מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ואני רוצה לשדרג לזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=733774 (אני מעוניין ב-2 כאלה) מה דעתכם האם זה יתאים לי כיוון שאני לא ממש מבין אני יכול לכתוב רק שיש לי חיבור DDR2 מעבד PENTIUM D פעמיים 3 GHZ וכרטיס מסך 7600GS (שאגב אותו אני רוצה לשדרג לזה:http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=712769 האם זה כרטיס מסך טוב למחיר והוא יתאים למחשב שלי עם הזיכרון?) תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- המפרט שקיים היום משמש בתור HTPC שכולל גיימינג על מסך 42 FHD אני מוכר את השילוש הנ"ל E8400 ARTIC COOLING FREEZER 7 LP P5QL-E OCZ REAPER 1066 כל השאר נשאר Sapphire ATI VAPOR-X 5770 ENERMAX MODU 525W 2XFAN Twister Cluster 80mm LG BLACK X22 SATA WD 1 T 32MB השילוש שאמור להכנס במקום הוא i5 750 Gigabyte P55 UD2 לגבי קירור עדין לא החלטתי כיוון שהמארז הוא מארז שכיבה ואני צריך קירור Low Profile ואם יש קירור LP שיחזיק OC סביר אני מעוניין לשמוע חשבתי על Sychty big shirukin לגבי המפרט אם יש לוח אם מיני ATX מומלץ אחר אני ישמח לשמוע כרגע הדילמה שלי נמצאת בזכרונות בין 1600 ל1333 כיון שההפרש מחיר הוא סטי…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכירו מקרוב את אחד מלוחות האם המתקדמים ביותר בעולם - ספינת הדגל החדשה המבוססת ערכת השבבים Z390 מבית אינטל לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני רוצה לדעת סתם מתוך סקרנות, לפי התמונה המצורפת שלקחתי מכתבה כאן באתר אני רואה שה Socket של המעבדים הינו 1155 כמו של מעבדי ה- Sandy Bridge, האם זה אומר שגם הלוחות של Sandy Bridge כגון p67 יתמכו בסדרת המעבדים הזאת? תודה לעונים... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום-קניתי זכרון קינגסטון cpuz וגם everest מראים שזה מסוג יונדאי צירפתי צילום. האם כך זה צריך להיות או שיש חשד? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי עכשיו מעבד INTEL PENTIUM 4 2.5 ועדיין לא מצאתי לוח שיתאים לו איזה לוח יהיה הכי הכי טוב איתו לא משנה לי המחיר נ.ב יש לי זכרונות RDRAM 1066 אז צריך שהם יתאימו ללוח
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב עם מעבד קונרו ואני ממש לחוץ בתקציב 1. יש הבדל גדול בין http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3271 ל http://www.ksp.co.il/hmain.php V V V V V V V V http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3413 ?? 2. חוץ מההבדל בתיזמונים יש עוד הבדל? 3. לאיזה זיכרון יש קרור יותר טוב והאם ההבדל גדול ומורגש? (או שהביצועים של שני קרורי הזיכרונות זהים?)
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אחרי שנים של נסיון שנצברו עם האייפון והאייפד, באפל יעברו להתבסס על ארכיטקטורת ה-ARM בכל מחשבי ה-MacBook של הדור החדש? לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
יהיה לי שמה 6400 MB\S ? כי כל זיכרון אמור להיות 3200 אם אני לא טועה זה של A-DATA DDR 400 3200 הזיכרון ...הנה תמונה :
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, יש לי לוח-אם של חברת MSI ואני שוקל לקנות 8800GT. קראתי review על לוח האם וראיתי שם כמה תמונות מטרידות - http://www.reghardware.co.uk/2006/09/20/review_msi_p965_neo-f/page3.html לפי מה שכתוב שם ATI 1900XTX נכנס בקושי בגלל מחבר ה-IDE. אני יודע שה-8800GT יותר גדול (באורך ובקירור), אבל אני לא בטוח ב-100% האם הוא נכנס או לא. השאלה היא האם הכרטיס יכול להיכנס ללא בעיות? האם למישהו יש ניסיון עם כרטיס גדול אחר (8800GTS למשל) והלוח הזה? כיום יש לי צורב DVD שמתחבר ב-IDE, האם אני אוכל לחבר גם אותו וגם את הכרטיס בו-זמנית? למה, למה MSI תקעו שם את ה-IDE
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי כמה שאלות בקשר לזכרונות הDDR2. אני עומד להרכיב מערכת די איכותית שתכלול בין היתר 2GB של זיכרון, השאלה שלי היא האם ברכישת שני סלוטים של זיכרון איכותי מחברה טובה שווה להשקיע ולרכוש את ה800HZ או שה 667HZ מספיק וההבדל לא משמעותי? בנוסף מה מציינים המספרים 4-4-4-15?... בנוסף, מתי יגיעו זכרונות הDDR3, האם הם יתמכו ע"י הלוחות של היום (לא נראה לי...) והאם שווה לחכות? תודה מראש...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
בקרוב יש לי יום הולדת ואני מתכוון לקנות מעבד חזק מאוד וטוב לoc מארה"ב. הלוח אם של המחשב יהיה DFI Infinity NF4 Ultra או DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D אל תתקמצנו במחיר תביאו משהו טוב, ואם צריך עוד נתונים על המפרט תגידו ואני אביא.
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.... מהו מעבד PRESCOT ? יש לי מעבד 2.6 HT של NORTHWOOD... האם PRESCOTT 2.6 יותר טוב משלי ? :s07:
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, חיפשתי סתם מעבדים בחנויות שונות פתאום מצאתי "amd palomino xp 2000+" מה זה??? כמו פנטיום וסלרון מעבד לשרתים או משהוא אחר עוד שאלה הוא אמור להיות יותר חזק מהאטלון?? הוא אמור להיות יותר יקר מהאטלון?? בתודה מראש יאיר ג'ובאני
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי המלצה על הלוח הזה למחשב גיימינג ועיצוב גרפי. כשניגשתי לחנויות מחשבים נתקלתי בתגובה מפתיעה על החברה MSI וטוענים כי החברה אינה איכותית ונוטה לתקלות מנסיונם והמליצו לי על חברות אחרות כמו גיגבייט האם יש הצדקה לטענות אלו? אם כן,אפשר לוח מקביל מחברה אחרת? או כל לוח מומלץ לOC למעבד INTEL 2500 ולכרטיס מסך היחיד NVIDIA 680 תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת, למה אנשים אומרים שהC2D יותר טוב מהDual Core, הרי לפי מהירות העיבוד- הDual Core עוקף את הC2D. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי טבלת המחירים האחרונה של AMD, אפשר לראות שהמעבדים X2 4000 , X2 4400 ו X2 4800 (ועוד כמה) לא ירדו במחיר. היתכן שהמעבדים האלה ישארו באותו המחיר, אם מעבדים בעלי דגם חזק יותר עולים הרבה פחות (לדוגמא X2 4800 עולה 645$ ו X2 5000 עולה רק 403$). הכל התברר בזכות האתר Tech-Report שהודיע כי המעבדים של AMD עם 1M זיכרון Cache (לכל ליבה) ירדו מהייצור כבר בסוף הרבעון (כלומר עוד שבועיים). הסיבה לזה היא כנראה תוספת ביצועים קטנה יחסית עם הכפלת ה Cache. מעניין אם זה צעד חכם, ואיך המעבדים יראו ליד המעבדים המקביליים מ Intel.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ב-Extended64 לקחו מערכת של Iwill עם 8 אופטרונים 875 (כפולי ליבה) ו-128GB זכרון למבחן זה בעיקר מבחנים סינטטיים, אבל זה עדיין מדהים IWill 16-Core System with 128gb of RAM Benchmarked By Extended64
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני אקנה בקרוב מחשב חדש שמיועד בעיקר לפיתוח תוכנה / אפליקציות. הוא לא מיועד לגיימינג ככה שאני לא קונה כרטיס מסך, אולי בעתיד. אני משתמש בonboard. המעבד שהכי נראה לי הוא Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray לוח אם Gigabyte GA-H97-HD3 LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI מארז Antec VSP-5000 ATX Mid Tower Black Case No PSU עכשיו השאלות שלי- 1. איזה קירור כדאי לשים? האם יש צורך במאוורר נוסף חוץ מהקירור למעבד? (יש 2 כוננים קשיחים,אחד רגיל ואחד ssd) 2. איזה זכרון לקנות? יש הבדל בין g-skill, kingston, crucial וכו' 3. האם יהיה אפשר לצפות בסרטי HD בצורה נורמאלית? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז בשעה טובה קיבלתי את הלוח אם החדש שלי מזיגזג שיש לציין שהיא חנות פשוט מעולה, שירות מעולה, משלוחים פנטסטיים (תוך 24 שעות הלוח הגיע). אז הבעיה היא כזו, איך אני מרכיב את הלוח? :s05: מה שאני רואה לבעיה עכשיו זה המעבד, איך למרוח את המשחה הטרמית? יש לי אחת חדשה... אשמח לאיזו עצה או איזה מדריך מהאינטרנט בקשר לזה. בתודה, אופיר
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט הוא: i5 3470 8GB RAM HD7970 בתכלס, אני יכול אולי אפילו לקנות היום GTX1080 מאיביי או משהו כזה, סביב האלף ש"ח. ובמידה והמעבד באמת בעייתי, אולי אוכל לשדרג ל-3770 וגם לשדרג ל-16GB RAM. האם לדעתכם זה כדאי? מאמין שככה אקבל ביצועים טובים מאוד מבלי בהכרח לקנות מחשב חדש. כנראה שההשקעה הזו תעלה לי בערך - 1400 או 1500 ש"ח.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב כזה CPU: INTEL P4 2.0A GHZ MB: ASUS P4S533 MSI GF 4 128 MB חשבתי בהתחלה ללכת על זיכרונות ה 512 של קינגסטון אבל נודע לי לא מזמן שהם עושים בעיות על מה אתם ממליצים? נ.ב לא מתוכנן oc אז אל תקחו את זה בחשבון
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
4x4GB G.Skill Ares Quad 2133Mhz vs 4x8GB G.Skill RipJaw Z Edition 1600MHZ מה כדי לי יותר לקנות. בפחות או יותר שתיהם אותו מחיר מה לקחת? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-