מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ותודה על עזרה שלכם אני רוצה לקנות מעבד חדש אני לא יודע מה לקח ואולי תעזרו לי לבחור את מעבד! 1.Intel Core I5 650 3.2GHz 4MB LGA1156 - TRAY 2.Intel Core I5 650 3.2GHz 4MB LGA1156 - BOX מה שונה בין TRAY לBOX מה שווה לקחת?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב שלוח האם שלו זה : Intel® Desktop Board D946GZIS במפרט של לוח האם רשום שהוא מתאים לכל מעבדי LGA755 "Support for an Intel® processor in the LGA775 package" נכון להיום המעבד שקיים על המחשב זה P-D 3.2GHZ האם אני יכול להיות בטוח בקניה של מעבד Intel CORE 2 DUO E7500 BOX ולדעת שהוא יתאים ? איך אני בכלל יכול לבדוק את זה לפני ?
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבדיקות בסיסיות שערכתי ככל הנראה יש לי בעיה בכרטיס הזיכרון שגורם לקצר חשמלי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463899.new#new) ולכן אני צריך להחליף את הסטיק (שווה לנסות, מקסימום יהיה לי מחשב עם פי 2 זיכרון). ע"פ CPUZ לוח האם הוא M3A78-EMH HDMI וחיפוש קצר באינטרנט העלה שהוא תומך בכרטיס מסוג DDR2 במהירויות שונות. מה שלא הצלחתי לראות זה האם הלוח תומך בכרטיסי CL6, CL5, משהו אחר או שזה כלל לא רלוונטי והוא תומך בכולם? האם בכלל יש לזה משמעות מבחינת מהירות העבודה? כלומר האם שווה להשקיע ב-CL6 לצורך העניין? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
איזה לוח אם טוב 1.P7H55-M PRO 2.P7H55-M 3.P7H55D-M EVO
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
רכשתי זכרונות ddr 3 של קינגסטון במהירות 1333 וה pc wizard מזהה אותם כמיוצרים על ידי מיקרון . :-\ על הזיכרונות יש מדבקה של קינגסטון . שאלתי היא האם זה זיוף או שמא מיקרון מייצרת עבור קינגסטון ? הכל עובד בסדר בינתיים אבל אני מעוניין לדעת.
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום כולם. יש 8+2 PAHSE DESIGN ויש 4+1 PHASE DESIGN הבנתי שזה קשור ליציבות המתח של המעבד או משהו כזה, שזה חשוב לאוברקלוקרים. מה אם אני מעוניין לעשות בעתיד OVERCLOCK עדין למעבד? 4+1 נחשב בסדר? לוח עם 8+2 כביכול יחזיק יותר זמן בחיים או שאין קשר. או במילים אחרות, האם 4+1 נחשב ל PHASE DESIGN לא טוב? לא משנה כרגע באילו לוחות ספציפים מדובר.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שהטכנאי מחשבים אצלי שם את הזיכרונות כאשר אחד בתושבת לבנה ואחד בכחולה. אני יודע שכדי שהזיכרונות יעבדו בערוץ כפול צריך להשים את הזיכרונות באותו צבע של תושבת. כששאלתי את הטכנאי למה הוא שם ככה, אז הוא אמר לי שככה כתוב בספר... האם זה נכון?
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
בדף הראשי של האתר יש כתבה יפה על המעבד ואני שואל את עצמי - האם יכול להיות שמעבד של 6 ליבות AMD מקבל ציון יותר נמוך ממעבד I7 עם 4 ליבות OC 4Ghz ? מעבד AMD של 6 ליבות על 4.46Ghz - מקבל ציון של 2991 בCPU כאשר מחשב I7 על 4Ghz מקבל 3000+ - מדובר ב CPU TEST1 ב Vantege..
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הסיפור שלי הוא כזה,טסתי לחו"ל לכמה זמן,שחזרתי ופתחתי את המחשב הוא קפא אחרי כמה זמן. כפתור הריסט של המחשב לא עובד אז לא היתה דרך אחרת ונתקתי אותו מהחשמל(תכננתי לטפל בבעיה (שאני אחזור מהחופשה בחו"ל) אז עוד לא חשבתי ששום דבר רע קרה,אז פתחתי את המחשב כדי לתקן את בעית הריסט(הרכבתי על המקום כבר פילטר אחד המאווררים במארז),מקמתי מחדש את חיבור ה-SWRES וגם את SWPWR שבכלל לא ישבו כמו שצריך על לוח האם(ובכל זאת המחשב עבד לי עבד עד המקרה כמו שצריך =S ),הרכבתי את הפאנלים בחזרה,לחצתי על הכפתור,ולא עולה המחשב. פתחתי את המארז בדקתי כל מיני וריאציות לחיבורים ושום דבר לא עוזר. שאלות\חשדות: 1.אני לא מחבר כמו שצריך את החיבורים 2.נשרף הספק כח 3.נשרף הלוח אם 4.בעית חיבורים\מגעים או משהו …
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
קראתי ביקורות שמהן אפשר לראות כי האוברקקלוק האטומטי לא נופל רחוק מהידני, האם באמת זאת תהיה הנורמה החדשה?
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
כעקרון בחרתי MB של גיגהבייט. GA-P55A-UD3 בגלל שהוא מכיל USB3 וגם SATA3. אולם אין לו ESATA ואז הציעו לי מהחברה את GA-P55A-UD3P שמכיל ESATA. או לוח אחר דומה שמכיל ESATA ועדיין באותה רמת מחיר. לא מצליח למצוא את הדגם בארץ. מישהו מכיר כתובת לרכישה? אחרת ארכוש כבל ממיר מ- SATA ל- ESATA. יש איתם בעיות? למיטב הננתי הלוחות עם CHIPSET של INTEL H55 H57 נותנים גרפיקה רק עבור I5 I3 ולא עבור I7. האם זה נכון? אחרת הייתי שמח לרכוש אותם . המחשב לא מיועד למשחקים. (למרות שבחרתי I7 ). בתודה
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, לאחר שגיליתי את הבעייה בלוח אם הנוכחי שלי, הפיתרון הוא להחליפו.. חיפשתי ברשת פתרונות זולים וןמצאתי את אלו: http://www.gigabyte.us/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3282&ProductName=GA-M68M-S2P http://www.gigabyte.us/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2775 שני לוחות אם, הgigabyte עולים 270 .. אני לא מבין כלום בזה... מה עדיף לי? חוץ ממספר חיבורי sata יש עוד פרמטר שצריך להסתכל עליו? אודה אם מישו יבחר לי אחד משניהים ואני אסיים תסיפור הזה עריכה: מפרט מחשב: amd4400x2 corsair2gb ddr2 667mhz x1950pro 256mb ddr3 hec 400w-trt
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
איזה מעבד יגיע יותר רחוק בביצועים I7 920/930? פשוט שמעתי שדגם -920 מעולה ל-OC עם קירור טוב, וללוח אם: Gigabyte X58-UD3R משהו כזה, תומך בעד כמה כרטיסיי ATI ועד כמה כרטיסי NVIDIA?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
הרי שתיהם עבור ה core i החדשים. אני מבין ש ה H55 תומך גם ב i3 אבל האם יש הבדל כם עבור i5?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם GA-EP31-DS3L של Gigabyte. יש לי שני סטיקים של זכרונות, 1GB כל אחד מהם. באחד מהסטיקים יש את השבבים של הזיכרון רק על צד אחד שלו ובשני יש על שני הצדדים. רציתי לקנות 2GB נוספים של זיכרון ואז יהיו לי 4 סטיקים 1GB כל אחד. רציתי לבדוק האם זה תואם אז הוצאתי מאחד המחשבים בבית סטיק אחד של 2GB והכנסתי למחשב שלי. הביוס מזהה 3GB זיכרון בלבד. בניסיון לעלות על הבעיה התחלתי להוציא את הסטיקים כל פעם אחד אחר, בסוף מסתבר שמה שלא מזוהה זה הסטיק של 1GB שיש לו שבבים של זיכרון בשני הצדדים. לא ידעתי אז שזו הבעיה אבל גיליתי את זה בעיון בחוברת של לוח האם. ראיתי את זה: האם זה באמת אומר שאם אני משתמש ב4 סטיקים חובה שלכולם יהיו שבבים בצד אחד בלבד? נ.ב. הוינדוס 7 כותב ככה: "…
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
אני בודק מחשב של חברים ב SIW המעבד הוא Phenom x4 9850, עפ"י אתר היצרון מהירות המעבד היא 2.5GHz. עפ"י SIW יש 3 ליבות בעלות מהירות 1.2GHz וליבה אחת בעלת מהירות 2.5GHz. כמו כן HT Link = 2GHz (מה זה? מהירות ממוצעת לכל המעבד?) מצ"ב screen shot. האם זהו מצב תקין? כך זה אמור להיות או שנעשה פה UNDERCLOCK ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם טוב חדש שיספק את הדרישות שלי ושיתאים לשאר המפרט [: היה לי לוח אם EP45 DS3 של GIGABYTE , אבל שניקיתי אותי כנראה ניקיתי חזק מידי , והמחשב פתאום לא קולט 'התקן שמע' חלק מה-USB , מה-LAN , כרטיס מסך. אולי עוד הפתעות. דרישות: כרטיס קול HD כמו הקודם לא חייב בול אותו הדבר) , אולי CROSSFIRE למרות שלא נראה לי שאצטרך , משחקים[? , קשור?..] , סרטים HD. מפרט: E8400 3GHZ HD4870 512MB 320GB AAKS NZXT ALPAH SWASONIC 500W 2X2GB G.SKILL AC FREEZER 7 PRO זהו ,נכון?חח תודה(:
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בעיקר במשחקים ושימושים כללים. לצערי לא מצאתי טבלאות השוואה.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום רב, בהמשך לדיון הזה אני מחפש המלצה ללוח וזכרונות מומלצים לOC, שיוכלו לעזור לי למתוח את ה-i5 750 לכמה שיותר רחוק. האם הלוח והזכרונות שבחרתי שם מומלצים?
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
אלהן, אני רוצה לשפר קצת את הביצועיים של הלוח שלי, ומתלבט בין גירסת ה2600+ של Thoroughbred או Barton שניהם בערך באותו המחיר, והבנתי שתוספת הקאש של הברטון לא תעזור כ"כ בהרצת ווידאו HD - שזו די המטרה לשידרוג. על מי כדאי ללכת? ומי מהם אוברקלוקר יותר טוב? תודה אנשים =]
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
איזה מעבד חזק יותר נורפווד 2.8/800/512KB 478 או Athlon 64 / 754 / 2800+ AMD ? הלוח אם שלי 478 מת וקניתי מחשב מלא ב 120 שקל . Athlon64 754 2800+ AMD GIGABYTE NVIDIA CHIPSET 1GB DDR1 400MHZ HITACHI 80GB IDE R9550
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.pcpro.co.il/detail.tmpl?sku=BV80605001905AM〈=heb&cart=127788073317899887 קצת לא ברור לי העניין על פניו אותם נתונים כמו של I7 870 /1366שמתומחר בארץ בסביבות ה 3000 ש"ח ה I7 875K/1156 מגיע עם ערך מוסף של מכפלה פתוחה TURBO BOOS ונמחר ב 1580 ש"ח :s05: אם כך פני הדברים זה ממש מציאה מזל שלא קניתי את ה920.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול בשעה טובה שדרגתי את המחשב,,,, הלוח זה GIGABYTE P55A-UD3 REV1 המעבד I7 860 עם הקירור של מוגן 2 הזיכרון של G.SKILL 1600MHZ ארבעה סלוטים של 2 ג"ב וכרטיס מסך של ספייר מדגם 4830. מערכת הפעלה ווינדוס 7 64 ההרכבה וההתקנה הלכו חלק עד ש,,,,,הפעלתי את המחשב ונכנסתי לביוס הביוס מזהה את כל ארבעת הזכרונות אבל משתמש רק ב4 ג"ב הווינדוס עצמו רושם 8gb (3.99 usable) עשיתי עדכון לביוס ועדיין אין חדש,,,,,יש למישהו רעיון בפתירת התעלומה? בברכה, אורי [br]פורסם בתאריך: 12.07.2010 בשעה 17:14:45 עוד שתי תמונות מהביוס [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
הלוח יהיה GA-P55A-UD3 טווח מחיר - עד 700 שקל. תצורה של DUAL
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-