עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום רב, רכשנו למשרד זכרונות DDR2 800MHz ECC 2*4GB . התברר שלוח האם לא תומך ECC memory (דגם GIGABYTE EQ45M-S2) ומאז אנחנו במסע חיפושים אחר לוח אם שיתמוך בזכרונות הנ"ל. כפי הנראה ה chipset הנחוץ הינו x38/x48 אולם בארץ לא ניתן להשיג לוח אם בהתאם לפרמטרים הנ"ל. (לאחר ברורים מול 3 חנויות, איש מחשבים וגוגל)... גם חנויות שמופיע באתר שלהן דגם תומך ECC, לא מוכרות אותו יותר. (לדוג' Gigabyte GA-X48-DS5, Gigabyte GA-X48-DQ6) אודה על עזרתכם.

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  2. Started by lyzer,

מה ההבדל בין הלוחות [asus]יש לי מעבד i7 860 ואני משתמש במחשב לעריכת וידאו האם יש הבדל ומה מומלץ תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  3. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, אני מרכיב מחשב חדש שאני מתכנן לקנות מ-TMS בימים הקרובים. בהתחלה תכננתי לקחת את ה-פנום2 945 שנמכר שם ב-789 ש"ח ולהוסיף קירור שקט כלשהו. אבל... אז שמתי לב שנמכר שם הפנום2 955 ביחד עם ה-Evercool Buffalo 10CM ב-845 ש"ח. לא מתוכנן OC למעבד. כן חשוב שהמחשב יהיה שקט (8 מתוך 10). בקיצור, מה שרציתי לדעת... האם ה-Buffalo יהיה קירור טוב ל-955 והאם הוא יהיה שקט? תודה אנשים. (מקווה לתשובה מהירה)

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  4. ואם לא, מה כן ההבדלים ?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  5. המעבד AMD ATHLON IIX2 250 מקבל מתח גבוה למרות שאני לא ב O.C הגדרתי בביוס הכל על AUTO ולמרות זאת המתח הוא 1.47 וגם ביצעתי איפוס לביוס +עידכון ביוס גירסה F8 ל F9E ועדיין אותו המתח [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  6. שלום אנשים, רציתי לדעת האם השילוב של הלוח והזכרונות שבכותרת יהיה מוצלח. משום מה אף אחד לא ממליץ על הזכרונות הללו בפורום למרות מחירם הנמוך. הלוח: http://tms.co.il/product/7701 הזכרונות: http://tms.co.il/product/7451 האם הזכרונות טובים? הלוח מומלץ? בנןסף... באתר של TMS מצויין שהלוח תומך עד 2000MHZ בעוד שבאתר היצרן לא... למישהו יש ניסיון עם זה?

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  7. האם זהו נזק פיזי ודאי או שיכול להיות שהממצאים הם תוצאה של עבודה של 10 שעות רצוף ושהזכרונות בעצם תקינים? תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  8. בקרוב אני קונה מחשב חדש, הלוח יהיה Gigabyte GA-P55A UD3 INTEL P55 והמתח של הזכרונות צריך להיות 1.5V לפי מה שרשום באתר. חיפשתי מצאתי זכרונות של A-DATA דגם 4Gb KIT (2G X2) 2000X X Series CL-9-9-9-24, הבעיה שהם עובדים ב-1.6V-1.8V. לצערי הזכרונות היו מתאימים גם מבחינת המחיר.. יש למישהו המלצה לזכרונות אחרים במחיר של עד 700 שקל? מדובר על מחשב שמיועד למשחקים בעיקר.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. למה, הבנתי שוינדוייס 7 יכול לקרוא מהירויות גבוהות, אז למה אנשים עדיין ממליצים עלהמהירות הזאת ולא יותר גבוהה כמו 1600 הרצ.

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  10. על האופצייה אפשר לקרוא פה : http://en.wikipedia.org/wiki/Option_ROM בקצרה הלוח אמור לתמוך בפונקציה הזאת כאשר מחובר לחריץ ה PCIE שלו בקר SAS לדוגמא, אני צריך שתהיה לי האופצייה להיכנס לבקר מתי שהביוס (המחשב) עולה ואת האפשרות להיכנס לקונפיגורציה של הכרטיס, ושהלוח יתמוך בבוט דרך הכרטיס הלוח חייב להיות בעל 2 חריצי PCIE X16 ותושבת LGA775 תמיכה בזכרון עד 8 גיגה, כרגע הכרטיס מותקן על הלוח ABIT IP35 PRO ואין ללוח הזה את האופצייה (אביט סגרו הבסטה ואין אפשרות לעדכן ביוס) כן יש לי אפשרות להגדיר כוננים דרך ווינדוס (עדיין לא ניסיתי להתקין מערכת הפעלה במצב כזה) אבל המצב לא אידיאלי מי שמבין בעיניינים כאלו אנא המליצו לי על לוח כזה תודה

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  11. יש הצעות? יש לי לוח DG33BU, ולמרות שהיה כתוב שתהליך עדכון הביוס עבר בהצלחה - המחשב לא עובר BOOT אחרי זה... הוא פשוט נשאר במסך שחור. הוא ביצע את כל השלבים של השדרוג, אבל במקום בסוף לעשות ריסטרט ולעלות למערכת הפעלה, הוא נדלק ומאז רק מסך שחור. כדי לשחזר ביוס, לפי אינטל, צריך לצרוב את הביוס שרוצים לשחזר אליו ל-CD או להעביר לדיסק און קי, להוריד על הלוח איזה ג'מפר ויתחיל תהליך שחזור בצורה אוטומטית. טוב - זה לא עובד לי. יכול להיות שאני מפספס משהו? המחשב פשוט לא עובר פוסט. יש אפשרות אחרת? למישהו יש נסיון ויודע מה קורה פה?

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  12. Started by andrei21,

רציתי לדעת את ההבדלים בין הצ'יפסטים עד עכשי הבנתי ש P תומך יותר בריבוי כרטיסי מסך ו H בליבה גרפית אין לי צורך לא בזה ולא בזה חשבתי על המערכת הבאה מעבד Intel Core i5-750 Tray I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-H55M-USB3 זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 8-8-8-24 Gold OCZ3421K אשמח מאוד לשמוע דעות והצעות לגבי הלוח אם בעיקר

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Moty_p,

שלום אנשים, יש לי מחשב שאני רוצה להכין לקרוב משפחה ואין לי זכרון בשבילו זה מחשב די ישן שאפשר לעשות ממנו שרת קטן ביתי או מחשב משרדי אבל אין לי זכרון SDRAM בשבילו כי הזכרון שלו נדפק וגם ככה הוא נמוך מאוד 256MB בלבד אני לא מוצא בשום מקום לא איבורי ולא KSP ולא פנדה ולא נעה ולא בשום מקום אחר זכרונות מסוג SDRAM אם יש לכם זכרון מסוג SDRAM או כמה כאלה שהם 256MB + שאתם לא צריכים ושהוא טוב בלי שגיאות אני מוכן לקנות במחיר סביר תצרו איתי קשר בפרטי, תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  14. Started by VexX,

שלום אני כמעט בטוח שיש לי צוואר בקבוק, רציתי לשאול האם ייתכן שגם הדיסק קשיח יכול לגרום לזה? או שזה המעבד? לא רואים לאגים אבל במשחק PES 2010 המשחק מגיב לאט יותר, במשחקים אחרים לשניה המשחק רץ מהר יותר כגון: DIRT2, JUST CAUSE 2 זה המפרט שלי: מעבד: Intel Core 2 Quad Q8400@2.66 הציון ש WIN 7 נתן: 7.2 לוח אם: Asus P5QC כרטיס מסך: GIGABYTE ATI RADEON HD 5850 1GB הציון ש WIN 7 נתן: 7.7 זיכרונות: OCZ 1066Mhz הציון ש WIN 7 נתן: 7.2 דיסק קשיח: WD 250GB הציון ש WIN 7 נתן: 5.8 ספק כח: Hec 600W מערכת הפעלה: WINDOWS 7 64 BIT

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  15. Started by gilad267,

G41 חדש בעלות של 250 ש"ח P35 משומש בעלות של 200 ש"ח שימוש סטנדרטי ואולי בעתיד לקולנוע בייתי.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. מה ההבדל בינהם? בין הלוח של ג'יגהביט לבין הלוח של אינטל?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by SagroN,

שלום לכולם. פתחתי היום את המחשב, הלכתי לכמה דקות וכשחזרתי ראיתי שהמחשב עדיין לא עלה ושהמסך מהבהב בערך כדקה עד שהמסך נכבה - לא הבנתי מה זה, אבל ריסטרתי את המחשב. לאחר שריסטרתי עלה לי המסך הבא: זה בביוס, אבל המסך שעלה לי דומה מאוד. זאת אומרת המסך שעלה לי הוא הרגיל - המציג את הנתונים של המחשב והכל.. ההודעה שאתה רואים בתמונה באדום הופיע לי בהתחלה כשהמחשב רק נפתח רק בצבא אחר וציין יותר נתונים כמו את התדרים שקיימים. היה רשום שהתדר של הזיכרון הוא 1333MHZ - מה שהיה לי תמיד.. אבל מה שמוזר זה שהתדר במעבד השתנה - היה רשום 2.80 ונראלי שתדר ברירת המחדל של הביוס הוא 2.67 כך שיש מצב שזה עשה לי אוברקלוק? אני יכול לאמר לכם בוודאות שאני לא עשיתי דבר, זאת אומר לא נכנסתי לביוס במחשב הזה …

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  18. שלום! בימים אלו אני שוקל איזה לוח אם לקנות. (תכלס אני מחפש רק של GIGABYTE אבל זה דיון אחר) להלן 2 נושאים – בשניהם אני שואל את אותה השאלה .. מה היא כיום, ומה תהיה הטכנולוגיה השלטת בשנים הקרובות... PCI מול PCI-E : כמי שמהר מאוד נוטה לנצל את כל ה slots הפנויים להרחבה (עם כרטיסי TV - VIDEO , מודם פקס ישן, כרטיס רשת) אני רוצה לוודא שיש לי מספר גדול של סלוטים פנויים להרחבות בעתיד. לכן, לוח אם עם רק 2 חריצי PCI כמובן שלא יעניין אותי. אבל.... כשאני בא לשקול לוחות עם מספר סלוטים גדול, אני רואה שחלקם בה אם יותר PCI-E וחלקם עם PCI. למשל שלוש PCI רגיל , שני PCI-E ו אחד PCI-Ev2 X16 לכרטיס מסך מול ההפך: שני PCI רגיל , שלוש PCI-E ו אחד PCI-Ev2 X16 לכרטיס מסך ראיתי אף לוח המגיע עם …

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  19. Started by bar72,

שלום רב, המפרט הביתי שלי כולל: לוח אם: EP43-DS3L E8400 4850 512 MB 2GB בדעתי להחליף את כרטיס המסך, והשאלה היא אלו מעבדים טובים/חדשים יותר נתמכים על ידי לוח האם שלי, והאם מומלץ להחליף אליהם? כלומר, ראיתי את הרשימה פה: http://www.giga-byte.com/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2847&ver= אבל אני מבקש לדעת האם משהו משם יצדיק את הרכישה מבחינת השיפור שיציג. תודה.

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  20. Started by Omer DA,

על הלוח יותקנו 6 גיגה ראם(4 סטיקים) E7200 OC 3.6 יש צורך בלפחות 6 חיבורי SATA,יהיה נחמד אם יהיה בקר RAID ואם החיבורים יהיו מופנים הצידה למרות שזה ממש ממש לא הכרחי,כמו כן מספר גדול של USB יהיה טוב,חשוב כמובן שהלוח יהיה טוב לOC,אין עדיפות לחברה מסוימת התקציב שלי הוא כ700 שקלים...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by nahum8,

חבר'ה, מישהו יכול לומר לי מה ההבדלים בין לוחות עם צ'יפסט 890GX/FX וכו, עם גשר דרומי 850, לבין הלוחות הקצת ישנים יותר, עם צ'יפסט 790GX/FX, בדגש על ASUS Crosshair III Formula . תודה! כמו כן, יש תאריך לASUS Crosshair IV?

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  22. אהלן, רכשתי זכרונות למחשב נייד, 2GB של מיקרון, על הדף רשום דבר כזה. Adata 2GB CL 9-9-9-24 Sodimm Micron Crucial. וזה רשום כמוצר אחד... נשמע מוזר, אבל ייתכן שמיקרון ו ADATA הם אותה חברה או שותפות? סתם משהו שעניין אותי... תודה

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  23. לאחרונה נשרף לי הלוח אם במחשב GA-945GCMX פשוט יצאו ממנו כמה גיצים והוא הפסיק לעבוד האזור באדום זה מהאיפה שיצאו הגיצים השאלה אם כדי לי לקנות לוח אם חדש מתאים ולבדוק אם המעבד שרד ? או אם כבר נשרף הלוח אם אז סביר שהמעבד גם נשרף ?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  24. היי, לא מזמן הרכבתי מחשב עם הלוח Gigabyte P55-UD2M במארז Antec P180 Mini, הסתדרתי עם כל הקונקטורים בין הלוח למארז, חוץ מחיבורי הUSB.. שמשום מה לא מתאימים... יהיה לי קצת קשה להסביר את הבעיה במילים, אז צילמתי תמונה שכוללת את הקונקטורים שיוצאים מן המארז, לעומת דף מתוך המדריך למשתמש של הלוח ובו יש שרטוט של הקונקטור מהצד של הלוח... איך ייתכן שאין התאמה? יכול להיות שהלוח מאפשר חיבורי USB נוספים אך ורק באמצעות הוספת bracket? יכול להיות שאפשר פשוט לחבר את כל אחד מהקונקטורים האלה באחת מ"שורות" הפינים (בחוברת כתוב שכל חיבור כזה על הלוח מאפשר 2 חיבורי USB)? התמונה: http://img.i7m.de/images/9m682-ln2j0-yvgj1-wpw4o7.jpeg המון תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  25. Started by noykyx,

אתמול בלילה,כשהמחשב היה כבוי שמתי לב שדולקת מנורה אדומה בלוח אם.. כרגע שהמחשב עובד היא צהובה. הלוח אם הוא gigabyte ga-p55a-ud5 מזה יכול להיות? הלוח חדש,מלפני 3 חודשים.

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים