עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Hatori_Hanzo,

שלום, אני מעוניין לרכוש לוח אם שתומך במעבד הזה: http://www.amazon.com/AMD-FX-8320-Eight-Core-Processor-FD8320FRHKBOX/dp/B009O7YU56/ref=sr_sp-btf_title_1_8?s=electronics&ie=UTF8&qid=1367040399&sr=1-8&keywords=AMD+FX-8320 חשוב לי שיתמוך במהירות של 2133MHZ השאלה שלי היא כזאת,האם הלוח הזה: http://www.amazon.com/AMD-FX-8320-Eight-Core-Processor-FD8320FRHKBOX/dp/B009O7YU56/ref=sr_sp-btf_title_1_8?s=electronics&ie=UTF8&qid=1367040399&sr=1-8&keywords=AMD+FX-8320 א. אם אני שם עליו זכרונות במהירות של 2133MHZ האם הוא תומך בזה בוודאות? ב. אני יכול להשיג אותו ב436 ש"ח,האם קיים לוח במחיר דומה פלוס מינוס שייתן לי תמורה טובה יותר לכסף? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by leahd3,

שלום אני מחפש את הקיט הזה כדי שאוכל להוסיף למערך נוכחי [h=1]CML8GX3M2A1600C9W[/h]הפכתי את העולם אבל לא מצאתי שום חנות שמוכרת איבי וכדומה יוצא לי כמעט 600 לחדש אולי מישהו פה מכיר חבר שמעוניין למכור? לחלופין אולי יש באיזו חנות שאני לא מכיר אשמח לעזרה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ShayGTi,

למפרט הזה שאני מתכוון לרכוש: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=356643.0 בעקרון בחרתי בASUS אבל ממה שראיתי הDFI יותר טוב לאוברקלוק ואני מתכנן אוברקלוק לא רצחני אבל מכובד. עכשיו אני ראיתי שהDFI תומך ב1066MHZ בזכרונות וב1333MHZ במעבדים, אני מתכוון לנסות להגיע עם הזכרונות לכיוון ה1200, זה לא יגביל אותי? מה שכן, בDFI יש יציאת אודיו גם אופטית וגם קואקסיאלית שזה משהו שחשוב לי. שניהם עולים בדיוק 750, לא שקל פחות ולא שקל יותר. בדיוק. לכן עוד יותר קשה לקבוע מי עדיף מה אתם אומרים???

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by פבלו,

שלום, ותודה לכל העונים. אני בונה לעצמי מחשב חדש, והדילמה הגדולה שלי היא הזיכרון, והאם כדאי ללכת על DDR5 כי אני קונה הכול בכל מקרה, או עדיף לחסוך קצת כסף וללכת על DDR4 מהיר. הייעוד העיקרי הוא עריכת וידיאו, אני משתמש ב premiere, davinci resolve, after effects זה המפרט הנוכחי שלי: מעבד Intel Core i7 12700K קירור מעבד Noctua NH-D15 chromax.black לוח אם Gigabyte Z690 AERO G DDR5 Lga1700 או GIGABYTE Z690 AORUS ELITE DDR4 זכרון Corsair Vengeance (2X32) 64GB DDR5 5200Mhz CL40 או Corsair Vengeance LPX 2x32GB DDR4 3200MHz CL16 דיסק קשיח Samsung SSD 1T 980 PRO Read Up to 7,000 …

5. Started by R9547655G,

הלוח הוא למתרת OC ל 805 ולשידרוג עתידי אבל אני מתלבט בינו לבין 8AENXP-D שנהם במחיר זהה וניראה כאילו ש ל 8AENXP-D יש יותר אופציות... לא יודע מה להחלוט... אן שיש לוח של GIGABYTE באותו המחיר יותר טוב.. ד'א: אני ממש אןהב את GIGABYTE ביגלל שיש לי נסיון איתם של שלוש שנים. אבל ניראה לי ש ה GA-8AENXP-D לא תומך ב 805 בכלל..

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. בעבר (בעיקר בולדוזר וקודם לכן) כדי להוציא את המיטב ממעבדי AMD, מפתחים היו צריכים להפעיל אופטימיזציות מיוחדות ספציפיות למעבדים אלה והפער בין בנייה ספציפית למעבד ובין בנייה גנרית היה גדול למדי. תוכנות כלליות ומערכות הפעלה נבנו כמעט תמיד למעבד גנרי (המכנה המשותף לכל המעבדים). במעבדי אינטל הפער בין קוד ספציפי ובין קוד גנרי לא היה גדול אבל עבור מעבדי AMD הפער היה משמעותי. ברייזן התמונה השתפרה מאד. ברייזן 5 הפצת הלינוקס המהירה ביותר היא ההפצה Clear Linux שנבנתה ע"י אינטל עם אופטימיזציה ספציפית למעבדי אינטל. למרות האופטימיזציה הספציפית לאינטל ביצועי הרייזנים החדשים מעולים גם בקוד לאינטל. הנה כאן: https://www.phoronix.com/scan.php?page=art…

