עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כל הזמן פאנבויז כאלה של AMD טוענים שהתמיכה של האתלון ב64 ביט הרבה יותר טובה משל מעבדי אינטל כולל קונרו האם זה נכון?

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ASTR4L,

נכנסתי לאתר של ASUS לעשות עידכון לביוס ותראו מה מצאתי.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by HingedEmu2,

שלום, בטעות לחצתי על כפתור שרשום עליו memok בלוח אם ועכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב המסך לא מכיב ואחרי 10-15 שניות המחשב מכבה ומפעיל את עצמו מחדש (וככה חוזר על עצמו כל הזמן). בשביל מה הכפתור הזה? ניסיתי ללחוץ עליו שוב כדי לבטל אבל שה לא תיקן את הבעיה... תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ToMeRv32,

שאלה קטנה - האם יכול להיות שסלוט זכרון נפגם בגלל ספק ג'נרי? כי יש לי ספק ג'נרי וסלוט זכרון שהפסיק לעבוד בשלב מסויים בחייו של המחשב הצעיר שלי אני מדבר על החיבור עצמו, לא על כרטיס הזכרון.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by YOU123,

זוכרים שקנתי מחשב המכור מציע לקחת מעבדי אינטל במקום AMD 3500 הוא אמור שיש פגם ביצור או משהן הוא הראה לי בזה אתר אחד אצלו AMD 3500 היא סדרתה דפוקה יש משהו בדבריו להחליף? ותעשו לי טובה שלחו לי מבחני ביצועים של AMD מול אינטל תודה

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום אני לא מבין הבדלים בינהם ??? אני יודע שזה 400 MHZ והשני 800+ אבל איך אני מרגיש בהבדל בפועל ? 1. איך אני מרגיש את ההבדל בין הזכרונות למשל DDR מול DDR2 ? 2. יש לי 2 GB RAM DDR אף פעם לא הגעתי ל-2GB אז למה אני צריך DDR2 ??? ולשם מה צריך DDR3 בכלל ???

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. 512 מגה. האם כדאי שגם הוא יהיה של A-DATA, או שלא משנה החברה ? בנוסף, 2 הסטיקים הקיימים הם PC3200, האם כל זכרון שהוא DDR 400 מתאים, או צריך שיהיה כתוב עליו PC3200 ?

8. Started by Belgid,

שלום חברים, יש לי אפשרות לרכוש זכרון מ-BestBuy דרך מישהו שמבקר בארה"ב. סיננתי את זכרונות ה-16GB שלהם והגעתי ל-2 תוצאות הכי זולות עם דירוגים טובים: Corsair - Vengeance CMZ16GX3M2A1600C10 PNY MD16384KD3-1600-X9 וזה העמוד הכללי מסודר לפי מחירים, למקרה שצריך. נראה של-PNY תזמונים נמוכים יותר, אבל לקורסייר מהירות כללית גבוהה יותר (לפי ביקורות). לא הכי מבין בתחום, אשמח לעזרה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני קונה לוח אם חדש ASROCK Z77 Fatality http://www.asrock.cn/mb/overview.asp?Model=Fatal1ty%20Z77%20Professional עם מעבד I7 3770K. האם אני יכול להשתמש בזכרונות הישנים שלי? OCZ OCZ3RPR1866LV6GK 8-8-8-28 (3x2048)MB 1866MHz DDR3 Reaper Triple Channel Memory set יש לי 3 סטיקים של 2 ג'יגה כל אחד והלוח החדש הוא לא triple channel אם אני ישים את שלושתם הם יעבדו כ- single channel עד כמה זה קריטי?? אגב הם 1.65V ול-Sandy Bridge ממליצים 1.5V צריך את המלצתכם, לקנות זכרונות חדשים?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. לאחר שמיקרון הכריזה על זכרונות DDR5 חדשים בנפחים שלא היו קיימים בשוק עד כה - MSI מזדרזת להיות הראשונה שמאמצת אותם עבור לוחות האם המודרניים שלה, הן במסגרת מעבדי אינטל והן במסגרת מעבדיה של AMDלכתבה

11. Started by shashax,

Intel-775 P4 3.0Ghz 800Mhz Fsb 1Mb Chache -מעבד Intel Glen Rid with lan 10/100 DDR 400 -לוח אם ברוב המפרטים פה נמנעים בכלל מלהזכיר את אינטל- למה? איך אלה לעומת דגמים של AMD? (פשוט קיבלתי העצת מחיר שהכל טוב בה- חוץ מזה ולא הייתי בטוח אם זה בסדר) תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Joshua_G,

האם ההבדל בביצועים מצדיק את ההפרש במחיר? (מדובר במחשב לערכית ווידיאו מקצועית, בתקציב לא מקצועי).

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by yair_gobani,

שלום לכולם חבר שלי מחפש לוח אם שיתאם לסלרון 1100 שלו. הוא לא עושה אובר קלוק מצאתי בksp לוח של ABIT VH6T האם הוא טוב בתודה מראש יאיר

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ToMeRv32,

המעבד: Intel i5 760 2.8GHz Quad Core באתר של אינטל כתוב שאין אפשרות Hyper Threading במעבד, אבל בSpeccy כתוב שיש וזה פשוט לא פועל אצלי.. כמובן שלא חשבתי לסמוך על Speccy יותר מאשר על האתר של אינטל, אבל אחרי כמה חיפושים גיליתי את ההשוואה הזו: http://www.anandtech.com/show/3871/the-sandy-bridge-preview-three-wins-in-a-row/9 ואני אצטט שורה: "With Hyper Threading enabled, the Core i5 2400 is actually dangerously close to the 6-core 980X." פה נאמר של i5 2400 יש Hyper Threading, אבל גם בדף שלו באתר של אינטל כתוב שאין את זה.. (http://ark.intel.com/products/52207) איך אני יכול לבדוק ובמקרה שכן להפעיל את הטכנולוגיה המתקדמת הזאת גם במעבד שלי? : וקראתי גם שWindows 7 מותאמ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. החלטתי לשדרג את המחשב שלי ואני מתלבט בין שני הלוחות הנ"ל. המחשב הולך להיות לשימוש כללי (אינטרנט, אופיס, הורדות וכדומה) וצפייה בסרטי HD לאחת מהלוחות הנ"ל אני הולך לחבר מעבד i5 2500k ורציתי לדעת מה עדיף. אני קונה מפנדה וההפרש מחירים ביניהם הוא קטן (35 ש"ח יותר לGB). תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by shimi5231,

המעבד שלי מתחמם מגיע ל 70 מעלות ונכבה P4 זה הלוח: http://www.epinions.com/review/pr-Mi...t_174638730884 המעבד INTEL P4 2.4G עכשיו יש לי 2 שאלות.. אחרי שבדקתי שהמאוורר של המעבד מסתובב מספיק מהר (2500 RPM) ואחרי שבדקתי שאין אבק על הצלעות קירור ועל המחשב בכלל והמאוורר של המארז עובד כמו שצריך אפשר להסיק שהמעבד עשה את שלו וצריך להחליף אותו או שיש עוד משהו?? אם אפשר להבין שהמעבד באמת נהרס איזה מעבד אחר במחיר זול אפשר לשים במקומו? חשבתי על: Pentium Dual Core Intel Celeron E3400 Tray Intel Core 2 Duo E7500 Tray זה פחות או יותר הרעיונות.. אין לי מושג אם זה יתאים ומה קורה פה אבל חבר'ה אני בלי מחשב וזה קשה תעשו מאמץ לעזור לי! מודה לכם מקרב לב : !

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz CL5 TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ה TWINMOS יקר ב 40 ש"ח מה GSKILL אבל יש לו 2 סטיקים של ג'יגה במקום 1 של 2 ג'יגה... מה כדאי?!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by vourt,

הי, האם הלוח של Asus P8Z77-V מומלץ למערכת למטרת Gaming שכוללת מעבד 3770K וכרטיס מסך יחיד ATI 7970? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אינטל ב-Computex 2019: הנה הם מעבדי דור 10 הננומטר שיושקו כבר הקיץ למחשבים הניידים קלי המשקל - הכירו את Ice Lake לכתבה

20. היי, אני מתכוון לקנות לוח אם בקרוב והוא יהיה כנראה ה ASUS P5K-E אני לא סגור על זה, אבל, השאלה אם עדיף לי בכלל לחכות את החודש כדי לקנות לוח X38 רק כמה דברים חשובים יש לי זיכרנות DDR2 האם ייצאו בסוף לוחות שעובדים עם DDR2 ? והאם תיהיה בעיה של תאימות ל 6600GT שלי בגלל ה PCIE2.0 ? האם בכלל שווה לחכות ללוח כזה והוא יכנס לי במסגרת התקציב ? תודה.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היי, בקרוב אני קונה מחשב חדש ואני קונה איתו 3GB (לא 4 בגלל ה XP). אני רוצה זיכרון של 3GB בתדר 800MHz. שיתאים למפרט הנ"ל: E8400 3.0GHz Box. ASUS P5Q PRO. ATI 4850HD 512MB. PC Power ULTRA-QUIET 610W. ושיעמוד ב OC וCF (אם זה משנה גם). שיעבוד טוב על קרייסיס כמובן =]. תודה רבה.

22. רציתי לדעת מה ההבדל בינהם ומה עדיף לעריכת וידאו

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Gigabyte GA-H55M-USB3 Gigabyte GA-H57M-USB3 Gigabyte GA-H55M-USB3 Gigabyte GA-P55-USB3 מה אומר ה-M, מה ה-H, מה ה-P ומה ההבדל בין 55 ל-57?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by idank,

מה דעתכם על הלוח הזה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים