מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום מה הלוח הכי זול שיש לסוקט 478 שיש לו pci-e אני מצאתי ב-640 ש"ח תודה מראש לכל העוזרים אלי
-
- 10 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שאמור להתחבר לטלויזית HDTV , מעבר לזה השימוש במחשב הוא די בסיסי ולכן חשבתי על אחד משני הלוחות: Albatron KM51PV-AM2 ב- 461 ש"ח או ASUS M2NPV-VM ב- 498 ש"ח יש עדיפות לאחד הלוחות? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 642 צפיות
-
-
צריך עדכון ביוס ללוח הזה i850 של אינטל, ואני לא מוצא מאיפה להוריד באתר שלהם. תודה... :smoke:
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה זכרונות יותר טובים לאוברקלוק! http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3284&catcode=498 או http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3407&catcode=278 תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 726 צפיות
-
-
תראו קניתי את המעבד הזה עכשיו פתחתי ואני לא רואה שום חומר שצריך למרוח על המעבד, מה שכן אני רואה על הגוף קירור למטה יש ריבוע ככל הניראה שזה מחליף את את המשחה התרמית. עכשיו השאלה שלי אם אני צריך לקנות משחה תרמית הוא שהריבוע הדבוק מתחת לגוף הקירור באמת מחליף אותו... שלא יקרה לי נזק בהתחממות יתר... ???
-
- 10 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי זכרון 8gb בסטיק אחד במהירות 1600 במתח 1.5 בcl 11 אפשרי לשלב אותו עם עוד 2 סטיקים של 8gb כל אחד במתח של 1.65 ב cl 9 על לוח אם z87 extreme3 asrock
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב בן כמה שנים טובות כרגע קיים בו 2X2GB אני רוצה לשדרג ל16GB הלוח האם שלי http://www.asus.com/Motherboards/P7P55DE_EVO/ מותקנים במשב שני דיסקים קשיחים של סמסונג HD103SJ שני כרטיסי מסך של ATI RADEON 5750 המקסימום זכרון שיכול לקבל הוא 16GB ויש לו מקום ל4 סטיקים של זכרון כמה שאלות 1. אם הבנתי נכון אם הלוח אם יכול לקבל מקסימום של 16GB כל סטיק יכול להיות מקסימום 4GB, האם אכן זה כך? 2. הבנתי שיש מצב לעדכן BIOS של הלוח אם ואז יוכל לקבל עד 32GBהאם זה נכון? אם קיים עדכון כזה ללוח אם שלי? איפה מוצאים אותו? 3. בהנחה שיש לי בחירה בין 4X4GB לבין 2X8GB מה עדיף לי? מבחינת ביצועים, בכסף ההבדל שולי עד לא קיים. תודה, חזי
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הציעו לי את המחשב הבא: AMD Athlon XP 2000 Gigabyte GA - 7VA עם צ'יפסט של KT400 דבר שאני בחיים לא שמעתי עליו זיכרון 333 DDr 256 Micron כל זה ב 1400 שקל התפטטי להוציא את הכסף מהכיס ולקנות אבל בגלל שאני לא מכיר את הלוח אם הזה החלטתי להתייעץ אתכם קודם אז מה אתם חושבים על הלוח אם הזה ? ובכלל זה שווה במחיר הזה? תודה
-
- 10 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש לי ספק 235W שכתוב עליו sunshine והוא כרגע עובד עם p3 550mhz slot 1 512cache , MSI based 440bx intel chipset , gf2mx400 64 , 256sdram , lan card , live 5.1 creative , LG DVD 16x40 , WD 200EB 5400 20GB האם הוא יספיק לאותו מפרט רק שילוש קדוש אחר ? שילוש קדוש : CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 607.98 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 487.89 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 2700 Value Memory w/Heat Spreader [ ¤ 277.88 ] 1 האם הוא יספיק לזה + הדברים שלמעלה? והאם יהיה מספיק יציב?
-
- 10 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי 3 התלבטויות אחרונות: DFI NF4 SLI INFINITY - רשום עליו באתר היצרן: "In SLI mode, the bandwidth of each x16 slot works at the bandwidth of x8. When the graphics cards are connected via the SLI bridge, it runs at x16 bandwidth. " מה זה בדיוק אומר לא הבנתי כל כך... הבנתי את התירגום, אבל נגיד אני אשים רק כרטיס אחד בלי SLI, זה יעבוד בX8?.. וזה רק בלוח הזה?. ABIT AN8 SLI Gigabyte GA-K8N Ultra-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 - מה ההבדל בינו לבין הGA-K8NXP-9 ULTRA. הULTRA בעצם עולה יותר משום מה.. מה ההבדלים בדיוק?.. תראו אני לא לוקח SLI. אז אולי כדאי ללכת על ULTRA? תודה.
