עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מעוניין לדעת איזה לוחות אם, מעבדים וזיכרונות פנימיים משתלמים לקנות נתחיל בלוחות אם: 1. Gigabyte GA-G31M-S2C G31 Chipset 2. Gigabyte GA-G41M-ES2L 3. Gigabyte MA785GM-US2H AMD785G CHIPSET מעבדים: 1. Gigabyte MA785GM-US2H AMD785G CHIPSET 2. Intel Pentium Dual-Core E6500 Box 3. AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 BOX זיכרון פנימי: 1. 2G DDR2-800 2. G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ 3. OCZ 2GB DDR3 1333Mhz Gold תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by orlupo,

שלום, לאחותי היה לוח אם EP43C-DS3 של Gigabyte. אני נתקל כרגע בסירוב לממש אחריות. אני צריך לוח אם חליפי. אני לא מעוניין בלוח אם של Gigabye. בעבר היה לי לוח אם של Gigabyte במחשב עם SOCKET A וגם הוא מת מהר מדי. אשמח להמלצות בהתאם למלאי שנשאר בחנויות. בתודה מראש, אור.

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  3. Started by berner,

חבריה יש ברשותי לוח אם GB-CA-965P-DS4 כנראה שקרה משהו והתחיל בזיופים כולל בסלוטים שלא מעברים נתונים למעבד(כנראה)כי החלפתי מיקום ואז שונה המצב ובכן אני חייב להתארגן ללוחM חדש אבל זהה לקיים שאוכל להשתמש בשאר התכולה המורכבת אשמח לקבל סיוע כאן בברכה :s05:

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. חייב דרייבר לכרטיס קול שמובנה בלוח אם INTEL DG965RYCK ROGERS CITY כבר שבוע מחפש לא מוצא תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי התלבטות קשה, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, ואני לא יודע מה לבחור בקשר למעבד. בגלל שאני לא גיימר,ולא רודף אחרי הטכנולוגיות החדשות של כרטיסי מסך ומעבדים חדשים, אני מחפש מעבד שיעבוד מהר, יעבוד טוב עם כל התוכנות של Microsoft בעקר visual studio. אני לא מחפש ביצועים חזקים במשחקים כי קשה לי להאמין שאני אתחיל לשחק בכל מיני משחקים חוץ מפיפא,NBA~זה ההאזור.. המעבד צריך להיות טוב לעתיד, זאת אומרת שבעוד כמה שנים, כשמייקרוסופט יוציאו ווינדוס חדש,תוכנות חדשות, המעבד ידע לעבד מצוין. אז ההתלבטות הגדולה שלי היא בין שני המעבדים הבאים: ‏Athlon II x3 Triple Core 440 3.0Ghz Socket AM3 Box‎ או ‏Phenom II x2 Dual Core 555 Socket AM3 3.2Ghz Box‎ תודה. חשוב לציין שההבדל במחיר בין שני המעבדים הו…

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  6. http://www.inn.co.il/News/News.aspx/206992

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  7. אני עובד על פרוייקט בשביל חבר טוב, והוא התקנת מחשב ברכב. ולכן - דרישות החומרה יהיו קצת "מוזרות" אך הגיוניות. ראיתי את הלוחות הבסיסיים של אינטל מבוססי האטום, ויש לי אחד, סה"כ - אין תלונות. אני צריך לוח נוסף, אך אני מוכן להשקיע בלוח עם רכיבים איכותיים יותר (ולא כמו הסלילים הפרימיטיביים שיש על האינטל בכדי לסנן את המתח למעבד לדוג') כיוון שהוא יעמוד בתנאים קיצוניים של חום וזעזועים, ולכן, יחד איתו ירכש גם SSD 40 GB של אינטל. קריטריונים: 1. לוח ללא מאוורר - קירור פאסיבי 2.יכולת לפעול מספק של 20 פין ולא 24 (כולם עושים את זה היום נדמה לי), אך חיבור ה4 פין קיים. (זה הספק שיש לי) כמו כן, יש לי דרישות נוספות: אני מעוניין בכרטיס קול איכותי, וראיתי את זה של קריאייטיב : X-Fi Surround 5.…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. antec 300 seasonic 520W core I5 750 זיכרון ראם 2 גיגה X2 1333 Mhz Readon 5850 WD 1000 64 MB אני הפצצתי את הפורומים בשאלות על לוחות M, זאתי תהיה השאלה האחרונה. אני רוצה לוח M גיגבייט, אני לא רוצה לבצע קרוס פייר, מתוכנן שדרוג עתידי של הכרטיס מסך במידה ואני יהיה צריך. USB 3 והסטה החדש הם בגדר אופצייה חביבה שאני לא מוכן להשקיע בה יותר מ 80 ש"ח. אז כמו שאמרתי, אני לא רוצה כלום מהלוח M חוץ מהאפשרות בעתיד לשדרג את הכ.מ, וזיכרון ראם (עוד סלוטים). סליחה על השיגועים וההודעות הבלתי פוסקות על לוחות, פשוט אני צריך מחר לדבר עם איש המכירות, ואני רוצה להיות בטוח. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  9. Started by Born2Kill,

השאלה בכותרת. עשיתי בנצ'מארק ב-PC Wizrad ולפי הניקוד Core i5 750 גובר על Core i7 860 משמעותית. האם זה נכון? ???

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם, אתמול ערכתי preformance test של PASSMARK וקיבלתי בסוף ציון של 1158 במקום 3000+ [לפי האתר] בדקתי את פעילות המעבד בזמן הזה וגיליתי שבכלל ליבה אחת לא עובדת יש לי מעבד 4 ליבות AthlonII x4 630 2.8Ghz ולוח אם gigabyte GA-MA770T-UD3 http://img231.imageshack.us/i/52510814.jpg/ מישהו אמר לי שיכול להיות שבBIOS מוגדר מסיבה לא מובנת שליבה אחת לא תפעל, איפה אני יכול לשנות את זה או שאולי יש סיבה אחרת או דרך אחרת להיות בטוח אם מה שאמרתי נכון בבקשה עזרו לי, תודה.

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  11. Started by haim_king123,

תשמעו יש לי לוח אם MSI G31M4-F ומעבד Q8200 עם תדר 2.33 וכמו שאתם יודעים בלוחות MSI אין אפשרות להעלאת מתחים : ] רציתי רק לדעת אם אחרי עדכון ביוס ללוח אם תיהיה לי אפשרות להעלאת מתחים בשביל OC גבוה יותר בבקשה שאלה קטנה , תשובה קטנה תודה שבת שלום והמשך גלישה נעימה חברים !

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  12. Started by tooten28,

מה אתם אומרים מה כדי לקחת 1.AMD Phenom II X4 925 8mb 2800Mhz Box 2.Intel Core I5 650 3.2GHz 4MB LGA1156 - BOX

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי מחשב שלוח האם שלו זה : Intel® Desktop Board D946GZIS במפרט של לוח האם רשום שהוא מתאים לכל מעבדי LGA755 "Support for an Intel® processor in the LGA775 package" נכון להיום המעבד שקיים על המחשב זה P-D 3.2GHZ האם אני יכול להיות בטוח בקניה של מעבד Intel CORE 2 DUO E7500 BOX ולדעת שהוא יתאים ? איך אני בכלל יכול לבדוק את זה לפני ?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  14. אני מתכנן לקנות מחשב גיימניג ואני צריך שתסבירו לי בבקשה מה ההבדלים בין תושבת 1156 לבין תושבת 1366. האם תושבת 1156 תומכת במעבד Core i7? כי לפי מה שהבנתי היא תומכת רק בCore i7 860, זה נכון? האם ניתן להרכיב מעבד Core i7 930 על לוח-אם מסוג 1156? אשמח לקבל פירוט בנושא זה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום, נניח ואקנה Q6600 G0, או אולי איזה Q8300, ואריץ אותו עם GTX460, ושאר המפרט שנמצא אצלי בצד. מן הסתם שאני אעשה OC, אבל לא משהו שקרור אוויר חביב כמו MUGEN2 לא יוכל להתמודד איתו בקלות. האם שווה להשקיע בלוח אם יקר יותר מאיזה G41 של GIGABYTE? עריכה: עברנו לרעיון של מציאת שילוב לוח אם AM3 ומעבד מרובע-ליבה מבית AMD, בתקציב של סביבות 700-900ש"ח לכל היותר לגיימינג במשחקים זוללי מעבד בעיקר, ברז' 1680*1050.

• 9 תגובות
    • 761 צפיות
  16. המפרט: antec 300 hec 600w לוח GA- P55 US3L גיגבטייט core I5 750 קירור למעבד 775/1156 COLD BIT זיכרון ראם 2 גיגה X2 1333 Mhz Gforce 470X 1280MB אני לא סגור על הלוח M, הוא שווה 500 ש"ח, אני צריך הצעה ללוח M עד 600 ש"ח של גיגבייט, כמה שיותר משתלם, תומך סטה 3, תומך יו אס בי 3 וכדומה. בגלל שאני לא מבין בדגמים ואני מפציץ את הפורומים בהשוואות לדגמים, החלטתי שהכי קל זה לקבל הצעה ללוח M וזהו, שייגמר הסיפור. אני צריך משהו משתלם למפרט. תנו הצעות. ואם אפשר, גם הסבר נלווה למה דווקא אותם.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. במקום תחילת 2011 נראה ששתי היצרניות מקדימות את השקת המעבדים החדשים לסוף 2010 -רבעון רביעי Intel Sandy Bridge Comes Out Ahead of Schedule First AMD Fusion chip brought forward to Q4 2010 במקרה של AMD מדובר ב-Ontario לניידים. מפות הדרכים: http://www.anandtech.com/show/2871/2 וקצת יותר מעניין, מפרטים של המעבדים הבאים עלינו מ-Intel. להזכירכם מעבדי Sandy Bridge בניגוד ל-Clarkdale בעלי יכולות גרפיות מובנות באותה ליבה (כלומר יחד עם ליבת העיבוד) ומלבד זאת גם מיוצרים בתהליך יצור של 32 ננומטרים. גם כן להזכירכם, מעבדים אלו יתאימו לתושבת חדשה - LGA1155 ולא יתאימו לתושבות הקיימות LGA1336 ו-LGA1156. Sandy Bridge specifications, early launch

• 25 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. Started by tooten28,

שלום לכולם ותודה על עזרה שלכם אני רוצה לקנות מעבד חדש אני לא יודע מה לקח ואולי תעזרו לי לבחור את מעבד! 1.Intel Core I5 650 3.2GHz 4MB LGA1156 - TRAY 2.Intel Core I5 650 3.2GHz 4MB LGA1156 - BOX מה שונה בין TRAY לBOX מה שווה לקחת?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. איזה לוח אם טוב 1.P7H55-M PRO 2.P7H55-M 3.P7H55D-M EVO

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  20. Started by odi,

רכשתי זכרונות ddr 3 של קינגסטון במהירות 1333 וה pc wizard מזהה אותם כמיוצרים על ידי מיקרון . :-\ על הזיכרונות יש מדבקה של קינגסטון . שאלתי היא האם זה זיוף או שמא מיקרון מייצרת עבור קינגסטון ? הכל עובד בסדר בינתיים אבל אני מעוניין לדעת.

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  21. Started by puGs,

הסיפור שלי הוא כזה,טסתי לחו"ל לכמה זמן,שחזרתי ופתחתי את המחשב הוא קפא אחרי כמה זמן. כפתור הריסט של המחשב לא עובד אז לא היתה דרך אחרת ונתקתי אותו מהחשמל(תכננתי לטפל בבעיה (שאני אחזור מהחופשה בחו"ל) אז עוד לא חשבתי ששום דבר רע קרה,אז פתחתי את המחשב כדי לתקן את בעית הריסט(הרכבתי על המקום כבר פילטר אחד המאווררים במארז),מקמתי מחדש את חיבור ה-SWRES וגם את SWPWR שבכלל לא ישבו כמו שצריך על לוח האם(ובכל זאת המחשב עבד לי עבד עד המקרה כמו שצריך =S ),הרכבתי את הפאנלים בחזרה,לחצתי על הכפתור,ולא עולה המחשב. פתחתי את המארז בדקתי כל מיני וריאציות לחיבורים ושום דבר לא עוזר. שאלות\חשדות: 1.אני לא מחבר כמו שצריך את החיבורים 2.נשרף הספק כח 3.נשרף הלוח אם 4.בעית חיבורים\מגעים או משהו …

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  22. מה ההבדלים בין הלוחות GA-P55-US3L לבין GA-P55-USB3 ??? של גיגבטייט.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Guri,

בדקתי עם EVEREST את נתוני המחשב http://img36.imageshack.us/f/14434750.jpg/ לפי מה שהבנתי, רק 3 ליבות פועלות, כאשר הראשונה כל הזמן על 0% האם זה תקין, או שיש מצב שהמעבד תקול? מה ההסבר לכך? איך ניתן לבדוק פעילות הליבות, למשל תוך כדי משחק כדי לראות שכולן תקינות?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום, שמתי לב שהטכנאי מחשבים אצלי שם את הזיכרונות כאשר אחד בתושבת לבנה ואחד בכחולה. אני יודע שכדי שהזיכרונות יעבדו בערוץ כפול צריך להשים את הזיכרונות באותו צבע של תושבת. כששאלתי את הטכנאי למה הוא שם ככה, אז הוא אמר לי שככה כתוב בספר... האם זה נכון?

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  25. ישנו כאן קונצנזוס (שאני מקווה שהוא אכן מבוסס) שלצורך גיימינג שני המעבדים מספקים ביצועים זהים. מבחינת OC ה-I7 920 נותן ביצועים של 30 אחוז יותר מ- I5 750 , אולם עד כמה שהבנתי מדובר בשיפור במבחנים סינתטיים שהקשר שלהם לשיפור ב-"עולם האמיתי" לוטה בערפל. הדעה הרווחת שלצרכי עריכת וידיאו ה-920 נותן שיפור משמעותי למדי. אבל מה קורה כאשר מדובר בעריכת וידיאו בינונית, האם ה-920 יקצר משמעותית את הזמן הנחוץ להשלמת התהליך ? הכוונה ל-TRANSCODING שבה ממירים וידיאו בפורמט מסוים לפורמט אחר (לדוגמא מ-BR או מ-DVD ל- DIVX ) וגם הסרת קטעי וידיאו מיותרים או חיבור בין קטעי וידיאו. כמובן שישנם שיקולים נוספים לכאן או לכאן. בנהיים : 1.תקציבית מערכת ל-750 זולה יותר ב-500 שקל. זה לא סכום גדול אבל גם ל…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.