מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
הלוח יכול להיות מהיר מ-RAM? או לחלופין?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
GA-P67A-UD4 לבין לוחות אם של ASUS בטווח מחירים הזה מה מומלץ יותר ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכי קרוב לI7 עם דרישות מתח סבירות ומחיר סביר ? איזה לוח אם יתאים למעבד כזה ? עד 600 ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
יש פה איזה דיון מפלצתי על האם כדאי לחכות או לקנות עכשיו, על הבאגים, ביוסים וכו' והשיחה גלשה גם למכוניות הברידיות. אבל היום זה כבר ברור שלא כדאי כי בקרוב .... ZEN 5 (וגם 3 ו 4) https://www.tweaktown.com/news/66611/amds-next-gen-zen-5-teased-again-expect-2022/index.html אבל בעולם שבו יש פחות פולמוס של יהודים שכבר משחר הדורות היו מסובים וחופרים ... המצב כבר נראה ככה: מעל 50% ל AMD https://www.tweaktown.com/news/66613/amd-beating-intel-cpu-market-share-japan-south-korea/index.html והאמת שאצלנו זה יותר קרוב ל 85% ל AMD מול אינטל. אבל כבר מתחילת השנה עמדנו על 60-70% אז השיפור נחמד זהו. מוזמנים להתפלמסות
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי כרגע אצל אבא שלי מחשב 2.4 סלרון לוח של אסוס שאי אפשר לעשות לו אובר... מה יתן לי תוצאות יותר טובות באובר!(אחוזי שיפור במגה הרץ) לקנות סוקט 775 לוח + מעבד באיזה 2000 או לקנות ל478 לוח אם עד 1100 1000 הזכרונות זה כרגע אל משנה ואני חייב שאני יוכל דרך הלוח להביא תזכרונות לככה 700 מגה הרץ כלומר שהמכפלה תהיה פתוחה האם בסלרון היא פתוחה? אה והקירור הוא סוניק טוואר או משה וכזה... תודה
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה זכרון טוב יותר? mushking black level 2 pc3500 BH-5 או ocz pc4000 performance שניהם באים ב2 סטיקים של 512 דואל. יש לי אפשרות לשים או הOCZ או את המשקין..מה עדיף לOC??
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי המון מעבדים של CORE למכירה מ 1800-2700 MHZ וראיתי שיש BOX ורגיל מה ההבדל ואיזה כדאי לקחת 1 שיקר ויש לו 2670 MHZ או אחד פחות יקר של 2400?
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההצגה של 4X4, רכישת ATI והוזלת המחירים הדרסטית מקדמות כצפוי את הכרזתו הרשמית של הקונרו. http://www.toptechnews.com/news/AMD-Demos--The-Quad-Father--/story.xhtml?story_id=12200CI10BCQ אמנם לא הוצגו מבחני ביצועים ופרטי המערכת כגון סוג הלוח והצ'יפסט אבל הודגמה מערכת 4X4 עם שני מעבדי FX כפולי ליבה (עלומי שם). המטרה היא הוכחה שהקונספט עובד ומריץ ישומים. שחרור לשוק יתבצע עד סוף השנה - ואז כמובן נדע הרבה יותר.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שכולם יודעים ב23.7 יצא הקונרו ואינטל תוריד מחירים היום כידוע המעבד המשתלם ביותר לקנייה הוא הD805 שמחירו כיום הוא 683 ש"ח!!!! האם גם המחיר של ה805 צפוי לרדת?!?!?......או שרק מעבדים 920 ו 930 ומעלה ..ירדו?!?!? האם ה805 צפוי להיעלם בקרוב מאוד?!? האם המעבד המשתלם ביותר לאחר הוצאת הקונרו יהיה ה920 או ה930?!?!? ומישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה סטפינג? וגם הבנתי שיש 3 תכונות שקיימות ב805 שלא קיימות בסדרת 9XX ....מישהו יכול להסביר?.....אז אם אני מתכנן OC ל805 אז אין לי שום יתרון בסדרה 9XX?
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמתי מחשב שכולל בתוכו את הזכרון Samsung 512M PC2700. המחשב כבר שולם, הכל טוב יפה . כעבור שלושה ימים הרימו לי טלפון מהחנות ואמרו לי שכרגע אין את הזכרונות של Samsung במלאי, אבל הם יכולים לתת לי במקום זיכרון של Winbond 512 PC2700. האם לחכות כעוד תקופה של עוד שבוע עד שבועיים כדי לחכות שהזכרונות של Samsung יגיעו או לקבל את המחשב כבר מחר אבל עם הזכרונות של Winbond. מה אתם אומרים ? תודה מראש !
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החברה של הזיכרון היא ceon או xeon אני לא ממש יודע איך רושמים את זה אבל אני חושב שזה הראשון (ceon). הזיכרון הוא 512MB DDR400 PC3200 אם מישהו יכול להביא לי פרטים על הזיכרון זה מאוד יעזור לי(כל פרט יתקבל:תזמונים ואיך הוא?)!!! ד"א זה דחוף!!!!!!! תודה מראש לכל העוזרים!! נ.ב בבקשה מכם אל תגיבו תגובות בסגנון הזה : "אני לא מכיר את הזיכרון הזה" או משהו כזה. ושוב תודה Ratzabi עריכה:---------------------------- אם הכותרת נראת לכם לא עניינית או משהו כזה אז תגידו לי ואני אשנה זאת בהקדם.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני רוצה לערוך למחשב שלי מבחן מאמץ לראות למה הוא מסוגל משהו מכיר תוכנה כזו? אגב יש לי את הPCMARK04 שם קיבלתי 3340 נקודות זה טוב?? בכל אופן אם אתם מכירים תוכנת מאמץ למחשב אנה תרמו את ידעתכם
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מעבד חזק יותר המעבד שלי e6600 או שה e5200 ? פשוט יש לי הזדמנות להחליף את המעבד ותהיתי מי מהם עדיף...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משחקים ברמה של GTA IV וARMA 2 ובקרוב ARMA 3 יעבדו עליו בצורה טובה? גם BF3 יעבוד עליו בצורה טובה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי , כיום ברשותי זיכרונות CORSAIR 3000MHZ DDR4 אני מעוניין לשדרג לדור החדש את המערכת כגון מעבד לוח וקירור. האם כדאי לשדרג ללוח עם תאימות ל DDR4 או לחכות ל DDR5? האם המהירות של הזיכרונות לא יגרמו לצוואר בקבוק? כרגע אני עם : I7 8700K , Z370 AROUS ULTRA GAMING , קירור של AROUS , MSI 3070RTX
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חודשים ספורים לפני הגעתו של דור חדש לגמרי, לכאורה, באינטל מעדכנים כמה מהדגמים הנייחים והניידים שלהם עם תדרים מוגדלים לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
קניתי למישהו מחשב חדש משרדי ואני לא בטוח לחלוטין שהוא מסוגל להתמודד עם HD וידאו (דרישות בעליו), עוד לא קיבלתי אותו ואני שוקל (אם יהיה צורך) לשנות את החומרה. החומרה הבסיסית היא: לוח אם: Asus M2A-VM מעבד: Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB זיכרון: Corsair 1GB Kit Value Select DDR2-667 (2x512MB) C1GG667KB מסך: Samsung 206BW ללא כרטיס מסך יעודי. האם הבסיס הזה מספיק כדי לנגן HD וידאו (דחוס) ?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/news/2007/07/04/early_barcelona_performance_looks_good/1
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני עומד לקנות זכרונות DDR3 ואני מתלבט בין 2 סטיקים של 2GB של קינגסטון שיעלו לי 320 ש"ח ביחד ומתפקדים במהירות של CL9 1333HZ לבין זכרונות יקרים יותר כמו ה-RIPJAWS של G.SKILL שמהירותם 1600HZ. אני צריך את הזכרונות עבור לוח אם: P55M-UD2 של גיגהבייט למטרת משחקים באיכות גבוהה והפקת מוזיקה בתוכנות מקצועיות ולכן חשוב לי שהזכרון יהיה מהיר מספיק עבור עבודה חלקה, ראיתי כמה בנצ'מארקים וראיתי שההבדל בין התדרים הוא לא מהותי אבל אני עדיין מעוניין בחוות דעת אחרות. מאוד חשוב לי שהזיכרון לא יתקלקל, עברתי את זה במחשב הקודם וזיכרון דפוק יכול להרוס לבנאדם את החיים. הדגם של קינגסטון: KVR1333D3N9/2G אפשר ללכת על הקינגסטון בראש שקט? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אפשר להוסיף למחשב 6 GB זיכרון? למחשב ביתי רגיל לא למערכות גדולות האם אפשר?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שני כרטיסי זיכרון של OCZ ושנים של Geil כל אחד 1 ג'יגה. אני רוצה לשנות את התיזמונים שלהם שיהיו זהים כי הבנתי שזה יכול לגרום למסכים כחולים לוח-אם MSI N1996. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
AMD Athlon XP 1700+ ABIT KX7-333 VIA KT333 Motherboard DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory Zalman CNPS6000Cu Cooler for AMD פלוס 4 מאוררים של vantec מהשקטים (80 מ"מ) אני לא מדבר על המחיר אני שואל על התאמה ...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עדיין לא החלטתי איזה זיכרון כדאי - ddr 266 או ddr 333... ראיתי בהשוואות ביניהם שגם כשddr 333 עובד בcas 2 הוא לא עובר משמעותית את ddr 266 עם cas 2, אז ברור שddr 333 עם cas 2.5 לא משתלם, במיוחד כשיש הבדל מחירים כזה בינו לבין ddr 266 cas 2 ... מה אתם ממליצים לי לעשות ??? ??? אני רוצה לקנות בחודש הבא, ואני לא מתכנן לעשות אובקלוקינג לזיכרון (וגם לא למעבד, כרטיס מסך...) האם כדאי לי לקנות עכשיו ddr 333 cas 2.5 או לחסוך 200 ש"ח ולקנות עכשיו ddr 266 cas 2, ואולי בעתיד להחליף ל-ddr 333 cas 2...? בכל מקרה אני מתכנן לקחת לוח אם gigabyte 7vrxp...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-