עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by lmlm,

השקת הקונרו שמקורה היה ב23 ביולי כנראה תיקח עד ה 27 ביולי. ולוח אם HIGH END Q965 יושק ב7 בספטמבר. מקור: http://www.digitimes.com/bits_chips/a20060629A2007.html

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Noder,

היי, רציתי בבקשה לדעת האם מעבד E8400 וכ.מסך gtx 275 יחזיקו טוב על לוח אם ep43ds3l ?? (נגיד ספק vx 550W של קורסייר ו4 ג'יגה זיכרון) תודה מראש !

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by עידן פ.,

אז שמענו הרבה, ראינו הרבה מצגות יפות מAMD ועכשיו מגיע המבחן האמתי... https://hothardware.com/reviews/ryzen-mobile-benchmarks-and-performance-analysis?page=3 המעבד הנבחן הוא צעבד החלש מבין השניים שכולל מעבד עם טורבו נמוך יותר וGPU עם 8CU במקום 10. מעבד: המבחן לקוני ביותר וכולל רק שני מבדקי מעבד סינטטיים ונראה שמעבד ה AMD עומד בכבוד במשימה להתחרות ב8250U. GPU: ממבחן ה GPU יצאתי ברגשות מעורבים, איפה הביצועים של ה 950M שAMD דיברה עליהם ? המעבד הזה קרוב מדיי לרמה של 940MX ומושפל ע"י ה MX150. אז למה רגשות מעורבים ? כי הוא עדיין מכפיל את ה UHD620 שיש במעבד המתחרה עם אותו TDP... תהנו מהמעט שיש שם ופרסמו עו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by leahd3,

שלום שידרגתי היום לוח ומעבד i7 4790k asus z97-a אני שם לב שלמרות שהמערכת שלי על idle 1-5% ניצצול המעבד עדדיו רץ על 4400 איך אני יכול לשנות את זה? אני מניחו שזה בביוס אך לצערי אני לא ממש מכיר את הביוס של אסוס אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by MoAv,

יש אצלי כבר כמה שנים Mushkin 996768 DDR3, ולאחרונה הרגשתי האטה במעבר בין תוכנות, יש לי הרגשה שזה קשור לזכרונות שפעם עבדו חלק ועכשיו ישנו גימגום. הרצתי את Windows Experience בעבר והציון של הזכרון היה 7.1, היום הוא 5.9. משהו קרה. בדקתי בתוכנת Performance Test ונראה באמת שהזכרונות שלי במקום די נמוך ביחס לשאר, במקום ב-Latency. הרצתי גם MemTest86+ והיא לא מצאה שום שגיאה. מה יכולה להיות הסיבה ??

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. מהו הלוח עם כרטיס קול מובנה הכי טוב שקיים ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום. שאלה למומחים בפורומים. שידרגתי היום ללקוח מחשב נייח, החלקים החדשים: לוח אם,זכרון,מעבד. הבעיה היא פשוטה הפתרון לא. כאשר אני מתקין כרטיס מסך על הלוח אין תצוגה במסך. כאשר המסך מחובר ל on board הכל עובד יפה. ניסיתי 3 כרטיסי מסך חדשים,כרטיס מסך ישן,החלפתי ספק,זכרון שום דבר לא עוזר. שיחקתי בביוס שום דבר לא עוזר. אין סיגנל בין המסך למחשב כאשר יש כרטיס מסך חיצוני. במעבדים החדשים ידוע שיש זכרון מובנה בשביל גרפיקה,אני חושד שיש התנגשות בין הזכרון הגרפי במעבד לזכרון בכרטיס מסך החיצוני. אבל בביוס כל האפשרויות שניסיתי לא עזרו. לוח אם : AS ROCK H61 מעבד: G620 תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם. ברשימת הזכרונות הנתמכים ע''י הלוח אם שלי יש עמודה וכתוב בה DIMM Socket Support ומתחתיה סימונים של DIMM 1 , DIMM 2 , DIMM 4 לזכרונות השונים. תוכלו בבקשה להסביר לי מה זה בדיוק אומר כדי שאני אדע. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום,בצאתו של המשחק MW3 אני צריך להחליף מעבד האם אני צריך להחליף גם את ספק הכוח חשבתי לקחת את המעבדAMD X4 FX-4100 AM3+ (3.6GHz) - BOX http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8722 במחיר של כ595 שח התקציב למעבד הוא כ600 שח ולספק על 250 תוכלו להמליץ לי על ספק אם נחוץ אחד חדש ואם המעבד שבחרתי הוא הבחירה הטובה ביותר לתקציב שלי? AMD Athlon 64 X2 5600+ MSI MCP61 4ram DDR2 Evga GTS450 EZCOOL 450W

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. W7 Utimate קולט רק 2560MB של ראם וקיים 3GB של ראם... מערכת הפעלה 32BIT לפי הידע שלי ווינדוס 7 אמור לקלוט ללא בעיה 3 ג'יגה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Trashold,

שלום חברים, זהו המפרט הסופי שלי אך אני ממש לא בטוח איזה לוח אם מהבאים מתאים לי : Gigabyte GA-X99-SLI MSI X99A SLI PLUS Gigabyte GA-X99-UD4 Asus X99-A/USB 3.1 Asus X99-A2 אני לא מתכנן לעשות SLI אז אני לא יודע אם הלוחות אם שעם השם SLI מתאימות לי.. (או שזה לא קשור אחד לשני) המפרט הוא: כרטיס מסך Gigabyte GTX 1070 G1 מעבד Intel Core i7 6800K לוח אם תושבת 2011-3 דיסק SSD Samsung 850 EVO - 250GB X2 מארז NZXT H440 White קירור למעבד Corsair Hydro H115i ExtremePerformance ספק כח 55…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. הציע לי את המפרט הזה ב 125 $ לוח + מעבד זה לא הלחמה ! עם כרטיס רשת,קול,מסך OB ? =חוות דעת= כבר נדפקתי מהקניה של הסלרון D 2.8 אני דיי חושש הפעם האמת לא נראה לי שיש בין השניים כזה הבדל שניהם עם באס דומה עובדים עם זכרונות DDR 333 נראה לי אותו חארטה. אותו נפח של זכרון מטמון 256

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. הם עובדים על 100 מגה הרץ..האם זה תקין? ציפרתי את התמונה למעלה מהcpu-z. והנה הלינק למי שלא רואה את התמונהגם אני לא רואה) http://img287.echo.cx/my.php?image=untitled4lq.jpg

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Swed,

תשמעו יש לי אפשרות להביא מחול DDR3 הלוח אם שלי תומך הם כדי לקנות 1 גיגה של DDR3 או כדי להשאיר עם 2 גיגה DDR2 מה ההבדלים בינהם? מה יותר כדי? מי יותר טוב.. עוד פעם אני מזכיר זה רק 1 גיגה ראם DDR3

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכם אז זה קצת מורכב תשתדלו לא לאבד סבלנות יש לי מחשב HP שמבאס לי את החיים בתכלס המארז נוראי וקטן ואין לי שם מקום לכלום - לא להרחבות ולא לשינויים ותכלס מצטער שקניתי אותו אפילו הלוח אם מולחם למארז עצמו ולא ניתן להוציא אותו מהמארז כי זה מחשב מותג . מה שחשבתי לעשות זה לקנות לוח אם חדש ומארז חדש ולקחת את כל החומרה ולדחוף לחדש. יש לציין שחצי מהחומרה במחשב חדשה כולל כרטיס מסך , ספק כוח , דיסק קשיח הכל חדש ומשודרג. אני מתכוון להשקיע כרגע במארז ממש טוב שיחזיק לי לשנים ונכון לעכשיו לוח אם טוב וחדש שמתאים למעבד שציינתי . התקציב 400 ש"ח ללוח אם - מחפש משהו שמתאים לגיימינג ויש לו יציאות SATA 3 - הלוח אם אמור להספיק לשנתיים עד שאחליף מעבד למעבד מתקדם יותר וכתוצאה מכך גם אח…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by johava,

אז קניתי את המחשב הבא בנובמבר 2004 ולא היו לי איתו בעיות בחורף אבל עכשיו בקיץ ברגע שאני סוגר את החלון שנמצא מול המארז המחשב מתחמם לאחר זמן מה. מפרט: AMD Athlon 64bit 3200+ NEWCASTLE Epox EP-8KDA3J ADATA 2*512mb PC3200 ATI Radeon 9500PRO 128mb MAXTOR 80gb SATA Raidmax Scorpio 868+420W הקירור של המעבד הוא קירור סטוק עם הסטיק הטרמי שהיה על ההיטסינק, במארז יש שני מאווררים 80mm שמוציאים אוויר מאחור ואחד 80mm שמכניס אוויר מהדלת ולא יודע אם זה משנה אבל המאווררים של הספק כוח נמצאים בתוך המארז ומוציאים אוויר מתוך המארז דרך הספק החוצה. הטמפרטורה אתמול של המעבד הגיעה ל-61מעלות ואי אפשר היה לעבוד על המחשב בכלל אבל משום מה הלוח אם נשאר על טמפרטורה נורמלית של סביבות ה-40 מעלות. הרצתי א…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by wta,

מחליפה את הפנטיום D שלי בכזה, מה דעתכם עליו?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. קבלתי ביום שישי את המחשב ביום שישי... ורק עכשיו פניתי זמן להתקין עליו מערכת הפעלה... בינתיים לא התחלתי להריץ בדיקות אפילו.. רק לשחק FARCRY.. MSI P965 Platinum Intel CORE2 DUE E6400 OCZ GOLD KIT 1GB 667 MSI 7600GT WD SATA2 160GB התרשמות ראשונה שלי זאת ההתקנה המהירה מאוד מאוד (מאוד) של XP ושל המשחק... בגדול אין לי כל כך זמן להתעסק איתו.. אממ... \אני מקווה שהיה לי זמן היום להריץ לפחות 3DMARK 06.. נראה מה הוא נותן.. מעבד באמת מגניב ובינתיים זהו..

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לי יש I7 860 וכרטיס מסך 460GTX 1G ובמישחק METRO2033 המשחק לא זז חלק בכלל על הכי גבוהה לעומת זאת חבר שלי יש לו I5 2500 החדש עם 450GTS ולטענתו המשחק רץ על המקסימום חלק יש מצב שהמעבד הגרפי המובנה עד כדי כך עוזר? לי אישית זה נשמע הזוי!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by aquarius,

מישהו יכול להביא לי קישור אליה תודה רב הערה: אם זה לא קשור אז אני מבקש מהמערכת להעביר זאת להפורום הנכון תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום אני לא מבין הבדלים בינהם ??? אני יודע שזה 400 MHZ והשני 800+ אבל איך אני מרגיש בהבדל בפועל ? 1. איך אני מרגיש את ההבדל בין הזכרונות למשל DDR מול DDR2 ? 2. יש לי 2 GB RAM DDR אף פעם לא הגעתי ל-2GB אז למה אני צריך DDR2 ??? ולשם מה צריך DDR3 בכלל ???

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by NuXeR,

היי, אני מתלבט קשות לגבי לוח שמתוכנן להצטרף לחלקים שממתינים בביתי, רצוי להחליט היום .. גג מחר. המערכת שלי תכלול: Intel i7 3770K 16GB Gskill 2400mhz Radeon 7970 X 2 SSD וחשוב לציין גם שהיא תהיה מקוררת מים! מתלבט בין שלושת הלוחות: Gigabyte Z77X-UP7 Gigabyte Z77x-UP5 TH Asus Maximus V Formula לכל אחד יש כמה יתרונות / חסרונות אבל ההבדלים שמצאתי ממש קטנים מזעריים ואני לא מצליח להגיע להחלטה. אשמח אם תוכלו לסייע ! תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. AMD Athlon XP 1900+ Gigabyte 7VRX KT333 Samsung 256MB PC2700 Maxtor 60GB 7200rpm ATA133 נו, מה אתם חושבים? ניסיתי לבחור את דה בסט אוף דה בסט והכל ביחד עולה לי כ- 2600 שקל, לא רע נכון? זה משתי חנויות שונות באינטרנט. אבל אני כנראה אעשה שידרוג רק בעוד איזה חודש בערך ואז כנראה יהיה משהו יותר טוב ויותר זול בשוק...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. בהמשך לחדשה שפורסמה באתר: http://hwzone.co.il/news/1170866888/12562/ אם רכשתם את אחד מהלוחות המדוברים ונתקלתם בבעיה זה המקום לדבר. נשמח לשמוע האם התיקון עזר לכם או לא. שימו לב, אם נתקלתם בבעיה והתקנתם את התיקון, ייתכן כי תצטרכו לפרמט את הכונן ולהתקין את מערכת ההפעלה מחדש, על מנת להעלים את השגיאות שכבר נוצרו על גבי הכונן הקשיח. כך לדברי NVIDIA.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים