מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם: ga-8i945p-g-rh של gigabyte תודה למי שעונה....
-
- 4 תגובות
- 435 צפיות
-
-
הנה תמונה מהביוס: איפה אני צריך לשנות?
-
- 17 תגובות
- 849 צפיות
-
-
עיכנתי ביוס ללוח אם שלי (Asus P4P800) ואפשרתי PAT, אבל אז פתאום המחשב לא עולה. איך אני מאפס את הביוס להגדרות הרגילות שלו, דרך הלוח האם?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת + מתכוון לזיהוי,שלא ע"פ מראה חיצוני + מבקש הסבר קצר לגבי שאלה זו,כמו האם לכל לוח אם מ"ס סיריאלי ו/או פריט אחר,שמזהה אותו - איך אפשר לראות את המזהה של הלוח אם? תודה רבה מאוד מראש...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב זול המבוסס על לוח 780G ומעבד 4800+. הבעיה היא שאם אני מבין נכון למעבדי 4800+ יש כחמש גירסאות שונות (brisbane, windsore...) מי מהן עדיפה וכיצד אני יכול לבקש אותה אם בכל האתרים מופיע רק השם הכללי ללא פירוט. שאלה נוספת, האם כדאי לקנות מעבד מהסדרה BE במקום 4800+ ? האם מוכרים בארץ את המעבד 4850e?
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
חיפשתי בביוס ולא מצאתי אפשרות כזאת מישה יודע איך לבטל זה נעשה ע"י תוכנה חיצונית? דרך אגב מצטער אם זה לא קשור לפורם הזה לא מצאתי פורם מתאים יותר :-[
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
יש לי מעבד E4300 ואני רוצה לבטל סופית את הEIST. ביטלתי אותו דרך הביוס,אבל אחר כך הוא חוזר להיות פעיל משום מה...
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר לדעת איפה בביוס מבטלים את הRAID?
-
- 2 תגובות
- 431 צפיות
-
-
אני לא מצליח לבטל את הSATA הוא כל הזמן מנסה לחפש כוננים כאלה של רייד בהתחלה ואני לא יודע איפה לבטל את זה בלוח... בכלל לא מוזכר Sata בביוס.... הלוח הוא גרסה 1.06
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
GA-945P-S3 איפה זה נמצא בדיוק בביוס?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
אני מעוניין בלוח חדש ואני קורא הרבה מאמרים ועדיין לא מובן אלמנטים שרשומים וגם דרך גוגל לא מוצא כרטיס קול בלוח http://www.gigabyte.eu/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2736 מה זה ALC889A with DTS Connect enables high quality Full Rate Lossless Audio and support מה זה DTS Connect ? מה ההבדל בין כרטיס 889 עם DTS Connect או בלי ? כרטיס קול בלוח http://asus.com/products.aspx?l1=3&l2=149&l3=639&l4=0&model=2129&modelmenu=2 לא רשום בשום מקום על יכולות הכרטיס הקול Realtek® ALC1200 8 -Channel High Definition Audio CODEC איך אפשר לדעת מה שווה הכרטיס ? ויכולותיו ? תודה מראש למסבירים
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת+אם אפשר הסבר בנוגע לכך (זה חשוב לי מאוד ) - תודה . תודה רבה מאוד מראש .
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך מבצעים עידכון ביוס ל GIGABYTE MA-770-UD3 ?
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי לוח אם asus p5w dh deluxe, הלוח אם מגיע עם כרטיס קול, שכמובן תומך ב5.1 (אם לא יותר). כאשר אני מחבר את המערכת שלי אל הכרטיס קול , מתבצע שידור אך ורק לרמקולים הקדמיים, ניסיתי לשנות זאת בהגדרות התוכנה שמקבלים עם הלוח, אך אין שינוי. חשוב לי לציין שביצעתי בדיקות לרמקולים האחוריים והם תקינים. קיימת אופציה בהגדרות של ה Realtek hd audio (הכרטיס המגיע onboard), להעביר את השידור למצב 5.1 , אך כאשר היא מופעלת השמע מפסיק גם ברמקולים הקידמיים. המלצות התקבלו בברכה, אגב לא מצאתי בעיה זהה לזאת בגוגל. תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 28.07.2007 בשעה 17:32:53 הסתדר!סליחה. לנתקלים בבעיה, הכרטיס תומך ב 8.1 ולכן רמקול אחורי מוגדר כ רמקול צדי.
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
אהלן שלום לכולם! השבוע קיבלתי סט זכרונות חדש: Corsair 16GB DDR3 1600MHZ CL9 כמובן 4 יחידות כל אחד 4GB, עכשיו הבנתי שיש דרך לשפר את צורת העבודה או משהו כזה לפי מה שקראתי פה "בשאלות נפוצות" הבנתי שזה נקרא דואל צ'אנל, מה שלא ממש הבנתי זה איך עושים את זה? אשמח אם תוכלו לעזור תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה שהוינדואוס ידמה זיכרון על הכנון הקשיח כזיכרון ראם , איך אני מגדיר את זה , תודה
-
- 11 תגובות
- 862 צפיות
-
-
-
כשאני לוחץ F1 בכל מסך בביוס זה פשוט מעלה רשימה של פקודות מקשים F3 לא עושה כלום בשום מסך, איך בדיוק מגיעים לאופציות תזמונים של הזכרונות בלוח הזה??
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
ניסיתי לפרק את המעבד מהלוח אם, המעבד נדבק לגוף קירור, וכשניסיתי להוציא את הגוף קירור , המעבד יצא איתו ... ולקח לי זמן לשחרר את המעבד מהגוף קירור. המשחה שהשתמשתי בזמנו היא Arctic Cooling איך מונעים מהמעבד לא להידפק ככה? ואם נדבק איזה טכניקות יש לשיחרור? תודה
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
האם צריך לעכן ביוס או להתקין מחדש את הווינדוס ? המחשה נמצא באובר קלוקינג האם זה מפריע ?
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים, יש לי לוח-אם של ASUS P4P800-E DELUXE ואני רוצה לנסות להוריד את מהירות ה AGP של הלוח ל X4 מ X8 ואני לא יודע איך, אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
כרגע הוא אצלי על מעל 5000RPM, והמחשב נופל גם אחרי חצי שעה בערך של מאמץ, והכל תקין, נקי, ומחובר.. ככל הנראה זו הבעיה, ואני מעוניין להוריד את המהירות של המאוורר מעבד. איך אני עושה את זה? תודה מראש לעונים.
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות OC למחשב הישן אז נכנסתי לגלרית הOC וראיתי שיש כמה סוגים למעבד אינטל 2.4 אחד2.4A השני 2.4B והשלישי 2.4 PRESCOTT איך אני מזהה איזה מהם יש לי? כי לא כתוב בCPU-Z
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מדובר בלוח אם של אינטל. אני חושב P3 או P2 .
-
- 8 תגובות
- 562 צפיות
-