עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, אני מעוניין לרכוש לוח אם עבור HTPC אני רוכש מארז עבור לוח בגודל רגיל, ATX. למרות שכרגע אין בשוק מבחר גדול של מוצרים תומכים ב- USB 3.0 הראיה שלי היא לטווח רחוק כך שאני אוכל להעביר קבצים גדולים במהירות באמצעות USB או דיסק נייד. שאלה כללית להבנה, האם לוחות שאין בהם חיבורי USB 3.0 יוכלו בעתיד לרכוש כרטיס הרחבה עם מספר חיבור USB 3.0 ולהנות מהטכנולוגיה והמהירות או שיש תנאי מסויים שהלוח צריך לעמוד בו כדי לספק את הביצועים של USB 3.0 ? שאלה שניה הלוח הזול ביותר שמצאתי הוא של GIGABITE GA-P55A-UD3 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3242 המחשב שאני בונה כאגע מבוסס על אינטל, האם תמליצו לעבור ל- AMD ? האם זה ישפיע על הקרור שאני זקוק ל…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by eladrevach,

יש לי שאלה מצטער אם היא חופרת.. אבל אני חייב לדעת corei7 920 מול core i5 750 מי יותר טוב? מבחינת הכל ולא מבחינת ההוצאות והתוספות ומה מישתלם מבחינת ההוצאות על הלוח אם והזיכרונות וכל זה פשוט מעבד מול מעבד להכלללל באיזון יעני משחקים,עיבוד,סרטים,תוכנות הכלל... מי נטו מעבד יותר טוב בסטוק ומי בoc תודה לעוזרים...

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. הדילמה שלי - האם להשקיע בלוח AM3 טוב עם DDR3, או בלוח AM2, זכרון DDR2 וכרטיס מסך נפרד ? סה"כ המחיר די קרוב המעבד יהיה 435 והשימוש HTPC בעיקר, עם win7 64bit האופציות 1. Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪471 Micron Rendition 2GB DDR3 1333Mhz , יחידות 2 ₪482 2. Gigabyte MA74GM-S2H AMD740 CHIPSET, יחידות 1 ₪293 A-DATA 4GB Kit CL4 DDR2 800Mhz vitesta, יחידות 1 ₪455 Sapphire ATI Radeon 5450 512MB GDDR3 HDMI, יחידות 1 ₪260 אשמח להמלצותיכם והארות לגבי היתרון והחסרון באופציה המועדפת תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני רוצה לקנות זיכרון למחשב אז מאצתי באייבי את הזיכרון של smilentango 2GB( 2x1GB) DDR2 800Mhz PC6400 240pin Low Density Desktop Memory זה המפרט הטכני של הזיכרון Product Details: • 240-pin unbuffered DIMM • Density: LOW • PC6400 800FSB • 1.8 Volts • 6 Layer unbuffered • CAS Latency 4,4.5,5 • 4 Bank • Off-chip driver (OCD) impedance adjustment, and on die termination (ODT) shippingTechnical Information: Memory Size: 1GB DDR2 800Pin Number: 2 x 1GB Memory Speed: 800Mhz More Information: 1024MB x 2 Non ECC Non Registered UnBuffered 6 Layer Non Parity Physical Characteristics: Form Factor: 240pin DDR2, Gold Pin, Green PCB Warranty: Life Time Manufacturer warranty וזה עולה 35$…

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  5. Started by idanrm,

שלום, קניתי לוח אם Gygabyte G41-ES2L. אני מרכיב את המחשב, עכשיו יש לי את החיבור של ה-Speaker. בחוברת של לוח-האם רשום שהפין העליון הוא פלוס והפין התחתון הוא מינוס. עכשיו בכבל של ה-Speaker לא מצוין איפה זה פלוס ואיפה מינוס. איך אני יודע שאני לא מחבר הפוך? מידע שכנראה יעזור: יש לי את הספק שבא יחד עם ה-Cooler Master Centurion 530. הכבל של ה-speaker מורכב מחוט שחור וחוט צהוב, אולי לפי זה אתם תדעו מה הפלוס ומה המינוס. תודה רבה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שלום יש לי מחשב , מעבד AMD +3500 athlon תושבת AM2 לוח אם של gigabyte דגם: ga-m55sli-s4 . הבעיה היא שניסיתי להחליף מעבד ל 4600+X2 דואל קור ATHLON כי אני צריך מעבד חזק יותר( למטרת הרצת מכונות וירטואליות ) אבל כשהחלפתי למעבד 4600 +, הלוח השמיע ציפצופים והמסך לא נדלק. כבר עשיתי שדרוג לביוס והדגם של המעבד אמור להתאים,(לפי האתר של הלוח אם). גם חיברתי את המחבר של ספק הכח ללוח אם עם 24 מגעים, לפני כן זה היה מחובר רק ב 20 מגעים. תודה למבינים

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  7. אינטל הוסיפו לפני כחצי שנה תמיכה ב VT-x בכל מעבדי ה dual-core השולחניים. האם בכל המעבדים האלו שנמכרים בארץ יש את התמיכה הזו, או שיש חנויות שמוכרות מעבדים שיוצרו לפני יותר מחצי שנה?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  8. Started by dezavoo,

יש לי לוח אם msi neo2 865g ומעבד פנטיום 4 2.8 FSB800 הלוח נשרף ויש לי לוח שתומך עד 533MHZ האם אני יכול לחבר עליו את המעבד או שזה יגרום נזק?

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  9. Started by Danix60,

היי, לפני כמה ימים לקחתי לנקות אבק עם קומפרסור אצלי בעבודה, הכל היה טוב עד לאחר שפירקתי את הקירור מרחתי משחה והחזרתי ונשאר לי בורג אחרון של הקירור (Thermalright Ultra 120 eXtreme) הברגתי והמברג השתחרר לכיוון הסלוט בלוח, והוא נשבר (כמה פינים יצאו) הייתי ממש בבאסה כי זה לוח ממש לא זול, Gigabyte GA-EX58-UD5 ואחרי הרבה שיחות עם היבואן (מור לוי) אין אפשרות להחליף בגלל שבר. עכשיו זה סלוט שאני לא משתמש בו, אבל אני ממש רוצה לסדר אותו בגלל שאם אני ירצה בעתיד מעל 6GB לא תהיה לי אפשרות, מה עושים ?

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by natan805,

קניתי מעבד i5‎ ‎750‎ ‎2.6‎ ghz ‎עם קירור של אינטל. וזיכרונות של קינגסטון 2‎‏ של שני ג'יגה שזה יוצא 4 והםcl9‎ ‎.ולוח של גיגה בית הדגם ud3‎ ‎‏ ‏. ואני רוצה לדעת אם הזיכרונות עובדים בדואל צאנל . במחשב במערכת הקודמת זה היה כתוב לי בהפעלת המחשב.ופה לא.השאלה אם יש אפשרות דרך ה ‏winxp‏ לבדוק את זה.

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  11. Started by fers,

אוקי מפרט : intel core 2 dou e7300 2.66 geforce 9800gt 512mb 3 gb ram לוח אםIntel G31 BIOS for G31M-S2L F6 חרגיה של 50 אפשר 100 אבל בלחץ!! רציתי להחליף ל q9400 אבל אמרו לי שזה לא מישתלם . מה אתה ממליצים? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 919 צפיות
  12. תיסתכלו על המפרט שלי בצד זה מה שיש לי כרגע קניתי ליפני כמה ימים את הכרטיס hd5850 אני צריך מפרט כדאי בתקציב של עד 3K למשחקים כבדים!! מה כדאי i7 או i5 אני רוצה לעשות CrossFire בעתיד עם כרטיס מסך נוסף אז אני צריך לוח אם מתאים וטוב ושאפשר לעשות oc בעתיד כשהוא יתיישן מה ההבדל בין i5 750 ל i5 660 ומה יותר מתאים לצרכים שלי שזה משחקים נטו

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  13. Started by ofekns,

היה לי מעבד E2200 של אינטל. יש לי וינדואס 7 (32 ביט). החלפתי את המעבד הנוכחי במעבד חדש של אינטל, intel Core 2 Duo E8400. מדד הדירוש של וינדואס הציג לי עבור המעבד E2200 דירוג: 5.1 אחרי שהחלפתי את המעבד ל E8400 הוא הציג לי דירוג: 3.8 זה מוזר לי ביותר......... הלוח אמ שלי הוא של Gigabyte... מודל 945GZM-S2 ערכת צ'יפים: i945/GZ אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה הבעיה... אמרתי אולי בלוח אם אבל הלוח אם שלי תומך במעבד הזה... אז למישהו יש תשובה? המון תודה... (דרך אגב המחשב עכשיו עובד יותר לאט....)

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  14. אני קונה את הזיכרונות מקי אס פי ויש לי התלבטות: 2x2GB G.Skill Ripjaws cl 7-7-7-24 2n ב- 620 ש"ח או 2x2GB Patriot Viper II cl 7-7-7-20 ב- 595 ש"ח מה ההבדלים ביניהם ומה כדאי לי לקנות? מישהו?

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  15. Started by ofir981988,

חברה טובה לזכרונות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by doronbxx,

יש לי לוח Asus Maximus extreme ואני רוצה לקנות DDR3 4GIGA 1.הלוח תומך ב1333 MHZ בלי אוברקלוק ועד 1800 באוברקלוק אני רוצה המלצה לאיזה זכרונות לקנות וכמה הם עולים 2.יש לי 2GIGA של CROSAIR 1066 בשתי סטיקים מחוברים השאלה עם אני יצטרך לוותא עליהם או שאפשר לשלב אותם עם 4GIGA שאני רוצה לקנות תודה מראש למי שעוזר

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  17. Started by ofir981988,

קודם כל איך החברה בזכרונות? דבר שני, אני קונה מחשב עם kingston 2GB , כי פשוט ב-ksp לא מציעים kingston 2X2GB וה- crusair 2X2GB מאוד יקר לעומת ה- kingston, הבדל של 200 שקל בערך, תכננתי לקנות את המחשב עם 2GB זיכרון ולקנות בזאפ רכיב נוסף של 2GB ולהוסיף לבד, מומלץ או לא?

18. Started by לירן06,

האם אפשר להוסיף למחשב 6 GB זיכרון? למחשב ביתי רגיל לא למערכות גדולות האם אפשר?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by corvus,

אני מעוניין להרכיב מחשב חדש מבוסס על מעבד i5 750 המחשב אמור לשמש לפוטושופ ושימושים כלליים האם כדאי לי ללכת על לוח אם עם כרטיס מסך מובנה או להוסיף כרטיס מסך בנפרד. אשמח להמלצות ללוח אם מתאים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by OCer,

אני שומע את המושג הזה הרבה כשאני קורא על Sandy Bridge ואני קצת מתקשה למצוא הסבר נורמלי על המושג הזה. אני ישמח אם מישהו יסביר לי או יפנה אותי למקור מידע בנושא.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  21. Started by Scorpion17,

שלום, אז ככה החלטתי לשפר קצת את המחשב שהוא יהיה יותר מהיר איך אני יכול לדעת איזה כרטיס זניכרון הכי טוב יכול להתאים ללוח אם intel silver reef d845pesv? המחשב שלי מקרטע ואני צריך אותו לדברים בסיסים.. איך אפשר לדעת לפי מה אני יכול להתאים את הלוח אם לכרטיס זיכרון באפרות המירבית?

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  22. Started by ofeky1,

מה ההבדלים בין 2 הלוחות האלה? DFI JR P45-T2RS DFI BI P45-T2RS

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  23. Started by Avi952,

שלום דבר ראשון אני מקווה שזה קשור לפורום הזה ואם לא אז להעביר לפורום windows. אז עכשיו לעניין - יש ברשותי לוח אם GA-M61SME-S2 ואין לי את הדרייברים של בדיסק מה שיותר גרוע זה שבאתר של Gigabyte פרט לכרטיס קול אין את הדרייברים בכלל ??? ??? ??? מה אני כבר יכול לעשות? : בתודה מראש נ.ב אתר הלוח אם: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2507&ost=windows+7+32bit#anchor_os

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  24. Started by zal22,

לפני כמה ימים חבר שלי נתן לי את המאבד הישן שלו INTEL PENTIUM 4 2.8 ביחד עם הלוח אם והרכבתי אותו ביחד עם החלקים מהמחשב הישן שלי ואז נולד לי עוד מחשב בבית. הוא נתן לי אותו בלי המאוורר אבל עם צלעות הקירור יש לי את אותו המאורר בבית אז שמתי אותו עליו והוא תקין. הטמרפרטורה של המעבד הגיע ל93 מעלות. הסרתי את הצלעות ניקיתי את המשחה הטרמית אבל יש כמות נכבדה של משכה (כנראה גם אבק) שהתגבשה על המעבד ובשביל להוריד אותו אני צריך לגרד אותה משם בקטנה. השאלה שלי האם לגרד אותה משם או לא(כמו שאמרתי היא מכסה שטח נכבד על המעבד)? [ניקיתי את מה שיכולתי ושמתי משחה חדשה זה לא כל כך עזר] תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  25. Started by catsmonster,

אני רוצה לקנות I5 750, ואני מתלבט כל הזמן איזה לוח אם לקנות. אני הולך לשחק במשחקים כבדים והתקציב שלי הוא עד 750 ש"ח ללוח אם. יש לי כבר כרטיס מסך HD5850 וספק חזק 650W. זכרונות אני רוצה לקנות G-SKILL RIPJAWS 1600MHZ CL 7-7-7-24- 2N ב- 620 ש"ח וקירור NINJA 2 REV B ב- 180 ש"ח. את הכל אני רוצה לקנות מקי אס פי. יש לי התלבטות בין הלוחות אם שכתבתי בכותרת, מישהו יכול לתת לי רעיון מה כדאי לי לקחת? יתרונות, חסרונות ומה הכי מתאים למפרט שציינתי? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים