מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
נשרף לי הלוח ומסתבר שגם המעבד. הציעו לי לקנות לוח עם תושבת LGA775 . אני רוצה שיתמוך בזכרונוות DDR1 שלי. הלוח הוא מדגם ASUS P5-GD1-VM ובנוסף ללוח מעבד פנטיום 4 3.0 עם L2 של מגה אחד. הצעה הזאת מבחינה כלכלית משתלמת יותר מאשר להשאר עם תושבת 478, מבקש לדעת מה דעתכם על הדגם של הלוח ? המחשב אינו מיועד/משמש למשחקים. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתי ולכמה? היום 2.6C בסביבות ה 1000 שקל וה- 2.8C בערך ב 1200 שקל המחירים האלה אחרי הירידה או שהם בקרוב מתכוננים לרדת? ולכמה בערך?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם תוכנת AVID תומכת בכרטיס הקול המובנה בGA-X58A-UD3R X58 CHIPSET ? מזמין יום ראשון את המפרט, ורק עכשיו שמתי לב שהכרטיס קול בלוח אם הזה הוא REALTEK! לא הצלחתי למצוא מידע בשון מקום לגבי הכרטיסים שAVID תומכת בהם, אשמח לעזרתכם!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם. ברצוני לשאול,האם זה נכון,שלבצע אופטימיזצייה לזיכרון דרך קבע,זה אינו בריא לזיכרון,זה שוחק ומקצר את חיי הזיכרון,המותקן פיזית במחשב ??? אצלי יש : שני כרטיסי זיכרון שכל אחד מהם 1GB וגם שני כרטיסי זיכרון שכל אחד מהם 0.5 GB . וינדוס 8.1 32 ביט ותוכנת Memory Improove Master בנק 1 +בנק 3 = 1GB בנק 2 +בנק 4 = 0.5GB תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלומות... תסתכלו בבקשה במפרט לי אני חושב להחליף את המעבד 1.8 ל 2.8C השאלה היא, האם אני ירגיש בהבדל ? (קחו בחשבון שמעבד הספציפי זה 1.8 לא ניתן לבצע OC )
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יודע כמה זיכרון יש למעבד שלי p-4 , 256K או 512K, רשום עליו? או שיש תוכנה לזה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מה זה Pin 1? אמרו לי שיש pin 1 בלוח אם, איך אני יודע איפה זה Pin 1 בלוח האם, אם לא רשום? ומה זה בעצם Pin 1?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני עומד לקנות מחשב חדש וכל שנשאר לי הוא התאמה ללוח האם. השימושים של המחשב יכללו עבודה מרובה במולטי טסקטינג ומידי פעמים משחקים. המעבד שיריץ את המערכת יהיה ככל הנראה ה ivy bridge core i5 3570 הזכרונות A-Data Premier 8GB (4GBx2) DDR3 1333Mhz (אגב, אם יש המלצה לזכורנות אחרים, אשמח לשמוע) וכרטיס המסך Sapphire 7850 2GB DDR5. קיבלתי המלצה ללוח האם MSI P67A-C43 B3 P67 אבל ממה שהבנתי הלוח די מיושן ולא תואם למעבדים החדשים של אינטל. בנוסף לא ניתן לחבר USB3 שמצוי בקדמת המארז איתו (אלא דרך קומבינה..) התקציב שלי ללוח הוא כ500 ש"ח עם אפשרות לחרוג קלות במידת הצורך דבר נוסף, אני מתכוון לחבר אליו מערכת 5.1, אז אם יש לוח עם דגש על סאונד טוב יותר - כמובן שעדיף. לא מתכונן לבצע OC. תודה…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל ממש לא יודע איזה מעבד וזכרונות הכי מומלץ לשים. המעבד.. מצד אחד יש את ה C2Q 9650 שהוא מטורף (גם המחיר 1500 ש"ח +-) ומצד שני את Ci7 החדש שמבוסס על טכנולוגיה אחרת. הבעיה שאני אישית לא מכיר ולפי מה שניסיתי לברר אומרים שהוא חזק מאוד אבל יש דברים שהוא לא יעלה כי הוא חזק מידי בשבילהם.. האם התאוריה הזו נכונה? ועד כמה? מה אתם ממליצים? האמת שהם כמעט אותו מחיר (הבדל של 100 שקל) שמעתי שיש גם Ci7 930 יכול להיות? אם מישהו יכול לתת לי פרטים על זה יעזור לי מאוד כי חיפשתי מקורות גם מאיפה להשיג אותו ולא כ"כ מצאיתי. ד"א עוד שאלה קנה לגבי המעבד: במעבד Ci7 920 מהירות ה- Bus Speed הוא 4.8GT/s מה זה אומר GT/s כאילו 4800MHz ? במקביל C2Q ה- Bus Sp…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מהתמונה שלו נראה כאילו חיבור הPCIE קרוב מאוד לזכרונות ולגוף קירור שצמוד אליו(ראו תמונה בקישור). האם הכרטיס יכנס שם? אני יודע גם שיש כרטיסים יותר ארוכים, האם הם יצרו בעיה? תודה! קישור לכרטיס: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4147#ov
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יצרנית השבבים מציגה דיווח רבעוני מוצלח נוסף - אך גם נאלצת להודות כי לא נזכה לראות מעבדי 10 ננומטר בשנה הנוכחית לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש (12 אלף כולל מסך) ואני ממש רוצה לקנות אותו כבר עכשו השאלה שלי היא ככה : 1. אני יכול לקנות את המחשב רק בסוף פברואר/מרץ ולא לפני ומה שרציתי לקנות זה את ה E6600 עכשו האם כדאי לחכות עוד חודש חודשיים לקנות את הQ6600 (מרובע ליבות) בגלל הורדת המחירים של אינטל או לא ??(ממה שאני הבנתי אין כל כך הרבה הבדל בין ביצועי השניים רק מבחינת גראפיקה יש אבל משחקים וכל השאר אין ממש הבדל רציני) 2. האם בכלל באפריל יש משהו חדש ששווה לחכות לו ?? (אני משתמש במחשב לגלישה מוזיקה משחקים בקושי לגראפיקה) תודה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש בעיה להעביר לוח אם וזיכרון RAM בבדיקה ביטחונית בשדה התעופה ? האם יכול להגרם נזק כל שהו בגלל הקרינה של המשפקף הבטחוני שלהם ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי היום וקיבלתי את ה-AMD Sempron 2500+ 333FSB ואני צריך לעשות עידכון ביוס ללוח. 1 מאיפה להוריד ואיזה גירסה 2 איך אני עושה את זה - זה מסובך? 3 המחשב יעלה בכלל לפני שאני עושה עידכון (עם המעבד החדש כי אין לי אחר)?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג זיכרון.. עכשיו יש 512 מגה בית ואני רוצה להוסיף עוד ג'יגה בית... ראיתי באוורסט System Memory 512 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM( מה זה SDRAM? נראה לי שהבנתי מאשכולות קודמים שזה טכנולוגיה ישנה יותר או שתתקנו אותי... השאלה היא האם אני יכול לשדרג את הזיכרון בעוד ג'יגה רגיל DDR2 או שאני אהיה חייב לחפש אחד שהוא DDR2-SDRAM זה מה שאני התכוונתי לקנות: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=707 אם יש המלצות אז בסביבות ה250 שקלים... תודה לעוזרים וכמובן חג שמח, שנה טוב וגמר חטימה טובה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1-האם צי'פסטים של חברות sis -via ללוחות האם כבר לא יכולים לתמוך במעבדים כפולי ליבה של אינטל ? 2 -ללוחות האם של AMD רשום באס כך : Hyper Transport Bus (כמו באינטל ה FSB ) אז לידו רשום גם : MT/s =מה הפרוש של זה ? ןיש גם :HyperTransport™ 3.0 מה ההבדל בזה שרשום 3 ??? 3- מה הסיבה שהפסיקו לרשום את ה : BUS SPEED במעבדים וגם בלוחות ל- Core i3 530 ,Core i3 540 ,Core i5 661 ואולי עוד כמה , וב- AMD בכלל לא ראיתי שרשום ברובם ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה על מעבד טוב ולוח אם שיתאים לו (אבל שיהיה בלוח SATA,PCI-E)
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם אפשר לעבוד עם כרטיס מסך חיצוני במקרה ואני קונה את אחד המעבדים מסדרת i3 או i5 שמגיעים עם GPU Core מובנה. ואם כן, אז האם ה GPU Core עוזר לפעולה של הכרטיס הרגיל שלי, והאם זה עובד חלק. עוד שאלה: אין אני מתאים את לוח האם והזכרונות הכי טובים למעבד שאני בוחר? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות לוח אם Gigabyte GA-VRXP ב 594 ש"ח.. האם שווה לי? ומה אתם אומרים על הלוח אם הזה?
-
-
כן כן שאלתי אתכם כבר את השאלות האלה .... לוח אם כניראה : GA-8INXP ציפסט(E7205) P4 2.4 אילו זכרונות לקנות? מבדיקה שלי יש הפרשי מחיר של עד 100% ! ! (400-3200) Corasir 512MB DDR CMX512 2700LLPT מחיר 1,033 ש"ח Corsair CMX512-2700C2PT מחיר 773 ש"ח Winbond Winbond DDR 512MB 3200/400Mhz מחיר : 629 ש"ח GeiL GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel מחיר 952 (2 יחידות 256) GeIL 512MB PC2700 333MHZ DDR מחיר 462 GeiL 512MB PC3700 DDR 466MHZ מחיר 1320 איזה סוג ינצל טוב ביותר את הלוח שלי. ולמה יש כאלה הפרשי מחירים?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקודם התחלתי לדפדף בחוברת של הלוח אם DS3. וגיליתי משהו שניקרא GSATA110/1. בלוח יש 4 חריצי SATA כתומים ו-2 סגולים שניקראים GSATA רציתי לדעת מה זה? עוד משהו, ההארד דיסק שלי בתצורת SATA2 והוא מחובר לחיבור הכתום שניקרא SATA. כתוב בחוברת גם בשתי ההסברים של SATA ו-GSATA. ציטוט: "Please refer to the BIOS setting for the Serial ATA and install the proper driver in order to work properly". בבקשה תעזרו לי מה זה ה-GSATA הזה ולאן אני אמור לחבר את ההארד דיסק בשביל "לסחוט" אותו..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי, דיברתי עם מנהל פנדס והוא הבטיח לי מחיר טוב יותר לכל מי שיזמין דרך ההזמנה המרוכזת, אבל זה כנראה יהיה רק באוגוסט. אני רוצה שכל אחד רוצה יכתוב שהוא רוצה + השם שלו והאימייל. שנוכל להעביר הודעות. ההזמנה הזו משותפת גם למשתמשי גיימר, מי שמגיימר אדום, מי שמהזון כחול שקד ליפשיץ, shakedl@gmail.com עדי גולן, adigolan@gmail.com
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לפני זמן מה קניתי מחשב עם לוח אם של Gigabyte EX58-UD5 (i7) לוח זה תואם עד 24gb ram אך לא הצלחתי למצוא שום מקום ברשת שמוכר מעל 12GB RAM יש למישהוא מושג היכן אפשר למצוא כמות כזאת של זכרון? בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מלבד זה שהוא מהיר יותר (?) ושהלוח צריך לתמוך בו, מה הדרישות של הזיכרון עצמו ע"מ לעבוד עם היכולות של Dual Channel ואיך הוא עובד? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-