עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/pentium-d-920-930.html ה amd עדין אוכל את ה אינטל אפילו שהוא עם OC! ( אני גם רוצה להזכיר שגם ל AMD אפשר לעשות OC , לכן קחו את ההשוואה הנקיה של המעבדים ללא ה OC) אז להפסיק להמליץ על האינטל חזרה לחיים האמתיים ;D

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. יהיה לי שמה 6400 MB\S ? כי כל זיכרון אמור להיות 3200 אם אני לא טועה זה של A-DATA DDR 400 3200 הזיכרון ...הנה תמונה :

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Salwaby,

אני הייתי רוצה לקנות עוד 2 ג'יגה זכרונות למחשב כרגע יש לי 2 ג'יגה במחשב הנוכחי (Corsair 2GB DDR2400MHZ CL5) חיפשתי בכל מיני חנויות, לא מצאתי את אותם זכרונות בול .. אז מה כדאי לי לקנות ? אין לי ממש תקציב, אני יודע שזה לא כזה יקר כמה שיעלה, יעלה.. בכל מקרה אני לא יכול לקנות פה משהו יותר מדי טוב תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. ההצגה של 4X4, רכישת ATI והוזלת המחירים הדרסטית מקדמות כצפוי את הכרזתו הרשמית של הקונרו. http://www.toptechnews.com/news/AMD-Demos--The-Quad-Father--/story.xhtml?story_id=12200CI10BCQ אמנם לא הוצגו מבחני ביצועים ופרטי המערכת כגון סוג הלוח והצ'יפסט אבל הודגמה מערכת 4X4 עם שני מעבדי FX כפולי ליבה (עלומי שם). המטרה היא הוכחה שהקונספט עובד ומריץ ישומים. שחרור לשוק יתבצע עד סוף השנה - ואז כמובן נדע הרבה יותר.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by NTT,

שלום, אני בחרתי בינתיים את לוח האם Gigabyte GA-P35-DS3L למפרט מחשב שאני מרכיב שיהיה בו את המעבד Q9450. איך הלוח אם הזה בכלליות?הוא תואם את הדרישות שלי(DDR2 800MHZ Dual Channel,PCI-E x16,Q9450 FSB 1333Mhz והשאר.....) הלוח אם הזה הוא איכותי וכדאי?או שהוא סתם ועדיף לי לבחור לוח אם מתחרה כמו Asus P5K?(שיקר ממנו ב100 ש"ח,ואני לא רואה הבדל מהותי ביניהם,הוא עולה 455 ש"ח והP5K עולה 565 ש"ח) ולגבי הזכרונות,באתר של ג'יגהבייט יש את הרשימה הזאתי שמראה איזה זכרונות תואמים ללוח אם: http://www.gigabyte.com.tw/FileList/MemorySupport/motherboard_memory_ga-p35-ds3l_2.0.pdf אני מעוניין בDDR2,800Mhz,2x2GB שיעבדו בDUAL CHANNEL וככה אני אקבל ביצועים טובים יותר, ואני לא רואה שום זכרון שמופיע שם…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by urizi,

שלום בן דוד שלי הולך לשדרג את המחשב שלו ורציתי לדעת איזה חלקים כדאי לקנות ל.ו יש לו תקציב של 2,500 ש"ח והוא רוצה מערכת מבוססת אינטל , לא מתכוון לעשות OC . לוח אם (חברה,צ'יפסט)? איזה מהירות של מעבד? זיכרון? מארז לא ממש משנה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Vlad3,

תגידו שווה לקנות אותו ולעשות לו OC ל3GHZ או שזה כבר לא כזה טוב ועדיף כבר לקנות מחשב חדש?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום חברים , הזמנתי: SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz x 2 2GB אבל מאחר שיש בעיות במלאי (כמעט בכל מקום אין תזיכרונות האלה) החלטתי לא לחכות כי זה עלול לקחת הרבה זמן , החלטתי להחליף... אז אני רוצה משהו שיהיה מספיק טוב וגם נחמד לאוברקלוק אולי... המליצו על: GSKILL DDR 500mhz 2048MB DUAL CHANNEL 3-4-4-8 שהם קצת יקרים , אבל... לא יודע... החברה שקניתי ממנה כבר ניסתה מלא מקומות ופשוט אין סאמסונג בשום מקום... מה אתם אומרים? מה לקחת? תמליצו לי על משהו בבקשה... עריכה: לא להפריז במחיר כן? שיהיה בערך 600 עד מקסימום מקסימום 800 לסטיק...

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני מתכוון לשדרג מחשב השנה ולכן מתחיל להתעניין בשינויים שהיו בשוק ששלוש שנים האחרונות. התחלתי לקרוא על זיכרון וברור שתדירות גבוהה יותר ותזמון נמוך יותר זה טוב יותר אבל הטענה הייתה תמיד שבפועל זה חסר משמעות, לכן בזמנו קניתי Hyperx fury 2133Hz CL14. פתאום עכשיו יוטיוב מלא בהשוואות שמראות כ10% הבדל בFPS שזה המון בהתחשב שהתוספת במחיר זה 30$ בלחץ (תוספת של 10% בכרטיס מסך רציני הייתה עולה מאות עד אלפים) עדיין יש סקירות שמראות הבדלים זניחים אבל זה כבר ממש לא חד משמעי רציתי לדעת מה אומרים על זה המקצוענים בתחום? מה ההמלצה היום עבור גיימינג? https://www.youtube.com/results?search_query=ram+speed+benchmark

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני מתכנן לקנות מחשב כזה CPU: INTEL P4 2.0A GHZ MB: ASUS P4S533 MSI GF 4 128 MB חשבתי בהתחלה ללכת על זיכרונות ה 512 של קינגסטון אבל נודע לי לא מזמן שהם עושים בעיות על מה אתם ממליצים? נ.ב לא מתוכנן oc אז אל תקחו את זה בחשבון

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני יודע שישנם לוחות X58 עם התוספת המבורכת, האם ניתן להשיג לוחות P55 או H55 עם מספר החיבורים הנ"ל?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני משדרג את המחשב שלי ועכשיו אני מתכנן להזמין את החלקים INTEL CORE i7 S1155 2600K ASUS P8P67 PRO זכרונות -PATRIOT VIPER 6144MB (2048MBX3) DDR3 מה דעתכם על הלוח האם יש דגם יותר משתלם ממנו. תקציב ללוח- 1000 תודה יוני.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Cereal Killer,

http://cgi.ebay.com/2GB-2X-1GB-DDR2-PC2-8500-1066MHZ-DIMM-2-GB-Go-240PIN-HS_W0QQitemZ110509135614QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item19badb96fe צריך חוו"ד מכם, שווה עוגיה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by bugosdckh,

שלום רציתי לשאול 2 שאלות 1. מה ההבדל בין לוח האם של abit ni8sli ל abit il8 chipset945p 2. כמה חיבורים של sata יש בלוח אם abit ni8sli ושאלה כללית למה צריך יותר מסלוט אחד של pci expres על הלוח? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ccc,

שמעו, גוגל עשה לי כאב ראש ואני מוצא רק אתרים ברוסית לא ידוע למה! הכל ברוסית! אשמח אם תתנו לי מספר ביקורות באנגלית עליו, השוואות גם טוב Thanks ד"א Stick to the question

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by nbav,

אני מקווה שזה הפורום הנכון (אני לא בטוח אם זה קשור ללוח אם או למעבד או אולי לפורום אחר) אפשר הסבר למה ההבדלים ביניהם ואיך אני יודע אם מחשב שאני רוצה לקנות הוא עם x32/64/86 האם זה לפי מערכת ההפעלה?

17. Started by X_Dror,

קיבלתי את ההצעה הזאת ב-60 ש"ח יותר ממחיר של Twinmoss 512Mb ram CAS 2.5. מה אתם אומרים? שווה? אני חושב שזה הזיכרון - http://www.microdirect.co.uk/ProductInfo.aspx?ProductID=6792 (תקנו אותי אם אני טועה) תודה!

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by asaflevi85,

שלום רב לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב שעיקר תפקידו יהיה לשימוש בתוכנות פשוטות כמו אופיס,סרטים וכ'ו וכמובן שימוש באינטרנט. לאחר סיקור שוק קטן בחברות המחשבים השונות יצאתי מבולבל מאוד. יש המון סוגי לוחות אם במחירים זהים אך אני לא יודע להבדיל מי מבינהם טוב יותר? בנוסף יש המון סוגי מעבדים תחת אותה סדרה וגם שם קשה מאוד להבין מה כדאי, לדוגמה בסדרת מעבדים של אינטל i7 יש המון סוגים איך אני יודע מה לבחור? אני אשמח להיעזר בכם ולקבל מדריך קצר איך אני יודע להבדיל בין לוחות האם והמעבדים השונים. תודה רבה. אסף

