עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום. אני חושב על מעבר מ E6400 ולוח של אסוס P5WDH. ל AMD X2 5200 עם לוח של MSI K9N DIAMOND. הזכרונות ישארו אותן זכרונות GSKILL 2X1GB DDR2 6400. האם אני יראה שיפור כלשהוא בביצועים במערכת מבוססת 64 ביט, העיסוק העיקרי הוא רינדור סרטים, והמשני הוא משחקים. האם יהיה שיפור כלשהוא וכדאי להחליף/"לשדרג"? תודה.

• 11 תגובות
    • 939 צפיות
  2. Started by nik55,

הי אציתי לקבל חוות דעת על הלוח Asus M4N68T-M אמין ? יעיל? הולך לשמש במחשב ביתי לא אובר קלוקינג לא משחקים אלא שימוש בייתי רגיל מוסיקה וסרטים..

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Oranili,

nForce 430 Chipset - Dual Cahnnel DDR 400 - PCI Express - SATA2 - RAID - Firewire iEEE-1394a - 8 Channel Sound - Gigabit LAN - mATX - GeForce 6150 VGA on board מוצר GA-K8N51PVMT-9 מקט 1 כמות 394 מחיר יחידה Gigabyte עוד יומיים מגיע לפה ! היה לי מקודם NFORCE 3 250GB השאלה שלי אם אני יכול בלי לפרמט את הלוח החדש?... כי הוא NFORCE 4

• 11 תגובות
    • 756 צפיות
  4. Started by skywalker13,

איזה מעבדים נחשבים ליותר טובים, amd או intel?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by ronin,

נניח שאין הבדל במחיר אני מזמין מחו"ל , למעשה ה http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=P4N_SLI-FI&class=mb MSI טיפה זול יותר דרך אגב, יש אחריות בינלאומית או משהו כזה על הלוחות ? כי אני מניח ש ASUS ו MSI די רציניות פה לא ? אני מזמין בכוונה מחו"ל כי פשוט אני יכול לחסוך עד 300 ש"ח על לוח יש לי מעבד 820

• 11 תגובות
    • 681 צפיות
  6. פרטים ראשונים אודות דור מעבדי ה-APU המשולבים הראשון שיבוסס על ארכיטקטורת ה-Zen מבטיחים ביצועים מפתיעים לכתבה

7. Started by GuyG,

שלום, אז ככה, אני קונה מחשב בתקציב די דל. המחשב אמור לשמש אותה שנה - שנה וחצי ולאחר מכן יעבור לאבא שלי ואני אקנה חדש (מתגייס/ממשיך ללמוד). עריכה: מעבד שונה ל E5200 אני לא אעשה OC. קונה מאייבורי (למרות כל מה שאומרים..). בעקרון התקציב בין 1500-1800 שקל. (מסך אני אקנה LG 19 1953TR, לא נכלל בתקציב). שימושים עיקריים זה שימושים משרדיים, מולטי-טאסקינג (הורדות, טאבים באינטרנט ומוזיקה הכל ביחד). משחקים פעם ב.. לא צריך סופר גרפיקה. אז אני מתלבט בין שתי ההצעות האלה (ההבדל הוא במעבד+לוח אם): AMD http://ivory.co.il/product.asp?productid=1296&CatCode=3 INTEL http://ivory.co.il/product.asp?productid=1293&CatCode=1 זה או AMD AM2 5200X2 Dual Core 64BIT עם לוח Gigabyte GAM61PME-S…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by MoSQuiTo,

שלום אנשיםםםםםם ;D אני צריך לוח אם למעבד AMD Athlon 64 3200. תודה על עזרתכם. ;D נ.ב זה Psycho17 (אלדד) על המחשב של BooG'iNda (שגיא).

• 11 תגובות
    • 738 צפיות
  9. לפי מה שהבנתי עד עכשיו מהפורום, יש 2 סוגי ליבות לA64, והם ה NewCastle וה Clawhammmer. (תקנו אותי אם אני טועה.) רציתי לשאול מה ההבדל בין 2 הליבות ביחס ספציפי אלי - המערכת שאני קונה תשמש בעיקר למשחקים, ללא קידוד וידאו וכאלה. אולי קצת פוטושופ, אבל זה לא העיקר. המעבד שבניתי עליו הוא A64 2800, עם לוח EPOX EP-8KDA3J. מתוכנן א"ק, אמנם לא ממש בהתחלה, אבל אני רוצה להשאיר את האפשרות הזאת פתוחה ולכן אני קונה גם קירור TT POLO. בעצם יש לי 3 שאלות. א. האם סוג הליבה שאני אקח בכלל משמעותית בשבילי, כלומר האם עלי להתעקש על סוג מסוים, ואם כן - על איזה? ב. האם יש סיכוי שהמכפלה של ה A64 תגיע פתוחה...? ואם לא, אתם מכירים מקום שיכול לפתוח אותו תמורת סכום סמלי..? אני פשוט מפחד להרוס את המעבד, אף…

• 11 תגובות
    • 634 צפיות
  10. מי יודע איך אני יכול לדעת מה המהירות של ה- rdram שקניתי (800mhz או 400mhz). קניתי rdram 800 אבל כשאני מפעיל את המחשב (לפני שמתחיל ה- windows XP) כתוב rdram 400. האם זה בסדר או האם עבדו אלי.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום. לפני כמה ימים היה לי ויכוח עם אחד מהחברים שלי לגבי התוכנות שצריך לכתוב בשביל מעבדים מרובי ליבות. אני אמרתי שזה הולך להקשות מאד על המתכנתים כיוון שעכשיו הם צריכים להתחשב בעובדה שהעיבוד הולך להתבצע באופן מקבילי לחלקים שונים של התוכנה. מה שאומר שהאלגוריתם צריך להיות יותר מורכב. הוא אמר שזה שטויות וזה בכלל לא קשה לכתוב קוד כזה, והביא לי כדוגמא את ה hyper threading. החבר הזה מבין הרבה בתכנות (עשה מספר קורסים באו"פ וכן התעסק עם תכנות הרבה באופן מעשי) אבל, מצד שני קשה מאד להסביר לו על מה מדברים אז לעיתים קרובות הוא מתווכח על דברים אחרים בכלל. אני לא מבין גדול בתכנות (עשיתי קורס בC , לא מעמיק במיוחד) אז מי שיועיל בטובו לענות , אנא, אל תפגיזו יותר מדי. תודה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. תודה...לא מצאתי את זה דרך המגה באנצמארק של...יש שם סלרון 2.4 עם FSB של 400 ולא 533...

• 11 תגובות
    • 978 צפיות
  13. Started by jambo7,

שלום אני רוצה לקבל תגובות לפני הקניה מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤936 לוח אם ASUS P5QL-E p43 ¤539 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤434 תודה

• 11 תגובות
    • 805 צפיות
  14. הזמנתי פטאלטי של Abit ב 1100 ש"ח, הכרטיס כנראה יתעכב,ומאחר שאמרו לי שהוא לא שווה את זה ביטלתי אותו ואני צריך לחזור אליהם עם כרטיס אחר, שגם יהייה חייתי אני לא חושב שאני אשתמש ב SLI לא עושה OC מיועד לכפול ליבה שמיועד למחשב משחקים אחרי כל הבדיקות מכל שאר השירשורים האחרים שפתחתי הנושא הגעתי ללוחות הבאים DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D MSI K8N Neo4-FI nVIDIA nForce 4 MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra (קצת יקר מהאחרים) ABIT AN8 Ultra אם יש לכם משהו יותר טוב אז יופי תודה

• 11 תגובות
    • 626 צפיות
  15. Started by catsmonster,

קניתי חצי מחשב, כרטיס מסך HD5850, מארז COOLER MASTER 690, ספק חזק (650W), ומאווררים (השאר אני משתמש מהמחשב הקודם שלי). אני אולי יעשה OC למעבד ולכרטיס אבל אני עדיין לא סגור על זה. אז ככה, יש לי שתי אפשרויות (ואחת שלא בטוח שהיא אפשרית, אבל בשביל זה יש לי אתכם). 1. לחכות חודשיים שלושה, ולקנות CORE I5 כשמחירי הלוחות אם P55 ירדו, ואז אני גם צריך להוסיף עוד זכרונות- בערך 2000 ש"ח אחרי שירדו המחירים. 2. לקנות לוח אם לתושבת AM3 במחיר סביר, ולקנות את PHENOM II (כרגע לא משנה איזה דגם, יהיה משנה רק אחרי התשובה) ואז אני גם (לפי מה שהבנתי) לא צריך לקנות זכרונות חדשים, ואני סוגר מחיר בסיביבות ה- 1200 ש"ח. 3. לקנות Phenom II x4 Quad-Core 940 שתומך בתושבת AM2 (שיש לי כרגע בלוח אם)- יעלה …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by dorosen,

מה הלוח הכי טוב לP4 (לOC) מבוסס RDRAM פשוט אני רוצה להחליף את הלוח, ויש לי זכורונות ומעבד

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by DJO,

שלום, ברשותי כרגע P2 350 ויכול להיות שאני אקבל בחינם לוח מתאים +מעבד P3 450. רציתי לדעת חוץ מהשיפור של המאה מגהרץ האם בין הפנטיום 2 ל 3 יש גם שינויים טכנולוגייים כל שהם (SSE?) והאם ל P3 יש יכולת אוברקלוקינג יותר טובה. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. היי חברים, הלכתי לרכוש ב-ksp זכרונות ddr 3 2x4GB 1333mhz. ללוח אם שלי שהוא מסוג: intel dh55tc. באתי הביתה התקנתי את הזכרונות והווינדוס בא להיטען ואחרי 3-5 שניות מופיע לי מסך כחול 0x000000a -irql-not-less-or-equal וגם הופיע לי מסך כחול נוסף 0x00000019 bad header blue יש לציין כשנכנסתי לביוס הוא מזהה את הזכרון, אשמח לעצות כי אני מהבוקר מנסה למצוא פיתרון. עידו. **עידכון : עכשיו קופץ גם מסך כחול עם 0x00000007e.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. שלום, ברשותי המעבד הבא: AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX משום מה, מנהל המשימות מראה אינדקציה כאילו יש רק מעבד אחד (מראה גרף אחד ולא שניים) האם זה מצב תקין?

• 11 תגובות
    • 855 צפיות
  20. אני צריך 512 SDRAM לפנטיום 3 שיש לנו במשרד כדי שיעלה אקספי ואופיס ושיעלה בלי להתקע מצאתי שתי סטיקים של 256 כל אחד ב 210 שקל שווה?< אין אופציה אחרת ! ב 420 שקל עם אחריות חדש מהחנות...

• 11 תגובות
    • 898 צפיות
  21. לפנדה אין בכלל אפוקס ובגלל זה נכנסתי לבעיהי ותר גדולה אחרי כמה התייעצויות החלטתי על לוח אל אביט אבל...שוב פעם, התלבטות ואני מקווה שאתם תוכל לעזור לי להחליט אתם אומרים לקחת את ה ABIT SD7 RAID http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-info2/773.17.html או את ה Epox 4G4A+ http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-info2/774.1.html ? המחשב מיועד ל 1.6A (ולאוברקלוקינג....)

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  22. קיבלתי דיסקט של זה עם הלוח אם שלי MSI 925X Neo Platinum

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by cha_had,

ערב טוב, שמתי לב שמעבדי אינטל I5 ו- I7 (כל הדורות) נמכרים בחלקם עם סיומות K וחלקם לא. למשל I7 3770K ו- I7 3770 בלי K. בנוסף שמתי לב שאלה עם ה-K עולים יותר כסף, ולכן רציתי לשאול מה ההיבדל? בנוסף רציתי לשאול האם יש היבדל רציני בביצועים בין דור 3 לדור 4 של מעבדי I5? למשל מעבד I5 3470 או 3570 נגד I5 4440 או 4570? הדגש הוא על משחקים. חיים

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by haim855,

לדוגמא:http://www.msi.com/product/mb/Z97G43.html#hero-specification תומך מעבד i5? שואל כי רשום (לרוב) i7 ועוד שאלה קטנה:איך msi בתור לוחות אם?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אני מצטער אבל לא מצאתי מידע על איך לעשות את זה אז אני שואל... מי היה מאמין שאפילו באתר שלהם אני לא מצליח למצוא איך לעשות את זה... אם מישהו יכול לעזור לי אז אני אודה מאוד... אגב יש לי כבר את התוכנות שצריך ה: afudos והביוס המתאים/ tnx

• 11 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.