מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
http://www.xbitlabs.com/articles/memory/display/core2duo-memory-guide.html
-
- 10 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום! אני עומד לקנות מחשב בימים הקרובים ואני לא מבין גדול במחשבים.. אני רק לא יודע איזה לוח אם לקנות.. msi או asus באיבורי המליצו לי msi אבל ידוע שהם לא אוביקטים כי הם עובדים איתם.. אז מי שיעזור לי תודה רבה!! ואני גם קונה מסך דק : aoclm729 עם כרטיס מסך geforcefx 5700 256 mb
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
טוב חברה אני צריך לוח אם ל 805D ואיזה צ'יפסט מומלץ ? לוח אם לאוברקלוק.
-
- 10 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מחב' טובה עד 800 ש"ח רצוי ממי שהתנסה בלוח שהוא ממליץ
-
- 10 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שניתן לראות מן הכותרת הבעיה שלי היא בבחירת מפרט בעל מעבד שונה ומחיר דומה.... הנה המפרט עם מעבד הamd.... והנה המפרט עם מעבד הintel... אשמח לשמוע על מה הייתם ממליצים לקנות היתרונות והחסרונות של שניהם.....רק אציין שהמחשב בעיקרון לא יהיה מחשב משחקים ואני מתכנן לקחת כרטיס מסך פחות טוב מהמפרט שבסוף אקח.....איני מעוניין לשנות כלום במפרט(חוץ מכרטיס המסך שציינתי מקודם)אז אשמח לשמוע רק על המעבד (וכמובן הלוח אם שבא איתו).. תודה רבה.... ;D
-
- 10 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום , אני מתלבט בין כמה מעבדים להרכבת מערכת חדשה. השימושים העיקריים שלי הם משחקים מאטלב וקצת מולטיטסקינג. יש לי אפשרות לקנות את הi7 3770k במחיר של1200 ש"ח או את הi5 3570k במחיר של 800 ש"ח. אני מתלבט בין השניים , אשמח לעזרתכם בנושא..
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שאקנה מחשב, רציתי להבין כמה דברים, ברשותכם: מחשב שישמש לאופיס, אינטרנט ומשחקים ישנים או זולים (דיאבלו, חולית, TFTD) - האם יש לו צורך בסדרת ה i3,i5,i7 של אינטל, או שעדיף ה core 2 quad? עד כמה כדאי לחפש לוח אם עם USB3 או SATA2 או DDR3? לאיזה שימוש כדאי להתעקש על כל אחד מהם? איך יודעים מה הנתונים הנכונים? לגבי לוח אם Gigabyte P55 UD6 - באתר motherboard.org הוא מוצג עם USB3 + SATA2; בזאפ הוא מוצג עם USB2 + SATA; באתר הטיוואני שבקישורי החנויות הוא מוצג... בטיוואנית. אז מי צודק? אם מחשב נישא מפסיק לתפקד - אפשר לחבר את הכונן הקשיח שלו למחשב רגיל כדי להציל קבצים?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי.... כפי שאפשר לראות במבחנים של Xbit Labs: http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron.html מעבדי ה Celeron D טובים יותר ממעבדי ה Sempron. ה PR של AMD נראה מגוחך ואפילו דיי מעליב לדעתי, בתור חברה שהתחילה להתחרות באינטל עם מעבדים זולים וטובים (ו PR נועד במקור בשביל להדגיש שהמעבדים שלה עוקפים/משתווים לאלה של אינטל למרות שהם עובדים במהירות נמוכה יותר). כרגיל ב UT2004 מעבדי AMD טובים יותר.... אבל בכל השאר הסלרונים עוקפים פחות או יותר. בקיצר, כרגע עוד יש את הבארטונים (שמחירם לא השתנה כבר שנה וחצי) אבל ברגע שהם יגמרו, כאשר מישהו ירצה מעבד ב 400-500 שקל, הסלרון D יהיה המעבד המשתלם יותר....... מה גם שמעבדי הסלרון D הם OCקרים טובים מאוד (עם 2.66 ראיתי שהגיעו ל 3.5…
-
- 10 תגובות
- 845 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron-3100-oc_6.html
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אהלן, החלטתי לעבור מ WIN XP ל VISTA . מאחר והויסטה עובד טוב יותר עם 4GB ולי יש רק 2GB ברצוני לדעת איזה זיכרון עדיף מבחינת אוברקלוק . 1. G.Skill 4GBPI 2. ADATA D24G800ADK ההבדל במחיר הוא 70 שח לטובת ה ADATA . האם זה שווה את ההבדל ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי צריך להפעיל לחץ כלשהוא כדי שזה ייכנס, ומה שהכי מטריד אותי זה שיש לחץ שהמאוורר מפעיל על האזור של התושבת מעבד עד כדי כך שיש קימור קטנטן בצד השני של הלוח. האם זה נשמע תקין?
-
- 10 תגובות
- 792 צפיות
-
-
OC הוא אולי אופציה בעתיד.... אני מוכן להשקיע 1600 בערך לזכרונות טובים איזה חברה שלא תהיה תמליצו!!! עריכה : ערכתי לך את הכותרת . לא ברור לי למה אחרי ש 3 אנשים העירו לך לא שינית אותה בעצמך. המשך דיון נעים Maphisto
-
- 10 תגובות
- 936 צפיות
-
-
לעזאזל עם ההארד דיסק הסיריאלי המזורגג הזה..... כבר שבוע אני תקוע בלי מחשב... מישהו יכול לתת לי קישור איפה אני יכול למצוא את הדרייבר של sata ללוח גיגהבייט 8s655 fx ultra לפי האתר שלהם ניסיתי להעתיק קבצים מהדיסק.....באתי להתקין ת'אקס פי.... אבל זה עדיין לא מזהה ת'הארד דיסק...
-
- 10 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היי כולם, קניתי מחשב חדש לאחרונה המאפיינים החשובים 1) מעבד i3-4150. 2) לוח אם GA-H81M-HD3 3) קירור Arctic Cooling Freezer 11 LP שניות בודדות לאחר הדלקת המחשב, דרך הביוס, ניתן לראות כי המעבד מגיע ל 90-100 מעלות בערך והמאוור מסתובב על 2000 סל"ד (שוב דרך הביוס, שהמחשב ב Idle !) כמובן המחשב נכבה מאוד מאוד מהר אחרי כמה שניות נוספות (ואם לא אני כיביתי אותו מסיבות ברורות) יש למישהו מושג מה הולך פה? מישהו נתקל בבעיה הזאת? הערה: המחשב הורכב בחנות ונניח שהרכבה בסדר, אין לי גם משחה טרמית כדי לפרק ולהרכיב שוב את כל המערכת.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם המעבד E2160 יתאים על ה P5LD2-VM שלי? כתוב באתר היצרן שבשביל E2160 אני צריך שיהיה לי בלוח אם שלי PCB 2.00 או יותר. איך אני יודע מהו ה PCB שלי ? ומה זה בכלל PCB?
-
- 10 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מה דעתכם על: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_upgrade_2gb_module_4gb_kit הצעות נוספות יתקבלו בברכה. מה אני צריך: 4GB עד 350 ש"ח CL - ארבע או חמש פועל בלוחות אם שם תמיכה במתח של עד 1.8 בלי ירידות בביצועים. תודה
-
- 10 תגובות
- 748 צפיות
-
-
החברה נעלמה כאילו לא היתה. יש לי בבית 4 GB שעברו גהנום ב OC שעלו לי זול בטירוף, אך שמתי לב שהחברה נעלמה לגמרי..ייתכן? תוקנה הכותרת התכוונתי ל ADATA ולא IDATA תודה ל RUBI על התיקון
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
AMD SEMPRON 3000 TRAY 939 Albatron KM51PV nForce 4 + VGA Socket 939 אני רוצה סטיק של ג'יגה ואני צריך את הסטיק הזול ביותר, האם: http://buy.digitalsupport.co.il/Product.asp?productid=67 יספק אותי? זה סטיק של GEIL 1024MB 400MHZ מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 551 צפיות
-
-
12gb 6 x 2gb OCZ DDR3 1333mhz PC3 10600 RAM-Memory זה 12 ג'יגה ראם 6 כרטיסים שכל אחד מהם 2 ג'יגה , עכשיו השאלה : הדגם הזה מתאים למעבד Intel Core2 Extreme Quad QX9770?
-
- 10 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
שלום, אני טס לארה"ב באפריל ורוצה לקנות שם כמה חלקים (כן אני לוקח את הסיכון של החוסר באחריות). אני מחפש לוח X58 טוב במחיר טוב. בגדול אני איש של ג'יגהבייט כבר כמה שנים טובות אבל אני רואה שהלוחות X58 של eVGA או XFX שנותנים כמעט את כל מה שנותנים הלוחות ה"גבוהים" של ג'יגהבייט ואסוס והלוח של MSI שקיבל פה באתר ביקורת מצוינת, במחיר של יותר מ50 דולר פחות. האם שווה לקחת אחד משני אילו, או להשקיע יותר באחת משתי החברות המובילות בשוק? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי שלום, יש לי סטיק של 1gig של twinmos של 800MHZ .. היום הוספתי עוד סטיק של kingston hyperx שגם הוא 800MHZ .. עכשיו מתי שהמחשב עולה אני רואה שהם עובדים על 667 .. יש לי לוח אם של gigabye m55s-s3 . זה הגיוני ?
-
- 10 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לעוזרים ברצוני לשדרג מעבד וזכרונות. האם כדאי לי ? לאיזה מעבד וזכרונות הייתם ממליצים ? פרופיל המחשב שלי קיים ! תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 850 צפיות
-