מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
הרצתי חיפוש כי משום מה זכרתי שהיה כאן ת'רד בנושא, אבל לא מצאתי אותו. השאלה היא: יש לי לוח אם Gigabyte GA-965P-S3. עד כמה שידוע לי, יש לו שני revים - 1 ו-3.3. איך אני יודע איזה מהם יש לי? רק פתיחה פיסית של המארז, או שיש תוכנה שיכולה להציג את זה?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
רכשתי AMD 64 3000, קראתי בפורומים שיש בסוג הזה של הAMD 64 3000, סוג אחד אוד סדרה אשר אינה תומכת ב64 אלה רק ב32. איך אני יודע להבחין מה יש לי? אני מאמין שלא היו מוכרים לי סתם ג'נק אבל BETTER BE SAFE THEN SORRY
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 4 ג'יגה של דדר2 800.. מעבד : Q9400 לוח אם : GIGABYTE EP43-DS3L של איזה חברה לקחת את הזיכרון ואיזה תזמונים וכו'.. יש ממש הפרשי מחירים גדולים ואני לא מבין את ההבדלים.. תודה..
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
ראיתי שתי כרטיסי זיכרון אחד מהם התדר פעולה(MHZ) גבוה יותר והשני התיזמון(CL) טוב יותר, איך אני יודע איזה כרטיס מהיר יותר?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי לפטופ msi gs63vr 7fr המחשב קורס לפעמים, התקנות גדולות של משחקים נכשלים בגלל זכרון ומבדיקה יש לי כמה סקטורים דפוקים באחד מהם. אני חושב להחליף אותם או לשניים של 8G כמו עכשיו או שניים של 16G ממה שראיתי יש לי DDR4 2400 האם יש הבדל בין DIMM ל-SODIMM? איזה מהם מתאים למחשב שלי? האם אני יכול זכרונות מהירים יותר מ2400?
-
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אה וכמה SLOT של סטיקים יש לי? [עוד שאלות אחר כך] תודה.
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
תודה למי שעוזר! :AR15:
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
שלום למומחים, קניתי את ה 965P של GB. איך אני יודע עם זה ה Rev 3.3? אני משתמש ב windows vista. ב system information כתוב לי: 965P-DS3. תודה!
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
??? אהלן חברה, לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש עם לוח אם GIGABYTE K8NF SOCKET 939, עם מעבד ATHLON 64 3200 גם SOCKET 939. עכשיו לשאלה, לפני יומיים הורדתי את 3DMARK05 ושם הוא אומר שהSOCKET של המעבד הוא 754 וששם לוח האם שלי הוא NF-CK804. איך אני חכול לבדוק שמה שבאמת יש לי במחשב זה הלוח אם שאני הזמנתי ועם SOCKET 939? בדקתי בWINDOWS ולא ראיתי שם, איפה אני יכול לבדוק נתונים של הלוח אם והמעבד? תודה לכל העונים.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני יודע איזה לוח אם כלשהוא מתאים למעבד מסויים?
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב שעיקר תפקידו יהיה לשימוש בתוכנות פשוטות כמו אופיס,סרטים וכ'ו וכמובן שימוש באינטרנט. לאחר סיקור שוק קטן בחברות המחשבים השונות יצאתי מבולבל מאוד. יש המון סוגי לוחות אם במחירים זהים אך אני לא יודע להבדיל מי מבינהם טוב יותר? בנוסף יש המון סוגי מעבדים תחת אותה סדרה וגם שם קשה מאוד להבין מה כדאי, לדוגמה בסדרת מעבדים של אינטל i7 יש המון סוגים איך אני יודע מה לבחור? אני אשמח להיעזר בכם ולקבל מדריך קצר איך אני יודע להבדיל בין לוחות האם והמעבדים השונים. תודה רבה. אסף
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה Q6600, והמליצו לי על לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L. הסתכלתי ב-SKYPC (משם אני קונה) ויש עוד הרבה לוחות שתומכים ב-Q6600... אז מה ההבדל בין כולם ? חשבתי שאולי הQ6600 תומך ב-P35 אבל ראיתי לוחות אחרים ל-Q6600 שיש להם P31. אז מה ההבדל תכלס ? ואיזה לוח אם מומלץ ל-Q6600 ?
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
איזה אחד פה אמר לי לאחר שכתבתי איזה מחשב יש לי הוא אמר "יש לך מערכת דרעק ואני רואה שאתה לא מבין בזה הרבה בטח יש לך מעבד WILLIAMTTE" מה זה לכל הרוחות ??? ??? ??? ראיתי כמה כתבות על זה אבל איך אני יודע איזה יש לי ? ואיך נקרה המעבד הטוב של פנטיום 4? בבקשה תענו לי כי כי יכול להיות שזה היה הגורם לבעיות לפני כמה זמן (עכשיו אין אחרי שהתקנתי WINDOWS XP)
-
- 13 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקרר את המחשב יותר טוב. הוא קצת ישן - לוח אם gigabyte p55m-ud2 מעבד Intel i7 860 2.8Ghz אני מניח שאי אפשר להתקין את הקירורים הכי חדשים? מה אני צריך לבדוק כדי לדעת אם אפשר להתקין או לא? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין מאוורר לוח האם הזה שיש לי http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8IPE1000-G%20(Rev%204.x).htm מצאתי את החיבורים עכשיו איזה מתח של מאווררים אני יכול לחבר כאילו כמה וולט? תודה
-
- 5 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום, את השאלה כבר שאלתי בכותרת... אבל יש לי עוד כמה שאלות שאלות, אני יכול לדוגמא אם יש לי 128 זכרון במחשב להוסיף עוד 256 או שאני חייב להוסיף כרטיס דומה במהירות שכבר יש לי.. ונכון גם יש כל מיני מהירויות mhz לכרטיסי הזכרון... זה משנה סתם דוגמא אם יש לי 128 133mhz אני יכול להוסיף לו 256 400mhz או שזה חייב להיות דומה? עוד דבר, מה יקרה אם אני יתקין אקס פי כאשר יש לי 128 זכרון פנימי, זה יעבוד אבל בצורה איטית או שבכלל לא יעבוד. ואחרי שחיברתי את הזכרון הפנימי צריך לעשות משהו במחשב או שזה לבד נקלט וזהו? מצטער על כל השאלות אני פשוט לא מבין בזה כל כך.... תודה רבה לעוזרים!!!!
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום קניתי היום מחשב עם q6600 ואני רוצה לדעת איך אני בודק איזה סטפינג יש לי תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
שלום יש לי זכרונות של GEIL Value איך אני יכול לדעת איזה צ'יפים יש בהם?! :\ ניסיתי באברסט אבל לא רשום שם
-
- 12 תגובות
- 725 צפיות
-
-
ולא דרך הביוס, אלא דרך איזושהי תוכנה. תודה!
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי תא הלוח NF7-SL ושניי סטיקים של CORSAIR סמתי אותם ב DIMM1 ו בDIMM3 ככה אני זוכר שכתבו פה לעשות. איפה אני יכול לראות את זה מול העיניים שזה באמת עובד ב DUAL?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי AMD 3200 BARTON עכשיו המחשב עדיין לא הגיע ואני לא יודע איזה לוח לקחת כי הזמנתי בינתיים את ה ABIT NF7 הרגיל והוא תומך עד 333 FSB ויש את ה NF7-SL V2 שהוא תומך עד 400 FSB אבל 100 שקל להוסיף זה יקר לי ואני לא יודע אם המעבד שלי הוא 333 או 400 אז מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
טוב אז ככה ישנם 2 סטיקים של 256 מגה, וכאשר אני מסתכל עליהם אני רואה כאלה פסים(אני לא מדבר על הפסים מזהב,ייאנו עליהם). איך אני יכול לדעת אם הזכרון עובד? רק עלי ידי בדיקה?(אין לי אפשרות ) מה אתם ממליצים לי לעשות? עוד משהו אני מצטער על ההודעה המוזרה הזו שנוגדת את חוקי הפורום. אבל לא ידעתי איפה לשים את זה. אז שמתי את זה פה כי אנשים פה מתעסקים עם זכרונות ;D
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום חבר שלי מתכוון לשדרג את המחשב והוא רוצה להוסיף זכרון. הוא רוצה להוסיף זכרון תואם למה שיש לו עכשיו. איך אפשר לדעת אם הזכרון הוא 3200, 4000 או משהו אחר? תודה
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-