מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה ימים הייתי כאן ועברתי על הנתונים ועל ההמלצות ועל הפורום. כל החיים עבדתי עם מערכות אינטל מתוך הרגל או סיבות קדומות או לא יודע מה. אני עומד לפני רכישה ומה שאני עושה בעיקר זה לשחק על המחשב. אקיצר, הרושם שקיבלתי כאן הוא שבכלל עדיף ללכת על AMD בגלל שהם הוכיחו את עצמם, בגלל המחיר ובגלל העובדה שהרוב אומרים שההבדל בין מערכת מבוססת אינטל לבין מערכת מבוססת AMD מבחינת ביצועים, הוא זניח עד שלא ניתן לראותו בעין בילתי מזוינת בשעה שאת ההבדל בכיס תרגיש ועוד איך. סבבה. אמרתי לעצמי שאני הולך על AMD. והנה שוחחתי עם חברים שמשתמשים במחשבים וגם מבינים עניין והם אמרו מייד שלמשחקים אז רק אינטל. AMD זה נחמד למחשב בבית אם אתה משתמש בייתי רגוע, או נניח אם אתה בעניין של OC אבל אם במשחקים …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה אני צריך לוח מטורף והטוב ביותר שאפשר להשיג בזמן הקרוב (שבוע הקרוב) תודהה
-
- 11 תגובות
- 838 צפיות
-
-
האם כל מעבד שקונים מחוייב להגיע עם גוף קירור (הכל כלולל במחיר המעבד כמובן) ?
-
- 11 תגובות
- 712 צפיות
-
-
בשקט בשקט מוציא AMD את ה-AMD Athlon 64 X2 5200+ שבעצם הוא השידרוג של ה5000 שמכיל 1MB קאש לכל ליבה במקום 512KB מי שרוצה עוד פרטים ביפנית http://www1.oc.com.tw/forums/msgexcel.asp?id=A03&msgid=215307&n=1&posit=19&more=1&remsgid=215252&allfrom=215252&itype=1
-
- 11 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום רב רציתי לדעת אם תהיה לי בעיה כלשהי בעבודה משוטפת של שני קיטים של זיכרונות הבאים: G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK PLATINUM 2G KIT DDR2 800MHz CL 4-5-4-15 XTC PC2-6400EL על לוח אם: ASUS P5B Deluxe או אולי משהו יודע איפה אפשר לקנות את הקיט הבא G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK בלא יותר מ-300 ש"ח תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
לצורך מחשב חזק לפיתוח (development) בסביבת מיקרוסופט, אני חושב על מעבד QUAD כלשהו. 1. האם יש מעבד בייתי עם יותר מאשר 4 ליבות ? 2. הבנתי שה QUAD של אינטל הוא בעצם 2 ליבות כפולות דבוקות, כך שאין בין 2 הזוגות שיתוף נתונים - האמנם ? 3. איזה QUAD עדיף, אינטל או AMD ? 4. האם QUAD בכל חברה הוא דגם ספציפי, או שיש דגמים שונים של QUAD שאני צריך לבחור מתוכו ? 5. אם אני רוצה מחשב 64 ביט, יש השפעה על סוג המעבד הנבחר ? תודה ! עריכה, תוספת לגבי זכרונות : 6. סביר להניח ש 2GB יספיקו לי, אז האם נכון שאני מוגבל ל 4GB במערכת 32 ביט, והרבה יותר במערכת 64 ביט ? 7. אם אני הולך על מערכת 64 ביט, על מה זה משפיע ? לוח אם ? מעבד ? זכרונות ? או שזה רק ברמת מערכת ההפעלה ? 8. אם תהיה לי מערכת 64 ביט, ה…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מעבד + לוח אם שיתאים למעבד, מעוניין להשקיע עד 400 לשניהם יחדיו. אני לא מחפש מעבד חזק, מעבד פנטיום 4 2.6 או 2.8 יספיק לי די ויותר. על איזה מעבד זול ולוח אם אתם ממליצים בסביבות המחיר שהגדרתי?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש דבר כזה זכרונות SDRAM שעובדות רק על מחשב Pentium 4 ולא על Pentium 3 (ולהיפך)? או שכל סוגי הזכרונות (SDRAM)יכולות לעבוד גם על P4 וגם על P3??
-
- 11 תגובות
- 950 צפיות
-
-
WOW http://www.hardwarezone.com.au/reviews/view.php?cid=6&id=2246&pg=3 Gigabyte P35 http://www.hardwarezone.com.au/reviews/view.php?cid=6&id=2249 MSI P35
-
- 11 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני מקבל 37-39 איידל 44-46 מאמץ (משחקים) הבנתי שלפי המפרט שלי זה יחסית די גבוה... והבנתי שיש מצב שהלוח די מזייף בטמפ'... מה אתם אומרים ? תודה תום.
-
- 11 תגובות
- 794 צפיות
-
-
http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=419626 AMERICAN DATA סוג DDR עולה כמו 512 בחנויות אחרים.האם מישהו התנסה? (יש לי במחשב זכרונות של ELEXIR שרשום על אחד מהם AMERICAN DATA ואברסט מזהה את הציפ כMICRON) יש מצב שזה אותו חברה ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום יש לי לוח אם שמתפקד חלקית , כמה רכבים בתוכו לא עובדים כמו USB וחיבור הרשת . המחשב גם לא מתכבה לי כי כנראה משהו נשרף בו ( הייתה לי הפסקת חשמל וגם הכרטיס מסך מאז לא עובד ) . זה הלוח http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3855#ov . רוצה לוח אם שיש בו הרבה חיבורים וכרטיס מסך מובנה ( שלי לא עובד ואני משתמש במובנה של הלוח אם ) המפרט שלי זה : i5 2500 3.3 gb זיכרונות 8 גיגה . ויש לי 4 הארד דיסקים . תקציב 300-500 שח אודה לעזרתכם ותודה מראש .
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מעדיף AMD אבל מי שמבין אני רוצה ממש לדעת מבחינה טכנית מה עדיף סתם מעניין אותי לדעת
-
- 11 תגובות
- 873 צפיות
-
-
הדגם:1G (512Mbx2) KIT EL GOLD Voltage eXtreme רציתי לדעת אם הזיכרונות האלו הם טובים ל OC ולפי מה שהבנתי הם עובדים במתח גבוה אז השאלה שלי אם הם עובדים רק במתח גבוה שזה 3.2V או שהם יכולים לעבוד במהירות DEFAULT במתח של 2.7V?. הלוח שיהיה לי הוא DFI LANPART NF4 ULRTA-D עם מעבד 3000 VENICE STEPPING E6 תודה.
-
- 11 תגובות
- 965 צפיות
-
-
היי אנשים. קניתי חלקים למערכת מלאה. נשאר לי רק לוח אם. הרבה פשוט מבלבלים אותי אז אשמח לקבל מכם המלצה ללוח 99x. תקציב פחות קריטי. לא הכי חשוב oc ומשחקים אבל שיהיה חזק ואמין. i7-5930K Corsair Hydro Series H105 Crucial Ballistix Sport 32GB Samsung 840 EVO Serie SSD 1 TB Western Digital Red 6 TB Gigabyte GeForce GTX 980 Thermaltake Xaser V
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ממש יש של lucky-star הביוס הוא 10/20/98 i440bx-w977tf-2A69KL1AC-00 יש לכם מושג מאיפה אפשר למצוא עדכון?
-
- 11 תגובות
- 838 צפיות
-
-
ובכן, כמו שהכותרת מסבירה את הסיטואציה, אני אחדד, קיבלתי את המעבד, עכשיו השאלה אם אני יכול להרכיב לזה מחשב(סביר להניח שכן-השאלה היא המחיר) , מה בדיוק אני יכול לחבר אליו(אולי להביא עוד אחד כזה ולעשות לקנות לוח תואם DUAL ולהתפנק?) והכי חשוב, האם ואני באמת אצליח לקנות במחיר סביר ולהרכיב, אז האם בעזרת הידיד השנוא שלנו WINDOWS XP אני אוכל לעשות איתו מה שאני יכול לעשות עם מעבד P4 רגיל(אם עבר לכם משהו שלא כלל אפליקציות מחשב אז אתם לא חנונים אלא מופרעים וסוטים :-) )שזה להריץ משחקים EMULים וכל השאר(גם בתצורת שני מעבדים וגם אחד לבד) אשמח לקבל דעה לגבי איזה חומרה תומכת בכזה מעבד(לוח,זכרונות וכדומה) , בכל מקרה, חוו דעה... אז נכון שכל אחד כותב איזה משהו מתוחכם/מצחיק אבל יודעים מה,…
-
- 11 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני הלוחות KT3 ULTRA , KT3 ULTRA-ARU אני יודע שאחד מההבדלים בינהם הוא של ARU יש בקר RAID133 שמוסיף אפשרות של עוד שני כונני IDE, אך שני הלוחות תומכים ב4 כוננים (עפ"י האתר של MSI) אז מה הבקר רייד133 מוסיף??? ואיזה עוד הבדלים יש בינהם? ועוד שאלה: כמה מאווררים אפשר לחבר ללוחות הנ"ל? וכמה מאוררים אפשר לחבר ללוח VRXP של גיגהבייט? (בדף של הלוח רשום *2 cooling fan pin header האם זה אומר שאפשר לחבר רק שני מאוררים? מה שניים מספיקים???) והאם שלושת הלוחות מגיעים עם מאוורר?? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני לוחות אם בשביל מעבד AMD Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400 Asus A7N8X Deluxe NVIDIA nForce 2 ראיתי שיש הבדל די גדול במספר הפריימים בלוח של אסוס אבל שמעתי ממישהו שאמר שלוחות של אסוס לא טובים לAMD זה נכון ? והאם הלוח של אסוס תומך בכל מה שג'יגה בייט תומך ? והאם זה באמת שווה את המחיר ? תודה רבה לכם
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי E6400 עם לוח של אינטל 965GF 512MB TRANSCEND DDR II 667 כמובן שהמצב לא יכול להמשך ככה...אני מתכנן להוסיף עוד ג'יגה... השאלה איך לעשות את זה...יש לי 4 סלוטים ,3 פנויים...אני מחפש זיכרון שיעבוד כמו שצריך,תקציבי. השאלה שלי מה כדאי לקחת...הלוח שלי תומך ב DUAL CHANELL,אבל צריך בשביל זה 2 זיכרונות תואמים,ולא מסתבר שזה יעבוד עם 3...(ואולי אני טועה?) 1.מה עדיף? זיכרון אחד של 1GB או 2 של 512? 2.מה עדיף לקנות :kingston,kreton,gskill? או אם יש למישהו הצעה אחרת?
-
- 11 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 817 צפיות
-
-
האם AMD יספקו מעבדים עם SSE5 בדור 45NM לסוקט AM3 ? ובאם כן היכן רואים זאת ? והאם INTEL עובדת על דבר דומה ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום יש לי מחשב עם 4G של DDR2 800. האם כדאי להחליף ל DDR -3 1333 או להשאר עם ה-2 (אני צריך גם ככה לקנות 4G ). ההבדל הוא בערך 100 ש"ח . האם ההבדל יורגש? תודה לכל המגיבים והמסבירים
-
- 11 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום! אני מתלבט איזה זיכרון לקנות עם הלוח האם החדש - gigabyte 7vrxp (kt333 מצד אחד ההיגיון אומר לקחת מן הסתם זיכרון DDR 333 כי הוא ינצל את כל הפוטנציאל של הלוח אבל מצד שני לאחרונה מחירי הזכרונות 266 DDR ירדו ונוצר הבדל במחיר שממש לא משתלם במיוחד כשאין DDR 333 עם CAS2 ... בקיצור האם כדאי לי לקחת DDR 266 CAS 2 או DDR 333 cas 2.5 תשימו לב שההבדל ביניהם כרגע הוא בערך 20 דולר!
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-