עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by lmlm,

http://vr-zone.com/?i=4111&s=1 קורא עכשיו, תהנו

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by AGK,

בפלט של CPU-Z של המחשב הנייד שלי רשום- ID = 0 Number of cores 2 (max 8) Number of threads 4 (max 16) Name Intel Core i7 3667U Codename Ivy Bridge Specification Intel® Core i7-3537U CPU @ 2.00GHz Package (platform ID) Socket 1023 FCBGA (0x4) בשם המעבד רשום= Intel Core i7 3667U ובמפרט רשום= Intel® Core i7-3537U CPU @ 2.00GHz אז איזה מעבד יש לי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by taotao,

אני הולך לקנות את הלוח הזה http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=p4c800e הוא הכי טוב וזה מה שאני מחפש יש למישהו ביקורות על הלוח יודע איפה אפשר להשיג אולי ביותר זול?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. חבר שלי החליט לשדרג את המחשב שלו והוא מעוניין לקנות 2 ג'יגה זכרונות הזכרונות צריכים להיות טובים לאוברקלוק, אבל BH 5 לא באים בחשבון, הלוח שלו לא מסוגל לתת להם כ"כ הרבה מתח תקציב: 2000 שקל (לשני ג'יגה) אני יודע שיש לו לוח של ג'יגהבייט, מעבד אינטל בסוקט 478, הלוח תומך DDR 400 MHZ

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by stingeR-,

מי מהם יותר טוב מבחינת , נוחות , יציבות , OC(לא הכי חשוב) , פיצ'רים , תמיכה , אחריות והכל הדברים האחרים שמשפיעים על לוח אם... ענו לי הפעם זה דחוף! מחר אני הולך לקנות.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מה ההבדל?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם, אני מעוניין לקבל את המלצותיכם לגבי שני לוחות אם ואם אפשר מי מהם עדיף. הראשון: Asus P4P800 http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4P800&langs=01 או את : Intel Rock Lake D865PERLX (865PE http://www.intel.com/design/motherbd/rl/index.htm?iid=ipp_dlc_deskmb+p4pmb_d865perl& בבקשה תנסו לכסות את תחומי ההבדלים ביניהם, יציבות, ביצועים, תאימויות וכיו"ב... תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום יש לי התלבטות בקניית שני לוחות אם שניהם מתוצרת asus הראשון הוא p4pe/l והשני p-4s8x איזה מהם ישרת אותי טוב יותר? המחשב מיועד למשחקים ואינו מתוכנן oc בכלל!(אולי בעתיד הרחוק).

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. השאלה הנשאלת...מבחינת ביצועים ולא מבחינת מחיר....מה עדיף הI7 930 שבאמת כבר זקן לעומת החדש I7-2600 שבאמת חדש. מצד אחד נדמה לי שה2600 לא תומך TRI-CHAN - אבל בכלל רואים בזה את ההשפעה ? מה יותר חזק ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי מחשב ישן שעומד להתקע באיזה פינה רק בשביל להשמיע מוסיקה (דרך רסיבר) - הייתי חייב לפרק ולנקות אותו כי הוא היה במצב זוועה, ועכשיו אני צריך לחבר את ההיט סינק והמאוורר מחדש ואין לי משחה תרמית. מדובר על פנטיום 4 2.4mhz, המחשב עומד להיות כבוי רוב הזמן. האם ממש חובה משחה תרמית או שאפשר לחפף ופשוט לחבר הכל בלי? ואם חובה, איפה אפשר להשיג מהר בב"ש? כי זה צריך להיות מורכב תוך יומיים ככה... תודה!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Tamir92,

שלום לכולם יש לי שאלה שמעניינת אותי כבר כמה זמן יש לי מחשב שהוא כבר בן שנתיים ויש כרטיס זיכרון אחד של זיכרון 16GB במהירות 2400Mhz כבר הרבה זמן אני רואה שהזיכרון שלי משתמש קבוע בחצי מהזיכרון וחשבתי יש לשדרג אותו אני חושב על לשדרג ולהוסיף עוד כרטיס זיכרון של 16GB האם שווה לעשות את המהלך? כדאי לקנות כרטיסים חדשים במהירות יותר גבוהה? תודה מראש

12. היי,כשאני מחבר ללוח אם התקן נייד כמו טלפון סלולרי או דיסק קשיח חיצוני אז לפעמים אני מקבל הודעה שההתקן שחובר יכול לעבוד במהירות גבוהה יותר. איך אני יודע איפה נפרסים אצלי פורטי ה-USB 2 ואיפה ה-1.1? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום חברים, יש לי שאלה, עשיתי ניסיון קטן עם מעבד i3-6100 וביטלתי את הHT וניסיתי לשחק בRAINBOW SIX SIEGE סתם בשביל ליבדוק את ההשפעה. מה שמצאתי שמוזר מאוד הוא שלמרות שהFPS שמוצג הוא סביב ה77~95(תמיד מעל 60) בפועל הוא ביכלל לא זז וקופא כל מחצית שניה והסאונד קטוע, אז יוצא שלמרות שמבחינת תוכנה המציגה את הFPS הביצועים מצויינים סביב ה80~90 FPS אבל בפועל המישחק עובד כמו 15FPS שמגמגם והסאונד כל הזמן קטוע, בקיצור לא ניתן ביכלל לשחק. אז אני שואל- כיצד התוכנות באמת בודקות את הביצועים? איך אפשר ליסמוך על זה למי שמחפש מערכת שתרוץ בצורה חלקה אם בפועל יש מצב שאין ביכלל קשר לביצועים שרואים לעומת ההרגשה בפועל? אני מודע שזה לא מעבד למישחקים, רק שואל ספציפית למה זה…

14. אהלן רציתי לשאול שאלה שאף אחד לא טרח לשאול ואני לא מוצא עליה תשובה בשום מקום [אפילו פניתי לאינטל בכבודם ובעצמם!! ] השאלה שלי היא, האם ה"CONROE" ישווקו בישראל בדיוק באותו התאריך שהם יצאו לאור בארה"ב [שהוא כפי הנראה בתחילת יולי] וחוץ מזה, בכל מקום רשום שהמחיר של הE6600 שכנראה יהיה השבב הנמכר ביותר יעלה 315$ בארה"ב.. אבל מה לגבי המחיר בישראל?? אותו דבר?? תודה מראש.. -ג'ו.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by The Man123,

אני צריך המלצה ללוח אם טוב שיתאים למפרט הבא (מחשב חדש שאני הולך לקנות) מעבדי אינטל : P4 2.8 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE זכרונות : DDR II 667 512MB Corsair + עוד זיכרונות 256 מ"ב 533 מג"ץ 2 כאלה דיסקים קשיחים : Western Digital 160GB 7200 8MB WD1600JB כרטיסי מסך : eVGA 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E מארזים : Thermaltake Suprano VB1000SWS

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם, אמח עומד לרכוש מחשב חדש עם מעבד c2d )6300 ) / יש לי כרטיס מסך לא רע (fx-5700) חיבור agpX8 . בכל ההמלצות בפורם על לוח אם למעבד הנ"ל יש רק חריץ pci-x . מישהו מיכול להמלי על לוח טוב (בסביבות ה 700 ש"ח) עם שני סוגים של חריצי הרחבה כך שלר אצטרך לוותר על כרטיס המסך שלי ,לי הוא מספיק וחבל לקנות חדש . תודה לעונים.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם קניתי מחשב חדש שלהלן: Intel Core 2 Dual E6700 2.6Ghz WD250KS 250GB SATA2 G.Skill 2GB (1024X2) 667 CL5 Enermax Liberty 400W DVD LGX18 Gigabyte 965P-S3 Rev3.3 Gigabyte Triton XFX Nvidia 8800GTS 320MB DDR3 XXX למעט הכרטיס מסך שעדיין לא הגיע אליי הרכבתי את כל המחשב ובנתיים צירפתי לו כרטיס מסך Nvidia Gefore 7600GT. הרצתי את 3DMark בשביל לבחון את הביצועים של המחשב וקיבלתי רק 2620 !!!!! במבחנים של הגרפיקה המחשב רץ על בערך 15FPS, כמובן תלוי במקטע. אבל במבחנים של ה CPU הרגשתי כאילו לא שיפרתי בכלל את המחשב הקודם שלי (פנטיום 4 2.4), התמונה התחלפה רק כל כמה שניות. לאחר מכן הורדתי את CPU-Z והפעלתי אותו וב core speed היה רשום רק 1600 MHZ ומולטיפלייר X6 כמו כן …

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. techpowerup מדווחים שאינטל הגדילה את נתח השוק ומחזיקה בכ80% מהשוק פעם ראשונה מאז הרבעון השלישי של 2005 להשוואה:ברבעון הרביעי של 2006 AMD שלטה ב15.7% מהנתח שוק כאשר אינטל רק 75.7%. אבל עכשיו אינטל שולטת ב80.2% וAMD רק 11.1% . ירידה חדה מצד AMD. מקור: http://www.techpowerup.com/?29807 :-X

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. נראה לי זו הכותרת הכי ארוכה פה לת'ראד.. בכל מקרה אני מתכנן לקנות מחשב מבוסס Q6600 כשתהיה ירידת מחירים נוספת (יולי אוגוסט) כמובן שאני מעדיף לקנות את כל החלקים ביחד בבוא העת אך קשה לי להאמין שמחירי הזכרונות יישארו בריצפה כמו שהם היום. מה דעתכם, האם מחירי הזכרונות יהיו דומים או שיחזרו למחירים ה"נורמלי" עד שאקנה מחשב? ואם אתם חושבים שכן כדאי לקנות עכשיו, על איזה זכרונות 800MHZ הייתם ממליצים? (מתכנן OC ל 3.0-3.2 GHZ) תודה

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום,אני מחפש זכרונות שיהיו יציבים מהירים ואמינים. אני מאמין שאני יעשה גם OC. בנתונים של הלוח רשום שהוא XMS2 READY הזכרונות של קורסאייר,במהירות 800MHZ קיבלתי עליהם המלצות,קראתי גם ביקורות והיה רשום "כל אוברקלוקר חייב כאלו" או משהו כזה בקיצור אני חם עליהם!. השאלות הם ככה. האם הם טובים, אם אני עושה OC לאיזו מהירות אני מגיע פחות או יותר. מה לגבי המהירות שעון שלהם CL כמה היא משפיעה? והמלצות לזכרון מהסדרה במחיר הזה,ואם יש המלצות אחרות. תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ofer40,

היי אני רוצה לשדרג את הזכרון ולהוסיף עוד 1GB ורציתי לדעת אם אתם ממליצים על החברות הזולות ואיזה? תודה

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי אני צריך המלצה למעבד הכי טוב שיש למשחקים כבדים לסרטים אני לא עושה קידודים ולא נראה לי שאני יעשה גם OC אז לא צריך להתחשב בזה ובקשר ללוח אם אני כבר יתאים אותו למעבד אני כרגע רוצה לדעת איזה הכי טוב שאני יקנה ... תודה

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by CZ3,

אני מוכר לוח אם: GIGABYTE GA-6VTXE VIA 694T AGPset socket-370 מעבד: Celeron 900MHZ זכרונות פנימיים: שני 64 SDRAM ?????? בכמה אני יכול למכור את זה ... ובדוגרי! בלי צחוקים בבקשה ... איזה אחד רוצה לקנות ממני כי יש לו מחשב גרוע אז הוא רוצה את שלי ... תודה...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי לוח אם ASUS P3V133 ( ומעבד intel pentium 733 Mhz כרגע ) עכשיו עלה לי לראש שאולי אני ירצה להחליף מעבד ל AMD Athlon XP 1600 + או יותר מהיר ! העם ההתאמה הזאת אפשרית עם הלוח אם שלי וה AMD אפשרית ? ? ? לי אישית לא נראה ( אבל אני לא בטוח ! ) תודה בכל אופן ! :-\

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by slider,

יש לי זכרון Hyundai 256MB pc100 CL3 ומידי פעם, ה CAS Latency משתנה מ 3 ל 2 ... איך זה קורה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.