עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הלוח אם שלי בדרך לשבוק חיים. קבלים מנופחים, מסכים כחולים וכו'. אני רוצה להחליף אותו. כרגע יש לי msi k8n neo4, שירת אותי נאמנה 4 שנים כמעט. השאלה היא כזאת : 1. האם ניתן לתקן אותו (מדובר בכארבעה קבלים מנופחים) ליד המעבד ? איפה באיזור י-ם, תל אביב ? בזול ... 2. איזה חנויות מוכרות לוחות יד שנייה בזול (!) ? המעבד המדובר : AMD ATHLON 64BIT 3000 socket 939+ זיכרון : DDR1 כמובן. תודה.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  2. יש סוגים שונים של I5 האם מספר שרשום אחרי זה הוא הדגם נגיד 750 איזה מעבד עדיף שמרוויח ב-SPEED ומפסיד ב-CATCH או הפוך? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by guyoz,

שלום אשמח לדעת איזה מעבד מבין השניים טוב יותר (מבחינת מהירות) # AMD64 X2 4850E+ 2.5Ghz # 4096 MB DDR2 RAM # 500 GB 7.200 RPM או # Intel C2D E7400 2.80Ghz # 4096 MB DDR2 RAM # 500 GB 7.200 RPM תודה גיא

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  4. טוב אז ככה הסיפור התחיל ליפני שבועיים כשגיליתי שבימקום 3.25GB יש לי פיתאום 2.75GB ומאז הביצועים דיי התקלקלו בהכל, ואין לי מושג מה לעשות יש למישהו פיתרון לבעיה המוזרה ??????? אולי להחליף סלוטים ?, כי אין לי אחריות לזיכרונות אז חייב עזרה תוכנתית או כל סוג שהוא. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  5. אז ככה, בתפקידי במהלך היום יום אני מדריך בשגרה נושאי תקשורת שונים. לאחרונה במסגרת העשרת ידע התחלתי בלמידה להדריך טכנאי PC על מנת ליצור גיוון בתפקיד. תחילת הלמידה שלי היא כמובן בסיסו של המחשב, שזהו חומרה. אני נהנה לי, הכל טוב ויפה, ופתאום בא לי הרש"ץ של PC ומבקש ממני לשלוח סקירה על נושא שיש להם חוסר בו והוא הNVRAM. (כמובן כאיש תקשורת NVRAM ישר קופץ לי בראש Cisco) אני נובר לי באינטרנט בעקבות מידע, ומגיע למסקנה שמבחינת צוות PC היא חסרת תקדים. עד עכשיו תהליך הלמידה של זכרונות בחומרה התבצע על פי הטבלה הזאת: http://www.siz.co.il/my.php?i=wmhw4n2izmnd.bmp עכשיו אני הגעתי למסקנה אחרת בעקבות חיפוש מידע באינטרנט על NVRAM(כל זכרון RAM שהמידע נשמר גם ללא מקור מתח אינו NVRAM, זכרון RA…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by danielzy,

MA74GM-S2 עם Phenom II X3 720 לתקציב מינימאלי. כרטיס מסך ככל הנראה משהו בסגנון GTX260. יש גם אפשרות ל Q6600 עם לוח אם זול עד 300 ש"ח, תציעו. תקציב כמה שיותר נמוך.

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  7. Started by thedarkman,

אני רוצה לוח אם טוב,איכותי,מומלץ,טוב לOC,והוא תומך בCF וSLI מלא ושהוא של חברה מוכרת וטובה ASUS או DFI או GIGABYTE או EVGA בקיצור אני רוצה את הלוח אם הכי טוב לתקציב של 1200 שקל תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  8. יש לי לוח: asus p5wdh מעבד: intel core 2 duo 6600 זיכרון: 3gb ddr2 800 וברצוני לשפר את ביצועיו מה אתם ממליצים לי לעשות, האם כדאי להחליף משהו ? האם כדאי לי לעשות OC ? איך לשפר ביצועים ?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by moshen1169,

מי עדיף ביניהם מבחינת עלןת תועלת למשחקים ואוברקלוק?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. יש סיבה שהאופציה הנ"ל כבויה כברירת מחדל בלוח האם הזה? האם יש חסרון לכך שהיא תהיה מופעלת?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  11. מצאתי כמה זיכרונות אני רק לא יודע עד כמה החברות האלה טובים אני קונה תזיכרון מחו"ל יש לי במחשב קיט של 2X1GB 667 CL4 OCZ לוח אם GIGABYTE GA-M55PLUS5S3 מערכת הפעלה WIN7 עכשיו מצאתי כמה זיכונות: החברה KOYBE וזה המפרט הטכני של הזיכרון Type : DDR2 DIMM Capacity :4GB (2 X 2GB) Speed : DDR2 800Mhz PC26400 Density : HIGH DENSITY Pins : 240Pin ECC/Registered : No/No Voltage : 1.8V CAS Latency : CL 5 שאלה מה זה Density : HIGH DENSITY במחיר של 270 ש"ח

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  12. המחשב שלי מופיע במפרט בצד ולחבר שלי יש מחשב דומה אותו המעבד לוח אחר גם של ג'יגה בייט וזכרונות גם שונים אבל אותה הכמות. שנינו הרצנו SUPER PI ויש פערים בין המחשבים.. המחשב שלו עושה את הבדיקה הראשונה שם ב00.228 ושלי ב00.169 וכמובן שמכאן כל בדיקה אחרת הפערים רק גדלים.. עניין אותי לדעת מה הגורם שמשפיע על זה והאם זה פערים סטנדרטים או לא?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  13. אני מעכב את הרכישה של מחשב חדש בציפייה למעבדי I5 \ I7 בעובי של 32nm ,אשר אמורים להסתפק בקירור מופחת וכתוצאה מכך להביא לסביבת עבודה שקטה יותר (המחשב החדש מתוכנן להיות ממוקם בחדר השינה)

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Omer DA,

יש לי לוח אם ABIT IP35-E עם סטיק אחד של 2GB אני רוצה להוסיף עוד 4 גי'גה בשני סטיקים נוספים של 2(זהים לראשון) יכולה להיווצר איזושהיא בעיה?

15. Started by eladrevach,

אז ככה יש לי שאלה.. אם אפשר בבקשה לדעת מה המעבד הכי טוב מהסדרה הזאת של ה c2d e6XXX .. והאם כל מעבד שתומך בe יתמוך גם בquad? ושאלה אחרונה קטנטונת .. ראיתי שכבר לא מוכרים את המעבד e6600 וראיתי אבל שכן מוכרים את הe6550 אשר לדעת בבקשה מה ההבדל ביניהם? והאם המעבד הזה שווה משהו בכלל.. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  16. Started by dcaspi,

אהלן מרלן. על לוח האם שלי (K8NF4X של Albatron, מעבד AMD Athlon 3200) יש שקע RCA צהוב, שנראה כמו שקע וידאו. הוא נמצא פשוט על לוח האם, מתחת לשקעים של העכבר והמדפסת, ולא מתוך כרטיס או משהו כזה. רציתי לדעת אם יש לכם מושג מה זה השקע הזה ואם הוא משמש ל- output נוסף של המסך לטלוויזיה (אני בספק, לאור העובדה שאני משתמש בכרטיס וידאו של Nvidia) או ל- Input שמאפשר לי להזין וידאו לתוך המחשב. תבורכו

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  17. Started by curdi1,

מבחינת בצועים... תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by _xyz,

האם מחשב כזה יכול לספק שימוש חלק באינטרנט ובתוכנות משרדיות? למחשב שמיועד לצרכים האלה בלבד, עדיף להוציא עוד כ-200 ש"ח על E5300 או ש atom יספיק?

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  19. שלום לחברי הפורום בקרוב אני יקנה מחשב מבוסס על מעבד AMD השאלה שלי היא העם יהיה הבדל בביצועים בלוחות אם שתומכות בתושבת am3 בלבד לדוגמה : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3272&ProductName=GA-770TA-UD3 לבין לוחות אם שתומכות גם בתושבת am3 וגם בתושבת am2.am2+ לדוגמה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3097&ProductName=GA-MA770-UD3 הכוונה שלי היא צוואר בקבוק או כל הבדל אחר בביצועי המעבד ברצוני לקנות את המעבד AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition BOX ולדעת עם יש חשיבות ללוח האם שאבחר בתודה מראש לכל המשיבים

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  20. Started by YANIV286,

הסתדרתי תודה

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  21. Started by nir1992,

להחליף מעבד amd לאינטל או שצריך להחליף לוח אם, יש לי מחשב מלפני 4 שנים ואין לי כרגע כסף למחשב חדש אז אני מנסה לקמבן שיפורים בברכת יום טוב לכולם

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  22. היי, יש לי כרגע זכרונות: G.Skill 2GB Kit DDR2 800mhz F2-6400CL4D-2GBPK הלוח אם שלי הוא: Gigabyte Ga-965p-s3 rev.1 האם אני יכול לשים עליו זכרונות 1066 והוא יעשה Downgrade? אני מעוניין לשדרג ל4 ג'יגה. איזה קיט של 4 ג'יגה הכי משתלם לי לקנות ביחס של עלות תועלת באיזור ה300 ש"ח? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  23. במחשב די ישן (עם לוח אם http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1939 ) יש לי שני סטיקים של 512MB (קיט OCZ של דואל-צ'אנל), DDR 400, תזמונים 2-2-2-5. יש לי קיט נוסף מקולקל, של GSkill (תזמונים 2.5-4-4-8, עבדו לא רע ביחד עד שהתחילו הקריסות הגדולות שבעקבותיהן הרצתי memtest וראיתי את התקלה). בחנות אמרו לי שכבר לא מייצרים זיכרונות כמו שלי ולכן הם לא יכולים לתת לי קיט זהה (או לפחות מאוד מאוד לא מובטח שיתנו לי קיט זהה, גם מהחברה בחו"ל אם אני אמתין חודש). הציעו לי לקחת סטיק אחד של 1GB, אם אני זוכר נכון מלמלו משהו על Kingston. מן הסתם עם תזמונים אחרים משל מה שיש לי כרגע. לדעתכם המחשב שלי יאכל את הזכרונות האלה ביחד? זה אפילו פותח אפשרות ל"שדרו…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by abarbotel,

היי שאלתי שאלה לגבי ווינדוס ולא קיבלתי מענה בפורום ווינדוס אולי כי אין שם מספיק אנשים אני אשאל פה מקווה שלא ימחקו בכל אופן: בווינדוס 7 ישנה אפשרות לעשות ערכות נושא שכוללות רקע לשולחן עבודה צלילים ושומר מסך אבל כיצד אני מוחק ערכת נושא שהרכבתי?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  25. Started by MrMale,

טוב קודם כל אני הזמנתי מחשב מ iqpc עכשיו במקור הזמנתי G.SKILL 4096MB DDR3 1333 CL9 - F310600CL9D-4GBNT עכשיו המוכר התקשר ואמר שהמשלוח של ה g.skill יקח יותר מידי זמן והוא ממליץ לי להחליף לזיכרונות הללו שהגיעו במשלוח היום: patriot gaming 4096MB DDR3 1333 CL9 - SECTOR5 עכשיו רציתי לשאול אילו זכרונות נחשבים יותר טובים ואיכותיים מבין שניהם תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים