מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים קיבלתי מחשב חדש השבוע ואני עובד עליו יומיים נטו,המפרט: q6600 Gigabyte GA-965P-DS3 leadtek 8800gts 640mb Kingston ddr2-800 2gb corsair 520 hx עכשיו השאלה שלי היא כזאת אני בינתיים בודק אותו עם כל מיני מבחני ביצועים והתוצאות שקיבלתי הם super pi 21.3 3dmark06 9764 משהו ששמתי לב אליו זה שלדעתי המעבד עובד די במאמץ בלי שום סיבה לדוגמא אם אני גורר את הגלגלת בדפדפן לאורך הדף במהירות המעבד משתמש ב20 אחוז פלוס!! אני חייב תשובות מהר אם איך הניקוד במבחני הביצעוים ויותר חשוב אם במעבד כזה חזק דיפדוף באינטרנט לוקח 20 אחוז ולפעמים מתקרב ל30?? שרק nod32 פועל ברקע מה שנראה לי ממש מוזר הקטע הזה. עוד משהו בcpu-z המהירות המוצגת היא 1600mhz ולא 2400 .מה הבעיה? תודה רבה לעוזרים. …
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב שיריץ משחקים ברמה גבוה(לא גבוה מידי-רמה ממצועת פלוס) קיבלתי הצעת מKSP: מעבד: נגיע אליו לוח אם:EP45-UD3L s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E 2.0 GIGABYTE כרטיס מסך: GIGABYTE GEFORCE GTS 250 1GB זכרונות: 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel כונן קשיח:500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS צורב: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארז:coolermaster Elite 335 Black (No PSU) ספק כוח:hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin רשמתי את כל זה על מנת לשאול לגבי ביצועי שני מעבדים שונים שקיבלתי עליהם הצעה: E8400 Q8400 מי כדי יותר למשחקים עם נטיה לטווח הקצר (שנה) ומי יותר טוב לגבי טווח ארוך יותר(שנתיים בערך)? כיום אני מב…
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
-
ה Inquirer מדווח כי היום מספר אתרים כבר מוכרים מעבדי AM2 65nm, ביקורות צפויות להופיע תוך כשבוע. המעבדים החדשים יצאו תחת הגרסה Revision F2
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אז ככה.. בעזרת השם, אני קונה מחשב עוד מעט , ואני לא יודע מה לקחת מבין שלושת הלוחות למעלה. אם אתם צריכים מידע המחשב הולך להיות עם amd5000 ועם 2 ג'יגה זכרון אם אתם צריכים את כל המפרט אני יביא. תודה
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אז כמו ששאלתי כבר, רציתי לדעת אם זה יכול לפגוע בביצועים או משהו כזה. תודה
-
- 7 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני יודע שה965 יותר טוב.. אבל יש לי שאלה אם אני לא עושה בכלל OC... ואני לא מתכוון לשדרג את המחשב אם אני יחליף מעבד או משהו כזה זה כבר מחשב חדש... אז עם זה... מה היתרונות של ה965 על 945? תודה 3 שאלות קטנטנות למרות שהן לא קשורות... זיכרון עם 800MHZ ממש מהיר יותר מ 667MHZ? שווה להשקיע יותר או לא כדאי... אין שום OC כדאי לקנות כרטיס מסך שהוא כבר עבר OC? או שיש בזה סיכונים כל שהם? כמו חום יותר מדי או משהו אחר...? אם קונים מחשב חדש חייב לקנות קירור למשהו? מעבד או משהו? או שלא? וכמה זה מומלץ סליחה על השיגעון.. ;D
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, התחלתי ללמוד לקורס רשתות מתכנן להקים 7 עד 10 מכונות וירטואליות בנוסף מתכנן לתכנת לצפות בסרטים ולשחק במשחקים כמו SC או CALL OF DUTY .לא מהחדשים מחפש להשקיע סכום עד 8K ( בכול המכונה אם כמובן יצא פחות יהיה נחמד) הכי חשוב בזיכרון HIGH END איכותי 16GB פנימי ולוח אם איכותי בעל 4 סלוטיים לזיכרון.כול שאר הדברים פחות חשובים לי. על איזה זיכרון(סידרה שלא נפוצה) הייתם הולכים כיום?ואיזה לוח אם?שיעבוד עם Phenom IIx6 תודה.
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
את זה קיבלתי http://www.spirecoolers.com/images/products/SP708B2.jpg הנה עוד מידע http://www.spirecoolers.com/fcc.asp?ProdID=107
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא באיזה מקום בתוכנה בודקים טמפרטורה לחלקים כמו לוח אם מעבד וכו' כי אני רוצה להשוות בין ה- SPEEDFAN לאוורסט אז תעזרו לי בבקשה?
-
- 8 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני מצטער אבל לא מצאתי מידע על איך לעשות את זה אז אני שואל... מי היה מאמין שאפילו באתר שלהם אני לא מצליח למצוא איך לעשות את זה... אם מישהו יכול לעזור לי אז אני אודה מאוד... אגב יש לי כבר את התוכנות שצריך ה: afudos והביוס המתאים/ tnx
-
מצאתי את התוכנה שעושה כאלה דברים: http://img133.imageshack.us/img133/6787/untitled1ip7.jpg למה זה טוב?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי את הלוח של abit - is7e - עובד על ציפסט 865pe, socket 478 זכרונות DDR 1 - 400 mhz הלוח הולך למות עוד רגע... מליון ואחת בעיות. יש למישהו המלצות על לוח אם פשוט וזול (אך שיתמוך ב-sata - מספיק אחד!) ? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
אהלן חברים אני הולך להרכיב מערכת נחמדה הכוללת : P5K-E /WIFI G.SKILL 4GB 1066MHZ Q6600 SPARKLE 8800GTS קודם כל השאלה , האם אני ארגיש הבדל בין ה-CORSAIR 4GB במהירות 800MHZ לבין ה-G.SKILL 1066MHZ 4GB ? שאלה שנייה, האם אני צריך להגדיר ב-BIOS את תדר הזכרונות ? בברכה ויום טוב
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
יכול להיות שהמאורר של המעבד יפסיק וימשיך או שיעבוד לאט בגלל שהמעבד לא צריך קור? שהמחשב שלי היה בתיקון המאורר של המעבד הפסיק לעבוד והמשיך..או שעבד מהר ואז לאט שאלתי אותו למה המאורר עובד ככה והוא אמר לי בגלל שהמעבד כל כך טוב שהוא לא צריך קור משהו כזה הגיוני? יש לי מעבד E6300 לוח 965 S-3 עם עוד 3 מאוררים יכול להיות שהוא שיקר לי והמאוורר בכלל דפוק?
-
- 10 תגובות
- 979 צפיות
-
-
AMD ATHLON 64 3200+ OEM Abit KV8MAX3 Socket 754 Athlon 64 Thermaltake Venus 12 CPU Cooler for AMD Opteron / Athlon-64 2400 ש"ח איך הלוח? אולי עדיף את האסוס Asus KV8 Delux VIA K8T800 (הוא מתאים למעבד?) או את ה-MSI K8N Neo Platinum nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin
-
- 1 תגובה
- 423 צפיות
-
-
זה נועד לגיימרים : http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/cpu-games2.html חבל לכם על הכסף !!! אין טעם להשקיע ביותר מ מעבד3200 , פשוט כל שקל יותר הוא ביזבוז ! במיוחד אילה שקונים את ה 3800X2 הנה כתבה שעשתה מחקר ענקי ! עם מעבדים שונים !!! שורה תחתונה כמו שתראה אין טעם להשקיע יותר מ 3200 והכל אבל הכל !!!!!!! כמה שיש כמובן ...להשקיע בכרטיס מסך ! הוא בעצם ה 70 ..80 אחוז פה . תקראו תפנימו ! ותפסיקו לבזבז (לזרוק כסף לפח) נ.ב תשקיעו הכל בכרטיס מסך ! ומה שנשאר אם בכלל בספק טוב..לוח אם איכותי ....
-
- 69 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
אני צריך המצלמה של סטיק 512 סטיק 1G אני מחפש משהו לא בשמיים אבל טוב+ לפי המחיר אני אקבע כבר אם אני אשלים ל1G או אקנה 2 של 1G ד.א,אפשר לשים אחד של 512 ואחד של 1G?
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
קיצוץ מחירים נוסף לשני הדורות הנוכחיים מבית AMD מספק עיתוי מצויין לרכישה או שדרוג לכתבה
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
האם מישהו יכול להמליץ על לוח אם לשרת בסיסי חזק תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמיד באמצע משחק קופץ לי וזורק אותי החוצה. כתוב לי זכרון וירטואלי נמוך מה זה אומר? מה עושים? :( :(
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש פה איזה דיון מפלצתי על האם כדאי לחכות או לקנות עכשיו, על הבאגים, ביוסים וכו' והשיחה גלשה גם למכוניות הברידיות. אבל היום זה כבר ברור שלא כדאי כי בקרוב .... ZEN 5 (וגם 3 ו 4) https://www.tweaktown.com/news/66611/amds-next-gen-zen-5-teased-again-expect-2022/index.html אבל בעולם שבו יש פחות פולמוס של יהודים שכבר משחר הדורות היו מסובים וחופרים ... המצב כבר נראה ככה: מעל 50% ל AMD https://www.tweaktown.com/news/66613/amd-beating-intel-cpu-market-share-japan-south-korea/index.html והאמת שאצלנו זה יותר קרוב ל 85% ל AMD מול אינטל. אבל כבר מתחילת השנה עמדנו על 60-70% אז השיפור נחמד זהו. מוזמנים להתפלמסות
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. במיוחד מעניין אותי הנתון של לוח האם - AUXTIN [שאין לי שמץ מה זה אומר], שמצביע על 65 מעלות. תודה
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-