מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום. השאלה נוגעת ספציפית לזכרונות DDR2 800MHZ בנפח של 4GB על שני סטיקים (2X2). מערכת : Q6660 OCZ VENDETTA 2 ASUS P5QL/ EP43 DS3L - אחד משניהם 4GB (2x2GB) DDR2-800 500gb SATA II 16MB Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Enermax PRO82+ 525W Active PFC 12cm Fan CoolerMaster CM 690 Black על המערכת מתוכנן OC שאמור להביא ת'מעבד ל סביבות ה 3.600 . שאלה : האם כדאי לקחת סטיקים של זכרונות בעלי גופי קירור / מבודדי חום ? או שזכרונות דומים ללא גופי קירור / מבודדי חום יביאו את אותם ביצועים? *יש לציין שגם אם יירכשו זכרונות בעלי גופי קירור / מבודדי חום זה יהייה משהו פשוט (300- 310 ש"ח) ולא משהו עם הקירורים המפחידים. החשש העיקרי שלי הוא איטיות בגלל חימום יתר. תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מה הבדל בין שתי הלוחת האלה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע זיכרון במחשב של חברת א-דאטא AData DDR2 2GB 800MHz CL4 אני רוצה להשתדרג ל6 גיגה זיכרון ולהוסיף עוד שתי כרטיסים השאלה אם אפשר לקנות חברה שונה של כרטיסי זיכרון עם נתונים שמתאימים לנוכח או שעדיף לקנות אותה חברה של הכרטיס שנוכח
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ללימודים בתחלת השנה הבאה (נתחיל בספטמבר) האם יגיע הניהאלים לארץ בתאריך זה או לא ? או כדי לקנות פינרין עכשיו וזהו
-
- 11 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב מחנות המחשבים cmp-il, כי הכי נוח לי ללכת לשם. יש להם זיכרונות של SAMSUNG וחברות יותר מוכרות, אבל הזכרונות די יקרים (עקב העלייה בשבוע האחרון במחיר הזכרונות). אבל יש להם זיכרון אחד שהוא יותר זול: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DRVAR4003&Cat2Cat1ID=1113&Cat2ID=1432 מה אתם אומרים עליו? הוא טוב? אני אף פעם לא שעתי על החברה הזאת, אבל היא די זולה ולי יש בעיות בתקציב. אני עומד לבצע OC בעוד 4 חודשים, אבל אני בכלל מתכנן לחסוך כסף ולקנות זכרונות מסוג OC, אז אני לא אשתמש בזיכרון הזה ל-OC.
-
- 11 תגובות
- 835 צפיות
-
-
כרגע יש לי מחשב ישן.. ויש לי VIBRA 128 כן אני כבר שומע את הקולות....מה?????? איך אתה יכול להסתדר עם זה? אז ככה אני מתכון לקנות AUGIDY 2 VALUE שעולה 420 ש"ח ככה.. השאלה..אני עומד לקנות עוד איזה שנה ככה מחשב חדש..... אם הכרטיס קול שעל הלוח יהיה יותר מזה אז אין טעם.....אבל אם הCREATIVE הזה עדיף אז כדאי לקנות אותו לא? עצה מהמומחים! תודה רבה רבה רבה! וחג שמח לכל בית ישראל! :)
-
- 11 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שניהם (2500) ביכולת Ocing ובביצועים ? לאיזה סוקט מותאם המובייל ? ד"א המובייל זה לא ללפטופ נכון ?
-
- 11 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מה זאת אומרת שכתוב בזכרונות dual ddr3 ? נ.ב-ו- triple? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למפרט של בסביבות 2000 שח הוצעו לי הרכיבים הבאים: Intel Dual Core E5200 2.5Ghz Tray Cooler Master Socket 775 Gigabyte GA-P31-ES3G P31 CHIPSET G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1000 CL5-5-5-15 - F2-8000CL5D-4GBPI הם צריכים להחזיק OC בצורה טובה (גם לכ"מ). במחירים סביב אלו של הרכיבים הנל האם יש הצעות שיפור/יעול? תודה
-
- 11 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני לא מוצא שום מידע באתר שלהם.
-
- 11 תגובות
- 870 צפיות
-
-
הזמנתי מעבד כזה, כשהיה כתוב בפירוש שזה box, וקיבלתי אותו סתם ככה זרוק בתוך הקופסה של לוח האם שקניתי (בתוך קופסאת פלסטיק קטנה). בנפרד קיבלתי מאוורר של evercool. זה תקין? המאוורר הזה יהיה מספיק טוב? הוא שווה ערך למאוורר של אינטל שהייתי אמור לקבל?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי להרכיב את השילוש הקדוש מבוסס על מעבד אינטל(ואינטל בלבד) הכי טוב שאפשר לקנות כיום... מטרת המחשב תהיה למשחקים כבדים בעיקר. אני מחפש הצעה טובה שאני יוכל להמשיך עם הלוח המעבד והזכרונות לזמן ארוך אך גם שאני יוכל לשדרג בשעת הצורך....
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , ראשית אני חייב לציין שאני לא ממש מבין בכל הדברים האלה , אני לאט לאט לומד , אז אם אני אומר משהו לא נכון או שאני לא מבין משהו זה לא מזלזול , אלא מחוסר ידע ...אשמח אם תעזרו לי בנושא... אני נמצא בדילמה. בספטמבר יוצא gothic 3 , משחק מחשב כלשהו , בכל מקרה מסתבר שהמחשב שלי , כבר די ישן והכרטיס מסך שלו לא מסוגל להריץ את המשחק. אני מאוד מאוד רוצה לשחק במשחק , אז החלטתי לשפר את המחשב. המחשב שלי הוא: [PU Type (Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133 Package Type 478 Pin uPGA (אמרו לי שזה חשוב לסוגים של הלוחות אם..) 512 ram Video Adapter nVIDIA GeForce4 MX 440 בכל מקרה אם יש עוד משהו שחשוב לדעת , תכתבו לי איך מוצאים אותו באווראסט כי אני לא הכי טוב בזה.. והדרישות של המשחק …
-
- 11 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום ברשותי 2 זכרונות מסוג : Kingston HyperX Blue 2GB 1600MHz DDR3 Single-Channel הסתכלתי קצת על הנחות של BLACK FRIDAY בארה"ב ונתקלתי במחיר טוב לזכרון הבא: G.SKILL Ripjaws Series 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model F3-12800CL9D-4GBRL ( http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231277&cm_mmc=BFUS-_-147-_-N82E16820231277&nm_mc=BFUS) רציתי לדעת אם זה אפשרי להוסיף את הזכרון הזה לזכרון הישן (יש סלוטים פנויים) תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מבחינת ביצועים, איזו מבין הגירסאות של ה-nF4 טובה יותר, ה-SLI או האולטרה (בכלליות, לא ספציפית לדגם מסויים)? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הוא עולה 1000 שקל הוא כפול ליבה הוא מביא תוצאות יפות של אובר קלוק - מולו (במחיר) עומד חד ליבה של +AMD 3200 הבנתי שהוא יותר טוב מממנו כמעט בהכל נכון? אז למה הוא פשוט לא משתלט על השוק ?
-
- 11 תגובות
- 735 צפיות
-
-
משתמש במאוורר שהגיע עם המעבד, מהרגע שאני מדליק את המחשב ונכנס לביוס הטמפורטורות עולות עד שמגיע ל70-75 ונעצר שם. זה אמור להיות ככה? זה היה מהיום הראשון, אבל לאחרונה כשאני מעלה את המערכת הפעלה הטמפרטורות עולות עוד יותר והמחשב זוחל עד שהוא פשוט נכבה כהגנת חום... זה לא קורה כל פעם, אבל בא והולך... לוח אם ג'יגה ביית גיימינג X. תודה.
-
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
איזה לוח אם יהיה הכי טוב לסוקט 939 עד למחיר של בערך 700 שקל? לא אכפת לי מאיזה חנות רק שתיהיה בחיפה... תודה רבה לעוזרים.. ודרך אגב סוף סוף הגיע הסוקט החדש לארץ בדגמ +3000
-
- 11 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות זכרונות עבור מחשבים אצלי בעבודה, המחשבים הם מחשבי מותג (IBM) והבנתי שיש לפעמים בעיות עם זה. הרצתי CPU-Z וראיתי שאצלי (שארגנתי לו 512MB) מותקן זכרון SDRAM של קינגסטון, בתזמון 3-3-3-6, ב133MHZ. שמתי לב שיש לי גם תזמונים ל100MHZ של 2-2-2-5, מה עדיף? לעבוד ב133 על CL3 או ב100 על CL2? האם זה מה שיכול לגרום לחוסר תאימות, אם אני אקנה עם תזמונים אחרים? המחשבים הם P4 1.6. http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/quickPath.do?quickPathEntry=679475g&sitestyle=ibm הנה לינק בעקרון למה שהיצרן ממליץ: http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?lndocid=MIGR-39180 [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מתי ולכמה? היום 2.6C בסביבות ה 1000 שקל וה- 2.8C בערך ב 1200 שקל המחירים האלה אחרי הירידה או שהם בקרוב מתכוננים לרדת? ולכמה בערך?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הרכיבים הבאים: Q6600 Stepping G0 זכרונות (כמות של 4): KINGSTON 1g 667mhz ddr2 cl5 ולוח אם: Gigabyte GA-P35C-DS3R יהיה הפרש גדול בין זכרונות 667mhz ל 800 ?
-
- 11 תגובות
- 714 צפיות
-
-
במחשב החדש שלי מג'ון ברייס מותקן לוח אם BIOSTAR 945GC M7-TE,ואם משדרגים לו את הביוס, הוא יכול לתמוך במעבדי 45 ננומטר. אם קונים לו רכיבים, חובה לשדרג את המעבד (כי שמו לנו מעבד סלרון), הזכרון (שמו לנו ddr2 256mb ram 667mhz), הארד דיסק (שמו לנו WD 80GB IDE. ה- dvdrom ששמו לנו היה בחיבור SATA. בלוח שלי יש 4 יציאות של SATA2 ואחת שלIDE, סלוט שלPCIEx16 וצריך לשים גם צורב DVD. השאלה היא האםכאי לשדרג ללוח תומך ב- LGA1366 (תומך במעבדי core i7) או להישאר רק עם הלוח הזה. אשמח לשמוע דעה על הכרטיסים החדשים שלnvidia, שזה ה- gtx260 ו- gtx280. מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי , בסך הכל אני דיי יודע על המעבדים , אבל אני חושב שיש עוד המון שאלות שאנשים כאן לא ממש יודעים את התשובות דברים דיי מבלבלים , חשבתי אם נוכל לרכז כאן את כל השאלות במקום לחפש אותם בכל רחבי הפורום.. אני יפתח בכמה שאלות , שדיי הציקו לי לפחות , אם תוכלו להרחיב זה יהיה מצויין , וכל מי שירצה להוסיף שאלות שפשוט יכניס אותם לכאן . 1) מה בדיוק ההבדל במגה הרצים בין אי אמ די , לבין מעבדים של אינטל , שמעתי דיי מזמן משהו שכל מגה הרץ של אי אמ די מבצע יותר פעולות לעומת מגה הרץ של אינטל , או משהו כזה , אם מישהו יוכל להרחיב זה יעזור נורא 2) מה זה אומר הקאש במעבדים... 256 \ 512 \ 1024 , איפה זה משפיע , מה התפקיד של הזכרון הזה ואיך זה מתבטא בפועל. 3) מה זה בדיוק ה L1 \ L2 וכו' 4) זכרון מטמו…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני בוחן לוחות של AMD תושבת FM2 לראות לכמה יש יותר מ2 סלוטים לזיכרון וכשאני עושה סינון על גודל הלוח להוציא את כל המיקרו ATX ולהשאיר ATX רגיל אני רואה רק 2 לוחות. זה הגיוני? אני קונה מארז midi דהיינו בינוני, ללוח אם רגיל. או שאני מתפדח והתבלבלתי לגמרי? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב לכל הגולשים! לאחר התלבטויות לא מעטות החלטתי בכל זאת ללכת לכיוון PIV וכניראה אני אקנה את אחד המעבדים הבאים: PIV 2.8C או PIV 3.0C או לחילופין PIV 3.2C. עכשיו, עומד לפני מיגוון עצום של לוחות אם ואני רוצה לקחת את הלוח שיתאים לי בצורה הטובה ביותר. אני צימצמתי את הרשימה במיקצת ואני מבקש את התיחסותכם אליה,( הרשימה תהיה בסוף הדיון). אני מחפש לוח יציב, אמין, וגם לוח שיוכל לעבור OC בעתיד (בעוד מיספר שנים , לא בזמן הקרוב) . את התקציב במדויק איני יודע עדיין אך כמובן שגג זה בערך 1200 - 1300 ש"ח. הלוח שאני מבקש את התיחסותכם אליהם הם: 1)Gigabyte GA-8KNXP Intel 875P 2) Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE 3)Asus P4C800 Deluxe/GBL Intel 875P אנא ממכם, …
-
- 11 תגובות
- 746 צפיות
-