מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי לפני כשבוע מחשב חדש שזה המפרט שלו: מעבד G3220 לוח אם ASROCK H81M-HDS וזיכרון 8 ג'יגה של KINGSTON מערכת הפעלה WINDOWS 7 64BIT המעבד אמור להיות עם 2 ליבות ולמרות זאת המחשב מזהה לי רק 1 בדקתי בביוס (גירסא 1.6) ושם מסומן הזיהוי של יותר מליבה אחת ב enable המצב הזה תקין? אם לא איך אוכל לגרום למחשב לזהות את הליבה השניה? *צירפתי תמונה שמראה שבאתר של אינטל רשום 2 CORE ו 2 THREAD ואצלי רשום 1 ו 1 תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי נכון לעכשיו 2 סתיקים של 256MB Hyundai HYMD232 646B8R-D43. אני משתמש בעיקר באינטרנט,תכנות בסיסי( C,PASCAL,C++),סרטים וחמור. מערכת הפעלה WIN XP סרויס פאק 2. השאלה היא אם אני מוסיף עוד 512 האם זה יגרום לפחות תקיעות/פעולה איטית של מחשב כאשר החמור פעול ביחד אם אינטרנט או שלא?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש שלהלן: Intel Core 2 Dual E6700 2.6Ghz WD250KS 250GB SATA2 G.Skill 2GB (1024X2) 667 CL5 Enermax Liberty 400W DVD LGX18 Gigabyte 965P-S3 Rev3.3 Gigabyte Triton XFX Nvidia 8800GTS 320MB DDR3 XXX למעט הכרטיס מסך שעדיין לא הגיע אליי הרכבתי את כל המחשב ובנתיים צירפתי לו כרטיס מסך Nvidia Gefore 7600GT. הרצתי את 3DMark בשביל לבחון את הביצועים של המחשב וקיבלתי רק 2620 !!!!! במבחנים של הגרפיקה המחשב רץ על בערך 15FPS, כמובן תלוי במקטע. אבל במבחנים של ה CPU הרגשתי כאילו לא שיפרתי בכלל את המחשב הקודם שלי (פנטיום 4 2.4), התמונה התחלפה רק כל כמה שניות. לאחר מכן הורדתי את CPU-Z והפעלתי אותו וב core speed היה רשום רק 1600 MHZ ומולטיפלייר X6 כמו כן …
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם . בטעות קניתי זיכרון במהירות לא נכונה כמו שיש לי במחשב .במקום 1600 קניתי 1333 . השאלה אם אפשר לשים אותו או להחזיר ולקנות 1600 .
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מלבד זה שהוא מהיר יותר (?) ושהלוח צריך לתמוך בו, מה הדרישות של הזיכרון עצמו ע"מ לעבוד עם היכולות של Dual Channel ואיך הוא עובד? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נשבר לי אחד מהפלסטיקים שמחזקים את מאורר המעבד מדובר ב-p4, סוקט 423. ישנם פלסטיקים חלופיים? אולי מאורר שבא ביחד עם פלסטיקים להרכבה? מה עושים? תודה לעוזרים! בברכה, עידו
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בלוח אם של GIGABYTE 2 סלוטים של זיכרון ושניהם תפושים עם 256 MB כל אחד. השאלה היא האם אני יכול להוציא סטיק אחד ובמקומו לשים אחד של 1GB , זה יעבוד או לא?? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון (אני לא בטוח אם זה קשור ללוח אם או למעבד או אולי לפורום אחר) אפשר הסבר למה ההבדלים ביניהם ואיך אני יודע אם מחשב שאני רוצה לקנות הוא עם x32/64/86 האם זה לפי מערכת ההפעלה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לידיעתכם https://www.gadgety.co.il/198607/amd-ryzen-7-2700x-leak/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי המרכיבים הבאים: מעבד: C2D E8400 לוח אם: Gigabyte EP35C-DS3R זיכרון: Kingston 2GB DDR2 800MHZ ברצוני להחליף את הזכרונות הקיימים בחדשים של DDR3 במהירות 1333MHZ. מבדיקה שעשיתי(בחוברת), לא אמורה להיות בעיה. חשבתי להתקין את זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~PT-D3G4K-13C7~15~0.htm האם זה באמת יתאים? למישהו ידוע על בעיה כלשהי שיכולה להתעורר? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
(כותרת) יש תוכנה? אני לא מוצא בלוח מה רשום שם... זה לוח אם של איזה שלוש שנים (אולי זה יעזור)...אני פשוט רוצה לקנות סטיק זיכרון אני לא יודע מה יתאים. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1.האם ECC זה זיכרון שרתים? 2.במה הוא יותר טוב מזיכרונות רגילים?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בן דוד שלי הולך לשדרג את המחשב שלו ורציתי לדעת איזה חלקים כדאי לקנות ל.ו יש לו תקציב של 2,500 ש"ח והוא רוצה מערכת מבוססת אינטל , לא מתכוון לעשות OC . לוח אם (חברה,צ'יפסט)? איזה מהירות של מעבד? זיכרון? מארז לא ממש משנה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז השאלה שלי היא כזאת (לכאלה שאוהבים להתווכח) למה אינטל לא לומדים מההצלחה של AMD ומעבירים את בקר הזיכרון מהגשר הדרומי לגוף המעבד? זה אומנם יפריע להם במעבר הקרב והולך לDDR3 אבל בינתיים למה שלא יעשו את זה? AMD היו חזקים משמעותית ביימי הDDR1 בזכות זה... ולמי שלא מבין , כשהמעבד צריך משהו מהזיכרון , עם בקר הוא פונה לבקר ואז לזיכרון , לעומת בלי בקר שאז המעבד צריך ללכת לבקר דרך הלוח , דרך הרבה יותר ארוכה ואיטית , אשמח לתגובות
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי, דיברתי עם מנהל פנדס והוא הבטיח לי מחיר טוב יותר לכל מי שיזמין דרך ההזמנה המרוכזת, אבל זה כנראה יהיה רק באוגוסט. אני רוצה שכל אחד רוצה יכתוב שהוא רוצה + השם שלו והאימייל. שנוכל להעביר הודעות. ההזמנה הזו משותפת גם למשתמשי גיימר, מי שמגיימר אדום, מי שמהזון כחול שקד ליפשיץ, shakedl@gmail.com עדי גולן, adigolan@gmail.com
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניינים לשדרג את המחשב ורוצים לדעת כמה זמן עוד תצטרכו להמתין לבוא הדור השישי והחדש של אינטל? כל הפרטים שאתם מחפשים נמצאים כאן לכתבה: http://hwzone.co.il/הכינו-את-המרשרשים-תאריכי-ההשקה-למעבדי/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה בסדר? עכשיו בדקתי. אם זה משנה אז לא הייתי בשום משחק ולא הורדתי כלום, בדקתי דרך HWMONITOR. נראה לי קצת מוזר כי הכרטיס מסך הוא 37-39. ואני יש לי שאלה קטנה: יש לי I 5 2320ו-P67X UD3 B3, אני רוצה לקנות SLI 760 ואולי לעשות להם OC, כדאי לי להחליף משהו? לא יהיה צוואר בקבוק עם המעבד? אם כדאי לי לשדרג אשמח אם תרשמו לי כאן מעבד ולוח שיוציאו את ההכי טוב מהמערך (רוב הסיכויים שאני קונה אחרי ההשקה של AMD ירדו מחירים) תודה רבה מראש ואשמח למענה מהיר!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההצגה של 4X4, רכישת ATI והוזלת המחירים הדרסטית מקדמות כצפוי את הכרזתו הרשמית של הקונרו. http://www.toptechnews.com/news/AMD-Demos--The-Quad-Father--/story.xhtml?story_id=12200CI10BCQ אמנם לא הוצגו מבחני ביצועים ופרטי המערכת כגון סוג הלוח והצ'יפסט אבל הודגמה מערכת 4X4 עם שני מעבדי FX כפולי ליבה (עלומי שם). המטרה היא הוכחה שהקונספט עובד ומריץ ישומים. שחרור לשוק יתבצע עד סוף השנה - ואז כמובן נדע הרבה יותר.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ומה בנוגע למעבדים של אינטל-הpresler והאחרים שהם 65 ננומטר,האם הם יוכלו להוות תחרות לAMD במה שAMD יותר טובה בו היום כמו משחקים וכו'? יש השערות לגבי ביצועיהם? כי גם אני כמו פותח התארד הולך לקנות מחשב חדש נתקלתי באותה דילמה ואני תוהה אם אולי כדאי גם לראות מה יהיה לאינטל להציע והאם כדאי לחכות ליציאת המעבדים שלהם. המעבדים השולחניים שלהם יצאים בQ1 ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לבצע OC לP4 יש לי תקציב של בערך 3200 ש"ח מה כדאי לקחת מעבד + לוח + זכרונות, אני רוצה להעלות את הבאס ל133
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב בקרוב עוד כמה ימים....יש לי פה מפרט של AMD תגידו לי בבקשה עם הלוח טוב או להחליף אותו בדגם אחר או בלוח ביצרן אחר בכלל נגיד כמו asus AMD Athlon 64 3200+939 BOX VENICE Gigabyte K8N51GMF-9 pci express,dual ddr 1024 kingston dual gigabyte 6660GT 128 MB DDR ATX 400W Silver USb Front המחשב בעיקר למשחקים לתוכנות מוסיקה ועוד כמה דברים...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאד מעניין, אל תפספסו:
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תרשמו כאן מה אתם חושבים על שתיהם ומה עדיף לקניית מחשב חדש מבוסס 8800GTS 640 , E6600
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש בעיה להעביר לוח אם וזיכרון RAM בבדיקה ביטחונית בשדה התעופה ? האם יכול להגרם נזק כל שהו בגלל הקרינה של המשפקף הבטחוני שלהם ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני בחרתי בינתיים את לוח האם Gigabyte GA-P35-DS3L למפרט מחשב שאני מרכיב שיהיה בו את המעבד Q9450. איך הלוח אם הזה בכלליות?הוא תואם את הדרישות שלי(DDR2 800MHZ Dual Channel,PCI-E x16,Q9450 FSB 1333Mhz והשאר.....) הלוח אם הזה הוא איכותי וכדאי?או שהוא סתם ועדיף לי לבחור לוח אם מתחרה כמו Asus P5K?(שיקר ממנו ב100 ש"ח,ואני לא רואה הבדל מהותי ביניהם,הוא עולה 455 ש"ח והP5K עולה 565 ש"ח) ולגבי הזכרונות,באתר של ג'יגהבייט יש את הרשימה הזאתי שמראה איזה זכרונות תואמים ללוח אם: http://www.gigabyte.com.tw/FileList/MemorySupport/motherboard_memory_ga-p35-ds3l_2.0.pdf אני מעוניין בDDR2,800Mhz,2x2GB שיעבדו בDUAL CHANNEL וככה אני אקבל ביצועים טובים יותר, ואני לא רואה שום זכרון שמופיע שם…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-