עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by kreeki,

למה אנשים לא קונים למשל PentiumD925 שזה ליבה כפולה וכל ליבה 3 ג'יגה הרץ במחיר של 450 ובמקום זה קונים E שאולי מגיע ל2.6 ועולה לפחות פי 2 יותר? בקיצר, מה הבעיה עם הפנטיום D?

• 11 תגובות
    • 954 צפיות
  2. ב 2004 סך כל המכירות של אינטל היה 32 מיליארד $. המקור גם מסביר בקצרה כיצד עובדת תוכנית השיווק "Intel Inside". סך המכירות של AMD באותה תקופה היה 5 מיליארד $, תקציב הפרסום שלה היה 225 מליון $. הערה: זה מסביר כמה דברים. בכל מקרה, נראה לי פרט מעניין. מקור: http://www.forbes.com/business/2005/05/26/cx_ah_0526amd.html?partner=yahootix&referrer=

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by bd,

משחקים קידוד סרטים פוטו שופ ערכית מוזיקה יצרית מוזיקה משחקים בערך כל יום קידוד סרטים כמה פעמים בשבוע וכך גם יצרת המוזיקה בזמן הפנוי...... השקע עד 1200 שקל...... מה לקחת AMD או אינטל ואיזה דגם המליצו לי על AMD64 3000+ .. עם קירור של זלמן

• 11 תגובות
    • 712 צפיות
  4. Started by hagay21,

אני לפני שידרוג ורציתי לדעת אם עדיף לחכות לסוקט m2 החדש או שאין טעם כי רצות שמועות שהתמיכה בבאס יותר רחב לא כזה משמעותי אם בכלל מה שגם זכרונות dd2 לא יורדים בתזמונים השאלה האם עדיף לבנות מערכת עכשיו ולעשות oc רצחני או לחכות ל m2? הצעות בעיות המלצות יתקבלו בברכה

• 11 תגובות
    • 827 צפיות
  5. כן אני יודע שבמחירים האלו אין לי הרבה מה לצפות... אבל אשמח אם תוכלו להמליץ על לוח נחמד. ל dual core של AMD.

• 11 תגובות
    • 892 צפיות
  6. Started by habarbash,

שלום 1: יש לי שאלה בנוגע לDDR - אם מהירות הלוח שלי היא 400MHZ FSB שזאת אומרת 100MHZ QDR , אז איזה מהירות זיכרון אני יצטרך של DDR200MHZ ( כופל את ה QDR ) או זיכרון DDR 50MHZ שהוא במהירות של 100MHZ ( המכפלה של DDR ) , או אוליי זיכרות במהירות של ה FSB ?? 2 : בנוגע ל OC , אם הזיכרון הוא במהירות המינימאלית הנדרשת ( תלוי בתשובה 1 ) , אם אני יעלה את הFSB אני יהיה חייב זיכרות יותר מהיר או שהוא מומהר ביחד עם הFSB ?? תודה רבה .

• 11 תגובות
    • 874 צפיות
  7. Started by The TrCkeR,

שלום לכולם! שמעתי מחבר שלי שיש תוכנה שמאפשרת לאחד את מהירות המעבדים ברשת. לדוגמה: אם יש לכם שני מחשבים עם מעבדי פנטיום 4 2400 ברשת, אז אתם יכולים באחד מהמחשבים להשתמש בכוח של המחשב השני ואז יש לכם בו 4800 MHZ. אני לא יודע מהו שם התוכנה, אולי אתם מכירים? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 918 צפיות
  8. אהלן המחשב מזהה רק 960 מתוך 1024 מתוך הזיכרון. בתוכנת הניטור siw רואים שהמקסימום של הזיכרון הוא 1024 בתוכנת aida רואים 960 מה יכולה להיות הבעייה? האם צריך לפרמט? תודה

• 11 תגובות
    • 878 צפיות
  9. יש לי בעיה מעצבת!!!! התקנתי לא מזמן עוד 512 מ"ב זכרון (נוסף על 256), פירמטתי את המחשב והתקנתי XP. מאז כל פעם שאני צופה בסרטים יש לי עצירות של שנייה כל פעם (זה קורה אחת לחצי דקה- דקה) עד שהקול יוצא מסינכרון ולא מתאים לתמונה. זה קרה מאז שהתקנתי תוספת זכרון וזה מעצבן אותי כי קניתי זכרון לעלות את ביצועי המחשב ומאז התקנת הזכרון כל ביצועי המחשב ירדו!!! יש למישהו רעיון? יש לי לוח אם של GB 8st800 ומעבד פנטיום 4 2.4.

• 11 תגובות
    • 867 צפיות
  10. Started by tdzm,

שלום, קראתי בכל מיני מקומות שלוחות עם 945 לא מנצלים את כל ה FSB של מעבדי ה C2D. רציתי לדעת האם זה נכון? ואם איני מתכוון לעשות OC האם יהיה הבדל אם אני אקנה ל"א מצי'פסט 945 ולא 965?

• 11 תגובות
    • 928 צפיות
  11. Started by loopsteron,

החלטתי לקנות מעבד חדש ולבצע OC למעבד 6300E. 3.5ghz יספק אותי מאד. איני יודע באיזה לוח לבחור ומה יביא אותי הכי רחוק ובסכום ריאלי. יחס עלות תועלת. אני אשמח אם משהו יוכל להמליץ לי על אחד מהם ולהביא סימוכין לטענותיו (מה הבאס המירבי שיכול להגיע) הזכרונות שאני מתכנן לקנות הם 2GB Cellshock (2X1024) DDR II - PC6400 4-4-4-12 800MHz CS2221041 - 1739 NIS ההתלבטות שלי היא: - GIGABYTE 965 DS3 - 780 NIS - ABIT AB9 - 690 NIS - GiGABYTE 965 S3 - 700 NIS - ASUS P5B-E - 890 NIS - ASUS P5B DLX - 1100 NIS אנא מכם תעזרו לי להכריע תודה מראש

• 11 תגובות
    • 865 צפיות
  12. תגידו איזה כרטיס קול יש בלוח asus A8N-sli deluxe אני לא מבין ממש בזה...יש לי אחד כזה במחשב ואני רוצה לחבר אילו מגבר עם מערכת ואני רוצה לדעת אם הוא מתאים לזה ואם הוא טוב מבחינת איכות...

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by shainov,

קניתי לא מזמן את המעבד החדש של אינטל PRNTIUM D 3.2 2*512 SAMGUNG DDR2 667 מה היא דעתכם על הרכיבים ודרך אגב על הזכרונות יושב קירור של THERMALE -TAKE גוף נחושת שלם.. הזכרונות פועלים בDC

• 11 תגובות
    • 593 צפיות
  14. במהלך מפתיע AMD צפויה לכבוש את מקומן של NVIDIA ו ATI ביחד !!!!!!! מקור: http://www.hexus.net/content/reviews/review_print.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0xMDgy

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני מחפש זכרונות רגילים בלי OC של ג'יגה....ומוכן להשקיע עד 800 שקל ככה...ושיהיו VALUE...ותזמון טוב כSTOCK.. מה דעתכם עליהם??

• 11 תגובות
    • 675 צפיות
  16. Started by Dragongk,

לפני כמה ימים המאוורר של הצ'יפסט על הלוח DFI nForce 4 Ultra-D התחיל להרעיש בצורה מוגזמת במיוחד... ממש מעצבן הטמפ' שלו נעות בין 48-52 מעלות, מה כדאי לעשות ? ואם כדאי לקנות קירור מיוחד לקנות קירור פסיבי או אקטיבי ? כמו כן בגלל המבנה של הלוח אם... כרטיס המסך עולה על הקירור בסלוט הPCI-E הרגיל.. לא בדקתי אם זה עולה לגמרי על השני כך ש אם כדאי להחליף קירור הוא חייב להיות או שטוח או שלא ירד לעבר הסלוט השני (בהנחה שהוא מתחת לצ'יפסט) תודה

• 11 תגובות
    • 662 צפיות
  17. Started by STi,

שלום,יש לי שאלה לגבי זיכרונות שעובדים יחד כ-DUAL ומכפילים את המהירות. בד"כ מוכרים אותם בזוגות,לפי מה שראיתי. השאלה היא האם מוכרים אותם אם בבודדים ואני יכול לקנות אחד ואח"כ לקנות אחד נוסף והוא יעבוד במהירות כפולה על DUAL.אמרו לי שזה תלוי בעצם בלוח עצמו,כאילו לא משנה איזה זיכרון זה הלוח עצמו אחראי על אפקט ה-DUAL. תודה רבה! מתן

• 11 תגובות
    • 882 צפיות
  18. לדברי Cooaler בXS, יצא עידכון ביוס לא רשמי בגרסאת אלפא [08\16] לDFI Infinity 975X\G. כפי שניתן לראות, הביוס החדש מאפשר יציבות בFSB גבוה בהרבה מהמצב הקודם ואף קורא תיגר על הלוח שלמדנו לאהוב, הAsus P5WDH. בנוסף, העידכון מאפשר שליטה נרחבת מאוד על הזכרונות - למעשה יותר מדף של פרמטרים. העידכון יגיע לפריסה רחבה יותר ובגרסאת בטא בזמן הקרוב, כך סוברים החברים לדיון בXS. קונים נלהבים וחדשים למערכת C2D שמוכנים לעדכן את הביוס שלהם, שיקלו היטב את האופציה המופלאה שמונחת לפניכם. אני כמעט בביטחון מלא יכול להגיד שזהו הלוח המשתלם ביותר לC2D כאשר האפשרות לעדכן ביוס עמכם. למקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=111725

• 11 תגובות
    • 689 צפיות
  19. גם בחנות המקוונת הגדולה ביותר ניתן למצוא פרטים אודות דגמי ה-Coffee Lake השולחניים הבאים לכתבה

20. Started by nir2002,

שלום, מעוניין בהמלצות לשדרוג הזכרון (הזכרון שלי כרגע פגום וחשבתי על הדרך לשדרג) המערכת שברשותי: מעבד - intel core i7 920 2.67GHz לוח אם - ASUS P6T chipes - intel x58 זכרון עכשווי - OCZ ddr3 6 gb (triple) - לא זוכר את המהירות ולא כל כך מבין איך בודקים אותה, אך הנה שתי נתונים שאולי קשורים מcpu-z - NB Frequency - 2137Mhz DRAM Frequency - 534.5Mhz בדף של SPD רשום Max Bandwidth - 533Mhz כרטיס מסך - Nvidia GeForce GT 240 שימושים: אני סטודנט למדעי המחשב - צריך מחשב יציב בעיקר ומהיר תקציב: מעדיף משהו בסביבות 300-500 תודה לעוזרים ניר

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by joniii,

ראיתי במדריכים של האוברקלוקינג שרשום > המונח "ליבה" מתייחס לסוג ספציפי של מעבד, כאשר מעבדים בעלי ליבות שונות יכולים להיות שייכים לאותה משפחה, גם אם לשניהם תכונות שונות לחלוטין (לדוגמא, מעבדים המבוססים על ליבת Conroe שייכים למשפחת Core 2 Duo, כמו גם מעבדים המבוססים על ליבת Allendale). השאלה היא מה ההבדל בין Core 2 Duo ל- Allendale כי יש לי מעבד קונרו ואני לא מבין למה רשום לי בתוכנה CPU-Z ניים קוד Allendale. לא הבנתי כל כך מה שהסבירו במדריך אם תוכלו לענות לי תודה..

• 11 תגובות
    • 723 צפיות
  22. Started by sagib10,

חבר שלי קונה מחשב חדש ורציתי לדעת מה עדיף איזה מעבד עדיף ,ההבדל הוא 70 שקל ... :\ הוא בעיקר משחק משחקים אבל הכוונה היא גם למשחקים שיעבדו באופן מטורף בעתיד (כרטיס מסך 8800 GTS)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ksn1981,

שלום לכולם, בעבר היה לי ניסיון רק עם ASUS.. אך כששאלתי בפורום, אישרו לי גם את אמינותם של GIGABYTE.. כשציינתי את הדגם שבחרתי (P55A-UD3) אף אחד לא אמר מילה רעה, אבל היו כאלה שהציעו חלופה פשוטה/זולה יותר (גם של GB).. לי לא היה אכפת לשלם את התוספת (הקטנה יחסית) עבור ה- USB_3.0 וה- SATA_6GB/s שבלוח שבחרתי מה עוד שלוח "מקביל" של ASUS י (P7P55D-E / LX) היה עולה לי כ-200 ₪ יותר! עכשיו כשהזמנתי את המחשב (עוד לא קיבלתי), אני קורא ב- NewEgg ביקורות מדאיגות שחוזרות הרבה על עצמן ובצורה חריגה: - ריסטארטים בלופים אינסופיים. - BSOD במיוחד ב- Win7X64. - חוסר תמיכה ב- TurboBoost ו- HyperThreading במקביל. - הלוח שובק חיים אחרי יומיים / שבוע / חודש.. - חריצי זיכרון לא מזוהים.. - חוסר תמיכה ב…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. לגבי תקציב, אני לא כל כך מתמצאת במחירים של לוחות אם או זיכרונות, פשוט שיהיה כמה שיותר זול. אז לגבי לוח אם, אני צריכה אחד בלי כרטיס מסך מובנה, אין צורך ביציאות מיוחדות וגם לא בfirewire Gigabyte GA-EP41-UD3L הוא בסדר? לא איכותי/כן איכותי? לגבי זיכרון: אני צריכה נפח 2GB. (רצוי בסטיק אחד) קראתי בפורום שמהירות הזיכרון לא קריטית, אז אני מניחה שצריך להתחשב באיכות ובמחיר. הזיכרון הזה בסדר? OCZ DDR2 2048MB 800MHz CL 5-6-6-15 Value אם זה רלוונטי, השימושים של המחשב הם עבודה משרדית ומשחקים (לא כבדים) ולא מתוכנן שום OC תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני צריך לחבר לא משהו מיוחד העיקר כמה שיותר חזק אני מתכוונן למעבד

• 11 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.