עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by afik zach,

אני מתכננן לקנות מעבד AMD 3200 ואני רוצה לדעת אם יש מעבד AMD בטווח המחירים של אלף שקל שיותר משתלם לקנות?

• 11 תגובות
    • 606 צפיות
  2. שמתם לב לעליית מחירים בזכרונות 1GB? בחנות SKYPC, IQPC וכד' העלו מחירים משמעותית, או שפשוט כבר לא מוכרים כלל את הזיכרונות. המחירים הזולים של 380-400 ש"ח ל1GB כבר לא קיימים. חבל :-\ הם יעלו חזרה? למה העלייה בכלל? פעם שעברה שפתחו נושא על כך שיש ירידה ואמרתי שיכולה להיות עלייה, אמרתם לי שזה כמעט ולא ייתכן. מה קרה אם כך?

• 11 תגובות
    • 926 צפיות
  3. Started by meidan,

המתח שמגיע לי למעבד (Athlon 3000) תמיד עולה ככל שהוא מתאמץ יותר, וזה גורם לו להתחממם. לא עשיתי שום oc. מישהו יכול לחשוב על מקור לבעיה הזאת?

• 11 תגובות
    • 924 צפיות
  4. Started by ShoX,

http://iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2671&Pname=SUPERTALENT שווה לא? מה דעתכם? יש זיכרונות של גי'גה שעוברים את ה 1000 שקל אז שתי ג'יגה של 667 בCL4 עם קירור נראה משתלם לא?

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  5. Started by PKTA55,

מה לדעתכם עדיף עבור שימוש במחשב עבור עיבוד (רב)ל תמונות בפוטושופ ותוכנות דומות? חשבתי על מעבד כמו +AMD 2800 או הפנטיום 4 בעל ה HT אשמח לקבל המלצות תודה

• 11 תגובות
    • 706 צפיות
  6. ידוע מתי ירדו המחירים של המעבדים כפולי הליבה של AMD ובפרט AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 3800 ?? אני לא יודע אם לחכות שהמחיר קצת ירד ולקנות את המעבד הנ"ל או שאין טעם לחכות וכדאי כבר עכשיו לקנות מעבד AMD 3200 64 SOCKET 939

• 11 תגובות
    • 775 צפיות
  7. Started by Bear Cub,

אני על סף קניית מחשב חדש ואני סגור על המעבד: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB רציתי לשאול לגבי לוח אם: 1. לכל לוח אם איך אפשר לדעת אם הוא בא עם כרטיס מסך או FIREWIRE או איך ניתן לבדוק? 2.מה ההבדלים בין ללוח של 965G / 975G או שעדיף דגם עם P ולא G אני לא מבין בזה. 3. ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E זה טוב? עם firewire ? במילים אחרות אני צריך לוח אם למעבד הנ"ל עם FIREWIRE (או כרטיס בנפרד אם תמליצו), בסביבות 500 ש"ח. סומך עליכם , תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 571 צפיות
  8. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, יש לי מפרט, אך אני רוצה להתייעץ בנוגע ללוח אם בלבד. אני מתלבט בין 2 אילו (של gigabyte): Gigabyte GA-K8NXP-9 - 1042nis Gigabyte GA-K8N Ultra-9 - 839nis הבנתי שבשני אין כרטיס רשת אלחוטי, אין DPS (Dual Power Supply, ואין מאוורר על ה-Chipset - יענו Passive Cooling. אין לי צורך ברשת אלחותי, אני לא יודע למה צריך DPS, ושמעתי שהחוסר באיוורור ל-nforce4 מסתכם בחום די גבוהה (ואולי לאי יציבות מער' ללא משחה מיוחדת?) מה אתם חושבים שכדאי? ז"א, מבחינת עלות ויציבות, 200 ש"ח הפרש, והדבר היחיד שמבדיל *מבחינתי* זה קירור... יש לציין שזה ישב בתוך מארז: ?Thermaltake Sviking VA4000BW * יש גם דגם זהה בתוספת SLI: Gigabyte GA-K8N Ultra-SLI - 985nis ואם יש הצעות אחרות המש…

• 11 תגובות
    • 861 צפיות
  9. Started by ZooM,

התקציב עד 2500 , אפשר קצת יותר אני רוצה לקנות לוח אם , מעבד וזכרונות חדשים. להפעלת משחקים לרוב. לפני זה כמה שאלות : אם במארז שלי אין פתחים ל USB מקדימה ובלוח אם תהיה אפשרות כזאת. כדאי גם לקנות מארז ? האם כדאי לעבור כבר ל 64 ביט , או שהעסק עדיין בחיתוליו ? ואם 64 ביט , אז AMD ? תודה , ישראל

• 11 תגובות
    • 761 צפיות
  10. שלום! אני עומד לקנות מחשב ובחנות שממנה אני אקנה יש את הזיכרונות של GEIL. זה הזכרונות : http://www.omc.co.il/view.product.php3?IntCode=GEIL-512MPC3200-C&Count=0403151043 האם הם בסדר? אני לא מעוניין לעשות OC, לפחות לא עכשיו ( אולי בעוד שנתיים). הם יהיו יחד עם הלוח P4P800 E DELUXE של אסוס ומעבד אינטל פנטיום 4 3C. וכרטיס מסך SAPPHIRE R9800 PRO . תודה מראש. עריכה: שכחתי לשאול, איך אני אוכל לדעת שהמעבד שמוחרים לי הוא NORTHWOOD?

• 11 תגובות
    • 786 צפיות
  11. שבת שלום , קניתי מחשב חדש ויש לי כמה שאלות 1. המעבד שלי על 25 מעלות בעבודה רגילה ( אינטרנט , מוזיקה וכו' ) בדקתי גם באברסט וגם בביוס. הגיוני או זיוף של הסנסור ? 2. אם זה הגיוני איך אני מוריד טיפה את המהירות של המאוורר של המעבד ? הוא על 3300 סל"ד וזה קצת מציק כי שומעים אותו כמו ציפצוף כזה מעצבן , לא איכפת לי שהמעבד יעלה ל 30 מעלות והמערכת תהיה יותר שקטה.. המאוורר הוא מקורי של AMD . תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by LiDoR13,

שלומות, אני מתכוון לקנות החודש מחשב חדש ורציתי לדעת איזה לוח יותר טוב: Gigabyte GA-K8N Ultra-9 או MSI K8N Neo4-F רציתי גם להוסיף את ה-K8nf-9 אבל שמעתי שיש בו הרבה באגים והוא מתחממם יותר מדי, אז ויתרתי עליו.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by barduck,

שלום, יש לי מחשב עם לוח אם Gigabyte EX58-UD4P שעובד ב triple channel עם זכרונות 3x1GB OCZ3P1600LVG המחשב בין כמה שנים אבל עובד עדיין סביר וחשבתי למשוך איתו עוד כמה חודשים טובים לפני שאני אאלץ להחליף אבל אני ממש צריך עוד זכרון. השאלה שלי מה הדרך הכי זולה/יעילה להוסיף לזה זיכרון? אם אני מבין נכון אז זה חייב להיות בשלשות. את הזכרונות שיש לי כרגע כבר לא מייצרים. לוותר על מה שיש ולקנות 3x2GB ? להוסיף עוד 3x1GB? ואם להוסיף, אני חייב שיהיו בדיוק מאותו סוג/דגם/תזמון של מה שיש לי כבר? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Cyanide,

לא יוצא לי לשדרג את המחשב לעיתים דחופות, שלא נדבר על זה שלא בא לי בכלל. אני מועניין לקנות עכשיו לוח-אם טוב ולא לחשוב על שידרוגים לטווח הארוך ביותר. לא בטוח עדיין אם אני באמת רוצה SLI. התקציב לא משנה.

• 11 תגובות
    • 842 צפיות
  15. Started by Daglas,

שלום, קיבלתי את המחשב החדש שלי לםני ארבעה ימים, ומיד כאשר קיבלתי אותו, גיליתי דרך ה driver של nvidia שכרטיס המסך עוד בתדר של 2X במקום ב 16X. לפי ידיעות קודמות שלי, חשבתי מיד שהכרטיס הורכב על הסלוט הלא נכון, אולם בדקתי עוד כל מיני אופציות.. לבסוף החלטתי להעביר את הכרטיס מהחריץ שלו לחריץ השני והבעיות הסתדרו והכרטיס עובד על 16X. אך לא הכל ורוד, כבר בזמן ההחלפה עצמה, ראיתי שיהיה מרווח של 1-2 ס"מ בין כרטיס המסך ל BigTyphoon וחשבתי שזה עלול להעלות הן את הטמפ' של כרטיס המסך, והן את טמפרטורת המעבד. חששותי התממשו ואכן טמפ' כרטיס המסך זינקה ב 5-7 מעלות לערך. לא מתאים לי... עכשיו לשאלתי, האם ניתן לעשות switch בין המהירויות של החריצים, או שמה זו בעיה של תמיכה חומרתית? (אני לא סגור על…

• 11 תגובות
    • 889 צפיות
  16. הי. לאחר כארבע שנים של שימוש בפנטיום 4 2.4GH אני מעוניין לקנות מחשב חדש ומודרני.... לפני שאני פותח דיון בפורום מפרטי מחשב, רציתי לברר סוגיה שלא ברורה לי: האם מעבד חדיש מתחמם יותר או פחות מהפנטיום 4 שלי..? ראיתי אצל חברים שיש להם מעבדים חדשים יותר, שביישומים שאצלי צריכת המעבד עולה ל 80% ומעלה, אצלהם המעבד בקושי מגרד את ה 10%. השאלה היא האם זה על חשבון טמפרטורה גבוהה יותר, או להיפך-המעבד מתאמץ פחות (בגלל שהוא יותר חזק), ולכן מתחמם פחות.... ואותה שאלה למעשה גם על צריכת החשמל של מעבדים חדשים.יותר או פחות?... תודה לעונים ולמתעניינים!

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. מסמכים רשמיים של יצרנית השבבים חושפים לנו את משפחת 9000 תחת מותג ה-Core, שתהיה דומה במיוחד למשפחה שכבר יש לנו בחנויות כרגע לכתבה

18. אהלן. העריכה היא, כאמור, לא משהו "בשמיים" בכלל. התוכנות שבינתיים ידוע שיעבדו עליהן הן Audition של אדובי וגם Premiere. *אם יש צידוק למפרט מבוסס AMD אני אעדיף, אלא אם כן אתם חושבים שלמשימה כזו רצוי אינטל. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8882 לא עקבתי בזמן האחרון אחרי ההשקות של AMD אז אני לא יודע מה קורה בדיוק וגם עשיתי חיפוש קצרצר בפורום ובכל מיני מקומות ולא מצאתי עליו כלום. אני יודע שהוא תוכנן לצאת אבל מאיפה זה בא פתאום?? או שזה היה מתוכנן לעכשיו בכלל ואני סתם ממש ממש לא מעודכן (וסתם פתחתי ת'רד)?

• 11 תגובות
    • 853 צפיות
  20. Started by Drazick,

שלום. יש לי 2 מחשבים בבית די זהים עם 2 הבדלים עיקריים, לאחד מעבד Q9550s עם 8 ג'יגה זכרון פנימי ולשני Q8200 עם 4 גי'גה זכרון פנימי. משום מה המערכת של ה- Q8200 דוחסת לי מהר מדי. ע"מ לברר מדוע הפעלתי את CPU-Z. מתברר שהמעבד שלי עובד על המכפלה הנמוכה שלו (6) לאורך כל הדחיסה למעט בשניות הראשונות מהתחלתה. אני מניח שזו הסיבה לביצועים הירודים. יש לי לוח אם גי'גהבייט מבוסס P35. אני לא מוצא אופציה לכבות את היכולת של המעבד לשנות מכפלה. חשבתי תחילה שזו אולי בעיית התחממות. פירקתי את המארז והצבתי מול המעבד וגוף הקירור שלו מאוורר ביתי גדול על מהירות הכי גבוהה. במגע עם המעבד (גוף הקירור) הוא קריר מאוד ולכן זו לא נראית לי הבעיה. מה ניתן לעשות? מה הפרמטר שגורם למעבד להוריד את המכפלה? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by אדם לוי,

Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 טוב?

• 11 תגובות
    • 902 צפיות
  22. שלום לכולם... החלטתי לבצע שידרוג קל למערכת שלי. יש לי את לוח האם של ASUS מדגם P4PE.. כרגע יש לי 512MB RAM ומעבד 2.4GHZ P4 INTEL. לגביי כרטיס מסך כבר החלטתי. אבל מכיוון שכרטיס מסך בלבד לא יהווה שידרוג משמעותי, אני רוצה לשדרג גם ל1GB זיכרון שזה דרישה די חשובה היום למשחקים. רציתי לדעת אם יש אופצייה כזו של לשדרג ל1GB RAM בP4PE ואם כן איזה דגם מדוייק אני צריך? מכיוון שיש את המגבלות של הלוח אם והוא לא מסוגל לקבל סוגי RAM חדשים עד כמה שאני יודע. בנוסף אני רוצה לדעת לאיזה מעבד ניתן לשדרג במסגרת הלוח אם הזה והאם זה יצור בכלל הבדל ומה המחיר. תודה רבה על העזרה! אריאל

• 11 תגובות
    • 602 צפיות
  23. אני רוצה לקנות מחשב נייד של לנובו מסדרה 3000 עם מעבד כפול ליבה ונאמר לי שWINDOWS XP HOME לא תומך במעבד האם זה נכון?

• 11 תגובות
    • 653 צפיות
  24. Started by גורצי,

שלום לחברי הפורום, קרוב משפחה ביקש ממני המלצה למפרט גיימינג. הוא קנה את החלקים מאייבורי באילת ואני הייתי אמור להרכיב לו אותם. בקצרה, המלצתי לו על משהו אחד, ומפה לשם אחרי שהוא דיבר עם המוכר בסניף הוא חזר עם חלקים אחרים. הוא קנה GTX980 של ASUS ולוח אם MSI H97M-G43. קישור ללוח: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13238. כשבאתי להרכיב את הכרטיס מסך ללוח נתקלתי בבעיה. הכרטיס והקירור שלו גדולים מאוד וכשחיברתי אותו לחריץ PCI-E3 הוא נתקע בחיבורי SATA שבולטים בקצה הלוח ולא התחבר כמו שצריך. התקשרתי לאייבורי ואמרו לי שיספקו לי לוח אחר ללא עלות. הנציג טען "דגם אחד מעל" ואני מניח שמדובר בלוח הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13239, שנמצא ברמת מחיר אחת מעל. אין לי שום מטרה…

25. Started by CyberGod,

שלום חברים ! עכשיו שראיתי שיש כבר מועד מדוייק של יציאה לחנויות לintel prescott חשבתי אולי לחכות... השאלה היא האם המחירים הנקובים באתר הם המחירים המקורבים למה שניראה בחנויות ? אם אני לא טועה אלה הם מחירים לספקים/משווקים. בכל אופן האם ניראה לכם ריאלי לחכות או לא ? תודה דוד .

• 11 תגובות
    • 891 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.