עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי, אני מתכוון לקנות לוח אם בקרוב והוא יהיה כנראה ה ASUS P5K-E אני לא סגור על זה, אבל, השאלה אם עדיף לי בכלל לחכות את החודש כדי לקנות לוח X38 רק כמה דברים חשובים יש לי זיכרנות DDR2 האם ייצאו בסוף לוחות שעובדים עם DDR2 ? והאם תיהיה בעיה של תאימות ל 6600GT שלי בגלל ה PCIE2.0 ? האם בכלל שווה לחכות ללוח כזה והוא יכנס לי במסגרת התקציב ? תודה.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מקור: http://www.digit-life.com/news.html?117676#117676

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by etaiso,

יש לי לוח אם של gigabyte מדגם GA-B75M-D3H, שלפי הבנתי תומך ב dual channel. כרגע מחוברים אליו שני כרטיסים של 4 ג׳יגה כל אחד ( 2x 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE). אני רוצה לשרדג ל-16 gb. השאלה שלי אם כדאי לקנות עוד 2 סלוטים של 4 כל אחד ככה שיהיה 4x4 או פשוט להביא 2 של 8 חדשים. אפשר גם הסבר קצר מה אומר ה 1600 בכרטיס הנוכחי? ראיתי שמוכרים גם כרטיסים של 2133 ו-2400. זה משנה , מה קורה אם אין התאמה בין כולם?

4. שלום לכולם, אני רוצה לדעת איזה מעבד יעבוד יותר טוב עם משחקים חזקים... Q6600 או E6850\E6750\E6600??? תודה לעוזרים!!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by pissdrunx,

ברשותי לוח אם שך gigabyte GA-7VRXP kt333 ויש לי כמה שאלות 1. בעתיד כשארצה להחליף מעבד האם זה יתאפשר לי בלי להחליף לוח? 2. איזה בעיות ידועות יש עם הלוח ואיך להתמודד איתן תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by atlass,

אני מרכיב מחשב עם המעבד i7-2600K , אני לא משחק משחקי מחשב כבר ואני רק צופה בסרטונים או בתכני HD פה ושם(וגם זה לא הרבה כי יש לי סטרימר) השאלה שלי האם אני יכול להרכיב מערך מחשב עם הCPU הזה וללא כרטיס מסך נפרד על מנת שיתאפשר לי שימוש טוב לדוגמא במסך 23" full HD .. אם מישהו יכול לתת לי כרטיס מסך שהליבה הגרפית משתווה לו אז זה יהיה מצויין תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. או שיש רק PCI ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. יש לי לוח GA-770TA-UD3 רציתי לשדרג את המעבד שיש לי כרגע ל Phenom II X6 1100T ראיתי שזה נתמך היום הייתי אצל החנות הבחור אמר לי אין Phenom II X6 1100T יש Phenom II X6 1100TB האם קיים דגם כזה בכלל או שזה טעות דפוס ?

9. Started by SpiritKnight,

הבאסים של הזכרונות עובדים באותו FSB כמו כל השילוש או שיש להם באס נפרד? אני שואל, מכיוון שאם זה עובד במהירות של השילוש, איך זה יכול להיות שאותו זכרון מציג את אותם ביצועים גם על אינטל בלי המהרה וגם על AMD, כשהאינטל עובד על 100FSB כרגיל והAMD על 133.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by psybrain,

כשאני מדליק תמחשב אני מנסה להכנס לביוס על ידי לחיצה של DEL של TAB שכל משכתוב שם שאיפה שצריך ללחוץ שום פעולה לא נכנסת הוא ממשיך למערכת ההפעלה ... מה עושים ? יש לי לוח של גיגאבייט P67A UD3-B3

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Danny_Malis,

מישהו יכול להביא לי קישור לחנות ברשת שמספקת חומרה גם לארץ ? תודה מראש !

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום, איזשהוא חלק שמהדק את חלק הקירור, אל המעבד, נשבר, ומאז המחשב נדלק רק אם אני משכיב אותו ושם עליו שני אבני שיש מאוד כבדים. (ככה אני עובד כבר עם המחשב חודשיים). כמובן שזה לא עסק, וכבר נשבר לי הכרטיס מסך החדש שלי כי האבן נפל עליו. הבעייה היא שאין לי כרגע כסף להחליף את המעבד, לכן אודה מאוד למי שיכול להפנות אותי לחנות שמוכרת חלקים כאלו, (באיזור ירושלים עדיף..) או לאיזשהוא פיתרון אחר. המעבד שלי הוא ATHLON 64 3000 והבנתי שקשה להשיג את החלקים שלו?

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי, אני מתלבט חזק בן שני המעבדים. כשאני מסתכל בזאפ על פרטי המעבדים, מבחינת FSB וכו' ה AMD עובר את ה INTEL אז איך בכול זאת כולם ממליצים על ה AMD האם זה הבדל משמעותי? מי יותר חזק? תודה..

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. תראו את זה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=454855 , בדקתי מחירים לCORE 2 עכשיו שאנחנו שלושה חודשים אחריי ההשקה , אם יש ירידה במקרה , ונתקלתי בזה , הדבר הראשון שעשיתי היה להישפך מצחוק , השני היה להביא את זה לכאן ... מה אתם אומרים :lol: ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. לבריאן מ- yes tech city יש רעיון אקטואלי: צפו ולמדו איך חיפוש הפתרון במקום שלא חושבים עליו בהתחלה (מה שנקרא לחשוב מחוץ לקופסא), מביא לתוצאות מאד מעניינות. שימו לב רק שדולר אוסטרלי זה 0.78 דולר אמריקאי כן, אז יש להמיר נכון את הסכומים בכדי להבין את המחירים שהוא מדבר עליהם.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולכם, נפלה בידי הזדמנות לשדרג את הלוח אם והמעבד של המפרט הכתוב מטה בלוח אם ASUS P5N-D, כולל מעבד Intel E8400 וגוף קירור ThermalRight U120 במחיר של 350 ש"ח כולל מע"מ. האם החלפת הרכיבים יהווה שדרוג מהותי עבור המחשב בהתחשב בעובדה שאני גם מעוניין לשדרג את כרטיס המסך בהמשך? הרעיון לשדרוג והחלפת המעבד נולדה כאשר בדקתי את דרישות המשחק היחידי שאמור לרוץ על המחשב הנ"ל והוא The Sims 3 וגיליתי שהדרישות המומלצות שלו גבוהות מאשר קיימות כבר במחשב. המפרט המלא: Intel Core 2 Duo E6300 @ 1.86GHz 2.0GB כפול-ערוץ DDR2 @ 334MHz Gigabyte Technology Co., Ltd. 945P-S3 - Socket 775 ATI Radeon HD 4800 Series HEC-400TR-TF 313GB SAMSUNG SAMSUNG HD322HJ ATA Device - SATA 625GB Western Digita…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. הלוח הוא Foxconn P4M9007MB8RS2H http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=FM074&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE הוא מאוד זול לכן רציתי לדעת מה החסרונות שלו והאם כדי לקחת (מעבד q6600). לא מתוכנן OC ולא צריך זכרונות DDR3. עריכה: מהירות זכרון 667MHZ

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי אני קונה מחשב נייח שאני מרכיב אישית ואני זקוק להמלצות. מעבד - Core i7 920 ( מישהו יכול להסביר מה ההבדל בין TRAY ל BOX? ) כרטיס מסך - nVIDIA GeForce GTS 450 1024MB DDR5 עכשיו ההתלבטות היא בלוח האם: מה עדיף? Intel DX58SO Intel DP55KG Intel DP55SB Intel DP55WG Intel DP55WB Intel DH55HC 1. מה ההבדל בין האחרון לראשון? (כי במחיר זה בערך 600 שקל הבדל). 2. או לחילופין - מה הלוח המתאים ביותר ביחד עם המעבד וכרטיס המסך שציינתי? 3. האם ישנם הבדלים בביצועים? או שכל ההבדל הוא יציאות/סלוטים וכד' ? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by areli,

שלום, אני רוצה לקנות מעבד Athlon 64 3000 ואני ממש לא יודע איזה לוח אם כדאי לי לקנות. שמעתי שעדיף לי לקנות לוח עם צ'יפסט N-Force אבל במה הוא יותר טוב? ומה הלוחות הכי טובים עם N-Force ועם VIA? (אני ראיתי שמישהו כבר שאל את השאלה האת לפני, אבל הוא קונה בחו"ל ואני קונה בארץ) תודה מראש......

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי.... בעוד מספר ימים אני מתכנן לקנות מחשב חדש למטרת משחקים כבדים. המעבד שאני הולך לקחת הוא: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX והכרטיס הגראפי: INNOVISION I-Chill Geforce 8800GT OC 512MB DDR3 PCI-E רציתי לשאול שתי שאלות: - איזה לוח אם יאחסן את השניים האלו בצורה הטובה ביותר בתשלום לא גבוה מידי? (התקציב שלי הינו כ-6500ש"ח לכל המחשב) - אילו זכרונות להצמיד לחומרה הזו, אני רוצה שיהיה לי 2048MB (גם בעניין ה - CL למען האמת אני לא כ"כ מבין אז עזרו לי בנידון) אני לא מתכנן OC למחשב שלי, לפחות לא בהתחלה. תודה לכם!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש ברשותי מעבד של Intel Pentium 4 2.93 MHZ ואני מעוניין לקנות לוח אם מתאים, איך אני יודע איזה סוקט מתאים למעבד הנ"ל, על המעבד עצמו לא רשום כלום. הפרטים שרשומים על המעבד הם, 2.93ghz/1m/533/04A

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by mor873,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש לפי מפרט אישי ולא סלט מורכב מראש, בגלל האיכות אני מעדיף בשלב זה לא לרכוש כרטיס מסך אלה להעביר את הכרטיס הישן ( 6 חודשים) שלי שבנתיים רואים בו בסדר . ( Geforce FX 5200 128MB DDR - TV OUT - Retail המפרט : INTEL Pentium 4 - 3.0 - 512K Cache, 800Mhz FSB - RETAIL 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original X2 לוח אם : התלבטות כל אחד ממליץ על משהו אחר כמה אופציות) Gigabyte GA-8IK1100 (875P) - ATX ASUS P4P800 Deluxe (865PE) - ATX EPOX EP-4PDA2+ (865PE) - ATX ABIT IC7 (875P) - ATX Maxtor 120GB-8MB - 7200RPM S-ATA תוכנות: (נמאס מלא מקורי שקורס כל הזמן) Windows XP home HEB - OEM Norton Internet Security 2004 - OEM (עלות המערכת כ 5000 ש…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם, אני אחרי רכישה של מערכת מחשב חדשה. קניתי כבר את כל המוצרים חוץ מהזכרונות ואני מנסה לעשות קצת סדר לפני שאני קונה. נתקלתי בזכרונות הבאים של חברת G.Skill: [ Ripjaws ] F3-12800CL9D-8GBRL (4Gx2) [ Ripjaws-X ] F3-12800CL9D-8GBXL (4Gx2) [ SNIPER ] F3-12800CL9D-8GBSR (4Gx2) אני מנסה להבין מה ההבדל ביניהם, שלושתם עובדים בתזמונים ומתחים זהים. הפער מגיע לכמעט 100 ש"ח. למישהו יש מושג?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by tal_levi1000,

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820145450 שעה אני מנסה לחפש איפה הקץ'?? למה הזכרונות האלה כאלה זולים?

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by mrBezos,

ראיתי עץ אחר על טמפ' של מעבד והמליצו לו להוריד את realTemp. הורדתי את זה כדי לראות מה הטמפ' של המעבד שלי וקיבלתי את התוצאות האלה: http://tinyurl.com/temperatureHW - siz במקום הצונזר אני לא מבין בדיוק מה אמור להיות אבל אני חושב שהמצב ממש לא טוב. אני לא יכול לפתוח את המחשב בגלל שיש את המדבקות האלה שאם אני פותח אז אני מאבד אחריות אז אני לא יכול לפתוח את המארז ולשאוב אבק ולנקות.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.