7. Started by yousux,

שאלה כללית לכל מי שקנה מעבד מרובע ליבות. האם אתם מרגישים שזה היה שווה את ההשקעה, קיבלתם מה שציפיתם, או שמעבד דו-ליבתי זול יותר ומהיר יותר היה מספק את הסחורה יותר טוב אם לא באופן זהה ? (ברור לי שזה שאלה שקשה לענות כי בכל זאת יש לכם מעבד X ולא Y, אבל בכל זאת).

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני לא יודע אם זאת הכוונה למאווררים אבל אני מתכוון ל- FANS

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Noder,

היי, רציתי בבקשה לדעת האם מעבד E8400 וכ.מסך gtx 275 יחזיקו טוב על לוח אם ep43ds3l ?? (נגיד ספק vx 550W של קורסייר ו4 ג'יגה זיכרון) תודה מראש !

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום. אני רוצה לשדרג את המחשב וצריך לדעת לאיזה מעבד אני יכול לשדרג..? זה המפרט : Field Value Computer Computer Type ACPI Uniprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 Motherboard CPU Type Intel Celeron D 325, 2533 MHz (19 x 133) Motherboard Name Asus P4U800-X (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN) Motherboard Chipset ULi/ALi M1683 System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Type Award (11/10/04) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Printer Port (LPT1) Display Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce FX 5200 Monitor Plug and Play Monitor…

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני רוצה לקנות מחשב למשחקים כבדים ויש לי כמה שאלות: כרטיס מסך Gigabyte GV-NX66T128VP GeForce 6600GT 128MB Vivo SLI DDR3 PCI Express לוח אם Asus P5WD2 Premium 3.6/LGA775 Intel 955X Motherboard מעבד ?Intel P4 3.0GHz LGA775 800MHz 2MB 64Bit 630 זיכרון 3-3-3-8 Geil 1024MB (512MBx2) Dual Channel Kit DDR2 533MHz Ultra Series ספק כח Thermaltake PurePower 460Watt W00067 PFC קירור מעבד Thermaltake BigTyphoon 1) איזה זכרון עדיף לקנות? אחד של 800mhz? או שתיים של 566mhz dual ואז אני אצטרך לעשות אובקלוק לFSB נכון?. 2) אם אני אקנה זכרון של 667dual אני אצטרך לעשות אובקלוק לFSB למהירות של 333 וזה לא נראה לי אפשרי! 3) אם אני אקנה זכרון של 566dual אני אצטרך לעשות א…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by iveco,

אני רוצה לקנות מעבד קצת יותר חזק מ 12400F חשבתי ללכת על ה i5 14600 ויש לי אפשרות להשקיע עוד כמה מאות שקלים ולקחת את ה I7 14700 אבל לפי ה PASSMARK ההבדל לא כזה גדול בביצועים לא חושב שזה שווה אולי ללכת על AMD ?

13. תחילתו הרשמית של עידן ה-DDR4 נמצאת ממש מעבר לפינה, ו-G. Skill לא ממתינה ומשיקה כבר עכשיו שני קווי זכרונות חדשים, בתדרי עבודה חסרי תקדים של עד 4GHz לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/זכרונות-ה-ddr4-החדשים-של-g-skill-מציעים-מהירויות/

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by KF,

האם קיים סיכון כשהמעבד הנ"ל עובד על מתח 1.525 (ביוס) ? (טמפ' במאמץ 72-75 OCCT) המחשב לא עובד 24/7 . תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by jackass,

מחר אני קונה מחשב ואני לוקח AXP 2000+ 256MB 333DDR ואני עוד לא סגור על הלוח... תגידו לי מה עדיף: ASUS NFORCE2 \ GA-7AX ?????? מבחינת המחיר לא אכפת לי להוסיף קצת בשביל האסוס אבל האם זה שווה את זה? תתחשבו בכל הרוחב פס והזכרונות והמעבד ובכל הדברים תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by DeeKay,

אשמח אם תסבירו לי מה ההגדרות הבאות עושות: זה ב-Frequency Control: וזה ב-CPU & PCI Bus control:

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by newyork3,

שלום מתלבט בין 2 מעבדים 1.AMD 3700 ליבת סאן דייגו-1 קאש 3.AMD3800 כפול ליבה (3 מעבדי 3200) מבקש לקבל המצלצה ,נא להתייחס לכל הפרמטרים (טווח ארוך,יכולת עבודה ביישום אחד/2 ישמוים וכל מה שאתם יכולים) תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by CroCoDile,

לפני מספר ימים פניתי לפורום מפרטי מחשב וקיבלתי הצעה למחשב הכולל מעבד של אינטל מדגם CORE 2 DUO S775 2.53GHz E7200 45nm SLAVN. היום, לאחר שהזמנתי את המחשב מהחנות בה הורכב המפרט הוצעה לי הצעה נדיבה, שדרוג חינם של המעבד לדגם מתקדם יותר, CORE 2 DUO S775 2.66GHz E7300 45nm SLAPB. לפני שאני מבצע את הרכישה אני רוצה לברר שני דברים. ראשית, האם אין משהו מוזר בהצעה? האם ה-7300 אכן טוב יותר (ולא רק מבחינת הביצועים אלא גם באמינות) מהדגם ה-7200? ואם כן, מדוע שיתנו לי אותו במחיר הנמוך ב-100 שקלים ממחירו בחנות זו? שנית, האם לוח האם שהוצע לי במפרט, GIGABYTE GA-P31-S3G, מתאים גם למעבד הזה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by DAVIDKI19,

איזה מעבד יהיה יותר טוב למשחקים? בכללי מה יהיה עדיף?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי לפני כ-8 חודשים קניתי מחשב, ומאז אני לא מפסיק לשפר אותו על מנת להפוך אותו למפלצת משחקים האמת היא שלא אני בחרתי לעצמי את המחשב אלא אבא שלי ( THE MAN WITH THE CASH ) מהסיבה שלא הבנתי באותה תקופה בגרוש, ולכן נאלצתי לשפר בלי סוף את המחשב עכשיו. ישנם עדיין 2 דברים עיקריים ( אולי הכי עיקריים ) במחשב והם המעבד והלוח אם שאני לא יודע מה הולך איתם. אני צריך ממכם שתגידו לי אם המעבד והלוח אם שלי הם טובים בשביל אחד כמוני שהוא גיימר מושבע, שחייב לשחק במשחקים הכי כבדים על הרזולוציות הכי גבוהות עם אפקטים והכול, כבר יש לי כ.מסך תותח ( 7800GT ) אבל אני לא יודע אם המחשב שלי מנצל את כל היכולות שלו. המעבד- 775 3.0 P4. לוח אם- INTEL 915. נו, אז מה אתם אומרים? להחליף משהוא? דבר נוס…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני מעוניים במעבד I5 שיש לו GPU אני מעוניין בלוח אם די זול שתואם את המעבד ואני רואה שלרובם יש כרטיס מסך מובנה האם אני צריך אתזה?האם להימנע מלוח אם שיש בו כרטיס מסך משולב כי גםככה יש לי GPU במעבד עוד שאלה..אם יש לי מעבד עם GPU אני ממש לא צריך כרטיס מסך נפרד? אם אקנה כרטיס מסך נפרד ויש לי GPU במעבד זה יעזור לי? המחשב אמור לשמש בעיקר לפוטושופ ועריכה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. לפני כמה חודשים, יתכן ובעקבות הפסקת חשמל פתאומית, המחשב שלי החל לא להידלק (דיסקים מסתובבים, אין תצוגה ואין עיבוד), לפעמים לאחר כמה נסיונות הוא עלה ולפעמים כיבה את עצמו והדליק עצמו מחדש ואז עלה. בנוסף, אחת לכמה דקות מהירות הסלד של קירור המעבד זינקה ואחרי כמה שניות של הונמכה חזרה. טמפרטורות תקינות הוחלף קירור סטוק לקירור KATANA הוחלף חומר תרמי הוחלף כרטיס מסך לבדיקה מגעים נוקו זכרונות פנימיים הוסרו חלקית ונעשו נסיונות על הסלוטים השונים התופעות עדיין קיימות. המצב כרגע בשיאו - המחשב לא עולה כלל גם לאחר נסיונות רבים. התופעה במדוייק: 1. לחיצה על כפתור ההפעלה 2. נשמעת התנעת דיסקים 3. נשמע צפצוף שגרתי בודד 4. מאווררים מסתובבים 5. המסך נשאר במצב שינה ואין פעולת כתיבה/קריאה 6. *לפע…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. המעבד מדיסון של אינטל יהיה לשוק הביתי או המקצועי?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Respect,

היי אני רוצהלקנות מעבד בעיקר למשחקים למחשב חדש אני מכון להשקיע עד 2000 שקל אשמח לקבל הצעות/לינקים/ביצועיים. תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by FlameThrow,

אני מתלבט אם לחכות עד נובמבר בשביל לקנות את ה kentsfield או לקנות מחשב עכשיו עם e6600

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים