מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש לקנות לוח אם בשביל מעבד Intel i5 4590 [מתוכנן לקנייה עם לוח האם, אם יש המלצות טובות יותר למעבד עד 1100 ש''ח אשמח לשמוע] ומתוכנן לשבת עליו כונן SSD, בנוסף לכונן HDD. בחיבורים דרוש לפחות USB 3 אחד, ורצוי מעל 4 חיבורי USB 2. אני מעדיף ממש להימנע מלוחות שעדין משתמשים בגירסה USB ישנה מ2. כמו כן, דרושה אפשרות לחבר אליו מערכת רמקולים 5.1 (אלא אם כן, רצוי לקנות כבר כרטיס קול בנפרד?) אם יש משהו שרצוי להשקיע עליו יותר (נניח, שבעתיד הוא יתמוך בדברים נוספים) אשמח לשמוע, אם כי הסכום הזה די קשיח. תודה מראש לחברי הפורום.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת (לידע כללי). תודה רבה מאוד מראש .
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לשם השוואה לפני כשנתיים היו על כ 8%. מפתיע מישהו?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 1700 שקל למעבד ולוח אם אשמח אם תציעו לי.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את המערכת שלי לגימינג יותר כבד ולהחליף כרטיס מסך כרגע יש לי 6870 HD ואני רוצה לעבור רמה אחת מעל ל 270X או GTX 760 הבנתי שהמעבד שלי קצת חלש I3 2120 ואני צריך מעבד חדש או I5 או I7 התקציב 1000-1100 ₪ עבור מעבד השאלה זה סדרה גבוהה בI5 או נמוכה בI7 אני צריך גם המלצה ללוח שיהיה FULL ATX עם כל הפצירים והיתי רוצה להבין למה H או Z 87 הם טובים יוותר לגימינג מציפסטים אחרים אחרי שראיתי שהרבה חברות מכניסים פיצרים לגימרים רק מהציפסטים האלה ומעלה ? והרבה גימרים בוחרים אותם והתקציב ללוח הוא500 ש"ח בקצרה מה הלוח המושלם לגימינג ב 500ש"ח ? שהיה FULL ATX עם הכנה לCROSSFIRE ומה מעבד שצריך להיות עליו כדי שיתמוך בכרטיסים ברמה הגבוהה תודה את הכל אני רוכש באילת
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד 2000 שקל - ברור שעדיף פחות - איזה יצרן ודגם נחשב טוב ? יש כל כך הרבה אפשרויות....... PDP PDC2G3200LLK 2GB (2*1024MB) DDR 400MHz Patriot Dual Memory ? Corsair TWINX2048-3200 2048MB (2x1024 ? CORSAIR XMS 2GB (2 x 1GB) 184-Pin DDR SDRAM Unbuffered DDR 400 (PC 3200) ? Twinmos 1024Mb DDR 3200 *2 ? זול בהרבה מהאחרים..... ועוד הרבה אופציות..... GEIL PQI OCZ וכו' וכו' OC מתוכנן - כן אבל לא רציני. אשמח לשמוע.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר צוין שנצטרך ספק של 480W.. מה עוד חוץ מזה? איזה מעבד וזכרון?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לברר משהו נגיד יש איזשהו לוח אם עם 2 כניסות USB (כמו שלי) ז"א אמפשר לחבר 2 התקנים שעובדים דרך USB. נגיד סורק ועכבר. עכשיו מהירות ה USB 1.1 היא 12 MBIT אבל אם נגיד אני מחבר 2 דברים אז המהירות תתחלק? אני מתכוון נגיד חיברתי מודם כבלים ומדום ADSL שעובדים דרך USB. אז אף אחד מהם "לא יקבל" את ה12 MBIT של הUSB כי זה מתחלק ?
