עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, אני אשמח לעזרה ויעוץ. יש לי 2 מחשבים שאני מעוניין להוסיף לכל אחד מהם 2 GB. במחשב אחד אני יכול להשם 4 יחידות סה"כ של זיכרון ויש לי 2 יחידות של 1GB כל אחת. במחשב השני " " " " " " " " " " יחידה אחת של 2GB. השאלות שלי הן: 1. האם במחשב הראשון כדי לי להחליף את הראשון כדי לי לקנות 2 יחידות של 1GB כל אחת או יחידה אחת של 2GB? האם זה משנה? 2. כמה יחידה של 1GB עולה? 3. כמה יחידה של 2GB עולה? תודה, איציק

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  2. Started by reyrey_200,

האם הלוח Gigabyte GA-MA785G-UD3H הוא Micro-ATX והוא נכנס למארז ANTEC NSK2480 ?? אם לא איזה לוח יש למעבדי AMD שתומך בFHD והא Micro-ATX ??? עריכה: לא משהנ הסתדרתי

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  3. Started by abc2007,

מבחינת זכרונות למחשב עם מעבר I5 מה עדיף 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel עם מתח של 1.65 או 2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel עם מתח של 1.35? מה ההבדל בינהם ברמת העיקרון?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by thedarkman,

GIGABYTE X58A-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E EVGA X58 SLI LE s1366, Intel X58, DDR3 1600Mhz, 4xPCI-E DFI LANPARTY DK X58-T3eH6 LGA1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1600, 3xPCI-E איזה לוח אם הכי טוב? איזה לוח אם הכי איכותי? איזה לוח אם הכי מומלץ? איזה לוח אם הכי טוב לOC? בקיצור איזה לוח אם עדיף מכל הבחינות? האם יש לוח אם אחר יותר בתקציב של עד 1200 שקל? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  5. חשבתי על שדרוג מעבד כי כרגע אני תקוע עם E6320.וחשבתי בהתחלה על לקנות I5 אבל הזכרונות שלי והלוח אם לא מתאימים.אז השאלה שלי עכשיו היא האם הלוח אם שלי ASRock ConRoeXFire-eSATA2 יתאים למעבד E8400.כעקרון המחשב בעיקר משמש לגיימינג הכרטיס מסך שלי הוא ATI 4830HD שאחרי שאני ישדרג את המעבד אני מתכנן לעשות לו OC קטן.הייתי רוצה לדעתגם על איזה FPS ירוץ לי קריסיס או כל משחק אחר עם דרישות גבוהות על H-VH אחרי השידרוג.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  6. Started by abc2007,

שלום לכולם אני קונה מחשב חדש בימים הקרובים.הלוח אם שאני הולך לקנות הוא GA-P55A-UD3 כתוב שם 4במפרט ש x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 16 GB of system memory כלומר המתח לכל זיכרון הוא 1.5V לפי מה שאני מבין. עכשיו יש לי אופציה לקנות 2 זיכרונות פנימיים שונים אחד זה 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel עם מתח של 1.65V(זה לכל אחד מהם?לשניהם?) ואחד זה 2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channe עם מתח של 1.3V. מה עדיף? כי הבנתי שה-RIPJAWS יותר טוב אבל אני מפחד שתהיה בעיה עם המתח אז אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  7. Started by nirp1981,

שלום יש לי מחשב שמשמש לצפייה בסרטים 720p המפרט: לוח ASUS 7125 מעבד AMD ATHELON 64 3000+ זיכרון 1500 DDR400 כ.מסך 9500GT 512MB כמו כן אני משתמש ב CUDA אבל עדיין לא מרוצה לגמרי מחלקות ריצת התמונה האם החלפת המעבד ל3500 או 3700 ייתן לי אפקט משמעותי ? או שלא שווה את ההשקעה של ה100 150 שקל ? תודה

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  8. אז ככה.. הזיכרונות שרשמתי ניכנסתי לאתר של g.skill למידע עליהם והלוח אם שלי לא מופיע ברשימה כי הוא כנראה יצא אחרי שהם יצאו או משהו השאלה שלי אם יש דבר כזה שזיכרונות לא מתאימים ללוח אם רק בגלל החברה או דגם ספציפי? משמע נגיד הזיכרונות האלה אמורים לפעול בכל לוח p55 שקיים? שנגיד יש לוחום אם שהזיכרונות האלה לא יפעלו בהם? כי אני קניתי את כל המחשב חוץ מכרטיס מסך (שמגיע עוד שבוע) והשאלה הזאת מטרידה אותי אם יש מצב שאני יצטרך להחליף אותם.

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  9. אני רוצה לבנות מחשב שישמש להרצת כמה מערכות הפעלה וירטואליים. איזה לוח ומעבד יתאים? התקציב בסביבות 3000 ש"ח ללוח ומעבד. תודה!

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  10. אני מעוניין לקנות i CORE 7 950 והמחיר יקר להחריד. עם יציאת המעבדי 6 ליבות לשוק אני מניח שצפוייה ירידה בעלויות המעבדים של ה 4 ליבות. משיהו יודע להעריך או יודע מידע על מתי ואם בכלל צפויה הוזלה? תודה.

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  11. Started by srolik,

שלום לכולם אני מתכנן לרכוש את אחד הלוחות הבאים עבור מעבד I7 CORE 975 ב O.C לוח אם Asus דגם P6X58D Premium ASUS P6T Deluxe V2 (X58) i7 Nehalem - ATX GIGABYTE GA-EX58-EXTREME (X58) i7 Nehalem - ATX אני מתכנן בעתיד שיהיה לי על הלוח 24GB זיכרון ובשביל זה אני צריך סלוטים של 4GB השאלה שלי היא כזו הבנתי שעל הלוחות האלה אפשר לשים ערכות DUAL אן TRIPEL - קל לי יותר למצוא בשוק ערכות DOUAL במחיר הגיוני האם יש הבדל משמעותי אם הזכרונות רצים DUAL אן TRIPEL שמצדיקים את המחיר? בDUAL ארכוש כעת 2 ערכות סה"כ 16GB בעתיד אוסיף עוד 8 וב TRIPEL ערכה אחת סה"כ 12GB - בעתיד אוסיף עוד 12 כמו כן ניתן למצוא במחירים סבירים זכרונות ECC לפי מה שהבנתי הם לא מתאימים ללוחות האלה - רק לשרתים - (אם אני …

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  12. Started by Mr_Kevin,

כרגע אני עם Phenom II 920 וראיתי שכבר מוכרים את ה6 ליבות של AMD, והלוח שלי הוא AM2+ שתומך בAM3,יש אפשרות שהמעבד יעבוד על הלוח?

13. Started by davokado,

שלום חברה! יש לי לוח אם asus p5kc. ללוח יש 6 סלוטים של זיכרון: 2 תומכים ddr3 1333 GHZ, ו-4 תומכים בddr2 1066 GHZ... מה אתם אומרים מה יותר כדאי? 8GB DDR2 או 4GB DDR3? תודה לעוזרים!!!!!

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  14. אם מישהו יודע

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by TAMIRRR013,

יש לי מעבד E8400 שאני עושה רענן רצוף בשלוחן העבודה יש לי 50-60% שימוש במעבד ובמחשב השני אני עם E6500 וברענן רצוף הוא על 15%

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  16. שווה להשקיע עוד כ- 50ש"ח על ה- OCZ, או לקחת את ה- Transcend ? חוץ מהקירור הפסיבי של ה- OCZ יש עוד הבדלים בניהם ?

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  17. היי. אני שוקל להחליף לוח , אבל לשמור על אפיק שדרוג בעתיד . חושב על משהו כזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6953 המעבד שלי הוא AMD Athlon AM2. יש אפשרות להרכיב אותו על הלוח הזה או שזה מחייב מעבד בתושבת AM2+ ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  18. Started by lioryb,

האם המעבדים האלו תומכים בוירטואליזציה? אם אני מתקין windows7, האם אוכל להשתמש בוירטואליזציה של XP ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום שלום אני מנסה להרכיב מפרט שיותאם לעריכת וידאו יומיומית (זו הפרנסה שלי...) קיבלתי מספר מפרטים וגם עברתי פה על הפורום שמאוד מאוד עוזר ותהיתי - האם מומלץ לרכוש לוח אם של Gigabyte ? האם יש למישהו מפרט מצוין למחשב עריכה? אני עובדת על אביד, מחפשת מחשב חזק וטוב שיוכל לעבוד על כמה תוכנות וחלונות במקביל תודות יפעת

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, קניתי מחשב חדש, לוח האם Gygabyte G41M-ES2L. רציתי לדעת אם אני יכול להעביר את כרטיס הטלוויזיה מהמחשב הישן למחשב החדש מבלי שייגרם נזק. אין לי מושג מה הדגם של הכרטיס הזה (לא מצוין על הכרטיס עצמו). חשוב לי לדעת שאם אני מרכיב אותו לא ייגרם שום נזק ללוח אם או לשאר המחשב. אני לא בטוח אפילו שהכרטיס עובד, אני רוצה לבדוק את זה. אני רוצה להתקין אותו כי אני רוצה לראות סרטים בטלוויזיה דרך המחשב. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  21. Started by Co[3]LHo,

איך תמליצו לשפר את המחשב הזה... שבעבר עלה כמעט 15 אלף שקל והיום לא זז....... :[

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  22. נראה לי שזה כן רלוונטי לפורום, אך במישה ואני טועה... סורי ;D רכשתי לא מזמן P55M-UD2 הוא מגיע עם תוכנות כמו Dynamic Energy Saver™ 2 Smart 6- A Smarter way for PC system Management אתם משתמשים בתוכנות הללו או שמיותר בכלל להתקין אותם? דבר נוסף בנושא, מישהו הבים מה עושה התוכנה הזו (גם מגיע עם הלוח)? AutoGreen- Greening your PC via Bluetooth cellphone תודה!

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  23. מפרט המחשב שלי Intel Core 2 Quad Q8300 לוח אם : Intel® Desktop Board DG41RQ - מאוד פשוט אפילו לא מתאים ל SLI וגם CROSSFIRE זיכרון 4GB 800MHZ אני רוצה להשתמש במחשב אחרי השידרוג , למשחקי מחשב כבדים (אני גיימר) , והורדות כבדות (יש לי 20 מגה פס רחב כרטיס מסך : Nvidia Geforce 8600 GT 512MB - אני חייב לשדרג אותו לכרטיס מסך של READON HD 5850 1024 GB GDDR5

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. הנה הלוח אם: הנה הפינים של החיבורים ללדים+כפתור הפעלה+כפתור ריסט. זה נראה ככה (המצלמה הזמינה כרגע היא הפלאפון) זה הספק שלי עם היציאות שלו: יש לו יציאה כזו אני מאמין שזה למתח למעבד ולוח אם כאשר אני מחבר את ה-ATX 20PIN למקום שלו בלוח אם, ומחבר את הספק לחשמל, שום דבר לא קורה, רק כאשר אני נוגע בסתם חוט ברגל SUS SW השמאלית העליונה, המאוורר של הספק+מעבד נדלקים לכמה שניות והכל נכבה, מחובר רק ספק ולוח אם ללא זיכרונות וכו'. סליחה על החפירה, איך אני מחבר את החוטים? חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי דפי נתונים של הלוח הזה- AXION A3-M275 של ספיר. תודה רבה על העזרה.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. שלום :hi: המפרט שלי נמצא בצד ורציתי לדעת אם אני רוצה לשדרג את המעבד נניח ל 4 ליבות של אינטל אם צריך גם לשדרג את הלוח אם נכון? במידה וצריך לשדרג האם זה שווה לשדרג גם את הלוח וגם את המעבד או שפשוט יותר לעשות אוברקלוק? וסתם שאני אדע איך הלוח אם הנוכחי שלי?

• 4 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים