עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by eli_a2006,

שלום אני רוצה לעדכן את הביוס כי אולי יפתחו לי עוד אופציות לאובר קלוק עכשיו הורדתי את התוכנה שבאתר ומשום מה היא עושה לי שגיאה מה אני עושה תודה

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  2. איך אני מעדכן את הביוס אחרי שגמרתי להוריד את העידכון שלו?? בבקשה הסבר מפורט למי שיכול

• 2 תגובות
    • 462 צפיות
  3. Started by wooda,

יש לי את הלוח אם של GIGABYTE: GA-8S648FX-L ואני רוצה לעדכן את הביוס שלי, איך אני עושה את זה? אני צריך לעדכן אותו כי אתמול שידרגתי את הכרטיס מסך שלי (6800) מGF4MX, והוא לא פועל לי טוב (FPS נמוך מאוד), אני כבר עידכנתי דרייברים וזה לא עזר, אז אמרו לי לעדכן את הביוס שלי.

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  4. Started by MaGn3zIuM,

אני צריך לעדכן את הביוס שלי אבל אני לא יודע מאיפה להוריד את העדכון אם מישהו יכול לתת לי לינק בבקשה... אני מוסיף תמונה של המפרט שלי דרך "AIDA" שתדעו איזה ביוס יש לי.

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  5. Started by sella,

הורדתי את העדכון ואני מקבל קובץ BIN מה אני עושה איתו מה אני צריך להוריד מכאן http://www.ecsusa.com/downloads/l4vxa2.html יש שם מלא עידכונים

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Refaelo,

שלום לכולם . יש לי לוח אם :asus a8n sli deluxe ורציתי לדעת איך מעדכנים ביוס והאם כדאי לעשות זאת.(אם יש למישהו ניסיון עם הלוח הזה הייתי שמח לשמוע חוות דעת)

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  7. Started by BONO,

יש לי לוח אם של GIGA-BYTE דגם 7VAXP והורדתי את העדכון ביוס האחרון שלו איך אני מתקין אותו?

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  8. Started by Iko89,

הורדתי מהאתר של MSI את הגירסא המועדכן לביאוס בלוח M הספציפי שלי מישהוא יכול לעזור לי ? איך אני מעדכן את הביאוס? לוח M MSI P35 NEO

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  9. כותרת

• 13 תגובות
    • 975 צפיות
  10. Started by qpalzm,

השאלה בכותרת.

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  11. איך אני מפעיל Physical Address Extension במחשב שלי המערכת הפעלה תומכת וגם המעבד יש לי 512 מגה דואל דידיאר איך אני מפעיל ת Physical Address Extension ? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  12. לאחר שביררתי בכל אתר אפשרי אני ינסה שוב פעם להשיג את הפתרון לפי המפרט שלי ועל הציפסט שקיים על הלוח שלי NF 3 ULTRA צריך להיות לי פיירוול מובנה אבל משום מה אני לא מצליח למצוא את האפליקציה שמובילה להגדרות ( ראה תמונה ) באתר של NVIDIA מצאתי כמה מדריכים ואף בדף ההורדה של הדריבר ניתן לראות בבירור כי אמורה להיות תוכנה שמפעילה את ההתקן ( ראה תמונה נוספת ) דבר נוסף אני חייב לציין שכשאני מתקין את הדרייבר אני מקבל כל מיני הודעות שגיאה אבל על אף אחת מהם אני לא מוצא פרטים לגבי הפיירוול ** למנהליי הפורום אני רושם את ההודעה כאן בהבנה כי ניסיתי לכתוב את זה בפורום תוכנה ולא נעניתי כלל [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  13. פשוט לא יוצא. יש תריק? יש לי בלוח 2 ווים והמוט ברזל לא זז. נ.ב שמתי תמונה של לוח אחר כי יש שם קרור דומה מכיוון שלא היתה לי מצלמה לצלם אז מצאתי תמונה באינטרנט. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  14. הוצאתי מהמחשב הישן את המעבד פנטיום 2 שהיה מחובר בשיטת Slot1 (איך שקוראים לזה). כמו שאתם מבינים (אם אתם לא - יש תמונות) המעבד נמצא בתוך מעטפת של צלעות קירור - יש לכם מושג אני אוציא אותו משם? תודה מראש . [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 558 צפיות
  15. ועוד כמה שאלות. 1 האם כדאי לחבר אותו לקירור מים או שעדיף להשאיר את הקירור שבא איתו (אני מתכנן OC עצבני). 2 איזה הגשר הצפוני נמצא בדיוק ? זה הגוף קירור שקרוב יותר למעבד או השני ?

• 44 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. לוח ABIT P35 וקירור Thermalright MST-9775

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  17. אני לא מוצא בביוס את האפשרות הזאת ... הביסו שלי הוא award bios משהו כזה קוראים לו ... לוח gigabyte k8 nf4 משהו יודע אולי ?

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  18. Started by kola,

שלום לכולם... אמרו לי שמשנים משהו בבאס? אני לא כ"כ מבין בזה.. מישהו יכול להגיד לי איך אני משנה את תדר המעבד?

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  19. יש לי שני סטיקים של kingstone 256mb PC3200 התקנתי היום וולקנו 12 ולא יודע למה, כשאני הפעלתי את המחשב הלוח אם זיהה את המעבד כמעבד מסוג אחר. אז בגלל זה נכנסתי לביוס ועשיתי "העלאת הגדרות אופטימליות" או משהו כזה. בקיצור, עשיתי "שיחזור הגדרות". אבל עכשיו, הלוח אם חזר לקרוא את שני הזיכרונות כ-333DDR ולא כ-400DDR. הייתה לי בדיוק את אותה הבעיה לפני 3 חודשים. אתם עזרתם לי לפתור אותה (שיניתי משהו בביוס). אני ניסיתי לעשות חיפוש להודעה ההיא אבל לא מצאתי. אני נכנסתי לביוס ואז ל-SOFWMENUE ועדיין לא מצאתי שם משהו שקשור לזיכרון, חוץ מה: CPU/DRAM RATIO, אבל שם יש את היחש בין המעבד לזיכרון ולא קביעת ה-MHZ של הזיכרון. אם אפשר בבקשה תגידו לי שוב איך אני משנה את הזיכרונות מ-333 ל400? יש לי לו…

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  20. Started by DrStyle,

היחס שלי זה 5:6 הזכרונות 800MHZ אז מישהו יכול להסביר לי במה יחס של 1:1 יותר טוב מכל השאר ואיך אני משנה ולמה אני משנה את זה לא מצאתי FSB:DRAM בביוס ומה הסיכון לעלות את זה? *עריכה: רק שמתי לב שפרסמתי את זה פה אם זה קשור לאוברקלוקינג אז סליחה ולהעביר

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  21. הכותרת אומרת הכול... ממש לא מוצא את זה....איך קוראים לזה שם?

• 9 תגובות
    • 582 צפיות
  22. איך אני משנה מחלקים,יחס בביוס החדש ביותר של DFI INFINITY 975X??

• 0 תגובות
    • 419 צפיות
  23. השאלה בנושא

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  24. ראיתי לינק לביוס שמישהו נתן בפורום אוברקלוקינג וקירור: http://planet.nana.co.il/luna10/d25cpconrev2d.zip אמרו שם שהוא טוב, אז אני רוצה להוריד אותו ולהתקין אותו על לוח אם ABIT NF7, במקום הביוס המקורי שיש לי עכשיו. רק רציתי לפני זה לשאול כמה שאלות: 1)איך מתקינים? 2) אם אני אתקין את הביוס הזה אני אשאר תקוע איתו או שאני אוכל להחליף אותו בעתיד? 3) יש סיכוי שילך לי כל הלוח אם אם תקרה תקלה במהלך ההתקנה? איזה תקלות יכולות לקרות? תודה.

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  25. Started by עוד מישהו,

עכשיו הוספתי עוד 2 גי'גה זיכרון זה הזיכרון [ftp=ftp://http://tms.co.il/product/4687]http://tms.co.il/product/4687[/ftp] איך אני מפעיל את האפשרות? לוח האם שלי הוא: Gigabyte GA-P35-DS3L

• 8 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים