עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Walter Samuel,

בתור לוח בסיסי למערכת I5.. והאם הGIGABYTE GA-P55M-UD2 שווה את ההשקעה הנוספת?

2. הערה : במילה "משמעותי"אני לא מתכוון לזריקת כסף על לוחות מיוחדים להמהרה שעולים עשרות אחוזים יותר אבל נותנים שיפור ביצועים של אחוזים בודדים. מלבד השילוש אני חושב לרכוש את ה-TRUE EXTREME 120 ,אלא אם כן ישנו קירור שעדיף עליו במחירו (כ-320 שקל ). זיכרון 4 גיגה. עדיף לוח שתומך ב-USB3 SATA3 . לא מתוכנן SLI ,crossfire . אגב,יש עוד חנויות שעושות המהרה ובודקות את היציבות ותאימות כל הרכיבים באמצעות הרצת PRIME95 במשך 48 שעות כפי ש TMS עושים ? תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by newyork3,

שלום מתלבט בין 2 מעבדים 1.AMD 3700 ליבת סאן דייגו-1 קאש 3.AMD3800 כפול ליבה (3 מעבדי 3200) מבקש לקבל המצלצה ,נא להתייחס לכל הפרמטרים (טווח ארוך,יכולת עבודה ביישום אחד/2 ישמוים וכל מה שאתם יכולים) תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by lmlm,

השקת הקונרו שמקורה היה ב23 ביולי כנראה תיקח עד ה 27 ביולי. ולוח אם HIGH END Q965 יושק ב7 בספטמבר. מקור: http://www.digitimes.com/bits_chips/a20060629A2007.html

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. היי יש לי לוח מסוג אסוס p5ad2 delux הלוח עם קורוזייה עליו... רציתי לדעת אם ניתן להשיג היום לוח שיחליף את הקיים או שאני אצטרך לשדרג גם את המעבד והזכרונות ..... תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אז ככה, המפרט הנוכחי שלי הוא AMD Athlon 64 +3200 SOCKET 939 לוח אם - MSI K8N Diamond כ.מסך - MSI nVidia GeForce 7900GT 1GB של RAM ואני מתכוון לשדרג את המעבד ל AMD Athlon 64 +4600 Dual Core באותו סוקט.. רציתי לשאול אתכם מה דעתכם והאם אני ירגיש שיפורים משמעותיים.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. לשם שדרוג המחשב.. שאלה נוספת: האם אני יצטרך להחליף ספק? (נראה לי שיש לי 300W או 230W)

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. פרק א': לראשונה בהיסטוריה AMD מעבירה שעור לתלמידה אינטל. The New Athlon Processor: AMD Is Finally Overtaking Intel http://www.tomshardware.com/reviews/athlon-processor,121.html אני זוכר את התקופה הזו כאילו זה היה אתמול - כולנו יושבים מרותקים למסכים ולומדים את השחקן החדש בשוק בהשתאות ואדיקות, תוך פליאה, הכיצד הם הצליחו לעשות את הבלתי אפשרי. **זו היתה הפעם הראשונה עבורי, שלאחריה עברתי ממחשב מבוסס מעבד אינטל (Celeron 300A מומהר ל- 450mhz) אל מחשב מבוסס מעבד (AMD duron 800mhz) בשנת 2000. ציטוט מאמצע הכתבה שמספר את התמונה המעניינת אז, על הניסיון החפוז משהו מצידה של אינטל, לצמצם פערים כדי שלא לעשות…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום. פשוט אני סקרן לדעת , לדוגמא אם אני קונה היום לוח אם כלשהו Z68 , ובעתיד , כאשר כבר מעבדי Ivy Bridge יהיו בשפע בכל החנויות בארץ ואני ארצה לשדרג לאחד המעבדים האלו , האם תיהיה תאימות בין ה-Ivy Bridge ללוחות אם בעלי צ'יפסט Z68 של היום ? , או שהמעבדים האלו יהיו בעלי תושבת שונה ולא יתאימו ללוחות האלו שציינתי ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. יש לי כרטיס מסך -Gforc5700fx שני זכרונות קשיחים מסוג של IDE ועכשיו אני הולך לקנות: לוח אם , מעבד וזכרון פינמי. אז מעבד-חשבתי ללכת על AMD Athlon 64 bit וזכרון פנימי חשבתי ללכת על - Dual 512 DDRII 800Mhz וכל מה שאני צריך עכשיו זה לוח אם שיתאים לכל הרכיבים כלומר - גם לכרטיס מסך גם לזכרונות הקשיחים גם לAMD 64 וגם ל DDRII שאני קונה, יש כזה??? בבקשה תביאו לי את השם המלא שלו!... תודה רבה!!!!! (אם יש לכם הערות והארות לגבי המפרט הזה הם יתקלו בשמחה...)

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. היי רציתי לדעת איזה נותן בוסט יותר למישחקים , הQ8300 או הQ8400 ? כרגע יש לי E6500 שלא ממש חזק , האם Q8300 ישפר לי משמעותי? לא חושב על הQ9500 ,Q9400 . רוני

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Kaby Lake-G נראה כמו שיתוף פעולה מוצלח בין אינטל ל-AMD שמביא לשוק יכולות תחרותיות - אך בדורות הבאים ליבות ה-Vega עשויות להתחלף ביחידות שפיתחה אינטל במו ידיה לכתבה

13. קבלתי ביום שישי את המחשב ביום שישי... ורק עכשיו פניתי זמן להתקין עליו מערכת הפעלה... בינתיים לא התחלתי להריץ בדיקות אפילו.. רק לשחק FARCRY.. MSI P965 Platinum Intel CORE2 DUE E6400 OCZ GOLD KIT 1GB 667 MSI 7600GT WD SATA2 160GB התרשמות ראשונה שלי זאת ההתקנה המהירה מאוד מאוד (מאוד) של XP ושל המשחק... בגדול אין לי כל כך זמן להתעסק איתו.. אממ... \אני מקווה שהיה לי זמן היום להריץ לפחות 3DMARK 06.. נראה מה הוא נותן.. מעבד באמת מגניב ובינתיים זהו..

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Tal86,

שלום לכולם , כמיטב המסורת שלי ב10 השנים האחרונות אני מגיע אליכם לעזרה. אני מתכוון להתקדם מה i5 750 העתיק שלי ל i5 6600K הזיכרון יהיה Corsair vengence LPX 2400mhz CL14 8 gb אני רק צריך המלצה ללוח אם, אחד שתומך ותומך טוב באוברקלוקינג בלי יותר מדי משחקים (אפילו אוטומטי יהיה מצויין) כי אני לא מבין בזה כל כך. הקירור יהיה Syche grand kama cross 2 ברשותי כרטיס מסך R9 270X כמו כן ברשותי כרטיס קול של אסוס XONAR STX שדורש PCI EXPRESS x1 או משהו כזה התקציב הוא עד 900 ש"ח. כרגע השיקול שלי הוא לוח אם ASUS Z170-K

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Ashand,

שלום אני מחפש לקנות מעבד Intel Core i7-980X Extreme Edition 3.33 GHz Six Core Processor בתושבת 1366 לשדרג את ה i7 הישן...לא מוצא מחירים ״סבירים״ של יד שנייה...למישהו יש כיוון טוב או שרוצה למכור במחיר הוגן?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by manga05,

אני רוצה לקנות את הזיכרון הבא מלמיר : Frequency: 400MHz PC3200 Configuration : 64M x 64 (2 pcs) Module Bank : 2 Cas Latency : 2.5 ECC : non-Reg., no-ECC Component Per Module : 8/16 DRAM Configuration : Dual Channel Kit of 2 Part # : X32PB1GC25 LIFETIME WARRANTY והשאלה שלי אם זה SS/DS שימו לב שזה DUAL CHANNEL של שני 512mb - ולא ציפ אחד של גיגה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני ממש צריך את זה במקום לאפס את הביוס(שלא רוצה לעלות אחרי OC)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום כיום יש לי מעבד Q6600 עם 4G זיכרון DDR2 האם יורגש הבדל גדול והאם כדאי להחליף למעבד I3 עם 4G זיכרון DDR3 כמובן שיוחלף גם לוח אם-מבקש המלצה ללוח ":גיגהבייט" עם USB3 וSATA3 עם כרטיס מסך נמובנה ביציאות DVI וHDMI

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. בעבר (בעיקר בולדוזר וקודם לכן) כדי להוציא את המיטב ממעבדי AMD, מפתחים היו צריכים להפעיל אופטימיזציות מיוחדות ספציפיות למעבדים אלה והפער בין בנייה ספציפית למעבד ובין בנייה גנרית היה גדול למדי. תוכנות כלליות ומערכות הפעלה נבנו כמעט תמיד למעבד גנרי (המכנה המשותף לכל המעבדים). במעבדי אינטל הפער בין קוד ספציפי ובין קוד גנרי לא היה גדול אבל עבור מעבדי AMD הפער היה משמעותי. ברייזן התמונה השתפרה מאד. ברייזן 5 הפצת הלינוקס המהירה ביותר היא ההפצה Clear Linux שנבנתה ע"י אינטל עם אופטימיזציה ספציפית למעבדי אינטל. למרות האופטימיזציה הספציפית לאינטל ביצועי הרייזנים החדשים מעולים גם בקוד לאינטל. הנה כאן: https://www.phoronix.com/scan.php?page=art…

20. מעבד : CORE 2 DOU E6400 לוח אם : ASUS P5B DELUXE אני מחפש תחלופה לזכרונות מהדגם הזה : G.SKILL 800MHZ 2GB DUAL CHANNEL KIT PC-6400 PK 4-4-4-12 , ידוע לי שהזכרנות האלה יתנו אוברקלוק טוב במחיר יחסית שפוי , ידוע לי גם שבארץ יש עכשיו מחסור רציני בזכרונות DDR II , וכנראה גם בדגם שציינתי קודם , עכשיו אני צריך דגם מאותו טווח מחיר +- 100 שקל , קיט DUAL CHANNEL של שניי G , שמבוסס על שבבי PK או שבבים אחרים טובים לאוברקלוק , של חברה אחרת מG.SKILL אבל עדיין חברה טובה , מומלץ לציין שם דגם מדויק ... יש הצעול למישהו ?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. הנייד ההיברידי המתקדם זמין כעת בגרסת בסיס עם שבב מרובע ליבות מודרני - בזמן שגרסה כפולת ליבות זוכה לירידה במחיר לכתבה

22. Started by tinkerball,

אני מתייחס ללוחות הבאים: ABIT NF7-SL v2.0 ABIT NF7-S 1 למי מהם(אם בכלל) יש כרטיס רשת 2 מה ההבדלים בניהם 3 מי מהם טוב יותר ל-OC

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Nitro Viper,

המעבד שאני רוצה לשים על הלוח הוא AMD 2500 או 2600. אני לא יודע איזה לוח הכי כדאי לי לקחת הנה הלוחות: epox 8rda http://www.pch.co.il/docs/pd854726940.htm msi K7N2 Delta-L http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=436&MODEL=MS-6570 gigabyte 7N400L http://www.pch.co.il/docs/pd1540237954.htm המחירים של כולם שווים (בערך)

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני מעוניים במעבד I5 שיש לו GPU אני מעוניין בלוח אם די זול שתואם את המעבד ואני רואה שלרובם יש כרטיס מסך מובנה האם אני צריך אתזה?האם להימנע מלוח אם שיש בו כרטיס מסך משולב כי גםככה יש לי GPU במעבד עוד שאלה..אם יש לי מעבד עם GPU אני ממש לא צריך כרטיס מסך נפרד? אם אקנה כרטיס מסך נפרד ויש לי GPU במעבד זה יעזור לי? המחשב אמור לשמש בעיקר לפוטושופ ועריכה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים