מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם !!! אני עומד לרכוש מעבד AMD Athlon XP 1700+ Tray CPU - 0.13 micron לוח אם Epox 8RDA+ NVIDIA nForce2 (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) וזיכרון DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory BH-5 Memory Chips רציתי שתגיבו תתנו הערות או הצעות !? איך נראת לכם המערכת הזאת !? נ.ב כל המחשב משודרג אצל רק הלוח אם המעבד הזיכרון לא יש ברשותי ג'י פורס 4 טי איי 4200 וכל מיני בלה בלה שאם תרצו לראות תלחצו על "המפרט שלי" הקיצר כמו שאמרתי להצעות רעיונות טענות שאלות תגובות מחמאות וברכות... אנא תשאירו את הודעתכם ואני אחזור בהקדם האפשרי... נ.ב שום מקלדת או עכבר נפגעו במהלך כתיבת ת'ארד זה... :saint:
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
א. הכרטיס הגרפי שלי לוקח 64 מגה מסך כל הזיכרון. ב. ביצעתי עדכון דריברים ללוח אם. תוכנת cpu-z מראה לי 2304 מגהבייט, אבל ה-xp מראה 1.8 gb. למה? לוח אם: msi pm8pm-l
-
- 11 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם שיתמוך ב3 הארדיסקים, אחד מהם ssd. חשוב לי שיהיו לו יציאות usb3. יחובר אליו כרטיס מסך 6870 והספק הוא enermax 425 כמובן שעדיף הלוח הזול ביותר שעונה על הדרישות הללו. המחשב יהיה למשחקים ויבוצע oc קטן בעתיד. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כך שאפשר להבין מי מחליף את מי ובאיזה מחיר +- כולל צריכת חשמל
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש בין השאר את 2 הרכיבים הנ"ל- ASUS P5W DH Deluxe Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box הבנתי שאני אצטרך לעשות FLASH ל-BIOS ע"מ שיזהה לי את המעבד... הבעיה היא שאין לי איזה P4 ע"מ לעשות איתו BOOT... מה אני יעשה ??? תשובה - הורדתי BOOT IMAGE שאיתו אני אעדכן את ה-BIOS... -שאלה שנייה , אני מתכוון לקנות את הזכרונות : Corsair 2x1024MB PC2-6400 DDR2-800 PRO Series 4-4-4-12 (TWIN2X2048-6400C4PRO) עכשיו האם יש בעיה להתקין אותם על הלוח ?? משהו עם 1.8 V מול 2.1V שהוא אמור לרוץ על ??
-
- 11 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרים שרת אכסון ביתי שמריץ אופן-סולאריס. המחשב יהיה לאכסון נטו, אז אין מה להתפרע, מה שקריטי לי זה חיבור רשת גיגהביט, ושישה עד שמונה חיבורי SATA 2. הלוח צריך לתמוך בארבע ג'יגה זכרון (יש היום לוחות שלא תומכים בזה?). וכנראה אני אלך על מעבד אינטל זול יחסית (אולי קור2דואו). כמובן, הלוח צריך להיות אמין וזול. יש המלצות?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שיהיה עם אחריות טובה וארוכה. שיהיה סטיק אחד כי בעתיד אני יעשה שדרוג. ושלא יהיה לאובר קלוק כי אני לא מתכוון לעשות אובר קלוק לזכרונות, אבל אם בכל זאת תמצאו זכרונות לאובר קלוק בטווח מחירים הזה אז אני אשמח. ועוד שאלה קטנה אם אני מתכוון לעשות אובר קלוק למעבד ולכרטיס מסך אני לא חייב לעשות גם לזכרונות נכון?
-
- 11 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום רב. אני רוצה לשדרג את המחשב הנוכחי בשביל לשדרג בעתיד לכרטיס מסך כגון GTX970/980 כרגע יש לי HD6970 . אחרי בירור קל הבנתי שהמעבד הנוכחי Intel Core 2 Duo E8500 יהווה בעיה עם כרטיסים חדשים כגון GTX970 בעיקרון מה שיש לי שלא צריך לשדרג לדעתי זה ספק כוח CROGER 1000W GOLD בהחלט מפלצת שקניתי לפני שנתיים בערך. (השאלה אם הוא מתאים ?) אני צריך עזרה לגבי בחירה בחומרה בלוח אם ומעבד ובזיכרונות. יש לי מסך 24 1920X1080 אני משחק CRYSIS 2 / 3 COD/ בעיקר FPS עבודה באחסון קבצים כמו שירים וסרטים ב BLURAY וקצת עריכה ב SONY VEGAS ו After E ככה שאשמח ללוח שתומך במספיק חיבורי SATA כדי שאוכל להוסיף כוננים לפי הצורך. ושיהיה בו מספיק חיבורי USB 3.0 לפחות 4. אם לדעתכם צריך לשדרג למארז שיכי…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בוקר טוב, המחשב שלי מחשב ישן..משנת 2002 יש בו זכרון DDR 256MB 333MHZ בשעה טובה הגיע הזמן להוסיף זכרון/לקנות זכרון חדש.. להלן השאלות: 1)לא מצאתי באף חנות באינטרנט זכרון במהירות של 333MHZ..מתחיל רק מ400MHZ, האם אני יוכל להתשמש בהם? 2)יש הגבלת גודל של זכרון מסויימת שאני יכל לשים? למשל האם אני יוכל להשתמש ביותר מ 1 ג'יגה? או שמא יש הגבלה כלשהיא.. 3)האם אחרי הוספת זכרון/החלפת הכרטיס זכרון - יש צורך בפרמוט המחשב או שפשוט מכניסים את הזכרון וממשיכים כרגיל? תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היי, אפשרות רכישה מ - EBAY, 2X1GB STICKS PC3200 Samsung... כמובן כמובן - חדש. המחיר 682 ש"ח - אצלי בבית . הכי זול בזאפ של חברה מוכרת ב500 שקל יותר .... מחיר הוגן ? ואיך הזכרון ... ? תודה
-
- 11 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מחר אני הולך לקחת את המחשב שלי מלוג'יק, יש בו 512*2, השאלה שלי היא שכאשר אני ירצה להוסיף עוד ג'יגה, אני יוכל לקנות עוד 512*2 ולהוסיף אותם, והביצועים יעלו כאילו מוסיפים סתם עוד ג'יגה זיכרון? תודה לעונים
-
- 11 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשאול מהו לוח האם הכי מתאים וטוב למעבד AMD Athlon 64 X2 3800+ Dual Core Processor S939 וכרטיס מסך 7600GT? תודה
-
- 11 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש זכרונות טובים עם התזמונים הכי נמוכים ומהירות בסביבות 2133mhz המערכת הנוכחית שלי: Rampage iv extrem 3930k Gtx 680 חפשתי ב ksp and ivory ולא מצאתי משהו טוב משהו יכול להמליץ?ז בעיקר לגיימינג ושרתים 16 גיגה יהיה מעולה תודה ויום טוב
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעיקרון השאלה שלי מאוד פשוטה,אני קראתי את השאלות הנפוצות אבל לא הבנתי בדיוק יש לי 3 סטיקים של זכרונות 2 של גיגה 1 1 של 2 גיגה או בשפה פשוטה 2x1giga and 1x2giga עכשיו אם אני שם את 2 הסטיקים של הגיגה אחד באותו צבע להפעלת הDC ואז אני שם את הסטיק זיכרון השלישי בצבע השני ,האם הDC נשאר והמערכת שלי תעבוד על 4GB?האם זה כדאי?האם זה טוב? ושאלה נוספת למקרה שזה לא יעבוד,אם אני ילך ויקנה עוד סטיק של 2גיגה אותו סוג של מה שיש לי עכשיו ,יש אפשרות לעשות DOUBLE DUAL CHANNEL?כלומר 2 סוגים של זכרונות שונים באותו מיקום צבע לדוגמא יש לי 4 זכרונות 2 של 2גיגה 2 של גיגה אחד אז את ה2 של הגיגה אחד אני ישים בסטוק הכחול ואת ה2 של ה2 גיגה אני ישים בסטוק האדום אז המחשב יזהה את זה כDUAL CHANNEL ויעבוד כ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כמה אופציות למעבדים: 1)Intel Core 2 Duo E6600 Box 2)Intel Core 2 Duo E6750 BOX 3)Intel Core 2 Duo E6550 BOX או אם יש משהוא יותר מומלץ עד 1000 ש"ח..עוד משהוא קראתי בפורום שמעבד מרובע ליבה כדאי עכשיו לקנות כי כרגע אין לזה שימוש אבל עוד כמה שנים זה יהיה בהחלט משתלם שיצאו משחקים חדשים.. ועוד דבר אני כנראה אקנה כרטיס מסך-8800GT אבל שוב קראתי בפורום שה-8800GTS הרבה יותר כדאי לעתיד כי הוא תומך בDX10 אז מה עליי לעשות אני לא רוצה שוב פעם עוד שנה שנתיים לקנות מחשב מחדש זה בלתי פוסק התופעה הזאת של השדרוגים..אין לזה סוף..אני חייב שתעזרו לי עכשיו בקשר ללוח אם המליצו לי בפורום מפרטים על הלוח- Gigabyte GA-P31-DS3L אבל ראיתי שהוא לא משהוא בכלל כי הוא גם לא תומך בDDR3 ואין לי כוו…
-
- 11 תגובות
- 874 צפיות
-
-
הלוח הזה של אביט AW8 (955X) s775, Dual DDR2, GBL, Heatpipe? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2527 במחיר 800 או הלוח הזה של אסוס P5WD2 פרימיום (לא דלוקס ולא הרגיל) http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=283&category_id=b713ec2e0c785f846e5d4a132bda53&PHPSESSID=16bcbb52a4ee364b7049ca2ca675f322 במחיר 1200 מה אתם אומרים? שווה את ההפרש? מבחינת היצרן ויתר הפיצ'רים?
-
- 11 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מה ההבדל A-Data 512 MB DDR 3200 Memory A-Data 512 MB DDR 400 מה זה עושה ביכלל הדבר הזה? הmhz 400 ? 3200?
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מתי יצאו שני המעבדים בכותרת לשוק??????
-
- 11 תגובות
- 896 צפיות
-
-
ענקית השבבים מפרסמת דוח רבעוני סביר ללא הפתעות מיוחדות, ובמקביל מאשרת תהליך גדול של התמקדות מחדש במסגרתו יאבדו את משרתם כ-11 אחוזים מעובדיה ברחבי העולם כנראה שאין אף חברה בשוק אשר נהנתה והרוויחה יותר מהצלחתו של עולם המחשבים האישיים מאינטל, שכבר שנים שולטת ביד רמה ומספקת את שבבי העיבוד לרובם המוחלט של המכשירים המשתייכים לקטגוריה. עם זאת, הדעיכה ההדרגתית של עולם המוצרים הזה (ירידה של 9.6 אחוזים בהיקף המכירות רק ברבעון הראשון של 2016) לא נעלמה גם מעיניה של חברת הענק – וכעת מגיע השלב של השינוי הגדול, בו אינטל מציגה תוכנית שתסייע לה להתמקד בתחומי מחשוב חדשים עם פוטנציאל לצמיחה, במקום להמשיך ולצעוד במקום בקטגוריה שעתידה לוט בערפל. ההודעה …
-
- 11 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD A64 3000+ עם סוקט 754. קניתי אותו לפני כיותר מחצי שנה. לפי מה שהבנתי פה בפורום ממה שקראתי, די נדפקתי עכשיו שיש לי 754 וגם לוח אם שרק תומך ב-754. בכל מקרה, יש לי 512DDR של סמסונג, ואני רוצה להוסיף עוד ג'יגה זכרון, שיהיה לי 1536. אני חייב זכרון של סמסונג? או של חברות אחרות? אפילו לא מצאתי זכרון של ג'יגה בזיגזג (של סמסונג), אז מה אתם מציעים לעשות? גם בזה נדפקתי עריכה: המחשב שלי למשחקים.
-
- 11 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
-
אהלן, אני מתלבט אם לרכוש מעבד עם ארבע ליבות, או מעבד עם ליבה כפולה. אני מרכיב מחשב לצורך משחקים. אני רוצה שהוא יהיה חזק. שמעתי מחברים שמעבד כפול ליבה יכול להביא ביצועים יותר טובים מבחינת משחקים.. הטענה היא שהמעבד כפול הליבה יותר מהיר וגם שמשחקים לא יודעים לנצל טוב את ארבעת הליבות במעבד Quad. אך כפי שאני רואה את זה, השאיפה היא שבסופו של דבר יפותחו משחקים שינצלו כראוי את ארבעת הליבות. השאיפה שלי היא לקנות מחשב שיחזיק להרבה זמן. אני לא רוצה להתבאס עוד חצי שנה כשיצאו משחקים שיתמכו ב- 4 ליבות בצורה ממש טובה ואז המעבד שלי ייחשב כחלש. אני בדילמה רצינית פה! אשמח לשמוע תגובות יום נעים
-
- 11 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אם למשל בלוח אם ABIT KD7-RAID VIA KT400 Motherboard (ATA133 RAID, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) רשום "DDR400" מה זה אומר? שהלוח תומך עד זיכרון DDR400? ומה זה AGPx8? ומה זה: SDRAM up to 4GB אומר? תודה.
-
- 11 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אז ככה, אני יודע מה ההבדל ביניהם אך השאלה היא כזאת, אם אקנה 2 זכרונות זהים ואחבר אותם ב DC, האם זה יעבוד כמו קיט, או שיש כאלה שכן ויש שלא ?
-
- 11 תגובות
- 745 צפיות
-