מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
אני לפני רכישת מערכת מחשב חדשה שתתבסס על מעבד Q6600 וכרטיס המסך החדש 8800GT שתומך בתקן החדש PCI-E2. -האם שווה להשקיע בלוח אם התומך ב PCI-E2 ?? -האם רק לוחות X38 היקרים (כ 1400 ש"ח) תומכים בזה? או שיש גם לוחות זולים יותר? -עד כמה השיפור בביצועים משמעותי (אם בכלל) בין לוחות P35 לצ'יפ החדש X38 עם PCI-E2?
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם למעבד הזה שהוא כפול ליבה דרוש מאוורר חזק במיוחד או המאווררשמגיע איתו מספיק בהנחה שלא עושים OC בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
לילה / בוקר טוב לכולם! לאחרונה (מאז MW2 ) אני מרגיש מעט מקופח...המחשב שלי מתחיל לזייף לפעמים, נפילו FPS לא מוסברות וכו'.... החלטתי לשים קץ לנושא הזה ואולי כן ללכת על לוח ומעבד חדשים... חשבתי על AMD ATHLON 2 435 ...הוא משולש ליבות.. עם 1.5 MB קאש ממורי ,ובתדר של 2.9 ,אני אעשה לו OC כמובן ואגיע איתו (השערה גסה)... לאיזור ה 3.8 +- ,כרגע יש לי מעבד AMD ATHLON 4200+ X2 בתדר של 2.6 ועם 1MB קאש.... כרטיס מסך 4850 בOC דיי משמעותי (ראו מפרט בצד)... השאלה היא האם צוואר הבקבוק אכן נובע מהמעבד או שמה זה כבר כל המערכת הוותיקה.. אז מה אתם אומרים? המעבד החדש בשילוב עם לוח סביר ייתן לי שיפור ביצועים? מזערי? משמעותי? בכלל לא? תשובות תתקבלנה בברכה.. אגב, התקציב לא מוגבל בעיקרון ,אבל אני…
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/reviews/core-i7-3960x-x79-performance,3026.html
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
מה עדיף EPOX 8K35A2 או GIGABYTE 7VRXP REV2 ל GIGABYTE יש DUAL BIOS ו- כרטיס רשת מובנה!
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
עד 128(!!!) ליבות. תמיכה ב DDR 5 עד 12 ערוצים. PCIe5. מיוצר ב 5NM. מגיע ב 2022. עוד מידע בטבלה המצורפת.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי וRAM זה אחד השדרוגים. המידע היחיד שיש לי עליו זה השם שרשום עליו : HyperX Fury DDR4 8GB . איזה מידע אני צריך לדעת כדי לקנות כרטיס מתאים ואיך אני מוצא את המידע הזה?
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב יש לי מחשב חדש וסיימתי לבנות אותו בעזרת ה' כפי שאתם יכולים לראות את הפירוט... שאלות: 1)למה המעבד שלי הוא Socket 478 ולא 775 ומה ההבדל ביניהם ? ונ.ב לא ניראה לי שזה נכון אבל ככה אומרות כל התוכנות שאני מתקין לראות פרטים על המחשב שלי... 2)למה המחשב לא מיתכבה כשאני עושה לו כיבוי הוא אומר לי ניתן לכבות את המחשב והוא לא ניכבה זה מעצבן... 3)למה המאוורר של אינטל כל כך מרעיש??? :s05:
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
כנס CES 2022 - אינטל משיקה את ערכות השבבים החדשות לתושבת LGA1700 ואנחנו מקבלים מבט מוקדם אל עבר לוח אם המבוסס על B660, ערכת שבבים חדשה הפונה לשוק המיינסטריםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אני רגע לפני שדרוג ויש לי בעיה קטנה אני רוצה להחליף את המעבד ולכן אני גם צריך להחליף את הלוח אבל הבעיה שקניתי לא מזמן כרטיס מסך עם חיבור AGP X8 - NVIDIA G-FORCE 7600 ואני לא רוצה להחליף אותו. הסתכלתי בשאלות ותשובות וראיתי מספר דגמים אבל מדובר בשרשור מלפני שנה כמעט... אז הוא בטח גם לא הכי מעודכן מבחינת לוחות חדשים שיצאו לאחרונה. כמו-כן אני מעוניין לקנות מעבד אינטל CORE 2 DUE E6750 אשמח לקבל מידע על לוחות אם מתאימים בעלי חריץ AGP X8 ואם קיימים כאלו שיהיה ניתן בעתיד גם לשדרג אותם ולהכניס אליהם מעבד מרובע ליבה אז עוד יותר טוב. תודה רבה רועי
-
- 9 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אז ככה כמה אופציות עומדות לפני והם ככה: DFI Infinity NF4 Ultra DINF4U Gigabyte GA-K8N SLI GK8NSLI-B Albatron K8NF4X תודה ענקית לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 486 צפיות
-
-
יש לי לוח NF7SL עם 3 יציאות של 3 פינים... הייתי רוצה לדעת מה הגבול המותר (התקין) לחבר אליו. (לדוגמא אני יודע שלא מומלץ לחבר 3 מאוררי סמארט פאן.. אז מה כן מותר פחות או יותר)
-
- 10 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב עם מעבד 1800xp ולוח kt400 עם כ.מסך מובנה. מישהו מכיר ?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אמרו לי שההבדלים הם: 1) תדר 2) מכפלה. אפשר לפרט? ובכל מקרה, האם לאינטל יש משהו דומה? ???
-
- 84 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
או קי אז ככה INTEL: P 2.4 abit IT7 MAX crosair 256mb pc3200 vs AMD: xp 2400 EPOX 8K9A2 + CROSAIR 256MB PC3200 הכי חשוב OC, למרות שברור שביצעוים עקרוני +, כלומר אין לי מה לקנות intel אם יש לו אחלה OC למעבד אבל אני לא יכול כמעט להעלות לו ת'FSB ואז הביצעים יהיו פחות טובים מהAMD עם ה200 FSB (הEPOX פורץ לו את המפכלה) נ.ב. אל תסתכלו עלי בתור איזהNOOB, זה אני YOAV9 (אוו אוו) וחכו, אני עוד יחזור לuser המקורי של עוד מעט בתדוה מראש יואב
-
- 26 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, הייתי רוצה לדעת למה אין Chipset למעבדים של AMD, שתומך ב DDR2 ? האם יכול שהעובדה שהמעבדים של AMD עובדים במהירות וצורה שונה מהמעבדים של Intel ולכן אין לDDR2 משמעות עבורם ? (דבר שלא נראה לי הגיוני בכלל!). ה-NF4 שיצא רק עכשיו ותומך בניסים ונפלאות אבל לא תומך במשהו ש Chipset מבדור הקודם של Intel תומך כבר יותר משנה ? אשמח לקבל תשובה מלומדת בנושא תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מעבד כיום G645 עתיק וראיתי מעבד יד2 I7 2700K שזה מתאים לאותה תושבת אז ככה אני חושב שהכרטיס מסך ינצל את מלוא הפונטיצאל שלו עם הI7 מה שאני רוצה לשאול עם מעבד כזה ספק של 450W יספיק ? חוץ מזה אני עם מחשב מארז של HP הלוח אם שלהם עשוי לעשות לי בעיות ? לגבי OC אני לא צריך אבל המחיר שהוא דורש שווה עדיין ? , ( 550 ש"ח ) האם אני יכול לוודא שהבחור לא עשה OC ? ( הוא טוען שלא )
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
למרות שאת הספק אני קונה בארץ.... האם צריך לכוון מתח מיוחד או שזה יעבוד סטנדרטי
-
- 8 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי מחשב amd 3000 939 לוח אם k8nxp-9 של gigabyte זיכרון 1 gb pdp שניים של 512 שעובדים בdual הם CL2 400 אני רוצה לשים עוד שניים של 512 שיעבדו ביחד אבל הם עולים המון כסף כל CL2 400 הוא יקר מה עדיף לעשות לעיף את המחשב בגלל שזה ddr1 אוי אין כל כך הבדלים בין הסוג זכרונות שיש לי ספציפי לזכירונות ddr2 ממוצעות ששתי ג'גה עולים פחות מ400 שקל
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
אולי לא הבנתם את השאלה איזה דברים יש בו , וכמה זאת אומרת כמה USB כמה PCI-E כמה סוקטים לDDR2 וכו' ,תודה לעוזרים! עריכה: מצאתי כבר הנה: CPU Intel® Quad-core CPU Ready LGA775 socket for Intel® Core™2 Extreme / Core™2 Duo / Pentium® Extreme / Pentium® D / Pentium® 4 / Celeron® D Processors Compatible with Intel® 05B/05A/06B processors Intel® Hyper-Threading Technology ready * Refer to www.asus.comfor Intel CPU support list * Please update the latest BIOS to support Intel Quad-core CPU Chipset Intel® P965 / ICH8 with Intel® Fast Memory Access Technology Front Side Bus 1066 / 800 / 533 MHz Memory 4 x DIMM, max. 8GB, DDR2 800 / 667 / 533 MHz, non-ECC, un-buffered memory Dual cha…
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום ! בקרוב אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת כמה דברים על הלוח אם הזה : DFI LANPARTY DK X38 1. אם הלוח טוב לOC (עם המעבד E8400) ? 2. אם הוא טוב לCF .. ראיתי שיש לו 2 חיבורים של X16 .. 3. איך הוא בכללי ?! , אני ישמח אם מי שיש לו את הלוח הזה יגיב .. תודה לכולם ..
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
סוף סוף ביצעתי את בדיקת ה 3DMARK ( אפשר ליראות במיפרט שלי שיש לי 2G זיכרון וכרטיס 7300 GT עם זיכרון DDR3 ) הינה התוצאות >>> מה דעתכם? האם תוצאה של 2204 היא חלשה בינונית או טובה? (כי לא יכול להיות שהיא תהיה מעולה...ביגלל כרטיס המסך) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום למומחים. המחשב שלי כבר בן שנתים וחצי ומתחיל להראות את גילו.באיטיות תגובה בויסטה, טעינות ארוכות וכו'. השנה לא אוכל לקנות מחשב חדש ולכן חשבתי לשדרג אותו. השימוש העיקרי הוא משחקים, אבל אני עוסק גם בעריכת אודיו ועוד מפה ומשם. כרגע יש לי מעבד E6750 ו-2 GB זכרון DDR2 800 בשני סטיקים וכרטיס מסך geforce 8800GT. השדרוג שאני שוקל הוא תוספת 2GB זכרון (אני מניח שחשוב שיהיה בשני סטיקים גם כן) ומעבד מסדרת Q9x50. האם אפשר להסתפק בתוספת הזכרון בלבד ולקנות מחשב חדש בשנה הבאה? האם ההפרש בביצועי המעבד שווה את המחיר? האם עדיף להשאיר את המעבד ואולי לשדרג את כרטיס המסך? תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, קיבלתי את ה UD3P ואני רוצה להרכיב אותו, אמרו לי שאני יכול לעשות הסרה של הדרייבר הקיים לצ'יפסט, להחליף את הלוח ולהתקין מייד את הדרייבר החדש. מישהו יכול לעזור לי? איך מסירים את הדרייבר? אני לא מוצא אפשרות בלוח הבקרה... תודה
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-