מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
מה מושלם למערכת שמתפקדת למשחקים ולצפייה בסרטים...? ??? בנוסף יהיה טוב לדעת במה הוא מתפקד בצורה הטובה ביותר.(כל אחד מה CORE שכתבתי .) בנוסף איזה הבדל יש בין Socket 939 ל Socket 754?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה מהלוחות הבאים עדיפים לי? דבר ראשון הכי חשוב שהוא יהיה יציב שמעתי שלג'יגה בייט יש לא מעט בעיות. דבר שני שיהיה אופציה לשדרוג עתידי למרובע ליבות דבר שלישי שיתאים ל OC עתידי כשהמחשב יתחיל לפגר. המפרט יכלול E6300 כרטיס גרפי 8600 שיצא בקרוב ג'יגה או שניים זיכרון 667. מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לעשות CF של HD4850 האם אפשרי לשים שני כרטיסים אחד 512MB והשני 1GB ? איזה לוח מומלץ חשבתי על X38 אבל קשה למצוא מפרט C2Q Q9400 4GB DDR2 800MHZ HD4850 512MB
-
- 11 תגובות
- 836 צפיות
-
-
ברשותי מעבד Intel Pentium 4 2.4Ghrz התומך ב- Hyper Threading (אם זה קשור). לפי מה שהבנתי מהתוכנה AIDA32, הדגם של מעבד הוא Northwood. קראתי כאן בכמה מדריכים והודעות על פנטיום 4 2.4C - האם זה מעבד כמו שלי? מה אומרת ה - C? כמו כן אני רוצה להתחיל לעשות אוברקלוקינג והבנתי שצריך לדעת אם המעבד שלך פתוח (או משהו), איך אני יכול לברר את זה? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלתי אם לא אז גרפיקה הוא יהיה בהחלט הפורום המתאים. האם E6300 מהווה צוואר בקבקוק ל GeForce 8800GTS 320MB?
-
- 11 תגובות
- 897 צפיות
-
-
כרגע יש לי: Soltek 75DRV4 Mainboard Radeon 9600XT 256MB 640MB DDR (128 266Mhz, 2x256 333Mhz) 2 Hdd (10GB maxtor 5400rpm, 40GB 7200rpm) AMD Athlon XP 1800+ ורציתי לשפר את הלוח אם לאחד עם אג'פי כפול 8 ולאן מובנה רצוי גם סיריאל אטיאי יש לי תקציב עד 1000 ש"ח תודה
-
- 11 תגובות
- 665 צפיות
-
-
המלצה למעבד זול עד 500 ש''ח למשחקים. כולל אתר שממנו ניתן לקנות.
-
- 11 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני מריץ כעת ווינדוס XP 32BIT והמערכת מזהה לי 3.6ג'יגה זיכרון מסך הכל הכללי. הביוס מזהה 4 ג'יגה וגם כן בCPU-Z יש זיהוי של 4 ג'יגה זיכרון. איך אני יכול לדעת בוודאות שתוכנות/משחקים על המחשב באמת מנצלים את כל הזיכרון הזה? או שיש הגבלה עד 3 ג'יגה לתוכנות/משחקים ב32BIT?? מקווה שזה קשור לכאן... [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את הלוח הזה , אבל אני לא בטוח אם עדיין יש עליו את ה-PAT (או MEM) כי הבנתי שהיו בעיות עם אינטל לגבי כל הסיפור הזה.... מישהו יודע מה נסגר עם זה? חסמו את הPAT על ה-P4P או לא? תודה.
-
- 11 תגובות
- 916 צפיות
-
-
Albatron PX865PE Pro v2.0 socket 478 או Asus P4P800 SE המפרט שלי בצד <----- איזה מהם יתן לי יותר ביצועים ? OC - משחקים וכו...
-
- 11 תגובות
- 633 צפיות
-
-
פירקתי את המעבד כדי להרכיב לו קירור חדש... וגיליתי שעל המעבד יש מדבקה של האחריות (מעבד אינטל) שטח המדבקה תפס משהו כמו 25 אחוז מהשטח של המעבד, הסרתי את המדבקה כי לדעתי הפלסטיק שהיא עשויה ממנו יפריע להעברת החום להיטסינק, ויש לי כמה שאלות... גם לכם יש את מדבקת האחריות על המעבד? השארתם אותה שם? היא מפריעה להולכת החום? ומה יהיה עכשיו עם האחריות שלי? (אמורה להיות לכל החיים אז למה צריך את המדבקה?) תודה
-
ביטול ליבות בi7 12700 האם cלוחות אם ניתן לבטל את הE-Core של מעבדי i7 12700? האם זה מסוכן או פוגע בביצועים? התלבטות בין i7 12700 לi5 12400
-
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני עובד עם תוכנות עיצוב כגון פוטושופ, אילוסטרייטור וכו'. לפעמים שניהם פתוחים ביחד. (וגם פיירפוקס פועל ברקע). בכל אופן, שמתי לב במנהל המשימות שפוטושופ צורך כ2.4GB של זיכרון(אני עובד עם קבצים גדולים) והפיירפוקס לוקח עוד איזה 600MB ואפילו 1GB בכייף והאילוסטרייטור עוד, ובקיצור אני מגיע למצב של 92% שימוש בזיכרון פיזי. אני מגיע גם לאזורים האלה רק עם פוטושופ ופיירפוקס. האמת שפוטושופ לבד עם קובץ יחסית קל מגיע ל65%-70% מהזיכרון. יש לי windows 7 64bit עם 4GB זיכרון ב2 סטיקים (Corsair DHX 800 DDR2 - CL4). האם הפיתרון לבעיה היא תוספת 2 סטיקים נוספים ובכך להגיע ל8GB? לוח אם Asus Striker II Formula מעבד Q6600 SLI 9600GT superclocked W/Coolermaster cooling ספק TT750 מודולרי תודה …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרי בקר הזיכרון ב-AMD ATHLON 64 נמצא על המעבד, כך שאין הגבלת FSB. ואז המעבד (ATHLON 64) יכול לעבוד גם עם DDR3, לא? :s05:
-
- 11 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה ומוצלחת קניתי אתמול מעבד Athlon 4800 X2 box, לוח אם של ASUS M2A HDMI וזכרונות 2GB. (בנוסף קניתי גם ספק וצורב בחיבור SATA) אז מה עכשיו? זה הזמן לשחק בלגו.... קראתי בשאלות ותשובות איך לשדרג מחשב בלי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה. פירקתי את לוח האם והספק מהמארז. ומה עכשיו? פשוט להניח את המעבד על הלוח החדש, לשים עליו ת'מאוורר, לתקוע ת'סטיקים של הזכרונות לחבר מתח ולהפעיל? יש איפשהו מדריך איך עושים את זה? דברים שצריך לשים אליהם לב? כמו למשל - צריך למרוח ת'משחה הזו בין המעבד למאוורר? לא לשכוח לחבר את כל המתחים הרלוונטים / חיבורי USB למארז/ לחבר את מפסק ההפעלה... תודה רבה!!! אייל
-
- 11 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום היום אני מזמין מחשב איזה זכרונות עלי לקחת?1G או שתים של 512תקציב 600שח ל למשחקים ? (על תצחקו על כרטיס המסך אין תקציב) ועם יש עוד בעיות המפרט ? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום. אני בעוד שבועיים קונה מחשב חדש ואיתו אני קונה ווינדוס חדש שיתאים לביצועים שלו השאלה היא איזו מערכת ווינדוס כדאי לקנות? מצד אחד ווינדוס 7 נחשב כווינדוס הכי טוב ונוח שיש כרגע, אבל הרבה אנשים (ללא ביסוס עובדתי) טוענים שבעתיד הכל יתבסס על ווינדוס 8 ושווינדוס 7 כבר שייך להסטוריה. גם ראיתי שהdirectx החדש הוא רק לווינדוס 8.1 שרק היום ידעתי שיש כזה דבר.. (8.1) אין לי מושג איך זה משפיע (אשמח גם לדעת לגבי זה) בכל מקרה... מה כדאי ולמה? נ.ב אין לי מושג איפה לשים את הפוסט הזה, אבל לדעתי לוח אם מעבד וזכרון זה הכי כללי וקשור (כנראה) לתוכנה שאפשר, אז יכול להיות שזה מתקשר.. (מצטער אם שמתי את זה במקום הלא נכון) תודה לעונים
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
האם KT333 באמת שווה את זה על KT266A? אני פשוט רוצה לחסוך כמה שאפשר אבל לא אם זה הבדל מורגש. והלוחות אם זה אלה: 7VRX - KT333, 7VTXE+ - KT266A של GIGABYTE. ואני לא מתכננן לעשות אוברקלוקינג או מודינג או משהו כזה, אני פשוט רוצה לדעת האם כדאי לקנות KT333 ואז זכרון במהירות 333 או KT266A וזכרון במהירות 266.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי! איך הלוח אם : אינטל 850? כמה הוא עולה? הוא חזק? תודה!
-
- 11 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בן שנתיים ו-11 חודשים, הלוח אם שלו התקלקל והוא עדיין באחריות, חנות המחשבים לקחה אותו להחלפה ואמרה שלוח אם זה כבר לא קיים וכי הם מוכנים להחליף לי ללוח אחר אך ואני אוסיף את ההפרש. הלוח שהיה לי היה: Dfi infinity nf4 sli למעבדי AMD שתומך ב-DDR1 בלבד... עכשיו ההתלבטות שלי היא כזאת: בלוח שלי יש זכרונות איכותיים של CORSAIRE XMS 400 MHZ CL2 שעלו לי בסביבות ה-600 ש"ח. בעל החנות אמר לי שיתן לי זכרונות DDR2 במקומם אך בפועל הזכרונות שלי הרבה יותר יקרים, אתם ממליצים שכדאי לשדרג כבר את הלוח ולעבור ל DDR2 או להתעקש איתו שיממש את האחריות גם אם זה כרוך בהרבה זמן? כמוכן במידה ואתם ממליצים על לוח חדש, על איזה לוח אתם ממליצים לי? הוא אמר לי שאני יכול לבחור איזה לוח שאנ…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי קורה משהו מוזר לאחר ירידת מחירי המעבדים של AMD. ה 5600 למשל יותר זול מ 5200 ו 5400 ונראה שלא כדאי לרדת למעבד כמו ה 5000 אבל יש לי קצת בעית מחיר ורציתי לשאול האם ההבדלים בין 5000 ל 5600 הם כל כך משמעותיים שבכל זאת כדאי לשלם את התוספת. תודה
-
- 11 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול איזה קירור של המעבד מביאים לי כשאני קונה את ה-E8400 Box הרי הוא מגיע עם קירור אז רציתי לדעת איך קוראים לו. ורציתי לשאול עוד שאלה לגבי התמיכה ב-PCI-E 1.0 ובין 2.0 .. אם למשל אני קונה לוח אם שלא תומך ב-2.0 וכרטיס מסך שתומך ב-2.0 אז יהיה לי קצב העברת נתונים תיאורטית פי 2 כששתיהם יהיו תומכים ב-PCIE 2.0 מאשר שיהיה לי לוח שתומך ב-1.0 וכרטיס שתומך עד 2.0 ? ויהיה לי הבדל בין 1-3% בין ה-PCI-E 1.0 לבין 2.0 אם יהיה לי לוח שתומך ב-1.0 וכרטיס 2.0 ? וזה נקרא יחסית משמעותי? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם למישהו יש דעה מוצקה לגבי העדיפות של אינטל על AMD או להיפך... אני דיי סגור על אינטל אבל אני פתוח להצעות. מה הקטע עם הקרטוע של אינטל לגבי ה 64BIT - התגברנו על זה או לא?... אני צריך לצפות שהאינטל\AMD החדש שלי יחזיק אותי או שעוד חודשיים אני אצטער שלא קניתי את האחר...? אני יודע שזו שאלה שאפשר לענות עליה ככה או ככה - אני פשוט צריך לשמוע כמה שיותר דעות לפני שאני משתכנע.
-
- 11 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום חברים, קיבלתי צילום מדהים של מעבד, שצולם במיקרוסקופ אלקטרוני, בהגדלה שמאפשרת כבר לראות את המעגלים. תהנו [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! ברשותי כיום המפרט הבא: E6300 945P-S3 2GB מערכת ויסטה על המעבד יושב פריזר 7 פרו. אני משתמש בתוכנה קיובייס 4LE להקלטות (בעיקר גיטרות עם גיטר ריג 3) רבות ערוצים, ולאחר שאני עושה כמה ערוצי גיטרה, המחשב מתחיל לקרטע ולפעמים יש תקיעות. אני סבור שזה מהמעבד, שכן הוא ישן יחסית למעבדים החדשים שישנם כיום. זאת לא פרנסה שלי שכן אני עכשיו בצבא אך זה בהחלט תחביב שקשה לי לוותר עליו. איזה מעבד אתם ממליצים לי לקנות, שיתאים למערכת שלי, ובכל זאת יתן בוסט לביצועים? מסגרת התקציב היא עד סביבות ה1000, אך אם כדאי לי להוסיף טיפה יותר - אוסיף. תודה! סטס.
-
- 11 תגובות
- 813 צפיות
-