מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי עם המחשב SDRAM וזה לא משו 133mhz חשבתי לעלות את זה ל DDR 400MHZ 512 עכשיו איך אני יודע עם זה יעבוד במחשב שלי? יש לי לוח אם MSI 661FM2 איך אני יודע עם זה יתאים?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר סיבוכים רבים והרבה חלקים שנשרפו (הארד דיסק לעזאזל!!! חומר של 8 חודש!, כרטיס מסך אני עכשיו עם אחד עלוב וצורב) הגיעו לי כל החלקים החיונים להפעלת המחשב (חוץ מהכרטיס מסך אז לא נשחק חודש ביג דיל) הגיע לי גם שתי סטיקים של הזיכרון שהזמנתי אבל אני לא בטוח שה-dual ddr פועל איך אני יכול להיות בטח???
-
- 14 תגובות
- 914 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש- http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=779 (קונה מKSP) לי יש לוח אם של ABIT IP35-E,רציתי לדעת אם הוא יתאים? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להוסיף למחשב שלי 3 ג'גה זיכרון, אני מצטער אם השאלה מפגרת אבל איך אני יודע שהזכרון שאני קונה יעבוד טוב עם המחשב שלי ומול הזכרון הקיים? תודה לכל העוזרים....
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אפשר לראות את זה ב Everest? הזכרונות הם 2X512MB DDR1 400MHZ של A-DATA והלוח הוא ABIT NF7-S. על הלוח יש 2 סלוטים צמודים ובצד ימין סלוט בודד. כרגע הזכרונות על 2 הסלוטים הצמודים. זה אומר שהדואל מופעל?
-
- 8 תגובות
- 720 צפיות
-
-
כשיש ציפצוף והמחשב לא עובד-אני יודע שיש בעיה בזכרונות. שיש בעיה בתצוגה- אני יודע שיש בעיה בכרטיס מסך(במידה והמסך תקין). שהמחשב לא עולה עם רשומה שהארד דיסק תקול-כנ"ל. איזה סממנים יש ללוח אם בעייתי? האם יש תוכנות שבודקות את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
- 1 follower
-
-
אפשר רק לפי המתח ההתחלתי או יש עוד? (בארטון 2500).
-
- 2 תגובות
- 426 צפיות
-
-
http://rotter.name/User_files/nor/4b549c71443c22f7.jpg הגיוני שאין דבר כזה 12MB BOX?
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
קניתי לארונה מעבד amd barton 2500+ ואני רוצה להיות בטוח שזה אכן המעבד הנל. הורדתי תוכנות ניטור חומרה ובשום מקום לא ראיתי את המילה "בארטון" אבל כן ראיתי שה L2 CACH הוא אכן 512k. מישהו שמע על דרך לוודא את הדגם המדויק של המעבד? תודה. ניסן.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- קניתי מחשב עם כרטיס מסך 9600 אבל במנהל ההתקנים לא רשום שם היצרן פתחתי ת'מארז וגם על הכרטיס אין שם איך ניתן לדעת של מי הכרטיס?
-
- 2 תגובות
- 442 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח ASUS P5PL2, קניתי 2 סטיקים זכרונות Kingston 533MHZ 1G וחיברתי אותם ע"פ הוראות החוברת לחיבור כך שיהיה DUAL CHANNEL. כעת אני רואה במחשב שיש לי 2GB זיכרון. מעולה. אבל בכל זאת איך ניתן לראות/לוודא שהם פועלים בתצורת DUAL CHANNEL ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-
-
היי לכל העוזרים יש לי לוח אם Gigabyte P35-DS3P ואני רוצה להוריד את הדרייברים המעודכנים, הבעיה היא שיש כמה גרסאות באתר ואין לי מושג מה מהם מתאים (מצורפת תמונה כדי שההסבר שלי יהיה יותר מובן ) איך אוכל לדעת מה הגרסה שלי? תודה!! מורן [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איך אני יכול לברר איזה לוח אם יש לי והאם , במידה ולוח האם מאפשר לי, אוכל להחליף את הסטיקים של הזכרון שיש לי (SDRAM) לDDR על אותו לוח אם ? הסיבה שאני שואל היא משום שהמחירים של הסטיקים של SDRAM גבוהים בהגזמה לדעתי (לפחות ביחס לסטיקים של DDR) תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי לפני כשבוע מחשב וקיבלתי אותו בשעה טובה. בדקתי לגבי כל המפרט שמדובר בחלקים שהזמנתי, והכל נראה בסדר. חוץ מהמעבד, הזמנתי Q6600 stepping g0 ואני לא בטוח אם קיבלתי אותו או Q6600 רגיל... איך אני יכול לבדוק את זה??? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם יש אפשרות כזו? גם רציתי לדעת אם יש אפשרות לבדוק את המעבד אם הוא עובד ב100% ,קראתי בפורום שיש אפשרות שמעבדים לא יעבדו 100% בעומסים שונים עקב OC שעשו להם והם קצת ניזוקו עקב מתחים מוגזמים, בקיצור אני רוצה להיות רגוע שהמעבד שלי מתפקד 100%. בתודה רוני
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק אם זה תקין ועובד כמו שצריך וכל זה? תודה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 985 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד 3.0 64 של אינטל והזמנתי 800 FSB אני חושש שנתנו לי 533 FSB איך אני יכול לדעת אם זה 800 או 533? תודה!
-
- 18 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה לוח אם יש לי כי אני לא יודע אפילו של איזה חברה חחח נ.ב. הרכיבו לי ת'מחשב ואני יודע את שאר החלקים,אבל ת'לוח אם לא please help me!
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני עובד עם 16GB ראם (2x8gb), בזמן שלא השתמשתי במחשב קיבלתי את ההודעה הזו: בדקתי את הזכרון ואני מנצל 2-3 ג'יגה מתוך 16GB .. אתמול קפאה אצלי המערכת הפעלה, כבר שם התחלתי לחשוד בכרטיסים.. השתחרר רק אחרי ריסט. איך אני מבודד את הבעיה לאחד הכרטיסים? מאיפה להתחיל? *תודה לעוזרים וכו'
-
- 17 תגובות
- 5.2k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי זכרונות קרוסייר 2-2-2-5 אבל לפני cpu -z זה לא אותם תיזמונים? מה יכול להיות בעיה?
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק עם הלוח אם שלי תומך בזיכרונות DDR 400 MHZ?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
איך אני יודע איזה CORE יש ל AMD ATHLON 1800 כתוב עליו axda1800lt3c (משנת 1999) דבר נוסף שלא שייך לכאן... אבל שראה לי טפשי לפתוח עוד ת'ראד.... איך אני יודע אם הכונן הקשיח WD 120GB הוא גירסת ה 8MB באפר? תודה OK, I'VE FOUND IT: http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/DownloadableAssets/Processor_Recognition_Rev02_ENG.pdf
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף זיכרון ואני לא יודע איזה זיכרון הוא יש דרך לגלות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת איזה זיכרון יש לי?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-