עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אהלן, קראתי מספר ביקורות וכתבות על המעבד.. די התלהבתי ממנו. מה הם החסרונות במעבד זה מול כל מעבד של AMD עד 850 ש"ח? בכול מקרה אני מעונין לקנות לוח אם למעבד. דרישות: א. גיגהבייט/אסוס. ב. משחקים (כרטיס מסך יהיה בנפרד). ג. עריכת תמונות. ד. אין צורך באוברקלוק. ה. יהיו לי שני גיגה זכרון ב-Dual. תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Rong,

יש לי כזה מחשב לוח אם P4p800 deluxe מעבד p4 עכשיו לא ליצחוק עלי זיכרונות 384 DDRAM לא בדואיל וכרטיס מסך G FORCE 2 MX אני צריך ממכן שתציעו לי כרטיס מסך טוב וזיכרונות טובים בתקציב שלא ניגיד 1500-1000 משהו כזה לשניהם ביחד זיכרונות http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1103_1105&products_id=6126 שתיים כאלה כדי שיעבוד בדיואל וכרטיס מסך תציעו לי רון ...

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by רויטל 24,

שלום לכולם, התקינו לי לא מזמן מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה אולטימייט והיא מעט איטית, הבנתי שזה בגלל זכרון הראם. מבירור שערכתי הבנתי שבמחשב שלי מותקנים 2 זכרונות DDR בגודל 256 מגה כל אחד ובמהירות 400 הרץ,כלומר סה"כ 512 מגה. לפי מה שהבנתישזה ממש מעט כדי להריץ את ויסטה בצורה טובה ואני מעוניינת להרחיב את הזכרון. השאלה שלי - האם זה יעיל להוסיף ג'יגה למה שיש לי כרגע - כלומר יהיה לי ג'יגה וחצי ?? האם דבר כזה? בחנות המחשבים אמרו לי להוריד את מה שיש לי כרגע ולהחליף אותם בג'יגה זכרון מכיוון שזה לא יעבוד טוב ביחד...אז מה אתם אומרים ? מה הכי כדאי לי לעשות? הכל בהנחה שאני סטודנטית תפרנית ואין לי מאות שקלים לבזבז על מחשב מפלצתי, הרי כל מה שאני מבקשת מהמחשב הוא אופיס ואינטרנט... תודה לכו…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום מיכיוון שהמעבד שלי נישרף אני משדרג את המחשב שלי הבסיס בנתיים הוא: מעבד:intel core i5-2500K 4X3.3GHz 6MB 1333MHz 1155 box לוח אם:ga-ph67-d3-b3 של גיגה בייט וזכרונות:kingstone hyper X 2048MB 1600MHz ddr3 ck9 שתיים כאלו עכשיו השאלה שלי היא על הלוח אם איך הלוח אם הזה יש איתו בעיות איזה לוח אם אחר יש לכם להציא שיש בו USB3 ושלא יהיה יקר בהרבה מהלוח הזה.איזה הצעות יש לכם לשינוי פה מעבד אחר,זיכרונות,לוח אם אבל הכי חשוב לי זה שתגידו מה דאתכם על הלוח אם הזה אני רוצה ביום ראשון-שני ללכת לקנות את החלקים תודה רבה ושבת שלום עריכה: התקציב הוא עד 2000 ש"ח פחות או יותר אני מעדיף לחסוך אני חייב שיהיה את המעבד הזה (אבא שלי מוכן רק אינטל לא מסכים לAMD) השאלה העיקרית שלי היא על הל…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by INFERNO,

AMD Athlon XP 1700+ ABIT KX7-333 VIA KT333 Motherboard DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory Zalman CNPS6000Cu Cooler for AMD פלוס 4 מאוררים של vantec מהשקטים (80 מ"מ) אני לא מדבר על המחיר אני שואל על התאמה ...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by 3pac,

איך הלוח-אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L בOC ? הוא יגיע מ E7200 2.53GHz ל 3.2 לפחות ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. כרגע יש לי מעבד AMD 3200 VENICE אני רוצה להחליף ל3800X2,יש צורך בעדכון ביוס? הלוח שלי ABIT KN8U תודה

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by swisaman,

יש לי אפשרות לקנות I7 930 + GIGABYTE X58 UD5(יד שנייה כמובן),אחרי זה אני אמכור את השילוש שלי ובעצם ההוצאה תצטמצם. המפרט העכשווי בחתימה,שימוש עיקרי הוא משחקים וקצת עריכה גראפית(ברמה חובבנית),עיצוב בפוטושופ(גם כן רמה דיי חובבנית) וכמובן מתכנן OC. הI7 + הלוח יעלה באזור ה1000 ש"ח.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by gshhar,

קניתי היום וקיבלתי את ה-AMD Sempron 2500+ 333FSB ואני צריך לעשות עידכון ביוס ללוח. 1 מאיפה להוריד ואיזה גירסה 2 איך אני עושה את זה - זה מסובך? 3 המחשב יעלה בכלל לפני שאני עושה עידכון (עם המעבד החדש כי אין לי אחר)?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by chillout,

שלום. לא מזמן קניתי מחשב חדש שכולל לוח אם וכרטיס מסך 670. בנוסף יש לי ספק של seasonic 600w לוח אם: gigabyte GA-H77-DS3H ומעבד 3470 5i. ברצוני לעשות מערך כרטיסים (SLI) אך לוח האם שלי אינו תומך בכך. האם תוכלו להמליץ לי לוח אם שתומך ב-SLI (עדיף שלא יהיה 77z מכיוון שהמעבד שלי אינו בעל מכפלה פתוחה (אינו תומך ב-OC). תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שמתי במחשב 8GB ראם, האם אפשר לבטל את הזיכרון הוירטואלי עם כמות כזאת של זיכרון ראם? אם לא, איזה גודל לקבוע לקובץ ההחלפה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by J.allmighty,

שלומות... תסתכלו בבקשה במפרט לי אני חושב להחליף את המעבד 1.8 ל 2.8C השאלה היא, האם אני ירגיש בהבדל ? (קחו בחשבון שמעבד הספציפי זה 1.8 לא ניתן לבצע OC )

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. השאלה בכותרת

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Cereal Killer,

http://cgi.ebay.com/2GB-2X-1GB-DDR2-PC2-8500-1066MHZ-DIMM-2-GB-Go-240PIN-HS_W0QQitemZ110509135614QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item19badb96fe צריך חוו"ד מכם, שווה עוגיה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. בעיקרון אני רוצה להתחיל לעבוד עם סאונד (בין היתר CUBASE). אין לי הרבה כסף כרגע ויש לי מחשב בן יותר מ10 שנים. הבנתי שבמצב כזה צריך מחשב שיהיה עם זכרויות טובים, לוח אם טוב ומעבד עם עדיפות ל4 ליבות. אז מצאתי מחשב למכירה יד 2 ותהיתי אם אתם יכולים לעזור לי בנוגע למפרט עם יותר ספציפיות לגבי אותם חלקים. אני מאוד מאוד לא בעניינים וזה מאוד לא התחום תעסוקה שלי בשלב הזה של החיים אני אני אשמח לשמוע את דעתכם חבר שלי ראה את המפרט והוא קצת יותר בעניינים ואמר לי שאם זה היה ב1000 אז זה היה יותר מומלץ. המפרט: למען הסר ספק המפרט שאני מוכר - מעבד: 955 מכפל פתוח שלא מגביל אפילו שד כמו 580GTX - קירור: מוגן 2 קירור איכותי למי שמבין שומר על המעבד קריר באה עם שתיי מאוררים(120mm) - לוח א…

16. Started by shloosh,

היי לכולם. רציתי המלצה לתוכנה טובה לבנצ'מרק למעבד שלי. משהו שתומך ב-dual core. מבחינת 3dmark והמבחנים של סנדרה הכל בסדר.. אני מעוניין לבדוק מחשש שאולי המעבד שלי פגום כאמור בגלל ה-dual core יש קצת בעיות עם חלק מהמשחקים ורציתי לוודא שזה אכן בגלל שהמשחקים עדיין לא תומכים במעבד שלי ולא בגלל שהמעבד שלי דפוק... תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by X_Dror,

קיבלתי את ההצעה הזאת ב-60 ש"ח יותר ממחיר של Twinmoss 512Mb ram CAS 2.5. מה אתם אומרים? שווה? אני חושב שזה הזיכרון - http://www.microdirect.co.uk/ProductInfo.aspx?ProductID=6792 (תקנו אותי אם אני טועה) תודה!

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by or2077,

שלום אני רוצה לשדרג זיכרון.. עכשיו יש 512 מגה בית ואני רוצה להוסיף עוד ג'יגה בית... ראיתי באוורסט System Memory 512 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM( מה זה SDRAM? נראה לי שהבנתי מאשכולות קודמים שזה טכנולוגיה ישנה יותר או שתתקנו אותי... השאלה היא האם אני יכול לשדרג את הזיכרון בעוד ג'יגה רגיל DDR2 או שאני אהיה חייב לחפש אחד שהוא DDR2-SDRAM זה מה שאני התכוונתי לקנות: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=707 אם יש המלצות אז בסביבות ה250 שקלים... תודה לעוזרים וכמובן חג שמח, שנה טוב וגמר חטימה טובה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. עוד לא שמעתי כל רשרוש למעבד AMD שולחני שיתחרה מול 4770 או דומה לו

20. שלום כולם, ביום ראשון אני מתחיל לעבוד בתור סוכן מכירות בחנות מחשבים, עכשיו עברה איזה שנה וחצי מאז שההיתי מעודכן מה הולך... בזמנו אני זוכר שהיה את ה קונרו ואת am2 של amd. רציתי לדעת פחות או יותר איזה מעבדים ממולצים יש היום, מי המוביל העיקרי, איזה ציפסטים הולכים היום ואיזה זכרונות אני מבין שddr2 667 כבר לא באופנה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Vatos-Locos,

מתי ולכמה? היום 2.6C בסביבות ה 1000 שקל וה- 2.8C בערך ב 1200 שקל המחירים האלה אחרי הירידה או שהם בקרוב מתכוננים לרדת? ולכמה בערך?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by stas12,

שלום. אני רוצה לשים מערך SLI על הלוח GA-P35-DQ6..האם הלוח תומך במערך SLI או שרק ב CF? האם אין איזה דרייברים פרוצים שמאפשרים SLI על לוח זה כמו ב 975X שהיו לפניו? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. השימוש העיקרי שלי במחשב החדש יהיה בעיקר למשחקים ברזולוציה והגדרות גבוהות, אינטרנט, וסרטים, לא משהו רציני... עכשיו כמו בכותרת אני מתלבט בין המעבד 6 ליבות של AMD לעומת המעבד של אינטל, מלכתחילה התכוונתי ללכת על אינטל, אבל מישהו פה המליץ לי על המעבד של AMD בגלל ה 6 ליבות . שניהם עולים כמעט אותו המחיר, (ויש לציין שאני כנראה אשתמש בכרטיס מסך GTX480 אם זה חשוב...) תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום חברים, יש לי שאלה, עשיתי ניסיון קטן עם מעבד i3-6100 וביטלתי את הHT וניסיתי לשחק בRAINBOW SIX SIEGE סתם בשביל ליבדוק את ההשפעה. מה שמצאתי שמוזר מאוד הוא שלמרות שהFPS שמוצג הוא סביב ה77~95(תמיד מעל 60) בפועל הוא ביכלל לא זז וקופא כל מחצית שניה והסאונד קטוע, אז יוצא שלמרות שמבחינת תוכנה המציגה את הFPS הביצועים מצויינים סביב ה80~90 FPS אבל בפועל המישחק עובד כמו 15FPS שמגמגם והסאונד כל הזמן קטוע, בקיצור לא ניתן ביכלל לשחק. אז אני שואל- כיצד התוכנות באמת בודקות את הביצועים? איך אפשר ליסמוך על זה למי שמחפש מערכת שתרוץ בצורה חלקה אם בפועל יש מצב שאין ביכלל קשר לביצועים שרואים לעומת ההרגשה בפועל? אני מודע שזה לא מעבד למישחקים, רק שואל ספציפית למה זה…

25. קניתי מחשב מדיה סנטר מובנה בivory. זה המפרט: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6922 החליפו לי את ההארד דיסק במפרט לאחד של טושיבה. המחשב הגיע עם מערכת uefi במקום bios. ניסיתי להתקין כבר כמה מערכות הפעלה דרף usb: 1. אובונטו 2. windows 8.1 3. windows 7 אובונטו הצליח להתקין אבל לאחר ההתקנה והפעלת המחשב מחדש, קפצה הודעה שעלי להיכנס לתפריט בuefi ולהגדיר במסך הboot הגדרות שונות מכיוון שמשהו מונע מהחומרה להיטען כלומר מההארד דיסק החדש שלי, wtf??? עם ווינדוס אני בכלל לא מצליח להתקין ונתקע בשלב יצירת הpartitions, עברתי שם כבר דרך הcmd והשתמשתי בdiskpart על מנת לבחור את הדיסק שלי, לנקות אותו ולהפוך אותו לgpt אני כבר אובד עצות, למישהו יש מושג???? אני רק רוצה שמשהו יעבוד, כבר לא אכ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים