וברצוני להחליפו . ניקיתי אותו ושימנתי אותו אבל זה מחזיק לתקופה מוגבלת . אם אינני טועה הוא בגודל של 40 מ"מ ומתחבר לצלעות הקירור עם שני ברגים ממש קטנים ושחורים . האם מישהו יודע היכן אני יכול להשיג מאוורר שכזה ....אם זה חדש או אפילו משומש ..... העיקר שיעבוד ולא יטמטם לי את השכל !!! תודה מראש .
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב לשדרג לוח אם, מעבד ואולי גם להוסיף זכרון. מעוניין להרכיב בעצמי ומקווה שזה לא מסובך מדי. כמו כן, אני לא יודע אם צריך מאווררים או לא אבל אם כן אשמח אם תוסיפו איזה. תודה. המחשב מיועד לכל מיני מטרות, משחקים,לימודים,פוטושופ, וצפייה בסרטים באיכות HD בטלוויזיה. זה המפרט שיש לי כעת: מעבד: AMD Athlon[tm] 64X2 Dual Core Processor 5200+ לוח אם: MSI K9N6PGM-F/FI / K9N6SGM-V / K9N6VGM-V (MS-7309) (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) כרטיס מסך: GAINWARD GTS450 1GB GDDR5 ספק כוח: SaeSonic S12II 520W BRONZE מסך: Samsung SyncMaster 2253BW/2253LW/MagicSyncMaster CX2253BW/CX2253LW (Analog) [22" LCD] (HVBQA01031)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עוד לא שמעתי כל רשרוש למעבד AMD שולחני שיתחרה מול 4770 או דומה לו
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
G.SKILL 2GB (2 x 1GB) DDR2 800Mhz עם תזמונים: 15 5 5 5 ויש.. G.SKILL 2GB (2 x 1GB) DDR2 800Mhz עם תזמונים: 12 4 4 4 הראשון עולה: 720 שח השני עולה: 900 שח האם הבדל ביצועים הוא גדול? התזמונים הנמוכים יותר שווים את ה-180 שח?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לוח אם שלH55M ASrock מישהוא יודע האם הוא אמין וטוב עבור מעבד intel i5 760 וכמו כן ספק כח של zoomax500.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב מדיה סנטר מובנה בivory. זה המפרט: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6922 החליפו לי את ההארד דיסק במפרט לאחד של טושיבה. המחשב הגיע עם מערכת uefi במקום bios. ניסיתי להתקין כבר כמה מערכות הפעלה דרף usb: 1. אובונטו 2. windows 8.1 3. windows 7 אובונטו הצליח להתקין אבל לאחר ההתקנה והפעלת המחשב מחדש, קפצה הודעה שעלי להיכנס לתפריט בuefi ולהגדיר במסך הboot הגדרות שונות מכיוון שמשהו מונע מהחומרה להיטען כלומר מההארד דיסק החדש שלי, wtf??? עם ווינדוס אני בכלל לא מצליח להתקין ונתקע בשלב יצירת הpartitions, עברתי שם כבר דרך הcmd והשתמשתי בdiskpart על מנת לבחור את הדיסק שלי, לנקות אותו ולהפוך אותו לgpt אני כבר אובד עצות, למישהו יש מושג???? אני רק רוצה שמשהו יעבוד, כבר לא אכ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה על מעבד טוב ולוח אם שיתאים לו (אבל שיהיה בלוח SATA,PCI-E)
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי ההדגמה על הבמה שהיממה את כולם, הפרטים הטכניים הממשיים אודות מעבד העל העל הביתי של יצרנית השבבים מתחילים להגיע בטפטופים לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
חברים אני חייב את עזרתכם בדחיפות דבר ראשון שבוע טוב לכולם ברשותי מחשב עם מעבד דואל קור אי 5200 , ולוח אם ג'יגהבייט ga-g31m-s2c . החלפתי לו מאוורר למעבד לתושבת 775 , פירמטתי אותו והתקנתי ווינדוס וכל התוכנות. המחשב התקין עדכונים אוטומטים והפעיל את עצמו מחדש מאז הוא תקוע על המסך ההתחלתי של המחשב של הביוס והוא לא נותן לעשות כלום גם לא להכנס לביוס. ניתקתי הכל כולל הארד דיסק וסידירום השארתי רק את ה-24 והתקע של המעבד מחוברים וכלום אין תזוזה. הוצאתי את הסוללה של הביוס ואת הג'אמפר הפעלתי וכיביתי פעמיים והחזרתי למקומם ואין תגובה, החלפתי גם זכרונות וספק כוח. מה שמפתיע שהכל עבד בסדר ואחרי התקנת העדכונים של הווינדוס הכל קרה. לא עשיתי שום עדכון ביוס אודה לעזרתכם זה המחשב של העסק ובלעדי…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אפשרי לשים שתי כרטיסי מסך על הלוח אם הזה? H55M-USB3 s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
AMD will have DDR2 support at the mid point in 2005, with the price point of 667 and 800 becoming more realistic, however they did not deny they were thinking about going straight to DDR3 since the Athlon 64 series of CPUs enjoys the very low latencies of current DDR. However, they do not have any intention of releasing memory recommendations which does not conform to JEDEC standards (www.jedec.org). מאחר ול DDR2 יש תקורות/תזמונים גדולים יותר מרכיבי ה DDR והדבר מיטיב עם מעבדים ממשפחת ה AMD64 (בגלל בקר הזכרון המוכלל) AMD שוקלת לדלג מעל יישום בקרי זכרון ל DDR2 ובקפיצה המשמעותית הבאה בעיצוב מעבדי AMD64 להתאים את בקרי הזכרון המוכללים לעבודה מול DDR3. AMD מדברת על שינוי בקרי…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 1.75GB זיכרון, במהירות של 300mhz (אחרי אוברקלוק), נכון שהמהירות נמוכה אבל הנפח מחפה על זה איכשהו? אני פשוט רוצה לדעת אם הוא אמור להריץ משחקים כבדים בלי תקיעות. אני יכול לעשות שיהיה לי 1GB במהירות של 400mhz, איזו אפשרות יותר טובה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-