מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
חג שמח לכולם אני עומד לקנות מחשב חדש ואני רק צריך המלצה לזכרונות שיחזיקו ל-OC כמה שיותר טוב אבל שלא יהיו הזכרונות הכי מהירים בשוק כרגע אני רק רוצה שהם לפחות ישתוו למודולים המהירים של DDR2 אבל לא מחפש את השיא שיש כרגע ב-DDR3 הלוח יהיה ASUS Formula Extreme כרגע אין תקציב נחשוב על תקציב אחרי שאראה מה סדר גודל המחירים והביצועים בבקשה לא לבלבל את השכל כמה שזה לא משתלם ולא זול ושאני אהבל ;D תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
הי חברים יש ברשותי את הלוח הזה Gigabyte GA-F2A88X-D3H אשמח לדעת איזה מעבד כי מומלץ להרכיב עליו ואיזה זכרונות הכי מומלציםאם אפשר אז לינקים ישר ל ebay תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה ללוח אם ל E6400 למטרות הבאות: 1. בשום פנים ואופן לא אבצע OC 2. 965 3. לא מעוניין לעבור את איזור ה 500-600 (בבקשה תנסו לא להמליץ לי על לוח ב 700 פלוס ולהגיד זה רק עוד 100 שקל) ועכשיו בבקשה לקאטצ', אני זקוק להמלצה ללוח כזה עם כרטיס מסך OB ובלי. העניין הוא שאני מתכנן לקנות כרטיס מסך ל DX10 כשיהיו נורמלים מבחינת מחיר וזה אומר משהו כמו חודשיים בלי משחקים ממש אבל עם ויסטה. אבל אני עדיין לא בטוח אם לקחת X1900 או משהו בסגנון ב 1000 שקל או לחכות. אז לסיכום המלצה בבקשה ללטוח אם עם כרטיס מסך OB ואותו הדבר בלי. תודה.
-
- 10 תגובות
- 703 צפיות
-
-
http://www.pcper.com/article.php?aid=265&type=expert&pid=1
-
- 10 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מתעניין בשדרוג של "השילוש הקדוש". יעצו לי ללכת רק על לוח אם 845G. מה המשמעות של המספר 845, מה הוא עושה יותר טוב מ645? מה המשמעות של ה - G ליד המספר? האם הלוחות של אינטל מומלצים (גם מבחינת אמינות אחריות)?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם ישלי שני שאלות 1-לידע כללי אם יש לי מעבד 2.4 478 לפי מה שראיתי במפרט שלו האתר אינטל 533 mhz באס עם 512 מטמון ואין לו היפר טריידינג אני קונה לוח חדש אז האם זה שיש בלוח fsb עד 800 יתרום למהירות או לא ( הלוח- גי'גה בייט 865gme ) 2-קראתי כאן את ההסבר של ליאור על ההבדל בין INTEL-AMD אז לגבי ה- fsb הבנתי ש amd הוסיפו קו נוסף לזיכרון בבאס חוץ מהגשר הצפוני אז לפי יתרון זה מה אינטל שיפרה התכוונת לטכנולוגיית היפר טריידינג לעבוד גם בקו מקביל חוץ מזה איך יודעים את הבאס של הלוח ? לפי מה שהבנתי אז לחלק את ה fsb שלו ב-4 וזו התוצאה .האם זה לכל הלוחות כולל amd ?
-
- 10 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אז אני קונה מחשב חדש, ויש לי התלבטות בין ה Asus B150m k לבין ה gigabyte b150m d3h זה שאר המפרט של המחשב: מעבד: 879 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 6500 Skylake 3.2Ghz S1151 זכרון: 319 ₪ - * מבצע * - 16G Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 כרטיס מסך: 2570 ₪ - * בהרכבת מחשב שלם * - ASUS Nvidia GeForce GTX1070 8G D5 1657Mhz Strix דיסק קשיח: 226 ₪ - WD 1T 3.5'' Sata3 Caviar BLUE 7200RPM 64MB 2 Years Warranty מארז: 359 ₪ - * מבצע * - NZXT Source 340 Black - Red ספק כוח: 290 ₪ - * מבצע * - Antec 550W 80+ Bronze NE550M Modular קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - * מבצע * - Arctic Alpine 11 Rev.2 גוף קרור למארז: 158 ₪ - Fractal Design R2 Silent…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תגידו באיזה חנות מגיעים מעבדי ה amd אם מאווררי spire? ( מצאתי כבר זה ksp) אני זוכר ראיתי 2500 אם spire ב 560 שקל. (אם יש עוד חנות שמוכרת ככה אז תגידו ) --------------------------------------------------------- תגידו יש איזה חנות אחרת שנותנת מעבד 2500 בסביבות ה 540-560 שקל אם 3 שנים אחריות כמו מרדנית.( גם אם זאת לא חנות אינטרנט גם אם זאת סתם חנות איפה שהוא באיזור המרכז) [הרבה זבל נמחק פה] עוד משהו מעצבן אצלהם שהם לא נותנים 3 שנים אחריות רק אם אתה קנית את המחשב אצלהם והם עושים לך הרכבה (שעולה 190 שקל) רק אז תקבל 3 שנים אחריות על המעבד. ( אבל הם זולים יחסית אפשר לקנות אצלהם את ה 2600 בארטון ב 620 שקל אם מאוורר spire)
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עומד לקנות לוח אם חדש, מתלבט בין לוח של ASUS או של אינטל (בלבד). אבקש את העדופתכם האישיות בין שני יצרנים אלו. אבקש גם המלצה ללוחות ספציפיות וטווח מחירים אם אפשר. השימוש יהיה למשחקים בלבד וללא OC כלל (אני לא עומד להתעסק ב BIOS) אשמח להמלצותיכם הן בין שני היצרנים וכן ללוח ספציפי שאהיה מרוצה ממנו. תודה, תומר
-
- 10 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, אודה לכם מאוד על המלצה בין Q8400 ל- E8400, מה כדאי לעבודה משרדית ומשולבת. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב ואני לא רוצה להחליף כרטיס מסך... חשבתי לקחת את הלוח הנ"ל http://www.asrockamerica.com/Products/939DSATA2.htm מכיוון שאפשר לשים עליו גם כרטיס AGP וגם PCI EX חדש. רציתי לדעת איזה זכרונות ומעבד הולכים חזק עכשיו בשוק... במחיר של עד 3000 רק לזכרונות ולמעבד. ועוד שאלה יש לי על הדרך. אם על לוח כזה אני שם 2 כרטיסי מסך אז המחשב קורא מ2 הכרטיסים? הכוונה האם הוא מעבד דרך 2 הכרטיסים או שאני צריך לבחור אחד מהם? ואני לא הולך לעשות OC ! אז להתחשב בזה 10X
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אתמול אינטל דיווחה על השקה רשמית של הפלטפורמה היוקרתית לגיימרים שלהם - SCULLTRAIL. ההשקה כללה השקת לוח האם בעל שני סוקטים LGA771 התומכים במעבדים QX9775 ואת המעבדים עצמם. המעבדים בעלי 12 מגה זכרון מטמון כל אחד מהם ועובדים על תדר 3.2 גיגה-הרץ. מחיר של המעבד שכזה לפרטיה מעל 1000 יחידות הינו 1499 $. לוח האם יתמוך גם בCROSSFIRE וגם בSLI, בעל האפיק של עד 1600 מגה-הרץ, תומך בSATA II כ. רשת גיגה-ביט, עד 8 מגה SSR2 - 800. מחיר של הלוח ל1000 יחידות ינוע סביב 650$ התמונות של המפלצת : [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיהיה מבוסס על מעבד AMD 3000 64 bit ולוח אם Gygabyte GA-K8/F-9. מכיוון שאני חוסך בכסף, החלטתי לקנות 2 זיכרונות של 256 MB. האם בעתיד כשארצה להחליף זיכרון אני אצטרך לזרוק אותם לזבל ולקנות 2X512 MB או שאני אוכל להוסיף עוד 2X256 MB (כך שיהיו סה"כ 4X256)? זה יפגע בביצועים (מול 2X512 MB) ?
-
- 10 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום אבל לא באתר אני עומד לקנות מחשב חדש ויש לי כמה התלבטויות אודה מאוד אם תוכלול לעזור לי או קי דבר ראשון זכרונות: עד היום היה לי מחשב rdram ואני לא יודע איזה זיכרון ddr טוב לאוברקלוק אני יוכל לקנות. דרך אגב אני לא מבין בתזמונים אודה אם תוכלו לסביר לי בינתיים אני מתלבט בין: OCZ 512MB DDR PC4000 500mhz Performance Series או זיכרון 400mhz? לא בהכרח של ocz דבר שני בנוגע למעבד כדאי לי לקחת p4 2.8 prescott או p4 2.8 northwood? לוח אם בינתיים אני הולך על abit ic7-g תודה על העזרה!
-
- 10 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני הייתי מעוניין לשדרג את המחשב שלי בכרטיס מסך חדש מדגם HD6870 הייתי רוצה לדעת אם המעבד הנוכחי שיש לי QUAD6600 יגרום לאיזשהו מחסום מבחינת ביצועים לכרטיס מסך, bottle neck כאילו ... תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום הסתכלתי בעיתון מחשבים ואז ראיתי באחד העמודים פרסומת ל A 64 אוקי אמרתי לעצמי מה עם אינטל? עברתי עוד עמוד והופ עוד פרסומת שם ראיתי שכתובת "בעוד אינטל מדשדשת בטכנולוגית 23 ביט AMD כבר מגיעים ל 64 (בערך, לא ביוק כך היה רשום)" בכל מקרה למה באמת אינטל לא מציגה מעבדי 64 ביט ? ולמה איניום 2 עולה כמו איזה מחשב חמוד? (2000+ דולר [רק המעבד])
-
- 10 תגובות
- 975 צפיות
-
-
איזה מבין הזיכרונות הבאים עדיף ולמה, ואיזה חברה מהם יותר טובה: הראשון: Brand Patriot Model PDC21G8000ELK Type 240-Pin DDR2 SDRAM Tech Spec Capacity 1GB (2 x 512MB) Speed DDR2 1000 (PC2 8000) Cas Latency 5 Timing 5-5-5-15 Voltage 2.2V ECC No Registered/Unbuffered Unbuffered Heat Spreader Yes Warranty Manufacturer Warranty Lifetime השני: Brand Kingston Series HyperX Model KHX7200D2/512 Type 240-Pin DDR2 SDRAM Tech Spec Capacity 512MB Speed DDR2 900(PC2 7200) Cas Latency 4 Timing 4-4-4-12 Voltage 2.0V ECC No Registered/Unbuffered Unbuffered Heat Spreader Yes Warranty Manufacturer Warranty Lifetime מצד אחד הראשונים במהירות 1000 והשניים 900... אבל לשני…
-
- 10 תגובות
- 702 צפיות
-
-
כאמור, מחפש שילוש. מבחינת משחקים כרגע אני לא משחק שום דבר כבד, בעיקר דיאבלו. ובהתאם גם הכרטיס מסך הוא GTS-250 לא חזק במיוחד. אבל בהמשך יצוצו משחקים יותר כבדים שאני אשמח להריץ בהגדרות קצת מעבר למדיום, ואני רוצה שמה שאני קונה עכשיו לא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס high-end כלשהו שיירכש בהמשך. מעבר לזה אני מתכנת הרבה והמחשב פה לא מתמודד עם זה כמו פעם. ומדי פעם קצת עיבודים, תמונות פוטושופ וכד'. כמו כן נדרש כרטיס קול on board עם יציאות אנלגיות 5.1 ומעלה כדי לחבר לרמקולים פה - אני לא מתכנן לקנות כרטיס קול ייעודי. למרות שהדרישות לא בשמיים אני עדיין אשמח לקבל משהו חזק על גבול האוברקיל כי ככה כיף לי וכי ככה זה מחזיק הרבה זמן (קניתי לפני 5+ שנים את השילוש הנוכחי והוא לא אכזב, ולמעשה אם …
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי תמחשב!! ובגלל של היה במלאי שמו זיכרונות Transcrand PC2 5300DDR2 1GB 667Mhz אני ביקשתי הינקס אבל לא היה במלאי. הבנאדם אמר לי אם אתה רוצה להחליף אנחנו נחליף לך בנוסף גם שמו לי סםק טרמלטק 500W (הוא נראה חזק,אבל אמרו לי שזו חברה גנרית) אמרתי לא את זה והוא אמר לי שהם מביאים את הספקים האלה מחשבי על באוניברסיטה. מה אתם חושבים על הזכרונות והספק. אם הזכרונות לא טובים אפשר המלצה לזיכרונות גג 700 -750 . אפשר בבקשה אם אתם מביאים זיכונות שונים לכתוב האם ההבדל גדול והאם זה שווה. תודה ויום טוב! הלוח של DFI INFINITY 975 CORE 2DUE 6300
-
- 10 תגובות
- 638 צפיות
-
-
האם בכדי לעבוד ב DUAL CHANNAL אני צריך שתי זיכרונות מאותו הסוג וזה יעבוד ב DUAL או אני צריך KIT של היצרן שמביא לי 2 כרטיסים שהם DUAL? האם מספיק שאני אקנה 2 זיכרונות אותו דבר או אני צריך זיכרון מיוחד שתומל ב DUAL? כל השאלות הללו בהנחה שיש לי לוח חדש שתומך ב DUAL ומעבד CORE 2 DUO. תודה.
-
- 10 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות כרטיס USB 3 ולחבר אותו למחשב, הבעיה שאין לי מושג איזה סוג יתחבר לי ללוח אם. מצורפת תמונה של החיבורים, אשמח לעזרה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד AMD 64 3000 שאלתי היא באיזה סוקט כדאי לי.. אם אני יקח בסוקט 754 אז אני יקח את הלוח GIGABYTE K8NS ואני יקח שתי זכרונות A-DATA 512MB. אם אני יקח בסוקט 939 אז אני יקח את הלוח ABIT AV8 ואני יקח זכרון אחד A-DATA 512MB. אני רוצה מחשב למשחקים..מה הייתם ממליצים לי יותר? החבילה עם הסוקט 754 עולה ב250 ש"ח יותר מה939
-
- 10 תגובות
- 589 צפיות
-
-
הורדתי את הCPUZ החדש וראיתי שהBUS SPEED שלי על 600 זה אומר שהזכרונות שלי על 600MHZ או שמשהו אחר על 600? לפי התמונה הזאת אפשר לשפר משהו מבחינת OC? כי לפעמים במשחקים או בשימוש גבוהה של המעבד יש לי נפילות של המחשב נראה לי שלא עשיתי OC בצורה טובה... עריכה: הנה עוד תמונה עם מידע על הזכרונות:
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 256 זכרון SDRAM אבל מופיעים מושגים כמו DOUBLE SIDED שאין לי מושג מה הם או מה מבדיל אותם מאחרים. אני לא רוצה לעשות טעות, אז אני אודה על עזרתכם ! נ.ב שמעתי ב טק טיוי ש OEM זה בעצם Original Eqipment Manufacturer זה נכון ?, אז איך זה מתבטא פה בזכרון ?
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-
-