מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הלוח אם 945p של asrock xfire 1: האם צריך להיות סדר במיקום הזכרונות בסלוטים בשביל דואל צאנל? לדוגמא בתמונה 2:הגיע לי היום המארז החדש פירקתי את הישן וחיברתי הכל נשארתי בבעיות קטנות... א. נשאר לי חיבור שיוצא מהספק קטן כזה 2 חוטים דקים מסובבים עם חיבור 3 חורים לאן זה אמור ללכת או שלא חייבים לחבר.? ב. כמו שרואים בתמונה במס' 3 האם צריך לחבר לשם חשמר מהספק או שלא חייבים ג. איפה מחברים את המאווררים... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אפשר לדעת אם הלוח אם נשרף? מדובר בלוח מתוצרת PCCHIPS אם זה משנה SOCKET mPGA478B תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת אם הלוח אם במחשב שלי תומך גם בזכרונות מסוג DDR2? אני יודע שהיום כמעט כל מחשב תומך בזה ואף יותר אבל המחשב שלי לא הכי חדש בעולם ולכן אני זקוק לעזרתכם. אני מצרף תמוונת מתוכנה שיודעת לנתח את החומרה על גבי המחשב ובתקווה שתוכלו לדלות משם את הפרטים הנכונים ולומר לי את דעתכם. תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אחרי שאלות מרובות בפורום הבנתי איך כל עיניין ה-dual עובד. אבל עכשיו כשאני מקבל את המחשב, איך אני יודע שבאמת הוא עובד בטכנולוגיה הזאת ולא כל אחד בנפרד? תודה!
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
פשוט רציתילהתקין את ה WINDOWS החדש ורציתי לדעת אם המעבד שלי תומך....
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
חבר טוב שלי ביקש ממני להרכיב לו מפרט והמפרט מוכן ובעוד כמה ימים אני והוא הולכים לחנות מחשבים לקנות את המחשב. שאלה שמעניינת אותי כבר הרבה זמן היא, איך אני יכול לדעת שהרכיבי חומרה של המחשב הם חדשים מהקופסה, הרי שהוא בא לקחת את המחשב מהחנות, כל הרכיבי חומרה כבר נמצאים בתוך המארז, אז השאלה שלי היא איך אני יכול לדעת שהאנשים שהרכיבו לו את המחשב לא שמו לו רכיבי חומרה מחודשים/יד שנייה. ובמילים אחרות, איך אני יכול לדעת שהרכיבי חומרה שנמצאים במארז הם חדשים מהקופסה?
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
וגם איך מבדילים בין ddr ל ddr2?
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
ברשותי לוח ASROCK Z68 EXTREME 4 אליו חיברתי דיסק OCZ VERTEX 3 120GB יש לי ספק אם חיברתי אותו לSATA 3 או SATA 2. לפי היצרן יש לו שני פורטים SATA 3 עם בקר MARVELL ועוד 2 פורטים SATA 3 עם בקר intel שאלתי היא מלבד הסתמכות על הוראות היצרן איך אפשר לוודא האם השתמשתי בפורט SATA 3 של MARVEL או של INTEL יש איזה שהיא תוכנה שמציגה את זה ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באתר של AMD יש שתי גרסאות למעבד בגרסא הזו במהירות 2000 מה"צ, ועם זיכרון של 1MB. סטפינג C0 ו CG..השאלה אם יש דרך לדעת איכשהו איזו ליבה?
-
- 2 תגובות
- 387 צפיות
-
-
הלוח הוא msi k8n neo4 platinum
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
-
ויש הבדלים בין הביצועיים שלהם??
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
איך אפשר להבדיל בין סוגי הזיכרונות השונים כגוון DDR DDR2 DDR3 לפי החריצים ולא לפי מה שכתוב עליהם?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש דרך להעלות מ1.8 וולט ליותר בלוחות אלו? כי הזכרון שלי עובד במתח 2.1 וולט (OCZ)
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אם יש בה מתח? כי יש לי הרגשה שהיא נגמרה :\ אני נוגע עם חומר מולך בפינים של ההפעלה ולא קורה כלום... אז אני רוצה לדעת איפה אפשר לקנות בטריה ללוח של פנטיום 1?
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
-
שלום. כידוע, הלוח החדש של ASUS, ה- P4T533, מגיע עם סטיק של 256 מגה זכרון RDRAM שהוא 32 ביט, כאלה שלא צריכים לבוא בזוגות. הבעיה שלי היא, מה אם אני מעונין בעוד 256 מגה זכרון ? לא ראיתי שמוכרים זכרונות 32 ביט בשום מקום, הם רק באים עם הלוח הזה של ASUS. אני לא יודע אם כדאי לקנות את הלוח הזה אם אי-אפשר לשים עליו 512 מגה של הזכרון החדש (לא הייתי רוצה לזרוק את הזכרון החדש ולקנות לו שני סטיקים של זכרון 16 ביט). אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. איזה פקודה אפשר להריץ כדי לקבל את נתוני המחשב? אני זוכר שיש פקודה כזאת, אבל משום מה (כנראה מרוב שהתרגלתי לתוכנות צד שלישי), אני פשוט לא זוכר. תודה!
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אז ככה, סידרו לי בנאדם שיכול להביא לי את המעבד ועוד כמה דברים במחיר עלות (בבקשה לא לדבר פה על מחירים ודברים, אני פתח על זה עוד ת'רד בפורום מפרטים).. אבל הוא יכול להביא לי אותו רק סגור באריזת RETAIL, והוא לא יודע להבדיל בין הגרסאות עם אריזה סגורה, ולצערי הוא לא יכול לפתוח את האריזה.. אפשר לברר את הSTEPPING לפי האריזת RETAIL ? או לפי השם המדויק של ההזמנה? השם של המוצר שהוא יכול להזמין לי זה: intel core 2 quad q6600 bx80562q6600 מישהו יכול להגיד לי לפי זה משהו?? תודה רבה! אני צריך לתת לו תשובה עד מחר ב12 בצהריים...
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה. בכל אופן, אני רוצה לדעת איך לעדכן את הביוס שבלוח האם שלי מדגם Gigabyte GA-G41M-ES. התוכנה Aida64 (ובעבר Everest) מאפשרת להכנס לאתר של תוכנת biosagentplus בשביל כדי לעדכן את הביוס. הצרה היא, שלמרות שהאתר של התוכנה מציין כי התוכנה היא חופשית וכי ניתן באמצעותה לסרוק ולעדכן את הביוס בחינם, לאחר ההורדת התוכנה, וכן סריקה של הביוס, בהודעה שאומרת כי הביוס שלי לא מעודכן, רשום כי כדי לעדכן אותו, עלי לקנות את התוכנה בתשלום למשך תקופת פעילות מוגבלת של שנה עד שלוש שנים אם אני זוכר טוב (התנהגות המזכירה Scareware, כלומר באתר התוכנה מתפרסמת כחופשית, אך אחרי הורדתה והתקנתה, היא דורשת ממך לקנות את התוכנה בתשלום על מנת שהיא תבצע את מטרתה). איך אפשר לעדכן …
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עם לוח 7vaxp ultra המעבד הוא מסדרת 0680 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 454 צפיות
-
-
שלום לכולם, בחלק מלוחות האם, יש מסך פתיחה בשלב העלייה הראשון של המחשב, לדוגמא - לINTEL, לASUS וכד'. לאלו מהלוחות שאין, הבנתי שניתן לצרוב זאת. יש חברות שעושות את זה בלי קשר, לדוגמא מפעל הפיס או בתי הספר למיניהם. מישהו ניסה לעשות את זה? עשיתי חיפוש ומצאתי כמה מדריכים, אך הייתי רוצה לשמוע תוצאות מאנשים שאולי ניסו, חוות דעת שיתנו לי דעה טובה יותר בעניין. תודה לעונים, חג שמח ושנה טובה.
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
רציתי קצת לשפר את המחשב מבחינת ביצועים חשבתי להגדיל זכרון מ2GB ל 6GB (לקנות עוד 4) רציתי לדעת אם זה יתן לי משהו או שהשיפור יהיה זניח? (אם יהיה לי 6GB אני כמובן אעבור ל64) המפרט שלי כרגע: CPU: Core2duo 6550 2333MHZ 1333FSB OC 3500MHZ 2000FSB קירור TT Big typhoon 120 VX Mbord: GA-P35-DS3 Memory: 2GB DDR2 800MHZ OC1000MHZ Gcard: GForce 9600GT 512MB TWINMOS XTOC Hard Drive: 160GBX2 RAID0 + 500GB +250GBUSB + 80GB backup windows מה הייתם ממליצים לי לשפר או להוסיף שיהיה יותר מהיר? תקציב בערך 600-800 שקל
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשרוף את המעבד (לא משהו כמו שהוזכר פשוט נימאס לי ממנו ועד שלא ימות לא יקנו לי חדש) אז מה אפשר לעשות כך שישרף (אבל לא באופן ברור נגיד להזיז איזה ג'מפר או להפוך חיבור חשמל כלשהו)
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-