-
- 10 תגובות
- 907 צפיות
-
-
ראיתי שירדו המחירים ל 9550. האם מעבד Q9550 של אינטל טוב יותר משמעותית מ- 9450 Q והאם ארגיש בהבדלים? האם זה שווה להוסיף עוד 200 ¤ עליו? איזה יותר טוב לאובר קלוקינג וגם ראיתי שיש גרסא חדשה שתצא בזמן הקרוב של סטפינג-stepping) של מעבדי מ C1 הנמכרים היום ל ( E0, ועל פי החברה מעבדי ה Q9550 שימכרו מה 22 לחודש יהיו מהסטפינג החדש. לפי הפרסום שלהם השינויים העיקריים בסטפינג ה E0 החדש יהיו: New SSpec and MM numbers for the converting products CPUID will change from 0x10677 to 0x1067A Package change to Halide free package האם יהיו הבדלים שארגיש בין הגרסא החדשה והישנה והאם מישהו יכול להסביר בקצרה מה אומרים השינויים הללו בגרסאות תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לקראת קניה של כמה חלקים למחשב ובינהם מארז למחשב. אני די סגור על ה-NZXT APOLLO שב-TMSFOX. שמתי לב אתמול שבחוברת של הלוח אם שלי כתוב משהו על זה שאם אני מחבר פאנל קידמי של קול (לפי השפה של החוברת - מנתק ג'מפרים מסויימים) החיבורים שעל הלוח מנוטרלים. רציתי לשאול אתכם אם זה אומר שכשאני יחבר נגיד אוזניות/מיקרופון לפאנל הקדמי החיבורים מאחור יפסיקו לפעול או שישר איך שאני מחבר את הפנאל ללוח אם הוא מנטרל את החיבורים מאחור? תודה מראש לעונים. *** אם מישהו צריך קישור לחוברת שיבקש ואני ישים. המפרט הנוכחי בצד(<-), מדובר בהחלפת חלקים מסויימים ולא בשדרוג של ממש. ****אני לא יודע אם הנושא הזה שייך לפורום הזה, אז במידה וטעיתי במקום תעבירו את הדיון לפורום המתאים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המערכת שלי היא: AMD Athlon 64 Processor 3000+. Speed : 1.81GHz Gigabyte ga-k8nf-9 nForce 4 chipset motherboard 2GB DDR - SDRAM 400 אני מתכוון לקנות כרטיס מסך 8800GT והמחשב הוא בעיקר למשחקים אני צריך לשדרג את המערכת שלי בהתאם או שאני יכול לרוץ עם הלוח והמעבד הזה בזמן הקרוב? *או אולי לשדרג רק את המעבד אם זה אפשרי
-
- 10 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יצרנית החומרה MSI נותנת טיזרים קטנים לגבי לוחות האם החדשים שלה בעלי ערכת השבבים X99 שיושקו בקרוב לכתבה: http://hwzone.co.il/msi-%d7%a0%d7%95%d7%aa%d7%a0%d7%aa-%d7%94%d7%a6%d7%a6%d7%94-%d7%9c%d7%9c%d7%95%d7%97%d7%95%d7%aa-x99/
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. קניתי לפה מספר ימים חלקים להרכבת מחשב. לפני הרכבת החלקים הייתי מעוניין לשמוע את דעתכם לגבי התלבטות קטנה. קניתי את הלוח של ג׳יגהבייט x99 ud7 אחרי כמה בדיקות שערכתי הבנתי שבלוח G1 יש כמה יתרונות בודדים. הראשון הוא כרטיס קול של creative מובנה בתוך הלוח עצמו השני לפי הטענה של ג׳יגהבייט יש איזה סוג של חומרה נוספת שמשפרת את ביצועי האינטרנט בחיבור עם כבל. השלישי הוא שהצבע האדום דיי נחמד [emoji16] ועוד כמה פיצ׳רים של גיימירים (רגישות עכבר הוטקיז וכו׳) שניהם מגיעים עם אינטרנט אלחוטי ובלוטוס 4.0 מובנה (טוב לג׳ויסטיק של הסוני) ההתלבטות הנוספת היא בכלל לקחת את ה x99 SOC היתרון הבולט הוא ששם הגישה לאוברקלוק נמצאת על הלוח עצמו ומתבצעת על ידי כפתורים שנמצאים בצד ימין ללוח. יתרון נ…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.asrock.com/product/775Dual-VSTA.htm כאילו שקונרו יצא הוא כבר מוכן בשבילו אפילו שהלוח יצא עוד לפני (וגם נמצא בארץ) הלוח הזה נראה ממש מגניב וגם יש לו pci-e ו agp שאני ממש מחפש
-
- 10 תגובות
- 729 צפיות
-
-
טוב יש לי שאלה שנראת לי פשוטה למבינים... מה ההבדל בין AMD XP2500 333 Mhz לבין AMD XP2500 800 Mhz ?? כאילו על מה זה משפיע ? ואיפה אני ירגיש בהבדל?? כן כן תצחקו אבל יש אנשים שלא יודעים מה זה אומר !! תודה לכל העונה
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
http://news.com.com/Intels+manufacturing+cost+40+per+chip/2100-1006_3-5862922.html?tag=nefd.top The cost has been steady at about $40 since 2003, according to In-Stat. לא כולל עליות תכנון / פרסום... העיקר שיש להם כסף
-
- 10 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי הצעת מפרט עם המעבד הבא: cpu intel core 2 Duo 775 4400 1.6G 1066MHZ האם הוא טוב למחשב חזק רגיל לשימוש ביתי, סרטים, אופיס, גלישה, וכו'? או שעדיף מעבד אחר, יותר טוב? אשמח מאוד להצעות! (אם אפשר לפרט את כל הדגם עם מס' ה-HZ, איזה סוקט וכו'.אני לא כ"כ מבין בזה. תודה.
-
- 10 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני מתכוון להרחיב את הזכרון של המחשב שלי , עומד כרגע על 768MB ואני מוסיף 1GB מה דעתכם על הזכרון זיכרון American Data Ultra DDR 1G3200PC 400Mhz? מחיר 233 ש"ח בגולדטופ - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=8041 DUAL Channel DDR 1Ghz PC3200 400Mhz מהירות גישה : C.L 3 קצת פרטים: לוח ASUS P4P800 יש זכרון זול יותר / איכותי יותר ולא יקר מידי ?
-
- 10 תגובות
- 904 צפיות
-
-
כן/לא. מה ההפרש בינהם? תודה. ועוד משהו.. כמה צפוי ה6300 לעלות עם השקתו, וכמה אחרי שיתייצב?
-
- 10 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום מדובר בלוח אם של ASUS PRIME Z370-A שתומך ב thunderbolt 3. אני מבין שהתקן הוא מהיר יותר . 1.השאלה האם אפשר לחבר אליו מכשירים בעלי יציאות USB ,או שרק מכשירים המיועדים ל thunderbolt 3 יכולים להתחבר אליו ? 2. האם ה thunderbolt 3 נמצא בלוח האם או שצריך לרכוש אותו בנפרד מהלוח? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מה זה מחשב DELL ?חברה אמריקאית שמיצרית מה? מעבד הוא של אינטל אז מה החברה הזאת מייצרת? תודה
-
- 10 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שאלה שמטרידה אותי לא מעט. כרגע יש לי 2100 כולם אומרים לי שאם אני ישדרג את הזכרון של המחשב ל 4400 המהירות תהיה יותר גבוהה.. חיפשתי ומצאתי המון סרטונים ואנשים שאומרים שאין הבדל. כגון הסרטון הבא השאלה למה קיים המהירות. יש כאלה טוענים שזה לא נראה לעין.. השאלה אם זה לא נראה לעין? יש צורך להוסיף 1000 שקל על מהירות יותר גבוהה שלא ניראית לעין? למה כולם רוצים זכרונות מהירים ולהוסיף מאות שקלים. אם אין שינוי בביצועים בכלל.. מצאתי עוד סרטון שמראה שזה לא משפיע על ביצועים בכלל בכל מה שקשור למערת הפעלה. השאלה היא. אנשים.. אתם רואים את כל זה למה אתם מוציאים מאות שקלים יותר על זכרונות שלא באמת משנה …
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
המעבד החדש מבית אינטל (חדש אצלינו, כבר לא בעולם) יעבור מחר השקה רשמית אצל היבואן איסטרוניקס. מחיר משוער 510$ ללא היטסינק ו 530$ עם היטסינק (משום מה אינטל הגדילה את ההיטסינק המקורי שלנם קצת - כנראה פחדו שהמעבד הזה יתחמם). כלומר ביום טוב כולל מע"מ - 3000 שקלים חדשים. אז קפצו לסניף הבנק הקרוב, משכנו את הרכב, הבית והפלייסטישן וצאו לקניות. May The Nforce be with you
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-