מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם מבקש את עזרתכם מעבד Athlon 64 X2 5000 לא עולה ( כלומר אני מתקין אותו והוא לא מפעיל את המחשב / מערכת ההפעלה / המסך בכלל לא נדלק , חשמל מגיע . ) מפרט : לוח אם GA-M51GM-S2G זיכרון קינגסטון DDR2 סטיק אחד 2G כרטיס קול M-AUDIO הרד דיסק של WD הסידרה הירוקה 160 G - עליו מצויה מערכת ההפעלה הרד דיסק WD 1 טרה מערכת הפעלה וינדוס XP פרו 32 ספק כוח ספיר 400 ואט המעבד נבדק ונימצא תקין כרגע המחשב עובד עם מעבד סמפרון 2800 גירסת ביוס F16A האם זו גרסת הביוס ? האם אלו חלקים שאינם תואמים ? האם המעבד תקול ? אשמח לתשובות http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2281#
-
- 32 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
צריך המלצה למעבד אינטל ללוח הנל. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לוח יחסית חדש של גיגאבייט שנמכר בישראל http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5512&CatCode=544 לא מופיע אצל היצרן כפריט מפורסם רשמית שימו לב שלוחצים על 890FX נפתחים רק 2 סוגי לוחות ולא הלוח הישראלי למה ? האם זה דגם למדינות עולם 3 ? http://gigabyte.com/products/list.aspx?s=42&jid=9&p=2&v=2
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אהלן, קראתי בפורום ובגוגל על כל מיני גרסאות של המרובעים של AMD. אני מסתכל בעיקר על ה-PHENOM's למיניהם. באתי לרכוש את ה-945, אבל אז ראיתי פוסט על כך שיש C1,C2,C3. עקרונית, אני אשתמש במחשב למשחקים ולעיבוד (סאונד וסרטים), ובכלל all-round. התקציב שלי הוא באיזור ה650~ ש"ח. אשמח להסברים, מה כדאי וכו'. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
זה טוב,לא טוב,יתרונות חסרונות.לא הצלחתי להבין מהכתבה.נצתרך להמתין לביצועים?.ואם אני זוכר נכון הייתה ביקורת עולמית לגבי השילוב של מעבד גרפי בתוך המעבדים. משהו יכול להסביר לי בעיברית פשוטה על מה כל ה"רעש"?
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי, מעוניין לבנות HTPC כשהפרמטרים החשובים הם צריכת חשמל וקרירות. מצאתי השוואה מעניינת שמראה ש המעבד של אינטל צורך פחות מAMD, זאת לעומת העובדה ששל אינטל מוצהר כ 73W ושל AMD על 65W. http://www.anandtech.com/show/2972/the-rest-of-clarkdale-intel-s-pentium-g6950-core-i5-650-660-670-reviewed/8 יש המלצות? תודה, איתי.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביקשתי מהמוכר GA-MA78LMT-US2H והוא אמר לי שיש לו 785 במקום 78 ו-UD2H במקום US2H. מה ההבדל בניהם? מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לשאול, מה הסיבה ששני סטיקים של DDR1 (אחד של חצי ג'יגה ואחד של ג'יגה), שניהם תקינים, לא עובדים ביחד (המחשב נדלק אבל אין כלום על המסך), אבל עובדים בנפרד? תודה.
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבוע שעבר רכשתי מחשב משרדי עפ"י המפרטים המומלצים באתר (המינימלי, כאשר שדרגתי זכרון וקיבלתי מעבד AMD3 250 במקום AMD2 245). לאחר התקנת מערכת הפעלה XP גיליתי שהמחשב לא מזהה את כרטיס הקול המובנה על לוח האם. חשבתי אולי מדובר בתקלה של מערכת ההפעלה ולפיכך התקנתי מחדש. לצערי, לא רק שלא פתרתי את הבעיה, עכשיו מערכת ההפעלה מזהה רק 130GB בדיסק הקשיח למרות שמדובר בדיסק של 500GB. מישהו נתקל במקרה דומה? יכול לעזור? תודה מראש, ZOVEL
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
קודם כל רציתי לשאול מה אתם אומרים על הלוח אם הזה GA-MA785GMT-UD2H האם הוא טוב ?? דבר שני האם הלוח אם תומך ב CrossFire? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מה המצב? אני מחפש לוח חזק וטוב שיחזיק כמה שנים טובות בתקציב סביר ולא משהוא מפוצץ... גם הבנתי שי כמה סוגים של המעבד I3 אשמח להצעה לטוב שבהם שיתאים ללוח... וחשוב שהמעבד והלוח יתאימו לחלקים הבאים: כרטיסי זכרון: Corsair XMS3 CM3X1024-1333C9 1 GB DDR3-1066 X 2 וכ.מסך: G-9600GT תודה רבה... נ.ב קונה ב K.S.P אם זה משנה...
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה מכרטיסי מסך מהחדשים יפעלו עליו? אני רוצה או 460 או 450 יעבדו? אגב מה לגבי SLI?
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
לא ממש חדש ,אבל ראיתי שלא פרסמו http://www.overclockers.com/X58A-UD3R-overclocking-gigabyte-entry-X58-platform במחיר של כ1000 שקל ניראה כאילו זה הלוח האולטימטיבי מבחינת תמורה וביצועים ,בנוסף גם תמיכה בUSB3.0 וSATA 6GB/S , ניראה כאילו GIGABYTE שיחקו אותה בגדול , ניראה שזה הולך להיות הלוח אם הבא שלי
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם, בטלתי דרך הביוס את מכפלת ה-HT ומשומה הנייד עובד מהר יותר והמערכת גם עולה מהר יותר. יש סיבה לכך? אין שינוי לזמן השימוש בסוללה.
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח שתומך ,מחשב מלפני 3 שנים ובהעלה של המחשב זה מראה לי שהוא פועל על בודדת. הזכרונות נמצאים על אותו הצבע בלוח... מה לעשות? תודה
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות אליכם - מזה טרנזיסטור במעבד ? כמה טרנזיסטורים יש בI7 ,כמה ב8086 וכמה ביניהם ? ואני צריך שתפרשו לי כמה קיצורים - SSIC,MSIC,LSIC,VLSIC. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
במה החומרה של ddr3 יותר טובה מ- ddr2?? איך היתרונות מתבטאים מבחינת ביצועים ואם הם לא משמעותיים למה זה כיום מה שיש בעיקר בשוק?? האם עדיף ddr2 עים תזמון של cl5 ותדר של 800 מאשר ddr3 עים תזמון של cl9 ותדר של 1333??
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
המעבד שלי הוא די ישן (e8400), והוא די מונע מה- 460gtx שלי לספק את מירב הביצועים שלו, גם אחרי אוברקלוק... הלוח אם שלי תומך בסוקט 775 , ואני מתלבט אם לשדרג ל Core 2 Quad Q9650 או משהו בסגנון. או שאני פשוט אחליף את הלוח אם לאחד שתומך ב i3/i5/i7 ואקנה מעבד מהגירסאות האלה. אני מוכן להשקיע 1200-1300 שקל. מה אתם אומרים? ואם אפשר אז גם המלצות על מוצרים ספציפיים... תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם הלוח הבא - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6986 יתאים לשימוש של MC צפיית סרטי HD 720P/1080P ולהרצת תוכנת XBMC . האם המעבד וכרטיס המסך המובנים מספיק חזקים?
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
ראיתי באתר של KSP את הזיכרון הזה: DDR 400Mhz - 1GB DDR1 400Mhz CL3 G.Skill http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10209 ובפרטים הטכנים כתוב: M/B Chipset: nVidia nForce 4 series (For 939), nVidia GeForce 6xxx series (For 939, IGP) מה זה אומר? שהזיכרון הזה עובד רק בלוח אם בעל הצ'יפסט הזה? אם כן איך זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
מאוד אהבתי את ההמלצה שלכם במפרטים לגבי מחשב רב תכליתי ב-6K בערך. ההתלבטות היחידה שלי היא לגבי הלוח-אם, GIGABYTE GA-P55-UD3R או MSI P55A-G55, האם תוכלו לעזור לי בבחירה?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני שאקנה מחשב, רציתי להבין כמה דברים, ברשותכם: מחשב שישמש לאופיס, אינטרנט ומשחקים ישנים או זולים (דיאבלו, חולית, TFTD) - האם יש לו צורך בסדרת ה i3,i5,i7 של אינטל, או שעדיף ה core 2 quad? עד כמה כדאי לחפש לוח אם עם USB3 או SATA2 או DDR3? לאיזה שימוש כדאי להתעקש על כל אחד מהם? איך יודעים מה הנתונים הנכונים? לגבי לוח אם Gigabyte P55 UD6 - באתר motherboard.org הוא מוצג עם USB3 + SATA2; בזאפ הוא מוצג עם USB2 + SATA; באתר הטיוואני שבקישורי החנויות הוא מוצג... בטיוואנית. אז מי צודק? אם מחשב נישא מפסיק לתפקד - אפשר לחבר את הכונן הקשיח שלו למחשב רגיל כדי להציל קבצים?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אחרי שאלות מרובות בפורום הבנתי איך כל עיניין ה-dual עובד. אבל עכשיו כשאני מקבל את המחשב, איך אני יודע שבאמת הוא עובד בטכנולוגיה הזאת ולא כל אחד בנפרד? תודה!
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
איזה לוח אם לסוקט 775 נחשב לאחד הטובים והאמינים בשוק ונותן הכי הרבה פונקציות שימוש למשל מגוון של חיבורים כגון USB, E SATA כמות של חיבורי SATA וכו' בטווח השנה האחרונה
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הלך לי הלוח אם ואין עליו יותר אחריות. אני צריך אחר כמוהו או דומה כדי להרכיב עליו את המעבד ושאר החלקים. הלוח הקיים: GA-M61PME-S2P כתוב עליו גם AM2+ המעבד של AMD 2.8GHZ ונראה לי חבל לקנות מחשב זול חדש ב 1300 ש"ח בעל אותם הנתונים כמו שלי אם אפשר להחליף רק את לוח האם. אין לי צורך בביצועים חזקים ובמחשב מתקדם שיעלה הרבה כסף. אז איזה לוח אם אני צריך ויכול להשיג היום כדי להחליף את הנוכחי. תודה
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-