מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אני חייב דחוף אתר באנגלית או בעברית [ יותר טוב בעברית] שיש בו ביקורות על לוחות אם טובים... [ושיהיה מעודכן...] זה הדיון המעודכן : איך יכול ליהיות שלאביט יש ic7-max 2? הינה הקישור www.newegg.com/app/viewproduct...pa=0&page=1 תסבירו לי והינה התמונות www.newegg.com/app/Showimage.a...asp?style=album הערה : ידעתם שאין ל abit ic7 max 3 כניסה למדפסת?!?!?!?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקודם התחלתי לדפדף בחוברת של הלוח אם DS3. וגיליתי משהו שניקרא GSATA110/1. בלוח יש 4 חריצי SATA כתומים ו-2 סגולים שניקראים GSATA רציתי לדעת מה זה? עוד משהו, ההארד דיסק שלי בתצורת SATA2 והוא מחובר לחיבור הכתום שניקרא SATA. כתוב בחוברת גם בשתי ההסברים של SATA ו-GSATA. ציטוט: "Please refer to the BIOS setting for the Serial ATA and install the proper driver in order to work properly". בבקשה תעזרו לי מה זה ה-GSATA הזה ולאן אני אמור לחבר את ההארד דיסק בשביל "לסחוט" אותו..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. ברצוני להגדיל את הזכרון שלי מ2GB ל-4GB (קרי - להוסיף זכרון של 2). זה המפרט של המחשב שלי: Win 7 Pro 32bit מעבד: intel core quad CPU Q8200 2.33GHZ 2.34GHZ זכרון: 2.00GB כרטיס זכרון: Asus Nvidia ENGT 430 1GB דיסק קשיח: 500GB מצטער אם החסרתי פרט חשוב. ואשמח להמלצה למקום בצפון שמוכר בלא מחירים מופקעים.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח ג'יגה בייט GA-965P-DS3. האם יש אפשרות להפעיל את הלוח עם זיכרון DDR3 1066 (בלבד, כלומר רק סטיקים של DDR3)? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי לבסוף את הDDR בלוח שלי והוא נכנס בסדר, עד עכשיו המחשב רץ ואין תקלות. במידה ואני מתחיל משהו כבד שלוקח מהזיכרון, משחק כלשהו, האם יש סכנה אם הלוח שלי תומך DDR2 ולא DDR ? התחממות יתר, קריסה של המע' או שזה סתם לא בריא למחשב ? אשמח לתשובה. אגב פרטים על הלוח מתוך אברסט הום אדישן אם מישהו יכול לעזור עם זה : Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 63-0100-009999-00101111-122106-Lakeport$1AAAA000_MSI 945GM3 A7267IMS V5.30 DATE: 12/21/06 13:35:06 Motherboard Name Unknown Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 200 MHz (QDR) Effective Clock 800 MHz Bandwidth 6400 MB/s Memory Bus Properties Bus Type DDR2 SDRAM Bus Width 64-bi…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הלוח gigabyte MA790X-DS4 ואני רוצה להחליף מעבד.. חבתי יותר לכיוון של זה: Phenom Tripple-Core 8450 מה דעתכם??? כמו שכתבתי בהודעה אחרת שלי בהמשך אני מדגיש:: לא מחליף לוח.... כמו ששמתם לב- AMD
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. אני קונה עכשיו מחשב עם מעבד E6300 ויש לי דילמה.. אני לא יודע איזה לוח אם לקנות אני מתלבט בין: GIGABYTE 945G S3 לבין: GIGABYTE GA-965P-S3 האם יש הצדקה לקנות את ה965? נ.ב: אני לא קונה כרטיס מסך עכשיו.. אז אני אצטרך להשתמש בכרטיס המובנה על הלוח אם. זכרונות: אני רוצה לקנות: 1G KINGSTON 667MHZ X2 ובחנות המליצו לי לקנות תלוח אם השני(965) ולקנות זכרונות כאלה: 1G CROSAIR 800MHZ X2 עכשיו השאלה שלי היא אם צריך את זה? כי חבר שלי אמר לי שבגלל שאני קונה E6300 אז זה יהיה כפול 2 ולכן המהירות בכל מקרה תהיה 533MHZ וזה לא משנה.. אז איזה זכרונות לקנות?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי את ההצעה הזאת ב-60 ש"ח יותר ממחיר של Twinmoss 512Mb ram CAS 2.5. מה אתם אומרים? שווה? אני חושב שזה הזיכרון - http://www.microdirect.co.uk/ProductInfo.aspx?ProductID=6792 (תקנו אותי אם אני טועה) תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאד מעניין, אל תפספסו:
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אמח עומד לרכוש מחשב חדש עם מעבד c2d )6300 ) / יש לי כרטיס מסך לא רע (fx-5700) חיבור agpX8 . בכל ההמלצות בפורם על לוח אם למעבד הנ"ל יש רק חריץ pci-x . מישהו מיכול להמלי על לוח טוב (בסביבות ה 700 ש"ח) עם שני סוגים של חריצי הרחבה כך שלר אצטרך לוותר על כרטיס המסך שלי ,לי הוא מספיק וחבל לקנות חדש . תודה לעונים.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... מישהו יכול לתת לי הסבר על smp ומעבד xeon? מה כל דבר ומה הוא אומר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שסוףסוף החלטנול לכת על AMD אני נכנס לאתר של החנות ואני רואה עוד לוח באותו מחיר (פחות 6 שקל) של חברה אחרת עם nf4 אולטרה הנה לינק http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_314_330&products_id=3021 מה כדאי ההוא או זה של גיגה ביט http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_314_330&products_id=2882 תודה רבה חברה על העזרה שלכם
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מעבדים טובים יותר לגרפיקה [משחקים] AMD או INTEL ? וגם אם זה נכון שרוב המשחקים משתמשים רק במעבד אחד כך שאין צורך במעבד כפול אלה במהירות שלו, אשמח לתשובה כי בקרוב אני רוצה לרכוש מחשב חדש שיריץ את FSX
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, החלפתי ספק כוח למחשב, ועכשיו בשנייה שמדליקים את המחשב ועד שהוא עולה יש רעש סטטי מתוכו. לפעמים זה קורה גם כשהוא דולק, אבל אז אם אני מזיזה אותו קצת זה מפסיק. למישהו יש רעיון למה זה קורה ואיך מתקנים את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות לוח אם Gigabyte GA-VRXP ב 594 ש"ח.. האם שווה לי? ומה אתם אומרים על הלוח אם הזה?
-
אני מחזיק בלוח אם asus h81m-dgs DDR3 ורציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר כרטיס מסך אחר (DDR 4/5)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה קורה אנשים? יש הבדל בין שני הזכרונות הנ"ל? שניהם 512mb 667mhz יש בכלל עדיפות בין השניים? תודה על העזרה...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לגלות איזה SOCKET יש למעבד שלי, מכיוון שאני רוצה לרכוש גוף קירור (שמתאים ל sockets מסוימים ולא לאחרים). כיצד מבררים? הפעלתי את CPU-Z', ואני מצרץ תמונה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מבקש לדעת איזה מעבד כדאי לקחת לעריכת סרטים ולמשחקים אני עורך בפרימייר האם עדיף כפול ליבה או מרובע אודה אם תנמקו מדוע תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם, ביום ראשון אני מתחיל לעבוד בתור סוכן מכירות בחנות מחשבים, עכשיו עברה איזה שנה וחצי מאז שההיתי מעודכן מה הולך... בזמנו אני זוכר שהיה את ה קונרו ואת am2 של amd. רציתי לדעת פחות או יותר איזה מעבדים ממולצים יש היום, מי המוביל העיקרי, איזה ציפסטים הולכים היום ואיזה זכרונות אני מבין שddr2 667 כבר לא באופנה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רצתי לדעת יותר פרטים על המעבד הזה: Vision x4 Quad-Core A8-3850 Socket FM1 2.9GHz Radeon HD 6550D Box http://www.amd.com/uk/vision/learn/about/Pages/a8.aspx#2 שווה את 700 שקל? למה מתאים? משתווה למעבד של אינטל? איזה לוח אם תומך במעבד החדש הזה? (לוח עם USB3) תודה רבה לעונים ועוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מבחן ביצועים בלתי תלוי ראשון עבור דגם ה-XPS 15 החדש והמסקרן מסייע לתחום את הציפיות שלנו, וגם מעניק תקווה להמשך לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלומות... תסתכלו בבקשה במפרט לי אני חושב להחליף את המעבד 1.8 ל 2.8C השאלה היא, האם אני ירגיש בהבדל ? (קחו בחשבון שמעבד הספציפי זה 1.8 לא ניתן לבצע OC )
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כותרת.... לא חובה INTEL..
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-