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by yamedi,

שלום קניתי מחשב חדש, והזיכרון שקניתי, קניתי מנעה מחשבים, את הדגם הבא : PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3271 ובדקתי עם התוכנה PC Wizard 2006 קצת מידע על המחשב, ושמתי לב שבקטגוריה של הזיכרון, מופיע הטקסט הבא : General Information : DIMM0 (RAS 9, RAS 11) : 1024 (Double Bank) DIMM1 : Empty DIMM2 (RAS 9, RAS 11) : 1024 (Double Bank) DIMM3 : Empty Information SPD EEPROM (DIMM0) : Manufacturer : Unspecified Part Number : Unspecified Serial Number : Unspecified Type : DDR2-SDRAM PC2-5300 (333 MHz) Format : Regular UDIMM (133.35 x 3) Size : 1024 MB (0 rows, 2 banks) Module Buffered : No Module Registered : No…

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Screw_Master,

אז השאלה שלי היא כזאת (לכאלה שאוהבים להתווכח) למה אינטל לא לומדים מההצלחה של AMD ומעבירים את בקר הזיכרון מהגשר הדרומי לגוף המעבד? זה אומנם יפריע להם במעבר הקרב והולך לDDR3 אבל בינתיים למה שלא יעשו את זה? AMD היו חזקים משמעותית ביימי הDDR1 בזכות זה... ולמי שלא מבין , כשהמעבד צריך משהו מהזיכרון , עם בקר הוא פונה לבקר ואז לזיכרון , לעומת בלי בקר שאז המעבד צריך ללכת לבקר דרך הלוח , דרך הרבה יותר ארוכה ואיטית , אשמח לתגובות

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by EliranB,

מחפש מעבד + לוח אם למפרט בצד עדיפות ללוח איכותי ומעבד סביר בתקציב של 1500 השידרוג הוא עקב כך שהמחשב מציג סרטי HD עם לאגים במשחקים הוא בסדר אבל כנראה שעדיין לא הכל מנוצל יכול להיות שהספק פשוט לא מספיק ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני מחפש לקנות מחשב תקציבי (עדיף עם אפשרויות אוברקלוקינג) השאלה אם לקחת מעבד סלרון D או מעבד סמפרון (בהנחה שהמהירות שעון דומה ) או מעבד XP נכחד המלצות יתקבלו בברכה וכמו כן לוח אם תקציבי יתאים

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. לוח אם Gigabyte GA-P67X-UD3-B3, זכרונות Mach Extreme 4gb x 2 1600MHZ הטכנאי בחנות הגדיר את הזכרונות ב-BIOS על 1600MHz (באמצעות פרופיל XMP). לאחר Restart למחשב, אין גישה ל-BIOS ומערכת הפעלה לא עולה. הייתה הודעת שגיאה בנוסח דומה למשהו שהמחשב לא עולה בגלל OC ו/או מתחים לא תקינים של הזכרונות. היה צורך לאפס את ה-BIOS. כרגע המחשב עובד תקין והזכרונות עובדים על 1333MHz (ברירת המחדל ב-BIOS). האם זה תקין? טכנאי נוסף (לא מהחנות) יעץ לי להשאיר את זה כך אם זה עובד. עריכה: במעמד הקנייה הטכנאי המליץ לי על זכרונות DDR3 של Mach Extreme במהירות 1600MHZ. האם כדאי להתעקש על זכרונות מחברה יותר מוכרת? במידה וכן, על איזה זכרונות אתם ממליצים לי מהאתר של לוג'יק פיסי? http://logicpc.co.il/heb/defa…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by DvirDD,

אשמח שתענו! איזה כונן קשיח יותר טוב למחשב, Segate או Western digital blue? יותר חשוב לי הביצועים אך גם צריך שהוא לא יהיה רועש מדיי!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by The Man123,

אני צריך המלצה ללוח אם טוב שיתאים למפרט הבא (מחשב חדש שאני הולך לקנות) מעבדי אינטל : P4 2.8 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE זכרונות : DDR II 667 512MB Corsair + עוד זיכרונות 256 מ"ב 533 מג"ץ 2 כאלה דיסקים קשיחים : Western Digital 160GB 7200 8MB WD1600JB כרטיסי מסך : eVGA 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E מארזים : Thermaltake Suprano VB1000SWS

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים