מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
תחילתו הרשמית של עידן ה-DDR4 נמצאת ממש מעבר לפינה, ו-G. Skill לא ממתינה ומשיקה כבר עכשיו שני קווי זכרונות חדשים, בתדרי עבודה חסרי תקדים של עד 4GHz לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/זכרונות-ה-ddr4-החדשים-של-g-skill-מציעים-מהירויות/
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם המאוור של הצ'פט רועש האם ניתן לכבות אותו?????האם יגרם נזק ללוח<??
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כשנה וחצי שידרגתי את המחשב למעבד Q8300 לוח אינטל ,וזכרון 2G בתקציב מכובד.ורק לאחר שגיליתי את הפורום הנפלא הזה הסכלתי והבנתי שהמוכר רוצה למכור מה שטוב לו ולא מה שיותר משתלם ללקוח.בתקציב יכלתי לקנות מערכת הרבה יותר טובה ומשלמת. כיום אני רוצה לעשות את הבכירה הנכונה שתתאים לצרכים שלי ופה אתם ידידי נכנסים לתפקיד מה שיעבור למחשב החדש זה: ספק של Enermax 450W (לא ג'ינארי) מארז-לא יודע אבל הוא איתי כבר 4 שנים וסה"כ סירקולציה טובה ורחב. דיסק קשיח wd 1tb (לא זוכר דגם) כרטיס מסך gts250 כעת אני רוצה לשדרג לוח אם,מעבד,וזיכרון כמובן. מעבד-עדיפות לסדרת ה-I בתושבת 1366. לוח-לא מבין גדול אבל אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד חשוב שיתמוך,ו4 חריצים לזכרונות(אם נכנס לתקציב…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
512 מגה. האם כדאי שגם הוא יהיה של A-DATA, או שלא משנה החברה ? בנוסף, 2 הסטיקים הקיימים הם PC3200, האם כל זכרון שהוא DDR 400 מתאים, או צריך שיהיה כתוב עליו PC3200 ?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרשימה כוללת את הדגמים האלה 3.20 GHz, 3.20F GHz, 3.40 GHz, 3.40F GHz 3.60 GHz, 3.60F GHz. 3.80F GHz מה שנשאר כרגל זה רק סדרת ה6XX ומעבדי הdual core וגם הee http://www.digit-life.com/news.html?116468#116468
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי לפטופ Lenovo g570 עם מעבד Intel b940 ו - 4 גיגה זיכרון שתומך ע"פ האתר של Intel עד 16 גיגה זיכרון מסוג DDR3. אני מבקר בתאילנד בקרוב והמחירים של הזכרונות שם ממש נמוכים. יש טעם לרכוש 16 גיגה זיכרון? המעבד ינצל את כל הזכרון? או להסתפק ב8? תודה רבה על העונים.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך לוח אם. בדקתי באתר של גיגהבייט וגם ה GA-965P-S3 REV3.3 תומך בFSB 1333. ההבדל בין ה DS3 REV3.3 ל S3 הוא 50 ש"ח ואני לא מתכנן אוברקלוק, האם כדאי להשתמש בחמישים ש"ח האלו למשהו אחר או לקנות DS3?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר הרבה מחשבה בבחירת (וקריאת חומר בנושא) לוחות אם החלטתי ללכת על ASRock Z68 Pro3 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=528_724_1259&products_id=15661 שמחירו היה 644 ש"ח. אך לאחר שהחלטתי להזמין גיליתי לפתע כי המחירו קפץ ל702 ש"ח. עכשיו אני בהתלבטות האם כדאי להוסיף עוד 60 ש"ח וללכת ללוח אם GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=528_724_1259&products_id=15853 שעל פניו נמצא כבר בקטגוריה אחרת? מה אתם אומרים? האם כדאי או להשאר עם ASROCK?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום על איזה זכרונות אתם ממליצים 2GX2 עם תזמונים טובים, אני לא הולך לעשות OC לזכרונות. איך G.SKILL נחשבים?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לשם השוואה לפני כשנתיים היו על כ 8%. מפתיע מישהו?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! השתחרר לי סכום כסף סביר לשדרוג המחשב. ורציתי לקבל חוות דעת איפוא כדי להשקיע את הכסף, שיתנו דחיפה טובה למערכת. השימוש העיקרי הוא פוטושופ. ועיבוד תמונה. לוח אם ASUS P5WD2 הרגיל, לא תומך קונרו. מעבד D930 עובד כרגע על 4.2 יציב כסלע כבר חצי שנה. זכרונות 667 "פושטים" עובדים עד 720-740. 2* SCSI 10K RPM 72GB בRAID לקבלת מהירות. אני עוד לא יישמתי את הרייד אבל זה בתכנון קרוב. ואני הולך על הרייד לקבלת ביצועים, כי אני לא מפחד מאיבוד מידע כל כך. מסך 22'' HP P1230 עכשיו מה הייתם ממליצים בהשקעה של 2000 - 2500? אופציה א' להחליף לוח ומעבד, ולהישאר עם הזכרונות הקיימים. שזה אומר לוח P5B DELUXE ומעבד E6400 שיגיעו בבאס 360 לתדר 2900 +-. מחיר בערך 2300. אופציה ב', להשקיע בהרחבת הזכרון ל4…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, איזה לוח אם אתם ממליצים למעבד הזה? בהתחלה המליצו לי על GIGABYTE B450M DS3H אך אמרו לי שהוא לא מספיק טוב למעבד והמליצו לי על GIGABYTE B450 AORUS ELITE אשמח לעזרה בנושא.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי היום מחשב באייבורי וכשבאתי הביתה שמתי לב שהזיכרון במיפרט הוא DDR3 1066MHZ ולא כמו שחשבתי במהירות של 1333 האם שווה לי לבטל את העיסקה ולקחת מחשב אחר עם זיכרון במהירות של 1333. או להשאיר את העסקה על כנה כי אין כל כך הבדל? אני רוצה לציין שאינני מתכוון לשחק במחשב. מערכת ההפעלה תיהיה XP ובעתיד אני אתקין עליו WINDOWS 7. הלוח אם הוא GA-MA785GMT-UD2H AM2 AMD GIGABYTE ומעבד הוא ATHLON II 620 Q.C AM3 AMD
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מחשב חדש ובו מורכב לוח GA-K8NS ומעבד SEMPRON 3000 64 BIT על הלוח רשום שהוא תומך במעבדי SEMPRON ו ATHLON 64 אבל כשאני נכנס לסיסטם של המחשב אני רואה שהוא מזהה את המעבד כ 3000+ אבל לא כתוב 64. בביקור באתר של GIGABYTE ראיתי שהלוח הזה לא תומך בSEMPRON 64. העניין הוא שברשימת המעבדים שלהם אין בכלל את המעבד הזה, מעבדי 64 יש להם רק ATHLON. אז האם זה בסדר שזה ככה והוא עובד על 3000, או שהלוח הזה לא מתאים למעבד שלי וצריך להחליף אותו? מה בכלל ההבדל בין סמפרון רגיל לסמפרון 64 ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אפשר לראות את המפרט שיש לי עכשיו בצד. אני רוצה להחליף רק לוח-מעבד-זיכרון לעבודה עם לייטרום ופוטושופ בעיקר. חשבתי על הכיוון של phenom x6 כלשהו עם 8 ג'יגה ראם ולוח נחמד (עדיף שיתן גם יכולות OC). התקציב שלי הוא +- 400 דולר ואני יכול לקנות מכל חנות ששולחת את הציוד לארה"ב. עד עכשיו היה לי ניסיון רק עם newegg ו- amazon. השאלה היא האם כדאי לחכות לבולדוזר של AMD או שחרור של אינטל או פשוט לקנות עכשיו כי לא יהיה הבדל משמעותי? אשמח אם תמליצו לי על שילוש לפי הדרישות שהבאתי. תודה, לירן.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, איזשהוא חלק שמהדק את חלק הקירור, אל המעבד, נשבר, ומאז המחשב נדלק רק אם אני משכיב אותו ושם עליו שני אבני שיש מאוד כבדים. (ככה אני עובד כבר עם המחשב חודשיים). כמובן שזה לא עסק, וכבר נשבר לי הכרטיס מסך החדש שלי כי האבן נפל עליו. הבעייה היא שאין לי כרגע כסף להחליף את המעבד, לכן אודה מאוד למי שיכול להפנות אותי לחנות שמוכרת חלקים כאלו, (באיזור ירושלים עדיף..) או לאיזשהוא פיתרון אחר. המעבד שלי הוא ATHLON 64 3000 והבנתי שקשה להשיג את החלקים שלו?
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם יש לי לוח אם ישן ללא HDMI האם אני יכול להעביר דרך כרטיס המסך HDMI? או שאני חייב שגם לוח האם יהיה עם HDMI?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא הייתי בטוח אם לפתוח thread פה או במפרטי מחשב, אז פתחתי בשניהם אני מתכנן לקנות מחשב חדש לאחי. התוכנית כרגע היא לקנות AMD X2 3800 והחליף עם ה-athlon64 3200 שלי. בנוסף לשים לעצמי זכרונות טובים יותר ולתת לו את שלי. בקיצור - לשדרג את שלי על הדרך... בניתי מפרט ב-5k. אני לא זקוק להמלצות לגבי החלקים עצמם, למעט זכרון 2x512 עם תזמונים נמוכים (בסביבות 800 ש"ח) השאלות העיקריות שלי הן: האם לרכוש את המחשב כבר עכשיו, או לחכות לתושבת AM2 ... (מבחינת ביצועים) אם אני מחכה ל-AM2, יהיה לי קצת יותר קשה לעשות את ההחלפות (כמובן שה-AM2 יבוא למחשב שלי - לוח+מעבד+זכרון. וחבל כי יש לי אחלה לוח SLI כרגע) * אז מתי בעצם נראה בישראל את הצ'יפסט החדש? * האם תוספת הביצועים שווה את הזמן שצריך לח…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה משהו מיפן בדק שני מעבדי Clovertown (שני מרובעי ליבה) בלוח Supermicro לעוד בדיקות: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=111251 Clovertown הוא מעבד לשוק השרתים
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ! שמעתי ש: AMD מתחמם מאוד, אבל יותר מהיר ממעבד פנטיום מקביל. יותר אמין ( כל אחד אומר משהו אחר..) פחות מותאם לתוכנות ולמערכת הפעלה. בקיצור , מה דעתכם ? מה עדיף ? אני מתייחס רק ל 32 ביט. אם אפשר להתייחס גם למחיר תודה , עידו
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תהנו: http://www.2send.us/uploads/70621fea39.ppt אני לא יודע עד כמה זה אמין שהם משווים אותם ל 3800 של AMD, אבל יוצא שה E2140 יותר חזק ממנו תמיד.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני ממש לא יודע מה לבחור פה או E8400 שממש מהיר ונותן ביצועים טובים במשחקים או Q6600 שיותר איטי אבל עובד יותר טוב עם תוכנות ויותר בטוח לעתיד ואם אני הולך על מרובע-ליבה, אז עדיף כבר להשקיע בQ9300? תודה רבה לעוזרים בבלבלה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב יש לי שאלה: מה קובע הGHZ במעבד? האם הוא משפיע על הביצועים בצורה משמעותית? לפי מה קובעים את ביצועי המעבד? ואיזה מעבד יותר טוב: E6750 או Q6600 והאם זה נכון שהQ6600 מורכב משני E6600?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לרכוש בתקופה הקרובה זיכרון בנפח 16 ג'יגה. החלטתי ללכת על זכרונות של Corasir בתצורה של 4x4 ובמהירות 1600 מסדרת Dominator Platinum. רק שיש משהו שלא ברור לי. Corsair לא מוכרים בסדרה זו ערכות של 4x4 במהירות 1600, אך לעומת זאת הם כן מוכרים 2x4, כך שאם אני רוכש את זה פעמיים אני מגיע לנפח של 16GB. אני בטוח שאפשר לרכוש 2 ערכות של 2x4 והעניין יעבוד, אך האם אני מפספס פה משהו ותיהיה פה איכשהו פגיעה בביצועים ? כמה יתרון יש בכלל לערכול של 4x4 ? ואם אין, למה CORSAIR לא נותנים מראש את האפשרות של 4x4 במהירות הזאת אם ניתן לרכוש פעמיים 2x4 ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות לוח אם בשביל מעבד Intel i5 4590 [מתוכנן לקנייה עם לוח האם, אם יש המלצות טובות יותר למעבד עד 1100 ש''ח אשמח לשמוע] ומתוכנן לשבת עליו כונן SSD, בנוסף לכונן HDD. בחיבורים דרוש לפחות USB 3 אחד, ורצוי מעל 4 חיבורי USB 2. אני מעדיף ממש להימנע מלוחות שעדין משתמשים בגירסה USB ישנה מ2. כמו כן, דרושה אפשרות לחבר אליו מערכת רמקולים 5.1 (אלא אם כן, רצוי לקנות כבר כרטיס קול בנפרד?) אם יש משהו שרצוי להשקיע עליו יותר (נניח, שבעתיד הוא יתמוך בדברים נוספים) אשמח לשמוע, אם כי הסכום הזה די קשיח. תודה מראש לחברי הפורום.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-