-
שלום לכל מי שקורא את ההודעה ואולי יוכל לעזור לי גם... צריך לדעת כמה שווה ה-Intel Pentium 4 2.53GHz (Intel i875p-ICH5) אז בבקשה מי שיודע ויוכל לעזור לי אני מאוד ישמח.... תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי כמה שאלות בקשר ללוחות אם ואני ישמח אם מישהו יהיה סבלני ויעזור לי 1. בכללי איזה לוחות יותר טובים למעבדי אינטל ג'יגהבייט או אסוס ? 2. אני רואה שיש הרבה לוחות שיש עליהן כרטיסי מסך ורציתי לדעת אם כדאי לקחת לוח כזה < ( שיהיה רק רסירברי אם הכרטיס המסך הרגיל ידפק ,ובמקום לשבת כמה ימים בלי מחשב עוברים למובנה ?) 3 . יש לוחות עם תדר 1333 ואחרים עם 2200 , זה משנה כך כך ? אמנם יש זכרונות בהרצים האלה אבל המעבדים יש להם את המהירות הזאת למשל I7 ? 4. לבדוק את מעבד מסוים ואני רואה Max Turbo Frequency 3.6 GHz וה Clock Speed 2.93 GHz הכוונה שזה מסוגל או המקסימום אחרי אוברקלוק ? ומה זה Intel® Turbo Boost Technology ומה הקשר בינו לבין Max Turbo Frequency 3.6 GHz ? …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים. אני בונה מחשב לבן. לא מעניין אותי ביצועים ובטח שלא החומרה הכי חדש (אבל לא משהו ענתיקה...) וגם לא משנה לי אמד או אינטל. מאוד חשוב לי שהכל יהיה לבן כי זה מחשב לSHOW. אני מחפש לוח אם לבן. רוב לוחות האם שאני רואה הם בכלל לא לבנים אלא לוחות רגילים שחליפו להם את כל הכיסויים בכיסויים לבנים (או כסופים). זה לא באמת נחשב לבן. ראיתי לדוגמא את הלוח הזה. יש בו המון אלמנטים לבנים כולל הPCB עצמו ואפילו כמה סלוטים. למרות שדווקא הסלוטים שצבועים בלבן הם הסלוטים שיהיו מאוכלסים בחומרה והסלוטים השחורים ישארו פנויים ככה שיראו את השחורים... בנוסף, ראיתי את הלוח הזה שהוא אומנם לוח רגיל אבל יש לו כיסוי יעודים שהופך אותו לא רק ללבן אלא גם מאוד נקי. השאלה ש…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התדרים בסיס של אינטל מאוד נמוכים 2.5GHZ והתדרים בסיס של AMD גבוהים משמעותית 3.5GHZ R5 וכו' השאלה אם זה לא פוגע בביצועים משחקים שהתדרים של אינטל הבסיס כל כך נמוכים ? יש מלא משחקים שאוהבים תדר גבוה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
מצטער על השאלה העצלנית הזאת, הייתי בודק אבל הכל מפורק כרגע לכמה מודים שאני עושה כדי להמשיך אני צריך לדעת אם מספיק רק להוציא את הג'מפר, לחכות כמה שניות ולהחזיר בלי לשים אותו על פינים 2-3? מישהו יכול לבדוק לי אולי אם זה מאפס לו? תזכרו, רק להוציא ולהכניס, לא להוציא להעביר ולהחזיר תודה רבה 8)
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי מבין הלוחות הכי משתלם מבחינת : מחיר/OC/STOCK/פיצ'רים/יציבות/ביוס תגובות למבינים בלבד! חשוב ביותר כל הלוחות נעים בין 480שח ל530שח מה הכי משתלם?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. שמעתי איפשהו , אולי אפילו פה באתר שללוחות האם של Gigabyte לאחרונה יש אילו בעיות עם מערכת החשמל שלהם , שהיא לא יציבה או משהו כזה , אז רציתי לדעת האם זה נכון או שלא קיים דבר כזה , וגם רציתי לדעת האם אין שום בעיות בולטות גם בלוחות האחרונים של ASrock ו-Asus , האם אצליהם הלוחות בסדר ? לי יותר חשוב לדעת על ה-ASrock מכיוון שאני השבוע כנראה קונה אחד . תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מעבד יותר מהיר I7-2630 או I7-2675 מבחינת הנתונים היבשים ה I7 2675 אמור להיות יותר מהיר אבל ראיתי טבלה שנראה משם לא כך ולא נראה לי הגיוני http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core+i7-2675QM+%40+2.20GHz
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
זוכרים שקנתי מחשב המכור מציע לקחת מעבדי אינטל במקום AMD 3500 הוא אמור שיש פגם ביצור או משהן הוא הראה לי בזה אתר אחד אצלו AMD 3500 היא סדרתה דפוקה יש משהו בדבריו להחליף? ותעשו לי טובה שלחו לי מבחני ביצועים של AMD מול אינטל תודה
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני לא מבין הבדלים בינהם ??? אני יודע שזה 400 MHZ והשני 800+ אבל איך אני מרגיש בהבדל בפועל ? 1. איך אני מרגיש את ההבדל בין הזכרונות למשל DDR מול DDR2 ? 2. יש לי 2 GB RAM DDR אף פעם לא הגעתי ל-2GB אז למה אני צריך DDR2 ??? ולשם מה צריך DDR3 בכלל ???
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני ממש לא יודע מה לבחור פה או E8400 שממש מהיר ונותן ביצועים טובים במשחקים או Q6600 שיותר איטי אבל עובד יותר טוב עם תוכנות ויותר בטוח לעתיד ואם אני הולך על מרובע-ליבה, אז עדיף כבר להשקיע בQ9300? תודה רבה לעוזרים בבלבלה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם,אני עומד לרכוש מעבד רייזן 5 2600X , עם לוח אם gigabyte ax 370 gaming 3 הבנתי שעדיף לי לרכוש זכרונות ראם עם צ"יפ b-die של סמסונג שהוא הכי מתאים למעבד אני לא מוצא איך לאתר את הצ"יפ בחנויות ה PC,מצאתי כמה דברים ברשת כמו זה את המחשב כנראה ארכיב ב TMS אך אני אל מוצא זיכרון מתאים במחיר שפוי עם הצ"יפ B-DIE מישהו אולי יכול לייעץ לי איזה זכרון של איזה חברה יתאים למעבד ככה שינצל את כל המהירות,אני מחפש 2933 MHZ או 3200 MHZ ,תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי אפשרות לרכוש זכרון מ-BestBuy דרך מישהו שמבקר בארה"ב. סיננתי את זכרונות ה-16GB שלהם והגעתי ל-2 תוצאות הכי זולות עם דירוגים טובים: Corsair - Vengeance CMZ16GX3M2A1600C10 PNY MD16384KD3-1600-X9 וזה העמוד הכללי מסודר לפי מחירים, למקרה שצריך. נראה של-PNY תזמונים נמוכים יותר, אבל לקורסייר מהירות כללית גבוהה יותר (לפי ביקורות). לא הכי מבין בתחום, אשמח לעזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה לוח אם חדש ASROCK Z77 Fatality http://www.asrock.cn/mb/overview.asp?Model=Fatal1ty%20Z77%20Professional עם מעבד I7 3770K. האם אני יכול להשתמש בזכרונות הישנים שלי? OCZ OCZ3RPR1866LV6GK 8-8-8-28 (3x2048)MB 1866MHz DDR3 Reaper Triple Channel Memory set יש לי 3 סטיקים של 2 ג'יגה כל אחד והלוח החדש הוא לא triple channel אם אני ישים את שלושתם הם יעבדו כ- single channel עד כמה זה קריטי?? אגב הם 1.65V ול-Sandy Bridge ממליצים 1.5V צריך את המלצתכם, לקנות זכרונות חדשים?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך לקנות מעבד של אינטל המחשב יהיה מיועד למשחקים חדשים(עם גרפיקה גבוהה) אפשר לומר שאני מעוניין במעבד לטווח של כשנתים בלי צורך להחליף חשבתי על Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray אשמח לקבל ביקורת או המלצה על מעבד אחר עד מחיר 900 ש"ח כמו כן אני גם מתכוון לקנות 4g זיכרון ולוח אם שיתמוך בכל זה אבקש המלצה למפרט (אני מעוניין במעבד אינטל ולא AMD) איני יודע באיזה רזולוציה אני אשחק (עוד לא נכנסתי לזה) גם מסך אני מכוון לקנות - "24 (עוד לא החלטתי איזה) התקציב 800 ש"ח בערך * כרטיס מסך יש לי של Geforce 9800GT 1G תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו אמר לי שכן. נשמע לי קצת מופרך. יש לי E8400 ובזמנו עברתי על כל המפרטים של המעבד הזה, של E8500 ושל עוד כמה מעבדים. לא מצאתי הבדל משמעותי בין שני המעבדים הנ"ל (למעשה אני הצלחתי למצוא רק הבדל אחד, מהירות שעון של 3.16 לעומת 3, וזה לא משמעותי כלל וכלל). מה דעותיכם?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-