עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by KusHniR,

שיש לו חיבור PCIE יש כזה דבר ?

• 10 תגובות
    • 755 צפיות
  2. אהלן יש לי 2GB זיכרון על המחשב ואני רוצה לקנות עוד 2GB אני לא יודע איזה זיכרון יש לי אבל זה הלוח אם שלי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3004#ov אם מישהו יכול לשלוח לי קישור לקנות זיכרון שמתאים בזאפ או משהו אני אשמח תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by maxth,

ברשותי המפרט הבא: מעבד- intel core i5 2500 3.3 Ghz לוח אם - gigabyte ga-p67a-ud3-b3 קירור- arctic cooling freezer 7 pro rev.2 זיכרון - gb ddr3 ram 8 הארדיסק- samsung spinpoint f3 1tb 7200 rpm כרטיס מסך- SAPPHIRE R9 290 Tri-X כונן- samsung sh-s223b dvd מארז- corsair obsidian 750d ספק- seasonic 750w x-750 ברצוני להתייעץ האם כדאי לשדרג את הלוח האם ומעבד או להישאר עם המפרט הנוכחי עד השקת דור הבא של המעבדים

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. חברה, אני כרגע מנסה לקרוא את הביקורות החפרניות האלה ב3 חלקים של TOMS HARDWARE על ה SKULLTRAIL המדהים הזה (ממבט ראשון לפחות) כי הוא מתאים לי בול. רק שלא הבנתי שני דברים: 1. אני מבין שאין אותו למכירה, ואם יש משהו דומה לו, אנא כוונו אותי ללוחות אחרים דומים. 2. מה זה הזכרונות המיוחדים הללו שהוא דורש, זה כל הלוחות עם שני מעבדים או שהוא מיוחד, וגם אותם אני לא מצליח למצוא למכירה פה . . . מה קורה פה ? :s05: למי ששואל למה אלכס צריך לוח עם שני מעבדים לעזאזל, זה בגלל שאני משתתף מזה שנה שנייה בפרוייקט GRID עולמי למציאת תרופות בכח המחשב כאשר אינו בשימוש וכבר הגעתי למקום 3000 מכ300,000 אנשים אחרי שנתיים ואני רוצה להגיע עם קבוצת ISRAEL כמה שיותר גבוה. אבל זה אני. והתוכנה שמורידים, יכול…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by omershak,

שלום אני קונה מחשב חדש זה המפרט: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1329 לוח אם: GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 מחיר: ¤663 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH 256MB GDDR3 TV/O DUAL DVI - RETAIL מחיר: ¤1188 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤381 זיכרון: TWINMOS TWISTER 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 מחיר: ¤716 מארז: ANTEC P180-B ANODIZED ALUMINIUM SUPER MID TOWER CASE w/o PSU מחיר: ¤945 ספק כוח: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU מחיר: ¤737 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm מחיר: ¤261 מחיר סופי לאחר הנחה: ¤6162 השאלה שלי היא האם כדאי להחליף לספק במחיר יותר נמוך וא…

• 10 תגובות
    • 840 צפיות
  6. אני כבר הרבה זמן תוהה עד כמה המעבד שלי (i5 2500k) מעקב את כרטיס המסך שלי (GTX 970) בביצועים במשחקי מחשב.. כמובן שאין יחידת מידה לצוואר בקבוק אבל אשמח לקבל הצעות למעבדים שימצו את הכרטיס מסך שלי בצורה הטובה ביותר זאת על מנת לצמצם את גודל הצוואר בקבוק ככל האפשר *השימוש העיקרי שלי במחשב הוא משחקים, BF4 ,GTA V ,FALLOUT 4 ועוד משחקים בנויי גרפיקה משובחת (אני כבר ישווה את המעבדים שהבאתם למעבד שלי כדי לדעת כמה אני מאחור) (אם יש איזה מושג שלא השתמשתי בו נכון אשמח אם תתקנו אותי, אני לא הכי מבין בעולם החומרה) תודה מראש, אלדור

• 10 תגובות
    • 900 צפיות
  7. Started by YARONGT,

שלום חברים! אני זקוק לשילוש חדש במערכת מעבד לוח וזיכרון אני יוצר מוזיקה והמחשב לפעמים לא סוחב לי בעכבה נמוכה בכרטיס קול אשמח להמלצות מקצועיות תקציב אין לי כי אני כבר לא ממש משומן בכל החלקים החדשים שיצאו אז אני לא יודע כמה להוציא תודה רבה למי שיעזור

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. ואם אפשר גם להראות לי איפה להסתכל בתוכנה אני אודה לכם. תודה

• 10 תגובות
    • 893 צפיות
  9. אוקיי בנוגע ל P4 כולם יודעים שב 65 מעלות הוא חם מאוד ולא מומלץ שהוא יהיה בחום כזה וב 70-75 מעלות הוא לגמרי בסכנת מוות וב 80 הוא נישרף\נהרס או כל דבר שאנחנו אפילו לא רוצים לגלות. אבל מה בנוגע ל P3? בבקשה אני ממש חייב את העזרה, נ.ב (יש לי עוד שאלה)(זה אותו מעבד) לחבר שלי יש SDRAM133MHz עם באס מעבד של 133MHZ באס ויש לו P3 ה 1000MHz וחום המעבד הוא 19 מעלות (אכן כן התקינו לו מאוורר של 6000RPM מאוורר ממש טוב גם אני לא האמנתי כשהסתכלתי בהתחלה, בכלל לא האמנתי, והחיישנים לא משקרים אכן המעבד קר והמאוורר שלו באמת חזק מאוד) יש לו לוח אם של אסוס שלפי איך שראיתי מסוגל להגיע ל 1875MHz (יענו נכון כשלוחצים פלוס אז זה מראה עד כמה הוא מסוגל לעלות? אז זה יכל להעלות עד 1875MHZ). שם הלוח אם הו…

• 10 תגובות
    • 733 צפיות
  10. ראיתי את זה בזאפ דוקא מצא חן בעיני. http://zap.co.il/model.asp?model_id=437719 אני מחפש משהו מהיר במחיר סביר שיריץ כל מה שצריך crysis vista וכו.שיהיה 2 GB אני מתכוון לקנות שתי יחידות שיהיה 4GB איזו חברה הכי אמינה וממומלצת.?

• 10 תגובות
    • 851 צפיות
  11. Started by David Ell,

החלטתי לקנות חלקים חדשים במחשב אחרי שקניתי GTX 1060 והוא עדיין מקרטע. אני צריך רק לוח אם מעבד, זיכרון ראן, וכונן עם SSD. התקציב הוא גמיש נורא, אבל אני מעדיף משהו טוב ולא יקר מידי, אם אני יכול להסתפק במערכת ששווה 2000 אז אני אעדיף אותה על מערכת טובה יותר ב-3000. בקיצור זה הטווח, ספק כוח יש, מארז יש, כרטיס קניתי לפני כמה ימים. אשמח לעזרה ואם אתם יכולים לעזור גם באחסון כמו כונן וSSD למרות שזה לא הפורום עוד יותר טוב. תודה רבה חבר'ה (אם צריך עוד מידע בשבילכם תגידו ואוסיף).

12. Started by mma01,

שלום לכולם - יש לי כמה שאלות על הלוח הבא : http://www.pcpartner.com/products/ati/m-a56S.htm 1- האם לכרטיס מסך המובנה יש TV OUT? 2- האם לכרטיס מסך המובנה יש tv in? 3- בכמה mega זיכרון משתמש הכרטיס המובנה ? תודה רבה לכולם . ביי

• 10 תגובות
    • 979 צפיות
  13. Started by zehavafro,

יש לי לוח אם GIGABYTE 945 GA-81945GZME-RH עם FSB של 800/533 MHZ רכשתי מעבד Intel LGA 775 Duo 2 Core מודל E6300 עם FSB של 1066MHZ האם כדאי לי יותר לעבוד עם לוח האם ב-FSB533?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by roma,

אני רוצה לוח זול בתצורת מיקרו atx עם כרטיס מסך מובנה חזק יחסית, כמו כן שיאפשר לי לנסות לפתוח את הליבה הרביעית וגם שיהיו לו יכולות oc טובות. יש חיה כזאת?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Pancakes,

מחפש לשדרג את הזיכרון הכולל ל8GB, דרך סטיק אחד או שניים (לא משנה לי העיקר מה שיותר טוב/זול/מומלץ לשיקולכם) יש לי לוח אם Asrock H61M-HVS תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by VL,

תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות
  17. שלום, אני רוצה לקנות מאוורר+גוף קירור חדש ואני צריך לדעת איזה סוקט יש לי כדי לקנות את הדגם המתאים. איך אני מברר איזה סוקט יש לי במחשב? זה מחשב Intel P4 3Ghz Prescott. תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש הבדל משמעותי מבחינת ביצועים ויכולות אוברקלוקינג (אוברקלוקינג גם של הזיכרונות, המעבד, הלוח ואפילו הכרטיס מסך) או אחר בין זיכרונות: G.skill 2X1GB CL5 5-5-5-15 F2-6400CL5D-2GBNQ לבין G.skill 2X1GB CL4 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK ?

• 10 תגובות
    • 711 צפיות
  19. Started by infernal goat,

שלום לכולם רכשתי מחשב מKSP עם הנתונים הבאים: מעבד AMD2800 64bit לוח אם מסוג epox 8HDA5J זיכרון של A-DATA DDR 400 512MB רציתי לשדרג את הזיכרון ולהוסיף עוד לפחות 512 מגה. חיפשתי באתר של KSP ולא מצאתי עוד זיכרונות של A DATA. האם אפשר לשלב זכרונות שונים במפרט הזה? אם כן, איזה חברה ויאזה זיכרון? אם לא, האם אפשר להתאים זיכרון מסוג אחר ללוח אם הנתון? חשוב לציין שהלוח אם תומך בdual ddr והייתי רוצה לנצל את אפשרות הזאת. תודה!

• 10 תגובות
    • 843 צפיות
  20. Started by RobiNooB,

שלום, קניתי 6400, עכשיו אני צריך לוח טוב וזיכרונות (2GB) ל OC טוב למעבד (מעל 3GHZ) אני מעוניין במשהו זול (ABIT AB9 למשל) מה ההבדל בין ה ABIT AB9 ל AB9 PRO ? האם בכלל יש הבדל חוץ מה-SATA האם יש טעם להוסיף ל ASUS P5B DELUX ? מה זה יתן? אשמח לתשובות בהקדם...

• 10 תגובות
    • 976 צפיות
  21. Started by fantax,

אני מעוניין לשדרג את המחשב ,כרגע יש לי P4 1.8 . לפי מה שקראתי ההמלצה לגבי מחשב חזק למשחקים הוא מבוסס על מעבד AMD ,רציתי לשמוע מה דעתכם על : מעבד -AMD ATHLON 3000 64 BIT 754 PIN לוח אם - EPOX 8KDA3J REV2 AMD64 שנהם ביחד עולים כ-1700 ש"ח. שאלתי היא 1)האם כדאי לעבור ל-AMD או אולי לקחת מעבד של אינטל (P4 3.0 )? 2)האם הלוח אם מספיק טוב? 3)איזה זכרונות כדאי לקנות? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 803 צפיות
  22. Started by yakir8,

מה יותר טוב זה: 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz וא זה: A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 CL2.5

• 10 תגובות
    • 947 צפיות
  23. שלום! יש לי מערכת HTPC שלא מספיק חזקה לדרישות שלי, אני רוצה לשדרג את המערכת בלוח אם איכותי שמותאם כמה שיותר למערכות HTPC אני מחפש כבר ימים ברשת ולא מוצא. כרגע יש לי לוח אם של : GIGABYTE GA-M78SM-S2H מעבד מסוג : AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000+ מארז של antec http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MzI= כרטיס טלויזיה של : Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit for use with Windows Media Center Edition וכרטיס קול של : M-Audio Revolution 5.1 כמובן שבנוסף יש לי 2GB RAM ו 10000 GB זכרון המערכת לא מספיק חזקה למדיה שאני מציג בפני הלקוחות שלי. אני מחפש לוח אם כמה שיותר חזק ואיכותי, בגלל שיש לי כרטיס קול אז ממש לא איכפת לי מאיכות כרטיס הקול שיש ללוח האם. חשוב לי שללוח …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Dmoney,

מישהו יודע איך אני בודק של איזה חברה הלוח אם שלי..??? אין לי מערכת הפעלה על המחשב הזה ככה שאני יכול לבדוק או דרך הביוס או אם כתוב על הלוח עצמו...(או שיש לכם עוד רעיונות....). אני צריך לדעת את זה בגלל שיש לי מחשב דיי ישן (מהתקופה של Intel p3 450mhz) ואני צריך לקנות כונן קשיח אז אני יודע שיכולות להיות בעיות אם הכונן לא יתאים ללוח(כונן חדש ולוח ישן...)...אלא אם זה אינטל ואז סביר להניח שהכל יהיה בסדר... *אם יש לכם עוד רעיונות איך אני יכול לבדוק את התאימות בין הלוח לכונן תרשמו בבקשה.. 10X

• 10 תגובות
    • 929 צפיות
  25. Started by Ibrow-Now,

???

• 10 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.